KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 13.06. 2012 – Vigolo – Italija

 

KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 13.06. 2012 – Vigolo – Italija

Devica se je prikazala, da bi dala svoje sporočilo, spremljali pa so jo sveti Anton ter blažena Frančišek in Jacinta, pastirčka iz Fatime.

Mir, moji ljubljeni otroci!
Sprejmite moja materinska sporočila v svoja srca. Živite vse, kar sem vam že sporočila.

Otroci moji, prebudite se iz globokega spanca. Bog vas kliče k sebi po mene. Sledite poti spreobrnjenja, ki vam jo bom pokazal. Bodite poslušni mojim pozivom. Bog vam je že podelil veliko milosti in vam jih želi dati še več. Odprite svoja srca. Zapustite življenje v grehu in začnite novo življenje, združeni s Srcem mojega Sina Jezusa. Časi so težki, vendar lahko z molitvijo pridobite moč, da se soočite s katero koli preizkušnjo, ne da bi obupali v veri in ljubezni. Vsak dan molite rožni venec. Poslušajte, kaj vam govorim.

Vsak dan molite rožni venec, saj ta molitev od vas odvrača veliko zla in nevarnosti. Bodite od Boga, tako da ljubite, živite mir in z ljubeznijo molite moj rožni venec, združeni s svojimi brati.

Sprejmite mojo materinsko ljubezen, ki vas varuje pred vsemi hudičevimi napadi. Z vami sem ob vaši strani in nikoli vas ne bom zapustil.

Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen.

 

Medtem ko je Devica molila za papeža in Cerkev, se je pred njenim izginotjem nepričakovano pojavil sveti Jožef z otrokom Jezusom v naročju ter trije nadangeli Mihael, Gabriel in Rafael. Po Božjem ukazu je dal naslednje sporočilo:

Jezus me pošilja sem, da bi vas blagoslovil in vas postavil pod svoj zaščitni plašč. Moj božanski Sin vas ljubi in si goreče želi vašega odrešenja. Bodite Jezusovi z vsem svojim bitjem.

Podarite svoja srca Jezusu, da vam podeli mir. Otroci moji, svojo ljubezen vam dajem, kakor vas prosim, da pričujete o Božji ljubezni svojim bratom in sestram, tako da jim nudite svojo ljubezen in pomoč. Ne zapirajte svojih src pred tistimi, ki trpijo in potrebujejo Božjo luč in milost.

Naučite se biti usmiljeni, da si boste zaslužili Božje usmiljenje.
Molite za Cerkev! Jezus vas nocoj prosi za intenzivno molitev za Cerkev, ker ji grozi velika nevarnost. Temni oblaki greha in zmede skušajo uničiti Cerkev, ki bo iz te velike preizkušnje in preganjanja izšla kot zmagovalka, ker jo bom branil in jo po ukazu svojega Božjega Sina rešil pred velikimi nevarnostmi. Ko se bo vse zdelo izgubljeno in bo Satan mislil, da je zmagal, bo moj Sin po moji priprošnji naredil velik čudež v   Cerkve in ljudje se bodo spominjali tega mojega posredovanja in še bolj častili moje najčistejše Srce. Molite, molite, molite, ker je to nocojšnja prošnja Kralja nebes in zemlje za vse vas, moji otroci: vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Amen!

Z velikim veseljem sem slišal te zadnje besede svetega Jožefa. Povečali so mi zaupanje in moč, da nadaljujem svoje poslanstvo: širiti pobožnost do njegovega najbolj čistega Srca.

Mnogi še niso razumeli te pobožnosti, ker še niso vstopili v logiko Božjega mišljenja.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 29.9.2016 V ZDA

Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru iz Itapirange
Edson Glauber, 29. september 2016 – Združene države Amerike

Praznik v čast svetemu Mihaelu, svetemu Gabrijelu in svetemu Rafaelu
Danes se je prikazala presveta Mati v spremstvu deteta Jezusa in svetega Jožefa.
Ob njiju so bili sveti Mihael, sveti Gabriel in sveti Rafael.

Naša sveta mati nam je sporočila naslednje:
Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz, vaša Mati, prihajam iz nebes v spremstvu svojega Božjega Sina Jezusa, da blagoslovim vaše družine in vse človeštvo.
Tukaj, v tej cerkvi, vam vsem zapuščamo delček svoje navzočnosti in svoje ljubezni. Ne pozabite mojih besed. Že dolgo vas kličem k spreobrnjenju, vendar me mnogi moji otroci ne poslušajo in se nočejo spreobrniti.
Bodite vi, moji otroci, tisti, ki molite in se spreobračate, kajti čas teče in mnogi izgubljajo milosti, ki jih nebesa podeljujejo v teh težkih časih.
Hudič hoče pogubo vaših duš. Odženite ga z molitvijo mojega rožnega venca. Bodite poslušni Božjemu klicu za vas. Še bolj molite v cerkvah in molitev bo spremenila življenja vaših bratov in sester ter jih spreobrnila.
Verjemite, otroci moji, molitev dela velike čudeže! Molitev spreminja usodo sveta in privablja Božje usmiljenje. Ljubim vas in združena s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom blagoslavljam vaše družine.
Na praznik svetega Mihaela, svetega Gabriela in svetega Rafaela vas vabim, da jih prosite za priprošnjo za vas in za svet. Ti sveti nadangeli vam bodo pomagali izpolnjevati Božjo voljo in vas branili pred vsem zlom in nevarnostjo.
Na prošnjo svojega Sina Jezusa vam nocoj podeljujem posebne milosti. Prinesite ljubezen naših svetih src vsem svojim bratom in sestram in tako bo moč teme premagana in uničena.
Vrnite se na svoje domove z Božjem miru.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha, amen!
Nato nas je Sveta Mati počasi drugega za drugim pogledala in rekla: “Poljubim vas s poljubom ljubezni, ker ste moji otroci in jaz sem vaša Mati. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha.”

DNEVNA POSVETITEV TREM SVETIM SRCEM

To posvetitev molimo trikrat dnevno. ZJUTRAJ, POPOLDNE IN ZVEČER!

GOSPOD NAJ PRIDE ČIMPREJ ZMAGA MARIJINEGA BREZMADEŽNEGA SRCA IN TREH SVETIH NAJČISTEJŠIH SRC JEUSA, MARIJE IN JOŽEFA. AMEN!

POSVETITEV TREM SVETIM SRCEM 

Posvetitev trem svetim Srcem,

Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino,  Prečisto Srce sv. Jožefa Danes (nocoj) vam posvetim svoje misli*, svoje besede*, svoje telo*, svoje srce*, in svojo dušo*, da se v tem dnevu (v tej noči) po meni izvrši vaša sveta volja. Amen.

Molitev Svete Matere

Molitev Svete Matere

O Sveta Mati, naj tvoj materinski pogled poln ljubezni vedno bedi nad mano za moje odrešenje. Naj moja družina, po tvojem Brezmadežnem Srcu, pripada popolnoma tvojemu Sinu Jezusu. Kraljica Rožnega Venca in Miru, napolni naša srca z Božjim mirom, da bomo lahko priče vsem, ki potrebujejo nebeške blagoslove in milosti. Sedež našega zavetja in varstva, sedaj in ob naši smrtni uri. Amen! (Molitev, ki jo je naučila Kraljica Rožnega venca in Miru 04.02.2014 Itapiranga-AM)

Kraljica Rožnega venca in Miru, obišči naše družine, ozdravljaj naša srca, osvobodi nesrečne njihovih suženjstev, daj nam milost in moč, da premagamo hudiča in greh. Nauči nas reči kot ti: MOJA DUŠA POVELIČUJE GOSPODA! Amen (03.07.2014)

P.s.: Marija je ob ponovitvi prikazovanj v Itapirangi po 18 letih rekla: Ponovno sem se vrnila, da pomagam svojim otrokom v teh težkih časih, ki se bližajo. Marija s svojimi prikazovanji in prisotnostjo na tolikih krajih sveta prinaša nebeške blagoslove in mir, kot skrbna Mama, ki skrbi za svoje otroke vsega sveta.

Blagoslovljen dan po Treh Svetih Srcih vsem, ki to berete. Istočasno vas vabim, da posvetite svoje družine Svetim Trem Srcem. Pokličite in vam bom poslala potrebne obrazce ali si sprintajte. Očiščujte svojo dušo v zakramentu odpuščanja – svete spovedi.

Izredno razodetje našega Gospoda 30.08.2018 -Razkrito na Gospodov ukaz na ta dan.

IZVIRNO-DETJE EDSONU GLAUBER, DA SE POTRDI NJEGOVO POSLANSTVO!
Izredno razodetje našega Gospoda 30.08.2018

Razkrito na Gospodov ukaz na ta dan.

Jezus mi je dal to sporočilo 11. marca 2018. Rekel mi je, da ga ne smem razkriti takoj, ker mi bo povedal dan, ko bo takšno sporočilo postalo znano svetu. Naročil mi je, kaj naj storim, in me prosil, naj to sporočilo pošljem nekaterim ljudem, ki jih je določil, naj ga hranijo pri sebi, naj bodo priče in naj počakajo na dan, ki ga je določil, ko mi bo dovolil, da ga objavim. Ta dan je danes.
Zgodaj zjutraj sem šel v cerkev k sveti maši in v besedah današnjega prvega branja mi je govoril Gospod in me spodbujal:

4Vendar se Bogu zahvaljujem za vas zaradi milosti, ki vam jo je dal v Kristusu Jezusu: 5V njem ste bili obogateni v vsem, v vsaki besedi in v vsakem znanju, 6kar se je med vami potrdilo pričevanje o Kristusu. 7Tako vam ne manjka daru, ki čakate razodetje našega Gospoda Jezusa Kristusa. 8On je tudi tisti, ki vam bo dal vztrajnost v brezhibnem ravnanju do konca, do dneva našega Gospoda Jezusa Kristusa. 9Bog je zvest; po njem ste bili poklicani v občestvo z njegovim Sinom, našim Gospodom Jezusom Kristusom.

Besede: BOG JE ZVEST… so se kot močne besede zapisale v moje srce, saj mi je Gospod tam močno govoril. Takrat mi je rekel: “Razširjaj sporočilo, ki sem ti ga dal 11. marca letos, razširjaj ga danes!

Moj mir vašemu srcu!
Preljubi Sin, dela, ki jih opravljam, vedno nosijo moje sveto znamenje. Križ je moje znamenje, da vse, kar storite, prihaja neposredno od mene, vašega Gospoda.
Ne bojte se. Z vami sem. Z Abrahamom sem sklenil zavezo in ga naredil za očeta mnogih narodov. Mojzesa sem poklical in poslal, da bi govoril mojemu ljudstvu in s palico v roki delal moja znamenja.
To ti zdaj govorim, Gospod: s teboj bom sklenil zavezo po naših treh združenih svetih srcih, sveto zavezo ljubezni in vere. Če sem Abrahama naredil za očeta mnogih narodov, boš po teh tvojih spisih in po zavezi, ki jo zdaj sklepam s teboj, duhovni oče mnogih duš, ki bodo brale, meditirale, živele in vse, kar je združeno s tem delom, darovale našemu presvetemu Srcu.
Ne razumete, kako veliko je to delo in kako zelo ga satan sovraži. S tem delom, ki sem ga položil v vaše roke, boste kot Mojzes s palico v rokah izvrševali moja znamenja za odrešenje mnogih duš, mnogih družin, mnogih, mnogih grešnikov.
Molite, zaupajte, nikoli ne dvomite v moje besede ali obljube. Izbral sem vas, poklical sem vas in vas pripravil za te težke čase velike zmede in duhovne teme, ko mnogi nimajo več vere in ne verjamejo več.
Bodi človek velike vere, velike ljubezni in zvestobe do mene, svojega Gospoda in svojega Boga. Govorite, govorite vsem o moji veliki ljubezni in mojem velikem usmiljenju.
Hočem reševati duše za svoje kraljestvo ljubezni. Ti, moj sin, pomagaj tem dušam najti varno pot, tako da jim vsem prinašaš moje besede in mojo svetlobo.
Preden je obstajal Abraham, sem jaz, preden je obstajal Mojzes, sem jaz. Preden ste vi in ta generacija obstajali, sem Jaz.
Jaz sem vas pošilja, Jaz sem govori skozi vas. Jaz sem vas izbral med mnogimi, da bi sredi ljudi delali znamenja in čudeže njegove ljubezni.
Zdaj in vedno sem z vami. Imejte moj mir!
Blagoslavljam vas!

Ko je Jezus rekel, da me je izbral, poklical in pripravil, sem se spomnil svojih sanj, ki so se zgodile pred začetkom prikazovanj. Spomnil sem se besed, ki mi jih je Devica Marija izrekla na začetku prikazovanj: Bog bo od vas zahteval veliko vero!

19. marec – praznik svetega Jožefa, dopoldne.

Ko sem danes, 19. marca, bral drugo branje, sem se spomnil sporočila, ki mi ga je Jezus dal 11. marca. Besede, ki sem jih bral, so vstopale v moje srce in mi odpirale razumevanje tega, kar mi je razodel, in za to sem se Gospodu zahvalil.

Rim 4,13.16-18.22

Upanje proti vsemu upanju

Branje iz Pisma apostola Pavla Rimljanom

Bratje, obljuba je bila dana Abrahamu ali njegovemu potomstvu ne po zakonu, ampak po pravičnosti vere.
obljubo, da bo svet prejel v dediščino. Dediščina torej prihaja po veri, tako da je zastonj Božji dar in obljuba velja za vse potomce, ne le za potomce po Zakonu, ampak tudi za potomce po Abrahamovi veri.
On je oče vseh nas, kot je zapisano: “Naredil sem te za očeta mnogih ljudstev”. On je naš oče pred tistim, v katerega je veroval, Bogom, ki oživlja mrtve in kliče v obstoj tisto, česar ni.

Abraham je proti vsemu upanju verjel in postal oče mnogih ljudstev, kot mu je bilo rečeno: “Tako bo tvoje potomstvo”. Zato se mu je to “štelo za pravičnost”.

Gospod mi je povedal, da je razodetje, klic, delo in določeno sporočilo, namenjeno svetu, ki prihaja iz izrednega daru, edinstveno, začne in konča to sporočilo z osebo, ki jo je poklical in izbral. Svet in ljudje bodo morda želeli spremeniti, kaj dela Bog, in vse druge stvari, želeli bodo podati svoje razlage za svoja dejanja, toda končni odgovor bo vedno od Boga.
Ko je delo in sporočilo, ki ga je želel posredovati dušam, na nekem kraju preganjano in se proti njemu borijo, ga potrdi na drugem kraju, in če ga potrdi, je to znamenje, da je prejšnje delo realno in resnično.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.11.2020 EDSONU GLAUBER-Manaus-AM.

 

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit intenzivnih molitev za mir, ker je mir ogrožen zaradi ljudi, ki so polni napuha in koruptivnosti, sovraštva in Satanove teme in želijo povzročiti veliko bolečine, na grozen način, mnogim mojim otrokom.

Sprejmite dar molitve in Božje milosti v vaša življenja, ker vi ste lahko tisti, ki združeni z mojim Brezmadežnim Srcem, prosite Sveto Srce mojega Sina Jezusa za spreobrnjenje in rešitev sveta, darujoč se Gospodu za rešitev duš.

Veliko molite, otroci moji, molite, ker bolj težki časi bodo kmalu tu. Srečni bodo tisti, ki so poslušali moje prošnje in ubogali Božja povabila.

Gorje neposlušnim, ki ostajajo gluhi in se obračajo k prevaram sveta, izgubljajoč čas za spreobrnjenje: veliko bodo jokali in škripali z zobmi.

To je povabilo, ki ga danes dajem vsemu človeštvu: spreobrnite se, Bog je edini Gospod Nebes in zemlje in ni drugega. Ne obstaja druge resnice, niti drugega učenja, temveč samo tisto, ki vam ga je moj Sin Jezus zapustil v njegovi Sveti Cerkvi, ki je Katoliška Cerkev. Spreobrnite so, o ljudje zakrknjenih src, slepi in težavni. To je čas!
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem mi je Naša Sveta Mati pokazala veliko eksplozijo, povzročeno od zlobnih ljudi, ki jih uporablja Satan. Molimo, molimo, molimo!…Velika trpljenja bodo kmalu prišla in moramo posredovati za dobro sveta in za mir.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.9.2020 EDSONU GLAUBER -MANAUS

Manaus-AM, 2. september 2020-Amazonija, Brazilija.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas prosim: odločite se za Boga, odločite se za nebeško kraljestvo.

Prizadevajte si za rešitev svojih duš in za rešitev svojih družin, ki močno potrebujejo ljubezni, blagoslovov in Božjega miru.

Gospod vas preko mene kliče k spreobrnjenju, vendar mnogi izmed vas še vedno ne sprejemate in ne živite mojih sporočil z vero in ljubeznijo. Bodite Božji, otroci moji, pripadajte mojemu Sinu Jezusu tako, da se odločte slediti njegovim stopinjam in pričujete o Njegovi ljubezni in resnici temu grešnemu svetu, ki ga ne ljubi več.

Zelo kmalu bodo prišli veliki dogodki in bolečine. Jaz vas opozarjam.  Zato bodite vedno pozorni na moje materinske besede in živite življenje vere in molitve.

Že večkrat sem vas v preteklosti pripravljala; zdaj, otroci moji, dajte vse od sebe za odrešenje duš, ki so v nevarnosti, da bodo za vedno pogubljene. Bog vas kliče, da ste priča za  Njegovo ljubezen in njegov božji klic, kajti kmalu bo njegova pravica tako močna in tako velika, da je nič na svetu ne bo zmoglo ustavit, ko bo udarila ubogo nehvaležno človeštvo, ki Mu je bilo neposlušno in uporno.

Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce, ljubim vas in varujem, ter blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen