DUHOVNIKOM

DUHOVNIKOM IZ SPOROČILA Z DNE  06.06.2016

Duhovniki!..Bog bo zahteval račun od vas vsakega za čas, ki ste ga izgubili in niste reševali duš za Božje kraljestvo. Bog bo zahteval račun za vse svoje Služabnike, ki so bili nezvesti svoji poklicanosti in ki niso živeli svetost kot jo je on želel. Spreobrnite se in spoznajte kaj vaša Nebeška Mati prihaja realizirat na svet že toliko časa, po mojih prikazovanjih tu in v mnogih krajih.

Jezus prosi spreobrnjenja vse Cerkve in vsega človeštva. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

POVABILO DUHOVNIKOM NA SREČANJE Z VIDCEM EDSONOM GLAUBER:

 

Prav gotovo ste bili seznanjeni z obiskom Edsona Glauber do Souza Coutinho v Sloveniji  v letu 2013.

Edsonu je Jezus dal nalogo in zaupal poslanstvo širjenja češčenja prečistega Srca svetega Jožefa in s tem tudi združenih Treh svetih Src. Tako kot se je presveto Jezusovo Srce razodelo Marjeti M. Alacocque v Paray le Monial v Franciji in brezmadežno Srce Marijino v Fatimi, Portugalska,  tako je sveti Jožef na Jezusovo željo  izbral kraj Itapiranga, v Amazoniji, da razodene njegovo prečisto Srce.

 1. škof Itacoatiare, kamor spada Itapiranga, dom Carillo Gritti je z DEKRETOM potrdil verodostojnost prikazovanj, izdal dekret o češčenju. Edson ima priporočilno pismo, s katerim mu škof dovoljuje da potuje in evangelizira svetu prejeto poslanstvo.

 

G.Edson 15. leto prihaja v Evropo. Star je 43 let.  V letu 2012 je bil v Sloveniji 2 dni, v letu 2013 pa 17 dni. V Slovenijo prihaja letos le za kratek čas med 22. In 25. oktobrom.

 

 1. oktobra je organizirano srečanje za duhovnike v Grosupljem ob 9.30 v cerkvi sv. Mihaela Zaključek s kosilom ob 13. H. Vabljeni.

 

O Sklepu SŠK ste gotovo seznanjeni, da se ta pobožnost lahko širi zasebno. V Sloveniji je veliko število posameznikov in družin že posvečenih svetim Trem Srcem, pa tudi nekaj župnij.

Pridite! Na tem srečanju vam bo Edson predstavil željo nebes o duhovni prenovi družin v Sloveniji. Poglejmo nekaj sporočil, ki smo jih prejeli v Sloveniji:

 

Devica Marija 14.6. 2013 prisotnim duhovnikom (Višnja Gora)

Danes so bili prisotni pri prikazovanju Naše Gospe nekateri duhovniki. Devica je ta dan posredovala naslednje sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša nebeška Mati, sem zadovoljna z vašo prisotnostjo in vam povem, da moj Sin Jezus želi duhovno prenovo družin v  Sloveniji.

Dobri Bog je poln ljubezni do svojega ljudstva. Ta prenova bo najprej začela za moje sinove duhovnike in tako bo preko njih dosegla Njegova ljubezen in Njegova milost veliko očetov, mater in otrok.

Duhovniki, otroci moji, tako dragi in dragoceni v mojih materinskih očeh. Pomagajte vaši Brezmadežno Materi spreobrniti mnoga srca za mojega Sina Jezusa. Vedno sem na vaši strani, da vam pomagam in vas spremljam v vsem. Povem vam, da sem vedno blizu vas vseh, da izpolnjujete svoje poslanstvo kot moj Sin Jezus želi.

Ne izgubljajte poguma v življenjskih preizkušnjah, ampak hodite z zaupanjem in vedno iščite moje brezmadežno Srce, ki vas vodi k Bogu. Ljubim vas, sinovi moji in vas blagoslavljam z blagoslovom ljubezni in miru: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Brezje: Dne 18.6. 2013 na srečanju za duhovnike je Mati Božja med drugim dejala; » Vesela sem prisotnosti svojih sinov duhovnikov in svojih posvečenih hčera. Blagoslavljam vas in vam povem, da sem tukaj, ker Bog želi, da ste priče Njegove ljubezni do mnogih duš. Naj bodo vaša srca odprta za sprejem tako svete in tako velike milosti.

Otroci, ljubezen, Božja ljubezen lahko spremeni vse. Ne obstaja otrdelo srce, ki se ne bi odprlo pred to Božjo ljubeznijo, vi pa pričujte to ljubezen vsem in veliko žalostnih stvari se bo spremenilo. Srca bodo ozdravela, družine se bodo prenovile, poklicanosti se bodo obnovile in veliko duš bo rešenih.«

 

28.5.2013 Brezje


»Ljubite in častite Srce svetega Jožefa. To Srce, ki je prečisto in zvesto Bogu je tako ljubilo vašo Brezmadežno mater in mojega Božjega Sina, vam bo pomagalo in varovalo vaše družine.« »Bog noče več greha abortusa, nezvestobe, ločitve in droge. Bog želi posvečevanje družin, posvečevanje vaše družine, otroci moji.«

 

Stični 23.6.2013 se je veliko število ljudi posvetilo Svetim Trem Srcem.

Jezus je dejal v sporočilu:

» Moji duhovniki in moji ljubljeni otroci, glejte na moje Srce, ognjeno peč ljubezni in izvir življenja in milosti za mnoge duše. To Srce tako ljubi svet, da podeljuje v teh časih izvire tako svetih in tako čistih milosti po brezmadežnem Srcu moje svete Matere in prečistem Srcu mojega krušnega očeta Jožefa…….

 

Jezus govori Edsonu: Tukaj si danes videl prižgati plamen ljubezni do naših treh svetih Src v svetu in ta sveti in čisti ogenj se bo razširil vsepovsod ter uničil Satanovo kraljestvo teme. Mnoge duše bodo sprejele Božji klic in izpolnjevale Božjo voljo. Zahvaljujem se vsem duhovnikom, ki so se posvetili našim presvetim Srcem in ki niso gledali na napor, da bi se vse to zgodilo. Njim pravim, da bodo svetili v slavi mojega kraljestva za vso večnost. To je moja velika obljuba v sedanjih časih.«

 

Ko je Jezus govoril te besede je govoril vsem škofom in duhovnikom vsega sveta.Razumel seml, da bo Jezus dal milost vsem škofom in duhovnikom, da se bodo osebno posvetili Svetim trem Srcem in naj se zavzamejo za razširjanje te pobožnosti ljubezni v svoji škofiji, v svoji župniji, v družinah in vsem človeštvu – za rešitev mnogih duš.

MARIJA JE POVABILA NAJ SE VSE DRUŽINE POSVETIJO SVETIM TREM SRCEM

Manaus : 6.6.2015  je Marija v sporočilu povabila :“Družine naj se posvetijo našim Trem Svetim Srcem, ker samo družine, ki bodo sledile vzoru in krepostim Svete Družine – moje družine, bodo mogle izpolniti Božjo voljo do konca.”

 

9.6. 2015 je Edson sporočil: SVETI JOŽEF JE PRIDOBIL TO MILOST ZA SLOVENIJO, DA BO PRIČEVALKA LJUBEZNI NJEGOVEGA SRCA SVETU: Bog deluje in odpira vrata, kmalu bomo videli njegovo delovanje v svetu s Pobožnostjo treh Src, kot še nismo videli nikoli, ker bo svetila in zaslepila satana. Veliko bo število tistih, ki se bodo posvetili trem Svetim Srcem, veliko število, tisoče družin.

DRAGI DUHOVNIKI, POSKUSILA SEM VAM ČIMBOLJ PRIBLIŽATI TO, DA STE POKLICANI, DA SODELUJETE V TEM BOŽJEM NAČRTU SPREOBRNJENJA  IN POSVEČEVANJA DRUŽIN. PRIDITE NA SREČANJE. NEBEŠKA MATI VAM NE BO OSTALA DOLŽNA.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.09.20157bb6716d385b38125b6bfc8528abb8bb

Moj sin, bolj kot kdajkoli prej morate moliti za Cerkev in za svet. Težki časi velike zmede so prišli in mnogi ne bodo vedeli kaj morajo storiti in kateri poti naj sledijo.

