ENA, SVETA, KATOLIŠKA IN APOSTOLSKA CERKEV

 

Cerkev je naredila korak k spravi s Stvarnikom in k spravi s človeštvom. A to ni dovolj, postati mora ENA, SVETA, KATOLIŠKA IN APOSTOLSKA, kot izpovedujemo v molitvi vere.

 
Ob obisku Fatime je papež Benedikt dejal : da fatimske skrivnosti niso končane. Zadnje videnje, ki ga je imela s. Lucija je opisano pa tudi predstavljeno v gornji sliki.

Jezus je Edsonu dejal 20.2.2019:

Sin moj, piši te moje besede in jih razširjaj, čim hitreje in vsem tvojim bratom: hočem prečistiti mojo Cerkev, ki bo šla skozi človeško pravičnost, ker mnogi moji Služabniki, ki delujejo po čisto človeških načelih in idejah, zgolj človeških in ne božjih, s tem preprečujejo, da bi moje izredno delovanje doseglo mnoge duše, tako uničijo vse kar bi jim moglo pomagati v posvečevanju in vodenju na pot svetosti in bi jih vodilo v slavo mojega kraljestva.

Zato vas prijatelji vabim, ki stalni molitvi, darovanju vsega kar doživljate, bolečino in veselje, žalost in trpljenje.

PO KRIŽU PRIDEMO V NEBESA.

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 20.02.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 20.02.2019

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, piši te moje besede in jih razširjaj, čim hitreje in vsem tvojim bratom: hočem prečistiti mojo Cerkev, ki bo šla skozi človeško pravičnost, ker mnogi moji Služabniki, ki delujejo po čisto človeških načelih in idejah, zgolj človeških in ne božjih, s tem preprečujejo, da bi moje izredno delovanje doseglo mnoge duše, tako uničijo vse kar bi jim moglo pomagati v posvečevanju in vodenju na pot svetosti in bi jih vodilo v slavo mojega kraljestva.

Moli, moli in prosi, da bi imel usmiljenje do teh upornih in nehvaležnih sinov, ki namesto, da bi dali dober zgled in bili luč za ovce, ki so jim zaupane,

pokvarijo vse s tolikimi napakami ter ranijo moje Božje Srce z njihovimi dvomi, nehvaležnostjo in pomanjkanjem vere. Moli in zadoščuj, ker se bo moja pravičnost močno spustila z neba, kot strela in kaznovala vsa uporna srca, ki se pustijo voditi napuhu in ponosu, misleč, da se njihove napake nikoli ne bodo kaznovale ali popravile.

Blagoslavljam te!

IZPROŠENA MILOST NARAVNE SMRTI ZA SANJO PERTOCI IZ SOVJAKA (SV.JURIJ OB ŠČAVNICI) 23.02.2019

SVETI JOŽEF JE SANJO ODPELJAL V NEBEŠKO DOMOVINO

Draga Sanja, sestra Vesna, mama Dragica, oče Slavko,

V teh težkih dneh je bila z Vami vsa Slovenija, vsi smo dihali za Sanjo. Eni z zbiranjem sredstev, ki bi Sanji omogočila evtanazijo, drugi pa smo se zbrali v molitvi. Ne vemo, koliko nas je bilo, to ve le Bog. Za Sanjo smo prosili nebeškega Očeta, darovale so se svete maše zanjo. Sanja nas je povezala, v želji, da naredimo nekaj dobrega in od Jezusa izprosimo njeno naravno smrt. Naša goreča in vztrajna molitev k svetemu Jožefu, zavetniku umirajočih, je obrodila sad. Ko se je zdelo, da nas bo zbiranje sredstev za evtanazijo prehitelo, je Bog na našo prošnjo naredil čudež in po posredovanju svetega Jožefa Sanjo vzel k sebi.

Dragi domači in svojci, za Sanjo nismo molili le zdaj. Odkar se je prvič pojavila njena zgodba v medijih, pred leti, smo začeli moliti zanjo. Ker smo bili pod vtisom čudežnega ozdravljenja male Neže Arnolj, ki ji je prav tako grozilo, da jo bodo preprosto odklopili in jo poslali na drugi svet, smo verjeli, da bo sveti Jožef izprosil milost ozdravljenja tudi za Sanjo. Takrat ni bilo željenega čudeža. V teh dneh smo se ponovno organizirali v vztrajni molitvi za Sanjo. Ne le v Sloveniji, molilo se je po več krajih Evrope in celo preko oceana. Zanjo je pred Bogom prosil tudi znani brazilski videc iz Itapirange, g. Edson Glauber.

Bog je še enkrat pokazal, da ljubi svoje ljudstvo, če le to ljubi njega. Želimo Vam le povedati, da je Sanjina naravna smrt sad uslišane goreče molitve naših molivcev, pa tudi vseh drugih, ki niso z nami povezani, a so verjetno tudi molili za Sanjo.

Veselite se, kajti sedaj imate priprošnjico v nebesih in mogočnega priprošnjika svetega Jožefa, ki je rešil že veliko povsem nemogočih in za človeka brezizhodnih situacij. Neža Arnolj in Sanja Pertoci sta le dva primera, o katerih smo spregovorili javno. A tu se seznam čudežev za slovenski narod in njegove sinove in hčere ne konča. Ni nezanemarljivo, da smo v obdobju 30 dnevne priprave na praznik svetega Jožefa, ko molimo vsakodnevno molitev plašča svetega Jožefa. Na sedmi dan te priprave je Bog naredil po priprošnji svetega Jožefa čudež in vzel Sanjo v naravni smrti k sebi.

Na koncu lahko napišemo besede svetega Pavla: »Dober boj sem izbojeval, tek dokončal, vero ohranil.« (2 Tim 4,7).

Čudež naravne Sanjine smrti in mnogo drugih čudežev nas je utrdilo v veri in nam dalo novih moči, da se bomo še bolj izročali v varstvo zavetnika Slovenije svetega Jožefa. Vsem Slovencem želimo, da se ga oklenejo in za vedno spremenijo svoje življenje. Nam ga je že, Vam ga spreminja, mnogim pa ga še bo.

Z iskrenim sožaljem žalujočim domačim in v upanju, da se nekoč vsi srečamo v nebeški domovini,

Molilci in častilci svetega Jožefa in njegovega rečistega srca

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.02.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.02.2019

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša mati, srečna zaradi vaše prisotnosti tu na tem mestu, kjer se delijo velike milosti za vas in za vse človeštvo.

Bog vas po meni kliče k spremembi življenja. Ne izgubljajte časa s tem, ko želite živeti v grehu. Bojujte se za nebeško kraljestvo, živite najbolj čisto življenje, molite in očiščujte vaša srca vsakega greha v sveti spovedi.

Ne obupujte. Veliko je preizkušenj, a mnogo večja je moja ljubezen Matere za vas in za vaše družine. Mnoga srca so ranjena zaradi greha, ker nikoli ne poslušajo Boga. Mnogi žalijo Gospoda s tolikimi nezvestobami, da Srce mojega Sina trpi in krvavi zaradi tolike bolečine in upornosti. Posredujte za dobro človeštva, ker v zelo kratkem bodo mnogi jokali zaradi izgubljenega časa, ko so živeli življenje brez Boga.

Je čas mnoge molitve, da se pokesate vaših grehov, se ponižate in spoznate svojo ničevost pred Bogom in on bo imel usmiljenje z vsakim od vas.

Moje Srce veliko trpi zaradi vaših grehov in pomanjkljivosti. Ne grešite nikoli. Ne žalite več Našega Gospoda, živite za Boga, živite za nebesa, ker nič na tem svetu se ne more primerjati z božjo slavo v nebesih.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 11.02.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 11.02.2019

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, razširjaj moje besede ljubezni, opominjanja in kazni, ker so mnogi slepi in ne vedo kateri poti slediti, zaradi tistih, ki izgubljajo luč in svetost njihovih duš z nečistostjo in grehi.

Napiši kar si prebral, ker te besede so za te čase, za to pokvarjeno generacijo brez Boga, za moje Služabnike, ki ne skrbijo več za mojo Cerkev, niti ne za resnico, ki sem jo zapustil in so se jo učili. Mnoge duše se kvarijo, ker sledijo poti pogubljenja zaradi teh pastirjev duš, ki so postali grabežljivi volkovi, nevredni svojega poslanstva in  poklica.

Moli, zadoščuj in daruj velike žrtve in pokore za spreobrnjenje grešnikov, ker bo moja pravičnost močno udarila prebivalce zemlje in ožgala njihove grehe z ognjem.

Pohitite, da se reši čim večje število duš za slavo mojega kraljestva, v nasprotnem primeru bo velika moja bolečina in moja žalost, zaradi tistih, ki bodo umrli v njihovem uporništvu in nehvaležnosti do moje Božanske Ljubezni, ker niso znali kako izkoristiti  zaslug mojega trpljenja in moje dragocene Krvi, prelite za njihovo večno zveličanje.

Tolaži moje Božje Srce, ker je že bilo preveč žaljeno in sramoteno. Sprejmi moj mir. Dajem vam moj mir, mojo luč, da boste imeli razsodnost za zmago vseh napadov in pasti tistih, ki hočejo prikriti svoje napake,  ki jih povzročajo peklenski duhovi.

Tu sem z vami in vas nikoli ne zapustim. Sprejmite moj blagoslov in moja moč, naj ostane v vaših srcih, ki jih v  tem trenutku polagam v svoje Srce. Blagoslavljam vas!

Iz Svetega pisma:

Aqueles que guiam este povo são os mesmos que o desorientam, e aqueles que são guiados deixam-se seduzir e ser conduzidos ao erro. (Isaías 9:16)

(Prevod: Tisti, ki vodijo to ljudstvo so tisti, ki jih zmedejo, in tisti, ki so vodeni se pustijo zapeljati  in biti vodeni v napake. )

15Vodniki tega ljudstva so zapeljivci

in tisti, ki jih vodijo, so pogubljeni. Iz 9,15.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2019

Danes je Presveta Mati še enkrat prišla iz nebes, da nam da svoje sporočilo. Nosila je bel plašč in belo obleko. Pokazala nam je njeno Brezmadežno Srce. Dala nam je to sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se spreobrnete in odločite za pot svetosti, ki vam jo predlaga Gospod.

Molite, veliko molite, da bi imeli moč, luč in milost za izvrševanje Božje volje. Kličem vas k Bogu in nikoli se ne bom utrudila vas klicati h Gospodu, ker sem vaša Brezmadežna Mati in vas ljubim.

Ne obremenjujte se in ne bodite žalostni zaradi preizkušenj življenja. Jaz sem tu, da vas varujem, da vam pomagam s svojim materinskim posredovanjem in, da pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem vas in tudi vaše družine, da bi bili popolnoma od Boga.

Otroci moji, molite za tiste, ki ne verujejo. Molite za mir. Prišla sem v Itapirango kot Kraljica Rožnega Venca in Miru, da vam dam mnogo sporočil, a mnogi moji otroci me ne poslušajo in ne verujejo.

Otroci moji, povem vam, da bo prišel dan, v katerem bodo mnogi želeli živeti moja sporočila in se spomniti vsake moje besede, a čas bo minil in veliko jih bo v bolečinah in solzah.

Živite in sprejmite klice, ki vam jih sedaj govorim in v prihodnosti ne bodo trpeli ampak boste v miru pod mojim Materinskim plaščem. Zahvaljujem se vam, da ste tu, da bi poslušali moj klic k molitvi. Blagoslavljam vas in izlivam na vas številne milosti mojega Brezmadežnega Srca. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Ko nas je Presveta Devica blagoslavljala so iz njenega Brezmadežnega Srca izhajali svetli žarki, tako sijoči in se usmerjali na nas in na ves svet: to so bile številne milosti, ki jih je Brezmadežno Marijino Srce sipalo na vse njene otroke, ki se zatekajo po Njeno ljubeče Materinsko posredovanje.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.02.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.2. 2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes vas blagoslavljat in sprejemat v svoje Brezmadežno Srce. Želim, da je v vaših domovih Božje Srce mopjega Sina Jezusa ljubljeno in češčeno z veliko ljubeznijo in vero.

Molite Rožni venec, da premagate bitke proti vsemu zlu, ne da bi padli. Imejte vero: Jaz sem tu, da vas vodim k Bogu. On me je poslal še enkrat v Itapirango, da pokličem ves svet k spreobrnjenju.

Sprejmite Božji klic mojega Sina Jezusa, ker  bodo velike žalosti padle na vse človeštvo in posebno tu na Brazilijo. Prosite Boga usmiljenja za svet, ki se je potopil v brezštevilne grehe, ki se današnji čas razširjajo.

Moje Materinsko Srce trpi za duše, ki se usmerjajo na pot, ki vodi v peklenski ogenj. Bojujte se za nebesa. Bojujte se za rešitev vaših družin. Dajem vam moj blagoslov in mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes  nas je Sveta Mati večkrat blagoslavljala z  s svetim znamenjem Križa. S  svojimi dvignjenimi Brezmadežnimi rokami, je oddaljevala daleč proč od vsakega izmed nas vse zlo in nevarnosti za dušo in telo. Sveta Mati nas ljubi in goreče želi dobro in rešitev za vsakega med nami.

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 26.1.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 26.01¸.2019

Jezus se je prikazal držeč vnjegovi levi roki globus, ki je predstavljal svet in s svojo desno roko nam je pokazal rano njegovega Božjega Srca. Bil je ves v luči, sijoč in iz te luči mi je prenašal moč, mir in tolažbo. Iz Jezusovega Srca so izhajali žarki, kot so pri sliki božjega usmiljenja in so se usmerili na svet, za spreobrnjenje grešnikov in, da bi se odprla zakrknjena srca. Jezus je dal sledeče sporočilo:

Moj mir naj bo s teboj in z vsemi tvojimi brati, moj sin!

Prišel sem prečistit še več mojo Cerkev in človeštvo, ker mnogi me ne poslušajo, ostanejo gluhi za moj glas in klice moje Svete Matere, ki jih daje na mnogih krajih.

Ne zapirajte svojih src za glas moje Matere, poslušajte jo, ker sem jo jaz poslal na zemljo, med moje otroke, da izvrši čudeže njene materinske ljubezni, za rešitev in dobro vseh njenih otrok, ki jo želijo poslušati in sprejeti njena sporočila, ki jih daje tebi in tolikim drugim z veliko ljubeznijo in zaskrbljenostjo.

Moj sin, koliko zakrknjenih src in zaprtih za Božjo milost, ker so uničena od greha.

Mnogi me ne ljubijo in me več ne častijo, ne prepoznajo moje Veličanstvo in Božanskost, ker ne verujejo več ničesar. Mnoga srca so obdana s plaščem grehov in hudičev, ki so uspeli zapeljati in prevarati mnoge duše.

Bojuj se za nebesa in reci tvojim bratom in sestram, da se Bogu mudi, da vsak pohiti s spreobrnjenjem, ker bom kmalu kaznoval človeštvo zaradi njegovih zločinov. Tisti, ki živijo v grehu in se ne želijo pokesati zla, ki ga počenjajo, bodo veliko trpeli. Moli moj sin, moli za spreobrnjenje grešnikov in tolaži moje Božje Srce, Zasramovano in neljubljeno srce, ki je dovolilo, da je ranjeno in prebodeno zaradi ljubezni in rešitve vsakega od vas.

Dovolil sem, da je bila odprta rana v mojem Božjem Srcu, da bi vsi mogli vstopiti vanjo in da bi po njej bili zavarovani pred Božjo Pravičnostjo, ki hoče kaznovati uporne grešnike za njihove zločine in neposlušnost.

Bodite mi zvesti, Gospodu in nikoli se ne videli večne smrti, ampak mojo Božjo Luč, ki vas bo vodila v tem svetu v slavo mojega kraljestva. Kdor veruje v me nikoli ne bo videl večne smrti. Jaz sem Resnično Življenje in Večna Resnica.

Ljubim vas in sem tu, da podelim tebi in človeštvu svoj mir.

Prejmite moj blagoslov, blagoslov, ki ozdravlja in osvobaja od vsega zla: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

DESET BOŽJIH ZAPOVEDI IN BOJNO OROŽJE ZOPER GREH IN ZLO

BOJNO OROŽJE:ZOPER GLAVNE IN SMRTNE GREHE:

– IZPOLNJEVANJE 10 BOŽJIH ZAPOVEDI
– ZAKRAMENTI, POSEBNO ZAKRAMENT SPOVEDI IN EVHARISTIJE

Katehetski obrazec
Veruj v enega Boga!
Ne skruni božjega imena!
Posvečuj Gospodov dan!
Spoštuj očeta in mater, da boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji!
Ne ubijaj!
Ne nečistuj!
Ne kradi!
Ne pričaj po krivem!
Ne želi svojega bližnjega žene!
Ne želi svojega bližnjega blaga![2]

SEDEM GLAVNIH GREHOV – OSVEŽITEV SPOMINA

V Novi zavezi Jezus obrne starozavezno sodniško logiko v nauk ljubezni in odpuščanja. Logika daj-dam preprosto ne ustreza v celoti človeški realnosti. Ljudje imamo bolj osebne, notranje motive za svoja dejanja

Grški menih in teolog Evagrij Pontski je v četrtem stoletju napisal seznam osmih slabosti oziroma skušnjav, ki vodijo v zlo. Seznam je služil lažjemu prepoznavanju slabosti, kar je olajšalo boj z njimi. V šestem stoletju je papež Gregor Veliki na podlagi tega oblikoval seznam sedmih glavnih grehov, ki ga še danes uči katekizem: napuh, lakomnost, nevoščljivost, jeza, nečistost, požrešnost, lenoba.

 

Jeza ̶ ampak jeza je običajno čustvo!
Tudi Jezus se je jezil. Jeza se začne s čustvi odpora zoper to, kar se kaže kot ovira na naši poti. Če se razjezimo na greh, na hudobne misli, je to upravičena jeza. Taka jeza vodi k dobremu, k porazu zla in v prid bližnjega. Seveda mora biti jeza nadzorovana. Jeza postane škodljiva, ko se iz nje rodi sovraštvo in želja po maščevanju.

Napuh
Prepoznan je za najhujšega od vseh grehov. Pri napuhu mislimo, da smo boljši od drugih. Pod napuh uvrščamo tudi stanje nečimrnosti, ki je lažja oblika. Pri nečimrnosti dopustimo, da nas drugi hvalijo zaradi “praznih stvari”, na primer lepega glasu ali intelektualnih sposobnosti.

Lakomnost
Lakomen je tisti, ki ob zaslužku izgubi zanimanje za druge vrednote. Išče samo tiste dejavnosti, iz katerih izhajajo koristi. Lakomnež zaupa svojemu denarju in verjame, da bo z njim vse dosegel. Čuti se zavarovanega in ne potrebuje nikogar, niti Boga.

Nevoščljivost
Izhaja iz čustva žalosti. Mišljena je žalost zaradi dobrega, ki ga uživa drugi človek. Sv. Janez Zlatousti pravi, da je zavistnež slabši od skopuha – če se skopuh zadovolji s tem, kar ima, si zavistnež prizadeva, vse dokler drugi ne bodo imeli ničesar. Če pa nas napade žalost zaradi življenja ali na primer tega, da smo sami, pa je v ozadju tega vedno pomanjkanje vere v Božjo previdnost.

Lenoba

Širše je mišljena kot duhovna lenoba. Prvotni grški izraz akedía zajema splošno stanje odpora, utrujenosti, nezanimanja, mlačnosti. Menihi so jo imenovali tudi opoldanski demon, tisti, ki napade sredi dneva, ko mineta gorečnost in želja po delu. Biti len ne pomeni, da ničesar ne storimo, ampak da naredimo samo tisto, kar se nam ljubi.

Požrešnost
Sv. Janez Kasijan piše, da nam požrešnost ponavadi predlaga, da bi jedli pred določenim časom, nagiba nas k temu, da bi jedli preveč in da jedi ne iščemo glede na njihovo pravo koristnost, ampak samo zato, da bi zadovoljili sladkosnednost. Na splošno požrešnost pomeni, da ne vidimo več objektivnega dobrega, ampak subjektivni užitek, povezan s stvarmi.

Nečistost
Tu nista mišljena spolnost in spolni užitek. Greh nastane ob kočljivi vključitvi naslade. To neurejeno uživanje se začne takoj, ko se spolnost odvrne od svojega namena – podaritve – in postane polastitev, piše katekizem.

Vir: Umetnost očiščevanja srca, Špidlík Tomáš, 2006