SPOROČILO NAŠE GOSPE julij 2013

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.07.2013 EDSONU GLAUBER

Bog združuje svoje otroke vsega sveta k molitvi. Tisti, ki so zvesti njegovemu klicu in tisti, ki imajo ponižno srce pred njegovo ljubeznijo, ne bodo nikoli uničeni in zapuščeni, ker Bog vodi z veliko gorečnostjo in ljubeznijo tiste, ki so njegovi in, ki so mu zvesti.

Ljubite, ljubite Boga in bodite budni na svoji poti spreobračanja in Bog vas bo vodil vedno po poti, ki vodi v nebeško slavo.

Sporočilo Kraljice  Rožnega Venca in Miru Edsonu Glauber 9.7.2013

Mnogi ne željo poslušati in živeti moje klice, jaz vam pravim, da bo nekega dne Bog pokazal človeštvu, kaj sem njegova Sveta Mati naredila za vse moje otroke po mojih prikazovanjih in sporočilih v mnogih krajih sveta in mnogi bodo jokali, ker me niso poslušali in sprejeli moje besede v svoja srca.

Bog daje mnoga znamenja svetu, da bi spreobrnil grešnike in da bi se dotaknil najbolj zakrknjenih src, a mnogi so trdovratni in ne želijo opustiti pot greha, ker imajo svoja srca trda kot kamen.
Posredujte moji otroci, nadaljujte z molitvijo, da bi se odprla zakrknjena srca, ker mnogi se morajo veliko kesati, da niso sprejeli ljubezni mojega Sina Jezusa v svoja življenja.

Sprejmite Božjo ljubezen po meni, njegovi Materi, ker bo ta ljubezen spremenila vaša življenja in vaše družine. (Kraljica Rožnega Venca in Miru Edsonu Glauber 9.7.2013)

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 25.7.2013

Ta dan mi je blagoslovljena Mati spregovorila na srce in mi povedala o papeževem obisku v Braziliji.

Brazilija je sprejela obisk mojega najdražjega sina. To je velika milost za Brazilski narod,  zlasti še za mnoge mlade. Mladi potrebujejo ljubezen mojega Sina Jezusa in papeževa prisotnost bo približala številne mlade Srcu mojega Božjega Sina. Če bo Brazilija in mladina sprejemala papežev klic, se je bo Bog usmilil in vam še vedno dajal svoj mir in velike milosti.

Zaupala mi je Brazilijo in me dejala naj jo s svojo priprošnjo prosim, da posreduje pred Božjim prestolom in  prosi blagoslove ter milosti iz nebes za brazilske otroke in vse njene otroke po vsem svetu. Mladi se morajo počutiti blizu mojemu Sinu Jezusu in kaj papež počne? Gre naproti trpečim ljudem, nasmejan in nosi ljubezen, radost in mir v nemirna in ranjena srca, ker ve, da samo tako se bodo mnogi vrnili k pravi veri.

Sledite vzoru svetega očeta. Škofje in duhovniki, pustite nečimrnost, denar, užitek in moč in postanite ponižni in predani služabniki, ki pridigajo Božji evangelij in sprejmejo vsakogar z ljubeznijo in spoštovanjem. Blagoslavljam vse združene s svetim očetom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

POTREBNO JE REGISTRIRATI

POTREBNO JE REGISTRIRATI!

Škof  Carillo  Gritti s papežem Benediktom XVI  (Foto: L’appel du ciel)
***************************************************************************************
Iz sporočila na prikazovanju v  Martinengo-Italija 
Prisoten je bil tudi g. škof Carillo Gritti.
……..Sveta Družina se je obrnila na g. Carilla Gritti, škofa iz Itapirange, ko je bil na obisku v Italiji. Naša Gospa je pogledala z materinskim pogledom in dejala:
“Blagoslavljam škofa, ki sem ga izbrala in mu pravim: sem ob tvoji strani in te ljubim z ljubeznijo Matere. Danes moj Sin Jezus pošilja nadte Svetega Duha. Veruj, odpri svoje srce in videl boš Božjo milost v svoji škofiji. Blagoslavljam te..”( 27.5.2013)
***************************************************************************************
VATICANO- SANTO SÉ
Lepo prosim, da molite zame. Potrebujem! Naj Naša Gospa bedi nad vami!
Vrnil se bom leta 2017 ! (papež Frančišek na srečanju mladih v Rio de Jeneiro)
To sta dve oljki in dva svečnika, ki stojita pred Gospodarjem zemlje.
PODPRIMO JU Z MOLITVIJO. DARUJMO POLOVICO SVOJIH MOLITEV
ZA DUHOVNE POKLICE!!!

 

SPOROČILO BOŽJE MATERE 13.6.2013 RAKOVNIK

Rakovnik – Cerkev Marije Pomočnice kristjanov 13.6.2013

Danes je sveta mati prišla s svojim sinom Jezusom v naročju. Oba sta stala  pred nama s svojimi Srci, polnimi ljubezni do človeštva.

Mir moji ljubljeni otroci!

Danes sem prišla iz nebes, da vas sprejmem pod moj zaščitni plašč. Moji otroci, držim v svojem naročju mir in luč sveta. Tukaj je moj Božanski Sin! On je tukaj, da vas blagoslovi in vas tolaži v vaših stiskah.

Ne bojte se ničesar! Bog je z vami in jaz, njegova brezmadežna Mati, jaz sem tudi z vami, da vam podarim vso svojo ljubezen.

Molite, otroci moji. Če ne zmorete najti luči, ki lahko osvetljuje vaše življenje, molite rožni venec in prejeli boste luč Boga. Če ne morete nositi svoj križ z ljubeznijo, molite, molite rožni venec in imeli boste dovolj moči, za svojo duhovno pot.

Bog vas ljubi in danes daje vašim družinam dež milosti iz nebes … V tem času se je Marija, po naročilu svojega Sina Jezusa, približala stopnicam v cerkvi. Odprl je svoje malo ročice, nato pa z desno roko pokazal na tla. Iz otroškega Jezusovega pogleda sem razumel, da moram poljubiti mesto, ki mi je bilo pokazano in da moram narediti tri križe z jezikom,  v spravo za grehe sveta in zločinov ki jih prejema od ubogih grešnikov. Kmalu zatem se je Marija, po naročilu malega Jezusa, dotaknila s svojimi nogami tal cerkve. Kjer je stala z Jezusom je bilo vse razsvetljeno.

Božja Mati je dejala:

Tukaj sem zapustila svojo ljubezen,  po naročilu mojega Sina Jezusa. Tu, na tem svetem kraju, blagoslovljenem in posvečenem od  Gospoda, želi podeliti milost spreobrnjenja mnogih otrdelih srca.   Pridite, pridite v hišo svojega Očeta v nebesih, pridite, da bi ga častili v Duhu in resnici in boste imeli boste življenje in vaše srce se bo napolni z Božjo ljubeznijo. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen! Vrnite se na svoje domove v  Božjem miru!

SPOROČILO BOŽJE MATERE 14.6.2013 VIŠNJA GORA

Sporočilo Matere Božje 14/06/2013 Višnja gora

Danes so bili prisotni pri prikazovanju Naše Gospe nekateri duhovniki. Devica je ta dan posredovala naslednje sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša nebeška Mati, sem zadovoljna z vašo prisotnostjo in vam povem, da moj Sin Jezus želi duhovno prenovo družin v  Sloveniji.

Dobri Bog je poln ljubezni do svojega ljudstva. Ta prenova bo najprej začela za moje sinove duhovnike in tako bo preko njih dosegla Njegova ljubezen in Njegova milost veliko očetov, mater in otrok.

Duhovniki, otroci moji, tako dragi in dragoceni v mojih materinskih očeh. Pomagajte vaši Brezmadežno Materi spreobrniti mnoga srca za mojega Sina Jezusa. Vedno sem na vaši strani, da vam pomagam in vas spremljam v vsem. Povem vam, da sem vedno blizu vas vseh, da izpolnjujete svoje poslanstvo kot moj Sin Jezus želi.

Ne izgubljajte poguma v življenjskih preizkušnjah, ampak hodite z zaupanjem in vedno iščite moje brezmadežno Srce, ki vas vodi k Bogu.

Ljubim vas, sinovi moji in vas blagoslavljam z blagoslovom ljubezni in miru: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO MATERE BOŽJE 15.6. 2013 DOMŽALE

Sporočilo Matere Božje na 15/06/2013 Domžale

 

Mir moji ljubljeni otroci!

Danes sem prišla iz nebes, da vam dam svojo materinsko ljubezen in zaščitim vaše družine pred vsakim zlom.

Moji otroci, vabim vas k veri in molitvi. Brez molitve ne morete hoditi naproti Gospodu in ne morete razumeti njegove volje.

Molite rožni venec skupaj kot družina. Koliko milosti Bog daje po rožnem vencu. Ko molite to molitev je hudič prisiljen pobegniti proč od vas in vaše družine, ker izgubi moč in je jezen, ker se bodo mnogi vrnili k Bogu.

Ne zapustite Božje ljubezni, ampak prosite vsak dan Gospodove svete ljubezni in njegov sveti blagoslov in on vam ga bo dal.

Sprejmite moje materinske besede v svoja srca in prinašajte Božjo ljubezen  in mojo materinsko ljubezen svojim bratom. Hvala za vašo navzočnost, moji otroci.

Jaz vas ljubim in vam danes dajem poljub ljubezni, poljub Matere. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO DEVICE MARIJE 16.6.2013 KARLOVAC

SPOROČILO DEVICE MARIJE 16. 6. 2013  KARLOVAC

 

Mir, moji ljubljeni otroci!

Moji otroci, prišla sem z mojim Sinom Jezusom in svetim Jožefom, da podelimo nebeške milosti vam in vašim družinam.

To je čas milosti, čas, ko Bog manifestira vsemu svetu svojo ljubezen, ker hoče vaše spreobrnjenje in zveličanje vaših družin.

Odprite svoja srca na klice iz nebes. Ko Bog govori, prosi za poslušanje v veri in ljubezni. Le ponižni more razumeti sporočila iz nebes, zato vas vabimo, da vedno molite v svojih družinah, tako da boste tisti, ki lahko pričate v preprostosti vašega vsakdana, Božjo prisotnost in ljubezen svojim bratom.

Jaz vas ljubim in vam danes povem, da vas moj Sin Jezus in sveti Jožef blagoslavljata z blagoslovom ljubezni in miru, tako, da bodo vaše družine pripadale Bogu. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO 17.6.2013

SPOROČILO DEVICE MARIJE 17.6.2013 ČEŽARJI

Mir moji ljubljeni otroci!

Danes sem prišla iz nebes, da bi vam podelila Božje milosti in blagoslove.

Otroci, molite veliko rožnih vencev za svet in za posvečevanje družin. Ta molitev posvečuje vaše domove in vam pomaga, da  pripadate Bogu vsak dan. Vsaka Zdrava Marija, ki jo zmolite vas približuje Nebeškem kraljestvu. Bodite moji otroci, ki z ljubeznijo molijo moj rožni venec, da bodo mnoge duše rešene.

Pomagajte mojim otrokom, ponesite vsem moja sporočila, da bi tudi oni začeli živeti združeni z Bogom in se odločili za pot svetosti.

Ljubim vas in vam pravim, da sem tukaj, da bi vam pomagala. Vaše družine polagam pod moj zaščitni plašč. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta  Devica, gledajoč otroke, z veliko ljubeznijo dejala:

Blagoslavljam vse svoje malčke, moje ljubljene otroke in danes veliko prosim Boga zanje. Dragi očetje in matere, veliko molite, prosite angela varuha, da varuje vaše otroke, in tako jih bo Bog blagoslovil in vedno varoval.

 

 

SPOROČILO BREZJE 18.6.2013

Brezje  18.6.

Mir, moji ljubljeni otroci!

Danes prihajam iz nebes, da vas sprejmem v svoje materinsko Srce. Vesela sem za prisotnost mojih sinov duhovnikov in mojih posvečenih hčera. Blagoslavljam vas in vam povem, da sem tukaj, ker Bog želi, da ste priče Njegove ljubezni do mnogih duš. Naj bodo vaša srca odprta za prejem tako svete in velike ljubezni.

Otroci, ljubezen, Božja ljubezen lahko spremeni vse. Ne obstaja otrdelo srce, ki se ne  odpre pred to Božjo ljubeznijo, vi  pa boste priče te ljubezni za vse in veliko žalostnih stvari se bo spremenilo. Srca bodo ozdravela, družine se bodo prenovile, poklicanosti se bodo obnovile in veliko duš bo rešenih.

Bog je ljubezen in ljubezen je večna. Ostanite združeni. On, ki je Vsemogočni in večni Oče, lahko nemogoče spremeni v mogoče. Nikoli ne dvomite. Gospodova Beseda se ne bo spremenila nikoli in niti se ne bodo spremenili njegova ljubezen in obljube.

Sprejmite te besede ljubezni v vaša srca in vaša življenja in boste priče  čudežev in velikih stvari, ki jih bo Bog po vas naredil v vaši domovini.

Molite, molite in bodite Gospodovi z vsem kar ste. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO GROSUPLJE 19.6.2013

SPOROČILO V ŽUPNIJI  GROSUPLJE DNE 19.6. 2013

 

Danes je prišel sveti Jožef z detetom Jezusom v naročju. Okrog njega je bilo dvanajst angelov v belih oblačilih, ki so sestavljali harmoničen krog, kot Angelsko  krono. Sveti Jožef je posredoval sledeče sporočilo:

Mir mojega Sina Jezusa vam vsem!

Sveti Jožef se je, po naročilu malega Jezusa, približal spredaj pred Cerkveni oltar. Mali Jezus  me vprašal, tako kot  v cerkvi Marije Pomočnice kristjanov,  da poljubim trikrat tla pred cerkvenim oltarjem. Prosil me je, da z jezikom naredim velik križ v spravo za grehe sveta. Nato se je sveti Jožef z nogami dotaknil tal cerkve. Ko je to storil, je sijal od božanske svetlobe, s katero je bilo obdano dete Jezus in je izhajala iz Njega. Sveti Jožef je dvignil desno roko kot znak zaščite in blagoslova ter dejal:

Jaz sem zaščitnik svete Cerkve in zaščitnik vaših družin! …

Ko je izgovarjal te besede, sem čutil v svojem srcu, da je govoril celotni Cerkvi in svetu, zlasti Papežu.

Moj Božanskin »sin« me pošilja iz nebes, da vam podelim svojo ljubezen in mir. Danes me naredil bolj znanega in ljubljenega v vsej Cerkvi in svetu, saj On prosi vse, da me kličejo in prosijo za mojo priprošnjo.

Ne bojte se, sveto Gospodovo ljudstvo …Glejte, Božje usmiljenje je pripravilo nove čase za svojo Cerkev in za svet, za tiste, ki resnično spoštujejo njegovo  sveto ime in ubogajo njegove Svete zapovedi.

Danes še posebej blagoslavljam  Svetega Očeta in mu povej, da naj stori hitro in pokaže Cerkvi in svetu ljubezen mojega prečistega Srca, ker  Bog je izbral moje Srce kot nov vir milosti za grešno človeštvo, ki je tako ranjeno in potrto zaradi posledic svojih zločinov in svoje neposlušnosti Bogu.

Jezus prosi duhovnike za več ljubezni do mojega Srca in tako bodo kot zvesti ministri, ki bodo vedeli kako  braniti in živeti večne resnice.

Danes vam povem, da vas ščitim, sveto Božje ljudstvo, da branim sveto Cerkev in bom mnogo prosil zanjo pred Gospodom nebes in zemlje, tako, da bo močna v preizkušnjah in soočanjih  z nevarnostmi, ki jo ogrožajo, da močno sijala in  uničevala temo, ki jo obdaja,  v ponižanje Satana in njenih sovražnikov, v teh časih velike duhovne bitke.

Bodite zvesti Bogu. Bodite resnični pričevalci mojega  »sina« Jezusa Kristusa. Bodite  tisti, ki  v praksi živijo  po nauku Jezusa in Cerkve.

Bog ne želi več grehov nečistosti, ampak želi sveto življenje v njegovi ljubezni, ki se prostovoljno daruje noč in dan za odrešenje sveta. Sprejmite v  vaša srca te moje besede, sprejmite v  svojem življenju nauk,  ki vam ga Bog sporoča že vrsto let, preko prikazovanj moje Brezmadežnega neveste, na  mnogih krajih po svetu.

To je čas za vrnitev k Bogu in da ste mu resnično zvesti. Ne bodite boječi, ampak zelo močni  in pogumni, ker je Bog  z vami! Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!