PREROKBE SE URESNIČUJEJO – SPOROČILO 02.DECEMBER 2015 FINSKA

DRAGI PRIJATELJI SVETIH TREH SRC!

NENEHNO SE ZAHVALJUJMO NEBEŠKEMU OČETU, JEZUSU, MARIJI IN

SV. JOŽEFU ZA MILOSTI IN VARSTVO,  KI JIH V SLOVENIJI PREJEMAMO.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 2.12.2015 Finska – Svetišče Stella Maris

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, darujte Večnemu Očetu zasluge mojega Božjega Sina za spreobrnjenje in rešitev sveta. Ljubljeno Srce mojega Sina je razžaljeno. Svet se nahaja v veliki duhovni slepoti. Oče je ogorčen zaradi grehov sveta in njegova roka teži nad Cerkvijo in nad nehvaležnim človeštvom. Veliko molite in darujte zadoščevanja, ker mnogi ne verujejo več. Njihova srca so nečista in njihove roke umazane, zaradi njihovih napak. Jaz, vaša Brezmadežna Mati posredujem, da bi še dobila usmiljenje za vas in za svet.  Vrnite se h Gospodu, prosite ga odpuščanja in on se bo usmilil vseh vas.

Veliko zlo bo prišlo in mnogi bodo trpeli in bodo darovali svoja življenja v trpljenju in krvi. Molite otroci moji, to bi vam rada povedala. Bodite zvesti Bogu do konca in verjemite da tistim, ki Gospoda resnično ljubijo smrt ni končna. Je srečanje Gospoda z vami za vedno – za večnost. Vrnite se k molitvi in pokori. In tako kot je Gospod imel usmiljenje z Ninivami bo imel usmiljenje tudi z vsakim izmed vas.

Hvala za vašo prisotnost. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

(Na tem linku je prevod s podnapisi. Kopiraj in odpri novo stran.)

https://www.dropbox.com/s/f41vaaps867da5d/Pofezie%20di%20Glauber%20sui%20terremoti%20nell%27Italia%20del%20Centro.flv?dl=0

 

 

https://www.dropbox.com/s/f41vaaps867da5d /Pofezie%20di%20Glauber%20sui%20terremoti%20nell%27Italia%20del%20Centro.flv?dl=0

 

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 27.10.2016

57d2643e72efef4f0f5d00437fdd364e

 

Danes se je prikazala Sveta Družina: Naša Gospa in Sveti Jožef, ki je držal Malega Jezusa v naročju. Vsi trije so v tej noči kazali svoja Sveta Srca. Sveti Jožef nam je dal svoje sveto sporočilo:

 

Mir mojega Sina Jezusa vsem vam!

Moji otroci, tukaj je tisti, ki prosi vsak dan Božje Jezusovo Srce za vas.
Sem Varuh vaših družin. Sprejmite Božjo ljubezen v svoja srca. Sprejmite Njegovo luč in ljubezen tako, da vsa tema greha izgine enkrat za vselej iz vaših življenj.  

Bodite zvesti in poslušni Bogu, ker čas mineva in mnogi so zaspani in slepi in ne sprejmejo in živijo sporočil, ki vam jih moja Sveta Nevesta daje že mnogo časa.

Vi si ne morete predstavljati kaj bo prišlo na svet, ki je nehvaležen in grešen, ki žali Boga in se ne želi pokesati.

Dajem vas svoj  blagoslov in dajem v moje Srce tiste, ki resnično želijo živeti z ljubeznijo in vero Gospodove zahteve in nauke.

Ne bodite nezvesti Bogu. Spreobrnite se in spremenite življenje. Osvobodite se greha in ne živite oddaljeni od poti svetosti k Bogu, ker hudič se skriva in želi požreti duše tistih, ki so neposlušni Božjim Zapovedim.

Pobegnite pred hudičevimi kremplji, pokesajte se in spovejte in Gospod bo imel usmiljenje do vas.

Hudič hoče vojno in smrt mnogih ljudi. Posredujte

za dobro človeštva, da sovraštvo in nasilje odstopi od src tistih, ki ne želijo izpolnjevati Božje volje.

Ko je svet v veliki temi, zmeden, brez vere, brez luči: kadar so večne resnice bolj kot kdajkoli prezirane in poteptane, bo močna Božja roka dosegla človeštvo kot se še nikoli prej ni zgodilo in slišali se bodo kriki in žalovanje.

Pridite pod moj varovalni Plašč in vstopite v moje Prečisto Srce in boste varovani v času velike Pravičnosti.

Ne prezirajte to sporočilo. Odprite svoja srca. Molite, veliko molite in Bog vas bo blagoslovil.
Vrnite se na svoje domove z mirom naših treh združenih Svetih Src. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

images

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.10.2016

 

Jesus, Son of Virgin Mary

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in sem vesela, da vas vidim zbrane v molitvi. Pridite, pridite moji otroci prejemati milosti z nebes.

Sem tu, da vas sprejmem v svoje Materinsko Srce, da vas nesem k svojemu Sinu Jezusu. Ne izgubite poguma. Ne odpovejte se in ne obupajte!

Sovražnik zavaja mnoge moje otroke saj mnogi od vas ne molite. Jaz vas zbiram v molitvi, da vas blagoslavljam in vas varujem s svojim Brezmadežnim Plaščem. Danes vam podeljujem moje materinske milosti, da bi imeli luč in moč premagati hudiča in vse zlo. Ne bojte se nobene preizkušnje v vašem življenju. Bog je z vami in vas sprejema v njegovo Božje Srce.

Moji otroci, prosim vas: posredujte za dobro človeštva. Posredujte za svoje brate, ki so duhovno slepi. Svet

bo kmalu očiščen in toliko stvari se bo spremenilo. Nesite moja sporočila in moj blagoslov tistim, ki ga potrebujejo.

Nosim vaše prošnje v nebesa pred Boga. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

VABLJENI VSI, KI SLEDITE TEJ STRANI MARIJE, KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU

 

Três Sagrados Corações 2

 

VABLJENI VSI, KI SLEDITE TEJ STRANI MARIJE, KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU
VABLJENI VSI MLADI NA TO SREČANJE V GROSUPLJE.

Pred nami je 3. letno srečanje vseh, ki smo kot posamezniki posvetili sebe in/ali svoje družine trem združenim Svetim Srcem.
Tudi tretje srečanje bo v Grosupljem v cerkvi Sv. Mihaela, v nedeljo 23.10.2016 s pričetkom ob 14.3o uri
-s češčenjem Najsvetejšega,
– pričevanjem Daniela iz Trsta in družine Slokan.
– Mali koncert pesmi, ki se pojejo v nebesih.
– Blagoslov podob treh Svetih Src ter obnovitev posvetitve in izročitev sebe in svojih družinskih članov trem združenim Svetim Srcem.
– Podobe bomo doma umestili na častno mesto in vso družino izročili varstvu Srcem Jezusa, Marije in sv. Jožefa.
– Blagoslov in podelitev škapulirja sv. Jožefa za tiste, ki ga še niso prejeli.
Voditelje molitvenih skupin prosim, da poskrbijo, da bi se po možnosti udeležili srečanja vsi člani MS.  Srečanje bomo zaključili ob 17.30.
V Grosupljem bo župnijska sveta maša ob 18. uri, tako da se je lahko udeležite.
Več dobite na www.trisvetasrca.si ali na facebook-u pod imenom Nevenka Brozina in Marija, Kraljica mladih treh Svetih Src.

Vsem Edsonov pozdrav, ki vedno moli za nas in nas izroča v varstvo Jezusovemu, Marijinemu in Jožefovemu Srcu.
Za informacije me pokličite na 031 529 838 Nevenka

CVETOVI PREDSTAVLJAJO KREPOSTI

prenos (70)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.10.2016

 

10-07-nossa-senhora-do-rosario (1)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati sem in vas vabim k miru!
Otroci moji, Bog vas kliče k spreobrnjenju in želi, da pohitite, ker mnogi izgubljajo čas milosti in sledijo zapeljevanju in prevaram sveta.

Vrnite se na pot svetosti k Bogu. Ne dovolite, da vas hudič oddalji od mene in mojega Sina. Bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo mojega rožnega venca. Tu na tem mestu sem vedno prisotna s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da vam podelim milosti, ki vam bodo pomagale izpolnjevati Božjo voljo in ki bodo ozdravljale vaša srca, vam dajale moč za premagovanje vsega zla in greha.
Vedno se spovejte! Prosite odpuščanja za svoje grehe. Moj Sin bo podelil odpuščanje tistim, ki se želijo resnično spreobrniti.

Molite, molite, veliko molite in mir bo kraljeval v vaših družinah.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.10.2016 (V ITAPIRANGI)

gospa_fatimska3

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim svojo ljubezen in mir mojega Sina Jezusa. Odprite svoja srca, moji otroci, odprite svoja srca. To sem vas prosila že tolikokrat a mnogi me ne poslušajo, ker so zakrknjenih src, ne verjamejo kar jim govorim, dvomijo v mojo prisotnost in preganjajo tiste, ki sem jih izbrala.

Gorje tistim, ki se ne spreobrnejo in se ne odločijo za Boga. Čas beži in življenje gre naprej in nekega dne se bodo morali predstaviti pred Božjim Prestolom.
Bog vas kliče po meni k spreobrnjenju sedaj. Ne izgubljajte časa! Spremenite življenje, da z dostojanstvom zaslužite njegove milosti in blagoslov.

Gospod prosi iskreno kesanje vsakega izmed vas.

Itapiranga je kraj izbran od Gospoda, da se v Amazoniji in v svetu manifestira njegova ljubezen in odpuščanje.

Veliko molite za Cerkev, ker bo šla skozi njen najslabši čas in bo trpela veliko preganjanje, kot se doslej še nikoli ni zgodilo.

Darujte svoje molitve za zaustavitev delovanja ljudi, ki so obsedeni s hudobnim duhom. Z rožnim vencem v svojih rokah in z molitvijo Zdravih Marij, ki jo izgovarjate z vero in ljubeznijo, premagate hudiča in vse zlo.

Ljubim vas otroci moji in vam danes popoldne podeljujem mnoge milosti: milosti spreobrnjenja, miru, ozdravljenja vaših src in vaših duš. Blagoslavljam vas in vam podeljujem svojo materinsko varstvo ter vas dajem pod svoj Brezmadežni Plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha! Amen
Veliko zlo bo povzročilo, da bodo mnogi izgubili vero in mnogi ne bodo vedeli kaj storiti. Cerkev bo napadena kot še nikoli doslej. Naša Gospa prosi intenzivne molitve za Cerkev, za rešitev in spreobrnjenje grešnikov. Pomagajmo Naši Sveti Materi, tako da molimo z vero in ljubeznijo dnevno naš rožni venec. Kdor bo molil Sveti Rožni venec vsak dan bo ostal na nogah v težkih časih, ki prihajajo nad Cerkev.

th (1)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.10.2016

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.10.2016

(Praznik naše Gospe Aparecide)

estampa-n-senhora-de-aparecida-estampa

 

 

 

 

 

Mir z vami!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati iz Nebes. Prišla sem blagoslovit vaše družine, ker  vas ljubim in želim vašo srečo.

Veliko molite za spreobrnjenje človeštva.

Veliko molite za svoje brate, ki ne želijo izpolnjevati Božje volje. Vrnite se k Srcu mojega Božjega Sina, ki vas čaka, toda mnogi od vas se ne odzovejo, ker grešijo in ga ne ubogajo.

Ne grešite, moji otroci!

Samo tako, da živite v grehu vam lahko hudič povzroči zlo. Če živite brez greha in v Božji milosti satan ne bo imel nikoli nad vami moči.

Vrnila sem se v Itapirango, da vas pripravim na velike spremembe, ki se bodo dogodile v svetu.

Zbudite se!…Sprejmite klic, ki vam ga Bog daje po meni. Bog ni srečen z življenjem svojih otrok. Darujte Gospodu zadostitve za grehe sveta, v nasprotnem primeru bodo mnogi trpeli.

Jaz sem tu, da vam pomagam. Jaz sem tu, da vas blagoslavljam. Jaz sem tu, da vam podelim velike milosti. Sprejmite mojo Brezmadežno ljubezen v svoja srca in boste vsi pripadali Bogu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 09.10.2016

 

Santíssima Virgem Maria 71

SPOROČILO NAŠE GOSPE  09.10.1016

 

Mir z vami!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vas kličem k Bogu. Vrnite se na pot spreobrnjenja. Ne oddaljujte se od te poti, ki vas vodi v Nebeško kraljestvo.

Čas je, da odprete svoja srca za Gospoda kot on želi in da se odločite slediti poti molitve in odpovedi, da bi vaša duša imela moč, luč in milost za zmago nad grehom in vsem zlom.

Molite z večjo zavzetostjo in večjo vero in prejeli boste milost, da boste vedno v Srcu mojega Božjega Sina Jezusa.

Moji otroci, jaz vas ljubim in vam dajem svojo Materinsko ljubezen, da bi bili obogateni z nebeškimi blagoslovi.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!