MEDITACIJE – eksorcizem sv. Antona Padovanskega

BLAGOSLOV, ZAŠčITA oz. EKZORCIZEM SVETEGA ANTONA PADOVANSKEGA

EKSORCIZEM:

“Glejte , Križ Gospodov,

bežite sovražne moči!

Zmagal je Lev iz Judovega rodu,

Korenina Davidova!

Aleluja, aleluja, aleluja!

V imenu Jezusa Kristusa

in Predragocene Krvi Jezusove,

prelite na Križu za naše zveličanje,

zapovem ti, satan, peklenska kača,

pojdi v pekel in se ne vračaj več na Zemljo!

V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha!

Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu,

kakor je bilo v začetku,

tako zdaj, vselej in vekomaj!

Amen!

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ZASEBNI EKSORCIZEM

Zasebni eksorcizem

Z UPORABO ZNAMENJA KRIŽA in BLAGOSLOVLJENE VODEnaj se pogosto moli nad seboj in nad drugimi – tudi na daljavo,namreč v času težkih skušnjav in preizkušenj, velikega strahu inzmešnjave, pri bojaznih in obupanjih, pred važnimi posli inodločitvami, nad sovražno razpoloženimi ljudmi, posebno ob bolniških in smrtnih posteljah:

V imenu Jezusa in v imenu Marije vam velim, peklenski duhovi, odstranite se od nas (njih) in s tega (onega) mesta ter si ne drznite povrniti se in nas (nje) izkušati ter nam (njim) škoditi.

Jezus! Marija! (3x) – Sveti Mihael, bojuj se za nas! Sveti angeli varuhi, obvarujte nas pred zankami hudobnega sovražnika!

Blagoslov + Očeta, ljubezen + Sina in moč + Svetega Duha;materinsko varstvo Nebeške Matere, pomoč svetih Angelov inpriprošnja Svetih – naj bo z nami (teboj, njimi) in naj nas (tebe, nje) spremlja povsod in vedno! AMEN.                                                                                                            P.M.B.

Blagoslovljena voda – vir pomoči za uboge duše

Z vero in zaupanjem uporabljena blagoslovljena voda je zelo milostna za telo in dušo in prav tako koristna dušam v vicah.Duhovnik blagoslovi vodo v imenu in kot predstavnik Cerkve, katere molitve Božji Zveličar vedno sprejema z dopadenjem in jih usliši.

Če torej poškropimo s kapljico blagoslovljene vode sebe, neko navzočo osebo ali tudi nenavzočo, tako se na novo vzpenja molitev Cerkve kvišku v Nebo in priteza milosti na tiste osebe, ki jih poškropimo z blagoslovljeno vodo. Blagoslovljena voda odganja moč hudobnih duhov. Odtod rek: “Ta se boji tega ali onega kot hudič blagoslovljene vode”. Z istim učinkom darujemo blagoslovljeno vodo ubogim dušam v vicah.

Kapljica blagoslovljene vode ima pogosto večji učinek kot dolga molitev, saj je naša molitev žal pogosto mlačna in raztresena. Drugače je to z molitvijo Cerkve. Ta je všeč Bogu vsaki trenutek, na vsakem mestu, in kdorkoli jo daruje v imenu Cerkve. Zato uboge duše tako zelo hrepenijo po blagoslovljeni vodi. Če bi mogli slišati njih vzdihljaje in moledovanje za kapljico blagoslovljene vode, resnično, strmeli bi za tem, da bi jih z njo zjutraj in zvečer, pa tudi pogosteje čez dan, poživili. V istem trenutku, ko kaj žrtvujemo za uboge duše, dvignejo te roke kvišku v nebo, in Bog širokosrčno usliši njih moledovanje in pošlje obilo svojih milosti njihovim pomočnikom.

Kristjan naj ne bi nikoli zapuščal svoje sobe ali stanovanja za dalj časa, ne da  bi vzel blagoslovljeno vodo v treh namenih: za sebe, za svoje bližnje, da bi jih Kristus obvaroval pred hudim na duši in na telesu; za umirajoče grešnike, da bi jim Bog še v zadnji uri dal milost spreobrnenja, in za uboge duše v vicah. Koliko blagoslova in koliko milosti, koliko milosti bi s to malo vajo pridobili za sebe in za druge ter bi si s tem pridobili tudi mnoge priprošnjike v življenju, smrti in v vicah!

 MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

VZEMIMO SI ČAS ZA PREMIŠLJEVANJE !
SVETA NAZAREŠKA DRUŽINA, PROSI ZA NAS, DA BI ODPRLI SRCA ZA LJUBEZEN DO BOGA IN DO BLIŽNJEGA.
SPREJMIMO DAROVE, KI NAM JIH NAŠA SVETA MATI DAJE!

13428007_576758082505162_9026599297147986026_n

EG Coutinho
10. junij ob 14:14 ·
Sveta Nazareška Družina, Jezus, Marija, Jožef, blagoslovite nas, pomagajte nam, varujte nas pred vsem zlom in nevarnostmi. Pokrijte nas z vašim svetim plaščem pred satanovimi pastmi, podarite nam vaših milosti, vaš blagoslov, vašo luč, ki sije iz vaših Svetih Src, da bi mi vedno ljubili, častili in slavili Očeta, mu služili, kot mu služijo njegovi Sveti.

ZA MEDITACIJO:
Moja sveta Mati je tista, ki se neutrudno bojuje za vas vsak dan, za vašo srečo, ker vas toliko ljubi in če bi se vi naučili jo ljubiti bi znali biti prav tako neutrudni v darovanju vsakega dne, molitev in prošnjo za moje usmiljenje, za vas in za svet (V sporočilu Jezus 02.01.2008)

EG Coutinho
10. junij ob 14:20 ·
10 Mnogi se bodo čistili in belili in precejali, medtem ko bodo krivični ravnali krivično. Nihče od krivičnih tega ne bo razumel, le razumni bodo razumeli.
13 Ti pa zdaj pojdi proti koncu in se odpočij! K svojemu deležu boš vstal ob koncu dni!« (Dan 12, 10 in 139

ZA MEDITACIJO
Sprejmite ta moja sporočila in jih živite. Vsako moje sporočilo je globoko znamenje moje Materinske ljubezni. Kadar vam govorim vam z glasom posredujem vso svojo ljubezen, da ogreje vaša srca vsak dan bolj. Molite, molite, molite in vaša srca bodo se posvečevala, ozdravljala in spreminjala po Božji ljubezni, ki izhaja iz mojega Srca Matere, za vse vas. (Naša gospa 11.01.2008 iz sporočila Edsonu)

ZA MEDITACIJO
Dragi otroci, ne izgubljajte sijaja svojih duš s tem, ko grešite, zaradi pomanjkanja molitve v vaših življenjih. Mnogi pravijo molijo in opravljajo mnoge molitve, toda resnično se ne naučijo moliti s srcem. Če manjka vašim srcem ljubezen, ne moreti moliti s srcem. Če vam manjka molitev z vero in ljubeznijo potem ne molite, temveč samo mrmrate s svojimi ustnicami. Molitev je sveta, niste dojeli? Moliti z ljubeznijo, ljubiti Boga in vse svoje brate bo Bogu ljubo. (Naša gospa – iz sporočila 10.01.2008 Edsonu)

ZA MEDITACIJO
Verjemite, da sem tu pred vami, da vas blagoslavljam. Verjemite, da sem tu in vam podarjam svojo veliko ljubezen, ker vas ljubim. Verjemite, da me Gospod pošilja sem, da vam po meni pomaga, da pridete k njemu. Želim vas narediti može in žene vere. Želim vas poučiti in pripraviti take, kot vas Bog želi. Molite, molite. Poslušajte moj klic k molitvi. Resnično molite, da vo vaša vera rasla vsak dan bolj. (Naša Gospa 10.02.2008- iz sporočila Edsonu)

ZA MEDITACIJO
Dragi otroci, molite, molite, molite. Nehvaležnost, žalitve in razžalitve, ki jih prejemam od tolikih mojih otrok v zameno za veliko ljubezen, ki jim jo dajem. Bodite zvesti Bogu in poslušajte moje nebežke klice. Spreobrnite se, ponovno vam pravim. Prenovite svoja srca v Božji ljubezni. Bodite goreči in molite kot na začetku mojih prikazovanj. Odprite se Božji milosti, da bi mogla ostati v vas. Bog vas ljubi in želi vaše vrnitve k njemu (Naša Gospa 23.02.2008)

7ada80ad15f2e23828387884298bdf56

Piangeremo lacrime amare
per avere rinchiuso l’Amore
nel profondo del nostro Cuore
incapaci di aiutare e donare!

I sette vizi ci hanno innalzato

dove la morte è il risultato

e la sete di danaro e potere

ci ha infognati nel dolore!

 

Terra, aria, acqua e fuoco
in un delirio non da poco
e solo l’intervento Divino
potra’ modificar il destino!

 

E in Brasile la peggiore situazione
è di un virus che senza esitazione
decimera’ un terzo della popolazione
se non se ne anticipa la soluzione!

 

Maria voleva solo darci una mano
per sconfiggere un malefico piano
per modificare futuro ed eventi
sfuggito al controllo dei potenti!

 

 Distrutti dal nostro stesso operato
per avere il Divino accantonato
ed i Consigli della Vergine rinnegato
trasportati dal nostro ego smisurato!
   Autrice: Piera Angela  Feliciani
    Martinengo ( Bg ) 23/08/2015.    Gospa PierAngela Feliciani iz Martinenga pri Bergamu je na tekočem
    kaj se v Braziliji dogaja. (Evharistija, Marijin rožni venec) .Pomočnika in varuha je sveti Jožef in nadangel      Mihael.
GOSPOD NAJ BO SLAVLJENO TVOJE SVETO SRCE, SRCE TVOJE SVETE MATERE IN SRCE TVOJEGA PO BOŽJI MILOSTI DOLOČENEGA  ZEMELJSKEGA VARUHA SVETEGA JOŽEFAJOŽEFA. AMEN

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

To sporočilo premišljujmo odstavek za odstavkom in videli bomo znamenja časov.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13. MAJA 2015 EDSONU GLAUBER-MANAUS, AMAZONIJA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, usoda človeštva in življenja mnogih so na kocki. Ljudje, ki jih je zapeljal hudič se pripravljajo, da na najbolj prefinjene načine uničijo na milijone ljudi v zelo kratkem času.

Molite, molite, molite, da se uniči vse zlo iz obličja zemlje. Molitev je močna in uniči vsako zlobno človeško dejanje. Zavarujte se z molitvijo in poslušajte glas svoje Brezmadežne Matere in pustite  se voditi po mojih Materinskih nasvetih.

Moji otroci, časi so težki in velike bolečine bodo počistile mnoge kraje zemlje na način, ki se ga še ni videlo.

Angel Božje pravičnosti bo šel s svojim mečem skozi, po Gospodovem sklepu,  in udaril mnoge narode, ki se upirajo zoper Stvarnika.

Delajte pokoro za svoje grehe. Naj vsak dan vašega življenja razveseljuje Srce Mojega Božjega Sina in ga tolaži, ker je On že preveč žaljen.

Prosite usmiljenja Mojega Sina Jezusa za svet. Po  njegovih neskončnih zaslugah prosite Očeta odpuščanja svojih grehov, kakor tudi odpuščanja za uboge grešnike.

Zlo dejanje Satana je vstopilo v Cerkev in uničilo življenja številnih Božjih duhovnikov. Hudič je položil  v srca tolikih  željo po moči, poželenju,  bogastvu in jih pokvaril.

Pokvarjeni duhovniki in posvečene osebe ne morejo biti niti sol niti luč sveta temveč vir pogube in greha.

Posredujte moji otroci, posredujte in zadoščajte Gospodu in proseč njegovo milost, njegovo luč in njegovo odpuščanje za Božje služabnike, v nasprotnem primeru bo močna Gospodova roka udarila po njih, jih kaznovala za njihove zločine z groznim trpljenjem in veliko krvi bo prelite.

Kadar tisti, ki bi morali biti luč izgubijo luč svojih oči, je lahko  v njihovih srcih in življenju samo tema in smrt in karkoli delajo ne morejo ugajati Gospodu, ker nimajo milosti.

Bog ne prenese več toliko zločinov in žalitev. Poskrbite za svoje domove z molitvijo, žrtvijo in pokoro, ker bo Bog udaril tudi nevernike in uporne družine, ki ne ljubijo in ne živijo Njegovih zapovedi. Spremenil bo smeh in veselje s solzami in kriki.

Tukaj je Naša Gospa pogledala na svet in dejala:

Vrni, vrni se k Bogu, o človeštvo, vaša Sveta Mati vas kliče.

Pogledala je na nas, ki smo bili zbrani na njenem prikazovanju in je rekla:

Prosite posredovanja Svetega Jožefa in Svetega Mihaela, ker sta pripravljena vam pomagati in priskočiti na pomoč v vaših največjih potrebah in stiskah.

Jaz, Kraljica Nebes in zemlje in Kraljica Svetega rožnega venca in miru, vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

+++++++++++++++++

Danes mi je Naša Gospa več razkrila skrivnost, ki se nanaša na Cerkev in usodo sveta, deseto. Veliko stvari se bo spremenilo in videli bomo žalostne stvari, ki bodo razglašene in napovedane, vendar to ne prihaja od Boga. Tudi če se te stvari dogajajo moremo ostati trdni v naši veri, ne zapustiti Cerkve, temveč lahko še dodatno okrepimo naše molitve zanjo.

++++++++++++++++++++

Hudič zaslepljuje in uničuje številne Božje služabnike in to žalosti Marijino Brezmadežno Srce. Ona, s svojim Materinskim pogledom polnim bolečine je molila h Gospodu:

Usmiljenje Gospod, za neposlušne škofe, usmiljenje Gospod za uporne duhovnike, usmiljenje Gospod za posvečene, ki živijo kot pravi pogani!

+++++++++++++++++++++

Blažena Mati nas je povabila in nam povedala, naj opravljamo pet prvih sobot v mesecu, začenši od junija do oktobra, kot če bi te bile zadnje sobote v mesecu, ki smo jih lahko opravili v našem življenju:  z veliko ljubeznijo, gorečnostjo in predanostjo darujemo Bogu v spravo, proseč njegovega odpuščanja in usmiljenja za ubogo človeštvo. Opravite jih dobro z željo po spravi za grešnike.

++++++++++++++++++++++++++

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

V PREMIŠLJEVANJE
Odprite svoja srca. Odprite svoja srca. Odprite svoja srca. Ne dvomite. Imejte vero. Jaz sem tu pred vami. Bodite možje in žene vere in molitve.
Očetje in matere, molite s svojimi otroci. Očetje in matere pomagajte svojim otrokom pripadati Bogu. Očewtje in matere, pričujte Božjo ljubezen svojim otrokom. Bog želi rešiti vaše družine. Molite skupaj sedaj, kajti to je čas, v katerem Bog daje svetu velike milosti (Naša Gospa 23.4.2012)

11986475_1085842258117106_7088144709520373149_n
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
 EGOIZEM IN NAVEZANOST………

Egoizem (sebičnost) in navezanost nase ali na druge osebe ali posvetnega duha, preprečujejo razvoj vrlin , ker postavijo oviro Svetemu Duhu. Zato je Jezus obljubil svojim učencem Svetega Duha, in pojasnil, da ga svet ne more prejeti (Jn 14,17). Posvetni je tisti, ki živi v nasprotju s Kristusovim naukom in je zaprt za vpliv Svetega Duha in neobčutljiv za njegovo delovanje.

Iz istega razloga, kdor se začne odpirati delovanju Svetega Duha, se spreobrne h Gospodovim zakonom, ampak ostane na polovici ali začne umik, s tem žalosti Svetega Duha , Običajni vzroki so pomanjkanja ljubezni, navezanost na svet ali samoljubje  ustavijo delovanje Svetega duha v njegovem življenju. Samo preko novega in globokega kesanja, molitve in življenja v popolni skladnosti z Evangelijem, se Sveti Duh vrne da bi namakal dušo, ki se je posušila po lastni krivdi.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Edson 16. avgust 2015
Nekega dne mi je Marija rekla: Posuši solze, ki mi padajo iz oči. Moli rožni venec z ljubeznijo.
11863476_1077876752246990_5658719162470851533_n
2013_40-3
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Nevenka Brozina je delil/a fotografija uporabnika EG Coutinho.

Največji uničevalec ljubezni in miru je abortus, ki je vojna proti otrokom. Mati se ne nauči ljubiti, ampak ubija, da bi rešila svoje probleme. Vsaka država, ki sprejme abortus ne uči svoje ljudi ljubiti, ampak uporabljati kakršnokoli nasilje, da doseže kar želi. (Mati Tereza iz Kalkute)

Fotografija osebe EG Coutinho.
  • MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
    EDSON: 18.8.2015

DANES MI JE GOSPOD DAL TO ZA MEDITACIJO (Iz 26, 20-21)
Zemlja bo odkrila prelito kri

20 Pojdi, moje ljudstvo, stopi v svoje hrame
in zakleni vrata za seboj,
skrij se za kratek čas,
dokler ne mine togota.
21 Kajti glej, GOSPOD prihaja s svojega mesta,
da bo kaznoval krivdo prebivalcev na zemlji.
Zemlja bo odkrila svojo kri
in ne bo več zakrivala svojih pobitih.

Hoje o Senhor me deu uma leitura para meditarmos :”Corra meu povo entre em seu quarto, feche a porta por dentro e fique escondido por um pouco, até passar esta cólera. Porque o Senhor está saindo de sua casa para castigar os crimes dos habitantes da terra. A terra devolverá o sangue derramado, não poderá esconder suas vítimas. (Is 26,20-21)

 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ZA MEDITACIJO – SPOROČILO 6.9.1999
Ne dovolite, da vas Satan oddalji proč od Jezusa s svojimi zvijačami in pastmi, ampak poskušajte biti trdni v molitvi in prinašajte bratom Božji mir. Ne prihajam ta večer da vas obsodim ali vam sodim, ampak jaz vam povem, da moramo spremeniti način svojega življenja, ker je Gospod Bog zelo žalosten zaradi grehov v svetu. V mnogih srcih nocoj še vedno vidim nekaj madežev greha. Vabim vas, da se vedno spoveste in se približate zakramentu Evharistije. Če se prepustite Srcu mojega Sina Jezusa bo storil velike čudeže v vaših življenjih. (Naša Gospa 6.9.1999)

 

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Naš Gospod in Naša Gospa sta nas vedno učila biti poslušen Škofu in duhovnikom. Duša, ki v resnici vidi Našo Gospo, in ki je prejela izreden dar, mora živeti poslušnost do najvišje stopnje, kot stvar najbolj dragocena v njenem življenju, tudi v velikih preizkušnjah, ki se pojavijo na njeni poti vere, k ona začetku nismo sprejeti od Cerkve, kadar se nam posmehujejo, kritizirajo ali obstojajo. Bog je tisti, ki odpre in zapre vrata pred nami, da bi preizkusil našo vero, zaupanje in ljubezen do njega in do tega kar nam je zaupal.Moramo znati čakati čas Boga, ko bo storil vse, da bo njegovo delo imelo  popoln uspeh, če molimo, če smo ponižni, če vedno prosimo njegovo Srce, in delamo kot je v sporočilih, obrodimo sad najprej v naših življenjih, in vse se vedno pomika naprej, sicer se vse uniči in izgubi, ker hudič povzroči, da duša obrne hrbet Cerkvi, hoče se počutiti več kot Škofje in duhovniki, hočejo biti večji od njih in lastniki resnice. Kadar obstaja tak izreden dogodek in ena duša ravna tako negativno, Bog ni v tem prisoten.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
NAVODILA, KI JIH EDSON DAJE SO ZBRANA NA PODLAGI SPOROČIL, KI JIH JE PREJELA MAMA MARIJA DO CARMO IN ON OD NEBEŠKIH OSEB.
11.12.2014
DRUGI NAPOTKI

To je čas Marijinih otrok, da se prebudijo!…Morali bi vzeti svoje rožne vence in moliti. TV ne reši nikogar, Bog, da!… Diskoteke in praznovanja ne rešijo nobenega mladega, Bog pa ja!… Boj za materialne dobrine in da bi imeli toliko stvari v pretiran način, ne reši nikogar,  Bog da! …

Iskanje veselja in nebrzdanih užitkov poželenja ne reši nikogar, v resnici ga hitro pripelje na pot v pekel, le Bog sam ga lahko reši.

Duhovniki, bodite manj socialni in bolj duhovni!…Materija premine, ampak duh, duša traja večno. Pripravite duše za večnost, ne duše, ki se oklepajo sveta!… Dobra kateheza z razlago Božjih zapovedi in pomena zakramentov v življenju kristjana za večnost, spreobrne mnogo več, kot govoriti o sociali znotraj cerkve v homiliji brez življenja in brez duhovnega maziljenja.

Ko govorimo o Božji ljubezni in ljubezni Naše Gospe z njenimi besedami o večnem življenju, bo vedno več ljudi resnično pripravljeno pomagati svojemu bližnjemu s pravo ljubeznijo in vero, kakor govoriti o boju za bratstvo, ki ni več znotraj cerkvenih zidov na župnijah.

Božja beseda gre onstran zidov, doseže srca, poživi vero, daje slepim vid in po Božji milosti reši življenje tistim, ki so bili v grehu.

Uporabite Božjo besedo in ne idej in govorice sveta. Jezus ne želi, da bi se to še dogajalo v Božji hiši, v vsaki župniji, ker  čas kratek in mnoge duše so slepe in brez svetlobe. ZBUDIMO SE!

11.12.2014
Brazilija, greš slabo in številni katoličani tudi!
»Prišla bo moda, ki bo veliko žalila našega Gospoda!« (Sveta Jacinta iz Fatime)
ŽENSKE!… OBLAČITE SE KOT BOŽJE HČERE. Ne prilepljene in ozke hlače na svojih telesih.
Hlače so za moške in krila in obleke so za ženske in ne spreminjajte tega!…Noben top s trakci in špagami, odkritega hrbta, v dekoltejih in trasparentnih oblačilih ne spada v cerkev ali kamorkoli. Bodite krepostne in svete. Dajajte zgled. Žalostno je videti pridigarje cerkve na srečanjih in televizijskih programih, ali katoliške pevce, ko govorijo in molijo v ozkih hlačah, ki se oprijemajo njihovega telesa.
Skromnost ! Sramežljivost, Spoštovanje! Naj bo to za moškega ali za žensko!
Možje, oblačite se kot možje, ženske, kot ženske. Oblecite se sveto.
Spremenite se, Bil bi že čas!
To je navodilo! Ne žalite več našega Gospoda -Boga, ker je že zelo žaljen
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Duhovnik je minister, ki je služabnik in tudi preudaren skrbnik – Božjega usmiljenja, ki mu je zaupana resna odgovornost “odpustiti ali zadržati grehe« (cf .. Jn.20,23).
Po tem zakramentu lahko verniki v živo doživijo – (še posebej v sedanjem
času življenja Cerkve, z močjo Svetega Duha, ki je Gospod in darovalec življenja ) radostno izkušnjo o izgubljenem sinu, ki se je
vrnil v očetovo hišo (iz nizkotnih interesov in slave), in bil sprejet v s sinovskim dostojanstvom. Kjer je na voljo spovednik, se prej ali slej pojavi kdo, ki se kesa, in če spovednik vztraja, tudi trmasto, in je na voljo, pride veliko spokornikov!
(Duhovnik je skrbnik Božjega usmiljenja: (Dodatek Spovedniki in duhovnih voditelji – Kongregacija za duhovščino, Libreria Editrice Vaticana)

mmmmmmmmmmmmmm

EDSONOVE OBJAVE FBOOK

O Sveti Jožef, poskrbi za nas, ki te toliko
potrebujemo. Naj bo v naših domovih vedno klicano tvoje ime in blagoslovljeno. Naj bodo naše družine vedno v tvojem Prečistem Srcu in pod tvojim očetovskim varstvom. Jaz se ti posvetim sedaj in vedno in za večnost želim slaviti, tako kot želi Sveta Trojica, ker je bila ona, ki te je dvignila in dala veliko moč in slavo pred vsemi nebesi takoj za Sveto Devico, in te bom vedno klical, ljubil in častil, ker si velik priprošnjik in odličen učitelj duš na poti svetosti. Amen

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Duh Gospoda Boga je nad menoj, ker me je Gospod mazilil. Poslal me je, da oznanim blagovest ubogim, da povežem strte v srcu, da okličem jetnikom prostost, zapornikom osvoboditev , da oznanim leto GOSPODOVE milosti, dan maščevanja našega Boga, dapotolažim vse, ki žalujejo, (Iz 61, 1-2)

Duhovnik je minister, ki je služabnik in tudi preudaren skrbnik – Božjega usmiljenja, ki mu je zaupana resna odgovornost “odpustiti ali zadržati grehe« (cf .. Jn.20,23).
Po tem zakramentu lahko verniki v živo doživijo – (še posebej v sedanjem času življenja Cerkve, z močjo Svetega Duha, ki je Gospod in darovalec življenja ) radostno izkušnjo o izgubljenem sinu, ki se je
vrnil v očetovo hišo (iz nizkotnih interesov in slave), in bil sprejet v s sinovskim dostojanstva. Kjer je na voljo spovednik, se prej ali slej pojavi kdo, ki se kesa, in če spovednik vztraja na voljo, tudi trmasto, pride veliko spokornikov!
(Duhovnik je skrbnik Božjega usmiljenja: (Dodatek Spovedniki in
duhovnih voditelji – Kongregacija za duhovščino, Libreria Editrice Vaticana)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

OB STISKI 8 PARIZ IN MINAIS GERAIS BRAZILIJA)

7. Iz 5,20
Gorje njim, ki hudemu pravijo dobro, dobremu pa húdo, ki temo delajo za luč, luč pa za temo, ki grenko delajo za sladko, sladko pa za grenko.
1. Iz 26,20
Pojdi, moje ljudstvo, stopi v svoje hrame in zakleni vrata za seboj, skrij se za kratek čas, dokler ne mine togota.

Iz 26,21
Kajti glej, GOSPOD prihaja s svojega mesta, da bo kaznoval krivdo prebivalcev na zemlji. Zemlja bo odkrila svojo kri in ne bo več zakrivala svojih pobitih.

 

Bog se pravda z ljudstvom

4

1 Poslušajte GOSPODOVO besedo, Izraelovi sinovi,

kajti GOSPOD se pravda s prebivalci dežele,

ker ni resnice ne dobrote

in ne spoznanja Boga v deželi.

2 Množijo se krivo priseganje in laž, uboj,

tatvina in prešuštvo,

prelivanje krvi zadeva ob prelivanje krvi.

3 Zato vene dežela

in se suši vse, kar prebiva v njej,

živali polja

in ptice neba,

ginejo tudi ribe v morju.

2 Zakaj ni bilo nikogar, ko sem prihajal,

zakaj ni nihče odgovoril, ko sem klical?

Mar je moja roka prekratka za osvoboditev,

mar nimam moči za rešitev?

Glejte, s svojo grožnjo izsušujem morje,

reke spreminjam v puščavo,

ribe v njih ginejo brez vode

in umirajo od žeje.

14 Čemu posedamo tu?

Zberite se in pojdimo v utrjena mesta,

naj tam končamo!

Kajti GOSPOD, naš Bog, hoče naš konec,

daje nam piti zastrupljeno vodo,

ker smo grešili zoper GOSPODA.

14 Čemu posedamo tu?

Zberite se in pojdimo v utrjena mesta,

naj tam končamo!

Kajti GOSPOD, naš Bog, hoče naš konec,

daje nam piti zastrupljeno vodo,

ker smo grešili zoper GOSPODA.

4 thoughts on “MEDITACIJE – eksorcizem sv. Antona Padovanskega”

  1. KAKO MORAMO BITI SLOVENCI HVALEŽNI ZA VSE VZPETINE, IN HRIBE, KJER STOJIJO MARIJINE CERKVE, KAPELE… ŠE POSEBNO MORAMO BITI HVALEŽNI ZA BREZJE, SVETO GORO, PTUJSKO GORO, SVETE VIŠARJE, STRUNJAN IN MNOGE MANJ ZNANE CERKVE, BLAGOSLOVLJENE Z MARIJINO PRISOTNOSTJO.

  2. CERKEV V BERTOKIH JE OB PRIKAZOVANJU EDSONU MARIJA BLAGOSLOVILA PRVIČ V LETU 2012, 2013 IN 2015. PRIDITE NA TA BLAGOSLOVLJENI KRAJ IN PROSITE MILOSTI ZASE IN ZA VAŠE DRUŽINE. ENAKO VELJA ZA VSE KRAJE, KI JIH JE MARIJA BLAGOSLOVILA S PRIKAZOVANJI EDSONU: RAKOVNIK, BREZJE, VOJŠČICA, MARTJANCI, CELJE CERKEV SV.DUHA, STIČNA CERKEV IN OPATOVA KAPELA, …….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja