SVETI JOŽEF V DANAŠNJEM ČASU

Jesus e São José1

Jožef – faraonov skrbnik, predpodoba svetega Jožefa!
40 Ti bodi oskrbnik moje hiše in po tvojem ukazu naj se ravna vse moje ljudstvo; samo za prestol bom večji od tebe.« 41 Faraon je še rekel Jožefu: »Glej, postavljam te nad vso egiptovsko deželo.« 1 Mz 41, 40-41

»Pojdite k Jožefu; kar vam poreče, to storite!« 1 Mz 41, 55

Kot je imel egiptovski Jožef pomembno poslanstvu v rešitvi Izraelcev iz Egipta, tako ima sv.Jožef danes mogočno poslanstvo pri rešitvi človeštva in svete Cerkve.

 

11054414_987378561296810_6533829208318331258_nBog želi, da bi vsi ljudje na poseben način slavili svetega Jožefa, saj ima pomembno vlogo pri odrešenju svete Cerkve in vsega človeštva. (Marija Edsonu 26.november 1977, tega dne je Marija najavila Edsonu, naj pričakuje obisk njenega prečistega ženina sv.Jožefa)

OBLJUBE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

Obljubim vsem vernim, ki bodo častili to moje prečisto Srce z vero in ljubeznijo, milost da bodo živeli v sveti čistosti duše in telesa in moč ter vse potrebno za zmago vseh satanovih napadov in skušnjav.
Jaz sam jih bom branil kot moj dragoceni del. Ta milost ni namenjena samo tistim, ki bodo častili to moje Srce, temveč tudi njihovim družinskim članom, ki so potrebni moje nebeške pomoči.(3.marec 1998)

 

Obljubim, da bom prosil pred Njim, za vse tiste, ki se bodo k meni zatekli s češčenjem tega Srca, milost, da bodo rešili tudi najbolj težke probleme in najbolj nujne potrebe, ki se v očeh ljudi zdijo nemogoče za rešitev, ki pa bodo z mojim posredovanjem pri Bogu postali rešljivi. (4.marec 1998)

 

Devica Marija: Nebeški Oče mi v tej noči dovoljuje, da razkrijem obljubo mojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo pobožno častili in ljubili Srce mojega ženina Jožefa. Sin moj povej vsem, ki bodo častili njegovo prečisto Srce, da bodo deležni na poseben način moje materinske navzočnosti v njihovih življenjih, ker bom jaz stala ob strani vsakemu sinu in vsaki hčeri, jim pomagala in tolažila z mojim Materinskim srcem, kot sem pomagala in tolažila v zemeljskem življenje svojega prečistega ženina Jožefa. Za vse, karkoli bodo z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bomo posredovala pred Večnim Očetom, pri mojem Božjem Sinu Jezusu in pri Svetem Duhu. Izprosila jim bom milost za dosego popolne svetosti in milost, da bodo posnemali kreposti mojega ženina Jožefa, s tisto dovršeno ljubeznijo, s katero je bilo prežeto njegovo življenje. (9. Marec 1998)

images (35)

Duše, predane mojemu deviškemu očetu Jožefu bodo blaženo zrle Presveto Trojico in bodo v polnosti poznale Troedinega Boga, trikrat Svetega. V Nebeškem kraljestvu bodo uživale prisotnost moje Nebeške Matere in mojega deviškega očeta Jožefa, ter vseh nebeških čudežev, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo dragocene Sveti Trojici in moji Materi, Presveti Mariji in bodo kot najlepše lilije obkrožale prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa. To je moja VELIKA OBLJUBA VSEM LJUDEM SVETA, KI SO PREDANI MOJEMU DEVIŠKEMU OČETU JOŽEFU. (10. MAREC 1998)

ROJSTNI DAN NAŠE GOSPE 5. AVGUST 2015

Cartaz 20 anos - Cópia

 

Naredimo Naši Gospe lepo praznovanje!

Račun za darove!

ASSOCIAÇÃO RAINHA DO ROSÁRIO E DA PAZ DE ITAPIRANGA (ARRPI)
 
BANCO BRADESCO
Agência: 3704-4
Conta: 532900-0
Swift: BBDEBRSPMTZ ( EXTERIOR)
(Malo obrazložitve: Mnogi ljudje pridejo na romanje in nimajo dovolj hrane. V zgrajeni hišici kuhajo obrok za potrebne. Slovesnost je v procesiji z Marijinim kipom in kipom sv.Jožefa po ulicah Itapirange do kraja prikazovanj, kjer je nočno bedenje pred  Najsvetejšim  in sveta Maša. Kdor more in se čuti poklican naj pomaga!)

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.7.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.7.2015

11011531_1064666496901349_3951894624964442140_n

Mir z vami, moji ljubljeni otroci!

Poglejte si …

DSC_1527

Naša Gospa je v tem trenutku pokazala z roko na tri vrtnice so bile v posodi, ki je bila brez vode, saj oseba, ki postavila vrtnice v vazo je pozabila dati vodo.

Pozabili so dati vodo v vazo z vrtnicami in so ovenele in umrle. Tako je tudi z vašo dušo, če ne prejema Božje ljubezni in se odvrne od nje.

V življenju ne morete brez Boga, molitve in poslušnosti naročilom, ki vas jih učim, tako tudi tri vrtnice ne smejo ostati brez vode. Prvo je pomanjkanje Boga v vaših življenjih: drugo pomanjkanja molitve in tretje neposlušnost vsakega izmed vas, ki ni sprejel mojih sporočil.

Živite moja sporočila, pripadajte Bogu in molite veliko več in nikoli ne boste pogrešali žive vode za svojo dušo, temveč bo tekla vedno bolj in vam dajala moč, milost in blagoslov

Molite za nezvesto človeštvo. Molite za grešnike z namenom, da se spreobrnejo v najkrajšem možnem času, sicer bodo veliko trpeli, ker me niso poslušali.

Jaz sem tu vedno združena s tistimi, ki govorijo o mojih sporočilih in širijo mojo materinsko ljubezen, branijo moja prikazovanja, ki so na mnogih delih sveta.

Hvala za vašo navzočnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru.
Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
Naša Gospa je prosila, da pogledamo ovenele vrtnice, ker so naše duše še bolj grde, grozne in brez življenja, ker smo zapustili Boga in živimo v grehu.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.7.2015

 

Virgem das Graças 11

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.7.2015

Mir z vami!

Moji otroci, neprenehoma molite, da bodo vaše duše prejemale milosti nebes.

Dovolite, da se vonj ljubezni, ki izžareva iz mojega Brezmadežnega Srca razlije na vaša srca, da bi jih odprli Božji ljubezni. Otroci moji, molitev spreminja vaša srca. Molitev osvobaja vašo dušo navezanosti na svet. Molitev vam prinaša mir in jih naredi močnejše v hoji v veri.

Pomagajte vaši Nebeški Materi rešiti duše svojih bratov, ki niso poslušni kar jih prosim po mojih svetih sporočilih.

Molite, otroci moji, molite za svet, ki bo zaradi tega ker me ni poslušal jokal, jokal kot ni še nikoli prej jokal in trpel kot še ni nikoli prej trpel.

Grehi človeštva so dosegli grozljive razsežnosti in Gospod je žaljen vsak dan, vsak trenutek na grozljiv način. Zadostite za grehe sveta s svojo poslušnostjo Bogu in On vas bo blagoslovil in se usmilil vaših družin.

Hvala za vašo prisotnost in željo, da živite moja sporočila vsak dan in prihajate prejemati blagoslov vaše Nebeške Matere. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

ZA MEDITACIJO – 14.8.2015

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm14.8.2015

ZA MEDITACIJO

Tu je moje Srce… Je polno ljubezni za vas in za človeštvo. Hočem vas rešiti od sedanje teme. Nevarnosti je veliko, vendar če boste zvesti klicem, ki vam jih daje Nebo, lehko preizkušnje in ovire premagamo z močjo in pogumom, mirom in spokojnostjo. (Jezus 3.1. 2015)

ZA MEDITACIJO

Zapomnite si moji otroci, dnevi hitro minejo. Življenje na tem svetu je kratko, v nebesih pa večno. Bodite dobri in ljubeči z vsemi, bodite moji apostoli miru. (Naša Gospa 15.1.2015)

ZA MEDITACIJO

Svet je še vedno v času milosti, toda kmalu boste videli mnoge žalostne stvari, ki se bodo zgodile in bodo spremenile za vedno vaše življenje. Bodite zvesti klicem, ki vam jih daje nebo. Odločite se za Boga sedaj, v tem trenutku, ne jutri. Bog vas kliče k spreobrnjenju sedaj. Danes, danes bi morali sprejeti ta klic z ljubeznijo in se spreobrniti. Jaz vas ljubim in molim dan in noč za vaše odrešenje. (Naša Gospa 17.01.2015)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ZA MEDITACIJO
Ne dovolite, da vas Satan oddalji proč od Jezusa s svojimi zvijačami in pastmi, ampak poskušajte biti trdni v molitvi in prinašajte bratom Božji mir. Ne prihajam ta večer da vas obsodim ali vam sodim, ampak jaz vam povem, da moramo spremeniti način svojega življenja, ker je Gospod Bog zelo žalosten zaradi grehov v svetu. V mnogih srcih nocoj še vedno vidim nekaj madežev greha. Vabim vas, da se vedno spoveste in se približate zakramentu Evharistije. Če se prepustite Srcu mojega Sina Jezusa bo storil velike čudeže v vaših življenjih. (Naša Gospa 6.9.1999)

POZDRAVLJEN SVETI JOŽEF

Patrocícinio de São José 21

Ura svetega Jožefa je 21. ura – to je ura milosti in blagoslovov njegovega Prečistega Srca. Ura, ko se prenovijo mnoga srca; ura spreobrnjenja, v kateri Gospod po posredovanju njegove mogočne priprošnje podeli odrešenje mnogim umirajočim, tolaži bolnike, obriše naše solze, je ura velikih čudežev v korist človeštva. Ne pozabite!

MOLITEV K SVETEMU JOŽEFU

K tebi o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah, in ko smo na pomoč poklicali tvojo presveto nevesto, prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva. Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico, Božjo Materjo, in pri očetovski ljubezni, s katero si objemal Dete Jezusa, te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež, ki ga je pridobil Jezus s svojo krvjo, in pomagaj nam v naših potrebah s svojo močjo in priprošnjo.

O preskrbni varuh Svete družine, varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa; odvrni od nas, ljubezni polni oče, vsako kugo zmot in greha. Podpiraj nas milostno iz nebes, o mogočni naš varuh, v tem boju zoper moči teme, in kakor si nekdaj otel Dete Jezusa iz smrtne nevarnosti, tako brani zdaj sveto Cerkev Božjo sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja. Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu in s tvojo pomočjo mogli sveto živeti, srečno umreti in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen   (pp. Leon XIII.)

 

11194486_423457994501839_8541671757660188185_o

Molitev posvetitve Svetim Trem Srcem je dobil Edson dne 29.12.96, na praznik Svete Družine. Ta molitev nas tesno združi s Svetimi Srci in se z njo izročimo v njihovo varstvo in vodstvo. Molimo jo trikrat dnevno.

DNEVNA MOLITEV POSVETITVE  TREM SVETIM SRCEM

 

Presveto Srce Jezusovo,Brezmadežno

Srce Marijino, Prečisto Srce sv.Jožefa,

danes (nocoj) vam posvetim

svoje misli*, svoje besede*,svoje telo*,

svoje srce* in svojo dušo*,

da se v tem dnevu (v tej noči)

po meni izvrši vaša sveta volja.

Amen.

*pokrižamo se na ustreznem delu telesa- čelu, ustih, ….

 

sveta_druzina_1

 

MOLITEV (papež Frančišek, Vatikan, 25.03.2015)

»Jezus, Marija in Jožef, v vas zremo lepoto resnične ljubezni,
na vas se z zaupanjem obračamo. Sveta nazareška Družina,
stôri, da bodo tudi naše družine prostor občestva in dvorane molitve,
pristne šole evangelija in majhne domače Cerkve.
Sveta nazareška Družina, da ne bi v družinah nikoli več doživljali
nasilja, zapiranja vase in razdeljenosti. Kdorkoli je bil ranjen ali pohujšan, naj bo kmalu potolažen in ozdravljen.
Sveta nazareška Družina, naj prihodnja škofovska sinoda
prebudi v vseh zavest o svetem in nedotakljivem značaju družine,
o njeni lepoti v Božjem načrtu.
Jezus, Marija in Jožef, prisluhnite in uslišite našo ponižno prošnjo.
Amen.«

 

jana-kosec-angel-varuh

 

Sveti angel, varuh moj,
bodi vedno ti z menoj:
Stoj mi noč in dan ob strani,
vsega hudega me brani!
Prav prisrčno prosim te,
varuj me in vodi me. Amen.

 

 

 

Skupna molitev

  • ( Mt 18,19-20 )
    »Resnično, povem vam tudi: Če sta dva izmed vas na zemlji soglasna v kateri koli prošnji, ju bo uslišal moj Oče, ki je v nebesih. Kjer sta namreč dva ali so trije zbrani v mojem imenu, tam sem sredi med njimi.«

    JEZUS, ZDRUŽENI V DUHU TE PROSIMO, REŠI NAŠE DRUŽINE!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.7. 2015

 

Beauraing1

SPOROČILO  KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  18.7. 2015

Mir z vami!

Moji otroci, poglejte na križ svojega rožnega venca in izročite svoje srce in svoje življenje mojemu Božjemu Sinu.  Glejte na mojega Božjega Sina na križi svojega rožnega venca in prosite ga za moč in milost, da ne bi več grešili.

Molite, molite, molite. Brez molitve ni milosti in ne blagoslovov.

Brez molitve ni spreobrnjenja in brez spreobrnjenja ni odrešenja. Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se!

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 Danes med prikazovanjem je Naša Gospa trikrat veličastno molila molitev, ki jo je me naučila v preteklosti.

NAJ BO GOSPOD VEDNO SLAVLJEN, ČAŠČEN IN LJUBLJENA!

S kakšnim velikim spoštovanjem, češčenjem in ljubeznijo je izrekla te besede namenjene Gospodu.  Morali bi se naučiti dobro moliti kot Marija in z več vere in v naših molitvah prositi Gospoda, da nam podeli milost, da bi se naučili moliti s srcem in ljubeznijo. Tako bo vsaka naša majhna molitev imela ogromno in dragoceno vrednost v njegovih svetih Očeh.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.7.2015

 

ab656d615b21de0bfb0cdb2dc1d70204

SPOROČILO 17.7.2015

V večernih urah mi je  Sveta Mati dala pomembno sporočilo za svet.

Moj sin, ker obstajajo otroci, ki pokleknejo na zemljo in molijo ter darujejo Nebeškemu Očetu v spravo za vsakodnevne storjene grehe,  bo še usmiljenje za mnoge grešnike in za svet.

Kadar usmiljenje premaga pravičnost potem milost premaga srca najbolj nehvaležnih in upornih grešnikov, ki se spreobrnejo in spremenijo način svojega življenja, vrnejo se na sveto pot svetosti h Gospodu, v naročje tistega, ki je ustvaril vse stvari in tako priznajo njegovo Božje Veličastvo.

V teh težkih časih hudič divje napada, da bi pogubil izvoljene. Tudi tiste, ki sem jih izbrala, da drugim širijo mojo materinsko ljubezen in moja materinska sporočila.

Koliki so napadeni in preganjani po moči pekla, ki čaka priložnost, da jih uniči in utiša.

Ti, sin, bojuj, bojuj do konca, bojuj dober boj z močjo vere z močnim tokom Rožnega venca, ki te najtesneje združi z mojim Materinskim Srcem. Naj bo Rožni venec za vas zanesljivo  znamenje moje ljubezni in moje materinske zaščite.

Večni Oče blagoslovi vse človeštvo po zaslugah svojega  BOŽJEGA SINA, po njem se dvigne slava nebes, ker je dal vrednost ceni vašega odrešenja. Približuj se z ljubeznijo, vero in spoštovanjem do njegovih sadov in zaslug pridobljenih po njegovem učlovečenju, življenju, križevem potu, smrti, vstajenju in vnebohodu.

Ne izgubljajte velikih milosti, ki vam jih Nebeški Oče daje pri vsaki Sveti Maši.

Evharistijo naj moji otroci vredno prejmejo pri vsaki sveti daritvi, ki je najboljša oblika darovanja žrtve Nebeškemu Očetu, ki blagovoli obilno blagosloviti svet,  ozdravljati srca grešnikov, obnavljati duše, reševati družine in daje moč in zmago svojim duhovnikom, da zmagajo nad oblastjo teme in ponižajo hudiča pod Gospostvo mojega Božjega Sina, Gospoda Nebes in Zemlje.

Kadar je Gospod resnično slavljen, čaščen in ljubljen v vsaki Sveti Evharistični žrtvi svet najde zares Pot, Resnico in Življenje, ki ga vodi v slavo nebes.

Molite, molite, molite. Bog vas ljubi. Vi še niste razumeli to resnično ljubezen, ker samo tisti ki ljubijo in se predajo Božji ljubezni bodo se okoristili z njegovo Božjo lučjo, ki bo razjasnila in osvetlila večne resnice.

Duhovniki, ki bi morali biti bolj vključeni v to sveto in Božjo ljubezen in jo poznati v globino,  so prvi ki so tako hladni, neobčutljivi in nehvaležni, ker se ohladijo v svoji prvi ljubezni in pozabijo zakaj bi morala njihova srca utripati in goreti ves čas, od začetka do konca, opustijo pravo pot do tistega, ki jih je poklical po imenu in sledijo lažem in zavajanju miselnosti modernega sveta, ki jim prikazuje drugačen način razmišljanja, življenja in delovanja, vendar to ni tisto, ki vodi v Najvišje dobro in resnično Življenje.

Brez Boga in brez resnice noben duhovnik ne bo ostal na nogah!

Brez molitve in brez luči Svetega Duha se noben duhovnik ne bo dotaknil otrdelih src, ampak bodo premagani od teme, ki jih išče, hoče jim odvzeti svojo svetlobo in so podkupljeni od hudiča.

Brez odrekanja in žrtve bodo duhovniki težko premagali skušnjave.

Lene duhovniške duše, hladne in brezbrižne ne bodo vstopile v Nebeško Kraljestvo.

Odgovornost je velika, kolikor je veliko število duš, ki jih morajo rešiti za Boga, voditi na pravo pot………. Molite, sinovi duhovniki! Molite in pripadajte Nebeški Materi, da bi popolnoma pripadali Bogu v teh težkih časih, ko katastrofe doletijo tolike otroke na  mnogih krajih sveta.

Računam na vas, računam na vaše molitve, na vašo predanost in ljubezen tako, da bi moja sporočila kar najhitreje dosegla vsa srca, da bi duše vzljubile Gospoda in hotele biti njegove.

Hvala vsem mojim otrokom, ki se borijo vsak dan za njihovo spreobrnjenje, kljub velikim preizkušnjam, trpljenju in solzam. Nič ni izgubljeno, vse se posvečuje po milosti Božji in se spremeni v milosti in blagoslove za odrešenje sveta.

Jaz, Mati Nebes, Mati Milosti, Mati Rožnega venca in miru vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.7.2015

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.7.201559eda1d0b3be33f6b3cc8e2d8c90d61e (1)

Mir z vami!

Moji otroci, jaz sem Jezusova Mati, Kraljica Nebes in Zemlje in Mati vseh vas.

Molitev spreminja vaša srca, zdravi rane vaših duš in vam daje moč in milost, da premagate vsako zlo in greh. Ne izgubljajte poguma, temveč z zaupanjem v Božjo ljubezen in njegovo Božje Srce, ki je polno usmiljenja se borite za vaše spreobrnjenje in spreobrnjenje vaših bratov.

Ne obupujte, temveč zaupajte v Božjo ljubezen in Njegovo Božje Srce, ki je bogato v usmiljenju in bojujte se za vaše spreobrnjenje in za spreobrnjenje vaših bratov.

Bog vas ljubi in želi voditi v nebesa.  Mnogi ne verjamejo več v večne resnice. Zaradi tega naredijo tolike strašne grehe in se ne ustavijo, da bi razmislili o tem, o večnosti, o sreči njihovih duš po smrti.

Hudič mnoge pritegne v njegovo kraljestvo teme z nečistimi željami in ljubeznijo do bogastva. Koliko otrok se prepusti razvadam in tako uničujejo svetost njihovih duš. Moji otroci, pristopite pogosto k spovedi in prosite odpuščanja za svoje grehe.

Greh povzroči propad mnogih duš, ki vodi mnoge moje otroke v pekel. Živite v Božji milosti. Bodite od Boga in ne od sveta.

Molite Vero, kadar čutite težo skušnjav in vas hoče peklenski sovražnik odtrgati od svete poti Boga. Ne igrajte se z vašim odrešenjem. Odrešenje je pomembno za Boga in zame.

Prihajam na svet, v različne kraje, oddaljene in nepoznane, da jih spremenim v izvore milosti in blagoslovov za moje otroke, ki potrebujejo Božje usmiljenje. Ti kraji so pomembni za poraz satana.

V vas sem položila svoje materinsko znamenje in svojo ljubezen s svojimi sporočili in Materinskim varstvom, tako se vsi moji otroci zatečejo in najdejo tolažbo in milost pod mojim zaščitnim plaščem.

Posvetite se trem Svetim Srcem. Obnovite vašo posvetitev vsak dan, ker ona lomi moč pekla in vsak negativni vpliv na vas in na vaše družine. Posvetitev našim združenim trem Svetim Srcem  združuje vaše družine, zdravi vaše duše, obnavlja vaša srca in jih osvobaja satanovih vplivov, pomaga vsem močem vaše duše pripadati Bogu.

Molite, molite, molite. Bog vas blagoslavlja in tudi jaz vas blagoslavljam s posebnim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Hvala, ker ste se zbrali v molitvi.