Prikazovanja v Itapirangi – Brazilija

Od 2.maja 1994 se Presveta Devica Marija prikazuje v Amazoniji, (Brazilija) kot Kraljica Rožnega venca in Miru. Občasno se s prikazovanjem Marije, Jezusa in sv. Jožefa prikaže tudi sveti Nadangel Mihael. Številna so sporočila, ki se nanašajo na mir, na Božjo ljubezen, na ljubezen  do bližnjega, na molitev, na družine in na spreobrnenje vsega sveta.

Prikazovanja v Itapirangi se razlikujejo od drugih prikazovanj zaradi specifičnosti; ta se nanaša na Tri Sveta Srca Jezusa, Marije in Jožefa,  in na pobožnost do Prečistega Srca sv.Jožefa.

Prikazovanja so se odvijala v dveh fazah. Prvi ciklus prikazovanj je trajal od leta 1994 do 1998, in drugi del ki traja še danes. Edson Glauber in njegova mama Marija do Carmo sta dobila vsa prva prikazovanja v Manausu (Amazonija). Zelo hitro so se začela prikazovanja v Itapirangi. Prikazovanja ima Edson tudi ob potovanjih, na katerih pričuje, tako v  Braziliji in Evropi, kamor ga je poslala Devica Marija.

Itapiranga spada v škofijo Itacoatiara, katere škof je  Monsignor Carillo Gritti. Dne 31. januarja 2010 je bil objavljen dekret – dovoljenje o češčenju Kraljice Rožnega venca in Miru in o pobožnosti k Svetim Trem Srcem Jezusa, Marije in Jožefa.

Edson Glauber de Souza Coutinho je v letošnjem letu diplomiral ter kmalu po opravljeni diplomi ga je Marija, Mati Božja poslala v San Paolo. Katerikoli kraj ali dom je obiskal je Marija vedno dala sporočilo za tisto molitveno skupino.

V dneh od 6. maja pa do 14. junija letos je obiskal Italijo, Slovenijo in Francijo. Dne 18. maja je Edson imel prikazovanje v cerkvi v Župnijo Marije Vnebovzete v Bertokih pri Kopru. Marija je tudi dala sporočilo. Edson je bil deležen posebnega videnja, saj je tega dne bil v cerkvi kip Strunjanske Marije od Prikazanja ob priliki 500 obletnice prikazovanj.  Kot je sam Edson povedal gre pri tem videnju za prisotnost Marijine podobe, kot se je zgodilo nekoč Cerkvi tistega časa in nato čez toliko let njena današnja  sporočila. Preberi sporočilo, ki je bilo dano v Bertokih 18.maja 2012 in Edsonovo obrazložitev.

 

 

 

 

 

 

Praznik Prečistega Srca sv. Jožefa

Pozdravljeni častilci Svetih Treh Src, Jezusa, Marije in Jožefa

 

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA
(6. marca 1998, okrog 21.15, prvi petek v mesecu)
SVETA DRUŽINA
Jezus: ”Jaz sem pravi mir. Ta mir podeljujem
vsem ljudem. Sem Jezus Kristus, Odrešenik vsega
človeškega rodu. Rad bi, da bi vsi ljudje častili
Brezmadežno Srce moje Matere, Presvete
Device Marije, in Prečisto Srce svetega Jožefa.
Iz ljubezni do odrešenja grešnikov želi Moje
Sveto Srce podeliti nov val milosti. Poglej, moj
sin, preko teh src (Jezus pokaže na srca Marije in
svetega Jožefa), želim vse pritegniti k sebi in po
teh srcih delim svoje milosti in blagoslove. Po
njih bodo ljudje hitro dospeli v moje Sveto Srce.
Ljudem povej, naj ne zapravljajo milosti, ki
sem jim jih namenil. Če bodo častili omenjeni
Srci, bodo častili in slavili mene. Presveto
Mater Marijo in mojega deviškega očeta Jožefa
sem izbral, da sta lahko skrbela zame, Božjega
Sina, in mi stala ob strani v času mojega božjega
poslanstva na zemlji. Kdor ju bo častil, bo
častil mene, počastil bo namreč mojo odločitev,
da sem ju izbral za svoja zemeljska starša.
Znova blagoslavljam vse svoje otroke: V imenu
Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu
nasvidenje!”

»Želim, da se prvo sredo po prazniku mojega Svetega Srca in Brezmadežnega Srca Marijinega postavi za praznik Prečistega Srca sv. Jožefa.«

To željo je Jezus izrazil v svojem sporočilu dne 6.junija 1997 Edsonu Glauber de Souza Coutinho

Danes je prva sreda, ki sledi praznikoma Presvetega Srca Jezusovega in Brezmadežnega Marijinega, zato se v duhu združimo in z molitvijo počastimo Prečisto Srce sv. Jožefa, da bomo prejeli obljubljene milosti.

Ob prikazovanju Svete družine, ki ga je imel Edson Glauber dne 19. maja 2012 v Stični, nam je Marija dala za Slovenijo sledeče sporočilo:

STIČNA

Mir (z vami) moji  ljubljeni otroci.

Prihajam iz nebes z mojim Sinom in Svetim Jožefom, da vas blagoslovim in vam podelim mir.

Otroci moji,naj bo vaša ljubezen do naših Presvetih Src globoka,  in vaše družine bodo ozdravljene in  rešene vsega  zla. Bog želi podeliti velike milosti vašim družinam, ampak vi morate moliti, moliti, moliti, kajti v molitvi Bog spreminja vase duše in vas dela može in žene vere.

Otroci moji, imejte vero. Bog je vedno ob vaši strani, da vam pomaga in blagoslavlja.

Jaz, vaša mati sprejemam vaše družine v moje Materinsko Srce.  Moj Sin želi, da bi bili vi in vaša srca  odprti do ljubezni Svetega Jožefa. Odprite vaša srca, otroci moji.

Bog želi, da se pobožnost do Svetega Jožefa razširi po vseh krajih sveta, kajti on želi rešiti družine. Sveti Jožef me danes spremlja in je ob mojemu Božjemu Sinu, kajti po njegovem posredovanju, bo veliko milosti miru in spreobrnjenja podeljeno svetu.

Zahvaljujem se za prisotnost duhovnikov in vseh vas in vam pravim, da bodo vase družine prejele prav poseben blagoslov.

Blagoslavljam vas vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

 

Danes nas Naša Gospa prosi za  pobožnost do treh združenih Src, da bi bile naše družine  ozdravljene in rešene vsega zla. Resnično, Bog želi rešiti družine po posredovanju Presvetih Src polnih ljubezni in miru. Tisti, ki se bo približal tem Srcem, ne bo obžaloval, ampak bo odkril Bozje usmiljenje. Jezus otrok (Jezušček) je med videnjem kazal svoje Srce in mi dal razumeti, da nas sprejema v svoje Srce. Nato je s svojimi odprtimi ročicami gledal v Nebo, kot, da bi prosil Boga Očeta za nas.

Takoj nato sem videl mapo Slovenije in nad njo Božjo roko, ki jo je blagoslavljala in ščitila.

Iz Božje roke se je nad Slovenijo razlivala velika luč, ki jo je razsvetljevala. Razumel sem, da so bile to milosti, ki jih je Bog podelil slovenskemu ljudstvu, po posredovanju treh združenih Presvetih Src jezusa, Marije in Jožefa.

Naša Gospa mi je dala razumeti, da se je z današnjim dnem za slovensko ljudstvo začel čas milosti in blagoslova in da bo ta čas milosti z vso močjo prišel po pobožnosti do Jožefovega Najčistejšega Srca. Tri združena Presveta Srca bodo v Sloveniji uresničila velike čudeže in velika spreobrnjenja.

HJMJ

Pozdravljeni obiskovalci

Pozdravljeni obiskovalci in častilci Presvetega Srca Jezusovega, Brezmadežnega Srca Marijinega in Prečistega  Srca sv. Jožefa

Dobrodošli novi obiskovalci spletne strani www.trisvetasrca.si   želela bi vas opogumiti, da bi prve srede v mesecu počastili Prečisto Srce Svetega Jožefa z molitvijo Rožnega venca sedmih žalosti in radosti sv. Jožefa. Sprintaj zgibanko, da ti bo v pomoč. Če si na začetku bo sveti Jožef vesel tudi z eno desetko. Išči pod: Zgibanka

Častilci svetega Jožefa  in  njegovega prečistega Srca se povezujemo z dnevno molitvijo k svetemu Jožefu vsak dan med 21. in 22. uro. Izberi si molitev (K tebi o sveti Jožef ali Litanije svetega Jožefa ali rožni venec Svete Družine in še veliko je molitev  k svetemu Jožefu).