SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.07.2019 – MANAUS-AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.07.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da vas vodim k Bogu. Prihajam iz nebes, ker vas ljubim in s svojim Brezmadežnim Srcem, polnim Božje ljubezni, vas blagoslavljam in vam dajem mir.

Molite, molite za družine, ki so brez vere in življenja, uničene od greha. Trpim, kadar me družine ne želijo poslušati in ne želijo živeti po Božjem klicu. Nebo ni bilo nikoli tako blizu zemlji, kot je v sedanjih dneh, ljubljeni otroci. Ne bodite gluhi za moj glas, ki vam govori. Odprite svoja srca sedaj, da se Božja milost v teh časih, spusti v globino, na zemljo in na tiste, ki so odprli svoja srca in so jo sprejeli z vero in ljubeznijo, ti bodo razsvetljeni z delovanjem Svetega Duha.

Otroci moji, ne obupujte, ne bodite zaskrbljeni. Tisti, ki ne verujejo in ki dvomijo o vsem so že prejeli njihovo plačilo. Bojujte se za Nebeško kraljestvo, kraljestvo mojega Božjega Sina.

Njegovo Božje Srce, otroci moji, gori za vaše odrešenje. Jezus vas želi rešiti pred vsakim zlom, pred vsako nevarnostjo za dušo in telo. Ne odlašajte na vaši poti spreobrnjenja. Ničesar se ne bojte. Govorite vsem o mojih materinskih klicih. Ti so izredne milosti, ki jih je Bog dal za vse človeštvo, za večno zveličanje mnogih duš, ne vseh, ker vsi ne želijo sprejeti ljubezen mojega Sina, niti ne verujejo v njegovo prisotnost in veličanstvo.

Verujte, verujte, verujte in Gospod bo odprl vrata in poti pred vami, da boste mogli izpolniti njegovo Božjo Voljo.

Hvala, da ste prišli. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.07.2019 – MANAUS /AM

 

Sporočilo Kraljice Rožnega venca in Miru 13.07.2019 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Brezmadežna Mati in Mati Cerkve, prihajam iz nebes vas prosit, da živite moja sporočila, ki vam jih posredujem z ljubeznijo, z vero in s srcem.

Že mnogo let je minilo, odkar sem se prvič prikazala tu na tem prostoru. Zaskrbljena sem za vašo srečo in rešitev mnogih mojih otrok, a toliki me ne poslušajo, ne verjamejo moji materinski prisotnosti in prezirajo moje besede in mojo ljubezen.

Molite, otroci moji, ker mnogi vaši bratje so zaslepljeni od hudiča in imajo duše uničene zaradi greha. Hudič je bil sposoben povzročiti velike škode dušam.

Matere in očetje ne vedo več kako vzgajati svoje otroke na pot h Gospodu. Mnogi med njimi ne molijo več in so njihove duše prazne in brez luči. Moje srce trpi, ker je bil Gospod odrinjen stran in izrinjen iz mnogih domov kjer govorijo, da so kristjani.

Božja ljubezen je bila zavrnjena od tolikih, zaradi sveta in njegovih iluzij. Jaz sem tu, da vam pomagam, otroci moji. Kot vaša Mati vas želim voditi do Božjega Jezusovega Srca, ki je luč za vaša srca in za vaše duše.

Samo moj Sin vam more dati večno življenje. Ne oddaljite se od njegovega Božjega Srca. Ljubite Jezusa in boste imeli resničen mir. Ne zanemarite  vašega večnega odrešenja. Vaša duša je dragocena. Ne dovolite, da ona izgubi sijaj in se uniči z napakami in nečistostmi. Bojujte se za nebesa. Bojujte se za vaše mesto v nebeškem kraljestvu. Učite se izpolnjevati Božjo voljo. Pripadajte Gospodu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

POMEMBNO SPOROČILO 11.11.2015 MOZZO BERGAMO – ITALIJA (prvi in drugi del)

http://itapiranga0205.blogspot.com/2019/07/santuario-de-itapiranga-aparicao-mozzo.html

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.11.2015

Prvi del sporočila je Edson lahko objavil takoj. Beri v nadaljevanju:

Sporočilo Device Marije: 11.11.2015 Mozzo (BG),

Italija

Mir, moji ljubljeni otroci, mir! Prihajam iz nebes da vam povem, da brez spreobrnjenja, brez molitve in brez zadoščevanja se svet ne bo spremeniti, vrniti se k Bogu. Če bodo grehi naraščali v strašne razsežnosti, bo človeštvo šlo skozi njegov najhujši čas in bo mnogo trpelo.

Otroci moji poslušajte me! Bodite vi prvi poslušni Bogu in ga ne ranite s strašnimi grehi. Bodite vi prvi, ki razveseljujete srce mojega Sina in ne ga žaliti.
Sprejmite moje materinske besede v svoja srca, molite, pripadajte Bogu in On bo gledal na svet in bo še podelil njegovo usmiljenje. Spremenite življenje!!! Začnite živeti z večjo zavzetostjo to kar vam pravim.

Če bi ne prišla tu, da vas blagoslovim, že pred veliko časa bi Italija nosila težek križ, toda moja materinska prisotnost je še oddaljila velik bič. Toda jaz vam pravim: vrnite se! Vrnite se k Bogu in ne ostanite gluhi in brezbrižni do tega kar vam pravim.

Spremenite se! Dokler še morete obnoviti vaša srca v Božji ljubezni. Molite! Molite! Molite! Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

https://youtu.be/gehcf4Pr2I4

Dovoljenje za objavo drugega dela sporočila pa je Edson dobil 10. julija 2019

PAZLJIVO SI OGLEJTE DEL VIDEA, NA KATEREM JE PRIKAZOVANJE  Z DNE 11.11.2015

OBJAVA 10.07.2019 MOZZO

(pazljivo prebirajte Sv.Pismo, da lahko povežete situacije in razvoj dogodkov)

Svetišče v Itapirangi – Prikazovanje v Mozzo , (BG) Italija 11. 11.2015

Danes mi je Božja Mati dovolila, da vam povem eno stvar: spomnite se in glejte video od prikazovanja v Mozzu, (BG) Italija 11.11.2015

V tem prikazovanju mi je dejala:

2005+7=2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 

Dogodki in močni napadi proti Papežu;

2012+7 =2013, 2014, 2015, 2016,
2017, 2018,
 2019. 

 

Dogodki,

in preganjanje kristjanov na določenih mestih, v bolj javni obliki, zmeda in krivoverstvo se bodo širili proti veri, dogmam in naukom Cerkve,

dokler ne doseže najvišjo točko: duhovništvo in moj sin v Evharistiji;

2019+7= 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026.

Težki dogodki v Kristusovi Cerkvi, z veliko razpoko v njenih temeljih in delitvi na njene notranje organe, norost tolikih oseb in velika izguba vere v Cerkvi, z oddaljitvijo mnogih. Izvoljeni od Boga in zvesti bodo izdani, preganjani, utišani in toliki mrtvi na svetovni ravni, vendar bolj ali manj intenzivno, v skladu z vero in grešnim stanjem duš, ostala bo samo tretjina kot pravi Božja Beseda. Gospod očiščuje svojo Cerkev in svoje ljudstvo, zaradi strašnih grehov, preko preganjanja in prelivanja krvi. Ljudje bodo trpeli za to, kar so ustvarili in grešili. Vaša lastna zla narava bo razlog za vaše solze in trpljenje);

31Tedaj jim je Jezus rekel: »Vi vsi se boste to noč pohujšali nad menoj, kajti pisano je: Udaril bom pastirja in razkropile se bodo ovce črede.  (Mt 26,31)

 

7Meč, vzdigni se nad mojega pastirja, nad moža, ki je moj družabnik, govori Gospod nad vojskami. Udari pastirja, da se bodo ovce razkropile, obrnil bom svojo roko proti malim. 8Po vsej deželi se bo zgodilo, govori Gospod, da bosta dva dela v njej posekana, izumrla, tretji del pa bo ostal v njej. (Zah 13, 7-8)

5A glej, grozo spravim nadte, govori Gospod Bog nad vojskami, od vseh, ki so okoli tebe. Razkropljeni boste, vsak zase, nihče ne bo zbiral beguncev. 6Vendar bom pozneje obrnil usodo Amóncev, govori Gospod. (Jer 49, 5-6)

21Njegovi otroci morda uživajo ugled, on tega ne ve, ali pa so zaničevani, on tega ne dojema. 22Čuti le bolečino svojega telesa, njegova duša žaluje nad njim.(Job 15, 21-22)

 10Imele so repe, kakor jih imajo škorpijoni, in žela. V repih so imele moč, da pet mesecev škodujejo ljudem. 11Za kralja nad sabo so imele angela brezna: po hebrejsko mu je ime Ábadon, po grško pa Apolíon. (Raz 0, 10-11)

 

 »Dana mi je vsa oblast v nebesih in na zemlji. (Mt 28,18)

3ko so temelji razrušeni, kaj more storiti pravični?« (Ps 11,3)

11Drugega temelja namreč nihče ne more položiti namesto tistega,  ki je že položen, in ta je Jezus Kristus. (1Kor 3,11)

 20Sezidani ste na temelju apostolov in prerokov. Vogalni kamen pa je sam Kristus Jezus, 21v katerem se zedinja celotna zgradba, tako da raste v svet tempelj v Gospodu. 22Vanj se z drugimi tudi vi vzidavate za Božje bivališče v Duhu. (Ef 2,20-11)

14Obzidje mesta je slonelo na dvanajstih temeljnih kamnih, na njih pa je bilo dvanajst imen dvanajstih Jagnjetovih apostolov. (Raz 21,14)

——————————————————————–

SPOROČILO EDSONA GLAUBERJA 15.7.2019 ČASTILCEM

 

ZA VSE POSAMEZNIKE IN DRUŽINE POSVEČENE SVETIM TREM SRCEM PIŠEM SPOROČILO, KI GA JE POSLAL EDSON:Dober dan vsem!
Spomnite se, da je jutri praznik Karmelske Matere Božje in tudi praznik ŠKAPULIRJA SVETEGA JOŽEFA.

Spomnite se tudi jutri počastiti Svetega Jožefa skupaj z Marijo in nositi vedno z veliko vero in veliko ljubeznijo vaše škapulirje, ki je znamenje ljubezni  – plašč varstva Svetega Jožefa za vas in za vaše družine. Na poseben način vas prosimo za molitev za vse osebe, umirajoče, trpeče in bolne osebe, ki potrebujejo molitve. Da bi Sveti Jožef nam izprosil milost svete smrti v Jezusovem naročju in naročju Device Marije.

Molimo za Cewrkev, za družine, ki se uničujejo, prosimo zanje, da Božja milost se spusti z nebes na vse, da spremeni vso Cerkev in vse človeštvo.

Objem vsem in molim za vse vas!

Prejela 15.7.2017 ob 14h.

JUTRI MOLIMO PLAŠČ SVETEGA JOŽEFA (t.j. 1 dan tridesetdnevnice)
Lepo bi bilo, da bi mogli moliti skupaj družina pred podobe Svetih treh Src za Božji plan Svetih Treh Src.

KDOR NIMA PODOBE JO PRILAGAM.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 06.07.2019 -MANAUS-AM

SPOROČILO NAŠE GOSPE 06.07.2019 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati, Kraljica Rožnega venca in miru vas kličem k Bogu, toda mnogi me še vedno ne poslušajo in ne želijo sprejeti Gospodovega klica k spreobrnjenju.

To je ura odločitve za Boga in za hojo po sveti poti, ki vam jo kaže po meni in vodi v nebesa.

Ljubljeni otroci, ne pustite se prevarati od hudiča, ne zavajajte se s posvetnimi stvarmi, odstranite vse tisto, kar vas oddaljuje od Boga, ker čas za spreobrnjenje mineva in za tolike se ne bo več vrnil.

Bodite močni, borite se proti skušnjavam in grehom in  trudite se živeti življenje, ki je celovito in ugodno Bogu, daleč od greha.

