EDSONOVO SPOROČILO 26.2.2014

DRAGI ČASTILCI SVETIH TREH SRC EDSONU SEM SPOROČILA NOVICO, DA NAS BO OBISKAL BRAZILSKI KARDINAL – NADŠKOF NAJVEČJEGA SVETIŠČA V BRAZILIJI –  NAŠA GOSPA IZ APARECIDE – SAO PAULO. DEJAL JE, DA JE TO JE ZA NAS VELIK DOGODEK.KOT BI NAS MARIJA PO PRIKAZOVANJIH, KI SO BILA V STIČNI, HOTELA   POTRDITI V VERI IN ZAUPANJU, DA MOGOČNO BEDI NAD NAŠO LJUBO SLOVENIJO. NAŠA GOSPA IZ APARECIDE JE ZNANA PO VSEM SVETU.

VABLJENI STE, DA PRIDETE NA TO SREČANJE V STIČNO, DA POČASTIMO MARIJO, KI SE NA NEK NAČIN TUDI IZ DALJNE BRAZILIJE ZANIMA ZA NAŠO DOMOVINO.

VABILO SLOVENSKE ŠKOFOVSKE KONFERENCE

Vljudno Vas vabimo k slovesni sveti maši, ki jo bo v nedeljo, 2. marca 2014, ob 16. uri v Stiški baziliki,daroval kardinal Raymundo Damascene Assis, nadškof iz Aparecide, največje božje poti v Braziliji.

Ob tej priložnosti bo slovenskim vernikom izročil in blagoslovil kip »Naše gospe iz Aparecide«, zavetnice Brazilije.

Lepo vabljeni!

BOŽJA MATI JE IZBRALA  STIČNO. TAM SE JE PRIKAZALA ŽE ŠESTKRAT. PRED LETI SE JE PRIKAZALA MARIJI PAVLOVIČ LUNETTI – MEDJUGORSKI VIDKINJI. TEGA DNE SMO IMELI TUDI POSVETITEV MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU, KAR JE  ZELO RAZVESELILO NEBEŠKO MATER IN NAM JE DALA OBLJUBO, DA BODO NAŠI POTOMCI BLAGOSLOVLJENI.

LETA 2012 JE IMEL 19. MAJA V STIČNI EDSON GLAUBER PRIKAZOVANJE SVETE DRUŽINE. MATI BOŽJA PA JE DALA SPOROČILO, KI NAM JE VLILO NOVO UPANJE ZA NAŠE DRUŽINE .

LETA 2013 JE IMEL EDSON ŠTIRI PRIKAZOVANJA

25.5.2013 , KO JE SVETA DEVICA PRIŠLA Z MALIM JEZUSOM IN V SPREMSTVU NADANGELA MIHAELA IN GABRIJELA.

21.6.2013 JE IMEL EDSON PRIKAZOVANJE NAŠE NEBEŠKE MATERE

22.6.2013 JE IMEL EDSON GLAUBER PONOVNO PRIKAZOVANJE SVETE DEVICE IN

23.6.2013 JE IMEL EDSON GLAUBER PRIKAZOVANJE SVETE DRUŽINE. TEGA DNE JE DAL SPOROČILO JEZUS.

VSA SPOROČILA SI LAHKO PREBERETE PONOVNO  NA TEJ SPLETNI STRANI.

VIDIMO SE V STIČNI. PREJMITE BLAGOSLOV SVETIH TREH SRC JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA.


Últimas notícias da EslovêniaPosted: 25 Feb 2014 02:56 PM PST27.10. 2013Foi fundada na Eslovênia, na Paróquia de Grosuplje, a Fraternidade Família dos três Sagrados Corações unidos, com a presença dos sacerdotes que fizeram um retiro espiritual e depois impuseram o escapulário de São José aos fiéis e a consagração aos três Corações unidos de Jesus, Maria e José.01.01.2014
Um grupo de 20 pessoas entrou na Fraternidade Família dos três Sagrados Corações unidos, fazendo a sua consagração e recebendo o escapulário de São José.
Outros 4 grupos de pessoas que moram nas redondezas de Maribor pretendem entrar na Fraternidade em breve e estão se preparando para receber o escapulário e fazer a sua consagração.23.02.2014
Um grupo de 33 pessoas de Mežica ( cidade sobre Ljubljana rumo a Áustria) receberam o escapulário de São José e 20 entraram na Fraternidade Família dos três Sagrados Corações unidos.
Notícias enviadas pela senhora Nevenka Brozina, grande divulgadora e apóstola, junto ao Padre Marjan, da obra de Itapiranga na Eslovênia. Rezemos por eles e por todos aqueles que acreditam nas mensagens da Rainha do Rosário e da Paz e que procuram ajudar a difundir a sua obra Santíssima no mundo.

Site Esloveno:

www.trisvetasrca.si http:/www.dreiheiligeherzen.net/

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.2.2014

gospa Itap.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz, vaša nebeška Mati prihajam, da vas prosim molitve za posvečevanje družin in zato, da bi se odprla otrdela srca, ki so se pustila preslepiti napuhu in Satanovim prevaram.
Posredujte za spreobrnjenje grešnikov, posebno tistih, ki so težavnejši in oddaljeni. Bog ljubi vsakega  in hoče vseh rešiti.
Nikoli ne sodi, temveč ima usmiljeno Srce, ki zna vseh sprejeti z ljubeznijo.

Molite, da bi prejeli razsvetljenje od Boga in ljubezen, da bi premagali moči teme. Ne recite samo z besedo, da ste moji otroci,
ampak v praksi živite moje materinske nasvete.
Pristopajte vedno bolj k Svetim zakramentom in dovolite mojemu Sinu, da spreminja vaša srca s svojo Božansko ljubeznijo.
Dala sem vas pod moj zaščitni plašč in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.2.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.2.2014

19112040tomjaos0[1]

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Jaz, vaša nebeška Mati, prihajam in vas prosim, da posredujete za dobro Cerkve in za mir v svetu. Bodite tisti, ki vzpodbujajo mir, sveti mir, ki prihaja od Boga. Če živite v milosti Boga in ostajate združeni v Njem, prejmete globok mir, kajti Bog je dober in usmiljen in ga bo podelil tistim, ki ga prosijo z vero in ljubeznijo.
Živite skupaj, v miru in v Božji ljubezni, da zaslužite milosti z nebes. Satan hoče uničiti mir, toda vi moji otroci, posredujte, molite veliko rožnih vencev, kot sem prosila in vas prosim.
Naj se v vaših družinah vsak dan moli rožni venec. Jezus podeli mnoge milosti družinam, ki molijo moj rožni venec in satan izgublja oblast nad njimi.
Svet se uničuje v grehu in Brazilija je postala država nečistosti, kjer se zagrešijo strašni grehi.
Lahko Brazilija!… Ker so moji otroci slepi, vodijo v temo še mnoge druge in se prepustijo hudičevim lažem.
Molite za spreobrnjenje grešnikov. Molite mnogo, mnogo, mnogo, moji otroci.
Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

DOMŽALE 15.6.2013

SPOROČILO MATERE BOŽJE 15.6. 2013 DOMŽALE

Mir moji ljubljeni otroci!
Danes sem prišla iz nebes, da vam dam svojo materinsko ljubezen in zavarujem vaše družine pred vsakim zlom. Moji otroci, vabim vas k veri in molitvi. Brez molitve ne morete hoditi naproti Gospodu in ne morete razumeti njegove volje. Molite rožni venec skupaj kot družina. Koliko milosti Bog daje po rožnem vencu. Ko molite to molitev je hudič prisiljen pobegniti proč od vas in vaše družine, ker izgubi moč in je premagan, ker se bodo mnogi vrnili k Bogu.
Ne zapustite Božje ljubezni, ampak prosite vsak dan Gospodove svete ljubezni in njegov sveti blagoslov in on vam ga bo podelil. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca in prinašajte Božjo ljubezen in mojo materinsko ljubezen svojim bratom. Hvala za vašo navzočnost, moji otroci.
Gledala nas je z njenimi lepimi očmi polnimi ljubezni, in dejala:

