MOLITEV ZA SVETO CERKEV IN VSE ČLOVEŠTVO 31.10. Z EDSONOM

 

KDOR ŽELI SE LAHKO PRIDRUŽI PREKO ZOOMA 31. 10. 2020 MOLITVI Z EDSONOM OB 20.00 URI PO NAŠEM ČASU. MOLITEV BO VODIL EDSON.:
TEMA MOLITVE : NAŠI POKOJNI – VSI SVETI
VSTOPI V ZOOM :
https://us02web.zoom.us/j/81188391300
ID
811 8839 1300
 
SODELUJTE V MOLITVI POSEBNO ZA SVETO CERKEV IN VSE ČLOVEŠTVO.

ODPUSTEK – IZBEREMO LAHKO DRUGI DAN V MESECU NOVEMBRU – GLEJ ODLOK

Odlok Apostolske penitenciarije s katerim je popolni odpustek podaljšala na ves november

 1.11.2020  Katoliška cerkev  Cerkveno pravoCOVID19Sveti sedež   

Apostolska penitenciarija je izdala odlok, da se zaradi trenutnih razmer, ki so posledica pandemije COVID-19 popolni odpustek za verne rajne podaljša za ves mesec november, s prilagoditvijo dejanj in pogojev za zagotovitev varnosti vernikov.

Odlok Apostolske penitenciarije

Na Apostolsko penitenciarijo je prišlo veliko prošenj svetih pastirjev, ki so prosili, da bi se letos zaradi epidemije COVID-19spremenila pobožna dejanja za dosego popolnih odpustkov za duše v vicah po predpisih Priročnika za odpustke (conc. 29, §1). Zato Apostolska penitenciarija po posebnem pooblastilu njegove svetosti papeža Frančiška z veseljem odreja in odloča, naj letos v izogib zbiranjem tam, kjer bodo prepovedani:

a)   popolni odpustek za vse, ki bodo obiskali pokopališče in molili za pokojne, čeprav samo v duhu, ki ga predpis določa samo za posamezne dneve od 1. do 8. novembra, se lahko prenese na druge dneve istega meseca vse do njegovega konca. Ti dnevi, ki jih posamezni verniki svobodno izberejo, so lahko med seboj tudi ločeni;

b)   popolni odpustek 2. novembra, določen ob obhajanju spomina na vse verne rajne za tiste, ki pobožno obiščejo cerkev ali kapelo in tam zmolijo očenaš in veroizpoved, se lahko prenese ne samo na prejšnjo ali naslednjo nedeljo ali na dan Vseh svetih, ampak tudi na drug dan meseca novembra po svobodni izbiri posameznih vernikov.

Ostareli, bolni in vsi tisti, ki iz resnih razlogov ne morejo oditi od doma, na primer zaradi omejitev, ki jih za čas pandemije naloži pristojna oblast, da bi preprečila, da bi se številni verniki zgrnili na svete kraje, bodo lahko prejeli popolni odpustek, če se bodo le duhovno združili z vsemi drugimi verniki, če bodo popolnoma nenavezani na greh in bodo imeli namen, da bodo, takoj ko bo mogoče, izvršili ostale tri običajne pogoje (zakramentalna spoved, evharistično obhajilo in molitev po namenu svetega očeta), pred podobo Jezusa ali blažene Device Marije zmolili pobožne molitve za pokojne, na primer hvalnice ali večernice iz molitvenega bogoslužja za pokojne, rožni venec ali rožni venec Božjega usmiljenja, druge molitve za pokojne, ki so ljudem najbolj pri srcu, ali se bodo zadržali v meditativnem branju enega od evangeljskih odlomkov, ki jih ponuja bogoslužje za pokojne, ali bodo opravili delo usmiljenja, ko bodo Bogu darovali bolečine in nevšečnosti svojega življenja.

Za lažje doseganje Božje milosti po pastoralni skrbi ta penitenciarija zelo prosi, da se vsi duhovniki, ki imajo primerna dovoljenja, s posebno velikodušnostjo ponudijo za obhajanje zakramenta sprave in delijo obhajilo bolnikom.

Kar zadeva duhovne pogoje za poln prejem odpustka spodbujamo, da si pomagate s pojasnili, ki so bila izdana v besedilu »O zakramentu sprave v sedanjem stanju pandemije«, ki ga je objavila ta Apostolska penitenciarija 19. marca 2020. Končno z namenom, da bi vse duše v vicah prejele pomočprošnje vernikov, zlasti še Bogu všečno oltarno daritev (prim. Conc. Tr. Sess. XXV, decr. De Purgatorio), vse duhovnike močno vabimo, da na dan spomina vseh vernih rajnih trikrat darujejo sveto mašo po predpisu Apostolske konstitucije »Incruentum Altaris«, ki jo je izdal papežBenedikt XV., častitega spomina, 10. avgusta 1915.

Ta odlok velja za ves mesec november. Ne glede na kakršne koli nasprotne določbe.

V Rimu, s sedeža Apostolske penitenciarije, 22. oktobra 2020, na god sv. Janeza Pavla II.

MAURUS kard. PIACENZA
Veliki penitenciarij

CHRISTOPHORUS NYKIEL
Regens

27. oktober 2020 – 2050. ROJSTNI DAN JOŽEFA.

 

Ob jutršnjem rojstnem dnevu ( 27. OKTOBRA ) sv. Jožefa in tudi Edsona, saj imata oba isti dan rojstni dan, je prejel Edson najlepše darilo. Obisk Božje Matere, Sv. Jožefa in Jezusa. Težko je nam, ker smo v tem zmaterializarem svetu, dojeti veličino tega dogodka.
Vseeno pa: Vesel rojstni dan Sveti Jožef in vesel rojstni dan tebi Edson. (Iz Slovenije)

Marijina hiša je bila vedno čista in sijala od ljubezni, milosti in božje volje

26. oktober 2020

Marijina hiša je bila vedno čista, brez umazanije, sijoča, polna milosti in ljubezni do Boga. Pomislite na čisto hišo same Brezmadežne Device: vse je bilo popolno, sveto in božansko, ker je vsa svoja dejanja delala v povezavi z Bogom in Negovo voljo  in s Srcem svojega Božjega Sina Jezusa in svetega Jožefa.

Naša sveta mati me je zbudila danes ob 4:00 zjutraj in se pogovarjala z mano o tem  in o mnogih drugih stvareh. Pomagala mi je očistiti hišo: vsako dejanje, vsak kotiček moje hiše mi je rekla, naj jo napolnim z Božjo navzočnostjo, z njegovo božansko ljubeznijo, da se združim z Bogom z izvrševanjem njegove presvete volje, da se bo vse človeštvo spreobrnilo, ozdravilo in se osvobodilo vsega zla. V čisto hišo napolnjeno z ljubeznijo, ki jo vpijejo tla, stene in vse kar je v njej, je napolnjeno z Božjo ljubeznijo in  Njegovo presveto prisotnostjo

Hudič ne vstopi, nima moči nad tem domom, ne more stopiti v to hišo. Božja ljubezen, volja in blagoslov uničijo vse njegovo zlo in ga pošljejo v peklenski ogenj. Vse je posvečeno z Božjo navzočnostjo. Nikoli tega ne pozabite. Gospa je vedno v moji hiši, zdaj veliko bolj prisotna kot kdaj koli prej s svojim Božjim sinom in svetim Jožefom. Teh čudovitih, svetih in božanskih trenutkov ne zamenjam za nič na tem svetu. Njihov mir, njihova brezmadežna ljubezen in materinska zaščita so vidni in močni. Vse sije, vse je lepo, vse je sveto! … Skrbite za svoje domove, ljubite svoje družine, zaščitite jih s svojo ljubeznijo, s svojo molitvijo in z zvestobo Bogu, ko uresničujete Gospodovo voljo in jo vidite materializirano v vašem življenju in vse v vašem življenju in družini se bo spremenilo. (Edson Glauber)

Naj bo Gospod vedno slavljen, čaščen in ljubljen!

 

NA VSE NAČINE SE MARIJA TRUDI, DA BI NAM PRIBLIŽALA BOGA, NJEGOVO VOLJO IN DA BI VIDELI NJEGOVO PRISOTNOST V NAS, OKROG NAS, V NAŠIH DRUŽINAH, CERKVI, SVETU…TUDI PREKO COVIDA SE UDEJANJA BOŽJA VOLJA SAJ SE MNOGI OB TEM SPRAŠUJEJO, KAKO JE TO MOGOČE? IN VENDAR BOG DOPUŠČA, DA GREMO SKOZI TO OČIŠČEVANJE. BOG ŽELI, DA BI SE NOBENA DUŠA NE POGUBILA. BOG JE POTRPEŽLJIV IN ČAKA.

EDSON IMA 48 LET IN VSE NJEGOVO ŽIVLJENJE JE SLUŽENJE NEBESOM: JEZUSU, MARIJI IN SV. JOŽEFU V IZPOLNJEVANJU BOŽJE VOLJE.

16. julij 2011, MANAUS – NAŠA GOSPA

 

16. julij 2011, MANAUS

Mir z vami! Otroci moji, prihajam iz nebes, da vas vodim k Jezusu. Moj Božji Sin je Bog miru. Božji mir ostane samo v ljubezni tistih, ki so ponižni in poslušni pred Gospodom. Ubogajte moja povabila, ubogajte tiste, ki jih je Bog postavil v svojo Cerkev, da vas usmerjajo in vodijo. Molite, da bi razumeli moje Materinske klice.

Dala sem vam že mnogo sporočil. Živite po njih. Živite jih, da bi nekega dne mogli zaslužiti večno življenje. Bog goreče želi, da se vrnete k Njemu.

Pustite svet in grešno življenje; vsak dan se morate odpovedati tistemu na kar ste pretirano navezani. Tako boste pripadali Bogu. Ne navezujte se na nobeno stvar tega sveta, ker se vse uniči, pokvari in konča.

Ne navezujte se na to, kar vam je priročno, ampak iščite to, kar bo trajalo večno: ljubezen, polno življenje obnovljeno v Bogu, Njegov mir, njegovo luč in vse tisto, kar vam On želi podariti po Njegovi Besedi, Njegovi Krvi in Njegovem dragocenem Telesu, deljeno in prejeto pri vsaki Sveti Maši. Bog vam želi dati večno življenje. Večno življenje traja vedno; svet vam ga ne more dati. Vrnite se, vrnite se k Bogu. Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Gospa je imela v naročju Dete Jezusa in je prišla v spremstvu Svetega Gabrijela in Svetega Rafaela. Danes je deset let od prvega prikazovanja Svete Družine v cerkvi v Sciacca v Italiji. Takrat  je bilo zaprošeno, da izdelamo škapulir Svetega Jožefa. Minilo je že deset let od tega.

Deset let milosti in blagoslovov, ki jih je Bog podelil vsem tistim, ki častijo Prečisto Srce Svetega Jožefa tako, kot On želi. Škapulir je pomoč, ki jo Bog daje človeštvu, da bi bili ljudje bolj čisti in sveti. Škapulir nas varuje pred nečistimi skušnjavami,pred prostitucijo, prešuštvom in grehi, ki uničujejo svetost duše in dostojanstvo družine.

Kdor ga uporablja, bo prejel iz Srca Svetega Jožefa velike milosti, da bo pravilno živel, čisto in sveto pred Božjimi očmi in posnemal kreposti Svetega Jožefa. V očeh ljudi se zdi to nemogoče. Kako more škapulir doseči vse pri dobrem Bogu? A ne pozabimo, da Bogu ni nič nemogoče in če je On sam prosil, da častimo Svetega Jožefa na ta način, je to zato, ker želi ozdraviti udarce in rane človeštva v koreninah duše. Človeštvo je izgubilo zaradi grehov čisto in sveto podobnost Bogu, ko se je potopilo v mesene grehe. Bog nas želi ozdraviti in rešiti : torej ne bomo razpravljali o sredstvih, ki jih ponuja v ta namen, kajti vse kar Bog počne, je sveto in v dobro vseh njegovih otrok.

(Na razpolago so škapulirji , knjige  ter podobe za posvetitev  031 529 838)

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 24.10.2020 – Manaus-AM. – Edsonu Glauber

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 24.10.2020 – Manaus-AM. – Edsonu Glauber

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, čas je: živeti za Boga, z Bogom in v Bogu. Je ura, da se človeštvo vrne k mojemu Svetemu Srcu. Kličem vas k spreobrnjenju, a mnogi me ne slišijo in zapirajo vrata svojih src za mojo Božjo ljubezen.
Govorim s teboj s svojim Srcem polnim ljubezni in z gorečo željo, da se duše zveličajo. Duše so zame in za moje Srce dragocene.
Moli, moli za odrešenje duš. Rešuj mi duše za moje kraljestvo ljubezni, rešuj mi mnoge duše in s tvojimi molitvami prelivaj vanje mojo Božansko ljubezen.
Govori o moji ljubezni bitjem, ki sem jih jaz ustvaril, ki se nahajajo daleč od poti resnice, ker ne želijo odpreti svojih oči in svojih src, da bi sledili poti spreobrnjenja, odpovedi in odrešenja, ki sem ga pripravil vsa vsakega posebej.
Poskrbite za svoje domove. Vaše družine so dragocene Sveti Trojici, ki je prisotna v vsakem blagoslovljenem domu, po združitvi moža s svojo ženo, ki je v ljubezni združena z mojim Božjim Srcem po zakramentu svetega zakona, zapečatenega s krščansko zavezo, tako sveto zvezo pred mojim oltarjem, proseč moj blagoslov, mojo milost in luč, ki posvečuje in jo oblikuje v sveto in popolno podobnost Boga Stvarnika vseh stvari.
Varujte svoje domove vsakih zmot, zasvojenosti in greha. Družine uničene od greha ne morejo biti prijetne Bogu.
Družine, ki pred zmoto molčijo in ne obsodijo zla in greha za večje dobro družinskih članov, ki so slepi in sužnji v Satanovih krempljih, ne morejo biti moji pravi učenci in služabniki.
Očetje in matere, ki so šibki v veri ne morejo graditi svetih družin. Očetje in matere, ki živijo posvetno brez luči, hodijo po poti pogubljenja, ki jih skupaj z njihovimi otroki vodi v peklenski ogenj.
Očistite svoje domove vse umazanije, kajti moje Božje Veličastvo je prisotno v vsaki družini, ki je v teh krutih časih oskrunjena, zaradi toliko nehvaležnih in upornih očetov, mater, sinov in hčera, ki so bolj podoba Satana kot moja podoba.
Umazane hiše, v temi, brez luči in brez življenja so hiše, kjer peklenski hudiči delujejo in kraljujejo. Kadar ena družina dovoli, da je njihov dom umazan in dovoli da se njegova umazanija pokaže v njihovem načinu življenja in govorjenja, tam je Satan prisoten v tem domu, ker on je tisti, ki ljubi gnilobo, umazanijo in greh.
Če želite vedeti, ali ste združeni z menoj in mojo Božansko voljo v vaših domovih, poglejte, koliko umazanije je v vaših hišah, kajti vsa umazanija na zemlji je nečist odsev, ki predstavlja greh v duhovnem življenju vsake duše.
Umazane in hiše brez življenja ne ugajajo mojemu Svetemu Srcu. Čiste hiše, osvetljene in odišavljene z ljubeznijo, so moja prava domača svetišča, kjer sem prisoten v vsej svoji božanskosti, ljubezni in volji.
Blagoslavljam te in ti dajem v tem trenutku veliko milost, ki jo tako potrebujete ti in tvoja družina, ki sem jo izbral in pripravil, da ste zgled vsem drugim, v teh težkih in slabih časih.
Sprejmi moj mir in mojo ljubezen: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
Povej te moje besede čim hitreje vsem družinam vsega sveta!

Jezus, Kralj vseh družin in Kralj vsakega doma!

ČAS V KATEREM ŽIVIMO DANES – ŠKOF FULTON SCHEN IN PAPEŽ BENEDIKT XVI

 

TO SO BESEDE PAPEŽA BENEDIKTA XVI.

RESNIČNA NEVARNOST CERKVI JE LAŽNI HUMANIZEM!

»Resnično grožnjo Cerkvi in ​​torej službi svetega Petra predstavlja svetovna diktatura očitno humanističnih ideologij. Njihovo nasprotovanje pomeni izključitev iz temeljnega družbenega konsenza (…) Sodobna družba je v postopku oblikovanja “protikrščanske veroizpovedi”. In kdor se temu upira, se kaznuje z družbeno ekskomunikacijo. Strah pred to duhovno močjo Antikrista je torej zelo naraven in molit

 

“Živimo v dneh apokalipse – zadnjih dneh naše dobe. Dve veliki sili – Kristusovo mistično telo in Antikristovo mistično telo – začenjata risati bojni črti za zadnji spopad.
Lažni prerok bo imel vero brez križa. Religija brez prihodnjega sveta. Religija za uničenje religij. Kristusova cerkev bo ena izmed njih. Tam bo lažna cerkev. In lažni prerok bo ustvaril novega. Lažna cerkev je posvetna, ekumenska in globalna. To bo zveza cerkva. In religije bodo tvorile nekakšno globalno združenje. Svetovni parlament cerkva. [Prava Cerkev] bo izpraznjena vse božanske vsebine in bo mistično telo Antikrista. Današnje mistično telo na Zemlji bo imelo Juda Iskariota in lažnega preroka. Satan vas bo zaposlil med našimi škofi. Antikrist se ne bo imenoval tako, ker če bi bil, ne bi imel privržencev. Ne bo nosil rdečih oblačil, niti ne bo bruhal žvepla, nosil bo trizoba ali bo imel repa, kot je Mefisto v Faustu. Pravzaprav so takšne stvari prikrile hudiča in mu pomagale prepričati ljudi, da ne obstaja. Bolj ko ne vedo, kaj v resnici je, močnejši postane. Bog se je opredelil kot “sem, ki sem”, hudič pa kot “sem, ki nisem”. (…) Prekomunistična Rusija verjame, da bo prišla preoblečena v velikega humanista; govoril bo o miru, blaginji in izobilju; ne kot sredstvo, ki bi nas vodilo k Bogu, ampak kot samo sebi namen.
Tretja skušnjava, s katero je Satan prosil Kristusa, naj ga časti v zameno za vsa kraljestva sveta, bo postala skušnjava nove religije brez križa in brez liturgije, brez prihodnjega sveta, religije uničiti religijo ali politiko, ki je religija – ki Cezarju daje tudi stvari, ki so božje. Med svojo očitno ljubeznijo do človeštva in poenostavljenim govorom o svobodi in enakosti bo Antikrist skrival veliko skrivnost, ki se ne bo razkrila nikomur: ne verjame v Boga, ker bo njegova religija bratovščina brez očetovstva božjega, in hotel bo prevarati celo izbrane. Na svetu bo ustanovil proti cerkev kot lažno kopijo svete cerkve, ker je on, hudič, božja opica. ”
🌹
Škof Fulton Sheen
V prispevku „Komunizem in vest Zahoda“: Sicut Myrrha electa

VRNITEV V BOŽJI OBJEM

 

Iz sporočila z dne 13. avgusta 2003 Naša Gospa, Kraljica rožneg venca in miru Edsonu Glauber:

Želim vas povabiti k spreobrnjenju, molitvi in miru. Prosite Božjega usmiljenja za svet. Da se njegov blagoslov močno spusti iz Nebes na vse družine. Jezus želi, da se vrnete k Njemu. Tu sem, da vam pomagam in vas varujem v vsem. Prosite posredovanja in pomoči Svetega Jožefa.
A MISLITE, DA JEDANES KAKO DRUGAČE, KOT TAKRATV LETU 2003 DALA MARIJA TO SPOROČILO? NE NI DRUGAČE. GENERACIJE PRIHAJAJO IN ODHAJAJO.
SPOMINJAM SE ENE POSTAJE KRIŽEVEGA POTA IZ OTROŠKIH ČASOV, KI PRAVI:
…. SPREOBRNI SE VSAJ ZDAJ, PRI ZADNJI POSTAJI IN POGLEJ NA ZVELIČARJA ….
KOLIKE DUŠE DANES UMIRAJO BREZ DUHOVNE TOLAŽBE, BREZ DUHOVNE PRIPRAVE NA SMRT – NA NOVO ROJSTVO ZA NEBESA. ROJSTVA NI BREZ POPADKOV, ROJSTVA NI BREZ CARSKEGA REZA, ROJSTVA NI BREZ BOLEČINE.
ODVRZI VSE STARE NAVADE IN ZAČNI ZNOVA. GREH TE DELA SUŽNJA IN ZA KRATEK UŽITEK IZGUBIŠ SVOBODO IN VESELJE TVOJEGA SRCA.
TAKO KOT ŠEPAVI NE MORE BREZ PALICE, TAKO KRISTJAN NE MORE BREZ MOLITVE. Tu je kratka molitev k Božjemu usmiljenju, ki ti pomaga pri prvih korakih v Božji objem.
Rožni venec Božjega usmiljenja
Moli se na navadni rožni venec
Na prvih treh jagodah: Oče naš…, Zdrava, Marija…, Verujem v Boga…,
Pri vseh petih desetkah molimo:
a) Pri jagodah očenaša:
Večni Oče, darujem ti telo in kri, dušo in božanstvo tvojega preljubega Sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa v spravo za naše grehe in za grehe vsega sveta (1-krat).
b) Pri jagodah zdravihmarij:
Po njegovem prebridkem trpljenju – usmili se nas in vsega sveta (10-krat).
Na koncu zadnje desetke: Sveti Bog, sveti Močni, sveti Nesmrtni – usmili se nas in vsega sveta (3- krat).
Molitve v uri usmiljenja
Molitev ob uri usmiljenja se nanaša na tretjo uro popoldne, biti mora osredinjena na Jezusa, v prošnjah pa se je treba sklicevati na vrednost in zasluge njegovega bridkega trpljenja.
Kri in voda, ki izviraš iz Jezusovega Srca kot studenec usmiljenja za nas – vate zaupam.
Slika lahko vsebuje: 1 oseba
Všeč mi je

Komentiraj
Deli z drugimi

SPOROČILO JEZUSA 07. 10. 2020 MANAUS/AM

 

SPOROČILO JEZUSA 07. 10. 2020 MANAUS/AM

  1. Molitev k Svetemu Nadangelu Mihaelu

    Sveti nadangel Mihael, Najplemenitejši Princ Nebeške vojske, po naročilu, moči in Božji Volji bojuj se s tistimi, ki nas napadajo in brani nas s svojim mečem. Prepreči vse zlo in vsa hudobna dejanja, ki so bila storjena zoper Delo Naše Gospe in njena Prikazovanja v svetu, kakor tudi proti nam in našim družinam.

    Zdrobi z Božjo močjo ponosno Satanovo glavo, vse peklenske demone in njihove hudobne agente, ki želijo uničiti in preganjati Kristusovo Cerkev, Nevesto Brezmadežnega Jagnjeta.

    Preženi vse tiste, ki ne smejo ostati ob nas, ker s svojimi hudobnimi dejanji in njihovim negativnim življenjem brez Boga, napadajo naše misli, telesa in duše: odstrani vsako laž, neresničnost in hinavščino, osvobodi nas lažnih prijateljstev in tistih ljudi, ki nam nastavljajo zanke in prevare, ki nas izkoriščajo in se posmehujejo naši dobrohotnosti. Zaupamo v moč tvojega posredovanja pred Božjim Prestolom.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.10. 2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.10. 2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, vaša Mati sem in prihajam iz nebes, da vas prosim molitev za moje sinove duhovnike in za vso sveto Cerkev. Brez duhovnikov ne morete prejemati blagoslove, milosti in luči, ki vam jih želi dati moj Sin Jezus  v Najsvetejšem Zakramentu.

Brez duhovnikov vi ne morete imeti moči za boj proti napadom in pastem zlih duhov, ki vas vsak dan hočejo oddaljiti od svete Gospodove poti.

Molite za moje sinove duhovnike in bodite z njimi združeni s svojimi molitvami, žrtvami in pokoro in dobro bo zmagalo  vse zlo, ki danes obstaja na obličju zemlje.

Moj Sin je z vami in jaz sem z vami z mojim Ženinom Jožefom.  Mi, Sveta Družina vas ne zapustimo nikoli  in niti za trenutek vas ne pustimo same. Sprejmite moj mir in moj Materinski blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!