DVIGNIMO K SV.JOŽEFU POGLED

1476180_942590845775582_4046053033527671723_n

MOLITEV

SVETI JOŽEF, VARUH SVETE CERKVE, BLAGOSLOVI PAPEŽA, ŠKOFE, DUHOVNIKE IN POSVEČENE. PODELI ŠKOFIJI ITACOATIARA IN  NAŠIM  ŠKOFIJAM V SLOVENIJI SVETE DUHOVNIŠKE IN REDOVNIŠKE POKLICE, KI BODO RASLI V VERI IN LJUBEZNI. NAJ SE PO MARIJINIH PRIKAZOVANJIH V ITAPIRANGI IN ŠIRJENJU NJENIH SPOROČIL, MNOGA SRCA ODPRO BOŽJI MILOSTI IN PO MOČI TVOJE PRIPROŠNJE NAJ VSI PRIPADAMO BOGU, O SVETI ZAŠČITNIK CERKVE, AMAZONIJE, SLOVENIJE IN VSEGA SVETA.

DVIGNIMO K JEZUSU POGLED…

10390920_942669745767692_665566590157440231_n

V naročju Marije in Jožefa smo našli KRALJA SLAVE in njegovo Božansko ljubezen, JEZUSA, ki prihaja k nam, da nam po rokah Marije in Jožefa podari milosti.

Bog je usmiljen in bo slišal vaše molitve (P.Pij iz Pietralcine)

Jn 14, 26 Tolažnik pa, Sveti Duh, ki ga bo Oče poslal v mojem imenu, on vas bo učil vsega in spomnil vsega, kar sem vam povedal. 27 Mir vam zapuščam, svoj mir vam dajem.

 

14 GOSPOD se bo bojeval za vas, vi pa ostanite mirni!«

10885334_942699962431337_4307810159458807025_nJAZ SEM VAŠ KRALJ, KRALJ MIRU !

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.12. 2014

orthodoxxmasuk

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.12. 2014

Danes je prišla Sveta Mati v spremstvu številnih nebeških Angelov. Ljubeče nas je pogledala s svojimi očmi; s pogledom močne ljubezni zrla v nas kot znamenje varstva, blagoslova in milosti. Potem je dala naslednje sporočilo:  

Mir z vami!

Moji otroci, Bog vas ljubi in tudi jaz vas ljubim, zato prihajam iz Nebes, da vas sprejmem v svoje Materinsko Srce, da vam podelim milosti in vam pomagam popolnoma pripadati Gospodu.

Ne umaknite se od poti svojega spreobrnjenja. Odločite se za nebeško kraljestvo in ne boste zgrešili. Bog vam bo podelil Luč in blagoslov in bo globoko v vaših srcih razodel svojo ljubezen tistim, ki ga iščejo z iskrenim srcem in vero.

Nič ni izgubljeno! Ne žalujte. Bog je Vsemogočen in pred njim bodo mogočni tega sveta padli in se ne bodo nikoli več dvignili, kajti po mojem posredovanju bo dvignil in povzdignil moje najbolj zapuščene in pozabljene otročiče.

Molite, molite, da bi pospešili nove čase velikih milosti za vse človeštvo, ko bo SVETI DUH z vso močjo spet prišel na svet in prenovih vse stvari  s svojim Božanskim dihom.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca in vaša življenja se bodo spreminjala vsak dan, ker bo Božja milost delovala v vsem vašem bitju.

Hvala za vašo prisotnost na tem mestu, blagoslovljenem od vaše nebeške Matere. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam; V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes, ko sem gledal Našo Gospo sem v njenem pogledu razumel, koliko je ona storila za nas, s tolikimi milostmi in blagoslovi, ki nam jih je podelila.

Dala mi je spoznati dve realnosti stanja duš:

-prvo, da so mnogi izmed nas polni milosti in blagoslovov, na nek način bi rekel, da bi jih skoraj razneslo od tolikih milosti, ki nam jih daje, vendar jih slabo uporabljamo, ker ni dovolj vere ali je dvom v določenih situacijah, ko pridejo preizkušnje življenja.

-drugo, kadar je naša duša prešibka in navezana na svet in pade v greh: greh povzroči , da izgubimo veliko teh milosti, ker greh stori v naših dušah več lukenj in razpok, skozi katere ta milost odteka in nas zapušča, ker jo zavračamo in smo se bolj odločili za stvari in užitke tega sveta, kot za Boga in delo nebes.

Da bili v Božji milosti in sprejemali milosti, ki nam jih nebo daje, moramo imeti vero, ponižno srce, nesebično in biti poslušno Gospodovi volji.

Zaharija je sprejel Gospodov obisk po angelu, toda izgubil je veliko milost, kot človek vere in vzora, ker je dvomil, kar mu je bilo napovedano;
Marija je sprejela Gospodov obisk po angelu, verovala je in nikoli dvomila in postala je Mati Odrešenika in vsega človeštva.
Verjela je, ker je bila polna milosti in je vsak dan živela v Gospodovi navzočnosti, daleč proč od grešnih priložnosti. Tudi če je bila spočeta brez greha, se na to ni zanašala na poti popolnosti, temveč je vsak dan bolj in bolj rasla v povezanosti z Bogom v ponižnosti, poslušnosti in brez graje v njegovih Svetih očeh, ga ljubila in mu v vsej popolnosti služila. (Edson)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2014

Mir moji ljubljeni otroci, mir Jezusa, Kneza miru vsem vam!

Moji otroci, v tej Sveti noči, polni miru in ljubezni, prihajam iz Nebes s svojim Sinom Jezusom in svojim ženinom Jožefom, da sprejmem vaše družine pod svoj plašč in da vam povem, da vas Bog neizmerno ljubi in želi za vas večno zveličanje.

Ljubite, ljubite moji otroci, ljubite vedno bolj, kajti Bog je ljubezen in z ljubeznijo želi kraljevati v vaših domovih. Molite, molite vedno bolj, ker vsakič ko molite se vaša srca vnamejo z Božjo ljubeznijo.

Jaz vas ljubim in želim, da se v vaših družinah ime mojega Sina Jezusa izgovarja z ljubeznijo in spoštovanjem in da je On prvi najpomembnejši prijatelj v vaših življenjih.

Ne zaprite svojih src Bogu. Srca zaprta za Božjo milost so srca trda kot kamen. Ne bodite hladni in nehvaležni za Božjo ljubezen ampak sprejmite Jezusov nauk in ga živite v svojih domovih.

Molim vsak dan pred Božjim prestolom za vas in za ves svet. Veliko mojih otrok živi v temi greha in so se oddaljili stran od poti, ki vodi v nebesa. Posredujte moji otroci. Odprite svoja srca mojim prošnjam za molitev in pomagajte svojim bratom k Bogu.

Pogosto pristopajte k zakramentom in storite vse kar je možno, da bi živeli v Božji milosti.

Blagoslavljam vas in vam podeljujem nebeške milosti in Božji mir skupaj s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Med prikazovanjem je Marija prosila, da dvignem podobo malega Jezusa. Ona in Sveti Jožef sta poljubila podobo Deteta Jezusa in jo blagoslovila. Devica je prosila na povem drugim, da z ljubeznijo dajo poljub podobi Deteta Jezusa in prosijo za posebno milost.

368716

 

23.12.2014 DVIGNITE SVOJ POGLED


MESTO PRIKAZOVANJA- KRIŽ V KATEREM BO DANO ZNAMENJE ZA POTRDITEV RESNIČNOSTI PRIKAZOVANJ.

EDSON NAM SPOROČA DANES 23.12.2014.

Tu, v tem križu se Božje usmiljenje manifestira in ozdravlja srca in tolaži duše v stiskah. Usmerite svoj pogled v to sliko s srcem in vero in prosite sedaj milost ki jo potrebujete.

Bog bo slišal tvojo molitev, moj brat in moja sestra, ker Zanj ni razdalje, ki bi preprečila delovanje njegove milosti. (Edson)

Bratje in sestre, ne želim, da bi razumeli, da je Edson cilj, temveč, da bi razumeli, da nam po njemu nebo naznanja posebne milosti, namenjene za te čase preko Najsvetejših in Najčistejših Svetih Treh Src.

Três Sagrados Corações1 (1)

 OBLJUBLJAM VSEM, KI BODO ZAUPALI V TO MOJE ČISTO IN NEDOLŽNO SRCEL GA ZAUPNO ČASTILI, MILOSTI, DA BODO POTOLAŽENI V NJIHOVIH NAJVEČJIH DUŠEVNIH STISKAH.

10868164_939017899466210_1657613053958771471_n

 

MOLIMO IN SE NE UTRUDIMO

MOLIMO BREZ PRESTANKA ZAPOSVEČEVANJE ŠKOFOV, DUHOVNIKOV. jEZUS NAS KLIČE DA POSREDUJEMO VEDNO BOLJ ZANJE IN ZA NJEGOVO CERKEV

REZEMOS SEM CESSAR PELA SANTIFICAÇÃO DOS BISPOS E SACERDOTES. JESUS NOS CONVOCA A INTERCEDERMOS CADA VEZ MAIS POR ELES E POR SUA IGREJA!
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

SVETI JOŽEF, VARUH DETETA JEZUSA IN SVETE CERKVE, PROSI ZA NAŠE DRUŽINE. NAJ BO TVOJE PREČISTO SRCE VEDNO BOLJ LJUBLJENO, ČEŠČENO IN POZNANO V VSEM SVETU. PODELI VSEM LJUDEM DOBRE VOLJE RESNIČNI MIR TVOJEGA BOŽJEGA SINA JEZUSA, KI ŽELI KRALJEVATI V VSAKEM DOMU IN V VSAKEM SRCU. POMAGAJ NAM BITI  OD BOGA IN  MU PRIPADATI V LJUBEZNI IN MIRU. AMEN!

