PRIKAZOVANJE JEZUSA 29.12.2016 ***

 

dom28sett

PRIKAZOVANJE JEZUSA 29.12.2016

Imel sem vizijo Jezusa z dvignjeno roko nad svetom, pripravljen, da ga udari. Gospod mi je dal brati iz Svetega pisma, da meditiramo in spremenimo potek našega življenja, ker imamo še vedno čas, da se spreobrnemo in postanemo dobri ljudje.

20 Gorje njim, ki hudemu pravijo dobro,
dobremu pa húdo,
ki temo delajo za luč,
luč pa za temo,
ki grenko delajo za sladko,
sladko pa za grenko.
21 Gorje njim, ki so modri v lastnih očeh,
ki imajo sebe za razumne.
22 Gorje njim, ki so hrabri, kadar se napajajo z vinom,
pogumni, kadar mešajo opojno pijačo,
23 ki oproščajo krivičnega zaradi podkupnine
in kratijo pravico pravičnemu.

24 Zato bo, kakor če ognjeni jezik požre strnje
in se vročina plamena izgubi:
njihova korenina bo postala kakor trhlenina
in njihov cvet bo odletel kakor prah,
ker zametujejo postavo GOSPODA nad vojskami
in prezirajo besedo Svetega Izraelovega.
25 Zato se vnema GOSPODOVA jeza proti njegovemu ljudstvu,
izteguje nadenj svojo roko in ga udarja.
Gore se tresejo
in njihova trupla so kakor smeti sredi ulic.
Pri vsem tem se njegova jeza ne poleže,
njegova roka je še iztegnjena.

DRAGI PRIJATELJI, ČASTILCI SVETIH TREH SRC – POSTANIMO APOSTOLI

DRAGI PRIJATELJI, ČASTILCI SVETIH TREH SRC  29.12.2015
Ne glejmo na to, da je marsikatera družina narazen, da marsikje otroci trpijo. To je čas ko satan vstopa povsod, kjer le najde pri človeku špranjo. Te špranje lahko zamašimo samo z molitvijo, žrtvijo, pokoro. Družina, ki skupaj moli bo ostala skupaj, kljub vsem preizkušnjam in težavam. V vsaki družini je vsaj eden poklican, da se žrtvuje za rešitev vseh: so-zakonca, otrok, bratov in sester pa tudi starejših prednikov in ne nazadnje tistih, ki so še v vicah.

Molitev, bratje in sestre je ključ odreševanja, osvobajanja in ozdravljanja. Odpuščanje je drugi ključ s katerim odpremo svoja srca in srca naših bližnjih in daljnih. Dokler jim ne odpustimo jih imamo zvezane. In tretje je zakrament spovedi. Resnično se moramo zavedati naših grehov in jih obžalovati.

Vem, da mnogi naši otroci samo živijo skupaj in ne cenijo zakramenta svetega zakona. Ne zavedajo se, koliko zla namesto blagoslova nanašajo sebi in svojim potomcem. Zanje moramo moliti, da spregledajo.
V sporočilu z dne 8.decembra 2015 je Mati Božja dejala:
Svet gre v smeri velikega brezna, brezna pogube. Družine, ki živijo v grehu ne bodo šle v nebesa. Mnogi morajo zapustiti določene grehe, da bi mogli zaslužiti milost in Božje odpuščanje. Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se!
Vsak naj pri sebi premisli, kateri so tisti določeni grehi, ki ovirajo svetost družine. , Spremeniti moramo življenje. Veliko je grehov kjer zakonci ne živijo svetost zakona. Veliko je zakonov, kjer zakonci, bodisi mož ali žena, vara svojega moža/ženo. To je velik greh, ki vodi v večno pogubljenje, če se ga ne kesamo, spovemo in popravimo. (grehi tega časa so splav, kontracepcija, preklinjevanje, egoizem, pohlep, napuh….) Narediti moramo inventuro naše duše!!
Pišem vam te stvari tudi zato, da bi znali pomagati drugim in jim odpirati oči in srce, ker se bodo s tem odprli za Božjo milost.
Marija pravi, bodite luč svojim bratom, tako, da širite moja sporočila, ki jih Bog daje za vas. Torej prosim vas, natisnite in širite sporočila.
Prosim vas, ustanavljajte molitvene skupine Prečistega Srca svetega Jožefa na prve srede v mesecu.. Obnovite molitev v vaših družinah. Molitev nedolžnih otrok gane Božje Srce, da se usmili človeštva.

Veliko molite za duhovnike, saj jih zlo napada predvsem preko ljudi, preko posvetnosti. Duhovnik je med nami a je vzet izmed nas, da bi nam služil kot pastir, oče, nas vodil po pravi poti. Za duhovnike moramo veliko moliti. Edson je povedal, da bo vsaka župnija dajala račun pred Bogom, če je duhovnik padel. To pa zato, ker je bilo zanj premalo molitve, da bi ga varovala.
V Sloveniji je češčenje sv. Jožefa, češčenje njegovega prečistega Srca, češčenje Srca Jezusovega in Srca Marijinega – torej vseh treh Src zelo razširjeno. To je velik blagoslov za našo domovino.

Marija je prosila, naj se družine posvetijo Svetim Trem Srcem, zato, da bodo naše družine obvarovane zla. Širite to Marijino prošnjo.
Naj Slovenija postane dežela, ki se bo vedno bolj posvečevala in nas bo Bog blagoslavljal.
Zahvaljujem se vam za vse kar ste storili, da bi se Češčenje svetih Treh Src čim hitreje širilo v Sloveniji. Hvala za vse molitvene skupine po domovih in cerkvah. Marija v sporočilu pravi NA KONCU BODO NAŠA ZDRUŽENA TRI SRCA ZMAGALA. To je Marijin načrt – zmaga vseh Treh Src. To je zmaga Marijinega Brezmadežnega Srca, da bo vse človeštvo PRIPADALO BOGU IN GA LJUBILO.
Združena Tri Srca v eni ljubezni najpopolneje častijo Sveto Trojico.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2016

0559ba098680bcab79db7cea47dd1d90

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  25.12.2016
Danes je prišla Sveta Družina. Mali Jezus je bil v materinskem naročju Naše Gospe. Majčken, toda tako mogočen, poln ljubezni za vse človeštvo. Sveti Jožef je bil poleg Naše Gospe in me je gledal s svojimi lepimi očmi, ki so mi posredovale moč in varstvo. Naša Gospa je dala sporočilo in ko je govorila se je moje srce napolnilo z mirom. Njihova prisotnost danes v hiši je zelo velika milost in dar in ne samo za nas, ampak za vse ljudi vsega sveta.

Sveta Mati nam je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati v tem dnevu, ko praznujete rojstvo mojega Božjega Sina, prihajam vas prosit, da intenzivno posredujete za mir, da
nebeški Oče podeli celemu svetu, ki je duhovno mrtev zaradi številnih grehov storjenih proti njegovi Božji Vsemogočnosti.
Molite za mir v srcih vseh mojih otrok, da se ne pustijo premagati duhu nasilja in smrti, temveč se predajo ljubezni in milosti Svetega Duha.
Ne zaidite s poti spreobrnjenja, da bi sledili glasu in hrupu sveta. Bodite zvesti klicu, ki vam ga tega dne po meni daje moj Sin Jezus.
Svet je težko ranjen zaradi greha in prepušča, da ga zaobjemajo temine pekla.
Vrnite se k Srcu mojega Božjega Sina Jezusa. On je poln ljubezni in miru. Izročite svoja življenja v roke mojega Sina. Izročite svoje družine njegovemu varstvu, da jih on sprejme v svoje Presveto Srce.
Pripadajte Bogu, živite z ljubeznijo njegove zapovedi, živite daleč proč od greha, bodite možje in žene vere, molitve, korajže v obrambi resnice v teh časih, ko laž želi kraljevati, da bi mnoge moje otroke vodila v večno pogubljenje.
Sem z vami, da vam pomagam in vas varujem. Ne izgubljajte poguma. Ne pustite, da vas potlačijo preganjanja in preizkušnje. Dala vam bom toliko večje milosti in blagoslove, da boste izpolnili svoje poslanstvo do konca.
Ljubim vas in blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MOLITEV, KI JO JE NAUČILA KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.12.2016

 

Rainha da Paz1

MOLITEV, KI JO JE NAUČILA KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.12.2016

Danes nas je Mati naučila molitev

Kraljica Miru, blagoslovi vse matere, da prejmejo nekoliko tvoje moči in poguma, da skrbijo za svoje otroke, jih sprejmejo z veliko ljubeznijo, še posebno tiste, ki so v nevarnosti, da bodo umorjeni zaradi splava. V tej noči milosti, miru in ljubezni, naj prisotnost tvojega Božjega Sina napolni srca očetov in mater s svetimi čustvi, da ne storijo teh strašnih grehov.

Naj ljubezen premaga sovraštvo in smrt; naj mir premaga obup in brezup, naj luč premaga temo in greh. Naj tvoje Brezmadežno Srce, združeno s Srcem tvojega Božjega Sina in Srcem tvojega Prečistega ženina Jožefa slavi zmago v svetu z zmago dobrega nad vso močjo pekla. Mi zaupamo v tvojo ljubezen in tvoje Materinsko varstvo. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 24.12.2004 – ZA MEDITACIJO

 

Protetor da Santa Igreja1

24.12.2004 Sporočilo Svetega Jožefa

Jezusov mir z vami!

Sin moj, danes ponovno želim podeliti milosti mojega Srca vsem družinam, da se spreobrnejo in živijo v miru. Bog vam želi pomagati v vseh potrebah, toda vi morate verovati, vedno odpreti svoja srca in živeti življenje molitve. Molite, molite, molite in odprite svoja srca Gospodu. Danes vas sprejemam v svoje Srce in predstavim Gospodu. Ne bojte se ničesar. Bog je tisti, ki je Najmogočnejši in njemu  vse in vsi morajo dati slavo in se podrediti njegovi moči.

Ne bojte se tistega, ki vam hoče zlo, sovražnik odrešenja, ampak se še bolj izročite v Božje roke in on vas bo rešil vsakega zla in vodil po poti miru.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.12.2016

 

Senhora do Rosário1

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.12.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati sem tu, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce, da bi imeli moč in milost biti vedno pričevalci ljubezni mojega Božjega Sina v svetu.
Sprejmite vabilo ljubezni, ki vam ga daje Bog. Ne bodite otroci zaprtega in trdosrčnega srca, pokesajte se in spremenite smer svojega življenja.

Dala sem vam že mnogo sporočil, ki niso bila slišana in sprejeta kot želi moj Božji Sin in to žalosti in žali njegovo Sveto Srce.

Ne oddaljite se od mene ampak mi dovolite, da vas vodim po poti spreobrnjenja, ki vodi v Nebeško kraljestvo.

Ne izgubljajte časa! Prišla je ura vašega zvestega pričevanja in poguma, da nesete vsem svojim bratom Gospodovo luč in njegovo božje sporočilo.

Molite rožni venec. V njem je vaša moč in zmaga nad vsem zlom. Kdor moli rožni venec ne bo nikoli izgubil vere, niti ne bo podlegel skušnjavam, ki želijo vas oddaljiti od Boga.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam z mojim ljubečim Materinskim blagoslovom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.12.2016

 

fatima
SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.12.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam z nebes, da vam govorim o veliki Božji ljubezni do vas.

Gospod vam želi pomagati, blagoslavljati in ozdravljati vse rane, ki so v vaših dušah. Ne oddaljite se od Božje ljubezni, ljubljeni otroci, ker samo njegova ljubezen vam more dati moč za zmago nad vsem zlom in grehom.

Ne dovolite, da se vaša srca zakrknejo zaradi greha. Če želite biti Gospodovi in pripadati Nebeškemu Kraljestvu odprite svoja srca, odrecite se vsemu zlu, ki vas oddaljuje od Srca mojega Sina Jezusa.

Še enkrat sem prišla, da vam podelim svoj materinski blagoslov, ker vas ljubim in vam želim dobro. Prišla sem vam pomagat v vaših trpljenjih in vas zavarovati s svojim zaščitnim plaščem, da bo vse, nasilje in smrt pregnani daleč proč od tega mesta.

Molite, veliko molite rožne vence in bodite od mojega Sina Jezusa, vredno sprejemajte Evharistijo, s čistimi srci, očiščenimi vsega greha in tako bo Bog imel usmiljenje z vami in vašimi družinami.

Verujte in imejte vero! Kdor veruje prejme vse od Srca mojega Sina. Živite sporočila, ki vam jih dajem in bodite bolj poslušni Gospodu.

Moja prisotnost danes med vami je velika milost in Božji dar. Bog daje to milost preprostim in ponižnim.

Nikoli ne dovolite, da ponos in napuh prevzameta vaše srce, ker bo tako hudič imel moč nad vami, da vas zaslepi z grehom in oddalji od mene in mojega Sina.

Bojujte se, bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo, častite mojega Sina in postite in vse se bo prenovilo v vas in v svetu.

Hvala za vašo navzočnost. Na poseben način blagoslavljam vsakega izmed vas,  kakor tudi vaše družine. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.12.2016

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.12.2016

14_Sacred Image_022610_thumb[2]

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes da vam dam moj blagoslov: blagoslov miru, ki ozdravlja in osvobaja vaša telesa in vaše duše vsega zla.

Ta moj blagoslov prihaja iz Božjega Usmiljenega Srca mojega Sina Jezusa. Ne žalujte in ne izgubljajte poguma.

Bog vam stoji ob strani in posebno skrbi za vas, ljubljeni.

Sprejemam vas v svoje Materinsko Srce, da se okrepite v ljubezni,  veri in pogumu ter da sledite klicu mojega Sina na poti svetosti.

Moji otroci, to so časi velike bitke. Vzemite svoj Rožni venec in molite z ljubeznijo in srcem.  Z molitvijo mojega Rožnega Venca zmagate vse napade peklenskih duhov.

Bojujte se v Njegovem imenu z Rožnim vencem v roki in Božjo ljubeznijo v svojih srcih proti vsemu zlu, ki vas hoče oddaljiti od poti svetosti. Tukaj sem, da vam pomagam in da vas vodim v nebesa. Molite, molite, molite in Bog vam bo dal mir, svoj blagoslov in njegovo ljubezen.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

IMG_8615

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.12.2016

 

Inmaculada-Concepcion-Immaculate-Conception

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, ljubim vas in prihajam iz nebes, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce.

Srečna sem za vašo prisotnost in molitve, ki mi jih darujete. Molite, moji otroci, molite, veliko molite, ker z molitvijo dobite velike milosti iz Srca mojega Sina Jezusa.

Mnogi moji otroci so daleč od moje Materinske ljubezni. Nesite jim  vsem mojo ljubezen in mojo materinsko prisotnost. Želim pomagati vsem svojim otrokom, da sledijo poti spreobrnjenja, ker čas mineva in toliki niso še nič naredili za svoje spreobrnjenje. Že veliko let se prikazujem v Amazoniji in moje Srce trpi, ko vidim tolike vaše brate žaliti mojega Sina Jezusa z groznimi grehi. So neposlušni in nehvaležni otroci, ki zavračajo moj materinski klic zato, da postanejo hudičevi sužnji.

Moji otroci ne pozabite, da greh uniči vse kar je dobrega v vas. Bojujte se proti grehu z molitvijo, spovedjo in obhajilom. Bog je vaša moč. Pridružite se mu, da premagate vse zlo.

Danes blagoslavljam ljudstvo Amazonije in njihove družine, da prejmejo mir in so srečne. Vrnite se k Bogu in bo imel usmiljenje z vami.

Danes prejemate dež milosti z neba. Ljubim vas in vam dajem mir mojega Sina. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

IMG_8615