Jaz vas ljubim in vam danes dajem poljub ljubezni, poljub Matere.
Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!
Iz Edsonovega nagovora:
Mati Božja je danes prišla, da bi nam dala svoje sporočilo.
Molila je Oče naš in Slava Očetu, da bi bile naše družine v celoti od Boga in da bi vedno izvrševali Božjo voljo. Mati Božja je danes molila za ta namen. Gledala je na može, ki so tukaj in vsem možem je Mati Božja dvignila in pokazala rožni venec in razumel sem v njenem pogledu, da je Mati Božja zelo srečna, ko možje vzamejo rožni venec in molijo. Oni zelo razveseljujejo njeno Srce. Potem je gledala vse žene in Mati Božja je naredila tako (roke je prekrižala na srcu) in s tem pokazala, da nas je dala v njeno Srce. Vse žene tu prisotne, razumel sem v njenem pogledu, da vas je blagoslovila s posebnim blagoslovom vse matere in vas priteguje k sebi vse vas, da bi vam pomagala spreobrniti vaše otroke, da ne izgubite upanja, ne izgubite vere in ne bodite žalostne. Ko se pokaže preizkušnja vam je ona blizu, da vam pomaga mame, ki ste tu. In Mati Božja v sporočilu je dejala, da je prišla danes, zato da nam da svojo materinsko ljubezen in da zavaruje družine pred vsem zlom. Dejala je danes, kličem vas k veri in molitvi. Dejala je: ne moremo hoditi naproti Gospodu brez molitve in ne moremo niti razumeti kaj Bog hoče od nas. In tako sem razumel, kot je že v preteklih sporočilih učila, naj zgodaj vstanemo in prosimo Gospoda: Gospod pomagaj mi razumeti tvojo voljo v tem dnevu.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 8.2.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 8.2. 2014
Danes je naša blažena Mati prišla v spremstvu svetega Mihaela in svetega Rafaela. Dala nam je sledeče sporočilo:

images vire
Mir, moji dragi otroci, mir!

Jaz, vaša Mati sem prišla iz nebes, da vas blagoslovim in dam pot svoj varovalni plašč. Tu sem pred vami, da vas nesem k svojemu Sinu Jezusu. Ne zapirajte svojih src pred mojim glasov in ne odstopite od poti molitve in spreobrnjenja, ki vam jo kažem.
Bog želi vašega spreobrnjenja in spreobrnjenja vaših družin. Ne umikajte se pred Gospodovim klicem ampak imejte zaupanje v Njegovo usmiljeno Ljubezen in prepustite se njegovim svetim rokam.
Bog vas ljubi in želi vašo srečo. Naj bo molitev v vaših domovih vaša duhovna hrana, da bosta ljubezen in mir lahko kraljevala na veke in se širila na vse ljudi okrog vas.
Cenim prisotnost vsakega izmed vas.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.2.2014

Sporočilo naše Gospe 11.2. 2011 na praznik
Lurške Matere Božje – svetovni dan bolnikov.