Jaz sem tu, da vas vodim v nebesa, ker nebesa so vaš končni cilj. Nič na tem svetu se ne more primerjati s slavo Nebes. Svet in njegove stvari minejo, toda nebo ne bo nikoli minilo, nebo je kraj, ki ga je Bog pripravil za vsakega izmed, otroci moji, in ta kraj je večen.

Ljubim vas in vam povem, da vas sprejemam notri v moje Brezmadežno Srce in vas bom vodila v Srce mojega Sina Jezusa.
Molite veliko Rožnih vencev za svet, za mir, za spreobrnjenje grešnikov, ker malo manjka, zelo malo, ko bodo velike preizkušnje padle na grešno človeštvo, da ga prečisti njegovih krivic.

Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vas v tem trenutku blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

PRIKAZOVANJE SVETEGA JOŽEFA Z MALIM JEZUSOM 03.07.2019

PRIKAZOVANJE SVETEGA JOŽEFA Z MALIM JEZUSOM  03.07.2019 – Itapiranga

Danes, popoldne se je prikazal Sveti Jožef z malim Jezusom v naročju v spremstvu mnogih Angelov. Mali Jezus in Sveti Jožef sta imela svoje oči tako intenzivnih in živih barv. Mali Jezus je imel desno roko okrog vratu Svetega Jožefa in z desno roko mi je pokazal na njegovo Božje Srce.

Sveti Jožef mi je s svojo desno roko pokazal na njegovo Prečisto Srce. Imel je svetlo rjav plašč in svetlo rumeno obleko, Mali Jezus je bil v beli obleki. Imela sta dve čudoviti kroni na glavi.

Blagoslavljala sta, tako bolnike kot umirajoče, ki so potrebovali božjega usmiljenja. Sporočilo, ki sta mi ga prenesla je bilo osebno zame, za moje življenje in bila je tudi ena skrivnost.

Bilo je prvič, da mi je Sveti Jožef povedal eno skrivnost: Skrivnost Svetega Jožefa.

Skrivnost svetega Jožefa je povezana s tako težkimi dogodki o usodi Svete Cerkve in Božjih ministrov ter o usodi in trpljenju mnogih krščanskih družin in vernikov.

Molimo bolj intenzivno in vedno bolj kot nas je Gospa naučila prositi Božjo milost za duhovnike:

 

USMILJENJE GOSPOD ZA NEPOSLUŠNE ŠKOFE.

USMILJENJE GOSPOD ZA UPORNE DUHOVNIKE.

USMILJENJE GOSPOD ZA POSVEČENE, KI ŽIVIJO KOT PRAVI POGANI!

 

USMILJENJE GOSPOD ZA NEPOSLUŠNE ŠKOFE.

USMILJENJE GOSPOD ZA UPORNE DUHOVNIKE.

USMILJENJE GOSPOD ZA POSVEČENE, KI ŽIVIJO KOT PRAVI POGANI!

USMILJENJE GOSPOD ZA NEPOSLUŠNE ŠKOFE.

USMILJENJE GOSPOD ZA UPORNE DUHOVNIKE.

USMILJENJE GOSPOD ZA POSVEČENE, KI ŽIVIJO KOT PRAVI POGANI!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 03.07.2019 ITAPIRANGA (zjutraj)

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 03.07.2019 – Itapiranga

Zjutraj, ko sem odhajal od doma in se napotil v Svetišče, sem slišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

Ponovno bom kaznoval človeštvo, zaradi njegovih zločinov  in  razžalitev proti meni. Toliko je njihovih napak in grehov!

Ozrl sem se nazaj, od koder je prihajal Jezusov glas in videl na nebu temen oblak, ki me je spominjal na veliki val, ki prihaja. Razumel sem, da bodo v kratkem nekatera področja zemlje strašno trpela, zaradi svojih zločinov in kaznivih dejanj, storjenih proti Bogu, ker ne želijo zapustiti svojih napačnih stališč, ne želijo se pokesati niti poslušati Božje klice k spreobrnjenju. Eden teh krajev je tam, kjer se dela toliko nečistih grehov proti naravi in je obiskan od mnogih moških in mladih. Molimo, molimo, molimo in veliko prosimo za ubogo človeštvo, proseč Božjega usmiljenja.

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo.

http://itapiranga0205.blogspot.com/2019/07/mensagem-de-nosso-senhor-jesus-cristo.html

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.07.2019 – ITAPIRANGA

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.07.2019 (Itapiranga)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati in Mati Cerkve. Prihajam vas prosim za intenzivno molitev za moje sinove duhovnike, da bi  mogli vztrajali na sveti Gospodovi poti in bili luč, ki močno sije na življenje vseh vernikov.

Moji otroci, satan hoče zvleči mnoge duše v temo, v življenje brez Boga, ker mnogi ne molijo in se ne žrtvujejo, kot sem prosila.

Sprejmite moj materinski klic za posredovanje v dobro človeštva. Ne imejte strahu pred preizkušnjami, ki prihajajo v vaša življenja v teh časih velikih duhovnih bojev. Pokažite vsem, dajte pričevanje v življenju, da vi pripadate Gospodu in da ostajate združeni z njegovim Božjim Srcem.

Jaz sem tu, da vas božam in vam dajem mojo ljubezen s svojo materinsko prisotnostjo. Jaz vas ljubim, ljubljeni otroci in z mojo ljubeznijo vas želim voditi po varni poti, ki vodi k Bogu.

Vedno bolj molite moj Rožni venec. Z Rožnim vencem morete zmagati vse bitke. Z Rožnim vencem, ki je moljen z vero in ljubeznijo, morete doseči velike milosti iz Srca mojega Sina Jezusa.

Ničesar se ne bojte. Tisti, ki poslušajo moj glas in živijo mora sporočila jim bo Gospod pomagal v težkih trenutkih, ki bodo kar najbolj opustošili ubogo človeštvo.

Vodim vsakega izmed vas v teh dneh s svojimi svetimi sporočili, da bi vedeli kaj storiti in kako ravnati. Bog vas nikoli ne bo zapustil. Zaupajte njegovemu božanskemu delovanju v vaših življenjih in boste zmagovalci nad vsem zlom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Sveta Mati se je danes prikazala tako lepa in sijoča. Stala je tam, pred nami, da bi nas božala s svojo ljubeznijo, da bi nas blagoslovila in tolažila, da bi nadaljevali na naši poti vere v tem svetu. Blagoslovila nas je in nam dala svojo ljubezen; toliko ljubezni je izžarevalo od nje v tem dnevu, da se je moje srce vzradostilo in bilo potolaženo od tolike ljubezni, tolike ljubezni, tolike ljubezni.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20-06.2019 /MANAUS/AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.06.2019 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas vodim v Srce mojega Sina Jezusa, ki gori v ljubezni do vas. Molite, da bi pripadali Bogu in mu izročili brez pridržka vaša srca in življenja.

Otroci, ne oddaljite se od svete poti mojega Božjega Sina. Ostanite trdni in ne izgubite vere. Vse kar sem vam razkrila v preteklosti se izpolnjuje v današnjih časih, v vaših časih, otroci moji.

Berite in meditirajte Gospodovo Besedo, vse je v njej vsebovano: boj med dobrim in zlim, velike preizkušnje, ki jih boste morali prenašati iz ljubezni do Boga, velike preobrazbe, ki jih bo doživelo vse človeštvo.

Zapomnite si, otroci moji: Gospod ne realizira ničesar, ne da bi prej ne razodel po njegovih prerokih.  Bog vas je že opozoril, že pred veliko leti, da morate živeti sveto in najbolj čisto življenje, da morate svoja življenja spremeniti v njegovi ljubezni in odpreti vaša srca njegovim božjim klicem

Božji klici so sveti in mnogi jih prezirajo. Nekega dne, tisti ki so danes sramotilci in neverniki bodo jutri prizadeti in grenko jokali.

Otroci moji, skrbite za vaše odrešenje, skrbite za rešitev vaših duš, ker to je najbolj dragoceno za Gospoda, kajti mnogi se usmerjajo na pot pogubljenja, ki vodi v peklenski ogenj.

Ne pustite se premagati od satana, ne pustite se prevarati od njegovih zvijač, kajti on ve, kako vas oddaljiti od poti k Bogu.

Molite Rožni venec z zavzetostjo in vero in satan ne bo imel nobene moči nad vami in vašimi družinami.

Jaz sem tu, da vas varujem s svojim brezmadežnim plaščem. Moje Srce je pribežališče za vas in vaše družine. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MOLITVE K SVETEMU JOŽEFU

 

 

MOLITVE K SVETEMU JOŽEFU

POZDRAVLJEN SVETI JOŽEF

Pozdravljen, sveti Jožef, Davidov sin,

pravični in čisti, Modrost je s teboj.

Blagoslovljen si med vsemi možmi

in blagoslovljen je Jezus,

sad Marije, tvoje zveste neveste.

Sveti Jožef, vreden oče in varuh

Jezusa Kristusa in svete Cerkve,

prosi za nas grešnike.

Izprosi nam od Boga Božjo modrost,

zdaj in ob naši smrtni uri. Amen!

POSVETITEV SVETEMU JOŽEFU

K tebi, o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah,

in ko smo na pomoč poklicali tvojo presveto nevesto,

prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva.

Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico, Božjo Materjo,

in pri očetovski ljubezni, s katero si objemal Dete Jezusa, te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež, ki ga je pridobil Jezus s Svojo krvjo in

pomagaj nam v naših potrebah s svojo močjo in priprošnjo.

O preskrbni varuh svete Družine, varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa; odvrni od nas, ljubezni polni oče, vsako kugo zmot in greha.

Podpiraj nas milostno iz nebes, o mogočni naš varuh,

v tem boju zoper moči teme, in kakor si nekdaj otel

Dete Jezusa iz smrtne nevarnosti, tako brani zdaj sveto Cerkev Božjo

sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja.

Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu in s tvojo pomočjo

mogli sveto živeti, srečno umreti in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen

O sveti Jožef, v tvoje roke smo dali naše življenje, našo družino. Ti veš kaj najbolj boli naša srca. Poznaš naše težave in žalosti. Naj tvoj plašč varovanja, ogrinjalo miru in ljubezni razširi na celotno Cerkev in ves svet. Brani zatirane; dvigni padle; posreduj za zdravje tistih, ki so duhovno slepi, ker jih je prevzel napuh in ponos. Naredi, da bomo pokorni, poslušnim in ponižni pred Božjim klicem in naj naš da vedno odmeva iz naših ustnic, tako kot je storila vaša Brezmadežna nevesta.. Pripelji nas k Jezusu, ki prava svetloba in življenje za naše življenje. Amen!

POSVETITEV PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA

Prečisto Srce svetega Jožefa, varuj in brani mojo družino pred vsemi nevarnostmi in zlom. Prečisto Srce svetega Jožefa, razlij na vse človeštvo vse milosti in kreposti svojega Prečistega Srca. Sveti Jožef, popolnoma se ti izročim in posvetim svojo dušo, svoje telo, svoje srce in vse svoje življenje. Sveti Jožef, brani pobožnost svetega Srca Jezusovega in brezmadežnega Srca Marijinega. Uniči satanove načrte z milostmi tvojega Prečistega Srca. Blagoslovi sveto Cerkev, papeža, škofe, duhovnike, redovnike in redovnice, misijonarje in ves svet. Popolnoma se ti izročimo z ljubeznijo in zaupanjem sedaj in vekomaj. Amen!

Tvojemu Prečistemu Srcu se posvetimo tega dne, o Slavljeni Sveti Jožef. Posvetimo ti svoje družine in vse kar imamo. Tako kot si varoval Jezusa in Marijo, varuj tudi mene, o ljubljeni Varuh moje duše, mojega življenja varuj me pred vsemi nevarnostmi, ki me obkrožajo in napadajo.

O slavljeni Sveti Jožef, nauči me globoko ljubiti Sveti Srci Jezusa in Marije, da bi jih ljubil tako globoko kot tudi tvoje Prečisto Srce, ga častil in naredil poznanega kot si zasluži in bi moralo biti čaščeno in ljubljeno vso večnost. Amen!