SPOROČILA 2016

SPOROČILO NAŠE GOSPE 01.01.2016 -MEDJUGORJE (BIH)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da blagoslovim vas, vaše družine in ves svet.

Bog vas že dolgo časa prosi za spreobrnjenje, toda mnogi ne odprejo svojih src za njegovo ljubezen, ker se pustijo odnesti idejam in govorjenju tega sveta.

Bojujte se za nebesa, otroci moji, ker tam bi morali iti nekega dne. Darujte Srcu mojega Sina Jezusa dela ljubezni za odrešitev duš. Ne ostanite gluhi za moj glas in ne bodite neposlušni.

Moj Božji Sin, ki je v naročju mojega Ženina Jožefa me je poslal, da vam povem to sporočilo. Vrnite se, vrnite se h Gospodu, da ne boste pozneje jokali, ker ste bili gluhi za njegov glas.

Naj bodo vaša življenja razsvetljena z nebeško milostjo in blagoslovi in naj bodo vaše družine izvir svetosti in miru, za spreobrnjenje mnogih vaših bratov.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.01.2016 MEDJUGORJE (BIH)

 

Danes, zjutraj je bilo prikazovanje Naše Gospe Mirjani. Med prikazovanjem sem slišal glas Naše Gospe, ki mi je rekel: vzemi s seboj ta majhen kamen, ki je pred teboj!.. Gledal sem kjer mi je navedla in videl majhen kamenček, ki je bil zakopan v zemlji. Ko sem ga potegnil ven sem videl, da je imel obliko srca. V sporočilu, ki ga je Mirjana danes prejela je Sveta Mati govorila o pogoju, da samo čisto in ponižno srce je prijetno njenemu Božjemu Sinu.

 

Zvečer mi je Sveta Mati dala to sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati prihajam vas prosit, da nadaljujete z darovanjem vaših molitev za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov. Moji otroci, molite za tiste, ki še ne razumejo moje prisotnosti v svetu in ki ne sprejemajo mojih sporočil v svoja srca, ker jim ne verjamejo.

Moji otroci, Bog vas prosi za ponižnost, molitev, spreobrnjenje in odpoved. Začnite pripravljati svoje duše in odpovejte se tistemu, kar vas ne vodi v nebesa. Niso posvetne stvari, ki vas bodo vodile v nebesa, temveč Bog moji otroci. Kaj storite vi za zveličanje svojih duš in za zveličanje svojih bratov?

Tukaj sem prišla klicat človeštvo k Bogu, ampak moje otroke še odnese glas sveta in zapustijo pot svetosti, kadar pridejo preizkušnje.

Ne bodite nezvesti Bogu. Živite moja sporočila z ljubeznijo. Bolj ko jih ljubite bolj moči imate, da premagate zlo. Bolj ko verjamete bolj velike gore se bodo premaknile pred vami.

Bog je z vami in sprejema Medjugorje v svoje Srce. On je izročil to mesto mojemu Brezmadežnemu Srcu tako, kot mi je izročil Guadalupe, Lourdes, Fatimo in Itapirango.

Vse moj Sin naredi, on dela čudeže, da bi bila njegova Nebeška Mati bolj poznana in ljubljena in da vas lahko nesem v njegovo Božje Srce.

Otroci, ne izgubite poguma in vere. Jaz sem ob vaši strani in vam dajem nekoliko moje moči in mojo milost, da bi se z vero in pogumom v Božjem imenu bojevali proti vsemu  zlu. Molite, veliko molite in vse se bo spremenilo v vašem življenju.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 3.1.2016 RAKOVNIK (SLOVENIJA)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Nebeška Mati prihajam vas prosit, da odprete svoja srca za ljubezen mojega Sina Jezusa.

Bog vas ljubi in želi vašo srečo. Ne zanemarjajte svoje odrešenje. Bodite čuječni in ne pustite se premagati posvetnim stvarem.

Sprejmite besede ljubezni, ki vam jih govorim in bodite tisti, ki živijo svetost in mir v svojih domovih.Ne izgubljajte časa! Bog želi rešiti vaše družine, moji otroci. Ne bodite od sveta, kajti svet vam ne more dati večnega življenja. Svet je pokvarjen in mnogi živijo v grehu, daleč od Boga. Molite, da bi prejeli luč in moč da premagate sedanjo temo, ki vas hoče objeti. Jaz vas pokrivam s svojim varovalnim plaščem in vas blagoslavljam z blagoslovom miru.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 4.1.2016 KRKA PRI NOVEM MESTU (SLOVENIJA)

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Ljubljena Mati vas ljubim in prihajam prosit vas, da nadaljujete z darovanjem vaših molitev in žrtev za dobro sveta in za spreobrnjenje vaših bratov.

Mnogi ne želijo vedeti za Gospoda in se oddaljijo od njegove ljubezni, ker se pustijo preslepiti hudiču in grehu.

Moji otroci, to je čas, da se naučite izpolnjevati Božjo voljo, to je čas prinašati ljubezen, mir in odpuščanje vsem vašim bratom.

Jaz sem tu pred vami, ker vas ljubim. Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce in nesem vaše prošnje mojemu Sinu Jezusu.

Hvala, ker ste prišli, da prejmete blagoslov vaše Ljubljene Matere. Bodite zvesti Bogu in prinašajte vašim bratom moj materinski blagoslov.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILA NAŠE GOSPE 5.1.2016 BREZJE-SLOVENIJA

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in želim vas sprejeti v svoje Brezmadežno Srce. Tu, notri v mojem Srcu spreminjam vaša srca kot Bog želi, jih napolnjujem z ljubeznijo in zaupanjem.

Prepustite se mojim rokam in vas bom vodila k Jezusu. Tu sem, da vas učim pripadati Bogu. Jaz sem tu, da vam dam nekaj moje materinske ljubezni, da se vaše duše napolnijo z lučjo, močjo in pogumom.

Ne bojte se preizkušenj življenja in težav. Kadar začutite težo in utrujenost nad seboj me kličite in jaz vas bom dvignila da boste sledili svoji poti ki vas vodi k Bogu.

Ne pozabite, da je molitev sredstvo po katerem se približate mojemu Materinskemu Srcu.

Ne pozabite mojega rožnega venca. Rožni venec je molitev, ki vas združuje z mojim Brezmadežnim Srcem.

Rožni venec je molitev, ki vam daje potrebne moči za premagovanje zla.

Bog daje danes vsem vam in vsemu svetu svoj blagoslov. Hvala, da ste poslušali moje povabilo k molitvi.

Bog sprejema družine v Sloveniji v svoje Božje Srce.

Naredite, da bodo družine z njihovo posvetitvijo čim hitreje je mogoče vstopile v naša Presveta Srca. Kadar se družine nam posvetijo, velika luč jih razsvetljuje in osvobaja tolikega telesnega in duhovnega zla in pritegnejo nase usmiljeni Božji pogled.

Družine, ki se izročijo našim Srcem bodo svetilnik luči za  tolike druge družine, ki potrebujejo Božjo ljubezen in milost.

Satanovo kraljestvo teme se je v Sloveniji streslo, po plamenu ljubezni naših treh združenih Svetih Src. Naj se ta plamen razširja vedno bolj na mnoge družine in Bog bo imel usmiljenje s Slovenijo in jo bo napolnjeval z milostjo svojega Božjega Duha.

Hvala za vaše darovanje in predanost temu delu ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 04.02.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog še daje možnost, da se težavna in trda srca spreobrnejo.

Bog želi rešiti tiste, ki zanikajo in ne sprejemajo njegove ljubezni in usmiljenja. Posredujte za spreobrnjenje tistih, ki ne sprejemajo Božje ljubezni in moje Materinske ljubezni.

Preko moje ljubezni boste dosegli Srce mojega Sina Jezusa. Zaupajte se moji ljubezni in jaz vas bom vodila k njemu.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Hvalnica Božji ljubezni

31 Kaj bomo torej rekli k vsemu temu? Če je Bog za nas, kdo je zoper nas? 32 On ni prizanesel lastnemu Sinu, temveč ga je dal za nas vse. Kako nam torej ne bo z njim tudi vsega podaril? 33 Kdo bo obtoževal Božje izvoljence? Bog opravičuje! 34 Kdo bo obsojal? Kristus Jezus, ki je umrl, še več, ki je bil obujen od mrtvih

in sedi na Božji desnici ter posreduje za nas? 35 Kdo nas bo ločil od Kristusove ljubezni? Mar stiska ali nadloga, preganjanje ali lakota, nagota ali nevarnost ali meč? 36 Prav kakor je pisano:

Zaradi tebe nas ves dan pobijajo,

imajo nas za klavne ovce.

37 Toda v vseh teh preizkušnjah zmagujemo po njem, ki nas je vzljubil. 38 Kajti prepričan sem: ne smrt ne življenje, ne angeli ne poglavarstva, ne sedanjost ne prihodnost, ne moči, 39 ne visokost, ne globokost ne kakršna koli druga stvar nas ne bo mogla ločiti od Božje ljubezni v Kristusu Jezusu, našem Gospodu.

 

 

JEZUSOVO SPOROČILO DNE 5.2.2015 MANAUS

V ITAPIRANGI KRALJUJEM S SVOJO LJUBEZNIJO, TODA LE PONIŽNE DUŠE JO BODO RAZUMELE IN JO KORISTILE!

 

Moj mir naj bo z vami vsemi!

Moj sin, kraljujem v Itapirangi z ljubeznijo, toda le ponižne duše bodo razumele in jo  koristile.

Moja ljubezen je za vse, ki jo sprejmejo s skesanim srcem in jim je žal. Moja ljubezen je za tiste, ki jo sprejmejo z otroškim srcem in znajo biti majhni pred menoj in mojo Sveto Materjo.

Vstopi v moje srce in ti prvi koristi to mojo ljubezen in jo nesi tistim, ki jo potrebujejo, ki so bolni, ki so brez vere in upanja. Moja ljubezen zdravi vaše duše. Moja ljubezen očiščuje vaša srca in jih naredi, da so moje. Jaz vas ljubim in s svojo ljubeznijo vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 6.2. 2013 OB 23 OBLETNICI MOLITVENE SKUPINE

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas vabim k molitvi in zadoščevanju za grehe, ki so storjeni po vsem svetu.

Darujte Gospodu svojo ljubezen, tako da se vedno bolj zavzeto posvečate za Božje Kraljestvo. Pomagajte svojim bratom pri ozdravljenju od duhovne slepote, tako da vi vsem nosile luč in Božjo ljubezen.

Molite, molite za Sveto Cerkev. Molite za človeštvo. Mnoge žalostne stvari se lahko spremenijo po molitvi in mnogo hudega je lahko premagano z vašo ljubeznijo in vašo poslušnostjo Bogu.
Bog gleda in varuje tiste, ki so ponižni in majhni pred njim. Spreobrnite se. Spreobrnite se. Spreobrnite se! Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.2.2016– MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam iz Nebes in vas prosim, da darujete svoje molitve za spreobrnjenje vsega sveta, ki se nahaja v grehu in brez življenja.

Moji otroci, mnogi vaši bratje se pustijo  odvleči prevaram sveta in moje Materinsko Srce trpi in skrbi usoda njihovih duš, če se ne bodo pokesali in spremenili življenje.

Nosite Božjo Luč tistim, ki so zaslepljeni z grehom. Hudič uničuje mnoge duše z napuhom, ker mnogi ne molite z ljubeznijo in srcem, kot sem prosila.

Ponosna duša ne sveti in je strašno orožje v satanovih krempljih, toda Bog zna to dušo popraviti v pravem času in z dihom resnice stori, da vse zlo pade na tla.

Molite, molite za rešitev in spreobrnjenje človeštva. Čas milosti, ki vam ga Bog daje je milost njegovega Božjega Srca, ki vas toliko ljubi. Spremenite življenje torej, vrnite se na pravo pot in Gospodova milost in blagoslov bosta prišla na vas.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.2.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu, da vas varujem pred vsem zlom in da vas sprejmem v svoje materinsko Srce, ki je polno ljubezni za vas in za vaše družine.

Ničesar se ne bojte! Moj varovalni plašč vas brani in s tem plaščem vas pokrivam, kakor tudi vaše družine, da bi mogli služiti mojemu Božjemu Sinu v miru in vedrini.

Molite za tiste, ki ne molijo in ki so daleč od mojega Sina Jezusa. Vsako preizkušnjo, vsako bolečino in vsako težavo, ki jo doživljate morete darovati Gospodu v spravo za  svoje grehov in grehe vsega sveta, proseč Gospoda rešitev duš.

Moji otroci, ne izgubite nikoli poguma, niti vere in upanja. Verujte vedno bolj in učite se zaupati, četudi zgleda vse, da se nič ne spremeni v vaših življenjih, kajti Gospod vas nikoli ne zapusti. On je vedno ob vaši strani in vas blagoslavlja. Jaz vas ljubim in z veliko ljubeznijo vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE  5.3. 2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes, ker je moje srce polno ljubezni za odrešenje vsakega izmed vas.

Moji otroci, Bog je pripravil za vas mesto v slavi svojega kraljestva. To je kraj neskončne sreče, ki bo trajala večno in je namenjena tistim, ki bodo vztrajali do konca.

Ne oddaljite se od Gospoda, ko  preizkušnje padajo na vas. Imejte vero. Bog vas ne bo zapustil. On želi odrešenje vaših duš in želi vas videti nekega dne ob njegovi strani v nebesih.

Težki dnevi prihajajo nad Brazilijo in ves svet. V mirnem dnevu, ko mnogi bodo obhajali trpljenje in križev pot mojega Sina, bo velika bolečina in trpljenje nepričakovano doletela Cerkev in moje otroke in takoj mnogi med njimi bodo padli na tla mrtvi.

Molite otroci moji, molite da ustavite zla in trpljenja, ki ga hudič želi prinesti  tistim, ki ne živijo združeni z Bogom.

