SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.07.2019 – MANAUS-AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.07.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da vas vodim k Bogu. Prihajam iz nebes, ker vas ljubim in s svojim Brezmadežnim Srcem, polnim Božje ljubezni, vas blagoslavljam in vam dajem mir.

Molite, molite za družine, ki so brez vere in življenja, uničene od greha. Trpim, kadar me družine ne želijo poslušati in ne želijo živeti po Božjem klicu. Nebo ni bilo nikoli tako blizu zemlji, kot je v sedanjih dneh, ljubljeni otroci. Ne bodite gluhi za moj glas, ki vam govori. Odprite svoja srca sedaj, da se Božja milost v teh časih, spusti v globino, na zemljo in na tiste, ki so odprli svoja srca in so jo sprejeli z vero in ljubeznijo, ti bodo razsvetljeni z delovanjem Svetega Duha.

Otroci moji, ne obupujte, ne bodite zaskrbljeni. Tisti, ki ne verujejo in ki dvomijo o vsem so že prejeli njihovo plačilo. Bojujte se za Nebeško kraljestvo, kraljestvo mojega Božjega Sina.

Njegovo Božje Srce, otroci moji, gori za vaše odrešenje. Jezus vas želi rešiti pred vsakim zlom, pred vsako nevarnostjo za dušo in telo. Ne odlašajte na vaši poti spreobrnjenja. Ničesar se ne bojte. Govorite vsem o mojih materinskih klicih. Ti so izredne milosti, ki jih je Bog dal za vse človeštvo, za večno zveličanje mnogih duš, ne vseh, ker vsi ne želijo sprejeti ljubezen mojega Sina, niti ne verujejo v njegovo prisotnost in veličanstvo.

Verujte, verujte, verujte in Gospod bo odprl vrata in poti pred vami, da boste mogli izpolniti njegovo Božjo Voljo.

Hvala, da ste prišli. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja