EDSON GLAUBER – SREČANJA 13-23.JUNIJ 2013

OBISK EDSONA GLAUBER 13-23.6.2013,

Pridi in poglej!

Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše!

 

 13. junij 2013    RAKOVNIK, cerkev Marije Pomočnice ob 15h, sv. maša ob 18.30  vabljena Prenova v Duhu.

– 15. junij 2013    DOMŽALE, veroučni prostori, 15.00 češčenje, pričevanje,videnje                                                                                     ter ob 18.30 sveta maša

 – 18.junij 2013     BREZJE, za duhovnike in posvečene  ob 15- 18.ure, sv. maša ob 19.00

 19. junij 2013     GROSUPLJE, župnijska cerkev svetega Mihaela, srečanje za mlade,  pričetek s sv.mašo ob 18h,nato pričevanje in videnje

 20. junij 2013      KRKA, župnijska cerkev svetega Kozme in Damjana                                                    18.00 sveta maša, nato pričevanje in videnje,

– 21. – 23. junij 2013  STIČNA, tridnevne duhovne vaje s posvetitvijo                                               Trem svetim Srcem: Jezusovemu Presvetemu Srcu,  Marijinemu                                           Brezmadežnemu Srcu ter prečistemu Srcu svetega Jožefa. Pričetek 21.6. ob 15.uri.Vodita: P. Leopold Grčar in Edson Glauber. Prijave 031 529 838

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 31. 5. 2013 VOJŠČICA NA KRASU

SPOROČILO NAŠE GOSPE  31. 5. 2013

VOJŠČICA NA KRASU

Cerkev sv. Vida v Vojščici

Mir, moji ljubljeni otroci!.

Otroci moji. Jaz  vaša mati  vas ljubim. Prosim vas za molitev rožnega venca z ljubeznijo, v vaših družinah.

Otroci moji, ali ljubite Jezusa? Ali ljubite vašo nebeško Mater? Torej, molite, molite veliko rožnih vencev za dobro sveta , za dobro družin in za spreobrnjenje grešnikov. Prejmite mojo materinsko ljubezen v vaša srca  in jo nesite vašim družinam. Bodite dobri in poslušni otroci, ki sprejmejo Besedo mojega Sina Jezusa in jo v praksi živijo.

Pustite ob strani vse stvari, ki vas oddaljujejo od Boga in bodite od mojega sina Jezusa, tako, da  živite vedno v Božji milosti. Jaz vas ljubim in želim vašo srečo. Molite, častite mojega Sina Jezusa v Najsvetejšem Zakramentu.

Darujte mu zadoščenje, ki mu pripada, zaradi groznih grehov, ki se naredijo v celem svetu. Zahvaljujem se vam, da ste tu in vam dajem svoj materinski blagoslov vam in vašim družinam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vse v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 25.5. 2013 STIČNA

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 25.5. 2013

STIČNA

Sveta Devica se je prikazala z malim Jezusom v svojem naročju. Spremljala sta jo  nadangela Mihael in Gabrijel. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša nebeška Mati, prihajam, da blagoslovim vaše družine in vas povabim k molitvi in spreobrnjenju. Hvala za vašo prisotnost. Vaša nebeška Mati je zadovoljna z vašo molitvijo in ljubeznijo, ki mi jo posvečate.

Moj Sin Jezus mi dovoljuje  podeliti  veliko milosti vašim družinam. Prosi vas: zadoščenje, zadoščenje, zadoščujte  za grehe sveta. Darujte  mu vsakodnevna dejanja in vse stvari kar delate v spravo za grehe, s katerimi je Bog žaljen.

V vaših domovih se učite darovati Bogu hvalo in čast, ki mu pripada, tako da se ljubite in odpuščate drug drugemu po Njegovi Božji ljubezni.

Družina, ki ne živi v ljubezni, žali Božje Srce Mojega Sina.

Molite, molite rožni venec z ljubeznijo, da vas bo vaša nebeška Mati po tej molitvi  očistila in osvobodila vaša srca vseh nepopolnosti in preoblikovala vaša življenja z lučjo in milostjo Boga.

Zahvaljujem vas, moji otroci, ker poslušate moje povabilo za spremembo življenj po molitvi. Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom.
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 27. 5. 2013 NA KUREŠČKU

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 27. 5. 2013

KUREŠČEK

Danes sta se prikazala Naš Gospod in Naša Gospa. Bila sta oblečena v belem in Jezus je posredoval današnje sporočilo:
Moj mir naj bo z vami!

Jaz sem Mir. Jaz sem Ljubezen. Pridite k mojemu Srcu in pijte iz izvira žive vode. Odprite svoja srca. Verujte vedno več, ker tisti, ki ima vero in zaupanje, da bo ostal na nogah in bo  pripravljen, da bo nekega dne pripadal slavi mojega Kraljestva. Molite, molite z vero, ki premika gore. Ne dvomite! Mnogi potrebujejo vero, toda ne prosijo  vztrajno v svojih molitvah. Koliko dvomov in pomanjkanja vere v današnjem času.

Poslal sem svojo Presveto Mater na mnoge kraje sveta, kakor jo pošiljam še danes, toda mnogi so brezbrižni in hladni do njenih sporočil in njene Brezmadežne materinske ljubezni. Koliko sporočil moje Mame, ki vam jih je dala po mojem naročilu, toda koliko je tistih, ki jih živijo in premišljujejo  danes? Učite se od moje Matere premišljevati v tišini svojih src o vsem kar delam s tolikimi prikazovanji, v teh poslednjih časih.

Sveti Duh piha povsod in uči vse kar sem povedal v Evangelijih. Živite in premišljujte mojo Sveto Besedo in boste od Boga prejel usmiljenje v globini vaših src.

Tu je sveti kraj, izvor milosti za družine! Kdor pride sem s ponižnim srcem, v ta blagoslovljeni kraj,  se ne bo vrnil domov praznih rok. Ponovno vam pravim: imejte vero, verujte v čudeže, ki se lahko zgodijo v vaših življenjih. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.Amen!

Naš Gospod nas prosi za vero. Če ne odpremo naših src in ne razumemo tega milostnega časa z očesom vere, ne moremo ostati dolgo časa trdni na poti spreobrnjenja.  Vera je bistvena na naši duhovni poti. Ne moremo ustaviti delovanja Svetega Duha.

Bog pripravlja pot, ki jo moramo prehoditi na tem svetu.  Od nas Gospod pričakuje našo pripravljenost, naš da, našo poslušnost in ponižnost njegovim Božjim načrtom, kot sta bila Sveta Devica in Sveti Jožef poslušna božjim ukazom. Jezus nas prosi, da premišljujemo njegovo Sveto Besedo, da bi ostala v naših srcih in obrodila sad milosti Svetega Duha. Mnogi mislijo, da so dovolj njihove molitve in da gredo k maši za izpolnjevanje njihovih krščanskih dolžnosti, toda to je šele hoja z Bogom, da bi potem pričevali o njegovi ljubezni in prisotnosti našim bratom. Jezus je molil v Sinagogi, razmišljal Besede iz Svetega pisma, toda ko je šlo za pomoč vsakemu, ki je potreboval luč in mir, je govoril o Božji Besedi in oznanjal pogumno Božjo resnico za dobro mnogih, ki so sprejeli njegove nauke. Kristjan – katoličan mora biti kot Jezus, posnemati in slediti njegovim korakom.Če tega ne storimo, kaj bo storil Bog, ko bomo dajali račun? Dovolimo si ukrepati in milost Božja nas bo podpirala, vedno nas bo vodila in usmerjala naše korake na pot miru. 

MOLITEV DANA V MARTJANCIH 30.5.2013

O Jezus, ljubim te in ti darujem vso svojo ljubezen v spravo za grehe, ki jih vsakodnevno prejemaš od nehvaležnih ljudi, v Tvojem Zakramentu ljubezni. O Jezus, češčen v Presvetem Zakramentu, nagni se k nam v usmiljenju, k  našim družinam  in celemu človeštvu.

Podari svoji Cerkvi zmago nad vsakim zlom. Blagoslovi našega Papeža, našega Škofa in vse duhovnike, da sledijo tvoji tako sveti poti, da bi stalno prejemali luč, moč in milost Svetega Duha za uničenje teme satana s sveto Božjo Besedo, ki nam jo je zapustil v Evangeliju. Blagoslavljaj naše družine in reši nas iz rok  telesnih in duhovnih sovražnikov.

Naj po vaših  združenih svetih Srcih, Jezusa, Marije in Jožefa, vaša ljubezen in mir kraljujeta v naši domovini in po celem svetu. Amen!

 

Molite moji otroci, molite v družini in Bog vam bo podelil zmago nad vsem zlom in grehom. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 30.5.2013 MARTJANCI

SPOROČILO NAŠE GOSPE  Z DNE 30.5.2013

MARTJANCI – SLOVENIJA (PRAZNIK SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI

Sveta Devica se je prikazala z malim Jezusom v naročju. Jezušček se je svetil naročju naše Gospe, sijoč kakor sonce. Razprl je svoje ročice in bil srečen, ko nas je videl v cerkvi poslušati sporočilo svoje Svete Matere. Devica Marija mi je povedala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci.

Jaz, vaša Mati prihajam iz nebes s svojim sinom Jezusom, da bi vam podarim mir. Moji otroci, ljubite Jezusa.  Bodite Jezusovi s dušo in telesom, razumom in srcem, tako, kot se vam moj Sin daruje v Zakramentu Evharistije s svojim telesom, krvjo, dušo in božanstvom.  Zadoščujte s svojimi molitvami in ljubeznijo  za grehe, ki so bili storjeni proti mojemu Sinu Jezusu v Zakramentu Evharistije. Sedaj, vas bo vaša nebeška Mati naučila molitev, da bi jo molili v vaših domovih.

O Jezus, ljubim te in ti darujem vso svojo ljubezen v spravo za grehe,

ki jih vsakodnevno prejemaš od nehvaležnih ljudi, v Tvojem Zakramentu ljubezni. O Jezus, češčen v Presvetem Zakramentu, nagni se k nam v usmiljenju, k  našim družinam  in celemu človeštvu.

Podari svoji Cerkvi zmago nad vsakim zlom. Blagoslovi našega Papeža, našega Škofa in vse duhovnike, da sledijo tvoji tako sveti poti, da bi stalno prejemali luč, moč in milost Svetega Duha za uničenje teme satana s sveto Božjo Besedo, ki nam jo je zapustil v Evangeliju.

Blagoslavljaj naše družine in reši nas iz rok  telesnih in duhovnih sovražnikov.

Naj po vaših  združenih svetih Srcih, Jezusa, Marije in Jožefa, vaša ljubezen in mir kraljujeta v naši domovini in po celem svetu. Amen!

Molite moji otroci, molite v družini in Bog vam bo podelil zmago nad vsem zlom in grehom. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NEBEŠKE MATERE DNE 28.5.2013 BREZJE

SPOROČILO NEBEŠKE MATERE DNE 28.5.2013 BREZJE

Mati Božja je prišla s svetim Jožefom in detetom Jezusom. Sporočilo je dala danes Marija in dejala je tako:

Mir, moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, sem vaša nebeška Mati,  Jezusova Mati  in vaša mati! Moj Sin Jezus me pošilja med vas s svetim Jožefom, da blagoslovimo vaše družine. Ljubite, ljubite, ljubite Gospoda, otroci moji, Bog vas ljubi in želi vašega spreobrnjenja.

Bodite v edinosti in živite v ljubezni na svojih domovih. Bog  podeljuje velike milosti, v teh zadnjih letih, mnogim družinam. Sprejmite z vero  ljubezen naših Src v svojih življenjih in pričujte bratom našo ljubezen tako, da znate odpuščati in ljubiti.

Otroci moji, če želite biti Gospodovi,  se naučite biti ponižni in poslušni. Jezus želi zadoščevanje.  Mnoge družine so daleč od Njegovega svetega Srca, ker živijo v grehu. Odprite vaša srca Božji ljubezni, tej čisti in sveti ljubezni, ki želi zaceliti rane vaših duš, ki jih je greh povzročil v vaših življenjih in v vaših družinah. Otroci moji, živite v ljubezni. Božja ljubezen ozdravlja, rešuje, osvobaja in vas posvečuje.

Ljubite in častite Srce svetega Jožefa. To srce, ki je prečisto in zvesto Bogu in  ki je tako ljubilo vašo Brezmadežno mater in mojega Božjega Sina, vam bo pomagalo in varovalo vaše družine.

Bog, naš Gospod, vas danes prosi: prosite posredovanja svetega Jožefa in nebeške milosti in blagoslovi bodo uničili vse zlo, ki ga hudič hoče povzročiti družinam vsega sveta.  Bog noče več greha abortusa, nezvestobe, ločitve in droge. Bog želi posvečevanje družin, posvečevanje vaše družine, otroci moji. Molite, molite, molite in Božji mir bo kraljeval v vaših domovih.
Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.5.2013 MARIBOR

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.5.2013 MARIBOR

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša mati, vas ljubim in vas vabim, da posredujete za dobro sveta in za mir.

Otroci moji, ne izgubljajte časa. Pomagajte s svojimi molitvami vaši nebeški Materi, da bi se mnoga srca odprla Bogu. To je čas vaše vrnitve k Bogu. Ljubite, ljubite, ljubite in prinašajte ljubezen svojim bratom, ki jih uničuje greh in so se obrnili proč od Boga.

Ne izgubljajte vere! Verujte, verujte v moč molitve in mnoge milosti se bodo

spustile z nebes na vas in na vaše družine. Hvala za vašo prisotnost. Vaša nebeška Mati je srečna, da vas vidim tukaj. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 26.5. 2013 BEVKE

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 26.5. 2013 BEVKE

Mir, moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, prihajam iz nebes, da blagoslovim vaše družine zato, da bi postale popolnoma Božje. Vabim vas k molitvi. Molitev v družini pritegne Božji blagoslov  in vas naredi vredne njegove milosti. Ne puščajte molitev ob strani. Molite združeni v družini. Vsakokrat ko boste molili moj rožni venec, bom enega za drugim predstavila pred Bogom. Očetom govorim, dajte dober zgled svojim otrokom in bodite možje molitve. Govorim materam, bodite luč svojim otrokom, vedno jih blagoslavljajte. Otrokom govorim, ljubite in bodite poslušni svojim staršem, da bi vas Gospodov blagoslov spremljal v življenju in imejte ljubezen do Boga v vsej polnosti.

Zahvaljujem se vam za vašo prisotnost. Blagoslavljam vas in vas dajem v svoje Brezmadežno Srce. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

PRIKAZANJE SVETE DRUŽINE – STIČNA 19.5.2012

Tako se je v Stični 19. 5. 2012 prikazala Sveta Družina. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo: “Mir z vami moji  ljubljeni otroci! Prihajam iz nebes z mojim Sinom in Svetim Jožefom, da vas blagoslovim in vam podelim mir. Otroci moji, naj bo vaša ljubezen do naših svetih Src globoka, in vaše družine bodo ozdravljene in rešene vsega  zla. Bog želi podeliti velike milosti vašim družinam, ampak vi morate moliti, moliti, moliti, kajti v molitvi Bog spreminja vaše duše in vas dela može in žene vere. Otroci moji, imejte vero! Bog je vedno ob vaši strani, da vam pomaga in vas blagoslavlja. Jaz, vaša Mati, sprejemam vaše družine v moje materinsko Srce. Moj Sin želi, da bi bili vi in vaša srca  odprti do ljubezni Svetega Jožefa. Odprite vaša srca, otroci moji! Bog želi, da se pobožnost do svetega Jožefa razširi po vseh krajih sveta, kajti on želi rešiti družine. Sveti Jožef me danes spremlja in je ob mojemu Božjemu Sinu, kajti po njegovem posredovanju bo veliko milosti, miru in spreobrnjenja podeljeno svetu. Zahvaljujem se za prisotnost duhovnikov in vseh vas in vam pravim, da bodo vaše družine prejele prav poseben blagoslov. Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen”