REMIŠLJEVANJE ZA 9.10.2023 – IZ SPOROČIL EDSONU GLAUBER

 

Moj Sin Jezus se je v mojih rokah naredil tako majhnega, da bi vam pokazal, da morate biti kot majhni otroci, da se pustite usmerjati in voditi mojim rokam. Jaz sem vaša Mati in vsi ste moji otroci. Dragi otroci, ko sem zanosila Jezusa, kakšno veliko veselje je bilo zame, da sem ga lahko nosila v svojem deviškem telesu. Globoko sem ga oboževala. Kako veliko srečo sem čutila v svojem srcu. Moj Bog prebiva v meni. (Devica Marija Edsonu Glauberju 25. decembra 1997)

Dragi otroci, tako je tudi z vami, ko prejemate mojega Sina Jezusa v presveti Evharistiji. On je tisti, ki prebiva v vsakem srcu, v vsaki osebi, ki ga sprejme z ljubeznijo in s srcem. Sprejmite mojega Sina Jezusa v svoje življenje, dragi in ljubljeni otroci, in mi boste podarili veliko srečo. Dragi otroci, moje brezmadežno srce je utripalo od velikega veselja, ko sem premišljevala o svojem otroku Jezusu, ki se je pravkar rodil, (Devica Marija Edsonu Glauberju 25. decembra 1997)

O, dragi otroci, neskončna sreča je bila, da sem ga lahko nosila v naročju, da sem ga lahko poljubila, božala in mu dajala vso svojo ljubezen kot Mati, in tako je tudi danes, saj bodo ti čudoviti in veličastni trenutki, dragi otroci, vedno ostali v nebesih. (Devica Marija Edsonu Glauberju decembra 1997)

Tako se bo zgodilo tudi z vami, dragi otroci. Če boste tukaj na tem svetu z vsem srcem ljubili Jezusa in mu dali vse svoje življenje, vsako gesto ljubezni in naklonjenost, jo boste v nebeški slavi prejeli v izobilju. Od Jezusa boste v izobilju prejeli vso srečo in vso ljubezen. Naj bo vaše življenje popolna in globoka predanost Bogu. (Devica Marija Edsonu Glauberju 25. decembra 1997)

Blagoslavljam vas z blagoslovom miru in ljubezni. Naj Božje veselje ostane v vaših srcih. Ostanite v mojem miru in v miru mojega Sina Jezusa. Zahvaljujem se vam, da ste tukaj, zbrani v molitvi in tesni povezanosti z Jezusom, in ne pozabite: za tiste, ki živijo po mojih sporočilih, bom pri svojem Sinu Jezusu njihova priprošnjica v težkih trenutkih, ki bodo prišli, in vse bodo prejeli od mene, po mojem Brezmadežnem Srcu. Zdaj pa, otroci moji, sprejmite moj materinski blagoslov: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu se vidimo! (Devica Marija Edsonu Glauberju 25. decembra 1997)dson Glauber, em 25.12.1997)