SPOROČILA 2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.09.2014

Mir z vami.

Moji ljubljeni otroci, glejte proti vaši Brezmadežni Materi in k luči, ki sije iz mojega Srca. Da bi mogli zagoreti v ljubezni do Boga. Tu sem, da vas blagoslovim in povem, da je to čas spreobrnjenja in prenove vašega duhovnega življenja. Odstranite iz svojih src posvetne ideje in misli, popolnoma se izpraznite in se izpolnite z besedo resnice in Božjo lučjo. Bog vas ljubi in želi, da vsak od vas še bolj stopi na pot molitve, ki vodi k Njemu. Odpovejte se vsemu zlu, darujte vaša življenja Gospodu tako, kot sem jaz storila vsak dan svojega  življenja. Ljubite Boga otroci moji, ker ljubezen je od Boga in vas osvobaja vsake nepopolnosti in vam daje nove tokove nebeških milosti. Vaša Mati se vsakemu zahvaljujem za vašo prisotnost in vas prosim, da širite svojim bratom moja povabila k molitvi.Vrnite se na svoje domove v Božjem miru.

Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

MOLITEV POSVETITVE DANA EDSONU 20.01.2014

TVOJEMU PREČISTEMU SRCU SE POSVETIMO V TEM DNEVU, O SLAVNI SVETI JOŠŽEF. POSVETIMO TI SVOJE DRUŽINE IN VSE KAR IMAMO.
KOT SI VAROVAL JEZUSA IN MARIJO, VARUJ TUDI, O MOJ LJUBLJENI VARUH, MOJO DUŠO, MOJE ŽIVLJENJE PRED VSEMI NEVARNOSTMI, KI ME OBKROŽAJO IN OGROŽAJO.
O SLAVNI SVETI JOŽEF, NAUČI ME GLOBOKO LJUBITI PRESVETI SRCI JEZUSA IN MARIJE, DA BI MOGEL GLOBOKO LJUBITI TAKO NJUNA KOT TVOJE PREČISTO SRCE, GA ČASTIL IN NAREDIL, DA BI BILO BOLJ POZNANO, KOT ZASLUŽI BITI ČEŠČENO IN LJUBLJENO ZA VSO VEČNOST. AMEN! (20.01.2014)