SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2014

Mir moji ljubljeni otroci!

Moji otroci, sem vaša Mati in sem prišla iz nebes, da vas sprejmem v svoje materinske roke in vas potolažim v vaših stiskah.

Imejte vero in zaupanje v Boga, ker On vas  ljubi in vam želi dobro. Ne opustite molitev. Molitev je vaša dnevna hrana, ki vam daje moč, da hodite v tem svetu in izvršujete Božjo voljo.

Molitev je močna in dragocena a mnogi so preveč leni, da bi molili. Približajte se Bogu po molitvi. Posvetite svoje družine našim Združenim  Svetim Trem Srcem.

Bog želi podeliti družinam velike milosti. Jaz sem tu in prihajam iz nebes zato, da razlijem te milosti na vas tako, da bodo vaše družine popolnoma od Gospoda.

Moji otroci, srca mnogih vaših bratov so trda in zaprta. Obstajajo srca, ki niso odprta, vendar se bodo vedno odprla na priprošnjo tistih, ki izpolnjujejo Gospodovo voljo in zaupajo v njegovo Božje varstvo.

Posredujte vedno za svoje trdovratno brate, da bi spremenili življenja. Molite z vero in njihove družine bodo pripadale Bogu.

Prosite vsak dan z zaupanjem, nikoli ne dvomite in velike milosti bodo spremenile vaša življenja in ozdravile vaša telesa in vaše duše.

Sprejemam vas pod svoj Brezmadežni plašč in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE OD 27.11.2014

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 27.11.2014

Mir moji ljubljeni otroci!

Moji otroci, jaz sem tukaj, da vam podelim milosti iz nebes. Tukaj sem, da vas sprejmem v svoje Materinsko Srce. Bodite Jezusovi, odprite in dajte svoje srce Njemu.

Jezus vas ljubi in želi vladati v vaših domovih, da najdete mir in božansko srečo, ki lahko prideta za vas po njegovem Srcu, ki gori od ljubezni.

Otroci, molite z ljubeznijo. Ljubezen spreminja vaša življenja  in molitev vas osvobaja in odstrani vse zlo proč od vas.

Mnogi moji otroci so zaslepljeni z grehom in ponosom, toda jaz vam pravim, da z molitvijo, žrtvijo in pokoro se lahko spreobrnejo.

Ne izgubljajte časa! Vzemite rožni venec in molite. Svet potrebuje veliko molitve. Še vedno vidite veliko žalostnih stvari se dogajajo na zemlji, vendar ne izgubite vere in poguma, ker Bog bo na koncu zmagal in podelil zmago in krono slave tistim, ki so vztrajali do konca.

Tukaj sem, da vas blagoslovim z blagoslovom miru. Nesite  moj blagoslov in ljubezen svojim bratom: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes je Naša Gospa molila trikrat Oče naš in Slava Očetu, da bi mogočen Božji blagoslov bil vedno nad našimi družinami in nas branil pred vsem zlom in, da se nebeške milosti spustijo na nas in nas spreobrnejo.

POVABILO K MOLITVI

Dragi bratje in sestre, častilci Svetih Treh Src!

Vabim vas, da se v duhu pridružimo dne 26 in 27. novembra Edsonu in njegovi molitveni skupini. Marija prosi, da molimo za spreobrnjenje in rešitev sveta. Darujmo vse žrtve, molitve, dela ljubezni in usmiljenja za Marijine namene. Marijino Srce je prepolno ljubezni za nas njene otroke, zato odgovorimo na njen klic.

Nevenka

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 22.11.2014

 

9948b0f257f564ac8cd98389a0036136SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.11.2014

Mir, moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, jaz vaša nebeška Mama sem srečna, ko vas vidim združene v molitvi, tu na tem majhnem kraju, kjer vam podeljujem milosti iz nebes.

Molite za svoje družine. Molite za spreobrnjenje sveta, ki se uničuje  v grehu. Ne pustite ob strani molitve, ampak poslušajte Božji klic, ki vas sedaj vabi na pot spreobrnjenja.

Prihajam iz Nebes, ker vas ljubim in je moje Brezmadežno Srce polno ljubezni in miru. Sprejemam vas pod svoj odprti materinski plašč.

Otroci moji, pomagajte svoji nebeški Materi, nosite moja sporočila vašim bratom, ki so daleč od Jezusa.

Ne izgubljajte svojega časa s svetom. To je čas spreobrnjenja in vaše vrnitve k Bogu. Molite, molite, molite, kajti hudič in vse zlo bo premagano z molitvijo.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

VIGOLO- SKUPINA “MARIA,REGINA DEI GIOVANNI”

 

Santuário de Vigolo2

Vigolo,Bergamo (Italija)

Tu je Vigolo, kraj, kjer se mi je prikazala Sveta Družina in se odločila, da reši mladino iz Italije in po svetu.
V ta kraj me je Naša Gospa poslala v letu 1998, da nadaljuje svoj načrt spreobračanja. Tam je oblikovala skupino mladih, ki hočejo pomagati in reševati veliko drugih, ki so daleč od Boga.

Naša Gospa mi je dejala, da v Vigolu kraljuje Sveta Družina. Svetišče v Vigolu je posvečeno Loretski Materi Božji. (Edson).

prenos (5)

Tu je Naša Gospa ustanovila skupnost “MARIA, REGINA DEI GIOVANNI” (MARIJA, KRALJICA MLADIH). Duhovniki, ustanavljajte skupnosti :”Marije, kraljica mladih”, ki bodo pod njenim plaščem in v njenem Brezmadežnem Srcu in jih bo Marija sama vodila. (Nevenka)

KARIZMA IN SKUPNOST

SPOROČILA DEVICE MARIJE ZA NJEN NAČRT

Edsonu Glauber

Sporočila Device Marije o njenem načrtu  po molitveni skupnosti »Maria Regina dei giovanni« – Marija kraljica mladih.

“Ne glede na to, v katerem življenjskem obdobju ste, ali ste v družini ali skupnosti. Živeti poslušnost  je resnično velik korak na poti  k svetosti, in ena od najpomembnejših stopenj v krščanskem življenju . ”

” Poslušnosti pogosto primanjkuje . Če jo živite v polnosti, Bog bo lahko realiziral velike stvari v vašem življenju in življenju vaših bratov. ”

” Živeti poslušnost pomeni živeti poslušni Božji volji vsak dan. ”

“Biti sveti pomeni iskati in videti Božje delo, opravljeno v drugih in v sebi in ga globoko živeti. ”

“Ko pomislite na dobrobit svojih bratov in njihovo veselje se posvečujete in učite ljubiti. ”

” Svetost pomeni žrtvovati svojo voljo v korist bližnjega, da bi se v njem izvršila Božja volja. ”

” Svetost pomeni , da se počutiš resnično Božji otrok , ki ljubi  in svobodno sprejme svojo odločitev, da Boga ljubi in mu služi , ne z  občutkom prisiljenosti, temveč  v svobodi”

“Zlo današnjega sveta je pomanjkanje ljubezni do Boga in do bližnjega zato je  pomanjkanje svetnikov na svetu . Če začnete živeti to Božjo zapoved svetosti koliko svetnikov se bo izgradilo za Božjo slavo . ”

“Spreobrnjenje pomeni tudi sprejeti Božjo voljo v svojem življenju in življenju svojih bratov, ne da bi se ji upirali, zavedajoč se njenega delovanja v svojem življenju in življenju vseh otrok. Človek, ki živi spreobrnjenje si mora prizadevati vsak trenutek izvrševati Gospodovo voljo in ne svojo lastno voljo. Odpovedati se moramo samemu sebi in živeti kot svoboden človek za Boga.”

“Tudi v najšibkejših Bogu ni nemogoče izvršiti njegovo delo. Nisi ti tisti, ki se odloči za to delo, ampak Bog . ”

SKUPINA “MARIJA KRALJICA MLADIH” : smernice za delo

Dne 19.10.1097 je Devica Marija dala sporočilo:

Želim oblikovati skupino mladih. Sama bom poskrbela in bom vodila to skupino. Tisti, ki se želijo pridružiti tej skupini bom pomagala , da bodo živeli Božjo besedo in bodo hodili po poti svetosti, se učili bolje spoznali Božjo ljubezen . Vse mlade , ki se bodo pustili voditi, bom vzela s seboj v nebesa. Prek teh skupin, ki bodo nastale, bodo mnogi mladi našli pot svetosti, se posvečevali in živeli globoko ljubezen do Boga . ”

Skupini bo  Devica Marija dajala napotke o tem, kako naj živimo združeni z Bogom. Povedala nam bo, kaj moramo brati in meditirati branje, nam pomagala, da  bomo bolje spoznali sami sebe in nam pomagala premagati težave, s katerimi se srečujemo na naši duhovni poti.

Jezus hoče od skupine mladih :

* Ljubezen ;

* Zvestobo ;

* Molitev:

* Izkušnjo Božje besede;

* Poslušnost in ponižnost (nista ločene druga od druge) ;

* Svetost ;

* Čistost ;

Jezus mi je pojasnil, da v tej Sveti Družini so trije načini življenja, ki jih oseba lahko sledi (izbere):

družinsko življenje ( svete družine ) ;

Posvečeno življenje ( duhovniki / redovniki/ce )

in življenje v služenju (mladi in laični misijonarji ) .

Tako me je s svojimi prikazovanji  in prikazovanji svoje Blažene Matere, naš Gospod vprašal za TRI DELA, KI SO ZDRUŽENA V ENO:

* Skupina Marija, Kraljica mladih ;

* Svete družine ;

* Skupnost Prečistega Srca svetega  Jožefa.

Ko gre za to delo je Devica Marija dala smernice za nas in za tiste, ki čutijo da so poklicani, tako da bi mogli v poklicanosti spoštovati zvestobo, mir in veselje v Gospodovi volji in pričati s svojim življenjem njegovo ljubezen in prisotnost vsem mladim vsega sveta, kajti ne smemo misliti, da je njegovo delo samo za nas, ampak se bo razširilo po vsem svetu, kot je želja Gospoda.

 

MOLIMO V TEM TEDNU VELIKO MAGNIFICATOV ZA BRAZILIJO IN SVET

Naša Gospa me je enkrat naučila, naj molimo veliko Magnificatov (Moja duša poveličuje Gospoda), da Bog odvzame moč korupciji, tatovom in morilcem in povzroči,  da padejo na tla in na ta način trpeči, ponižani in stiskani dosežejo povišanje

Molimo mnogo krat v teh dneh  Magnificat za Brazilijo in za svet, tako da bodo mogočni in pokvarjeni vrženi s svojega prestola, bili razkrinkani in ne imeli več moči v svojih rokah, da bi delali zlo.

Naj bodo po molitvi teh Magnificatov uničena velika zla v Braziliji in drugod svetu.

https://YouTube/watch?v=dlpG0NqkL5o

Moja duša poveličuje Gospoda,

moje srce se raduje v Bogu, mojem zveličarju.

Ozrl se je na nizkost svoje dekle,

glej, odslej me bodo blagrovali vsi rodovi.

Velike reči mi je storil Vsemogočni,

njegovo ime je sveto.

Iz roda v rod izkazuje usmiljenje

vsem, ki mu zvesto služijo.

Dvignil je svojo močno roko,

razkropil je vse, ki so napuhnjenih misli.

Mogočne je vrgel s prestola

in povišal je nizke.

Lačne je napolnil z dobrotami

in bogate je odpustil prazne.

Sprejel je svoje izvoljeno ljudstvo,

kakor je obljubil našim očetom.

Spomnil se je svoje dobrote

do Abrahama in vseh njegovih potomcev.

Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu,

kakor je bilo v začetku, tako zdaj in vselej

in vekomaj. Amen.

DEVETDNEVNICA NA ČAST BREZMADEŽNI S ČUDODELNO SVETINJO

Da bomo to devetdnevnico opravili dobro in čimbolj v duhu svete Katarine Laboure.

prosimo njo, naj vlije v naša srca nekaj svoje otroške ljubezni do presvete Device, posebno pa naj nam pomaga tako verovati v njeno materinsko ljubezen do nas, kot je verovala ona;
obljubimo ji, da bomo teh devet dni bolj velikodušno gojili po njenem zgledu ponižnost povsod, kjer se nam bo ponudila za to priložnost.
SPOMNI SE O PREMILA DEVICA MARIJA ,
DA ŠE NIKDAR NI BILO SLIŠATI, DA BI TI KOGA ZAPUSTILA, KI JE POD TVOJE VARSTVO PRIBEŽAL, TEBE POMOČI PROSIL IN SE TVOJI PRIPROŠNJI PRIPOROČAL.
S TEM ZAUPANJEM VDANO HITI K TEBI O DEVIC DEVICA IN MATI, K TEBI PRIDEM, PRED TEBOJ ZDIHUJOČI GREŠNIK KLEČIM, NIKAR NE ZAVRZI O MATI bESEDE, MOJIH BESED, TEMVEČ MILOSTNO ME POSLUŠAJ IN USLIŠI. AMEN.

1.dan: Prvo prikazanje v noči od 18. na 19. julij 1830
Premišljujmo o presveti Devici v njenem prvem prikazanju sv. Katarini. Pobožno novinko vodi njen angel varuh in jo predstavi Brezmadežni. Delimo z njo njeno neizrekljivo veselje. Tudi mi bomo srečni kot sveta Katarina, če se bomo goreče trudili za svoje posvečenje. Uživali bomo rajske sladkosti, če se bom odrekli zemeljskim užitkom.

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu, O Marija, brez madeža spočeta…

2.dan: Marijine solze
Premišljujmo Marijo, ki joka zaradi nesreč, ki bodo kmalu zadele svet, ob misli na to, da bo žaljeno Srce njenega Sina, da bo križ zaničevan, njeni posebno ljubljeni otroci pa preganjani. Izročimo se sočutni Devici, pa bomo tudi mi deležni njenih solz.

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu, O Marija, brez madeža spočeta…

3.dan: Marijino varstvo
Premišljujmo o naši Brezmadežni Materi, kako v svojih prikazanjih govori sveti Katarini: »Jaz sama bom z vami, vedno sem vas varovala in naklonila vam bom veliko milosti«. – Brezmadežna Devica, ti si zame ščit in obramba v vseh nadlogah.

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu, O Marija, brez madeža spočeta…

4.dan: Drugo prikazanje – Marija Srednica
Ko je sveta Katarina 27. novembra 1830 molila, se ji je presveta Devica prikazala vsa lepa: z nogo na glavi peklenske kače daruje vse človeštvo Bogu; njena kretnja izraža materinsko varstvo in zaupno prošnjo. V tem prikazanju vidimo njeno veliko željo, da nas vedno varuje pred sovražnikom našega zveličanja. Zatekajmo se torej k naši brezmadežni Materi z zaupanjem in ljubeznijo!

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu, O Marija, brez madeža spočeta…

5.dan: Žarki z Marijinih rok
Premišljujmo danes, kako Marija iz svojih rok razliva svetle žarke. »Ti žarki so – pravi sama – znak milosti, ki jih razlivam na vse, ki me zanje prosijo«. Ne dovolimo, da bi šlo toliko milosti v izgubo! O brezmadežna Devica s čudodelno svetinjo, daj, da bodo ti oživljajoči žarki, ki padajo iz tvojih rok, razsvetlili moj razum, da bom bolje spoznaval, kaj je dobro, da bodo razvneli moje srce v živih čustvih vere, upanja in ljubezni.

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu, O Marija, brez madeža spočeta…

6. dan: Molitev na svetinjici

Radi premišljujmo, kako Marija vsa žari v sijaju, polna dobrote in kako jo obkroža kakor venec vzklik: »O Marija, brez madeža spočeta, prosi za nas, ki se k tebi zatekamo«! Sama hoče, da se da kovati svetinjica, ki jo tako predstavlja in obljublja vsem , ki jo bodo pobožno in z ljubečim srcem nosili, veliko milosti. Nosimo vedno in zvesto to sveto svetinjico!

7. dan: Druga stran svetinjice s črko M

M je začetnica Marijinega svetega imena. – O mati moja, čudodelna Devica, najvišja Kraljica, Brezmadežna! Tis si moja zagovornica, moja zaščitnica, moje pribežališče in moje zatočišče na tem svetu, v nebesih pa boš moje veselje in moja slava!

Oče naš, zdrava Marija, Slava Očetu, O Marija, brez madeža spočeta…

8.dan: Križ na svetinjici
Brezmadežna mati, daj, da bo križ s tvoje svetinjice vedno blestel pred mojimi očmi; naj mi lajša bridkosti sedanjega življenja in me privede v večno življenje!

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu, O Marija, brez madeža spočeta…

9.dan: Obe srci
Jezusovo s trnjem ovito in Marijino z mečem prebodeno Srce sta v isti ljubezni do naših duš skupaj utripali. Radi se spominjajmo tega in prosimo Marijo, naj nas privede k Jezusovemu Srcu, posebej prosimo te milosti ob naši smrtni uri.

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu, O Marija, brez madeža spočeta…

DNEVNA MOLITEV:
Brezmadežna Devica Marija, mati našega Gospoda Jezusa Kristusa in mati Cerkve, neomajno zaupamo v tvojo materinsko pomoč, ki
jo razodevaš po čudodelni svetinji. Kot ljubeči otroci te zaupno prosimo, da nam in vsem tistim, ki ti jih danes priporočamo, izprosiš milosti in dobrot, ki jih pričakujemo od tebe.

(Kratek premor:vsak tiho izrazi svoj poseben namen)

Daj nam velikodušno srce, ki se v nežnem sočutju razdaja trpečim in zapuščenim; zvesto srce, ki ne pozabi na nobeno dobroto in se ne spominja nobene hudobije, krotko in ponižno srce, ki ljubi, ne da bi pričakovalo plačila, in se tiho umakne pred drugim srcem, pred srcem tvojega Sina. Oblikuj nam srce, ki bo gorelo za slavo Jezusa Kristusa; srce, ki ga je ranila njegova ljubezen in katerega rana se bo zacelila samo v nebesih. Amen.
POD TVOJE VARSTVO PRIBEŽIMO…………

PROŠNJE, MOLITVE….

4f72a143ba48b282c23af5f536adbf37

ZARADI TVOJEGA SVETEGA IN BREZMADEŽNEGA SPOČETJA,
O MARIJA, NAREDI ČISTO MOJE SRCE IN SVETO MOJO DUŠO

0f05f139b7e18f298997fe5369b0b08a

“Spreobrnjenec je izrazil zaskrbljenost, da bi ponovno padel v greh. Pater Pij mu je odgovoril: Moj sin, z vami bom. Kako si mislite, da bom pustil dušo, ki sem jo dvignil, da bi padla. Pojdi v miru in zaupaj.” (P.Pij iz Pietralcine)

9d8d418dd0ef2b222b32b9da0bc74aba

Gospod, dajim večni mir in pokoj in večna luč naj jim sveti, naj počivajo v miru. Amen!
Svete duše, duše v vicah, prosite pri Bogu za nas in mi prosimo prosimo Boga za vas.

4d27bef80c64cea1dafab342f359843a
MOGOČNA ROKA, SVETA BOŽJA ROKA, ROKA, KI OZDRAVLJA, REŠUJE IN OSVOBAJA. BODI VEDNO RAZPROSTRTA NAD MENOJ IN MOJO DRUŽINO,
KOT ZNAMENJE BLAGOSLOVA IN VARSTVA PRED MOČJO TEME, DA BODO VSI ZLI VPLIVI UNIČENI, IZGNANI IN PREMAGANI.
SVETA BOŽJA ROKA, USMILI SE NAS!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.11.2014

2b25788207fa8514393165f072c21bc2 (1)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem Mati, sem prišla iz nebes, da vas prosim, spreobrnite se in vrnite se k Bogu, kajti On vas kliče vsak dan in vas prosi, da zapustite življenje v grehu in spremenite smer vašega življenja.
Jaz, vaša Mati vas prosim: molite z ljubeznijo vsak dan rožni venec, kot družina. Odpovejte se lenobi, odpovejte se posvetnim stvarem in molite vedno več.
Kako mnogi starši zapravljajo svoj čas ob gledanju televizije in ne molijo skupaj s svojimi otroki. Televizija vam ne bo prinesla odrešitve, ampak le Bog.

Spremenite, spremenite svoje življenje, da vas bo Bog mogel preoblikovati po molitvi. Jaz sem tukaj pred vami, z vso svojo materinsko ljubeznijo. Odpiram svoj materinski plašč in vas ščitim.
Verujte vedno bolj. Izročajte se vsak dan v Božansko Srce mojega Sina Jezusa in prosite odpuščanja za svoje grehe. Ne igrajte se z vašim odrešenjem. Bog vam daje čas za spreobrnjenje. Izkoristite ta čas milosti in pomagajte svojim bratom in vsem prinašajte Božjo luč. Hvala za vašo navzočnost nocoj. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!