our-lady-of-lourdes

Danes je prišla naša sveta Mati in z njo sveta Bernardka Soubirous in sveta Katerina Laboure. Marija nam je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji dragi otroci, mir!
Jaz vaša Brezmadežna Mati vas ljubim in prihajam iz nebes, da vam podelim mir in Božjo milost. Hvala za vašo navzočnost tukaj nocoj.
Danes na poseben način blagoslavljam svoje bolne otroke. Dajem jih v moje brezmadežno Srce, da bodo obogateni z blagoslovom in Božjo milostjo.
Prišla sem, da vas potolažim in olajšam vašo bolečino, dragi otročiči. Ne odvračajte se. Tu sem ob vaši strani, da vam pomagam. Molite rožno venec in našli boste moč in mir. Odprite svoje srce za Božjo ljubezen. Vse vas vabim, da sledite Božjemu klicu in se nikoli ne odvrnete od svete poti, ki vas v vodi v nebesa.
Ne bojte se slediti mojemu Sinu Jezusu. Vedno recite: zgodi se Božja volja v mojem življenju in vse zlo bo uničeno. Sprejmite Božjo ljubezen v vaša življenja in moč teme ne bo nikoli zmagovalec, temveč bo izgnana in premagana.
Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

OSVEŽITEV – OBLJUBE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

Dragi bratje in sestre,
iz sporočil sem povzela velike obljube prečistega Srca svetega Jožefa, prav z namenom, da jih koristite v vsakodnevnem življenju, ZA MATERIALNE IN DUHOVNE POTREBE, PRI REŠEVANJU DUŠ IN PRIVZGOJI OTROK. V molitvi se V PONIŽNOSTI IN PREDANOSTI sklicujte na njegove obljube, na Jezusove in Marijine obljube vsem, ki bodo častili to PREČISTO SRCE.

Três Sagrados Corações - Cópia - Cópia 3

OBLJUBE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

Skozi vsa ta leta v različnih sporočilih je sveti Jožef objavil obljube njegovega prečistega Srca.
»Obljubim vsem tistim, ki bodo častili to moje prečisto Srce in bodo tu na zemlji izvrševali dobra dela v korist najbolj potrebnim, posebno bolnikom in umirajočim, katerim sem tolažba in varuh, bodo prejeli v zadnjem trenutku njihovega življenja milost srečne smrti. (2.marec 1998)

Obljubim vsem vernim, ki bodo častili to moje prečisto Srce z vero in ljubeznijo, milost da bodo živeli v sveti čistosti duše in telesa in moč ter vse potrebno za zmago vseh satanovih napadov in skušnjav.
Jaz sam jih bom branil kot moj dragoceni del. Ta milost ni namenjena samo tistim, ki bodo častili to moje Srce, temveč tudi njihovim družinskim članom, ki so potrebni moje nebeške pomoči.(3.marec 1998)
Obljubim, da bom prosil pred Njim, za vse tiste, ki se bodo k meni zatekli s češčenjem tega Srca, milost, da bodo rešili tudi najbolj težke probleme in najbolj nujne potrebe, ki se v očeh ljudi zdijo nemogoče za rešitev, ki pa bodo z mojim posredovanjem pri Bogu postali rešljivi. (4.marec 1998)

Obljubim da bom vsem, ki bodo imeli zaupanje v to moje neomadeževano in čisto Srce in ga vdano častili, podelil milost moje tolažbe v njihovih najtežjih dušnih bridkostih in v nevarnosti pogubljenja, v primeru da bi po nesreči izgubili Božjo milost, zaradi svojih težkih grehov. (5.marec 1998)
Povej vsem tistim, ki bodo častili to moje Srce in bodo imeli polno zaupanje vame in v mojo priprošnjo, mojo obljubo, da jih ne bom zapustil v njihovih težavah in preizkušnjah življenja, ker bom prosil Gospoda, da jim pomaga z njegovo Božjo previdnostjo, tako v materialnih kot v duhovnih problemih. (6.marec 1998)
Očetje in matere, ki se bodo posvetili mojemu Srcu s svojimi družinami, bodo imeli mojo pomoč v njihovih stiskah in problemih pri vzgoji in skrbi za svoje otroke, tako kot sem vzgajal Sina Najvišjega po Svetih Božjih Zakonih, tako bom pomagal očetom in materam, ki mi bodo posvetili svoje otroke, pri vzgoji v ljubezni in v Svetih Božjih Zakonih, da bi našli varno pot odrešenja. (6.marec 1998)

Sin moj, povej vsem tistim, ki bodo častili to moje prečisto Srce, da bodo prejeli milost in varstvo pred vsem zlom in vsemi nevarnostmi. Tisti, ki se mi bodo izročili, jih nesreče, vojne, lakota, kuga in druge
ujme ne bodo prizadele, temveč bodo imeli v mojem Srcu varno zatočišče. V tem mojem Srcu bodo vsi varovani pred Božjo Pravičnostjo v dneh, ki pridejo. Tiste, ki se bodo posvetili mojemu Srcu, ga častili jih bo moj sin Jezus gledal v luči usmiljenja. Jezus bo razvnel svojo ljubezen in bo vse, ki jih bom dal v svoje Srce, omogočil vstop v slavo Božjega kraljestva. (7. Marec 1998)
Moj dragi sin, vsi tisti, ki bodo razširjali češčenje mojega Srca in ga bodo z iskreno ljubeznijo tudi sami častili, naj bodo prepričani, da bodo njihova imena vtisnjena v njem, kot sta križ mojega sina Jezusa in črka M – Marija vtisnjeni v njem v obliki ran. To velja tudi za vse duhovnike, kajti ljubim jih s posebno ljubeznijo. Duhovnike, ki bodo gojili in širili češčenje mojega Srca, bo Bog obdaril z milostjo, da
bodo lahko ganili še tako zakrknjena srca in spreobrnili tudi najbolj trdovratne grešnike. (8.marec 1998)
Devica Marija: Nebeški Oče mi v tej noči dovoljuje, da razkrijem obljubo mojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo pobožno častili in ljubili Srce mojega ženina Jožefa. Sin moj povej vsem, ki bodo častili njegovo prečisto Srce, da bodo deležni na poseben način moje materinske navzočnosti v njihovih življenjih, ker bom jaz stala ob strani vsakemu sinu in vsaki hčeri, jim pomagala in tolažila z mojim Materinskim srcem, kot sem pomagala in tolažila v zemeljskem življenje svojega prečistega ženina Jožefa. Za vse, karkoli bodo z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bomo posredovala pred Večnim Očetom, pri mojem Božjem Sinu Jezusu in pri Svetem Duhu. Izprosila jim bom milost za dosego popolne svetosti in milost, da bodo posnemali kreposti mojega ženina Jožefa, s tisto dovršeno ljubeznijo, s katero je bilo prežeto njegovo življenje. (9. Marec 1998)

Naš Gospod Jezus: sin moj, vsi, ki bodo častili prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa, bodo prejeli milost zadnji dan svojega življenja in v uri svoje smrti, da bodo premagali prevare sovražnika odrešenja in dosegli zmago in zasluženo poplačilo v Kraljestvu mojega Nebeškega Očeta.
Tisti, ki bodo pobožno častili to prečisto Srce na tem svetu naj z gotovostjo vedo, da bodo prejeli veliko slavo v Nebesih, milost, ki je ne bodo deležni tisti, ki ga ne bodo častili kot prosim.
Duše, predane mojemu deviškemu očetu Jožefu bodo blaženo zrle Presveto Trojico in bodo v polnosti poznale Troedinega Boga, trikrat Svetega. V Nebeškem kraljestvu bodo uživale prisotnost moje Nebeške Matere in mojega deviškega očeta Jožefa, ter vseh nebeških čudežev, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo dragocene Sveti Trojici in moji Materi, Presveti Mariji in bodo kot najlepše lilije obkrožale prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa. To je moja VELIKA OBLJUBA VSEM LJUDEM SVETA, KI SO PREDANI MOJEMU DEVIŠKEMU OČETU JOŽEFU. (10. MAREC 1998)

SPOROČILO DEVICE MARIJE 6.02.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 6.02.2014

