SPOROČILO JEZUSA 15.7. 2013 PREDORE (BG)

15.07.2013 – Predore (BG)

JEZUS 

Ps 147, 3  on, ki zdravi potrte v srcu in obvezuje njihove rane…….

Jezus mi je zjutraj dal besedo, da bi jo zvečer med molitvijo premišljevali s prisotnimi. On želi ozdraviti naša srca, obvezati rane naših duš.

 Mir z vami!

Sprejmite v vaša srca mojo ljubezen: ljubezen čisto, ljubezen sveto, ljubezen, ki osvobaja vsega zla in  prenavlja. Sem tukaj z vami. Ne bojte se ničesar! Jaz sem Tisti, ki je vaša moč in vaša zmaga. Jaz sem vaš najboljši prijatelj in tovariš v vseh potrebah. Sem večna tolažba in dih angelov in svetnikov. Jaz sem Vse! Odprite vaša srca : ranjena srca, pokvarjena, pogosto napolnjena s trpljenjem, ker se malo ljubi in se malo odpušča. Lahkomiselna srca polna tolikih skrbi; srca otrdela, ki niso poslušna kar jih prosim. Molite otroci moji. Vi še ne razumete, da vas molitev združuje z mojim Srcem. Molite rožni venec moje Matere, ker ta molitev uničuje satana in vso moč pekla. V teh težkih časih se moji angeli  bojujejo proti zlu; po naročilu moje Matere pridejo na pomoč mojim zvestim in poslušnim služabnikom, ki znajo gledati in čakati na prihod svojega Gospoda. Ne bodite kot nespametne in nepremišljene device. Bodite sinovi vere, pazljivi na klice, ki jih nebo daje v teh časih. Ta generacija je prejela in prejema milosti mojega Srca kot jih ni prejela nobena druga generacija. Hočem spremeniti vse kar ne prihaja od mene in preoblikovati vse v trenutku. Moja Mati, s svojimi prikazovanji, združuje tiste, ki imajo skromno in preprosto srce, kajti samo ti so tisti, ki razumejo moja znamenja in poslušajo moj glas. Ponosni nikoli ne bodo prejeli mojih milosti, ker se morajo naučiti izprazniti sebe samih, da bi mogli prejeti bogastva mojega Srca. Posredujte za dobro človeštva. Človeštvo je ranjeno in brez življenja, toda moja močna ljubezen more spremeniti svet v resnična nebesa, če me bo človeštvo resnično prepoznalo in me sprejelo v svoje življenje kot svojega Gospoda. Vrni se nazaj človeštvo!

Vrni se in odpri svoje srce svojemu Gospodu, ki te tako zelo ljubi. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

BOŽIČ-SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2013

Danes je prišla Sveta Družina; Jezus dojenček, Marija in sveti Jožef. Danes je obletnica prikazovanja Združenih svetih treh Src. Sveta Družina je bila oblečena v zlatih oblekah in je kazala na svoja Presveta Srca. Dete Jezus je bil bolj majcen, kot sem ga videval v zadnjem času, vendar se je razodeval v vsej svoji veličastnosti in moči.

Naša Gospa nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Danes sem prišla s svojim Sinom Jezusom in svetim Jožefom, da blagoslovimo vaše družine in vse človeštvo.

Odprite svoje srce mojemu Sinu Jezusu, Kralju vaših src in vašega pravega miru. Brez mojega Sina v svojem življenju ne morete najti sreče, ne svetosti in ljubezni.

Bodite sveti in živite vsak dan združeni z Jezusom. On vas čaka pri maši in želi biti Božja hrana vaših duš. Bodite Jezusovi, da bi vam lahko podelil svojo moč in svojo luč, da postanete priče njegovega nauka in njegove prisotnosti svojim bratom.

Bogu se vsak dan zahvaljujem za milosti in darove prejete po moji navzočnosti v Amazoniji. Velike milosti je Bog podelil in velike milosti so rezervirane za tiste, ki v praksi živijo moje klice in z ljubeznijo molijo moj rožni venec.

Molite, molite, molite veliko moji otroci za tiste, ki bi morali biti luč za Božje ljudstvo ker izgubljajo svoj sijaj, vero in ljubezen, zaradi prevar in skušnjav sveta. Molite za duhovnike, da se ukvarjajo in resnično borijo za svoje posvečenje.

Tisti, ki molite za duhovnike prejemate poseben blagoslov od Boga in vam bo vedno pomagal v večjih težavah.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca in vodite danes svoje brate k najsvetejši ljubezni naših Združenih Src. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko sem bil pri maši sem v času svetega obhajila slišal glas Device, ki mi je povedala:

Ustanavljajte molitvene skupine za priprošnjo za duhovnike. Posredujte za posvečevanje duhovnikov. Posvetite večino svojega časa za posredovanje za duhovnike in za Cerkev. Ne zanemarjajte svojih pastirjev!… So dragoceni Božji dragulji in tudi ena od velikih skrivnosti Njegove ljubezni za svoje ljudstvo, ki potrebuje pastirje, da vas bodo vodili in blagoslavljali v Njegovem Svetem Imenu.

24.12.2013

24.12.2013

Ob praznovanju Božične vigilije, ko sem bil v župniji se je prikazala blažena Devica Marija z Detetom Jezusom v naročju. Bili so srečni in blagoslavljali ljudi, ki so bili v cerkvi. V trenutku, ko je prišla Marija z Jezusom, ne da bi vedeli kaj zaznavajo, je med ljudstvom nastal trenutek tišine v cerkvi. Nenadoma je pevska skupina fantov začela peti pesem »Brezmadežna, Marija od Boga«…Zdela se je harmonična usklajenost s prihodom Marije z Jezusom. Zahvalil sem se Bogu milost, ki jo je podelil naši župniji.

BLAGOSLOV IN PODELITEV ŠKAPULIRJEV NA SELAH PRI PTUJU

SREČANJE ČASTILCEV SVETEGA JOŽEFA

V UČILNICI ob CERKVI SVETE DRUŽINE NA SELAH PRI PTUJU DNE 01.01.2014

 15.00h – 15.30h: UVOD, POZDRAV IN POMEN

15.30h – 16.30h: Rožni venec sv.Jožefa PRED NAJSVETEJŠIM

16.30h – 16.50h: 2. kratki pričevanji

17.00h – SVETA MAŠA (podelitev ŠKAPULIRJEV)

18.30h – ZAKLJUČEK in AGAPE

S prisotnostjo duhovnikov:

  • g. Janez Šket, g.Srečka Fras in p.Klemna Verdev
  • gospe Nevenke Brozina – pobudnica češčenja Prečistega Srca svetega Jožefa in Src Svete Družine (po Edsonu Glauber in prevajalka)
  • pevske skupine iz Kureščka

 

PRISRČNO VABLJENI VSI KI STE ŽE OPRAVILI 30 DNEVNICO VARSTVA SVETEGA JOŽEFA IN TUDI TISTI, KI STE SE ODLOČILI, DA JO BOSTE ZAČELI.

Informacije Nevenka 031 529838 in Klementina 031 252781

EDSONOVO VOŠČILO OB BOŽIČU IN NOVEM LETU

6 Ko sta bila tam, so se ji dopolnili dnevi, ko naj bi rodila. 7 In rodila je sina, prvorojenca, ga povila in položila v jasli, ker v prenočišču zanju ni bilo prostora. 

9 Gospodov angel je stopil k njim in Gospodova slava jih je obsijala. Zelo so se prestrašili. 10 Angel pa jim je rekel: »Ne bojte se! Glejte, oznanjam vam veliko veselje, ki bo za vse ljudstvo. 11 Danes se vam je v Davidovem mestu rodil Odrešenik, ki je Mesija, Gospod. 12 To vam bo v znamenje: našli boste dete, povito in položeno v jasli.«

Moji dragi bratje in sestre, naj Luč Božjega Deteta sije na vsakega izmed vas in na vaše družine. Naj mir in Božja ljubezen prodre v vaša srca in jih spremeni, da postanete prave priče in oznanjevalci Kristusovega Kraljestva na svetu.

Rad bi se zahvalil vsem romarjem, članom in zaposlenim, ki pomagajo pri razširjanju tega Marijinega načrta v Amazoniji, v Braziliji in  svetu ter molijo in prosijo Kraljico Rožnega venca in Miru milosti in Božjih blagoslovov za vseh.

V imenu našega Škofa Carilla, našega župnika don Germana in članov upravnega odbora A.R.R.P.I. (Associazione del Rosario e Regina della Pace Itapiranga) vam želimo Svet in Vesel Božič in Novo Leto 2014, polno ljubezni, miru in milosti treh Združenih svetih Src Jezusa, Marije in Jožefa.

Edson Glauber z družino in A.R.R.P.I.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.12.2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.12.2013

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz sem vaša ljubljena Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim svoj materinski blagoslov in Gospodovo ljubezen.

Otroci moji, ljubite, globoko ljubite Boga. V ljubezni je odrešitev za vaše duše. Ljubezen vse premore, vas spreminja in osvobaja vsega zla. Božja ljubezen ozdravlja vaša srca in rane vaših duš. Ljubite svoje brate. Bodite združeni, da zaslužite milosti iz nebes. Mnogi nočejo spoznati ljubezni, ker zapirajo svoja srca pred ljubeznijo mojega Sina Jezusa. Posredujte za dobro človeštva. Veliko zlo se odvija, da bi prineslo bolečino Cerkvi in življenju tolikih mojih otrok. Tisti, ki so proti mojemu Sinu Jezusu, bodo povzročili velika trpljenja mnogim posvečenim in mnogo zvestih vernikov bo jokalo.

Veliko molite sveti rožni venec, da pomagate uničiti temo satana. Darujte svoje molitve za dobro Cerkve in vsega sveta. Jaz sem z vami in vas nikoli ne zapustim. Jaz sem vaša Mati, ki vas toliko ljubi, in želi vas dvigniti v nebesa. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA

JEZUSOVO SPOROČILO

Praznik Karmelskega škapulirja in Škapulirja svetega Jožefa

16.07.2013 – Vigolo (BG)

Sof 3, 16-17 Tisti dan bodo rekli prestolnici Jeruzalem »Ne boj se, Sion, naj ti roke ne omahujejo! Gospod, tvoj Bog, je v tvoji sredi, tvoj močni rešitelj. Veseli se nad teboj v radosti, obnovi v svoji ljubezni, vriska nad teboj v prepevanju.«

 Sveta Družina, v Fatimski cerkvi v Sciacchi dne 16. Julija 2001 me je prosila, da naredim škapulir Svetega Jožefa. Minilo je mnogo let in Gospod še naprej daje velike milosti tistim, ki ga nosijo z vero in ljubeznijo. (Edson)

Jezus je dal sporočilo:

Moj mir naj bo tu vami!

Otroci moji,  ponovno  sem tu, da vas sprejmem v svoje Srce. Prosim vas, da molite za sveto Cerkev in za duhovnike. Duhovniki padajo, ker poslušajo satana, ko se jim približa in uničuje njihove duše. Zbudite se otroci, združite se v molitvi in posredujte za duhovnike! Po njih morem ozdravljati rane vaših duš in vam podeliti mir, ki ga potrebujete.

Duhovniki, ne padajte! Vstanite! Čas je, da se dvignete in vstopite v moje Srce, kjer boste črpali moč za zmago nad svetom, mesom in hudičem. Verujte, verujte, verujte! Brez vere ne morete iti dalje.

Želim vero, živo in živeto vero, da pa bi jo imeli je potrebno, da se obrnete k tisti molitvi, ki vas jo bo naučila in pokazala moja Presveta Mati po njenem rožnem vencu. Mnogi ne ljubijo in ne molijo k moji Materi, zato ne zmorejo vztrajati na poti spreobrnjenja in svetosti, ki vodi v nebesa. Sprejmite mojo ljubezen in ljubezen moje svete Matere in boste hodili po svetu z mojim blagoslovom in v moji svetlobi.

Zaupajte se varstvu svetega Jožefa. On vas bo branil in vam pomagal, da mi boste zvesti. Dal sem vam veliko milost, otroci moji, škapulir mojega krušnega očeta Jožefa: znamenje varstva, milosti in blagoslova naših svetih Src. Ta škapulir je dar za duše, ki ljubijo Boga in je milost, ki mnogo pomaga ostati zvest na poti svetosti, ki vodi v nebesa. Tisti, ki uporabljajo in nosijo na sebi škapulir mojega krušnega očeta Jožefa, se ob smrtni uri ne bodo srečali z mojo pravičnostjo temveč mojim usmiljenjem.

Sprejmite ta škapulir z ljubeznijo in razširjajte ga najhitreje, kot je mogoče, za rešitev mnogih duš. Molite, molite, molite in srečali boste moje usmiljeno obličje, ki bo sijalo na vas.

Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Psalm 80,8  ..razjasni svoje obličje, da bomo rešeni.

ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA

Škapulir sv. Jožefa, predstavljen ob prikazovanjih – prvič 14 julija 2000  v cerkvi karmelske Matere Božje v Aylesfordu v Angliji,(kjer se je Presveta Devica prikazala Simonu Stocku in mu predstavila škapulir)  -drugič pa v mestu Sciacca v italijanski pokrajini Agrigento, 16. julija 2001, na praznik karmelske Matere Božje. Škapulir je znamenje varstva in zvestobe Srcu sv. Jožefa, kateri nas želi pripeljati k Bogu in svetosti, opozarjajoč predvsem na svoje kreposti: čistost, poslušnost, molk in ponižnost, ter vzbuditi v nas gorečnost vere in ljubezni do Jezusa in Device Marije. Tiste, ki bodo nosili ta škapulir, bo sv Jožef ščitil kot svojo last in bodo po njegovem Prečistem  Srcu prejeli mnogotere milosti. Škapulir je eden izmed šestih načinov češčenja Srca svetega Jožefa.

Škapulir pomeni plašč. Škapulir sv. Jožefa prejmemo in se s tem popolnoma postavimo pod njegov plašč, njegovo varstvo. To je zakramental, ki nam pomaga, da smo v milosti in sodelujemo z milostjo. 
Enako velja za škapulir Karmelske Matere Božje.

Dne 1.1.2014 bo podelitev škapulirjev in pristop k Bratovščini Družine svetih treh Src. Pričetek ob 15.uri v Selah pri Ptuju v cerkvi Svete Družine. Zaključek slovesnosti ob 18.30.
VSI KI STE ŽE  ALI PA ŽELITE OPRAVITI TRIDESETDNEVNICO ZAŠČITNEGA PLAŠČA SVETEGA JOŽEFA PRIDITE.

 

ČASOVNI PAS MANAUS 21.12.2013

VSI, KI BI ŽELELI SPREMLJATI MOLITEV NA EDSONOVEM DOMU V MANAUSU PREKO TV USTREAM DNE 21.12.2013 ODPRITE POVEZAVO NA TRI SVETA SRCA POD POVEZAVO itapiranga0205.blogspot.com MOLITEV PRIČNE OB 17.00 URI. PRI NAS JE TAKRAT URA 22.OO

MOLIMO ZA MIR V NAŠIH SRCIH, V NAŠIH DRUŽINAH IN PO CELEM SVETU.

BLAGOSLOVLJENE BOŽIČNE PRAZNIKE, NAJ NAM NOVOROJENO DETE PRINESE LJUBEZEN V  NAŠA SRCA, NAJ NAM PRINESE DAR USMILJENJA, ODPUŠČANJA, SVOBODE IN MIRU.

KRALJA, KI PRIHAJA PRIDITE MOLIMO

V LJUBEZNI SVETIH TREH SRC JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA

NEVENKA

7 Glória ao Pai

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.12.2013

Sporočilo naše Gospe 14.12.2013

 Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz vaša nebeška mati vas prosim, da posredujete za svet. Mnogo mojih otrok je daleč od Boga. Mnogi nočejo nič vedeti o Bogu in se spreobrniti.

Sprejmite moje povabilo k molitvi. Molitev je dragocena za rešitev mnogih, ki so na poti zla. Satan je zaslepil mnoge duše z grehom in z grehom uničuje veliko mojih otrok. Ne puščajte molitev ob strani (ne opuščajte molitev; op. prev). Posredujte vedno bolj. To je čas, ko tudi duhovniki nočejo slišati za molitev in satan s svojim repom besno vleče en del zvezd z neba. Mnogi posvečeni so ohlajeni v veri in nimajo več gorečnosti za sveto Božje delo.

Zmeda je prišla v notranjost Cerkve in vodi mnoge proč od Boga in vere. Moje Brezmadežno Srce trpi, ko gleda toliko žalostnih stvari, ki se dogajajo. Tiste, ki prejemajo moja sporočila z ljubeznijo in jih živijo v veri in molitvi prosim, da ne odstopijo od poti resnice. 

Molite, molite, molite moji otroci. To je moja prošnja. Molite veliko za Cerkev in duhovnike. Vse blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Nato se je na nebu prikazalo drugo znamenje: glej, velik zmaj, rdeč kot ogenj, ki je imel sedem glav in deset rogov, na njegovih glavah pa je bilo sedem diademov. Njegov rep je pometel z neba tretjino zvezd in jih vrgel na zemljo. (Raz 12, 3-4)

Nato se je v nebesih razvnela vojna. Mihael in njegovi angeli so se bojevali proti zmaju. Tudi zmaj se je bojeval in njegovi angeli. Toda ni zmagal, tako da v nebesih ni bilo več prostora zanje. Veliki zmaj, stara kača, ki se imenuje Hudič in Satan in ki zapeljuje vesoljni svet, je bil vržen na zemljo, z njim vred pa so bili vrženi tudi njegovi angeli. (Raz 12, 7-9