SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2017

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, posvetite se za Nebeško kraljestvo, odločite se živeti združeni z Bogom. Sprejmite Gospodov klic v svoja srca in bodite priče Božje luči mojega Sina Jezusa vsem svojim bratom, ki so daleč od poti, ki vodi k Bogu.
Že dolgo časa vas vabim k molitvi in spreobrnjenju  a niso me poslušali in mi verjeti, ker so srca mnogih zaprta, polna nevere in dvomov.
Vse to zaradi grešnega življenja, ki ga mnogi imajo, ker poslušajo glas sveta namesto glas Boga.

Ne bodite lažni pred Bogom. Moj Sin Jezus vse vidi! Pokesajte se svojih grehov in spremenite svoja napačna ravnanja ter sledite poti spreobrnjenja in kesanja.

Ne izgubljajte čas! Molite z ljubeznijo in vero, ker samo tako boste mogli zaslužiti blagoslov mojega Sina in njegovo milost. Moj Sin ljubi tiste, ki so poslušni in ponižni pred njegovim svetim klicem.

Hvala za vašo prisotnost. Sem tu z vami vse dni, da vas vedno blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO 02.10.2009 NA PRAZNIK SVETE TEREZIJE DETETA JEZUSA

SPOROČILO  02.10.2009 NA PRAZNIK SVETE TEREZIJE DETETA JEZUSA

Mir z vami!

Dragi otroci, sem Jezusova Mati in vaša Mati, ki vas toliko ljubi.

Molite, molite, molite in verujte vedno bolj v ljubezen in Božjo moč v vaših življenjih in vse v svetu se bo spremenilo na bolje.

Moji otroci, imeti morate vero in zaupati. Kadar vi verujete se mnoge žalostne stvari spremenijo v svetu, tudi najbolj zakrknjena srca vaših bratov.

Moji otroci, Bog hoče in more realizirati čudeže v vaših življenjih. Nikoli ne dvomite v Božjo pomoč in usmiljenje. Bodite otroci, ki pričujejo njegovo sveto prisotnost vsem drugim, ki se nahajajo v teminah.

Bog je z vami in vas v tej noči blagoslavlja. Vrnite se na svoje domove z Božjimi milostmi in blagoslovi:V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati, Don Andrea me je prosil naj vas vprašam, zakaj je bil 13. oktober bil izbran za posvetitev Evharistiji? 

Ker je tega dne bil v Fatimi realiziran velik čudež sonca, dan za vse ljudi: veliko znamenje, ki ga je Bog podelil, ki predstavlja Evharistijo, mojega Božjega Sina, Sonce pravičnosti in miru in Njegovo prihodnjo zmago v svetu po posredovanju naših treh Svetih Src: mojega Sina, mojega in Svetega Jožefa. Zaradi tega se je v soncu prikazala Sveta Družina, da blagoslovi svet in družine, znamenje zmagoslavja in zmage Cerkve nad vsem zlom.

Danes je Naša Gospa molila za nevernike in tiste, ki ne zaupajo v Boga in njegovo Cerkev. Med molitvijo je izraz Naše Gospe postal žalosten, ko je molila za te otroke. Bila je zaskrbljena nad usodo teh, ki se zares nočejo odločiti za Boga in za spreobrnjenje. Za mnoge bo lahko prepozno če ne bodo molili. Pomagajmo Naši Gospe moliti za te duše, ki povzročijo toliko trpljenja Njenemu Brezmadežnemu Srcu.

 

NA KONCU BODO NAŠA ZDRUŽENA SRCA ZMAGALA 09.03.1998

 

SPOROČILO PRESVETE DEVICE MARIJE  9. marca 1998, okrog 21.20) Edsonu Glauber

Sveti Jožef je prišel v vijoličnem plašču in beli tuniki, Marija pa v modrem ogrinjalu in beli obleki. Dete Jezus je bilo v naročju svetega Jožefa, oblečeno v belo.

»Dragi moj sin, Jaz, moj Sin Jezus in Moj deviški ženin Jožef v tej noči blagoslavljamo ves svet. Vse kličem, da prisluhnejo svetim sporočilom našega Gospoda in po njih živijo. Spreobrnite se! Vsak dan molite sveti rožni venec in, ljubi otroci, še posebej sedemkrat apostolsko vero. V Amazoniji se bodo ljudje množično odvrnili od vere, prav zato naprošam vse, naj neprenehoma molijo in nadaljujejo s sedemkratno molitvijo vere. Mnogi bodo namreč v težkih trenutkih, ki prihajajo, izgubili vero in zapustili Sveto Cerkev. Da bi lahko preprečili to zlo in mračne dneve, jih jaz, njihova Mati, pozivam k vztrajnosti v molitvi. Nebeški Oče mi nocoj naroča, da razkrijem obljubo svojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo vdano častili in ljubili Srce mojega ženina Jožefa.

Otrok moj, vsem častilcem prečistega Srca svetega Jožefa povej, da bodo deležni posebne milosti in moje materinske navzočnosti. Z Materinskim Srcem stojim ob strani sleherni hčeri in slehernemu sinu, pomagam in tolažim, kot sem v zemeljskem življenju pomagala in tolažila svojega prečistega ženina Jožefa. Vsem, ki bodo karkoli z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bom to posredovala Nebeškemu Očetu, svojem Božjemu Sinu Jezusu in Svetemu Duhu. Izprosila jim bom milost za dosego popolne svetosti in milost, da bodo posnemali kreposti mojega ženina Jožefa s tisto dovršeno ljubeznijo, s katero je bilo prežeto njegovo življenje. Otrok moj, ljudje se bodo na ta način naučili ljubiti mojega Sina Jezusa in mene z ljubeznijo mojega ženina Jožefa. Tako bodo deležni najčistejše ljubezni naših Treh Src.

Jaz, moj Sin Jezus in moj prečisti ženin Jožef stojimo ob strani vsakomur izmed vas; ničesar se vam ni treba bati, saj vas bodo naša Srca zmeraj varovala. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

Po Marijinem sporočilu je Sveta Družina podelila svoj blagoslov in medtem  ko so se dvigovali proti nebu, se je Marija nasmehnila in rekla:

»Na koncu bodo naša združena Srca zmagala!«

ŠTOLA SVETIH TREH SRC

Uporabnik Le apparizioni a Edson Glauber je dodal nove fotografije (3).
16. februar ob 20:42 ·

Fotografija osebe Le apparizioni a Edson Glauber.Fotografija osebe Le apparizioni a Edson Glauber.
Fotografija osebe Le apparizioni a Edson Glauber.

Immagino che molti di voi sappiano chi siano questi sacerdoti. Il primo è don Leonardo Maria Pompei che indossa la stola dei tre Sacri Cuori. Anch’egli devoto alle apparizioni di Itapiranga! Il secondo è padre Maria Luciano Piras. Nella terza foto, c’è don Primo Martinuzzi insieme a Edson a Medjugorje. Tre sacerdoti uniti alla Madonna Regina del Rosario e della Pace di Itapiranga. Ringraziamo il Signore.

PREDSTAVLJAM SI, DA MNOGI OD VAS NE VEDO KDO SO TI DUHOVNIKI.

PRVI JE DON LEONARDO MARIA POMPEI IN NOSI ŠTOLO TREH SVETIH SRC

DRUGI JE OČE MARIA LUCIANO PIRAS, KI PRAVTAKO IMA ŠTOLO TREH SVETIH SRC.

IN NA TRETJI SLIKI JE DON PRIMO MARTINUZZI SKUPAJ Z EDSONOM V MEDJUGORJU 2015 – OB NOVEM LETU.

DON PRIMO MARTINUZZI JE IZDAL IN ŽE PONATISNIL KNJIGO LA RISURREZIONE DI SAN GIUSEPPE. DO TEGA DNE, KO JU VIDITE NA SLIKI SE Z EDSONOM NISTA POZNALA. TUDI ZA EDSONA JE BILO TO PRESENEČENJE, SAJ NI NIČ VEDEL O IZDAJI TE KNJIGE.

MARIJA VODI ČUDOVITO NAŠE KORAKE, K ZMAGI NJENEGA BREZMADEŽNEGA SRCA, KI JE ZMAGA SVETIH TREH SRC: JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA.

 

 

 

PRVI POKLICANI – POBOŽNOST PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA

POBOŽNOST PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA

Pozdravljen, sveti Jožef
Pozdravljen, sveti Jožef, Davidov sin,
pravični in čisti, Modrost je s teboj.
Blagoslovljen si med vsemi možmi
in blagoslovljen je Jezus,
sad Marije, tvoje zveste neveste.
Sveti Jožef, vreden oče in varuh
Jezusa Kristusa in svete Cerkve,
prosi za nas grešnike.
Izprosi nam od Boga Božjo modrost,
zdaj in ob naši smrtni uri. Amen!
(Molitev napisal sv.L.Maria Grognon de Monfort in
dopolnil Edson po naročilu Jezusa v prikazovanju 7.1. 2008

Iz Edsonovih zapisov (29.03.2003)
Iz Edsonovih zapisov
Medtem ko sem zjutraj molil k svetemu Jožefu, se mi je ta prikazal v vsej svoji lepoti, in mi pokazal svoje Prečisto Srce. Prikazal se mi je ravno med molitvijo »Pozdravljen, Sveti Jožef«, ki jo že nekaj časa molim njemu v čast. Pogledal me je, se toplo nasmehnil, in mi dal naslednje sporočilo:
»Razširi to molitev med vse ljudi. Gospod želi, da bi bilo po njej moje ime bolj poznano in ljubljeno. Obenem obljublja, da želi podeliti veliko milosti tistim, ki me bodo z njo častili. Kdor bo molil to molitev, bo deležen številnih nebeških milosti. Po tej molitvi bom bolj pogosto priprošnjik vsega sveta in bom lahko po svojem Srcu, ki bo ljubljeno in počaščeno, podelil številne milosti grešnikom, ki potrebujejo božjo pomoč. Pomembno je, da to molitev vsi poznajo. Naj pride v vsak kraj, dokler ne bodo po njej vsi deležni božje Dobrote. To je Njegova presveta volja in jaz jo ta trenutek razodevam tebi …« (29. marec 2002).

Globoko sem se zahvalil Bogu, da me je izbral za to, da bo po meni predstavil svetu Prečisto Srce svetega Jožefa. Spoznal sem, da obstaja šest načinov češčenja Srca sv. Jožefa.

Ko je dejal te besede me je Sv.Jožef blagoslovil in iz njegovega Prečistega Srca je izlil žarke zlate žarke luči, ki so bili usmerjeni name in preplavilo vse moje bitjo, ter pustili v mojem srcu neizmerno veselje in mir. Čutil sem se popolnoma potopljen v Božjo prisotnost in razumel sem tolike stvari, ki so mi bile razkrite o svojem srcu, ki se nanašajo na to pobožnost in moje prihodnje življenje za moje poslanstvo. Jaz nisem vreden tako velikih milosti. Globoko sem se zahvalil Bogu, da me je izbral, da bo po meni predstavil svetu Prečisto Srce Sv. Jožefa. Kdo sem jaz za tako poslanstvo? Nihče in želim ostati nihče, da bi Bog mogel storiti vse!

1. Podoba Njegovega Prečistega Srca, predstavljena ob prikazanju 25. decembra 1996, ko Jezus in Naša Gospa razodeneta svetu Srce sv. Jožefa.

2. Praznik Prečistega Srca sv. Jožefa, je na željo Jezusa ob prikazanju 6. junija 1997, na praznik njegovega Svetega Srca: »Želim, da se prvo sredo po prazniku mojega Svetega Srca in Brezmadežnega Srca Marijinega postavi za praznik Prečistega Srca sv. Jožefa.«

3. Rožni venec sedmih žalosti in radosti Sv. Jožefa naj se moli z molitvijo, ki jo je ob prikazanju (29. marca 2002) priporočil sam sv. Jožef, dokler ne bomo uživali sadov njegove priprošnje, sklicujoč se na njegovo presveto in mogočno ime, ki vzbuja strah peklu in razžene hudobne duhove, kot je povedal Jezus v enem od svojih prikazovanj.

4. Škapulir sv. Jožefa, predstavljen ob prikazovanjih – prvič 14 julija 2000 v cerkvi karmelske Matere Božje v Aylesfordu v Angliji,(kjer se je Presveta Devica prikazala Simonu Stocku in mu predstavila škapulir) -drugič pa v mestu Sciacca v italijanski pokrajini Agrigento, 16. julija 2001, na praznik karmelske Matere Božje. Škapulir je znamenje varstva in zvestobe Srcu sv. Jožefa, kateri nas želi pripeljati k Bogu in svetosti, opozarjajoč predvsem na svoje kreposti: čistost, poslušnost, molk in ponižnost, ter vzbuditi v nas gorečnost vere in ljubezni do Jezusa in Device Marije. Tiste, ki bodo nosili ta škapulir, bo sv Jožef ščitil kot svojo last in bodo po njegovem Prečistem Srcu prejeli mnogotere milosti.

5. Širjenje pobožnosti češčenja Srca sv. Jožefa, ki naj jo spremljajo dobra dela usmiljenja in pomoč potrebnim, še posebej bolnim in umirajočim, kot je želel sv. Jožef v svojih obljubah marca leta 1998.

6. Prve srede v mesecu naj pridejo v zavest kot dnevi posebnih milosti, ko sv. Jožef razpošilja neizmerne vire izrednih milosti vsem, ki se zatečejo k njegovi priprošnji s češčenjem njegovega Prečistega Srca. Že Jezus je obljubil, da bodo ti častilci dosegli veliko slavo v nebesih – milost, ki je ne bodo deležni tisti, ki ga ne bodo častili kot je naročil.

»Naj bo Gospod vedno slavljen, počaščen in ljubljen!«

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.02.2017

SPOROČILO NAŠE GOSPE KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim mir in ljubezen mojega Božjega Sina.

Moj Božji Sin ceni molitve darovane-mu v čast in vam dane daje poseben blagoslov, da bi imeli moč in milost delati po Božji volji in nositi vsem svojim bratom luč in njegovo ljubezen.

Molite za spreobrnjenje grešnikov: vedno!

Mnoge duše so na poti v globok prepad, ki vodi v pekel, ker so slepe zaradi greha. Ne oddaljite se od mojega Materinskega Srca in ne oddaljite se od ljubezni mojega Sina.

Tu sem, da vsakega izmed vas in vaše družine predstavim Bogu. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.02.2017

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša mati prihajam iz nebes, da podelim vašim srcem mojo materinsko Ljubezen, Ljubezen, ki premaga in uniči vsako zlo, ljubezen, ki vas varuje in osvobaja vsake duhovne slepote. Molite moji otroci, da pripadate vedno Božjemu Kraljestvu, Kraljestvo, ki vam ga je pripravil moj Božji Sin. Ne oddaljite od svete poti k Bogu. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu, živite v praksi njegovo sveto učenje in živite v ljubezni z vsemi vašimi brati. Ozdravite svoja ranjena in poškodovana srca v ljubezni mojega Sina, da se naučite ljubiti in odpuščati kot pravi Božji in moji sinovi. Ljubim vas in nočem razprtij ampak edinost, ljubezen in mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.02.2017

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.02.2017

SPOROČILO NAŠE GOSPE 1¸2.02.2017
Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes po naročilu mojega Božjega Sina, da blagoslovim vaše družine in vam podelim velike duhovne in telesne milosti.

Zaupajte v ljubezen mojega Sina. Njegova ljubezen je mogočna in sveta in zdravi vaše duše tolikega zla. Molite, da pripadate Bogu. Molite, da bi razumeli Božjo voljo in jo izpolnili.

Mnogi ne želijo vedeti za nebeške stvari in ostajajo gluhi za Božje klice, ki vam jih daje po meni, toda jaz vam pravim, da bo prišla ura, ko bo Bog deloval in mnogo bo tistih, ki bodo prosili odpuščanje in usmiljenje, a čas je minil.

Ne zaničujte Sveti Božji klic. Spremenite danes življenje, ko vam Bog razkriva svojo ljubezen v globinah.

Naj vaše družine bodo sveti in blagoslovljen kraj, kjer je Bog prisoten in počaščen z molitvijo in slavo, ki mu pripada.

Mnoge družine se ne zavedajo Svete Božje prisotnosti in to žalosti Gospoda.

Molite moji otroci, molite z ljubeznijo in vero, naj bodo vaši domovi sveto prebivališče Boga, kamor prihaja, da vas blagoslovi in obogati s svojimi milostmi.
Naredite vse kar morete, da bodo vaše družine od Boga in da ostanejo vedno v njegovem Božjem Srcu.

Skrbite za svoje družine. Družine, ki ne molijo ne morejo imeti luči in niti Božjih milosti. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11. FEBRUAR 2017

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11. FEBRUAR 2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, prihajam iz nebes, da vas prosim za vsakodnevno molitev, vse dni v vaših družinah:  oče, mati, otroci, da vsi skupaj molite in prosite Gospodov blagoslov. Bog vas po meni kliče k molitvi, k spreobrnjenju in svetosti. Ne oddaljite se od Gospodove poti. Pot, ki jo je pripravil za vsakega izmed vas je sveta pot, ki prinaša mir in življenje v vaše duše. Bodite poslušni Gospodu, spremenite svoja srca, očistite in osvobodite jih greha.   Delajte pokoro, pokoro, pokoro in vsak dan prosite za vaše spreobrnjenje in spreobrnjenje vsega človeštva. Ne ostanite gluhi in brezbrižni za moj klic.

Val nasilja, kot se nikoli še ni zgodilo bo udaril tolike moje otroke in moje srce Brezmadežno Srce trpi. Cerkev bo preganjana kot še ni bila nikoli prej in toliko krvi bo prelite na svetih krajih. Posredujte moji otroci, posredujte, da bi vsako zlo bilo izgnano čim dlje je mogoče, daleč proč od Cerkve in vsega sveta.  Prosite odpuščanja in usmiljenja mojega Božjega Sina, da bi On še imel sočutje do vas in do grešnega sveta.  Molite rožni venec vsak dan za mir v svetu. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Božja Mati je molila Slava Očetu, da bi bili v naših domovih napolnjeni z ljubeznijo, tako v naših srcih, v naših življenjih, v naših družinah, da bi ta mir in Božja ljubezen bila vedno z nami, da bi se mogli naučiti izpolnjevati Božjo voljo in biti poslušni Njegovemu klicu.