Ó SÃO JOSÉ, PROTETOR DO MENINO JESUS E DA SANTA IGREJA, ROGAI POR NÓS E POR NOSSAS FAMÍLIA. QUE O VOSSO CORAÇÃO CASTÍSSIMO SEJA MAIS AMADO, HONRADO E CONHECIDO PELO MUNDO INTEIRO. CONCEDEI A TODOS OS HOMENS DE BOA VONTADE A PAZ VERDADEIRA: O VOSSO DIVINO FILHO JESUS, QUE DESEJA REINAR EM CADA LAR E EM CADA CORAÇÃO. AJUDAI-NOS A SERMOS DE DEUS E A PERTENCERMOS A ELE NO AMOR E NA PAZ. AMÉM!
*********************************************************************

LK 2, 1-7

Tiste dni je izšel ukaz cesarja Avgusta, naj se popiše ves svet. To popisovanje je bilo prvo v času, ko je bil Kvirinij cesarski namestnik v Siriji. In vsi so se hodili popisovat, vsak v svoj rodni kraj. Tudi Jožef je šel iz Galileje, iz mesta Nazareta, v Judejo, v Davidovo mesto, ki se imenuje Betlehem, ker je bil iz Davidove hiše in rodbine, da bi se popisal z Marijo, svojo zaročenko, ki je bila noseča. Ko sta bila tam, so se ji dopolnili dnevi, ko naj bi rodila. In rodila je sina, prvorojenca, ga povila in položila v jasli, ker v prenočišču zanju ni bilo prostora.

Naqueles dias, César Augusto publicou um decreto ordenando o recenseamento de todo o império romano. Este foi o primeiro recenseamento feito quando Quirino era governador da Síria. E todos iam para a sua cidade natal, a fim de alistar-se.<br />
Assim, José também foi da cidade de Nazaré da Galileia para a Judeia, para Belém, cidade de Davi, porque pertencia à casa e à linhagem de Davi.Ele foi a fim de alistar-se, com Maria, que lhe estava prometida em casamento e esperava um filho. Enquanto estavam lá, chegou o tempo de nascer o bebê, e ela deu à luz o seu primogênito. Envolveu-o em panos e o colocou numa manjedoura, porque não havia lugar para eles na hospedaria. (Lc 2,1-7)

*******************************************************

SVETI JOŽEF, UČI NAS SLAVITI, ČASTITI IN LJUBITI DETE JEZUSA KOT SI ZASLUŽI. PODARI NAM NEKOLIKO TVOJE LJUBEZNI IN VNEMI NAŠA SRCA, DA BI MOGLI ŽIVETI ZDRUŽENI V INTIMNOSTI BOŽJEGA  JEZUSOVEGA SRCA. AMEN!

Ó São José, ensinai-nos a glorificar, adorar e amar ao Menino Deus como ele merece. Dai-nos um pouco do vosso amor, inflamai os nossos corações, a fim de que possamos viver intimamente unidos ao Coração Divino de Cristo. Amém!

SVETI JOŽEF, NEGUJ NAS, TAKO KOT SI NEGOVAL IN VAROVAVAL S TOLIKO LJUBEZNIJO MALEGA JEZUSA. DA BI MOGLI VEDNO OSTATI POD TVOJIM VAROVALNIM PLAŠČEM. AMEN!

Ó São José, cuida de nós, assim como cuidaste e protegeste com tanto amor o Menino Deus. Que debaixo do vosso Manto Protetor possamos sempre estar. Amém!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kot Marija, je Jožef razumel Božja znamenja in prerokbe v Svetem pismu, ki so se nanašale na Božjo Besedo in je o njih premišljeval v svojem Prečistem Srcu, poln bolečine zaradi tega kar bosta morala prenesti in trpeti Jezus in Marija in je sebe ponudil v popolno podaritev Večnemu Očetu, združen z skupaj z njunimi Presvetimi Srci.

Como Maria, José compreendia os sinais de Deus e as profecias contidas nas Escrituras a respeito do Verbo Divino e as meditava e com o seu Coração Castíssimo cheio de dor pelo que Jesus e Maria deveriam passar e sofrer, oferecia a sua perfeita oblação ao Pai Eterno, unindo-se também aos Corações Santíssimos deles dois.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Z bolečino v svojem Prečistem Srcu je Sveti Jožef vsak dan Jezusu daroval svojo ljubezen, češčenje in slavo, ki jo je bil vreden kot Bog, z namenom zadoščevanja za grehe sveta teh zadnjih časov in tako tolažil Božje Jezusovo Srce. Zadoščevanje moža Pravičnega, ljubljenega od Boga je pomagalo pri odreševanju in spreobračanju mnogih duš in se nadaljuje pomoč vsem tistim, ki z zaupanjem, ljubeznijo in vero se zatekajo k njegovi močni priprošnji pred Božjim Jezusovim Srcem.

Com as dores do seu Coração Castíssimo, São José já oferecia a Jesus todos os dias o seu amor, a adoração e honra que ele merecia como Deus, para reparar os pecados do mundo até os últimos tempos, consolando assim o Divino Coração de  Jesus. A reparação e os méritos do Homem Justo, amado por Deus, ajudou e colaborou na salvação e conversão de muitas almas e continua auxiliando todos aqueles que com confiança, amor e fé, recorrem ao poder de sua intercessão diante do Coração Divino de Jesus.*************************************************************