V kratkem se bo prišlo do velike izgube vere in mnogi bodo hodili po svetu brez luči in brez življenja, sledili svojim lastnim strastem in posvetnim željam, ker bodo delovali kot če bi bili gospodarji svojih življenj in poznavalci resnice, prezirajoč Božje zapovedi in zavračajoč njegove tako svete nauke.

Bog bo zahteval račun od svojih duhovnikov, ker niso luč njegovemu ljudstvu in kadar bo njegova sveta in močna roka udarila po njih se bo slišal velik jok in bolečina. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.09.2015

(praznik Naše Gospe iz La Salette)

Moj sin, moja sporočila o molitvi, spreobrnjenju in svetosti so za vso Cerkev in za ves svet. Bog kliče vse k spreobrnjenju; vse svoje duhovnike in vse vernike.

Njegove zapovedi in nauki so za vseh in vsi morajo ljubiti, ubogati in spoštovati kar je zapustil, da bi vas vodil po poti vere in resnice. Nihče ni oproščen slediti njegovim Zapovedim, ki imajo še vedno moč in oblast,  v teh sedanjih časih, in bo ostala za vedno. Povej to vsej Cerkvi in vsemu človeštvu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

SPOROČILO DUHOVNIKOM V SLOVENIJI Marija duhovnikom:

 VIŠNJA GORA, 18.6. 2013 
“MIR MOJI LJUBLJENI OTROCI!
JAZ, VAŠA NEBEŠKA MATI, SEM VESELA VEŠE PRISOTNOSTI IN VAM POVEM, DA MOJ SIN jEZUS ŽELI DUHOVNO PRENOVO DRUŽIN V VSEJ SLOVENIJI. DOBRI BOG JE POLN LJUBEZNI DO SVOJEGA LJUDSTVA.

TA PRENOVA SE BO NAJPREJ ZAČELA ZA MOJE SINOVE DUHOVNIKE IN TAKO BO PREKO NJIH NJEGOVA LJUBEZEN TER NJEGOVA MILOST DOSEGLA VELIKO OČETOV, MATER, MLADIH IN OTROK……….

DUHOVNIKI, OTROCI MOJI, TAKO DRAGI IN DRAGOCENI V MOJIH MATERINSKIH OČEH. POMAGAJTE SVOJI BREZMADEŽNI MATERI SPREOBRNITI MNOGA SRCA ZA MOJEGA SINA JEZUSA. VEDNO SEM OB VAŠI STRANI, DA VAM POMAGAM IN VAS SPREMLJAM V VSEM. .

 

Marija duhovnikom BREZJE 18.6. 2013 

… Otroci, ljubezen, Božja ljubezen lahko spremeni vse. Ne obstaja otrdelo srce, ki se ne  odpre pred to Božjo ljubeznijo, vi  pa boste priče te ljubezni za vse in veliko žalostnih stvari se bo spremenilo. Srca bodo ozdravela, družine se bodo prenovile, poklicanosti se bodo obnovile in veliko duš bo rešenih.

Bog je ljubezen in ljubezen je večna. Ostanite združeni. On, ki je Vsemogočni in večni Oče, lahko nemogoče spremeni v mogoče. Nikoli ne dvomite. Gospodova Beseda se ne bo spremenila nikoli in niti se ne bodo spremenili njegova ljubezen in obljube. Sprejmite te besede ljubezni v vaša srca in vaša življenja in boste priče  čudežev in velikih stvari, ki jih bo Bog po vas naredil v vaši domovini…

 

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA:

Z razkritjem tretjega srca in prikazovanja v Itapirangi, Gospod podeljuje nove nebeške milosti v naših težkih časih, v katerih se moška osebnost uničuje s podobo greha, ki ga vodi k poženščenosti, perverznosti in moralnemu in duhovnemu razpadu in uničenosti. Poleg tega je podoba očeta in moža strašno nazaduje, postane kar najbolj nečisti človek, neodgovoren in grešnik pred svojimi obveznostmi kristjana in do družine.

Posvetitev Prečistemu Srcu svetega Jožefa
Tvojemu Prečistemu Srcu se v tem dnevu posvetimo o slavni sveti Jožef. Posvetimo ti naše družine in vse kar imamo. Kot si varoval Jezusa in Marijo o moj ljubljeni varuh, varuj tudi mojo dušo in moje življenje pred vsemi nevarnostmi, ki me obkrožajo in ogrožajo.
O slavni sveti Jožef, nauči me globoko ljubiti presveti Srci Jezusa in Marije, da bi s tem dosegel njuno globoko ljubezen do tvojega Prečistega Srca in ga oznanjal in častil, kot zasluži da bi ga častili in ljubili za vso večnost. Amen!

Škapulir Svetega Jožefa nas spodbuja, da živimo naše duhovno življenje v združenosti z Bogom, z večjo vero in ljubeznijo. Poleg tega je znak zaščite proti silam zla razširjenim po vsem svetu.

Posvetitev, ki nas jo je naučila Sveta Devica v Itapirangi, je močno cepivo proti zlu in grehu, nam pomaga, da moč, dejanja in volja naše duše so popolnoma usmerjene k Bogu.
Ta posvetitev je strah vseh demonov, ki izgubijo moč nad tistimi, ki so vstopili v službo Bogu in tistimi, ki praktično niso imeli nobene pomoči in možnosti, da bi bili odrešeni. Ta posvetitev nas zdravi in osvobaja vseh moči hudega.

POSVETITEV ZDRUŽENIM SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA

 Posvetitev trem svetim Srcem,Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino, Prečisto Srce sv. Jožefa, Danes (nocoj) vam posvetim svoje misli*, svoje besede*, svoje telo*, svoje srce*, in svojo dušo*, da se v tem dnevu (v tej noči) po meni izvrši vaša sveta volja. Amen.

 

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

To posvetitev naredimo trikrat dnevno,: zjutraj, popoldne in ponoči. Pomembno je, da naredimo znamenje križa na mestu, kot izgovarjamo besede.

»Naj bo Gospod vedno slavljen, počaščen in ljubljen!«

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.7.2015 Edsonu Glauber

ab656d615b21de0bfb0cdb2dc1d70204 (1)

V večernih urah mi je Sveta Mati dala pomembno sporočilo za svet.

Moj sin, ker obstajajo otroci, ki pokleknejo na zemljo in molijo ter darujejo Nebeškemu Očetu v spravo za vsakodnevne storjene grehe, bo še usmiljenje za mnoge grešnike in za svet.

Kadar usmiljenje premaga pravičnost potem milost premaga srca najbolj nehvaležnih in upornih grešnikov, ki se spreobrnejo in spremenijo način svojega življenja, vrnejo se na sveto pot svetosti h Gospodu, v naročje tistega, ki je ustvaril vse stvari in tako priznajo njegovo Božje Veličastvo.

V teh težkih časih hudič divje napada, da bi pogubil izvoljene. Tudi tiste, ki sem jih izbrala, da drugim širijo mojo materinsko ljubezen in moja materinska sporočila.

Koliki so napadeni in preganjani po moči pekla, ki čaka priložnost, da jih uniči in utiša.

Ti, sin, bojuj, bojuj do konca, bojuj dober boj z močjo vere z močnim tokom Rožnega venca, ki te najtesneje združi z mojim Materinskim Srcem. Naj bo Rožni venec za vas zanesljivo znamenje moje ljubezni in moje materinske zaščite.

Večni Oče blagoslovi vse človeštvo po zaslugah svojega BOŽJEGA SINA, po njem se dvigne slava nebes, ker je dal vrednost ceni vašega odrešenja. Približuj se z ljubeznijo, vero in spoštovanjem do njegovih sadov in zaslug pridobljenih po njegovem učlovečenju, življenju, križevem potu, smrti, vstajenju in vnebohodu.

Ne izgubljajte velikih milosti, ki vam jih Nebeški Oče daje pri vsaki Sveti Maši.

Evharistijo naj moji otroci vredno prejmejo pri vsaki sveti daritvi, ki je najboljša oblika darovanja žrtve Nebeškemu Očetu, ki blagovoli obilno blagosloviti svet, ozdravljati srca grešnikov, obnavljati duše, reševati družine in daje moč in zmago svojim duhovnikom, da zmagajo nad oblastjo teme in ponižajo hudiča pod Gospostvo mojega Božjega Sina, Gospoda Nebes in Zemlje.

Kadar je Gospod resnično slavljen, čaščen in ljubljen v vsaki Sveti Evharistični žrtvi svet najde zares Pot, Resnico in Življenje, ki ga vodi v slavo nebes.

Molite, molite, molite. Bog vas ljubi. Vi še niste razumeli to resnično ljubezen, ker samo tisti ki ljubijo in se predajo Božji ljubezni bodo se okoristili z njegovo Božjo lučjo, ki bo razjasnila in osvetlila večne resnice.

Duhovniki, ki bi morali biti bolj vključeni v to sveto in Božjo ljubezen in jo poznati v globino, so prvi ki so tako hladni, neobčutljivi in nehvaležni, ker se ohladijo v svoji prvi ljubezni in pozabijo zakaj bi morala njihova srca utripati in goreti ves čas, od začetka do konca, opustijo pravo pot do tistega, ki jih je poklical po imenu in sledijo lažem in zavajanju miselnosti modernega sveta, ki jim prikazuje drugačen način razmišljanja, življenja in delovanja, vendar to ni tisto, ki vodi v Najvišje dobro in resnično Življenje.

Brez Boga in brez resnice noben duhovnik ne bo ostal na nogah!

Brez molitve in brez luči Svetega Duha se noben duhovnik ne bo dotaknil otrdelih src, ampak bodo premagani od teme, ki jih išče, hoče jim odvzeti svojo svetlobo in so podkupljeni od hudiča.

Brez odrekanja in žrtve bodo duhovniki težko premagali skušnjave.

Lene duhovniške duše, hladne in brezbrižne ne bodo vstopile v Nebeško Kraljestvo.

Odgovornost je velika, kolikor je veliko število duš, ki jih morajo rešiti za Boga, voditi na pravo pot………. Molite, sinovi duhovniki! Molite in pripadajte Nebeški Materi, da bi popolnoma pripadali Bogu v teh težkih časih, ko katastrofe doletijo tolike otroke na mnogih krajih sveta.

Računam na vas, računam na vaše molitve, na vašo predanost in ljubezen tako, da bi moja sporočila kar najhitreje dosegla vsa srca, da bi duše vzljubile Gospoda in hotele biti njegove.

Hvala vsem mojim otrokom, ki se borijo vsak dan za njihovo spreobrnjenje, kljub velikim preizkušnjam, trpljenju in solzam. Nič ni izgubljeno, vse se posvečuje po milosti Božji in se spremeni v milosti in blagoslove za odrešenje sveta.

Jaz, Mati Nebes, Mati Milosti, Mati Rožnega venca in miru vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.6.2015

lacrime_0

Moj sin, če jokam, dvomite. Če govorim, ne sprejmete. Ko pride dan Božje Pravičnosti bo velika kazen doletela svet. Oče ne bo poslušal in tudi ne gledal vaše solze, ker ste zaničevali in zavrnili moje besede in moje solze, iztočene v tolikem času za vas.

Povej to svetu, škofom, duhovnikom, kakor hitro je mogoče, ker bo Bog od njih zahteval mnogo, vedno bolj in bolj.

Blagoslavljam vse vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ŽUPNIKI – DUHOVNIKI

POSVETITE  ŽUPNIJE, KI SO VAM ZAUPANE, SVETIM TREM SRCEM.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

SPREMENITE NAČIN ŽIVLJENJA – POSTANITE SVETI. ŽIVITE SVETOST, V KATERO VAS JE POKLICAL MOJ SIN. (Iz sporočila Naše Gospe)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ŽUPNIKI – DUHOVNIKI

MarijaPomagaj01s

Pozdravljeni v ljubezni združenih Treh svetih Src Jezusa, Marije in svetega Jožefa (  l. 2013)

Prav gotovo ste bili seznanjeni z obiskom Edsona Glauber do Souza Coutinho v Sloveniji  v mesecu maju in juniju letošnjega leta. O tem je poročal radio Ognjišče in TV Exodus.

G.Edsonu je Jezus dal nalogo in zaupal poslanstvo širjenja češčenja prečistega Srca svetega Jožefa in s tem tudi združenih Treh svetih Src. Tako kot se je presveto Jezusovo Srce razodelo Marjeti M. Alacocque v Paray le Monial v Franciji in brezmadežno Srce Marijino v Fatimi, Portugalska,  tako je sveti Jožef na Jezusovo željo  izbral kraj Itapiranga, v Amazoniji, Brazilija, da se v tem kraju in po tem kraju razodene njegovo prečisto Srce vsemu svetu.

g. Edson že več kot 13 let prihaja v Evropo, predvsem v Italijo, ker je obisk Italije povezan še z drugim prikazovanjem Marije, Kraljice družine v Ghiaie di Bonate-Bergamo.

V Italiji je v teh letih ustanovil veliko molitvenih skupin, ki častijo Jožefovo Srce in vsa tri sveta Srca.

Večja skupina se imenuje Marija, regina dei giovani, Vigolo, ki združuje mlade in družine ter vse,ki so pripravljeni sodelovati v molitvenem združenju. Te kraje vsako leto obiskuje tudi g. škof Itacoatiare iz Brazilije, ki je po rodu Italijan iz Martinenga – Bergamo.

G. škof Itacoatiare, kamor spada Itapiranga, je z DEKRETOM potrdil verodostojnost prikazovanj, po Marijini želji izdal  dekret in položil temeljni kamen za svetišče Kraljice rožnega venca in miru, kjer se bodo častila tudi vsa tri sveta Srca. Edsonu je dal priporočilno pismo, s katerim mu dovoljuje da potuje in evangelizira svetu  prejeto poslanstvo.

Edson je sedaj star 41 let. Lani in letos je bil povabljen poleg Italije še v Francijo in Slovenijo, kjer je pričeval o ljubezni Src Svete Družine, o želji in zahtevi Boga po spreobrnjenju človeštva. Saj vendar vsi vemo, da človeštvo drvi v pogubo v vseh ravneh, tako najprej duhovno in posledično čustveno, pa materialno, da se družine razbijajo….

Namesto Jezusovih blagrov se človeštva polašča delovanje zlega in Zla, napuha, samozadostnosti, brezbrižnosti, pohlepa … pa kaj naj še naštevam, saj je vidno vse to že pri majhnih otrocih, ko ni več nobene prave vzgoje za vrednote in ljubezen, le redki pa so vzgojeni v veri.

Papež Frančišek nas v svojih homilijah tako jasno uči, kje so zanke, pa tudi svetega Jožefa nam daje kot zgled velikokrat.

Da se vrnem na Edsonovo poslanstvo:

Jezus želi, da človeštvo začne sprejemati in častiti prečisto Srce njegovega krušnega očeta Jožefa. To je bilo izraženo v sporočilih. To je nov izvir milosti, ki jih nebo želi izliti na človeštvo, na može in družine, da bi se možje  upodabljali po svetem Jožefu, žene po Mariji in družine po Sveti Družini. Samo iz svetih družin lahko rastejo zdravi rodovi.

Slovenija ima milost da je bila že leta 1675 posvečena svetemu Jožefu in čeprav je bil zadnje čase nekoliko odrinjen ob stran, imamo vendarle dobro podlago za sprejem češčenja prečistega Srca svetega Jožefa in s tem združena vsa tri Srca Svete Družine. Tako nam je Edson povedal, da je Itapiranga na prvem mestu po češčenju sv. Jožefa, Slovenija pa takoj za njo, torej na drugem mestu. To mu je povedala Mati  Marija.

Nebeški Oče nam je preko vidca Edsona, na srečanju v Stični lani 2012 pokazal, da drži nad Slovenijo svojo Božjo roko, iz katere izhajajo žarki milosti na vso našo domovino.

Prav gotovo je pobožnost do prečistega Srca svetega Jožefa pot in vir milosti za posameznike, za družine in človeštvo.

Letos je g. Edson obiskal več krajev po Sloveniji. Povsod je imel videnje in prejel sporočilo od nebeških gostov. Najbolj v ospredju so sporočila prejeta na Kureščku, Rakovniku, Grosupljem, Brezjah in Stični. Citiram: V višnji Gori, v privatni hiši, kjer so bili tudi zbrani nekateri duhovniki je nebeška Mati povedala: Moj sin Jezus želi duhovno prenovo družin po vsej Sloveniji. Ta prenova se bo najprej začela za moje sinove duhovnike in tako bo preko njih Njegova ljubezen in Njegova milost dosegla veliko očetov, mater, mladih in otrok.  Na Brezjah je prosila, da so srca duhovnikov in posvečenih odprta za sprejem tako svete in tako velike ljubezni, kot je Božja ljubezen… in vi pričujte to ljubezen vsem in veliko žalostnih stvari se bo spremenilo. Srca bodo ozdravela, družine se bodo prenovile, poklicanosti se bodo obnovile in veliko duš bo rešenih.

Vem, da imajo mnogi duhovniki problem s sprejemanjem »prikazovanj na tolikih krajih sveta«, vendar nam vernikom pomaga v utrjevanju naše vere in Marija je žalostna, ker  mnogi duhovniki ne sprejemajo klicev ljubezni njenega materinskega Srca.

Izšla je knjiga, v kateri sem zbrala glavna sporočila in obrise od začetka prikazovanj 1994 do 2012. Poleg tega je izšla knjižica s sporočili, ki smo jih letos po Edsonu prejeli za našo domovino.

Vabim vas, da si vzamete čas in premišljujete ta sporočila in našli boste sebe, kje, kako in kdaj lahko začnete s molitveno pobožnostjo k svetemu Jožefu.

Kot prvi korak vsem priporočam :

Povabite ljudi, da pred ali po maši, na prvo sredo v mesecu začnete z molitvijo rožnega venca 7 žalosti in radosti svetega Jožefa. V ta namen dobite  zgibanko z molitvijo. To je za začetek dovolj.

Sveti Jožef bo ta dan dežil milosti na vas, na vaše župnije, družine, Cerkev. Saj je sveti Jožef zaščitnik in varuh svete Cerkve. Taka je obljuba in že po mnogih krajih so nastale te molitvene skupine.

Veliko ljudi je prejelo in nosi škapulir svetega Jožefa, ki je znamenje njegovega varstva.

Mnogi duhovniki odgovorijo, to še ni priznano v Cerkvi. Res je, tudi Jezusovo in Marijino Srce ni bilo takoj priznano od Cerkve. Ko pa je ljudstvo vztrajno častilo njuna Srca je tudi Cerkev potrdila ti pobožnosti. Tako je prvi petek namenjen Srcu Jezusovemu, prva sobota Srcu Marijinemu in Jezus želi, da je prva sreda namenjena češčenju Jožefovega Srca.

Vsem želim obilje Božjega blagoslova in da bi po češčenju svetega Jožefa – njegovega Srca– vsi prejemali milost spreobračanja najbolj okamenelih src, kot je dana obljuba svetega Jožefa duhovnikom.

Želim, da bi bile nekoč  naše cerkve polne Božjega ljudstva na poti v večno domovino.

2 Odgovora na DUHOVNIKOM (L. 2013)

 1. damijan says:

  To ni neka nova stvar, že sredi 19. stoletja, natančneje leta 1843 je papež Gregor XVI. potrdil pravila družbe, ki je častila Prečisto srce svetega Jožefa. Ustanovitelj te družbe je bil italijanski oblat Mihael Bokko, če se ne motim, pa je nosila ime Družba češčenja prečistega srca svetega Jožefa. Jožefovo prečisto srce se je že častilo tudi na slovenskih tleh. Motor tega čaščenja je bil duhovnik Janez Volčič, kije v župniji Šmarjeta na Dolenjskem ustanovil posebno družbo češčenja svetega Jožefa, jasno je govoril tudi o prečistem srcu svetega Jožefa. Knjige, ki jih je izdal o svetem Jožefu so dobile imprimatur škofije, kar pomeni, da je vsebina nesporna in v skladu s cerkevnim naukom. Zato ni nobenega strahu, da to ne obstaja. Ker je papeštvo to že potrdilo sredi 19. stoletja in je to češčenje bilo že na slovenskih tleh. Oboje dokazujejo pisni dokumenti. Ne bojte se, ker to ni nič novega.

  • Nevenka says:

   Dragi Damijan
   Jožefovo Srce se je častilo tudi na slovenskih tleh in motor tega čaščenja je bil duhovnik Janez Volčič. Žal je to čaščenje zamrlo, kot je zamrla vera mnogih ljudi.
   Ta milost, da po prikazovanjih v Itapirangi Jezus želi, da se Srce njegovega krušnega očeta razodene in časti kot Prečisto Srce svetega Jožefa, je milost za te čase, za reševanje mladih, za reševanje družin, za reševanje in ohranjanje v svetosti posvečenih, za vesoljno Cerkev. Jožefu, ki je prvi svetnik za Marijo je dana milost, da nam pri Božjem Sinu izprosi vse potrebno za zdravo in srečno prihodnost človeštva. Če bomo računali samo na svoje moči potem ni prihodnosti. MILOST PRIHAJA OD ZGORAJ, iz nebes, ki so naš cilj. MNOGI, MNOGI MI PRIČUJEJO O MILOSTIH, KI JIH PREJMAJO PO MOLITVI ROŽNEGA VENCA 7 ŽALOSTI IN RADOSTI SVETEGA JOŽEFA, s katerim počastimo Jožefovo Srce na prve srede v mesecu tako, kot Jezus in Marija želita. Kdo pa je bolj ljubil Jožefa in s tem tudi njegovo Prečisto Srce, kot prav Jezus in Marija? Kdo je zaupal Jožefu tako veliko poslanstvo, da mu je dal nalogo biti varuh in oče svojemu Sinu? Če mu je nebeški Oče zaupal toliko, če sta mu Jezus in Marija izročila v varstvo svoja življenja in poslanstvo, zakaj mu ne bi tudi mi? S tem ne izključimo Marije ali jo postavimo na isto ali nižjo raven od Jožefa, kot nekateri mislijo in tudi s tem ne prehitevamo časov, ko bo Cerkev potrdila češčenje Prečistega Srca svetega Jožefa. Tudi Marijino Brezmadežno in Jezusovo Presveto Srce so ljudje častili prej, predno je Cerkev potrdila to češčenje.
   SPREJMIMO TEGA PREČISTEGA IN SKRBNEGA VARUHA NAZAREŠKE DRUŽINE IN MU IZROČIMO V VARSTVO SVOJE DRUŽINE NAŠE OTROKE, NAŠO MLADINO, NAŠE POSVEČENE, NAŠO CERKEV.
   MILOST JE MILOST IN JE ZASTONJSKI DAR IN ČEŠČENJE JOŽEFOVEGA PREČISTEGA SRCA JE ZASTONJSKI JEZUSOV DAR ČLOVEŠTVU TEH ČASOV PO RAZODETJU V ITAPIRANGI.
   S ČEŠČENJEM JEZUSOVEGA, MARIJINEGA IN JOŽEFOVEGA SRCA, KI SO ZDUŽENA V ENI LJUBEZNI, BOMO NAJPOPOLNEJE ČASTILI SVETO TROJICO, TAKO KOT JO ČASTI SVETA NAZAREŠKA DRUŽINA.
   NAJSVETEJŠA SRCA SVETE NAZAREŠKE DRUŽINE, PROSITE ZA NAS

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja