SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.08.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.08.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes prosit vas molitve, spreobrnjenja, odpuščanja in zaupanja. Ne imejte strahu pred preizkušnjami in križem. Po njima Gospod pripravlja nove milosti, ki jih vi sedaj ne morete razumeti, a jih boste razumeli kasneje.

Bog vas nikoli ne zapusti. On je bližje ob vas s svojo ljubeznijo, kot si lahko predstavljate. Imejte vero. Imejte zaupanje. Na koncu bodo naša tri Sveta Srca zmagala.

To je čas, ki ga popolnoma darujte Gospodu za odrešenje duš, ki so v nevarnosti, da se pogubijo za večno.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, bojujte se, da bi bili nekega dne ob strani mojega Sina Jezusa, v slavi njegovega kraljestva.

Premišljujte življenje svetnikov in preizkušnje, ki so jih morali prestati v imenu Boga in našli boste odgovore, moč in luč, da nadaljujete svojo duhovno pot.

Moj sin je danes ob tvoji strani postavil Sveto Gemmo, Sveto Tereziko iz Lisieja, Sveto Ivano D’Arc. One ti bodo pomagale v najbolj težkih časih tvojega življenja in te vodile, da boš vedel kaj moraš storiti v imenu mojega Sina Jezusa. Uči se od njih pripadati Bogu.

Jaz sem vedno ob tvoji strani s svojo ljubeznijo Matere in te nikoli ne zapustim. Dajem ti svojo ljubezen in dajem jo vsem mojim otrokom, ki se zatekajo k mojemu Materinskemu posredovanju.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.08.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.08.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, ne boj se nič. Jaz, tvoja Mati sem s teboj. Nikoli te ne zapuščam in te nikoli ne bom. Dajem ti nekoliko moje moči, da nadaljuješ tvoje poslanstvo – biti pričevalec mojih besed in moje Materinske ljubezni.

Moli za nehvaležne otroke, ker jih je toliko tistih, ki s strašnimi grehi ranijo Srce mojega Božjega Sina

Sen tu, pred teboj z vso mojo Materinsko prisotnostjo, da bi ti imel gorečo željo po Bogu in nebesih. Bodi od Gospoda, izroči sebe, svoje življenje in svojo  voljo v njegove roke.

Dovoli, da te Božja ljubezen popolnoma objame in nič več v tvojem življenju ne bo težko in oteženo, ker ljubezen mojega Sina poravna in olajša še tako težka bremena.

Moj Sin te sedaj prečiščuje bolj kot kdaj koli po križu in trpljenjih, toda ne skrbi, ker kadar minejo, če se pustiš napolniti z Božjo ljubeznijo in milostjo, boš prenašal vse v velikem miru in spokojnosti in boš dosegel velike zasluge, ki jih je Gospod pripravil tistim, ki jih je poklical in izbral..

Pred leti sem ti dejala, da te bom postavila ob stran mojega Sina Jezusa. Kar sem ti dejala v preteklosti se ni spremenilo. Naj te besede te napolnijo z veseljem, korajžo in naj potolažijo tvoje srce.

Jaz te ljubim in ti dajem mojo Materinsko ljubezen. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.08.2015

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.08.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit za molitev, ljubezen, kesanje in vero, da bi mogli imeti moč in milost slediti Bogu, ne da bi kdajkoli obupali na poti spreobrnjenja in svetosti, ki vam jo kažem. Veliko molite, da se bo vse zlo oddaljilo od sveta in vaših družin. Bog je žaljen na mnogih krajih sveta, zaradi tistih, ki imajo svoja srca trda in zaprta za njegovo Božjo ljubezen, zato, moji otroci, molite, darujte žrtve in zadostitve v spravo za grehe sveta; prav tako prosite za spreobrnjenje grešnikov.

Prišla sem, ker vas ljubim in vam želim dati svojo ljubezen, da bi pripadali Bogu.

Videli boste mnogo žalostnih stvari, ki bodo prišle na svet, ker so mnogi moji otroci slepi, ničesar ne vidijo in ničesar ne slišijo. Ne obupujte in ne izgubljajte poguma. Bodite močni. Jaz sem ob vas, da vam pomagam in vas vedno blagoslavljam.

Izročite  svoje skrbi in stiske Gospodu in on bo poskrbel za vas in vas blagoslavljal. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

RESNICA VAS BO OSVOBODILA!

Jeremija 1:18-19

18Glej, danes te naredim za utrjeno mesto, za železen steber, za bronasto obzidje proti vsej deželi, proti Judovim kraljem, proti njegovim knezom, proti njegovim duhovnikom in proti ljudstvu dežele. 19Bojevali se bodo proti tebi, pa te ne bodo premagali, ker sem jaz s teboj, govori Gospod, da te rešujem.«

JAZ IN MOJA HIŠA BOMO SLUŽILI GOSPODU (Jozue 24,15)

40In odvrnil jim je: »Povem vam, če ti umolknejo, bodo kamni vpili.« Luka 19,40) 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.08.2018

(Marijin rojstni dan 2034 let kot je povedala v Itapirangi in tudi v Medjugorju – op. Nevenka)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 5.08.2018

Naša Gospa je bila lepa, z obleko in pokrivalom iz luči, z malimi zlatimi zvezdicami ob robu pokrivala, ki ji je pokrival njene dolge valovite lase spuščene spredaj. Bila je srečna v prisotnosti vseh njenih otrok, ki so bili v Itapirangi, da bi jo počastili. Blagoslovila je svete predmete, vsakega izmed nas in naše družine in tudi vse človeštvo, da bi dobilo moč zapustiti greh in se iskreno spreobrniti k Bogu.

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati. Prihajam iz nebes vas prosit, da ne izgubljate časa ampak odprete svoja srca, da živite svetost in spreobračanje v vašem življenju.

Bog vas želi rešiti in varovati pred vsem zlom in nevarnostmi, ki vas ogrožajo v teh groznih in težkih časih. Mnogi moji otroci živijo oddaljeni od Boga in delajo grozne grehe in ga strašno žalijo.

V Fatimi sem vas prosila, moji otroci: nikoli ne žalite Našega Gospoda, ki je že mnogo žaljen. Skesajte se svojih grehov. Mnogi gredo skozi boleče križe, ker ne poslušajo mojega klica in ostajajo gluhi. Molite rožni venec, hranite se s telesom in krvjo mojega Sina Jezusa, da dobite moč premagati greh in vse zlo. Kličem vas k Bogu, ker me skrbi vaše zveličanje. Ne oddaljite se od ljubezni mojega Sina Jezusa, ker samo on vas more rešiti in dati večno življenje.

Vrnite se h Gospodu, med tem, ko mi še vedno dovoljuje dajati sporočila vsem vam, ker se približujejo bolj kot kdajkoli prej velika trpljenja na mnogih krajih sveta in Brazilija ne bo puščena ob strani, če me ne boste poslušali in vztrajali s svojimi zakrknjenimi in zaprtimi srci.

Sprejmite moj klic Matere in pomagala vam bom biti od Boga. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.08.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 4.8.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas želim voditi k Bogu. Gospod vas ljubi in želi vaše spreobrnjenje. Molite, molite, veliko molite, da bi mogli odpreti svoja srca njegovi božanski ljubezni in tudi sprejeti njegovo voljo v vaših življenjih.

Ne živite v grehu. Osvobodite se greha, ker so časi težki in mnogi so v nevarnosti, da ne bodo rešili svojih duš, ker hudič uničuje čistost in svetost mnogih mojih sinov s številnimi in groznimi napakami preko medijev, ki ne učijo več Božjih del ampak samo grehe.

Bojujte se, moji otroci ne obupajte, nikoli ne izgubite vere in z rožnim vencem v roki posredujte, da bi se tolika zla oddaljila daleč od vas in od vaših družin, pomagajte mnogim dušam najti ljubezen in luč mojega Sina Jezusa.

Zahvaljujem se vam, da ste tu in povem vam, da vas pokrivam vsakega posebej s svojim Brezmadežnim plaščem. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

BOG NI INDIFERENTEN OB NASILJU NAD NJEGOVIMI OTROKI….

Molitev in post obrodijo sad!

Deus não está indiferente a toda forma de abuso de poder e de mentiras que os seus filhos sofrem no Amazonas!…Uma carta que chegou na hora certa!…Não foi à toa que a Mãe Santíssima pediu-nos para fazermos meses atrás, jejum três vezes na semana: segunda, quarta e sexta, dizendo que Deus agiria.

«Quanta sujeira há na Igreja, e precisamente entre aqueles que, no sacerdócio, deveriam pertencer completamente a Ele! Quanta soberba, quanta autossuficiência!… A traição dos discípulos, a recepção indigna do seu Corpo e do seu Sangue é certamente o maior sofrimento do Redentor, o que Lhe trespassa o coração. Nada mais podemos fazer que dirigir-Lhe, do mais fundo da alma, este grito: Kyrie, eleison – Senhor, salvai-nos (cf. Mt 8, 25)» (Cardeal Joseph Ratzinger, Nona Estação).

Eu estou purificando a minha Igreja e o mundo, e a purificarei mais ainda, pois o meu braço forte vai limpar toda sujeira e destruirá tudo aquilo que está cegando muitos de meus filhos prediletos, que esfriaram na fé e se deixaram levar por ideias humanas e um pensar perigoso que não são de acordo com a minha vontade. Vivam os meus Mandamentos e ensinamentos.

A mulher vestida de sol está lutando contra o dragão vermelho. Ela está brilhando no mundo, preparando os corações para mim o Senhor. (Jesus a Edson Glauber, em 27.10.2015 )

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.03.2016

38Dajajte in se vam bo dalo; dobro, potlačeno, potreseno in zvrhano mero vam bodo nasuli v naročje. S kakršno mero namreč merite, s takšno se vam bo odmerilo.«

Mir prihaja od Boga, moji otroci in On vam želi dati Njegov mir. Verujte v prisotnost mojega Sina Jezusa in zaupajte v njegovo ljubezen in vaša življenja in vaše družine se bodo spremenile po milosti Božji.

Ne omahujte v veri in ljubezni. Bodite vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem, kerpo njem boste vedno združeni s Srcem mojega Sina Jezusa.

Molite, molite, molite in darujte svoja življenja kot dar ljubezni Bogu, da se bo njegova luč in njegova milost razlila v vaše globine in na svet. Sprejmite mojo ljubezen, da vas ovije z ljubeznijo, ki prihaja od Boga, vas ozdravlja, opogumlja in blagoslavlja. (Naša Gospa 27.3.2016 Edsonu Glauber – Itapiranga AM)

DANES, TRETJI PONEDELJEK V MESECU ZDRUŽIMO VSE SILE

SVETA TROJICA ČASTIM TE!

MOJ BOG, MOJ BOG, LJUBIM TE V NAJSVETEJŠEM OLTARNEM ZAKRAMENTU

 

DANES, TRETJI PONEDELJEK V MESECU ZDRUŽIMO VSE SILE ZA MOLITEV. POVEŽIMO SE Z DUŠAMI V VICAH, S SVETNIKI NAŠIMI ZAVETNIKI, Z DANAŠNJIM GODOVNIKOM, Z VSEMI ANGELI VARUHI IN NADANGELI : MIHAELOM, GABRIJELOM IN RAFAELOM.

NAJ NAŠA SKUPNA MOLITEV ŽALOSTNEGA DELA ROŽNEGA VENCA ZADOŠČUJE ZA GREHE ČLOVEŠTVA, STORJENE PROTI SVETI TROJICI: OČETU IN SINU IN SVETEMU DUHU. NAJ TA NAŠA MOLITEV GANE NJIHOVA SRCA, DA RAZLIJEJO POTOK MILOSTI IN BLAGOSLOVOV NA TA SVET.

Moja duša je žalostna do smrti!

VABIM TUDI, DA BI TO DANAŠNJO SKUPNO MOLITEV OPRAVLJALI KOT 9-DNEVNICO OD DANES 20. AVGUSTA DO 28. AVGUSTA.

NAJ KRALJICA NEBES IN ZEMLJE POSREDUJE PRI SVOJEM BOŽJEM SINU ZA SVET IN ZA VSE NARODE IN JEZIKE. AMEN

 

SPOROČILO JEZUSA 02.08.2018

 

Danes me je Jezus naučil molitev. Dal mi je sledeče besede iz Sv. Pisma, da jih premišljujemo:

 »21Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« (Mt 9,21)

 36Prosili so ga, da bi se samo dotaknili roba njegove obleke, in tisti, ki so se ga dotaknili, so bili rešeni. (Mt 14,36)

19Vsa množica se ga je poskušala dotakniti, kajti iz njega je izhajala moč in ozdravljala vse. (Lk 6,19)

Gospod, dovoli mi, da se smem dotakniti, ne samo tvoje obleke, ampak tudi tvojega usmiljenega Srca, ker vem, da če mi dovoliš bom ozdravljen, bom svobodna oseba, polna miru in veselja, ker tvoja ljubezen ne ozdravlja samo telesa temveč tudi globine duše. Operi me s tvojo predragoceno Krvjo, da bom imel milost in moč, da te ne bom nikoli žalil z grehom. Jezus, ljubim te, ljubim te, ljubim te. Amen!