SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.03.2016 MANAUS

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.03.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz Nebes, da vas prosim spreobrnjenja vaših src in spremembo vaših življenj.

Je čas, da se zavzamete bolj kot kdaj koli za svoje odrešenje tako, da sprejmete svete besede mojega Sina Jezusa v svoja srca in jih živite v svojih življenjih.

Moji otroci, Bog vas ljubi in me še enkrat pošilja zato, da bi sprejeli moje Brezmadežno Srce. Ne bodite neposlušni ampak poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu že veliko časa.
Naj bo Evharistija in molitev vaša vsakodnevna hrana, ki daje moč vašim dušam za večnost. Veliko molite, da vas Božja milost objame in blagoslovi bolj kot kdaj koli prej.

Hvala za vašo prisotnost. Gledam vas z ljubeznijo in predstavim vsakega posebej pred Božjim Prestolom, da prejmete njegov Božanski blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.03.2016 MANAUS”

  1. Molitev Svete Matere

    O Sveta Mati, naj tvoj materinski pogled poln ljubezni vedno bedi nad mano za moje odrešenje. Naj moja družina, po tvojem Brezmadežnem Srcu, pripada popolnoma tvojemu Sinu Jezusu. Kraljica Rožnega Venca in Miru, napolni naša srca z Božjim mirom, da bomo lahko priče vsem, ki potrebujejo nebeške blagoslove in milosti. Sedež našega zavetja in varstva, sedaj in ob naši smrtni uri. Amen! (Molitev, ki jo je naučila Kraljica Rožnega venca in Miru 04.02.2014 Itapiranga-AM)

    Kraljica Rožnega venca in Miru, obišči naše družine, ozdravljaj naša srca, osvobodi nesrečne njihovih suženjstev, daj nam milost in moč, da premagamo hudiča in greh. Nauči nas reči kot ti: MOJA DUŠA POVELIČUJE GOSPODA! Amen (03.07.2014)

    P.s.: Marija je ob ponovitvi prikazovanj v Itapirangi po 18 letih rekla: Ponovno sem se vrnila, da pomagam svojim otrokom v teh težkih časih, ki se bližajo. Marija s svojimi prikazovanji in prisotnostjo na tolikih krajih sveta prinaša nebeške blagoslove in mir, kot skrbna Mama, ki skrbi za svoje otroke vsega sveta.

    Blagoslovljen dan po Treh Svetih Srcih vsem, ki to berete. Istočasno vas vabim, da posvetite svoje družine Svetim Trem Srcem. Pokličite in vam bom poslala potrebne obrazce ali si sprintajte. Očiščujte svojo dušo v zakramentu odpuščanja – svete spovedi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja