SPOROČILA 2010

 

SPOROČILO NEŠE GOSPE  01.04.2010

01.04.2010

Danes sem videl Našo Gospo, ki je nosila temno model šlašč in vijolično obleko, podobno Žalostni Materi Božji. Naša Gospa mi je pokazala različna trpljenja njenega sina Jezusa : ko so ga prijeli, bili po licu, ko je bil bičan, s trnjem kronan; ko je nosil križ in bil križan. Mati Božja mi je pokazala te vizije, da bi mi predstavila sedanjo sramotno situacijo, v kateri so mnogi duhovniki, ki delajo strašne grehe nečistosti proti Bogu in težo njihove neposlušnosti Papežu in Cerkvi. Ko sem videl to vizijo, ki mi jo je Naša Gospa pokazala, sem razumel, da ti škandali škofov in duhovnikov preganjanje in kritiziranje, da Papež trpi, zelo žalijo Našega Gospoda, da joka. Naša Gospa je z žalostnim glasom polnim bolečine dejala:

 

Moj sin, veliko moli za duhovnike, veliko moli zanje. Duhovniki so padli tako globoko, da so sužnji najbolj umazanih in ogabnih grehov.

Koliko grehov storijo, da povzročijo mojemu Sinu Jezusu krvaveti in jokati od bolečine. Pomagaj tvoji Materi peljati te tako dragocene duše k Bogu.

Reci svojim bratom naj molijo za duhovnike, kot te prosim v tem trenutkom. Potrebne so molitve, globoka zadoščevanja, da potolažijo mojega Sina Jezusa, v nasprotnem primeru velika trpljenja so namenjena upornim duhovnikom in grešnikom, ki se ne pokesajo svojih grešnih in umazanih dejanj. Cerkev bo mnogo napadena in mnogi bodo izgubili vero, toda nič ne ne more primerjati s strašnimi trpljenji, skozi katere bodo morali iti neposlušni in nezvesti duhovniki.

Moli moj sin, veliko moli, da se to ne zgodi. Moli za Cerkev in za mojega Papeža. Moj Papež veliko trpi. Koliko trpljenje bo moral nositi za rešitev mnogih duš in Cerkve. Posreduj, ti in tvoji bratje neprestano za Papeža in Cerkev. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očet in Sina in Svetega Duha. Amem

 

13.07.2010 –SPOROČILO NAŠE GOSPE – MANAUS

Tudi danes je prišla Naša Gospa, da nam da svoje materinsko povabilo: Mir naj bo z vami!
Otroci moji ljubljeni, tu pred vami sem vaša Nebeška Mati in vas prosim: več molitve, več molitve, več molitve za rešitev sveta. Otroci moji, koliko žalostnih stvari se bo zgodilo v svetu; koliko katastrof se bo zgodilo v groznih razsežnostih. Veliko molite, molite z namenom zadoščevanja  za strašne grehe storjene proti Bogu.

Tu mi je Naša Gospa dala razumeti, da mnogi ljudje molijo iz koristoljubja. Želijo prejeti milosti, prosijo Boga pomoči za rešitev lastnih problemov, toda nočejo radostiti in razveseljevati Njega, ki je avtor vseh milosti in blagoslovov. Te osebe ne bodo popolnoma razumele Boga na tem svetu, razen če spremenijo odnos in se resnično zavzamejo za svojo pot spreobrnjenja.

Molitev je srečanje z Bogom in ne izmenjava uslug. Če molimo bolje zaznamo Božjo prisotnost in Njegovo veliko ljubezen v našem življenju. Moramo ga ljubiti in častiti tako, kot On mora biti ljubljen…

Ni več zadoščevanj in storjeni grehi privlačijo na svet Božjo pravičnost. Zadoščujte.

To kar sem razodela v Fatimi in sedaj v Itapirangi je neizbežno. V Fatimi so moji pastirčki veliko molili, delali žrtve in pokoro, da bi obstali presenečeni in začudeni, čeprav so bili samo majhni preprosti otroci. Danes, koliki otroci so leni, prosti in hladni v odnosu do Boga: ne molijo in se ne žrtvujejo, nikoli ne delajo pokore zaradi malomarnosti in grehov njihovih staršev.

Otroci moji, veliko molite, da bi rešili mnoge duše za mojega Sina Jezusa: mnoge, mnoge!

Zelo sem žalostna kadar vidim moje otroke, ki se oddaljijo od Boga in sledijo poti, ki jih vodi v pekel. To je velika bolečina Mojega Srca videti, da moji otroci grešijo in izberejo življenje brez Boga in s tem privlačijo nase velika trpljenja.

Naša Gospa mi je pokazala mnoge ljudi: može, žene, mlade in celo otroke, ki jih je hudič klical in vodil in so mu bili poslušni ter sledili poti, ki vodi v pekel; ti ljudje so takoj ubogali hudiča, ki se je smejal, se jim posmehoval in norčeval; ne poslušajo Naše Gospe, ki že toliko let prihaja in nas vabi k spreobrnjenju, molitvi in spremembi življenja. Kako žalostna je sedanja situacija v svetu. Mnogi so resnično zaslepljeni od hudiča in nočejo videti resnice ter se iskreno kesati svojih grehov. Zaradi tega je Naša Gospa žalostna in zaskrbljena za stanje teh duš.

O, otroci moji, jaz ne želim, da se nihče od vas obsodi. Pomagajte vašim bratom vrniti se k Bogu. Bodite vi tisti, ki jim pomagate: vi, katerim sem dala tolike milosti in toliko ljubezni; vi,  katerimi sem delila toliko sporočil.

Medtem, ko je Naša Gospa govorila te besede, je odprla svoje roke in nas gledala naravnost v oči, kot bi nam hotela reči: kaj čakate otroci moji? Zakaj ne spremenite in ne naredite to kar vas prosim?

Ukrepajte, ukrepajte takoj! Ne izgubljajte časa! Dajajte pričevanje svetega življenja in mnoge stvari v svetu se bodo spremenile na bolje. Bodite od Boga in ne od sveta. Bodite možje in žene, ki pripadajo Bogu in ne možje in žene, ki pripadajo hudiču in grehu.

Živite za nebesa in ne za svet, ker kdor živi za svet živi za satana in pride do vrat, ki vodijo v pekel. Molite, da bi pripadali Bogu in nebesom. Jaz vas ljubim, ljubim vse mlade in prihajam jim pomagat: mlade, ki so se izgubili v svetu, mlade, ki se uničujejo v grehu, mlade, ki so danes sramota za nebesa. Pomagajte mladim, molite za mlade, nosite Božjo luč vsem mladim. Koliko mladih je izgubilo čistost. OH, ČE BI MLADI VEDELI KAKO DRAGOCENA JE KREPOST ČISTOSTI, SE NE BI UNIČEVALI Z GREHI MESA!…

Tu mi je Naša Gospa pokazala drugo videnje, ki je razžalostilo moje srce: videl sem mnogo mladih, tisoče in tisoče mladih, tako slabotnih, da niso mogli hoditi po poti. Ta pot je vodila k Jezusu v Nebesa. Mladi so bili utrujeni in so se med potjo opotekali. Med njimi je bil hudič, ki je imel v rokah palico, kos trsa in je divje napadal te mlade, jim zadajal težke udarce z divjo jezo. Še nikoli nisem videl tako posmehljivega divjanja.

Naša gospa je bila nasproti ceste in hudič je gledal k Devici in ji z užitkom ter občutkom zmage rekel: si videla! Ti ne bodo tvoji in niti ne od tvojega srčkanega sina! Ti so moji in naredijo samo to kar rečem jaz! Ti so moji in ne tvoji in hočem jih peljati s seboj, da naredim iz njih kar hočem!… Hudič se je smejal, posmehljivo  zasmehoval Devico, tolkel te mlade še z močnejšo jezo in sovraštvom. Težki udarci so bile skušnjave in grehi, s katerimi hudič uničuje mlade te generacije. Ta generacija mladih je ogrožena od nevarnosti za telo in dušo. Samo naše molitve in naše žrtve morejo pomagati  tem mladim premagati vse to zlo in nevarnosti, tako kot nas je Naša Gospa prosila.

Zato Devica govori: Posredujte otroci moji, posredujte dokler Bog še daje svetu čas; toda ta čas se izteka, gre proti koncu.

Bojujte se za nebesa in se ne boste kesali nikoli! Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!