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Prihajam iz nebes. Dobrodošli v mojem materinskem Srcu polnem milosti in ljubezni. Bog vas kliče k spreobrnjenju po meni, svoji Materi. Sprejmite Božjo ljubezen v svoja življenja, osvobodite se življenja v grehu in pomanjkanja odpuščanja.
Ljubite, moji otroci, ker ljubezen spreminja vaša življenja in vaše duše pripravi najlepše za Boga. Ne zapirajte se in ne postanite trdosrčni do krika mojega glasu, ki vas kliče, da se vrnete na Gospodovo pot, ki vas vodi v nebesa.
Obnovite svoj namen za spreobrnjenje, da bi postali otroci, ki znajo častiti in posvečevati sveto Božje ime in Njegova dela, ki jih naroča z nebes.
Molite, molite, da bi nikoli ne zmagalo zlo v vaših življenjih temveč, da bi vedno zmagovala sveta Božja Ljubezen.

Je mnogo let že, ko se posvečam vaši sreči in zveličanju. Ne bodite sebični in trdih src, kadar vas Bog prosi za pomoč. Se še niste naučili žrtvovati se za Božje Kraljestvo in vse svoje darovati Gospodu?
Spremenite se, spremenite se, spremenite se! Jaz vas ljubim in želim vaše duhovno dobro za vsakega izmed vas. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko je danes Devica prišla je dejala:
Moj sin Edson, sprejmi sedaj moj objem. Ta objem je tudi za vse moje otroke, ki jih imam rada.
Ne zadržuj solz. Čutil sem domotožje po Mariji. Ko je v mojem srcu pustila svojo ljubezen, svoje sladke in materinske besede in močno čutenje njenega objema se mi je zdelo, da je nisem videl že 100 let.
Med prikazovanjem se mi je zdelo, da se je vse okrog mene ustavilo in ostal je edino ta čudoviti trenutek srečanja s Sveto Materjo. Čutil sem svoje srce in svojo dušo, da sta se napolnila novih moči, da se posvetim in prizadevam za Božje Kraljestvo, da bi bolj in bolj pomagal za zveličanje duš. V moje srce in moje misli so prišle besede vzpodbude, ki so prišle po materinskem srcu Device:

-Tudi če je vse v razpadu in pada na levo in desno; pred teboj ali za teboj, ne bojte se! Bog je z vami in jaz vaša Mati, sem tudi z vami in vas nikoli ne zapustim. Ne bojte se ničesar, nikoli! Božja ljubezen je močnejša kot karkoli drugega. Samo verjemite in videli boste močno delovanje Boga in dogajanje Njegovih čudežev.

Ko je Devica Marija odšla sem čutil, kot da bi odvzela moje srce, da bi ga odnesla Jezusu, da ga ogreje s svojo Božansko ljubeznijo.
To je bilo nekaj, kar ne morem razložiti z besedami. Bo le v mojem spominu do konca mojega življenja.

POVABILO V MEŽICO 23.2.2014

VSE, KI SE PRIPRAVLJATE IN BI RADI PREJELI ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA, VAS VABIM V MEŽICO V CERKEV SV. JAKOBA V NEDELJO 23. FEBRUARJA OB 15.URI.

NEVENKA 031 529 838

CERKEV SVETEGA JAKOBA v Mežici

CERKEV SVETEGA JAKOBA

Pričetek ob 15 uri – Češčenje Najsvetejšega z rožnim vencem Božjega                                      usmiljenja, Litanijami svetega Jožefa z  blagoslovom

Sveta Maša ob  16.15 v čast svetemu Jožefu

Po maši posvetitev Srcem Jezusa, Marije in sv. Jožefa, blagoslov škapulirjev in podelitev škapulirjev svetega Jožefa.

Prisotni duhovniki župnik g. Jože Hrastnik  in g. Ivan Povšnar

Zaključek z agape.

Vabljeni!