SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.3.2014

Immaculate Heart of Mary2

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.3.2014

Danes sta se prikazala Jezus in Naša Gospa. Naša Gospa je bila ob desni Jezusovi strani. Ob njej je bila Sveta Terezija Avilska. Na levi Jezusovi strani je bila Sveta Gemma Galgani. Devica je dala v tej noči sporočilo za svet.

 Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. Spremenite življenje in vrnite se na pot svetosti.
Čas mineva in mnogi izgubljajo velike milosti, ki jih daje nebo po Božjem naročilu. Ne izgubljajte teh milosti, temveč vsak dan odprite svoja srca, da bi jih sprejeli.

Molite, molite, molite rožni venec vsak dan, je močna molitev za zmago nad duhom zla in greha. Bojujte se za nebeško kraljestvo, za kraj, ki ga je Bog pripravil vsakemu izmed vas.

Satan hoče odvesti v pekel mnoge duše, toda jaz vaša Mati hočem vse vas in vse človeštvo vzeti v nebesa.

Pomagajte mi s svojimi molitvami, žrtvami in pokoro voditi vaše najbolj oddaljene brate, ki so se izgubili s poti svetosti k Bogu.

Molite moji otroci, je zelo pomembno. Molitev je močna in reši mnogo duš. Danes vam moj Sin daje poseben blagoslov in jaz vaša sveta Mati vas sprejemam v svoje Brezmadežno Srce in pod svoj materinski plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam; V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Jezus in Devica sta se z menoj pogovarjala druge pomembne stvari, ki ostanejo za sedaj v mojem srcu. Sveta Terezija Avilska in Sveta Gemma Galgani sta se tudi pogovarjali z menoj in v teh dneh sta mi pomagali, po Božjem naročilu.

CVETNA NEDELJA Janezov evangelij 12,12-16

 

630_cvetna_nedelja_b

Janezov evangelij 12,12-16

Mesijanski vhod v Jeruzalem

Mt 21,1–9; Mr 11,1–10; Lk 19,28–38 
1Ko je drugi dan velika množica, ki je bila prišla na praznik, slišala, da prihaja Jezus v Jeruzalem, 13 so vzeli palmove veje, mu šli naproti in klicali: 
»Hosana, 
blagoslovljen, ki prihaja v Gospodovem imenu, 
kralj Izraelov!« 14 In Jezus je našel osliča in je sédel nanj, kakor je pisano: 
15 »Ne boj se, hči sionska, 
glej, tvoj kralj prihaja, 
sedeč na osličjem žrebetu.« 16 Tega njegovi učenci sprva niso razumeli; ko pa je bil Jezus poveličan, so se spomnili, da je bilo to o njem pisano in da so mu to storili. 

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Dragi brat, draga sestra, če še nisi naredil koraka v pripravi na Veliko noč in nisi še opral svojih oblačil v Velikonočni spovedi, stori to zdaj!

BLAGOSLOVLJEN VELIKONOČNI TEDEN!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.03. 2015

 

54ba370417649bfd793a55915d4c3a6a

 SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.03. 2015

Otroci moji, prihajam iz nebes, da vas potolažim in blagoslovim. Vaša Nebeška Mati je tu, da vas sprejme v

svoje materinsko naročje. Želim obrisati vaše solze in vam dati moč da nosite svoj križ v preizkušnjah življenja.

Moj Sin Jezus je tisti, ki vam lahko ozdravi vaša srca, vaše duše in vaša telesa.

Izročite se njegovemu Božanskemu Srcu in mu podarite svoje bolečine in stiske in On vas bo blagoslovil.

Zaupajte, zaupajte! Bog vas ljubi in me je poslal v tej noči, da vam prinesem njegovo ljubezen in njegov mir.

Zahvaljujem se vam za vašo prisotnost tukaj, za vaše molitve za rešitev sveta in odrešenje duš. Nič ni izgubljeno! Vse je sprejeto v mojem Brezmadežnem Srcu in preoblikovano  v milost za vas in za vaše družine.

Hvala vam za vašo navzočnost nocoj. Vrnite se na svoje domove. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

EDSON GLAUBER LJUBLJENI MARIJIN SIN in TRI SVETA SRCA

 

EDSON GLAUBER

LJUBLJENI MARIJIN SIN

in

TRI SVETA SRCA

(Iz knjige Češčenje prečistega Srca svetega Jožefa, založba Salve, 2013.)

Včasih se zgodi, da Bog sam vstopi v življenje človeka, ga preoblikuje in spremeni po svoji volji ter ga tako naredi za svoje orodje, da bi po njem dosegel mnoga srca. Prav to se je zgodilo Edsonu Glauberju iz Amazonije v Braziliji. Njegova prva srečanja z Bogom segajo v obdobje 1994–1998, ko so se njemu in njegovi materi Mariji Do Carmo prikazovali Jezus, Marija in sveti Jožef.

“Nad dogodki v škofiji Itacoatiara, kamor spada Itapiranga, in nad vidci samimi budno bdi krajevni škof Carillo Gritti. Po natančnem preučevanju dogodkov je 31. januarja 2010 izdal Dekret o češčenju, ki velja za škofijo Itacoatiara. V njem je zapisal, da so romanja dala in še dajejo obilo sadov in milosti. V ljudeh spodbujajo duha molitve in obnavljajo ter poglabljajo vero romarjev. Z izdanim dekretom dovoljuje romanja in javno češčenje v kapeli in na kraju pri križu. Ustanovil je tudi posebno komisijo, ki bo še naprej spremljala in analizirala dogodke in dejstva, ki so se in se še bodo zgodila v Itapirangi. Škof si želi, da bi komisija zbrala vse potrebne, tako medicinske kot teološke informacije, priče in objektivne elemente ter da bi prišlo do pravične in poštene sodbe o dogodkih v Itapirangi.”  (Iz knjige Češčenje prečistega Srca svetega Jožefa, založba Salve, 2013.)

V prvem prikazovanju 2. maja 1994 se je Marija prikazala Edsonovi mami v močni svetlobi, na belem oblaku, oblečena v belo obleko z dolgim ogrinjalom in dvanajstimi zvezdami okrog glave. Dala ji je osebno sporočilo in ji pokazala pokojnega sina, ki je sedaj srečen z njo v nebesih. Svoja naslednja prikazovanja je v naprej napovedala, zgodila pa so se med molitvijo rožnega venca. Sporočila so namenjena celemu svetu in kličejo k molitvi ter spreobrnjenju. Junija 1994 je Marija prosila, naj gresta v Itapirango, kjer naj razširita njen klic. Po njenem naročilu so na zemljišču Edsonovega očeta zgradili kapelo. V tem času sta bila deležna velikega nasprotovanja, nezaupanja in zasmehovanja, ob Marijini spodbudi pa sta vse hudo darovala za odrešenje sveta in grešnikov. Glavnino sporočil Jezusa, Marije in svetega Jožefa med letoma 1994 in 1998, namenjenih Cerkvi, družinam in vsemu človeštvu, je Božja Mati povzela 13. maja 1994:“Prihajam kot Kraljica rožnega venca in miru, da bi vsi doumeli, da je molitev rožnega venca tista, ki svetu prinaša mir. Zato sem prišla prav sem, v Amazonijo, kot Kraljica rožnega venca in miru. Mir, mir, mir! Molite za mir.” (Iz knjigeČeščenje prečistega Srca svetega Jožefa, založba Salve 2013.)

20. novembra 1995 je Marija vnaprej napovedala prikazovanja svetega Jožefa, ki so se začela leta 1998: “Molite k svetemu Jožefu, da vas ščiti in brani pred napadi Satana. Sv. Jožef je pred Bogom velik svetnik. Sveta Trojica je izbrala sv. Jožefa in ga obdarila z milostjo, ker je bil izbran za varuha Deteta Jezusa in moj varuh. Danes ima sv. Jožef, ki je v nebeški slavi, veliko nalogo za človeštvo in družine.” Čudovita so sporočila, ki osvetljujejo lik in pomen svetega Jožefa, še posebej v današnjem času. Od Boga izbran ima posebno mesto v načrtu odrešenja in kdor ga bo iskreno častil, bo po njem deležen neizmernih milosti, kreposti in blagoslovov, ki jih vsaka duša neizogibno potrebuje, da bi lahko čista vstopila v odnos ljubezni z Bogom. “Medtem ko sem zjutraj molil k svetemu Jožefu, se mi je ta prikazal v vsej svoji lepoti in mi pokazal svoje prečisto Srce. Prikazal se mi je ravno med molitvijo »Pozdravljen, Sveti Jožef«, ki jo že nekaj časa molim njemu v čast. Pogledal me je, se toplo nasmehnil, in mi dal naslednje sporočilo: »Razširi to molitev med vse ljudi. Gospod želi, da bi bilo po njej moje ime bolj poznano in ljubljeno. Obenem obljublja, da želi podeliti veliko milosti tistim, ki me bodo z njo častili. Kdor bo molil to molitev, bo deležen številnih nebeških milosti. Po tej molitvi bom bolj pogosto priprošnjik vsega sveta in bom lahko po svojem Srcu, ki bo ljubljeno in počaščeno, podelil številne milosti grešnikom, ki potrebujejo Božjo pomoč. Pomembno je, da to molitev vsi poznajo. Naj pride v vsak kraj, dokler ne bodo po njej vsi deležni božje Dobrote. To je Njegova presveta volja in jaz jo ta trenutek razodevam tebi …« (29. marec 2002). Globoko sem se zahvalil Bogu, da me je izbral za to, da bo po meni predstavil svetu prečisto Srce svetega Jožefa.” (Iz knjige Češčenje prečistega Srca svetega Jožefa, založba Salve 2013.)
 

POZDRAVLJEN, SVETI JOŽEF, DAVIDOV SIN,

PRAVIČNI IN ČISTI, MODROST JE S TEBOJ.

BLAGOSLOVLJEN SI MED VSEMI MOŽMI

IN BLAGOSLOVLJEN JE JEZUS,

SAD MARIJE, TVOJE ZVESTE NEVESTE.

 

SVETI JOŽEF,

VREDEN OČE IN VARUH JEZUSA KRISTUSA

IN SVETE CERKVE,

PROSI ZA NAS GREŠNIKE.

IZPROSI NAM OD BOGA BOŽJO MODROST,

ZDAJ IN OB NAŠI SMRTNI URI.

AMEN!

 

Sveti Jožef tistim, ki bodo častili njegovo ime in se zatekali k njemu v molitvi, daje številne obljube, ko jim zagotavlja svojo bližino in pomoč v najtežjih preizkušnjah, zaščito družin in mladih, pomoč staršem pri vzgoji otrok, tolažbo bolnikom ter zagovor in posredovanje pri Bogu, še posebej v smrtni uri. Duhovnikom obljublja, da se bodo dotikali src in spreobračali najtrdovratnejše grešnike. Jezus in Marija želita, da se v Itapirangi pobožnost k prečistemu Srcu svetega Jožefa širi zato, da pridejo na zemljo nove binkošti ljubezni in potrebna milost za posvečevanje družin, da se te okrepijo po vzoru Svete družine iz Nazareta.

Drugo obdobje prikazovanj, ki traja še danes, se nanaša na izvrševanje poslanstva Edsona Glauberja o širjenju češčenja prečistega Srca svetega Jožefa in češčenja treh svetih Src v Cerkvi in svetu. Tako se je v Stični 19. 5. 2012 prikazala sveta Družina. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo: “Mir z vami moji ljubljeni otroci! Prihajam iz nebes s svojim Sinom in svetim Jožefom, da vas blagoslovim in vam podelim mir. Otroci moji, naj bo vaša ljubezen do naših svetih Src globoka, in vaše družine bodo ozdravljene in rešene vsega zla. Bog želi podeliti velike milosti vašim družinam, ampak vi morate moliti, moliti, moliti, kajti v molitvi Bog spreminja vaše duše in vas dela može in žene vere. Otroci moji, imejte vero! Bog je vedno ob vaši strani, da vam pomaga in vas blagoslavlja. Jaz, vaša Mati, sprejemam vaše družine v svoje materinsko Srce. Moj Sin želi, da bi bili vi in vaša srca odprti do ljubezni svetega Jožefa. Odprite vaša srca, otroci moji! Bog želi, da se pobožnost do svetega Jožefa razširi po vseh krajih sveta, kajti on želi rešiti družine. Sveti Jožef me danes spremlja in je ob mojem Božjem Sinu, kajti po njegovem posredovanju bo svetu podeljeno veliko milosti, miru in spreobrnjenja. Zahvaljujem se za prisotnost duhovnikov in vseh vas ter vam pravim, da bodo vaše družine prejele prav poseben blagoslov. Blagoslavljam vas vse v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.”

Edson Glauber, ljubljeni Marijin sin, kakor ga je poimenoval pater Leopold Grčar na Brezjah, je letos v Sloveniji drugič. Lanski obisk je trajal le dva dni, tokrat pa Bog želi, da se pri nas zadrži dalj časa. Pošilja ga, da bi na srečanjih, ki jih vodi Sveti Duh, spodbujal češčenje treh svetih Src Svete družine. Za nami je že prvi del obiska (24. do 31. maj), ko se je srečal tudi s škofoma Jurijem Bizjakom in Petrom Štumpfom. Zelo dobro so bili obiskani programi v Bevkah, na Kureščku in na Brezjah. Ker ga v Sloveniji ne poznamo dobro, se Edson najprej predstavi in opiše, kako se je zgodil Božji poseg, po katerem je sprejel novo poslanstvo, da moli za družine in mlade ter oznanja češčenje treh svetih Src in pobožnost do prečistega Srca svetega Jožefa. Posebnost je, da ima na javnih programih po skupni molitvi rožnega venca videnje, ki se konča s sporočilom. Jezus, Marija ali sveti Jožef s svojo prisotnostjo in besedami podelijo blagoslov prisotnim, tistemu kraju in celi Sloveniji. Namen Edsonovega obiska je namreč prav to, da prebudi našo deželo iz zapadlosti v greh in duhovnega mrtvila, da bi se odprli za tisto resničnost, ki je onkraj vidnega in je sad ljubezni Presvete Trojice. V trenutkih videnja se Bog sklanja k človeku, saj je v svoji neskončni ljubezni vedno On tisti, ki se nam daje, išče naše duše in nam prihaja nasproti. Biti prisoten pri tem je dar, namenjen vsakemu posebej in vsem skupaj, da nam postane popotnica za življenje, opora v preizkušnjah in izvir za krepitev vere. Izredni dogodki so izraz Božjega usmiljenja, da se lahko v nas dopolni vse tisto, kar se nahaja v razodetju in kar Božja previdnost udejanja v naših srcih po zakramentalnem življenju, posebej sveti Evharistiji.

Vsako poslanstvo ima svojo karizmo, svoje značilnosti. Pri Edsonu Glauberju je to oznanilo o češčenju treh svetih Src, ko po že znanih pobožnostih, povezanih z Jezusovim presvetim Srcem in Marijinim brezmadežnim Srcem, svoje zasluženo mesto, veljavo in pomen dobiva tudi prečisto Srce svetega Jožefa. Izjemno velik je njegov pomen v teh časih in kakor ga je Bog postavil za skrbnika svojemu Sinu Jezusu Kristusu, ko je postal človek, tako bo odločilna tudi njegova vloga v pripravi na Njegov drugi prihod. Nastopilo je obdobje svetega Jožefa! Brez njegove priprošnje, pomoči in vodstva ne bomo mogli iti skozi preizkušnje v obdobju očiščevanja in pri tem ohraniti čistega srca. Odločilno pri tem je, ali bomo ohranili vero, upanje, ljubezen in čistost srca, da bo ljubilo Boga bolj kot vse in bližnjega kot samega sebe.

Lahko smo ponosni na Edsonovo izjavo: “V Italijo hodim že od leta 1997, a tega, kar se je v Sloveniji zgodilo v enem samem letu, še nisem doživel. Koliko je tukaj Bog storil v tako kratkem času! S Slovenijo ima velike načrte. Prečisto Srce svetega Jožefa se bo razodelo do velikih globin in iz Slovenije se bo milost širila v mnoge druge države.” Božje zaupanje v nas in ta Njegova dobrota do našega naroda naj nam vedno ostanejo v zavesti! Ne pozabimo nikdar, kako zelo smo Bogu pomembni! Trudimo se živeti tako, da ga ne bomo razočarali. Res je veliko ovir in zlo želi uničiti vse dobro, ki ga Bog poseje v nas, toda dovolj je, da iščemo Njegovo bližino, hrepenimo po Njegovi ljubezni in izkoristimo vsako priložnost, da se mu približamo. Posebej to velja za sveto mašo, češčenje Najsvetejšega, redno sveto spoved, premišljevanje Božje besede, post in pokoro, molitev rožnega venca, dobra dela za bližnje, poslušnost sveti Cerkvi in veselo pričevanje o Kristusovem vstajenju, križev pot ob petkih, obrambo dostojanstva družine in svetosti življenja, zadoščevanje in nočno bedenje v čast svetih treh Src. Vse to nam priporoča Marija v sporočilih, ki jih je dala Edsonu. V njegovi bližini se čutijo kreposti, ki jih po Božji milosti že živi in so kot žarki, ki sijejo na vse strani ob vsaki besedi in dejanju: blagost, milina, ponižnost, preprostost, dobrota, notranji mir, obenem pa tudi trdnost in odločnost v izpolnjevanju Božje volje zaradi ljubezni do Boga in bližnjih.

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 19. 3. 2015

11075169_992847117416621_1761183134776382137_n

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA  19. 3. 2015

Danes se je prikazala Sveta Družina. Vsi so bili oblečeni v belo. Naša Gospa je imela malega Jezusa v naročju. In Sveti Jožef je bil ob njeni strani. On je bil tisti, ki je dal sporočilo:

Jezusov Mir vsem vam!

Moj ljubljeni sin, še enkrat sem prišel da prinesem moje sporočilo vsemu človeštvu, po naročilu mojega Božjega Sina.

To je čas, da se odločite za Boga in za pot, ki vodi v nebesa. Težki časi prihajajo za Cerkev in svet, toda ne bojte se. Prepustite se mojemu varstvu in zaščito, da vas pokrijem s svojim zaščitnim plaščem.

Tukaj je moje Prečisto Srce, moje Srce, ki je polno ljubezni do vas, ki sije žarke blagoslova, milosti in kreposti na vse vas.

Molite , da bi bili vredni milosti, ki vam jo Bog želi podariti po moji priprošnji. Posredujte za dobro človeštva, za spreobrnjenje in zveličanje grešnikov. Bog vas ljubi in želi, da bi bili bolj poslušni njegovemu klicu ljubezni. Ne varajte se s posvetnimi stvarmi, ker so minljive.

Ukvarjajte se z Nebeškim Kraljestvom, ne izgubljajte več časa. Ljubim vas in vas blagoslavljam, kakor tudi vaše družine združeno z mojim Božjim Sinom in mojo Brezmadežno  Nevesto: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem je Sveti Jožef razprl svoj zaščitni plašč kot da bi nas z njim pokril. Bil je z Našo Gospo in Malim Jezusom ovit v lepi luči, ki je izžarevala milosti in blagoslove na nas in na svet.  V tem prikazovanju je pokazal na svoje Prečisto Srce, ki je sipalo veliko žarkov, žarke blagoslovov, milosti in kreposti, kot je dejal.

 

K TEBI O SVETI JOŽEF – 21.URA

 

joseph3 SMRT

Ura svetega Jožefa je 21. ura – to je ura milosti in blagoslovov njegovega Prečistega Srca. Ura, ko se prenovijo mnoga srca; ura spreobrnjenja, v kateri Gospod po posredovanju njegove mogočne priprošnje podeli odrešenje mnogim umirajočim, tolaži bolnike, obriše naše solze, je ura velikih čudežev v korist človeštva. NE POZABITE! VSAK DAN!

P1100274 StJoseph

 

K tebi, o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah,

in ko smo na pomoč poklicali tvojo presveto nevesto,

prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva.

Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico, Božjo Materjo,

in pri očetovski ljubezni, s katero si objemal Dete Jezusa, te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež, ki ga je pridobil Jezus s Svojo krvjo in

pomagaj nam v naših potrebah s svojo močjo in priprošnjo.

O preskrbni varuh svete Družine, varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa; odvrni od nas, ljubezni polni oče, vsako kugo zmot in greha.

Podpiraj nas milostno iz nebes, o mogočni naš varuh,

v tem boju zoper moči teme, in kakor si nekdaj otel

Dete Jezusa iz smrtne nevarnosti, tako brani zdaj sveto Cerkev Božjo

sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja.

Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu in s tvojo pomočjo

mogli sveto živeti, srečno umreti in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen

 

19. MAREC – GOD SVETEGA JOŽEFA

 www.santuariodeitapiranga.com.br          (v portugalščini)

http://www.mariantimes.com/2015/03/11/st-joseph-messages-from-itapiranga/                          (v angleščini)

Na tej strani najdemo vse o stališču Cerkve do prikazovanj v Itapirangi, ki so trajala od leta 1994 do 1998.

11050729_404031399777832_7937137984142359134_n

Na god svetega Jožefa , po zgledu svete Terezije Avilske, prosi Jožefa za posebno milost, ki ti je sedaj najbolj potrebna in uslišan boš!

Sv. Terezija Avilska je z vso ljubeznijo in vero častila svetega Jožefa in po njem prejela neštete milosti.

MOLITEV:

Z vero, ki gore premika se obračam k tebi o sveti Jožef, Slavni sin Davidov, ozri se milostno na mojo stisko, moj problem………….. in ga z ljubeznijo in predanostjo priporoči, skupaj s svojo prečisto nevesto Marijo, ljubljenemu Božjemu Sinu Jezusu. Marija in Jožef izprosita mi to milost………… za katero se vama vnaprej z vsem srcem in ljubeznijo zahvaljujem. Amen!

(Na ta dan bodi pri sveti maši in s čistim srcem sprejmi Jezusa v Evharistiji)

Sveti Jožef je v teh časih velik priprošnjik, zato so na tej podobi vidni žarki(ki pomenijo milosti) in izhajajo iz Jezusovega Srca v Jožefovo Srce in iz Marijinega Srca v Jožefovo Srce. To pomeni, da je Jožef od Jezusa in Marije  prejemal milosti in jih še prejema injih s predanim srcem razširja na svet. Jožefovo Prečisto Srce se je oblikovalo v milosti Src Jezusa in Marije, ki jima je služil z vso predanostjo, ju varoval in ščitil ter zanje skrbel v vseh življenjskih potrebah in situacija. Ni mu bilo težko iti v Betlehem, ne bežati z Jezusom in Marijo v Egipt in se vrniti v Nazaret, ni mu bilo težko iti v Jeruzalem, da do potankosti izpolni poslanstvo, ki mu ga je nebeški Oče zaupal: biti varuh in krušni oče Božjemu Sinu in Deviški Ženin njegovi sveti Materi Mariji.

Zato se mirno obračajmo nanj, ki je prvi svetnik v nebesih takoj za Marijo.

BLAGOSLOVLJEN PRAZNIK SVETEGA JOŽEFA VSEM DRUŽINAM!

BLAGOSLOVLJEN PRAZNIK SVETEGA JOŽEFA VSEM MOŽEM!

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14. 3. 2015

27dc070704299e094f91048b4c708048

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14. 3. 2015

Mir mojega Božjega Sina vsem vam!

Tukaj sem pred vami, da vas blagoslovim in podarim svojo ljubezen. Ne bojte se nositi svoj križ , ker posvečuje in reši mnoge, ki so oddaljeni in skoraj brez možnosti za odrešenje.

Molite veliko za tiste, ki grešijo in ranijo Jezusovo Božje Srce, ki toliko ljubi človeštvo, prejme pa samo zasramovanje, nespoštljivost in žalitve, ki ga tako silno bolijo.

Molite, da bi imeli moč darovati svoj križ, kadar vas Bog prosi, da ga nosite. Sem ob vaši strani in vas s svojim zaščitnim plaščem sprejemam in varujem. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem sem videl Svetega Jožefa tako svetlega in veličastnega. Nosil je zelen plašč in obleko beige barve. V desni roki je imel lilijo in na levi strani se je nenadoma prikazala moja prijateljica iz Italije Maria Chiara, ki se ga je držala za levo roko. Bila je v svetli beli obleki s krono iz vrtnic na glavi. Za njo se je prikazalo mnogo, mnogo mladih. Razumel sem, da so bile duše, ki jih je Marija Chiara rešila za Jezusa z darovanjem bolečin in trpljenja.

Sveti Jožef mi je dejal!…

Pogum!… Na križu z Jezusom se premaga satana in se reši mnoge duše za nebesa. Mnogo je mladih, ki jih je potrebno rešiti in mnoge je potrebno voditi na pot resnice. Bojuj se, bojuj se neprenehoma za spreobrnjenje in rešitev grešnikov.

 Sveti Jožef mi je dal razumeti v njegovih očeh polnih ljubezni, da je Jezus pred nami. Ne kot tisti, ki nas obsoja in ki je s kamnom v roku, da bi ga zalučal kot oni, ki so hoteli kamnati ženo prešuštnico, temveč je pred nami s svojo iztegnjeno roko kot Usmiljeni Kralj in nam kaže svoje Srce polno ljubezni, da bi nas dvignil in rešil.

Potem se je Sveti Jožef počasi dvignil v nebesa z Marijo Chiaro in vsemi tistimi rešenimi dušami.