SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.09.2014

 

 

 SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.09.2014

DSC_0048

Danes med videnjem Blažene Device je bila oblečena v belem, kot jo vidim vedno. Bila pa je na kraju na Gori Svetega Križa v Itapirangi. Od tam je gledala po celem svetu in vse nas, svoje sinove in hčere. Zdelo se je, kot da je Gora Svetega Križa v Itapirangi, tako blizu doma, kjer sem se nahajal  v Manausu, kraju prvega prikazovanja. Naša Gospa me je materinsko gledala in mi dala naslednje sporočilo:

Mir z vami!

Otroci moji, mir, mir za vas in za vse človeštvo.

Želim popoln mir v vaša srca in da so vaša življenja v celoti od Boga.

Želim vam mir, da bi ga mogli nositi svojim bratom, ki niso odprli srca za Boga.

Želim vam mir, da bi bili nosilci dobrote in pravičnosti, in ga nosili vsem, ki so v življenju in v srcu polni sovraštva, zaradi pomanjkanja ljubezni in odpuščanja.

Molite, da bi imeli mir. Molite vedno bolj tako, da bi mogel vedno ostati v vašem življenju in vaših družinah.

Bog vas kliče k spreobrnjenju. Ne igrajte se s svojim odrešenjem. Borite se za Nebeško Kraljestvo.

Čas beži. Delujte! Povejte vsem o mojih materinskih sporočilih, da bi se veliko število duš spreobrnilo in rešilo.

Tu na to mesto sem prišla povabit človeštvo k spreobrnjenju. Možje in žene vsega sveta naj se obrnejo k Bogu. On vas kliče k Sebi. Ne grešite več. Pokesajte se svojih grehov in molite z iskrenim srcem.

Rada vas imam in blagoslavljam moje otroke: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sv. nadangeli Mihael, Gabrijel in Rafael 29. 9. 2014

29. 9. 2014 Sv. Mihael, Gabrijel in Rafael

Arcangeli-tosini

Trije Nadangeli Mihael, Gabrijel in Rafael so edini angeli, ki so navedeni v Svetem pismu in vsi trije imajo pomembno vlogo v zgodovini odrešenja.

Sveti Mihael ” vodja vseh angelov”. Njegovo ime je v hebrejščini pomeni »KDO JE KAKOR BOG?« in vnela se je bitka dobrih angelov proti Luciferju in njegovimi privrženci, ki so se uprli Bogu. Sv. Mihael je omenjen  štirikrat v Svetem pismu, v Danielu 10 in 12, v Judovem pismu in v knjigi Razodetja.

Svetega Mihaela kličemo za zaščito pred Satanom od vsega zla. Papež Leon XIII. Je imel leta 1899 preroško vizijo zla, ki bo povzročena Cerkvi in svetu v 20. Stoletju, zato je napisal molitev za varstvo k svetemu nadangelu Mihaelu in naročil, da se moli ob koncu vsake svete maše.

Krščanska tradicija priznava štiri naloge Svetemu Mihaelu:       Boj proti Satanu, reševanje duš vernikov pred močjo sovražnika, posebno ob smrtni uri, da je prvak za Božje ljudstvo, da kliče in vodi človeške duše na sodbo.

»Jaz sem Gabrijel, ki stojim pred Bogom.” (Lk 1, 19)

Sveti Gabrjiel, čigar ime pomeni »BOŽJA MOČ,” je omenjen štirikrat v Svetem pismu. Najpomembnejše je Gabrijel omenjen dvakrat v Novi zavezi; sporoči rojstvo Janeza Krstnika očetu Zahariji in pri Učlovečenju Besede v Mariji.

Krščanska tradicija govori, da je tudi bil on tisti, je opomnil svetega Jožefa in oznanil pastirjem,  pa  tudi, da je bil ob Jezusu v  agoniji v vrtu Getsemani in ga krepčal.

“Jaz sem angel Rafael, eden izmed sedmih, ki stojijo pred Gospodom« (Tob 00:15)

Sveti  Rafael, čigar ime pomeni »BOG JE OZDRAVIL” zaradi ozdravljenja Tobijeve slepote v Tobijevi knjigi . V Tobijeva knjiga je edina knjiga, v kateri je omenjen. Njegovo poslanstvo je v tradiciji sprejeto – ozdravljanje in dela usmiljenja.

Nadangel Rafael je omenjen tudi v Jan 5, 1-4

TI TRIJE NADANGELI MIHAEL, GABRIJEL IN RAFAEL SO EDINI ANGELI IMENOVANI V SVETEM PISMU IN IMAJO POMEMBNO NALOGO V ZGODOVINI ODREŠENJA. Z ZAUPANJEM SE OBRAČAMO K NJIM V SVOJIH STISKAH IN POTREBAH. DA NAM IZPROSIJO MILOSTI PRED BOŽJIM PRESTOLOM.

Odprimo Slovenijo Življenju

DRAGI ČASTILCI SVETIH TREH SRC!

DANES VABLJENI K MOLITVI DEVET-DNEVNICE BOŽJEGA USMILJENJA V NAMEN ” ZA ŽIVLJENJE”

Obenem pa prosim, da to v 9-dnevnico vključite tudi mamico, ki je v 4. mesecu nosečnosti in je v nevarnosti, da izgubi otročička.

Konec septembra prihajata v Slovenijo predstavnika HLI (Human Life International), ene najstarejših in največjih organizacij ZA življenje, predsednik Shenan Boquet in dr. Ligaya Acosta, ki je predstavnica za Azijo in Oceanijo pri HLi in nas je obiskala že l. 2012.

Njun obisk je za našo državo izrednega pomena, saj bo potekal ravno nekaj dni pred evropskim srečanjem ginekologov, ki opravljajo splave. Njihovo srečanje se bo odvijalo od 3. do 4. oktobra v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Prav je, da na to odgovorimo z našo očaranostjo nad lepoto življenja, pri tem pa nam lahko ogromno pomagata gosta iz tujine.

Od 28. 9. do 4. 10. 2014 bodo tako po Sloveniji potekali dogodki ZA življenje.

28. 9. 2014: Živi na polno – skupinski ples na Kongresnem trgu v Ljubljani, nagovor o človekovem dostojanstvu, o polnosti življenja po Božjem načrtu, o upanju in sreči, pričevanja, slavilni koncert krščanske glasbe s skupino Skromni bend.

28. 9. – 4. 10. 2014: Predavanja o različnih področjih kulture življenja (družina, zakonska zveza, spolnost, človekovo dostojanstvo od spočetja do naravne smrti) po Sloveniji.

28. 9.: Novo mesto, Baragov zavod ob 18.00: Vloga družine v Cerkvi in družbi
29. 9.: Ljubljana, Antonov dom na Viču ob 20.00: Humanae Vitae: Pomembnost v današnjem svetu (maša na Viču ob 19.00)
Nova Gorica: Kapela Kostanjevica ob 20.00: Kultura smrti nasproti kulturi življenja (maša ob 18.30)
30. 9.: Maribor, Slomškova dvorana ob 19.30, Humanae Vitae: Pomembnost v današnjem svetu (maša v stolnici ob 18.30)
Murska Sobota, župnijska dvorana ob 20.00, Kultura smrti nasproti kulturi življenja (molitev pred Najsvetejšim ob 18.00, maša v stolnici ob 19.00)

1. 10.: Brezje, dvorana Brezje ob 20.00, Evangelium Vitae: Ključ za dosego izpolnitve življenja v današnjem svetu (molitev rožnega venca pred Najsvetejšim ob 18.30, maša ob 19.00)
Koper, atrij študentskega centra Jadro in središča Rotunde ob 20.00: Kultura smrti nasproti kulturi življenja (maša v stolnici ob 19.00)

VABILO V GROSUPLJE 26.10.2014

DRAGI BRATJE IN SESTRE, ČASTILCI SVETIH TREH SRC

VSE, KI SLEDITE SPOROČILOM, KI JIH PREJEMA EDSON GLAUBER IZ AMAZONIJE IZ  VSI, KI STE PREJELI ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA, PA TISTI, KI BI GA ŠE RADI PREJELI, VAS VABIM  NA SREČANJE 26. OKTOBRA OB 15. URI V ŽUPNIJSKO CERKEV SVETEGA MIHAELA V GROSUPLJEM

 

30-DNEVNICE, KNJIGE  ROŽNI VENCI SVETEGA JOŽEFA SO NA RAZPOLAGO.

POKLIČITE 031 529 838 NEVENKA

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.09.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.09.2014

Mir z vami!
Moji dragi otroci, ne grešite več! Bodite hčere in sinovi, ki razveseljujejo  moje materinsko Srce in živijo sporočila, ki vam jih dajem s toliko ljubeznijo.

Odprite svoja zaprta in otrdela srca, da bi mogla vstopiti vanje Božja milost. Ne bodite leni, ne opustite molitve mojega rožnega venca. Ne izgubljajte več te milosti. Molitev rožnega venca spreminja vaša življenja in vas naredi Božje može in žene.

Sprejemam v svoje Srce vsakega izmed vas in vaše družine, toda vas prosim, da vzamete iz svojih src vse pretirane navezanosti na svet, če želite ostati vedno v Njem.

Svetne stvari ne gredo skupaj  z Deli iz nebes. Nebesa so kraj, ki ga morate osvojiti in ne svet, kajti svet s svojimi deli bo prešel, ampak večnost je za večno.

Molite za mir in spreobrnjenje svojih bratov. Satan hoče kri in trpljenje. Posredujte za rešitev duš. Bog zahteva večjo zavzetost in pripravljenost za dobrobit svojih družin in za svet, torej molite in se spreobrnite.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO DEVICE MARIJE 19.09.2014

 

 

SPOROČILO DEVICE MARIJE 19.9.2014 MANAUS

Mir z vami!

Moji otroci, sem vaša Mati Brezmadežna in Žalostna Mati in sem prišla iz nebes, da vam podarim svojo materinsko ljubezen, da bi bili potolaženi v svojih stiskah.

Ne izgubite vere in upanja, Gospodove izvoljeno ljudstvo! Pojdite po poti spreobrnjenja in ne ozirajte se, da bi gledali nazaj.

Molite, da bi bili od Bogu. Molite, da se vaša srca odpro in bi popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu. Že veliko let vabim človeštvo k spreobrnjenju in pokori, vendar mnogi od mojih otrok sploh ne poslušajo in zavračajo moja sporočila.

Vrnite se, vrnite se k Bogu, moji otroci! Bog je mir in Ljubezen. On je Večno Življenje. Želi, da bi vas imel vse ob njemu v nebesih. Potrudite se, da bi bili Božji strani in pripadali njegovemu  Kraljestvu Ljubezni in Miru.

Opustite napačne stvari, da bi bila vaša srca vedno svobodna  in navezan da bi lahko prejeli Božjo Ljubezen, ki ozdravlja rane vaše duše in obnavlja vaše življenje.

Hvala za vašo prisotnost nocoj. Vrniti na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

VABILO K NOČNI MOLITVI Z EDSONOM

DANES NA PRAZNIK MARIJINEGA PRIKAZOVANJA V LA SALETTE VAS VABIM K MOLITVI Z EDSONOM IN NJEGOVO MOLITVENO SKUPINO – PO NAŠEM ČASU OB 01 URI V SOBOTO ZJUTRAJ.

ZADOŠČUJMO Z MOLITVIJO ZA GREHE SVETA: UBIJANJA, PREŠUŠTVA, SOVRAŠTVA, ZAVISTI, POHLEPA….

Oh, koliko časa trpim za vas!
Oh, koliko časa trpim za vas!

ROŽNI VENEC JE VRVICA, S KATERO GA ZVEŽEMO, DA NAM NE MORE ŠKODITI!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.09.2014 MANAUS

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.09.2014 – MANAUS

Mir z vami!

Moji otroci, vaša mama sem in vas želim sprejeti v svoje materinsko naročje in vam podariti svojo ljubezen.

Ljubite Jezusa, otroci moji, ker je on resnični mir in večno življenje. Bodite od Boga in ubogajte ga v vsem. Bežite od greha in od vsega tistega, kar vas ločuje od Nebeškega kraljestva.

Sprejmite moja sporočila v svojem življenju, da boste imeli luč in boj za boj proti zlu in grehu.

Moje trpeče in Brezmadežno Srce je vaše varno zatočišče. Pred preizkušnjami in križem ne obupajte in ne skrbite. Zaupajte  Božanskemu Srcu mojega Sina. Zaupajte v Božjo pomoč. Bog vas nikoli ne zapusti. On me pošilja iz nebes, da vas vodim po poti svetosti.

Božja ljubezen je neskončna in večna in ta ljubezen se razliva na vse, ki sprejemajo moje materinske klice in jih živijo v praksi.

Hvala za vašo prisotnost nocoj. Ljubim vas in vam dajem svoj blagoslov: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.09.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.09.2014 – MANAUS

Mir z vami!

Otroci moji, vaša Nebeška Mama vas spet kličem, da se vrnete k Bogu, ki vas nenehno kliče k spreobrnjenju.

Ne zakrknite svojih src za Božji klic. On želi vaše rešenje, rešenje vaših drušin in vsega človeštva.

Mnogi moji otroci živijo v grehu in so nezvesti Bogu. Molite tudi za spreobrnjenje grešnikov. Mnoge duše se obsodijo na pekel, ker ne sprejemajo zakramentov in ne molijo.

Mnogo molite, da bi bili od Boga, spovejte se in prejmite Mojega Sina v Evharistiji, da bi imeli moč premagati zlo in greh.

Vrnite se na pot svetosti, ki vodi k Bogu in ponovno vam pravim, ta pot je pot, ki vam bo prinesla resničen mir in radost.

Moje srce boli, kadar moji otroci zavračajo moje materinske nasvete in žalijo mojega Sina Jezusa. Tolažite Srce vaše Svete Matere, otroci moji, darujte  svoje molitve Gospodu, svojo ljubezen in zadoščevanje.

Hvala za vašo prisotnost tu, na tem mestu milosti in blagoslova. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.09.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.9. 2014

Mir z vami!

Moji dragi otroci, to je čas za vas, da se odločite za Boga in Nebeško kraljestvo. To je čas milosti, ki vam ga Bog ponuja preko mojega posredovanja in mojih prikazovanj v svetu.

Nazaj, nazaj na Božjo pot svetosti in pomagajte svojim bratom, ki so padli in so se oddaljili od te poti, da se vrnejo.

Z rožnim vencem naredite zaščitno pregrado, milosti in svetlobe okrog njihovih domov, da bi se njihove družine osvobodile greha in vsega zla.

Bog vas ljubi, moji otroci in želi vašo srečo. Svet je neposlušen. Moji otroci me ne poslušajo in ostajajo gluhi za moj glas. Mnogi od njih so v nevarnosti da se obsodijo na peklenski ogenj. V tej noči je usoda mnogih  odločilna.

Ne bodite taki, moji otroci, gluhi in neposlušni, temveč razveseljujte Srce Matere s tem, da v praksi živite moja sporočila.

Molite in pridružila se bom  vašim molitvam in mnogo prosila za vas in vaše družine pred Srcem mojega Sina Jezusa. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!