SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA 28.04.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 28.04.2019

Danes se je prikazala Sveta Družina: Jezus, Marija in Jožef. Jezus je bil velik, kot odrasel človek. Vsi trije so bili oblečeni v belem in pokazali na njihova Sveta Srca, ki so razlivala žarke, znamenje milosti in blagoslovov na vse nas in na ves svet. Jezus je dal sporočilo:

Mir z vami vsemi!

Moj sin, reci tvojim bratom naj molijo in naj nikoli ne dvomijo. Srca, ki dvomijo, ki nimajo zaupanja, ne morejo zaslužiti mojih milosti.

Kličem vas k spreobrnjenju po moji Sveti Materi in mojem Deviškem Očetu Jožefu, a mnogi imajo svoja srca trda in zaprta.

Prosim človeštvo: obrni se k mojemu Srcu, da bi moglo zaslužiti moje usmiljenje. Sprejmite moje klice ljubezni, bodite ponižni in poslušni pred menoj.

Moj sin, mnogi ne živijo sveto in čisto življenje in sledijo poti pogubljenja, ki vodi v peklenski ogenj. Posredujte za dobro človeštva in za rešitev duš.

Čas je dragocen, zato se odločite za nebeško kraljestvo. Nikoli ne izgubljajte svoj čas s svetom, poslušajte moj glas in sledite poti spreobrnjenja, ki vam jo kaže moja Mati.

Molite, molite vsi možje in žene, mladi in otroci, ker je moje Božje Srce užaljeno do skrajnosti. Prihajam vas prosit za nekoliko ljubezni, nekoliko žrtve, da bi mogla mnoga srca biti razsvetljena in se odpreti življenju v milosti.

Ne pustite, da vas premagajo preizkušnje. Dajem vam nekoliko moje ljubezni in moje moči ter vas držim v svojem naročju, da bi imeli mir in varstvo. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem, nekaj časa se je Jezus obrnil k meni, potem se je usmeril k človeštvu in vsem prisotnim.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.04.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.04.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Sem vaša Mati, želim vam povedati: to je čas za spreobrnjenje, to je čas vaše vrnitve k Bogu. Ne zapirajte svojih src božji milosti, ne oddaljite se od ljubezni mojega Božjega Sina.

Molite, da bi imeli moč reči NE svetu in grehu in reči DA Božjemu klicu ter slediti poti, ki vodi v nebesa.

Otroci, ne izgubljajte časa. Poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. Živite to kar vam govorim, odprite svoja srca, da bi mogle vstopiti moje materinske besede.

Ne bodite žalostni, kadar vas preganjajo, kadar govorijo mnoge stvari in vas kritizirajo z namenom, da bi izgubili pogum in se oddaljili od poti resnice. Pogum!  Bojujte se proti vsaki laži in vsemu zlu. Bog je resnica in on ne noče laži. Jaz sem Mati Resnice in to s resnico želim napolniti vaša srca, da bi bila ljuba Gospodu.

Molite, molite, otroci moji, ker bo prišlo do dni, ko bo v Cerkvi vladalo veliko laži, ker je bila resnica v njej zadušena in izgnana. Imejte vero in pogum za boj proti zlu, nikoli se ne oddaljite od mojega Brezmadežnega Srca.

Tu sem ob vas in vas blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

NE POZABIMO, DA JE ZA ITAPIRANGO POTRJEN DEKRET O PRIKAZOVANJU KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU

25. obletnica prikazovanj 1 in 2. maj 2019

Vamos relembrar e aprender:

02 DE MAIO DE 2019: 

  1. Aniversário do Decreto de Culto e Benção da Pedra Fundamental, feitos por Dom Carillo Gritti.

Cân. 8.
§ 2. As leis particulares promulgam-se pelo modo determinado pelo legislador e começam a obrigar um mês após a data da promulgação;

Cân. 29 — Os decretos gerais, com que o legislador competente estabelece prescrições comuns para uma comunidade capaz de receber leis, são leis propriamente ditas e regem-se pelas prescrições dos cânones relativos às leis.

Quem é o legislador?

Cân. 391 — § 1. Compete ao Bispo diocesano (ou Prelatício) governar a Igreja particular que lhe foi confiada, com poder legislativo, executivo e judicial, segundo as normas do direito.
§ 2. O poder legislativo exerce-o o próprio Bispo; o poder executivo quer por si quer pelos Vigários gerais ou episcopais, segundo as normas do direito; o poder judicial quer por si quer pelo Vigário judicial e juízes, segundo as normas do direito.

Se nas aparições de Akita, o Bispo John Ito disse ter recebido diretivas da Congregação para a Doutrina da Fé e que a mesma lhe disse que só o Bispo da Diocese (ou então de uma Prelazia) em questão TINHA O PODER PARA RECONHECER UM EVENTO DESTA NATUREZA. O Bispo John Ito disse que tinha levado oito anos para dar um julgamento. Levando, por este ponto, o Bispo Carillo Gritti levou 10 anos, pois somente no ano de 2010 fez um Decreto de Culto no dia 31 de janeiro e abençoou a Primeira Pedra do Santuário de Nossa Senhora no dia 02 de maio de 2010. Como disse o Bispo da Congregação para a Doutrina da Fé ao Bispo de Akita John Ito: só o Bispo da Diocese, em questão, tinha o poder para reconhecer um evento desta natureza. Itapiranga não pertence a Arquidiocese de Manaus, mas à Prelazia de Itacoatiara, portanto, o Bispo Carillo Gritti que acompanhou e analisou os eventos, como Bispo da Igreja, pôde tomar a iniciativa para tal.Ninguém mais poderia fazer isso, somente ele.

Uma vez feito um decreto ou reconhecimento, após um mês, eles começam a entrar em vigor e a obrigar como válido. E como nos diz o Cân. 1391:

Pode ser punido com justa pena, conforme a gravidade do delito:

1° quem forja documento eclesiástico público ou altera, destrói ou oculta um autêntico, ou usa do falso ou alterado;

Postado há 4 hours ago por ARRPI-Associação Rainha do Rosário e da Paz de Itapiranga

Marcadores: A.R.R.P.I.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.04.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.04. 2019

Ker se nisem počutil dobro  zdravstveno sem moral počivati, čutil sem prisotnost Svete Marije ob meni, toda ona je spoštovala moj počitek. Danes, zjutraj, sem se počutil bolje in pri moči, je ona prišla in mi dala njeno sporočilo za vse človeštvo.

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, pusti da govorim tvojemu srcu, pusti da ti govorim o moji materinski ljubezni, v ljubezni, ki vam jo dajem brez rezerve in, ki  želim, da jo vsi moji otroci spoznajo in sprejmejo v globinah svojih življenj.

Sin moj, Jezus je živ in vstal, v smrti je našel

zmago, ki je bila dobljena z njegovo Božjo Ljubeznijo, ko se je izročil popolnoma v roke Očeta, za odrešenje in zveličanje vseh tistih, ki bodo sledili njegovim korakom in vstopili v njegovo šolo ljubezni.

Koliko je slepih duš, ki ne vidijo ničesar. Ostale so mrtve za božjo milost, ker njihova srca ne verujejo v ljubezen mojega Božjega Sina.

Srce mojega Sina se trga v bolečini zaradi tistih, ki ne želijo sprejeti sadov in zaslug njegovega trpljenja, smrti in vstajenja.

Toliko je nehvaležnih sinov, ki se po svoji volji odločajo za smrt namesto za življenje. Koliko je tistih, ki izbirajo pot teme namesto korakov mojega Sina.

Cerkev živi svoje najbolj mračne čase, gre skozi nevihte, zmedo in negotovost. Koliko grehov, koliko škandalov, koliko pomanjkanja vere!

Molite za Cerkev mojega Božanskega Sina, da prejme v teh časih dih milosti in luč Svetega Duha, da bi bila oživljenja in osvetljena in tako razpršila vso temo, ki jo ogroža in obdaja.

Molite za mnoge duhovnike, ki ne dojemajo najglobjo skrivnost in svetost njihovega duhovništva in se pustijo prevarati od laži, od sveta in od greha.

Združujem se z vsakim mojim sinom, ki se zateka k mojem materinskem posredovanju in prinašam vsako prošnjo pred Prestol Boga Našega Gospoda.

Samo združeno v ljubezni mojega Sina bo človeštvo moglo premagati smrt in greh in vstati k življenju v božji milosti.

To je moj proseč klic v tem Velikonočnem času: molite, molite, molite in Bog vam bo, po vaših molitvah, ki jih opravite z ljubeznijo, s srcem in z vero, dal zmago nad vsem zlom in vaša srca, vaše duše bodo sijale v svetosti in milosti, po svetlobi mojega vstalega Sina Jezusa. Blagoslavljam vas!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.04.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.04.2019

Mir moji otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim mir in ljubezen mojega Božjega Sina.

Vstopite v mojo tišino, da odkrijete veliko Božjo ljubezen do vas. Tu v mojem Brezmadežnem Srcu se boste naučili popolnoma pripadati Gospodu. Moje Brezmadežno Srce je polno Božje ljubezni in to živo ljubezen dajem vam, da bi zagoreli v ljubezni do Jezusa.

Ne obupujte pred preizkušnjami življenja. Križ je znamenje, da sledite poti svetosti k Bogu in izvršujete njegovo Sveto Voljo.

Jaz sem vedno ob vas in predstavljam vas vsakega in vaše družine mojemu Božjemu Sino. Zapomnite si, moji otroci: brez molitve vi ne morete razumeti Gospodovega klica in tudi ne njegove volje.

Molite vedno bolj in Sveti Duh vas bo razsvetljeval in odpr vaše umevanje in razumeli boste stvari v milosti Boga. Sprejemam vas v svoj materinski plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2019

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, danes je dan, ko v mnogih krajih sveta Cerkev obnavlja spomin mojega bolečega Križevega pota in smrti na Križu, ko sem se daroval Večnemu Očetu za odrešenje človeškega rodu.

Vse je bilo storjeno iz ljubezni in z ljubeznijo, ki jo je bilo polno moje Srce, prelil sem mojo dragoceno kri, da bi bil človeški rod osvobojen in opran njegovih zločinov.

Tistim, ki so verjeli vame, v moje besede, v mojo božansko žrtev, sem podelil milost, da premagajo tudi hudiča, greh in večno smrt.

V tistem času so mnogi mislili, da me bodo utišali za vedno. Tako so mislili, ker niso verjeli mojim besedam, zaradi slepote njihovih duš in napuha njihovih src, posledica njihovih številnih grehov in njihovega nevrednega življenja.

Danes, moj sin, ni drugače. Ponovno želijo utišati mojo ljubezen in moj glas, da bi moje ovce, ki so žejne, poškodovane in brez moči, ne bile ozdravljene in obnovljene.

O nehvaležno ljudstvo, neverno in trdih src. Uporno človeštvo. Ki samo misli na zadovoljitev lastnih strasti in posvetnih želja, raje kot se rešiti in nositi mojo luč ranjenih ovcam, ki so skoraj brez življenja.

Moj sin, mnogi želijo me izgnati od mojega ljudstva. Učijo tolike duše več narobe kot prav, več laži kot resnice, tako kot smrtni strup onesnažujejo duše, zaradi česar izgubljajo vero, upanje in ljubezen, da postanejo brez luči, da bolj zaslužijo pekel kot večno življenje

Na Veliki Petek trpim in se mučim s svojo Cerkvijo, ki gre skozi velike nevihte, ki so usmerjene proti veri in večnim resnicam. Ona gre skozi temno dolino, močno po poti trpljenja, ki jo dviga k njenemu končnemu mučeništvu.

Daruj se moj sin, za mojo Cerkev, ranjeno do njenih korenin, zaradi nezvestobe in grehov mnogih mojih Ministrov, ki so postali pobeljeni grobovi. Gorje nehvaležnim Ministrom, nezvestim in upornim, ki niso ne sol, ki da okus in ne luč, ki razsvetljuje duše.

Gorje tistim Ministrom, ki so uničili mojo čredo s svojimi napakami, škandali in nečistostmi. Sekira je že postavljena na korenine dreves. Angeli z nebes na svojih mestih čakajo mojih naročil. Tisti, ki ne rodijo dobrih sadov bodo odrezani in veje, ki niso združene z menoj, Pravo Trto, bodo zažgane.

Moli, moli moj sin in stori da molijo kot sem naročil, ker je Bog jezen in zelo užaljen, zaradi prebivalcev zemlje.

Ogenj moje Pravičnosti se bo kmalu spustil z neba in odstranil velik del človeštva. Živi bodo zavidali mrtvim in želeli umreti, ko pride veliki dan Gospodov na zemljo. Glej, prišel bom kot tat in nihče ne bo ubežal moji jezi. Bodite pripravljeni, ker dnevi hitro minevajo in čas stiska. Blagoslavljam te!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 18.04.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 18.04.2019

Danes čutim trpljenje in žalost Jezusovega Srca, ki ga prezira in žali nehvaležno človeštvo. Čutim v delih bolečino in težo, ki greni mojo dušo. Kasneje je Jezus govoril mojemu srcu.

Ljudje me ne ljubijo več. Pozabili so name in na mojo ljubezen. Moja agonija v Getzemani je bila strašna, globoka in boleča. Počutil sem se osamljenega in zapuščenega, ne da bi kdorkoli čul eno uro z menoj. Moji apostoli so bili pijani od spanja in se  pustili, da jih je premagal. Koliki so danes pijani v globokem spanju greha in posvetnih strasti, zaspani za božjo milost, ki bi jih lahko rešila. Danes preživljam ure in ure agonije, sam in zapuščen v številnih Tabernakljih, v tolikih cerkvah po vsem svetu, ne da bi kakšna duša me prišla počastit.

Včasih so tisti, ki pridejo v Cerkev in se postavijo v čaščenje pred mano prisotni le s telesom, a številna srca so ujeta v svetu, daleč od mene in moje božanske ljubezni.

Iščem duše, ki me ljubijo in me resnično častijo, ki vzdihujejo po moji ljubezni, ki si želijo, da bi bili žrtve, ki se izročijo pred mojimi nogami za odrešenje sveta Iščem duše, ki želijo biti moje, ki želijo izvršiti mojo božansko voljo in želijo ostati za vedno, pa tudi v mojem Svetem Srcu..

Izbiram in pripravljam duše, ki bodo gorele in in se použivale v moji ljubezni, pred mojim Prestolom, ki se bodo oblikovale po moji volji, jih  oblikovale moje roke, tako da bodo postale moja popolna podoba..

Bojujte se za nebeško kraljestvo. Nič se ne more primerjati s slavo Nebes. Dovolite, da moje besede ljubezni segrejejo duše, da jih posvetim. Te moje besede se bodo dotaknile mnogih src in naredile velike čudeže ljubezni in spreobrnjenj.

Ostanite vedno v moji ljubezni, da bi bili popolnoma moji. Očistite se vaših grehov in priznajte svojo ničevost pred menoj. Blagoslavljam vas in vse človeštvo!

Slava Tebi, Gospod Jezus. Naj bo blagoslovljeno tvoje Sveto Ime na vse veke vekov. Amen!

PARIS – CERKEV NOTRE DAME GORI – PREROKBA IZ NEBES ZA PARIS!

 

40In odvrnil jim je: »Povem vam, če ti umolknejo, bodo kamni vpili.«

11Kajti kamen bo vpil iz zidu

in škarnica v ostrešju mu bo odgovarjala.

Jezus je dejal, da če bodo potrebno, bodo kamni, vpili, če bodo njegovi sledilci molčali. To v bistvu pomeni, da Božja volja ne more biti uničena (Lk 19:40).

9Ne domišljajte si, da lahko v sebi govorite: ›Abrahama imamo za očeta,‹ kajti povem vam, da more Bog iz teh kamnov obuditi Abrahamu otroke.

mmmm

To je bilo samo opozorilo z neba, ker bo kmalu prišlo do najhujšega v Franciji, zlasti v Parizu!