23. marec 1996 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

 

 23. marec 1996 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Povejte ljudem, naj pri spovedi izpovejo greha lenobe. Molite k Svetemu Duhu in vse bo v redu.

13. junij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Duhovniki naj bodo čisti in sveti. Duhovniki so prejeli božje poslanstvo, da po svetih zakramentih prinašajo Jezusa vsem ljudem.  Jezus je resnično navzoč v svetih zakramentih in vam podeljuje svojo ljubezen in milosti v sveti Evharistiji ter svoje odpuščanje v svetem zakramentu Spovedi, ker si iskreno želi vašega večnega zveličanja.

1. julij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Najpomembnejše, ljubljeni otroci, je, da se vsi približate Jezusovemu Srcu.  To je namen mojih številnih prikazovanj po svetu.  Če ne boste hodili k maši,  se ne boste spovedovali svojih grehov , ne boste živeli po Jezusovem evangeliju, ljubili in pomagali svojim bratom, ne boste naredili ničesar.  Zato vas vabim, da se vrnete na pot spreobrnjenja, ki vam jo pripravljam, in potem boste zmogli se približali Jezusu. Vse vas blagoslavljam skupaj z Jezusom: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen

 

12. oktober 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Dragi otroci, danes vam želim spregovoriti o pomenu spovedi. Če se ne boste redno spovedovali svojih grehov, ste v nevarnosti, da  se boste za večno pogubili.  Mnogi ne pristopajo redno k zakramentu spovedi, da bi iskreno prosili  odpuščanje svojih grehov. To me skrbi, ker so ti moji otroci daleč od Srca mojega Sina Jezusa in mojega brezmadežnega Srca.

 

2. november 2005 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Otroci moji, svet je poln grehov. Ne grešite več, da si zaslužite večno življenje, nebesa. Pokesajte se svojih grehov. Spovejte se jih in očistite svoje duše. Tisti, ki se ne kesajo za svoje grehe in s spovedjo ne prosijo za odpuščanje, bodo zaradi svoje upornosti in neposlušnosti veliko trpeli. Molite! molite! molite! molite! Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

PRVA SREDA V MESECU – ČASTIMO PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA

 

Sveti Jožef, tvoje Prečisto Srce je ljubilo Jezusa z neizmerno ljubeznijo in vdanostjo.

Pridobi nam milost, da bomo v teh dneh velikega tedna dojeli Jezusovo ljubezen do človeštva, do mene – da bomo globoko občutili Jezusov odrešenjski dar za vsakega posameznika. Amen

 

ČEŠČENJE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA – VSAKO PRVO SREDO V MESECU

VSAKO PRVO SREDO V MESECU ČASTIMO PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA.

Jezus je prosil Edsona Glauber naj to pobožnost razširi po vsem svetu. Po tej pobožnosti bo človeštvo prejemalo velike milosti, še posebno težkih časih. Sv. Jožef je varuh družin in  zavetnik svete Kristusove Cerkve.

Litanije svetega Jožefa

Gospod, usmili se.
Kristus, usmili se.
Gospod, usmili se.
Kristus, sliši nas.
Kristus, usliši nas.

Bog Oče nebeški, – usmili se nas.
Bog Sin, Odrešenik sveta,
Bog Sveti Duh,
Sveta Trojica, en sam Bog,

Sveta Marija, – prosi za nas.
Sveti Jožef,
Slavni sin Davidov,
Luč očakov,
Ženin Božje Porodnice,
Odrešenikov varuh,
Čisti varuh Device,
Rednik Sina Božjega,
Skrbni branitelj Kristusov,
Služabnik Kristusov,
Služabnik odrešenja,

Glavar svete Družine,
Jožef najpravičnejši,
Jožef najčistejši,
Jožef najmodrejši,
Jožef najsrčnejši,
Jožef najpokornejši,
Jožef najzvestejši,
Ogledalo potrpežljivosti,
Ljubitelj uboštva,
Zgled delavcev,
Kras domačega življenja,
Varuh devic,
Steber družin,
Opora v težavah,

Tolažnik nesrečnih,
Upanje bolnikov,
Zavetnik izgnancev,
Zavetnik potrtih,
Zavetnik revežev,

Zavetnik umirajočih,
Strah hudobnih duhov,
Zaščitnik svete Cerkve,

Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – prizanesi nam, o Gospod.
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – usliši nas, o Gospod.
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – usmili se nas.

Postavil si ga za gospodarja svoji hiši.
In za vladarja vsej svoji posesti.

Molimo. Dobri Bog, v svoji previdnosti si izbral svetega Jožefa za moža Materi svojega Sina. Častimo ga kot varuha na zemlji, naj nam bo tudi priprošnjik v nebesih. Po Kristusu, našem Gospodu. Amen.

MOLITEV K SVETEMU JOŽEFU

Sveti Jožef je zvesti in razumni oskrbnik, ki ga je Gospod postavil nad svojo družino.
Prosi za nas, sveti Jožef.
Da postanemo vredni obljub Kristusovih.

K tebi, o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah, in ko smo na pomoč poklicali tvojo presveto nevesto, prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva. Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico, Božjo Materjo, in pri očetovski ljubezni, s katero si objemal dete Jezusa, te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež, ki ga je pridobil Jezus s svojo krvjo, in pomagaj nam v naših potrebah s svojo močjo in priprošnjo.

O, preskrbni varuh svete Družine, varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa; odvrni od nas, ljubezni polni oče, vsako kugo zmot in greha. Podpiraj nas milostno iz nebes, o mogočni naš varuh, v tem boju zoper moči teme, in kakor si nekdaj otel dete Jezusa iz smrtne nevarnosti, tako zdaj brani sveto Cerkev Božjo sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja. Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu in s tvojo pomočjo mogli sveto živeti, srečno umreti in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen.

POSVETITEV PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA

Prečisto Srce svetega Jožefa, varuj in brani mojo družino pred vsemi nevarnostmi in zlom. Prečisto Srce svetega Jožefa, razlij na vse človeštvo vse milosti in kreposti svojega prečistega Srca. Sveti Jožef, popolnoma se ti izročim in posvetim svojo dušo, svoje telo, svoje srce in vse svoje življenje. Sveti Jožef, brani pobožnost svetega Srca Jezusovega in brezmadežnega Srca Marijinega. Uniči satanove načrte z milostmi tvojega prečistega Srca. Blagoslovi sveto Cerkev, papeža, škofe, duhovnike, redovnike in redovnice, misijonarje in ves svet. Popolnoma se ti izročimo z ljubeznijo in zaupanjem sedaj in vekomaj. Amen!