On želi uničenje Cerkve in uničenje vaših duš. Borite se proti vsemu zlu z molitvijo rožnega venca in  hranite se z vero in ljubeznijo iz Evharistije…

 

Ko je Naša Gospa dejala te zadnje besede, mi je pokazala bolečino in dala razumeti, preko notranje luči, da pridejo dnevi, ko mnogi bodo iskali Evharistijo in želeli prejemati Jezusovo Telo in Kri in ne bodo imeli možnosti.

 

Sem ob vaši strani, da vas blagoslavljam in dajem nekoliko moje moči, da boste prenašali z vero in pogumom težke dneve, ki prihajajo.

Amazonija se bo močno tresla in mnogi bodo jokali. Nehajte  grešiti. Bodite poslušni klicem, ki vam jih vaša Mati prinaša in sporoča s Srcem v svojih rokah in vas prosi, da se zatekate Vanj, ker je vaš ščit in obramba pred Božjo pravičnostjo, ki bo močno udarila svet.

Veliko molite za Sveto Cerkev, veliko molite za spreobrnjenje grešnikov, ker če se ne pokesajo, bo za mnoge prepozno. To je moj poziv. To je moja bolečina Matere.

Hvala da ste tu in darujete vaše molitve Gospodu za dobro sveta in odrešenje duš.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.03.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes povedati vam, da vas Bog ljubi in goreče želi odrešenje vaših duš.

Ne oddaljujte se od poti spreobrnjenja in svetosti. Ne pustite se prevarati satanu. On je zvit in pozna vaše slabosti.

Redno se  približujte zakramentom in prosite Gospoda za moč, da se uprete vsakemu zlu in grehu.

Bojujte se moji otroci, z vero in pogumom, da bi zmogli prenesti težke časa, ki morajo priti, da bi ostali trdni in vedno zvesti Gospodu.

Ne puščajte molitve ob strani. Molite rožni venec vsak dan z večjo ljubeznijo.

Jaz vas ljubim in sprejemam v svoje Brezmadežno Srce. Vrnite na svoje domove. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.03.2016

 

Mir s teboj, moj ljubljeni sin!

Jaz, tvoja Brezmadežna Mati prihajam iz nebes, da ti povem, da je prišla ura takojšnjega spreobrnjenja človeštva, ki ga bodo pretresli veliki in boleči dogodki.

Moje materinsko srce je zaskrbljeno in razžaljeno od mečev bolečin. Moji sinovi, mnogi izmed njih naredijo malo in se posmehujejo mojim sporočilom, jih prezirajo in dajejo ob stran.

Kaj bo z njimi, ko bo velika kazen prišla iz nebes in padla nanje? Kdo se bo lahko branil pred Božjo pravičnostjo, ki bo tako močno doletela človeštvo.

Trpim zaradi tistih, ki zavračajo priložnost, da bi se spreobrnili in spremenili življenje. Mnogi moji sinovi so slepi in so dovolili satanu, da je zapeljal njihova srca ter želijo samo laži in užitke sveta.

Koliko uničenih duš zaradi greha! Koliki hodijo v večno pogubljenje, ne da bi malo pomislili na večnost, da bi se kesali svojih napak.

To je čas, ko ima hudič veliko prostora, da vodi mnoge moje sinove v napake in duhovno smrt.

Moli, moj sin, moli in posreduj za dobro človeštva. Večni Oče je jezen zaradi nenehnih žalitev povzročenih proti njegovemu Božjemu Sinu: toliko bogoskrunstev, kletvin in žalitev se naredi v svetu.

V Italija in Združene države bosta, v zelo kratkem, kaznovani na način, ki se še ni videl. Velika luč, kot ogenj, bo vidna na nebu v Italiji. Bolečina in žalost bosta veliki, le rožni venec in moje materinsko Srce bosta upanje, zatočišče in varstvo za mnoge.

Italija bo pretresena, ker ljudje niso mogli spoštovati tega kar je Bog določil, niso častilo njegovo Sveto Ime, niso bili poslušni njegovim Svetim zakonom.

Velika bolečina bo tudi dosegla zelo hitro Združene države in določena regija bo praktično uničena.

Želim pomagati svojim otrokom in želim jih varovati. Naj se zatečejo v moje Brezmadežno Srce, prosijo za mojo materinsko pomoč in takoj jim bom prihitela na pomoč.

In kaj reči o brazilskem ljudstvu, ljudstvu, ki ne moli, ki ne spoštuje Božje zapovedi, niti svete dneve, temveč polni stadione, zdravilišča in tolike druge kraje samo zato, da se zabava in žali Gospoda.

Dnevi veselja bodo prekinjeni z dnevi krvi, jokom in smrtjo. Samo tisti, ki bodo sprejeli moje klice in molili kot jih prosim bodo po Božjem ukazu obvarovani pred hudimi dnevi.

Kjer ni spoštovanja do Božjega imena in svetega bo prišla kri; kjer je Bog bil izgnan bo prišla smrt; kjer se Boga nikoli ne spominja ne kliče, bo trpljenje grozno.

Molite, molite, veliko molite moje brazilsko ljudstvo, ker so dnevi nujni!…Zbudite se in se vrnite h Gospodu.

To je moj poziv, moj sin, moje sporočilo, ki ti ga dajem s Srcem polnim bolečine in grenkobe, ker nisem bila sprejeta in razumljena, nisem bila ljubljena niti klicana, kot vas je moj Sin velikokrat prosil, bila sem zaničevana,  ne-spoštovana od mnogih, ki so grozno ranili moje Srce in pritegnili pravičnost mojega Božjega Sina.

Vrnite se, prosite odpuščanja Gospoda. On vam bo odpustil če se iskreno kesate in spremenite življenje.

Jaz te blagoslavljam, kakor tudi ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

 

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA IN DEVICE MARIJE 19.3.2016

 

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, vstopi v moje srce, da te objame Božja ljubezen. Vstopi v moje Srce, da se naučiš biti od Boga. Vstopi v moje Srce, da bi popolnoma pripadal Bogu.

Po mojem Srcu te želim voditi k Bogu, najprej tebe, da bi doživel milost in ljubezen s katero je vneto in polno. Da  bi ti vodil h Gospodu, po Pobožnosti ki ti jo je razodel, nešteto število duš, neskončno množico duš za nebesa.

Moje Srce sveti nate in na vse tiste, ki se zatekajo k mojemu varstvu. Moje Srce te sprejema, moj sin, te krepi in ti poživlja moči, kadar si utrujen.

Ne izgubljaj poguma, korajžo,  ker moramo še veliko duš rešiti za nebeško kraljestvo.  

Naloga tistega, ki zaupa in se za vedno izroča v Gospodove roke, nikoli ne preneha, ampak se nadaljuje vso večnost v nebesih in bo svetila na življenja mnogih, razsvetljevala in kazala vsem pot odrešenja, ki vodi k Bogu.

Bog te je izbral in prvega poklical. On je položil svoj pogled nate že mnogo časa in te pripravil, da bi me naredil poznanega in ljubljenega vsemu svetu.

Gospod se ti mnogo zahvaljuje in ti daje večje zaupanje v njegovo božansko ljubezen in varstvo.

Te milosti sem prejel zate, da bi zvesto izpolnil svoje poslanstvo na tem svetu in da bi vedel kako moraš tolažiti in pomagati dušam, ki ti so zaupane in se ti približajo, da bi spoznale ljubezen in varstvo mojega Srca.

Dovoli, da Božja milost deluje v tvojem življenju vedno bolj, dovoli, da te Bog uporablja kot on želi. Bodi poslušen glasu njegove milosti, navdihom njegove ljubezni in boš varno hodil v tem svetu, premagujoč vsako temo in vsako zlo.

Tudi razširjam svoj blagoslov in svoje varstvo na tvojo družino in molim zanjo  pred Gospodom, kakor tudi sprejemam vse tiste, ki jih ti priporočiš mojemu Srcu.

Dajem ti svoj mir in svoj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Kmalu za tem je Sveta Mati dala svoje sporočilo:
Moj sin, Bog želi, da  Srce mojega Ženina Jožefa kličejo, spoznajo in ljubijo vse duše.

Vse družine, ki se posvetijo njegovemu Prečistemu Srcu bodo prejele bogate nebeške milosti in bodo obvarovane toliko hudega, kakor tudi Božje pravičnosti, ki bo prizadelo vse človeštvo.

Mir v Braziliji je v nevarnosti!… Molite vedno bolj, brazilsko ljudstvo, ker zlobni ljudje

So skrivaj planirali, da bi povzročili trpljenje mnogim mojim otrokom.

Jaz in moj Ženin Jožef prosiva pred Božjim prestolom za vse družine, ki so ogrožene in ki bi mogle prestajati velika trpljenja.

Postite in častite Najsvetejši Zakrament, prosite odpuščanja za svoje grehe in Božje usmiljenje za vas, za vse brazilsko ljudstvo in za ves svet.

Vzemite vaše rožne vence in molite z večjo vero in ljubeznijo. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.3.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem k spreobrnjenju, toda mnogi ne poslušajo mojega klica in še naprej delajo strašne grehe.

Moji otroci, ne grešite! Zapustite stvari, ki vas ne dvigajo k Bogu. Naj vaša življenja pripadajo mojemu Sinu Jezusu in naj bodo vaša srca odprta za prejem njegove Božje ljubezni.

Molite za svet, ki je oddaljen od Božjega Srca mojega Sina Jezusa in ki niti za trenutek ne pomisli na večnost. Hranite se s telesom in krvjo mojega Sina Jezusa! Ta skrivnost ljubezni je življenje vaših življenj, moj sin, rešitev za vaše duše. Pripadajte Bogu s srcem, dušo in telesom. Bodite Gospodovi in darujte mu svojo ljubezen. Ljubezen, to je tisto kar Bog od vas hoče, za vse tisto, kar vam je sam dal: samega sebe s svojim telesom in krvjo, da bi vam podelil polnost milosti in blagoslova.

Ne izgubljajte tolikih milosti. Naučite se biti od Boga. Naučite se izpolnjevati Božjo voljo. Jaz sem z vami in vas nikoli ne zapustim. Naj vam zasluge trpljenja in smrti mojega Sina Jezusa podelijo moč, da premagate vsako zlo in greh. Jaz vas ljubim, moji otroci, s svojo ljubeznijo, s to ljubeznijo, katere je polno moje Brezmadežno Srce, vas želim voditi k Bogu. K njemu, ki je pot, resnica in življenje. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.3.2016 Manaus 

Velikonočna sobota – 26.3.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz vaša Mati sem tu, da vas vodim. Tu sem, da vas tolažim. Tu sem zato, da vam dam svoj blagoslov.

Pridite, moji otroci, pridite v moje materinsko naročje. Pustite, da vas vodim v naročje Jezusa, mojega Božjega Sina. Ne oddaljite se od moje ljubezni in mojega materinskega Srca. Pomagajte drug drugemu, poživljajte in molite vedno bolj združeni. Dovolite, da dobro seme, ki ga je moj Sin posejal preko mojih sporočil, obrodi dobre sadove svetosti v vaših življenjih.

Jaz sem Mati bolečega in trpečega Srca, kadar me ne poslušate, kadar se delate gluhi za moj glas; Toda jaz se ne naveličam vabiti vas k Bogu in ne naveličam se prositi njegovega usmiljenja za vse vas, tako za dobre, kot za hudobne. Za dobre, da bi vztrajali v sveti hoji in zvestobi Gospodu. Za hudobne, da bi pustili objeti odpuščanje in po Božji milosti, da bi se pokesali in vrnili h Gospodu.

Moji otroci, jaz vas ljubim. Ne pustite, da vas vaša Mati čaka, kadar ne molite. Jaz želim vas blagosloviti. Pridite prejeti moj blagoslov na ta kraj, ki sem ga pripravila za vas in za vaše družine. Spoznajte pomembnost tega kraja, tu kjer se prikazujem, da vam razkrivam svojo prisotnost in svojo materinsko ljubezen preko mojih sporočil.-

Želim rešiti družine, želim rešiti vaše družine. Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in nesite jo svojim bratom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.03.2016 – VELIKA NOČ
Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu združena v molitvi z vami, da vas predstavim mojemu Božjemu Sinu, živemu in vstalemu. Sprejmite v svoja srca ljubezen mojega Sina in naredite, da bi bil znan in sprejet pri vseh vaših bratih.

Mir bo prišel samo od Boga, moji otroci, in njegov mir vam On želi dati. Verujte v prisotnost mojega Sina Jezusa in zaupajte v njegovo ljubezen in vaša življenja, vaše družine se bodo spremenili po Božji milosti.

Ne popuščajte v veri niti v ljubezni. Bodite vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem, ker po njem boste vedno združeni s Srcem mojega Sina Jezusa.

Molite, molite, molite in naj bodo vaša življenja dar ljubezni Bogu, da se njegova luč in njegova milost v globini  razlije na vas in na svet

Sprejmite mojo ljubezen, ki vas obdaja, ljubezen, ki prihaja od Boga da vas ozdravi, da vam da poguma in vas blagoslavlja. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.4.2016

Moj sin, sem zapuščena in trpeča, s svojim Srcem polnim bolečine, ker prav vse kar je resnično in sveto se daje ob stran.  Vse kar je dolžnost Bogu se banalizira in ima, da so stvari preteklosti.

Vse kar mora biti zaščiteno, sprejeto in upoštevano z veliko gorečnostjo je poteptano, zanikano in zavrnjeno!

O, kako težki časi, kjer srca mnogih prevladuje duhovna hladnost in kjer misli prevladujejo duhovi upornosti in teme.

Molite, moli veliko moj sin, da potolažiš Srce tvoje Matere, ki trpi in joka zaradi nehvaležnih grešnikov.

To so dnevi duha teme, toda jutri bo dan Gospodov, ki bo deloval s svojo pravičnostjo; in kaj bo s tistimi, ki ostajajo gluhi mojim klicem, ki ostajajo nezvesti in neposlušni do konca?

Sprejmi moje sporočilo v svoje Srce in ga razširjaj svojim bratom, kar najhitreje : Večni Oče hoče velika zadoščevanja, kajti velika bo njegova pravičnost na Njegov Dan in ko bo padla  na nehvaležno človeštvo nič ne bo ostalo na nogah.

Jaz te blagoslavljam, kot tudi vse moje otroke, da bi znali poslušati moja sporočila in jih kar najhitreje živeli: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16. 04.2016

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati prihajam vas prosit, da posredujete za dobro Cerkve in vsega človeštva.

Bog ni vesel z grehi sveta, kakor tudi ne z mnogimi duhovniki, ki se prepustijo njegovim idejam in napakam in zavračajo resnice, ki jih je pustil po mojem Božjem Sinu.

Bog je eden in njegove besede in nauki so tudi enaki in ostanejo nespremenjeni.

Bog ne želi neposlušnosti, temveč sprejem njegovih besed in resnic v vsej  Cerkvi in od vsega človeštva.

Ne dovolite, da vas hudič premaga, vas prevara in uniči, moji ljubljeni sinovi. Molite, veliko molite, da bi znali braniti večne resnice in se ne bali ničesar.

Bog je ob strani tistim, ki branijo njegovo čast in njegovo slavo. On ne bo zapustil nikogar, ampak vam bo pomagal izpolnjevati njegovo voljo.

Vrnite se, moji otroci, vrnite se na pot dobrega in spreobrnjenja, kjer bo Bog mogel obnoviti vaša srca in vam dati milost in življenje, da bi bili njegovi pričevalci v tem svetu.

Molite, molite veliko moji otroci. Jaz vaša Mati vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.4.2016 – MANAUS

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati sem vesela za vašo prisotnost in vaše molitve, ki mi jih darujete z ljubeznijo.

Vabim vas k molitvi, ker po njej bom, jaz vaša Mati, mogla osvoboditi mnoge vaše brate od poti pogubljenja.

Nadaljujte darovanje svojih molitev Gospodu za dobro človeštva. Peklenski sovražnik želi vojne in konflikte v svetu, toda jaz vam pravim, da z molitvijo, Evharistijo in postom ga lahko premagate in ga držite daleč od src, ki so se pustila prevarati njegovim iluzijam in pastem.

Moji otroci ura je da se vrnete k Bogu. Ura je, da pričujete resnico, da bi mnoge duše mogle najti Božjo luč in se rešiti.

Blagoslavljam vas in blagoslavljam vaše družine s svojim materinskim blagoslovom in dajem vam svojo brezmadežno ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je molila za našega škofa Carilla Gritti in za vse njene otroke, bolne na duši in na telesu.
Blagoslovila nas je in potem dejala:

Naredila bom, da se bodo moja sporočila razširila mogočno v svetu za rešitev mnogih duš. To bom storila, da se bodo utišali zlobni nameni nevernih in tistih, ki dvomijo v to moje sveto delo, ker me je moj Sin poslal v Amazonijo za rešitev družin vsega sveta, preko Pobožnosti do naših združenih treh Svetih Src.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.04. 2016 MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes s svojim srcem polnim ljubezni do vsakega izmed vas. V mojem Srcu so milosti, ki jih Bog vam želi dati. Izročite se mojim rokam in se vsak dan posvetite mojemu Brezmadežnemu Srcu.

Bog vas ljubi in želi vaše večno zveličanje, moji otroci, on želi vam dati radost brez konca, toda vi moji otroci, ubogajte in spoštujte njegove svete Zapovedi. Očistite svoja srca vsega greha, vsega pomanjkanja odpuščanja. Molite za tiste, ki so daleč in ki se ne želijo spreobrniti, kajti čas beži in kaj bo s tistimi, ki bodo zaključili svoje življenje, umirajoč v grehu?

Moji otroci, ne dovolite da satan vas oddalji od poti Boga. Vzemite svoj rožni venec in goreče molite in vse zlo se bo oddaljilo daleč od vas.

Zbudite se! Pripadajte Bogu. Jaz sem tu, da vam pomagam. Vrnite se, vrnite se k Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru.  Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 2. MAJA 2016 ITAPIRANGA

 

Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu. Bog vam je danes podelil veliko milost. On me je ponovno poslal tu, da vas vedno bolj vodim  k Njemu. Molite veliko  iz globine svojega srca.

To je čas velikih dogodkov v svetu, zato sem prišla, da vam pomagam biti bližje mojemu Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Sinu Jezusu.

To so časi, v katerih se bodo realizirale mnoge stvari, ki sem vam jih razodela v preteklosti. Vrnite se k Bogu, vrnite se na ozko pot, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Prišla sem blagoslovit mojega ljubljenega Škofa, ki potrebuje mojo ljubezen in moje materinsko naročje. Tu, od tega kraja ga blagoslavljam, sprejemam ga v svoje srce in mu dajem svoj Materinski blagoslov.

Bodite od Boga, otroci moji, pustite grešne stvari proč. Bodite dobri, bodite bolj združeni ker združeni imate dovolj moči, da premagate hudiča, ki vam želi povzročati zlo.

Borite se z rožnim vencem v roki, molite ga z ljubeznijo in s srcem.

Jaz vas ljubim in pošiljam vam poljub ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

Op. Tega dne se je Naša Gospa po 18. letih ponovno prikazala v Itapirangi, da bi nas opogumila in sporočila, da so tu časi realizacije vseh dogodkov in njenih načrtov. Obljubila je, da se bo ponovno prikazala na tem kraju 5. avgusta .

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.05.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Ljubljeni otroci, sem vaša Mati in vas ljubim, prihajam z nebes prosit vas, da nadaljujete molitev za spreobrnjenje grešnikov in za zveličanje duš. Mnogi vaši bratje so duhovno slepi in so daleč od Srca mojega Sina Jezusa.

Pomagajte svojim bratom in posredujte zanje vsak dan.

Grehi sveta bodo strogo kaznovani v primeru da ne bo velikih zadostitev. Darujte Gospodu svojo pripravljenost in se posvetite za nebeško kraljestvo.

Ne pustite se zavajati posvetnim stvarem, ker so minljive. Bojujte se za nebeško kraljestvo, da bi bili čim bližje mojemu Božjemu Sinu in meni in imeli resnično srečo in mir.

Moji otroci, sprejmite moja sporočila v svoja srca in bodite tisti, ki jih širijo in govorite svojim bratom, ki so brez luči in miru. Jaz sem vedno ob vas in vas ne zapustim Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

 SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.05. 2016 VIGOLO

Naša sveta Mati je prišla danes in nam dala to sporočilo.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam z nebes da vas prosim spreobrnjenja vaših src in spreobrnjenja vaših družin. Naučite se poslušati klice, ki vam jih Gospod daje po meni. Jaz vas ljubim in vam želim po njegovem blagoslovu dati Njegov mir; mir, ki spreminja in ki ga vam ga svet ne more dati. Hrepenite biti z Gospodom, dajte mu prvo mesto v svojih življenjih in v svojih družinah . Molitev vas bolj približuje nebeškemu kraljestvu. Naj v vaših družinah molitev razsvetljuje vsak dan, kot močna luč, ki vas vse naredi da popolnoma  pripadate Bogu.  Ne pustite se prevarati hrupu sveta. Poslušajte moje materinske klice, ki vam kažejo varno pot, ki vas vodi v Srce mojega Sina Jezusa. Želim od vas več predanosti, več ljubezni in več zvestobe vsemu tistemu, kar sem začela tu že pred tolikimi leti. Vi ste bili poklicani od Boga, da bi bili luč vašim bratom. Bodite bolj združeni, ponižni, da bi znali biti tisti, ki znajo prvi služiti, da bi Božja milost mogla razsvetljevati vaša življenja in tako razsvetljevati življenja vseh vaših bratov. Molite, molite, molite. Molite z ljubeznijo rožni venec in Bog  bo dal svetu svoj mir. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.05.2016 PADERNO FRANCIACORTA

Mir z vami!

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in vam povem, da moj Sin Jezus želi vaše zveličanje in vašo večno srečo. Moji otroci, odprite svoja srca klicem, ki vam jih dajem. Razumite, da je vsak od vas pomemben v mojem planu spreobrnjenja. Vsak od vas je odgovoren za lastno spreobrnjenje, za spreobrnjenje svojih družin in za spreobrnjenje mnogih duš, ker ste mnogo  prejeli.

Gospod vas kliče k spreobrnjenju že mnogo časa. Naredite, da moji klici dosežejo mnoga srca. Bodite združeni in bodite tisti,  ki dajejo dober zgled vsem svojim bratom. Recite ne grehu in napačnim stvarem. Ne dovolite, da egoizem (sebičnost) hladnost in lenoba vodijo vaša srca, ampak odpovejte se vsemu, kar vam preprečuje, da bi živeli po volji mojega Sina Jezusa. Nikoli ne uporabljajte svojih ustnic proti svojim bratom, temveč vse jih dvigajte k luči Boga. Popravite svoje napake in kesajte se svojih grehov in obnovite dobre namene pred mojim Sinom Jezusom in menoj.

Jaz sem tu, da vas kličem h Gospodu, ker časi so slabi. Velik vihar želi oddaljiti mnoge moje otroke od poti resnice, da bi se odpovedali vsemu tistemu, kar je moj Sin Jezus učil in zapustil. Molite mnogo rožnih vencev in mnoge Verujem, ker samo tisti, ki se bodo zatekli v varstvo naših Svetih treh Src bodo ostali zvesti in na nogah v trenutkih velikih preizkušenj.

Molite, molite, molite, ker v molitvi boste našli moč in Božjo luč, da boste ostali zvesti do konca. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.5.2016 VIGOLO

Mir z vami

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in prihajam vas prosit, da darujete svoje molitve za dobro sveta. Kličem vas k spreobrnjenju. Kličem vas k miru. Kličem vas, da obnovite svoja srca z ljubeznijo do mojega Sina Jezusa. Veliko molite, da bi popolnoma pripadali Bogu.

Moj Božji Sin je tisti, ki vas vedno blagoslavlja in je s svojim usmiljenim pogledom vedno obrnjen k vam in vašim družinam.

Moji otroci, ali ljubite mojega Sina? Ali me ljubite? Obrnite se k Bogu, da naredite njegovo Božje Srce srečno, ko živite moja sporočila in jih širite svojim bratom.

To je čas, da ste moji apostoli, ki pričujejo prisotnost mojega Sina vsem tistim, ki so zaprli svojega srca zanj in zavračajo njegovo Božjo pomoč.

Molite za spreobrnjenje grešnikov. Molite za neposlušne in upornike. Jaz vas ljubim in vam povem, da danes prejemate posebne milosti.

Hvala za vašo prisotnost in za vaše molitve, ki ste mi jih dali z ljubeznijo. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes je Sveta Mati molila v tišini nad vsakim izmed nas in s svojim materinskim nasmehom nam je dajala svoj mir in svojo ljubezen. Lep pogled in nasmeh Matere je znamenje varstva, da nas brani pred vsemi nevarnostmi duše in telesa. Pogled Device je mogočen in oddalji vse tisto, kar nam more vzeti mir in nam škodovati, njen materinski pogled bdi nad nami za našo srečo.

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 3.6.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in vam povem, da vas polagam v svoje materinsko Srce. Otroci, skrbite za svoje družine; z vašimi molitvami jih vsak dan posvetite v moje Materinsko Srce in jaz jih bom blagoslavljala in varno vodila po poti, ki vodi k Bogu.

Ne obupujte. Imejte pogum! Nesite k Božji luči svoje brate, da bi videli izlitje Božje milosti v njihovih domovih.

Bog ljubi vaše družine in jih želi rešiti. Tukaj sem vas zbrala kot brate in svoje otroke, ker želim, da ste vsi pod mojim plaščem. Srce mojega Sina Jezusa je odprto, da vas vseh sprejme, moji otroci. Molite, veliko molite. Naj bo molitev hrana za vaše duše, da bi imeli vero in moč za zmago vsakodnevnih bitk.
Blagoslavljam vas s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveto Mater je spremljal njen sin Jezus. Oba sta pokazala svoja Sveta Srca. Mali Jezus je bil oblečen v svetlo rumeno oblačilce,  polno majhnih zvezd, ki so se močno svetile in Naša Gospa je bila v belem. Mali Jezus je pokazal na svoje Božje Srce, da bi nam rekel koliko nas ljubi in nas sprejema v svoje srce. Na eni in drugi strani je bilo veliko Angelov. To so bili naši Angeli Varuhi.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 4.6.2016

Danes se je Sveta Mati ponovno prikazala noseč Malega Jezusa v svojem materinskem naročju. Oba sta bila srečna, ko sta nas videla združene v molitvi, nas blagoslovila ter podelila ljubezen svojih Svetih Src.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in želim izpolniti vaša srca s svojo materinsko ljubeznijo, ljubeznijo, ki prihaja iz Srca mojega Sina Jezusa. ezus vas ljubi, moji otroci, in želi zveličanje vsega človeštva. Naj v vaših družinah nikoli ne manjka molitve, temveč molite z vero in ljubeznijo, da bi bile vaše družine razsvetljene od Boga in bi mogli prejemati v globino Gospodove milosti in ljubezen.

Italija, Italija! Kličem te k Bogu. Vrni se, Italija, ker je čas da postaneš poslušna Gospodu in daš dober zgled vsem. Moji otroci, zakaj me ne poslušate? Zakaj se ne odločite za Boga? Ne izgubljajte časa. Nesite vsem svojim bratom moja materinska sporočila. Nesite prošnjo, ki vam jo danes daje njihova Mati: spreobrnite se in pripadajte Bogu!

Polagam vas v svoje Brezmadežno Srce in vam povem, da nosim vaše prošnje pred Božji Prestol. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 5.6.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati vas že mnogo časa kličem k spreobrnjenju.

Otroci moji, vrnite se k Bogu. Pripadajte Bogu. On je resnična sreča. On je resnično življenje, je tisti, ki more ozdraviti rane vaših duš.

Moji otroci, skrbite za svoje družine. Ljubite svoje družine. Želim vam pomagati in prinesti luč Boga  vašim družinskim članom in prijateljem, ker želim zveličanje vseh. Ne zapuščajte  poti spreobrnjenja. Ne zapuščajte je, temveč sledite molitvi mojega rožnega venca, približajte se zakramentom in odprite svoja srca Bogu.

Naučite se delati žrtve, naučite se darovati Gospodu pokoro za  svoje grehe in grehe sveta. Ne navadite se na veliko, ker veliko lahko nekega dne zmanjka. Učite se vsak dan opuščati vse tiste stvari, ki vas pretirano vežejo na ta svet.

Želim vas voditi po poti svetosti. Želim vas voditi po poti, ki vas pelje v nebesa. Molite veliko za tiste, ki so sužnji sveta in greha in ne želijo spoznati Boga in nebesa. Življenje na tem svetu hitro mine. Ne izgubljajte svojega časa! Uporabljajte čas in se učite ljubiti,  pripadati Bogu in pričevati njegovo sveto prisotnost svojim bratom.

Bog vas kliče, moji otroci, Bog vas kliče k njemu. Poslušajte njegov glas.
Jaz vas ljubim in vam dajem svoj materinski blagoslov tako, da bi Božji mir vedno vladal v vaših družinah. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 6.6.2016
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam prosit vas, da ste vedno zvesti Gospodu in ne obupujete, kadar je teža križa težja kot kdaj koli.
Zaupajte v Božje Srce mojega Sina Jezusa in učite se darovati nekoliko svoje ljubezni in pokoro za svoje grehe in grehe sveta.
Jaz sem vedno ob vaši strani, otroci moji: zaupajte tem mojim besedam Matere. Jaz sem tu, da vas dvigam, da vam dajem nekoliko svoje moči, da binosili življenje in upanje mnogim srcem, ki so ranjena in brez vere. Molite rožni venec vsak dan, ker molitev prikliče velike milosti z nebes na vaše družine in na ves svet.
Bog vas prosi, da živite življenje v molitvi združeni z njim. Gospod me pošilja z nebes, ker vas mnogo ljubi.
Prišla sem v Fatimo,prišla sem velikokrat v Italijo, na mnoge kraje, da bi vas klicala k Bogu, toda moji otroci me niso slišali, niso hoteli verjeti v mojo materinsko prisotnost in so zavrnili mnoge milosti, ki sem vam jih želela podeliti.
Italija, ne bodi tako trdega srca, ker nekega dne boš jokala, ker me nisi poslušala in sprejela z ljubeznijo in spoštovanjem! ..Dovolj je grehov! ..
Delajte pokoro in prosite Boga odpuščanja zaradi tvojega trdega kamnitega srca in tvoje nevere!

Duhovniki!..Bog bo zahteval račun od vas vsakega za čas, ki ste ga izgubili in niste reševali duš za Božje kraljestvo. Bog bo zahteval račun za vse svoje Služabnike, ki so bili nezvesti svoji poklicanosti in ki niso živeli svetost kot jo je on želel. Spreobrnite se in spoznajte kaj vaša Nebeška Mati prihaja realizirat na svet že toliko časa, po mojih prikazovanjih tu in v mnogih krajih.

Jezus prosi spreobrnjenja vse Cerkve in vsega človeštva. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

ŠKOF DOM CARILLO GRITTI IZ ITACOATIRA SE JE VRNIL K OČETU

09.06.2016 V Škofija Itacoatiara seznanja s težavo in bolečino smrt svojega škofa – Prelata Dom Carilla Gritti, ki je služil Cerkvi z veliko zavzetostjo. Vzrok smrti rak desne ledvice z metastazami. Preminil je danes ob 6.o uri.
Popoldanska maša je bila v Župniji, kjer je bil preden je postal škof – Župnija Sveta Lucija – Bairo de Santa Luzia.
Nakar bo prenešen v katedralo v Itacoatiari, kjer bo tudi pokopan .

Pokojnika priporočamo v molitev, pa tudi sami se mu priporočimo, Božje delo treh Svetih Src v Sloveniji je podpiral s svojo molitvijo.

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.06.2016 – VIGOLO

 

Danes je prišla Sveta Mati z nebes z lepim nasmehom. Imela je moder plašč in belo obleko.
Na njeni tančici so močno sijale male zlate zvezdice. Njene iztegnjene roke so izžarevale žarke, ki so predstavljali milosti, ki nam jih je dala s toliko ljubeznijo. Dejala je:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam vas prosit, da darujete svoja srca Gospodu, ki vas tako zelo ljubi.
Otroci, Gospod pripravlja nove čase za tiste, ki sprejemajo in živijo moja sporočila z vso ljubeznijo. Jaz, vaša Mati prihajam z nebes, da vas dvigam k Bogu. On je pripravil velike reči za tiste, ki ga ljubijo in mu služijo.
Bog bo, po času velikih preizkušenj, prenovil vse stvari in naredil čudeže v življenju tistih mojih otrok, ki slišijo in sprejemajo moje klice.
Vigolo je zaznamovan po mojem Brezmadežnem Srcu. V težkih dneh, ki pridejo na svet, bom iz Vigola naredila kraj, ki bo vse razsvetljeval in bo varno pribežališče za vse tiste moje otroke, ki bodo z vero in ponižnim srcem prosili mojo materinsko pomoč.
Jaz ljubim Vigolo in prihajam z nebes, da naredim to mesto izvor milosti in blagoslovov za spreobrnjenje mnogih mladih.
Molite moji otroci, molite, molite, molite in moji načrti se bodo vsi uresničili kot želim.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.06.2016 PRAZNIK PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA
Danes je prišla Sveta Družina: Naša Gospa in Svetim Jožefom, ki je imel v naročju Malega Jezusa. Pokazali so nam svoja Presveta Srca. Naša Gospa nam je dala sledeče sporočilo:
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da blagoslovimo vas, vaše družine in ves svet.
Molite v družini. Bodite sinovi in hčere molitve, tisti, ki posredujejo za dobro človeštva in dobro Cerkve. Bodite Gospodovi in odprite svoja srca njegovemu Božjemu klicu.

Težki časi in hude preizkušnje prihajajo, toda Božja milost bo vedno prisotna v življenju tistih, ki so zvesti in poslušni.
Gospod bo pomagal svojim, tistim, ki sva jih jaz in moj Ženin Jožef sprejela v svoja Sveta Srca, zato bodite poslušni mojim klicem, otroci moji. Posvetite se našim Svetim Srcem in izročite se z zaupanjem v Božje roke.
Ne imejte svojih src navezanih na svet, temveč imejte jih odprte za Božje kraljestvo. Ne dovolite, da se greh približa vašemu življenju, zaradi neposlušnosti, ker nočete poslušati Božjega glasu.
Spreobrnite se in prosite Gospoda moč, da bi ostali na njegovi sveti poti, v kakršnikoli življenjski preizkušnji. Ne obupujte, ne izgubite zaupanja v njegovo varstvo in ljubezen. Bodite pričevalci resnice, naj stane kar hoče.
Resnica osvobaja duhovne slepote in vsega zla. Resnica osvetljuje vaša življenja in vaša srca.  Resnica je moj Sin in njegove besede so večne in mogočne in so življenje in luč vaših življenj.
Molite, da bi mogli vsi sprejeti besede življenja mojega Sina Jezusa. Molite, da bo človeštvo nehalo biti gluho in slepo in bi se odločilo živeti po klicu, ki ga Bog daje.
Ljubim vas in vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom, združena s svojim Sinom Jezusom in s Svetim Jožefom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

Med prikazovanjem sem videl Svetega Jožefa, ki je hodil med mnogimi belimi lilijami. Te lilije so predstavljale vsako osebo, ki se je posvetila njegovemu Prečistemu Srcu in ga časti. Sveti Jožef, po Božjem naročilu, skrbi za te lilije, jih vsak dan blagoslavlja in jim vsak dan podeljuje svojo ljubezen in svoje milosti.

Ko je sveti Jožef hodil med temi lilijami in se jih je dotikal je luč padala nanje in postale so bolj svetle in bolj čiste. 
Te lilije želi Sveti Jožef postaviti pred Božji Prestol. Vsi, ki so se posvetili njegovemu varstvu so pod njegovim svetim plaščem, varovani pred vsem zlom in nevarnostmi za dušo in telo.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 10.06.2016 – Casnigo (BG)

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati, prihajam z nebes in vas prosim, da ste zvesti Gospodu z molitvijo v družini, da ljubite svojo vero in nosite vsem bratom Gospodovo luč.

Otroci, prišel bo čas, ko bodo mnogi preizkušani v veri. Bodite močni, ne zapustite poti h Gospodu, ne zapustite večnih resnic*, ki vam jih je zapustil.

Borite se z molitvijo, z besedami mojega Sina, z Evharistijo, da se krepi vaša vera in vaša duša.

Prosite varstva svetega Jožefa. On vam bo pomagal in vas varoval v najtežjih preizkušnjah vašega življenja, kot je varoval mene in mojega Sina, ko smo nujno potrebovali njegovo pomoč.

Moji otroci, jaz sem vedno ob vaši strani. Moj materinskih pogled vas vedno spremlja. Prosim vas: bodite zvesti Božjim zapovedim in ne žalite Gospoda. Molite za tiste, ki ne ljubijo svojih družin in jih zapustijo, da živijo proč od Božje milosti, ker delajo greh prešuštva. Prosim vas: vrnite se na dobro pot. Večno življenje je za vedno, pravim pa vam, da tudi pekel je za večno.
Bodite moji pričevalci ljubezni in miru. Nesite mojo ljubezen svojim bratom in živite v miru. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.06.2016 – Gorlago (BG_IT)

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes, da vas blagoslovim in sprejmem v svoje Srce, ker vas ljubim in želim, da vsi odprete svoja srca za ljubezen mojega Božjega Sina. Spremite moje klice v svoja srca in živite v ljubezni z vsemi svojimi brati.

Ne opuščajte molitev in ne zapustite Gospodovo pot, da bi sledili iluzijam sveta, ki vam ne morejo dati resnične sreče. Otroci, v Srcu mojega Sina Jezusa boste našli pravi mir, ljubezen in radost. V Srcu mojega Sina se boste naučili biti Božji možje in žene. Jaz sem tu, da vam pomagam in vam dajem svoje milosti. Toliki vaši bratje se ne želijo spreobrniti in žalijo mojega Sina in mene. Molite za tiste, ki so trdega srca. Mnogi so v nevarnosti večnega pogubljenja, zato prihajam z nebes, da vas vodim, da vam pokažem pot, ki ji morate slediti.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in širite jo vsem svojim bratom Moje Srce bije v ljubezni do vas in izžareva plamen ki vam bo vzbudil željo  pripadati Bogu.
Blagoslavljam vas s svojo Materinsko ljubeznijo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.06.2016- Ghisalba (BG-IT)

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša mati prihajam z nebes, da poskrbim za vaše družine, jih varujem in jih dajem pod svoj brezmadežni plašč.

Otroci, ljubite Boga. Bodite od Boga. Nebo čaka na vas. Bog vam je pripravil prostor v slavi svojega kraljestva, zato dojemite, da je vaše življenje na svetu priprava za večnost.

Molite moji otroci, molite, ker kadar molite vam moj Sin Jezus daje velike milosti. Mnogi ne razumejo vrednosti molitve, toda molitev je sveta in dragocena.

Družina, ki ne moli ne bo obstala  dolgo.

Sprejmite mojo Materinsko ljubezen in moje klice v svoja srca. Nesite svojim bratom mir. Svet je brez luči in mnoga srca so slepa in brez življenja.

Prosim vas: naj bodo vaša življenja priče Božje ljubezni vašim bratom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.06.2015 ASSISI

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in sem tu pred vami, da blagoslovim vaše družine in jih predstavim Bogu.

Molite moji otroci, molite za spreobrnjenje sveta, molite za tiste, ki imajo ušesa, pa ne slišijo in imajo oči, pa ne vidijo. Bodite poslušni Bogu in bodite priče njegove ljubezni vašim bratom. Ne pustite, da vas premagajo preizkušnje in težave. Vaša Mati je tu, da vam pomaga in varuje.

Moji otroci, Bog želi spreobrnjenje in zveličanje vseh vas. Pomagajte svojim bratom pripadati Bogu, govoreč vsem o mojih materinskih sporočilih, ki prihajajo naravnost iz njegovega Božanskega Srca.

Blagoslavljam vas in vam dajem svoj mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.06.2016

 

Sveta Mati je prišla v spremstvu Svetega Mihaela in Svetega Gabrijela in mnogih Angelov. S svojim materinskim pogledom polnim ljubezni mi je dejala:

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in prihajam z nebes vas prosit, da ste moji otroci, ki molijo in tolažijo Srce mojega Sina Jezusa.

Tu sem, da sprejmem vaše družine v svoje Brezmadežno Srce. Molite mnogo moji otroci,  molite, ker Bog ima načrte milosti in usmiljenja za vas. Bodite združeni, bodite poslušni Gospodu. Bodite luč tistim, ki so v temi in pomoč tistim, ki potrebujejo Božjega usmiljenja.

Prosim vas: pridite moliti v večjem številu na to mesto, ki je blagoslovljeno z mojo prisotnostjo in nebeške milosti se bodo vidno spustile na vaše družine in spremenile vaša duše in srca. Molite, molite rožni venec, ker je to molitev, ki premaga hudiča in vse zlo.

 

SPOROČILO JEZUSA 15.06.2016 SERRONE

 

Zjutraj

Ko sem bil v Svetišču Svetega Mihaela Nadangela v Serrone, sem videl Jezusa, ki je sedel na čudovitem prestolu. Na glavi je imel krono, rdeč plašč in belo obleko z zlatimi robovi. Ob Jezusovi strani je stal Sveti Mihael, Sveti Gabrijel in Sveti Rafael. Razumel sem, da njihova prisotnost ob Jezusovi strani pomeni: Sveti Mihael, da nas brani proti vsemu zlu, nam daje moč in varstvo v bojih življenja, Sveti Gabrijel nas sprejme in nam pomaga izpolnjevati najpopolneje Božjo voljo in Sveti Rafael zdravi naše rane uma, telesa, srca in duše, nas osvobaja negativnih pritiskov hudobnih duhov. Jezus mi je dejal:

 

Jaz sem Mir in Ljubezen. Prihajam v ta kraj, da naredim Tabor, kjer vas morem spreminjati z mojo Božjo ljubeznijo, ki jo je moje Srce polno.

Želim zdraviti rane vaših duš, želim dati moč oslabelim srcem brez upanja, želim dati življenje in luč tistim, ki so v grehu in temi.

Vse vas kličem, da pridete k meni, kjer vam bom dal piti žive vode, polne Božje milosti, ki bo oživila vaše duše in jih osvobodila vsega zla.

Molite in bodite tisti, ki živijo združeni z voljo Večnega Očeta ter se darujejo za dobro sveta in za rešitev duš, ki jih želi voditi v večno slavo.

Tu sem, da vas sprejmem v moje Usmiljeno Srce, ki je izvir vsega življenja.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOLOČILO NAŠE GOSPE 15.06.2016

Ponoči

V tej noči je prišla Sveta Mati v spremstvu Malega Jezusa in Svetega Jožefa. Vsi trije so kazali na svoja Sveta Srca. Kadar so prišli, velika luč je prišla od svetega kraja, kjer so bili pred menoj in kadar so odhajali so šli v smeri visokega hriba, kjer se je nahajalo Svetišče, blagoslavljajoč vse s svojo Sveto prisotnostjo, ki je razsvetljevala vse. Sveta Devica mi je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, prihajam z nebes, da vas blagoslovim. Tu sem s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom in vas prosim, da odprete vaša srca za povabila,ki jih Gospod daje po meni v tej noči.

Molite v družini. Varujte svoje družine z njihovo posvetitvijo našim trem Svetim Srcem. Jezus vas ljubi in želi zveličanje vsakega izmed vas. Bodite poslušni temu kar vas Bog prosi po Cerkvi in sedaj tudi po meni.

Bežite od greha, kesajte se svojih grehov in prosite odpuščanja in moj Sin vam bo odpustil. Ne imejte v svojih srcih polno tegobe in pomanjkanja odpuščanja, temveč imejte svoja srca čista za mojega Božjega Sina.

Blagoslavljam vaše družine, skupaj s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom in vam povem, da naš mir se spušča na vas in vaše družine  v tem trenutku.

Polagam vse svoje sinove duhovnike in posvečene v svoje Brezmadežno Srce, moj Sin Jezus in moj Ženin Jožef delata enako.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.06.2016

 

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Nebeška Mati prihajam prosit vas, da molite rožni venec v družini za vaše spreobrnjenje in spreobrnjenje sveta.

Bog želi spreobrnjenje človeštva, toda mnogi moji sinovi mu niso poslušni in ga žalijo s težkimi grehi. Bodite moji otroci, ki molijo za zveličanje duš.

Moji otroci, koliko bolečine čutim ko je duša obsojena na pekel. Pomagajte svojim bratom pripadati Bogu. Nesite vsem mojo Brezmadežno ljubezen in moj blagoslov. Jaz vas ljubim in se bojujem vsak dan za vašo srečo in za dobro vaših družin.

 

Žalostni dnevi pridejo za Cerkev in svet. Ostanite zvesti Bogu. Jaz sem tu, da vam pomagam v tem, kar mi moj Božji Sin dovoljuje.

Molite za duše, ki so se oddaljile od Srca Mojega Sina Jezusa, ker živijo v grehih nečistosti sveta. Mladi so razlog moje bolečine.

Prosim vsakega izmed vas za: molitev, žrtev in pokoro da bodo mnogi grehi zadoščeni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 18.06.2016 – LUKSEMBURG – Cerkev Svetega Srca Jezusovega

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da molite za svoje družine in za dobro človeštva.

Tu sem, da vas vodim k Srcu mojega Sina Jezusa. Sprejmite klic, ki vam ga Bog daje. Bodite mu poslušni in obnovite svojo ljubezen in odločitve, da boste sledili sveti poti na tem svetu. Mnogi moji otroci ne želijo vedeti za Gospoda in moje Srce trpi.

Bog vam želi podeliti velike milosti, zato moji otroci, odprite svoja srca. Vse, ki me ljubite blagoslavljam, prav tako tudi moje otroke, ki me ne ljubijo, da bi prejeli v globino ljubezen mojega Sina in se spreobrnili.

Blagoslavljam vas s svojo materinsko ljubeznijo in vam pravim: verujte vedno bolj. Vodite vse svoje brate k ljubezni mojega Sina Jezusa in k moji Materinski ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.06.2016 – LUKSEMBURG

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam z nebes s svojim Sinom Jezusom, da blagoslovim vaše družine, da bi pripadale Bogu, živele ljubezen, mir in odpuščanje.

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. On želi zdraviti vaša srca in vaše duše. Vrnite se h Gospodu po poti spreobrnjenja, ki vas vodi v nebeško kraljestvu. Brez Boga in njegovega blagoslova človeštvo ne bo moglo nikoli biti priča resničnega miru, ki ga lahko samo ON daje.

Molite rožni venec v družini. Naučite se biti moji otroci in se posvetiti za božje kraljestvo, živeti v praksi besede in nauk mojega Sina Jezusa.

Jaz vas blagoslavljam in vam danes dajem svojo ljubezen in moj Sin vas blagoslavlja in podarja svoj mir. Vse vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati se je prikazala z Malim Jezusom v naročju. Mali Jezus je gledal vse z veliko ljubeznijo in čeprav majhen, njegov pogled je mogočen pogled, ki zmaga in uniči vse zlo. Prisotnost Svete Matere z Malim Jezusom je znamenje blagoslova in milosti, za to mesto, kjer se želela govoriti v teh dneh, da bi vam pokazala, da je prišla z nebes, sprejema vaše prošnje, da jih predstavi Bogu ter da podari vsem svojim otrokom svojo materinsko ljubezen združeno z ljubeznijo njenega Božjega Sina.

 

 

 

 

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem k Bogu. Mnoga sporočila sem vam dala. Tudi mnoge milosti in blagoslove.

Vse dajajte za nebeško kraljestvo, darujoč Gospodu svojo ljubezen, da bi mogel kraljevati v vaših srcih.

Časi bolečine in solz bodo prekrili ubogo človeštvo. Molite moj rožni venec, ker s to molitvijo bo Gospod poslal velike milosti na vas in vaše družine.

Mnogi moji otroci nočejo vedeti sedaj za Gospoda, toda kaj bo s temi mojimi otroci na dan, ko bo Gospodov roka udarila svet? Prosite Boga odpuščanja za svoje grehe. Bodite poslušni klicem Boga, ki vam jih daje po meni. Jaz vas ljubim in ne želim vaše nesreče. Bojujte se za dobro, da bi bili otroci, ki so všeč Nebeškega Očeta.

Ostanite vedno na svoji sveti poti, v težkih časih, ki so pred vrati. Resnica, moji otroci, branite resnico, četudi vas stane mnogo. Bog ljubi resnico in vsi tisti, ki spreminjajo tisto kar je zapustil, nekega dne bodo stali pred njim, ob uri velike sodbe. Gorje tistim, ki so učili narobe njegove otročiče, ki so hoteli  biti na sveti poti, a so bili odstranjeni.

Bog ne mara neposlušnosti, temveč v zvestobi, poslušnosti, ponižnosti   živeti in slediti njegove Zapovedi in učenje. Bodite zvesti Bogu. Poslušajte njegov glas preko mojega klica, ki vam ga dajem, ko prihajam z nebes.

Cerkev bo šla skozi najbolj kritične čase in bo velika zmeda in ločitev,  kardinali proti kardinalom, škofje proti škofom, duhovniki proti duhovnikom in pomanjkanje vere in velike zmote se bodo branile kot če bi bila resnica, toda na koncu Bog bo deloval z močjo svojega lakta, da naredi konec toliki nepokorščini, zmotam in grehu.

Ne bojte se!…. Kdor me posluša bo vedno hodil po varni poti, ki vodi v nebesa. S svojim plaščem ga bom branila in ga že položila v svoje Brezmadežno Srce, da  pripada in je blagoslovljen od mojega Sina Jezusa!… Pogum.Jaz vas blagoslavljam in varujem.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes, da vas prosim kako ravnati s svojim življenjem, ki je od Boga.

Izročite se v Gospodove roke. Dovolite mu, da lahko kraljuje v vaših domovih, kjer sta  njegova ljubezen in njegove besede živete v praksi.

Otroci ne opustite poti k Bogu temveč pohitite, ker vas on kliče. Bog je pripravil prostor za vsakega izmed vas v slavi njegovega kraljestva.

Želite biti ob njegovi strani v nebesih nekega dne?

Torej se naučite biti bolj usmerjeni v dela z višav kot v posvetna dela.

Nič na tem svetu se ne primerja z večnostjo, s slavo, ki jo bo Bog dal tistim, ki mu služijo in ki so mu resnično poslušni.

Bojujte se za nebeško kraljestvo. Jaz sem tu, da vas vodim v Srce mojega Sina, ki je resnični mir in resnična sreča.

Prosim vas: naj se v vaših domovih moli moj rožni venec z večjo ljubeznijo in vero.

Otroci, poslušajte me, poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. Obrnite se h Gospodu. On je vedno odprtih rok, da sprejme vsakega posebej z veliko ljubeznijo.

Molite za svet, molite za Sveto Cerkev. Svet je v duhovni slepoti, toda z molitvijo in Evharistijo mu morete prinesti Božjo luč, ki ga bo ozdravila in spremenila vse stvari. Veliko molite, vztrajajte in Bog bo poslušal moje otroke.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam in vas kličem k spreobrnjenju. Ali ste pripravljeni sprejeti Božji klic in slediti njegovi poti svetosti?

Zapomnite si moji otroci, vse na tem svetu mine, samo večnost traja za vedno in mnogi je ne želijo, ker so slepi.

Mnogi moji otroci ne želijo odpreti Bogu svojih src. Raje verjamejo satanovim lažem namesto večnim resnicam, ki prihajajo od Boga.

Veliko molite moji otroci, ker zveličanje mnogih je odvisno od vas in  Boga in vaše pripravljenosti ga poslušat in živeti v praksi moje klice. Ali ne želite tolažiti Brezmadežno Srce vaše matere, ki vas toliko ljubi?
Moji otroci, poslušajte moje klice, poslušajte me!… Moj Božji Sin je prelil svojo predragoceno kri in trpel v bolečinah križev pot za ljubezen vsakega izmed vas, ker je goreče želel zveličanje vaših duš.

Tolažite in ljubite Jezusovo Srce. On je vaše varno pribežališče in ščit, on je izvir žive vode, ki vam daje nebeško moč in milost, da bi imeli mir v svojih življenjih. Prepustite se rokam mojega Sina in boste varno hodili po poti do nebes.

Otroci, prosite božjega usmiljenja za Cerkev in za svet. Temni časi se približujejo in tistim, ki zvesto služijo Gospodu govorim: on bo storil čudeže in deloval z močjo in slavo v korist tistih, ki ga ljubijo. Jaz sem ob vaši strani, da vas sprejmem pod svoj brezmadežni plašč.

Prosite varstva Svetega Mihaela Nadangela. Bog ga pošilja na svet, da brani in vodi njegove. Sveti Mihael vam pomaga izpolnjevati Božjo voljo v slabih dneh, v Gospodovem imenu, se bo slavno prikazal, da bi mnoge varoval in vodil po varni poti, ker je tako Bog določil za tiste, ki me poslušajo in me ljubijo.

Ne bojte  se. Izročite se in zaupajte. Danes vas blagoslavljam, da bo vse zlo pregnano daleč od vas in vaših družin.

Blagoslavljam vas, da se vaša srca napolnijo z Božjo ljubeznijo. Blagoslavljam vas, ker vas ljubim in vas moja ljubezen varuje in vas bo vedno varovala. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes prosit vas, da izpolnjujete Božjo voljo znotraj vaših domov, da bi potem nosili luč tistim, ki jo potrebujejo.

Bodite znotraj v vaših domovih združeni z Bogom preko molitve: očetje, matere in otroci naj bodo Božja družina, ki moli združena.

Ne dovolite, da se hudič približa vašim domovom, moji otroci. On vam ne želi dobrega, temveč uničenje vaših duš, zato se osvobodite greha, ker greh da satanu moč nad vašimi življenji, kadar ste neposlušni Bogu.

Širite moja sporočila vsem vašim bratom. Bodite združeni, bodite združeni, bodite združeni. Bog vas blagoslavlja po meni, vaši Brezmadežni Materi.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta Mati dejala:

Molite za svet, ki z groznimi grehi žali Srce mojega Sina Jezusa. Naj bodo vaša življenja dar ljubezni za zveličanje vaših bratov, ki so daleč od poti, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Molite več, naj bo vaša molitev vaše vsakodnevno srečanje z Bogom in naj znotraj vaših družin kraljuje s svojo ljubeznijo.

Ne pozabite na Božjo navzočnost temveč ga častite in spoštujte znotraj svojih domov, ker vas blagoslavlja vsak dan a mnogi se ne zavedajo, ker imajo svoja srca trda kot kamen. Molite, molite, molite!

 

 

 

 

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.06.2016

Praznik Svetega Janeza Krstnika

 

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in prihajam z nebes vas prosit, da nadaljujete molitev za spreobrnjenje sveta. Molite moji otroci; vaša Mati vas prosi za vsakodnevno molitev, ker po njej vam Bog podeljuje velike blagoslove in milosti.

Svet gre narobe, toda če boste vi živeli v praksi moje klice, se bodo mnogi vaši bratje lahko vrnili na dobro pot ter ljubili in služili Gospodu.

Molite za tiste, ki ne ljubijo Boga. Pomagajte tistim, ki so brez moči in brez vere, nesite jim upanja v njihova srca.

Moji otroci, ljubim vas in vas pokrivam s svojim plaščem, da vas varujem pred vsem zlom. Ljubim in varujem vaše družine. Vedno sem ob vas, ob vaši strani, da vas dvigam k Bogu.

Hvala, da ste tu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.06.2016 – FATIMA

 

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, tu si na tem mestu, blagoslovljenem z mojo materinsko prisotnostjo. Pred mnogimi leti sem stopila z nebes, da vas kličem k Bogu, a človeštvo me ne posluša. Mnogi so oddaljeni od Gospoda, ker so navezani na svet, ki vodi v greh.

Koliko bolečino čutim v svojem Brezmadežnem Srcu. Razžalostim  se, ker vidim mnoge moje otroke na poti pogubljenja. Ne želim njihovega pogubljenja marveč da vsi imajo življenje v izobilju.

Daruj Bogu svoje molitve v teh dneh za dobro človeštva. Bog je pozoren iz nebes in te blagoslavlja.

Pomagaj tvoji Materi reševati duše za božje kraljestvo. Pridi jutri k mojim nogam prosit mir za tvoj Narod in svet. Odpiram svoje srce, da sprejmem vse tiste, ki se k meni zatekajo.

Jaz sem Devica Bolečega in Brezmadežnega Srca. Mati Božje Besede, Kraljica Rožnega Venca in Miru. Blagoslavljam te, kakor tudi ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in prosim, da molite v družini, da bi mogel v njej kraljevati mir mojega Božjega Sina.
Veliko molite za svet, ki ne ljubi Boga in za tiste, ki ne mislijo na večnost, ker so postali slepi zaradi greha.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in jo nesite svojim bratom. Ljubite Jezusa, ljubljeni otroci, pripadajte mojemu Sinu. Dovolite, da vstopi v vaša srca in da lahko ostane v njih, da bi bila vaša življenja spremenjena.

Jaz vas ljubim in pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem. Veliko molite za svoje brate in za umirajoče, da se kesajo svojih grehov in prejeli od Boga usmiljenje za svoje duše in bi mogli tudi prejeti Božje odpuščanje.

Bojujte se za nebeško kraljestvo in moj Sin vam bo na koncu podelil krono slave, tistim, ki bodo vztrajali v zvestobi do konca. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da iz svojih življenj naredite dar ljubezni Bogu, za zveličanje vaših družin in rešitev vsega sveta.

Otroci, poslušajte Božji klic. Vrnite se h Gospodu. Vaše družine ne morejo živeti brez molitve in brez Božje milosti, zato vas prosim: bodite luč družinskim članom in svojim bratom.

Bodite tisti, ki pričujejo ljubezen mojega Sina Jezusa tistim,  ki so daleč od Boga in ga ne ljubijo. Molite rožni venec, da dobite moč premagati greh. Rožni venec odstrani vse zlo daleč proč od vas in uniči moč pekla.

Moji otroci, mnogi vaši bratje so zaslepljeni s hudičem in grehom. Posredujte za njihovo osvoboditev. Pomagajte svojim bratom pripadati Bogu. Prihajam z nebes, da združim svoje molitve z vašimi, da skupaj prosimo Božjega usmiljenja za svet. Molite, ker Bog kliče a ga mnogi ne poslušajo. Spreobrnite se, ker vam Bog govori, a mnogi mu niso poslušni. Vrnite se na pot dobrega, ker Bog vas kliče k svetemu življenju, a toliki ga žalijo s težkimi grehi. Hudič želi uničenje mnogih duš, toda jaz sem tu, da pokažem vsem svojim otrokom pot resnice.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam, da bi se odločili za dobro pot, ki vodi k Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO 29.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam z nebes in vas prosim za vero, molitev in zvestobo, tudi v težavah in preizkušnjah življenja.

Ne bojte se! Jaz sem vaša Mati in sem tu, da vas nesem v naročje mojega Sina Jezusa, da vas varuje  in vam da svoj mir. Vstopite v moje Brezmadežno srce, da bi mogli ostati v Srcu mojega Sina.

Molite za spreobrnjenje grešnikov in spreobrnjenje tistih, ki nočejo slišati za Boga. Oni so moji otroci in potrebujejo vaših molitev, da se vrnejo na Gospodovo pot. S svojimi molitvami, žrtvami in pokoro vodite mnoge duše v nebeško kraljestvo. Živite poslušnost v svojih življenjih. Bodite moji otroci, ki dajo vzor ljubezni in poslušnosti, da bi Božja milost zasijala bolj kot kdaj koli in bi njegovo delo raslo kot on želi.

Jaz vas ljubim in vam dajem svoj materinski blagoslov. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam : v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da nadaljujete molitev za dobro sveta in za spreobrnjenje tistih bratov, ki živijo v grehu daleč od Boga.

Molite za tiste, ki se še niso odločili za božje kraljestvo. Povem vam, da nebesa obstajajo in da je tam neskončna sreča brez konca. Ne zamudite priložnosti, da bi bili nekega dne z mojim Sinom v nebesih. Zapustite življenje v grehu in vrnite se k Bogu.

Ne pustite, da vas odnesejo prevare sveta. Samo Bog je večna sreča. Dajajte vašim bratom dober zgled služenja Bogu z ljubeznijo in ponižnostjo.

Izrujte iz svojega srca ves ponos in vse kar vas oblikuje, da bolj pripadate svetu kot Bogu.
Spovejte se, moji otroci, osvobodite se greha. Jaz sem tu, da vam dam svojo ljubezen.

Želim vas sprejeti pod svoj Brezmadežni plašč.
Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu, da bi bili vedno varovani pred vsem zlom teh časov. Mnoge duše se uničujejo z napakami, ki se razširjajo kot bi bile resnica. Sprejmite v svoja srca besede mojega Sina, ki so napolnjena z lučjo in milostjo Svetega Duha.

Berite Sveto Pismo in živite v praksi nauk mojega Sina. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 01.07.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša nebeška Mati in prihajam v spremstvu Svetega Mihaela in Svetega Rafaela, da blagoslovim vaše družine, da bi se Božja milost in mir spustila na vsakega izmed vas, ozdravljala vaše duše ter oddaljila vse zlo daleč proč od vas.

Brez molitve ne morete premagati preizkušnje in skušnjave, ki se pojavijo v vaših življenjih. Da bi imeli moč premagati vse zlo se morate približati spovedi in obhajilu. Odprite svoja srca Božji ljubezni. Dovolite, da moj Sin vstopi v vaša srca s svojo ljubeznijo in ostane v vaših domovih.

Moji otroci, ne grešite več. Prosite luč Svetega Duha, da bi znali razločevati med dobrim in zlim. Ne pustite se zapeljati napakam in hudičevim zvijačam.

Prosite Božje varstvo in moč, da bi se znali upreti vsemu zlu in živeli združeni v njegovi ljubezni.

Podeljujem vam svoj mir in svojo Materinsko varstvo. Danes vas pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem.

Molite, molite, molite in Božji mir bo kraljeval v vaših srcih in vaših dušah. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.07.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Brezmadežna Mati prihajam z nebes in vas prosim, da živite združeni z mojim Božjim Sinom v njegovi ljubezni.

Molite moji otroci, da bi preko molitve bili bolj  združeni z mojim Sinom in njegovim Božjim Srcem. Srce mojega Sina je zatočišče miru in varstvo. Vstopite v Srce mojega Sina in vse se bo spremenilo v vaših življenjih.

Molite z močno vero, ljubeznijo in predanostjo rožni venec v svojih domovih. Mnogi niso konstantni v svojih molitvah in me ne poslušajo. Ne, moji otroci, ne oddaljite se od mojega Brezmadežnega Srca. Moje materinsko Srce vas dviga k Bogu.

Vedno se posvečujte mojemu Brezmadežnemu Srcu in prejeli boste v globinah milosti in blagoslove, da boste častili Boga v duhu in resnici.

Bodite pozorni. Ostanite z nami. Ne živite v grehu, ker samo tako vam lahko hudič dela zlo. Ne bojte se, jaz sem tu ob vas, da varujem in blagoslavljam. vaše družine.

Zahvaljujem se za prisotnost mojih sinov duhovnikov in jih blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 03.07.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim vas in želim izpolniti vaša srca z nebeškimi milostmi, da bi se naučili poslušnosti Gospodu, živeli v svojih življenjih spreobrnjenje in svetost.

Moji otroci, Bog želi vaše spreobrnjenje. On vam ne želi slabega, temveč dobro za vaše duše. Ne pustite se premagati svetu in napakam, ki se širijo in ne peljejo v nebesa.

Kdor želi poslušati in slediti svetu bo težko prišel v nebeško kraljestvo. Bodite modri in razumni otroci, prosite Svetega Duha, da vam pokaže pot po kateri slediti resnici.

Naj bo v vaših srcih ljubezen mojega Sina. Njegovo ljubezen lahko imate, če živite v Božji milosti in zapustite grešno življenje.

Veliko molite moji otroci, da bi bili močni v veri,  ker bo molitev pomagala odpreti vaša srca Bogu. Jaz vas ljubim in sprejemam v svoje Brezmadežno Srce. Jaz vas ljubim in vedno blagoslavljam, da bi bili srečni in se naučili biti moji otroci, ki me poslušajo in živijo moja sporočila.

Hvala za vašo prisotnost, moji otroci, hvala da ste prišli od daleč, da bi prejeli moj blagoslov.

Spremljala vas bom na vaše domove s svojimi Angeli in jih pustila tam, da vas varujejo pred vsem zlom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 04.07.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. Bog vas prosi, da zapustite grešno življenje in stopite na pot svetosti, ki vodi v nebesa.

Molite moji otroci, molite, da bi bili močni in bi mogli biti zmagovalci v vsaki skušnjavi in preizkušnji življenja. Ne zanemarjajte svojega spreobrnjenja niti svojih družin.

Sovražnik želi uničenje sveta, toda če me boste poslušali in živeli moja sporočila, boste mogli nositi Božjo luč mnogim srcem in mnogi vaši bratje bodo odprli svoja srca Gospodu.

Moji otroci ne bodite gluhi za moj glas. Verujte vedno bolj. Tisti, ki živijo za svet ne bo nikdar srečal pravi mir in resnično veselje; kdor živi za Božje kraljestvo in ima srce obrnjeno h Gospodu bo že na tem svetu izkusil nebesa.

Molite, molite, darujte zadostitve Srcu mojega Božjega Sina, ki je ogorčeno in užaljeno

od vaših bratov in mnogokrat od vas, kadar me ne slišite, moji otroci, in delate samo po vaši volji. Pokesajte se. Bodite zvesti Gospodu, živite vedno v njegovi ljubezni in pričujte z življenjem resnico in njegove svete nauke.

Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 05.07.2016 VIGOLO

 

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes vas prosit, da veliko molite za svet, ki noče slišati za Boga.

Moji otroci, poslušajte me: ne bodite neposlušni mojemu glasu. Bog vas ljubi in želi zveličanje vaših duš. Ne oddaljite se od svete Gospodove poti. Proti preizkušnjam in skušnjavam, ki se pojavijo v vašem življenju se bojujte se z molitvijo, postom, življenjem po božji besedi in nauku mojega Sina,

Ponovno vam pravim: spremenite svoja srca, bodite ponižni, skromni in nosite mir svojim bratom

Velika trpljenja prihajajo zaradi grehov sveta. Naučite se ljubiti in odpuščati sedaj. Bodite združeni ker vam Bog daje čas za spreobrnjenje.

Naj vaša luč ne ugasne zaradi teme greha, temveč naj razsvetljuje vedno bolj milost in ljubezen Svetega Duha.

Otroci, ne ranite s svojimi ustnicami nikogar temveč nesite ljubezen vsem. Tako kot vas jaz vse ljubim. Tako kot vas jaz vse sprejemam v svoje materinsko Srce, sprejmite svoje brate z veliko ljubeznijo. Nikoli ne sodite. Ne dovolite hudiču, da vas uporablja za zlo, temveč se pustite objeti ljubezni mojega Božjega Sina, ker ljubezen rešuje , prinaša mir in zdravi vaše duše. Vrnite se k Bogu z iskrenim srcem in dobrimi nameni, ne z lažnim srcem napolnjenim s stvarmi, ki škodujejo vašim dušam.

Molim za vas, molim, da bi bilo poslušni Gospodu in vedno izpolnjevali njegovo Sveto voljo. Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 06.07.2016 – FRANCIJA

 

Mir  mojega Sina tvojemu srcu!

Moj sin, spet si prišel v to državo, ki tako potrebuje spreobrnjenje. Bog te pošilja, da bi govoril temu ljudstvu, da je prišel čas, da spremenijo svoja srca in način razmišljanja. Naj se vsak posveti obnovitvi svojega srca, ker so mnoga srca brez vere in brez življenja.

Govori jim o Gospodovi ljubezni po kateri je znano,  da more človek po njej sodelovati in se odločiti, da zapusti grešno življenje in napačne stvari, ki ne vodijo v večnost.

Ta pokrajina bo močno prizadeta po Božji pravičnosti v primeru, da se ne spreobrne. Molite za spreobrnjenje grešnikov, zlasti posredujte pri Srcu mojega Sina Jezusa in prosite ga odpuščanja in usmiljenja za vse vaše brate.

Jaz sem ob tvoji strani, te blagoslavljam, da bi imel vedno milost in luč govoriti vedno o mojem Srcu. Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.07.2016 MARIENTHAL – STRASBOURG

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati vas ljubim in prihajam z nebes vas prosit, da verujete vedno bolj in se posvetite za nebeško kraljestvo.

Moji otroci, svet vam ne more dati večnega življenja, temveč samo moj Sin Jezus. Svet vam ne more dati miru, toda moj Sin Jezus vam ga more dati.

Svet ne more zdraviti vaše duše, toda moj Sin s svojo ljubeznijo more ozdraviti vse vaše bitje.

Otroci, živite v ljubezni. Nesite svojim bratom ljubezen mojega Sina. Prišla sem z nebes, da vas vodim k Bogu. Prišla sem z nebes, da vam pokažem pot kateri morate slediti.
Pokesajte se svojih grehov, osvobodite se vsega tistega, ki ubija vaše duše in vas vodi proč od Boga.

Moj Sin vas želi sprejeti v svoje usmiljeno Božje Srce, vendar pokesajte se, spremenite življenje in bojujte se za nebeško kraljestvo.

Kdor ne ljubi naj živi v ljubezni. Kdor ne odpušča naj postane priča Božjega odpuščanja in usmiljenja. Kdor ne moli naj si prizadeva bolj in bolj.

Cenim prisotnost vsakega izmed vas. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.07.2016 – LAHONTAN – FR.

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Nebeška Mati, prihajam in vas sprejemam v svoje Brezmadežno Srce, da bi ljubili Gospoda in hrepeneli biti njegovi z vsem svojim bitjem.
Moji otroci, ne izgubljajte časa za svet, ampak uporabljajte svoj čas, da bi se naučili pripadati Bogu. Ne oddaljite se od poti mojega Božjega Sina. Vrnite se v njegovo Božje Srce, ki je polno ljubezni do vas.

Ne delajte težkih grehov, vsak greh je ostra puščica, ki prebode Srce mojega Sina in moje Materinsko Srce. Živite v ljubezni s svojimi brati. Ne imejte žalosti v svojih srcih. Osvobodite se teh stvari v spovedi. Bodite čistih duš za mojega Božjega Sina.

Blagoslavljam vas tako, da bi imeli moč premagati greh in zlo ter prejeti milost zvestobe Bogu, do konca. Ne ozirajte se nazaj na grešno življenje, ki ste ga zapustili temveč sledite z vero in pogumom poti spreobrnjenja in svetosti, ki vam jo kažem.

Otroci delujte. Vrnite se h Gospodu. Nesite svojim bratom Božjo ljubezen. Še vedno lahko prinašamo njegovo ljubezen mnogim srcem, če se posvetite bolj in bolj živeti moja sporočila.

Bog je tisti, ki vas prosi, moji otroci. On želi pridobiti vsa srca, ki so zaprta za njegovo ljubezen in je ne poznajo. Ljubezen dela čudeže. Ljubezen rešuje. Ljubezen uničuje vse zlo. Ljubite Boga in dal vam bo milost zmage nad vsem zlom in preizkušnjo.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 09.07.2016 – AVIGNON – FR.

 

Sveta Devica je prišla v spremstvu svojega Sina Jezusa in mnogih Angelov. Jezus in Sveta devica sta imela razširjene roke nad nami kot znamenje blagoslova in varstva. Sveta Mati mi je dala sledeče sporočilo:

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas prosim: molite rožni venec za spreobrnjenje
sveta, pripadajte mojemu Sinu Jezusu in nosite njegovo ljubezen zakrknjenim in zaprtim srcem.

Mnoge družine so daleč od Jezusovega Srca. Mnoge so se oddaljile od Gospodove poti svetosti. Moji otroci, molite za svoje družine in za družine vsega sveta.

Moj Sin je resnično življenje, nosite ga tistim, ki so duhovno mrtvi. Duhovno mrtve duše in brez vere ne morejo vstopiti v nebeško slavo. Posredujte za zveličanje duš.

Pomagajte svojim bratom, ki so v temi in grehu.

Ne oddaljite se od Božje poti, da bi on vas lahko uporabil za prinašanje vsem njegovo luč.

Otroci moji, hvala za vašo prisotnost. Blagoslavljam vas, da bi se vaša srca napolnila z Božjo ljubeznijo in vaša življenja zasvetila v milosti. Jaz vas ljubim in povem, da nosim vaše prošnje v nebo in izlivam na vas številne milosti.

Spoštujte  in ljubite Jezusovo Srce. On vas ljubi in želi vaše zveličanje. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 10.07.2016 – AVIGNON FR.

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in blagoslavljam, da bi želeli pripadati Bogu, ga ljubiti in mu služiti kot Sinovi ljubljenega Očeta.

Bodite povezani s svojimi družinskimi člani. Živite v ljubezni. V vaših domovih morate živeti v Božji ljubezni z vsemi.

Otroci, ne oddaljite se od mojega Materinskega Srca. Posvetite se vsak dan mojemu Brezmadežnemu Srcu in Bog vam bo podelil velike milosti. Jaz prinašam vaše družine pred Boga, da bi bile ozdravljene in sprejele v globini milost in Gospodov blagoslov.

Ne grešite več! Razveseljujte Srce mojega Sina Jezusa in moje Materinsko Srce. Bežite proč od greha in prosite moč in luč Svetega Duha.

Bežite proč od greha, prosite moč in luč Svetega Duha. Jaz sem tu da vas vodim k Bogu. Jaz sem tu, da vas prosim za molitev, pokoro in spreobrnjenje vsega človeštva.

Nisem vas pozabila moji otroci in nikoli vas ne bom. Prišla sem, da vas še enkrat kličem k Bogu. V preteklosti sem že klicala francosko ljudstvo

in ponovno vas kličem v teh časih, kajti čas beži in

prišla je ura spreobrnjenja za vse, če nekega dne želite biti z mojim Sinom v nebeški slavi. Spremenite življenje. Vrnite se k Bogu.

Tu kjer sem se prikazala s svojim Sinom se danes vračam in pustim svojo Brezmadežno ljubezen in svoj blagoslov ljubezni in miru vsem vam.

Ne ranite Srce mojega Sina z velikimi grehi. Ne žalostite njegovega Božjega Srca. Sprejmite ljubezen mojega Sina in našli boste varno pot, ki vodi v zveličanje.

Jaz vam bom pomagala pripadati Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.07.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes in vas prosim molitev, molitev, molitev, zadostitev, zadostitev, zadostitev.

Čas je, da vse darujete Gospodu zato, da bi se mnoge duše mogle rešiti in bi se mogle vrniti na sveto pot k Bogu.

Moji otroci, ali želite pomagati mojemu Sinu in meni reševati duše? Žrtvujte se za spreobrnjenje grešnikov. Vse kar boste z ljubeznijo darovali mojemu Sinu postane sveto in dragoceno v njegovih očeh.

Sprejmite ljubezen mojega Sina v svoja srca in nesite jo tistim, ki jo potrebujejo, tistim, ki morajo biti osvobojeni in ozdravljeni od greha.
Ne bojte se ničesar! Predajte  vse mojemu Materinskemu Srcu in jaz vam bom pomagala ter vas vodila za roko do Srca mojega Sina.

Ljubim vas in svojo ljubezen zapuščam vašim srcem. Prejmite moj blagoslov in mojo ljubezen: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.07.2016 – VIGOLO

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam vas prosit, da molite za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov.
Molite, molite moji otroci. Bog vas že dolgo časa kliče toda mnogi temu ne dajo nobenega pomena.

Vrnite se, vrnite se sedaj, Bog potrebuje veliko spreobrnjenje, ker so mnogi slepi in ne vidijo nevarnosti, ki je pred njimi: pot teme, ki vodi v pekel.

Ne izgubljajte svojega časa tako, da živite daleč od Boga. Čas je da sprejmete moj klic v svoja srca in se odločite za Gospoda. Ne zapustite poti, ki vam jo kažem moji otroci. Za vaše dobro vam govorim in prihajam iz nebes.

Svet žali mojega Sina, ker se je prepustil prevladi greha, pomanjkanju vere in spoštovanja za Božja dela.

Prosim vas naj bodo vaša življenja nenehna zadostitev ljubezni, ki je darovana skupaj s Sveto Žrtvijo mojega Sina Jezusa, v vsaki Sveti Maši, ki jo živimo z ljubeznijo in s srcem.

Naj vas Sveta Maša navda z zaupanjem v Jezusovo Sveto Srce. Jaz vas ljubim in blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.07.2016 – (RODENGO SAIANO – BS)

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem Mati Cerkve in prihajam vas vse prosit molitve za Božje služabnike (duhovnike) in za tiste, ki ne oprejo svojih src Gospodu.
Ljubim vas in vam pravim, da Bog prosi vse človeštvo za spreobrnjenje, kajti mnogi so se oddaljili od njegove svete poti.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu ljubljeni sinovi. Prosim vas, ker vam Gospod daje še čas za spreobrnjenje.

Molite za tiste, ki ne sprejemajo ljubezni mojega Sina Jezusa, molite za tiste, ki zavračajo prositi ga za odpuščanje svojih grehov.

Sprejmite, moji otroci, moja sporočila v svoja srca, moja sporočila, ki vam jih govorim s svojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni.

Velike preizkušnje bodo prekrile svet in Sveta Cerkev bo šla skozi svoj najtežji čas, ko bodo mnogi izbrani sinovi, služabniki mojega Sina Jezusa, zapustili resnice mojega Sina in vodili mnoge vernike po isti poti teme, ki vodi v večno pogubljenje.

Ne žalite več mojega Božjega Sina. Ne oddaljite se od Srca mojega Sina, ki je izvir usmiljenja in miru.

Molite, da bi imeli božjo milost v svojih življenjih, ker bodo mnogi tisti, ki ne bodo mogli ostati zvesti in na nogah v preizkušnjah, ki bodo prekrile ves svet.

Italija bo preplavilo veliko nasilje in smrt in kri se bo prelivala v mnogih krajih. Mnoge Cerkve bodo uničene in mnogi moji otroci bodo grenko jokali, ker me niso poslušali.
V Rimu bo vladal kaos zaradi grehov nečistosti in kazni so prišle do točke, da se prelijejo preko roba in Božja kazen in pravičnost bo udarila.

V krajih nečistosti ne bo ostal noben kamen, ker bo močna Božja roka dosegla tiste, ki so bili nezvesti in ostali zakrknjenih src. Veliko molite! … (Tu je Naša Gospa z žalostnim obličjem vzdihnila v bolečini)

Jaz vam ponujam svoje Brezmadežno Srce, da boste v njem obvarovani v teh dneh, ki so zelo blizu.

Otroci moji sprejmite moje klice, poslušajte me. Ne grešite več! Ne ranite Srce mojega Sina, ki krvavi zaradi tolikih zločinov. Molite, zadostite, častite mojega Sina v Najsvetejšem Zakramentu in Bog bo imel usmiljenje z vsakim izmed vas in s svetom.

Jaz, Mati vas vseh, vas blagoslavljam s svojim Srcem polnim bolečine: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.07.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas in prihajam  iz nebes vas prosit, da molite za mir v svetu, za mir v družinam, ki so pozabile na Boga, ker grešijo in so zvezane z materialnimi stvarmi.

Ne oddaljite se od Boga, otroci moji. Ne zapustite Božje ljubezni, da bi sledili iluzijam, ki vam jih hudič ponuja. Otroci, svet, materialne stvari in moč so minljivi a Božja ljubezen in nebesa so večna.

Premagajte hudiča z molitvijo rožnega venca, s posvetitvijo Srcu mojega Sina, s posvetitvijo mojemu Brezmadežnemu Srcu in Prečistemu Srcu svetega Jožefa.

Ne delajte težkih grehov. Ne žalite mojega Božjega Sina. Živite kar vam pravim. Dala sem vam že toliko sporočil. Podelila sem vam mnoge milosti. Jokala sem, prosila in vam dala različna znamenja svoje ljubezni na raznih krajih sveta; toda resnično vi še niste odprli svojih src Bogu.

Hitro pozabite na našo ljubezen do vas in se pustite premagati zlu, ker se zares niste še naučili odpovedati se svoji volji.

Potem, ko ste oprali svoje duše v krvi mojega Sina pri spovedi, se v Evharistiji izročite v roke mojemu Sinu Jezusu, ki vas bo vodil k Očetu.

Veliko molite! Človeštvo je na robu velikih nesreč in mnogi so gluhi in slepi za dela Svete Trojice.

Zbudite se v tem času milosti prosite Boga usmiljenja zase in za svet. Ne izgubite priložnosti, ki vam jo Bog daje, da bi obnovili svoja srca v ljubezni in milosti mojega Božjega Sina.

Jaz vas ljubim in sem tu, ker želim vašo srečo in mir. Mir vaših src, moji otroci. Ljubezen za vse vas, da bi pripadali Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.07.2016 MANAUS

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes vas prosit, da izprosite Božjega usmiljenja in odpuščanja za nehvaležne in neposlušne grešnike, ki dopustijo, da jih obsede duh sovraštva in nasilja.

Molite moji otroci, molite za spreobrnjenje grešnikov. Bog vas kliče k ljubezni, miru in svetosti. Ne imejte svojih src zaprtih za njegovo ljubezen.

Kličem ves svet naj prosi odpuščanja svojih grehov, naj se jih kesa, da bi bili vredni Božjega usmiljenja.

Srce mojega Sina je odprto za sprejem tistih, ki želijo resnično biti rešeni. Ne varajte se s strastmi in napakami tega sveta.

Moji otroci, če boste poslušali moj glas boste hodili po varni poti, ki vodi do nebes.

Ljubim vas, spremljam s svojo materinsko prisotnostjo in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.07.2016 MANAUS

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in prihajam z nebes vas prosit, da živite združeni s Srcem mojega Sina Jezusa.

Njegovo Božje Srce je luč za vsakega izmed vas, otroci moji. Čas je, da odprete svoja srca Bogu in sprejmete njegove besede in ljubezen v svoja življenja.

Ne živite v grehu in daleč od Boga. Kličem vas in vse človeštvo k Bogu. Kadar vam dajem svoja sporočila se obračam na vse moje otroke širom sveta. Vrnite se, moji otroci, vrnite se h Gospodu predno veliki dogodki pridejo na ves svet.

Bog želi spreobrnjenja in rešitev vsega človeštva. Sprejmite moja sporočila otroci moji, živite jih in pričujte mojim otrokom, ki so brez vere, oddaljeni in v temi. Govorite moja sporočila svojim bratom, pomagajte jim pripadati Bogu in me boste osrečili. Molite, veliko molite, moji otroci. Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.07.2016

 

Moj ljubljeni sin, mir tvojemu srcu!

Stopnjuj molitve za Brazilijo in svet. Pokliči vse, da upognejo kolena do tal proseč Božjega usmiljenja za nehvaležno človeštvo, ki se ne želi spreobrniti. Grehi sveta kličejo Božjo pravičnost.
Bog vas pusti svobodne da izberete med dobrim in zlim. Pravim vam: izberite pot dobrega, pot spreobrnjenja in svetosti, ki vam jo kažem.

Italija bo v velikih bolečinah in preganjanju zaradi tistih, ki imajo svoja srca polna sovraštva in nasilja. Molite za Italijo, kjer ima sedež Sveta Mati Cerkev, ker grehi Božjih služabnikov kličejo Božjo Pravičnost, da bo močna in težka Gospodova roka dosegla tiste, ki so nezvesti in uporni tako, da  iščejo samo poželenje, moč in denar. Reci Italijanom naj molijo, kot sem jih v preteklosti prosila, po 50 Magnifikatov. Naj molijo sedaj za Italijo.

In vsi naj prav tako molijo za ves svet in mnogo za Cerkev, da bo znala premagati napade in preizkušnje skozi katere bo šla v teh težkih časih, ko je Petrova barka v velikih nevarnostih. Hudič bo pokazal vso svojo neusmiljenost proti Gospodovim služabnikom, ki bodo preganjani in pobiti na način, ki ga svet še ni videl.

Moje materinsko Srce je tesnobno, ker govorim, a me ne poslušajo, se prikazujem v svetu, a ne verjamejo. Toda, ko pridejo velike bolečine kaj bodo storili?

Reci vsem naj se vrnejo, se obrnejo k Bogu sedaj. Spreobrnite se!… Sem vaša Mati, ki vam govorim s trpečim in žalostnim srcem,  ki vas prosim, vas rotim

Govori mojim otrokom o moji materinski bolečini, ki jo povzročajo tisti, ki me ne poslušajo in niti ne verjamejo mojim materinskim besedam. Povej jim, da sem tu in jih kličem, ker je Bog pošilja na svet, da vas opozorim, da vam pokažem varno pot, ki da ji sledite. Govori vsem o mojem bolečem klicu, ki ga dajem še enkrat danes za dobro vseh, za srečo vsakega izmed vas. Hvala, da si me poslušal in odgovoril.

Blagoslavljam tebe in ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SKRIVNOSTI O BRAZILIJI IN AMAZONIJI, OBJAVLJENO 27.07.2016

PRVI IN ZADNJI DEL SKRIVNOSTI O BRAZILIJI IN AMAZONIJI, KI JIH JE SVETA DEVICA DALA EDSONU 26.04.1996 IN SO OBJAVLJENE 27.07.2016

PRVI DEL SKRIVNOSTI RAZODETO  O BRAZILIJI IN O AMAZONIJI

(Sporočilo 26.04.1996)

Dne 26. Aprila 1996 mi je Naša Gospa v sporočilu govorila o prvem delu skrivnosti, o majhnem delu, ki se nanaša na Brazilijo, vključno z Amazonijo.

Na dan 1. avgusta 1998, sobota, me je Naša Gospa prosila, da naslednji dan razkrijem ljudem, to je 02. avgusta, v nedeljo, tam na hribu s križem v Itapirangi, ker je bilo že zelo blizu dogajanja, ker ona kot Mati bo vedno obvestila vnaprej o stvareh, ki se bodo dogodile, da bi bili njeni otroci vedno pripravljeni in združeni z Bogom.

Naša Gospa mi je rekla, da če brazilsko ljudstvo ne bo poslušalo njenih sporočil in ne bo živelo njenih klicev, se bo v Braziliji zgodil velik potres, ki bo močno stresel celotno državo. Ta potres bo ubil veliko ljudi, ki ne bodo pripravljeni. Potres bo močno prizadel Rio de Janeiro, Sao Paulo, kot tudi druge države. Kot posledica tega potresa bo nastal velik cunami, ki se bo usmeril proti Rio de Janeiro.

Ko mi je Naša Gospa to pokazala sem videl, da so mnogi ljudje so tekli, bežali obupani, ker niso bili pripravljeni. Nanašajoč se na Amazonijo, je Naša Gospa rekla, da bo kot posledica vsega tega prišla nad našo državo velika poplava, mnogi ljudje bodo ostali brez strehe nad glavo. In kot posledica te poplave bo prišlo mnogo bolezni vseh vrst. Tako se bo ena bolezen razširjala vedno bolj. Mnoge bolezni se bodo pojavile druga za drugo, vsaka kot posledica  druge.

V sporočilu, ki mi ga je Naša Gospa dala 26. aprila 1966 se je obrnila na Amazonijo rekoč:

Amazonija, Amazonija, poslušaj! Ne zakrkni svojega srca za moja sporočila spreobrnjenja.

Moji otroci, želim vam pomagati, da bi preprečili tolika zla, ki lahko pridejo na vas in na svet. Zaradi tega sem prišla  iz nebes, ker vas želim usmerjati in voditi v vsem.

Ne zanikajte mojih sporočil, mojih Materinskih klicev, ker kadar mati govori je to v dobro njenih otrok. Poslušajte me sedaj, ker to je čas, ki vam ga Bog daje za vaše spreobrnjenje. To je čas, ko je pozoren na vaše molitve in prošnje ter vam daje posebne milosti po mojem posredovanju.

Kot Mati, hrepenim po vaši sreči in ne vaši nesreči in trpljenju. In kot Mati vas opozarjam. In kot Mati vas rotim. In kot Mati jokam!…

V tem trenutku mi je Naša Gospa pokazala poplavo, ki se bo dogodila v Amazoniji in bo zato veliko brezdomcev. Močna neurja in posledično bolezni, mnoge bolezni. Mnogi ljudje so trpeli in drugi jokali za svojimi uničenimi domovi. Devica mi je tedaj rekla:

Vsemu temu se lahko izogne ali ublaži. Odvisno je od vaših molitev in žrtev. Bog daje odločitev v vaše roke, ljubljeni otroci, da jo sprejmete.

Poslušajte me: kot Mati vam želim pomagati  sprejeti pravilno odločitev. Živite moja sporočila in  pomagajte mi s svojimi molitvami in obljubim, da bom posredovala pri svojem Sinu Jezusu za vsakega izmed vas.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Potres, ki bo dosegel Brazilijo bo proporcionalno mnogo večji od tistega v Kolumbiji v letu 1995 ali 1996 toda tisto, kar se bo zgodilo v svetu bo mnogo hujše kot v Braziliji.

Naša Gospa je tudi dejala da, ko se bo dogodila v Rio de Janeiro revolucija, bo konflikt vključil veliko ljudi, kot boj,  kot mala vojna, da bo zelo blizu se zgodil potres.

ZADNJI DEL SKRIVNOSTI RAZODETE O BRAZILIJI IN AMAZONIJI.

(Po sporočilu Svete Device, danem 26.04.1996)

Devica mi je razkrila da bo tu v Amazoniji, če ljudje ne spremenijo smeri svojega življenja s spreobrnjenjem, molitvijo, žrtvijo in pokoro, prišlo do velike krvave revolucije, ki bo razlog za veliko prelivanje krvi.

In razumite dobro moje besede: če ljudje ne spremenijo smeri svojega življenja, če bodo trdovratno vztrajali v svojih napakah, bili neposlušni Bogu.

Če se to zgodi, zaradi grehov, ki jih ljudstvo stori proti Bogu, bo morala Amazonija trpeti za določen čas. Mnoge družine in njihovi domovi bodo uničeni in izropani, njihovi otroci mrtvi, drugi bodo trpeli za posledicami  nasilja in zlorabe tistih, ki so pustili, da v njihovih srcih prevladuje duh zla.

Ta revolucija bo prišla zaradi pohlepa človeka po bogastvu in moči, ki želi vse imeti in pridobiti nepravično . To bo vključevalo pomembne  in mogočne, ki mislijo samo na lastne koristi, da bodo povzročili smrt v življenju mnogih nedolžnih ljudi.

To bo sredstvo, ki ga bo hudič uporabil, da pride vojna in pomanjkanje miru v Brazilijo, ki bo zajela tudi druge države.

Možje in žene bodo svoje dneve radosti spremenili v dneve solza, bolečine in žalovanja. Mnogi bodo imeli noč za resnično sovražnico, ker ne bodo želeli da pride. Dan se bo spremenil v noč in noč v dan, kar pomeni, da bodo mnogi svoje opravke in navade spremenili, kot posledico tega kar pride. Toda za to veliko zlo je Bog dal Amazoniji mnogo prej odlično sredstvo: posvetitev Srcu svetega Jožefa. Tisti, ki bodo zvesti posvetitvi temu Prečistemu Srcu, naj bodo prepričani, da bodo imeli Gospodov blagoslov in varstvo.

Sveti Jožef bo pomagal rešiti Amazonijo pred to nesrečo in nevarnostjo, kot tudi Cerkev, ko bi se to  zgodilo; mnoge Cerkve bodo uničene in mnogi duhovniki bodo preganjani, mučeni in umorjeni. To bo Bog dopustil, ker mnogi žalijo Boga s težkimi grehi, s tem da so nezvesti svoji poklicanosti Božjih služabnikov in Cerkve, ker dajejo slab vzgled življenja svojim ljudem, ki bi jih morali voditi in usmerjati z dostojanstvom ter biti zanje luč.

Ko se bo to zgodilo bodo mnogi žalovali in prepoznali izgubljeni čas, ki so ga imeli in niso poslušali klice Device iz Itapirange, kot bi morali. Ampak prosim, da se to ne bi zgodilo in da ljudje naredijo resničnen namen spreobrnjenja in spremenijo potek svojih življenj.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.07.2016 – MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim, da molite veliko rožnih vencev za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov.
Otroci, mir v svetu je v nevarnosti. Val nasilja in smrti hoče udariti vas in na vaše družine. Hudič hoče preganjati na krut način tiste, ki me ljubijo in mi sledijo.

Ne umaknite se s poti spreobrnjenja. Sem z vami,da vam pomagam ostati zvesti Bogu. Osvobodite se greha. Osvobodite se,  moji otroci, napačnih stvari s katerimi vas svet zasužnjuje.

Odločite se za kraljestvo, ki vam ga je moj Sin pripravil. Sprejmite sedaj moj klic v svoja srca sedaj, spremenite svoja srca sedaj in ne odlašajte na jutri, ampak danes, sedaj, poslušajte Božji klic in poskrbite, da popravite svoje  napačne drže,

Otroci, kdor ne moli in se ne spreobrne ne bo šel v nebesa. Molite in spreobrnite se. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.08.2016

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.08.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes in vas prosim, da ste luč svojim bratom, ki so v grehu in oddaljeni od Boga.

Molite za spreobrnjenje grešnikov. Bog jih želi blagosloviti in podeliti mnoge milosti, toda vi resnično malo molite in mnogokrat opuščate molitev.

Moji otroci, bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo. Brez molitve ne boste imeli moči, da bi šli po poti spreobrnjenja in da bi slišali Božji klic.
Ne pustite se premagati. Potrudite se pripadati Bogu. Jaz sem tu, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce.

Bodite Božji in pomagajte svojim bratom, nosite vsem Božjo ljubezen. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.08.2016

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.08.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes in vas prosim, da ste luč svojim bratom, ki so v grehu in oddaljeni od Boga.

Molite za spreobrnjenje grešnikov. Bog jih želi blagosloviti in podeliti mnoge milosti, toda vi resnično malo molite in mnogokrat opuščate molitev.

Moji otroci, bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo. Brez molitve ne boste imeli moči, da bi šli po poti spreobrnjenja in da bi slišali Božji klic.
Ne pustite se premagati. Potrudite se pripadati Bogu. Jaz sem tu, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce.

Bodite Božji in pomagajte svojim bratom, nosite vsem Božjo ljubezen. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.09.2016 Bronx, NY.

 
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati. Prihajam iz nebes in vas prosim za spreobrnjenje vaših src in molitev v vaših družinah. Brez spreobrnjenja in molitve ne morete pripadati Svetemu Srcu mojega Sina Jezusa. On me pošilja iz nebes, ker je poln ljubezni do vas. Ne pustite se premagati skušnjavam in prevaram sveta. Vzemite svoj rožni venec in molite z večjo vero in ljubeznijo. Molitev vas približuje nebeškemu kraljestvu in vas oddalji od grešnega življenja.
Bog po meni kliče vse človeštvo. Prikazujem se na mnogih krajih sveta, da vam dam njegova sporočila ljubezni. Ne ostanite gluhi za moj glas.
Govorim vam s svojim Srcem polnim ljubezni do vas. Očistite svoja srca v spovedi in Bog vas bo blagoslavljal bolj in bolj. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!.

SPOROČILO NAŠE GOSPE  18.09.2016, 101 Fundation,Washington, New Jersey

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša nebeška Mati, prihajam s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom, da blagoslovimo vaše družine. Moji otroci, naredite v svojih življenjih življenje iz molitve in predanosti Bogu. Moj Božji Sin vas kliče k spreobrnjenju in želi odrešenje vaših duš in vaših družin. Molite vedno bolj za zveličanje duš.

Nesite moja sporočila in mojo ljubezen vsem svojim bratom, ker jih želim vse sprejeti v svoje Materinsko Srce. Molite in prosite odpuščanja za svoje grehe. Ne ranite Srce mojega Sina, ko dvomite o njegovi ljubezni in njegovi prisotnosti v vaših življenjih.

Moj Sin je vedno z vami in nikoli vas ne zapusti. On je ob vaši strani, da vas blagoslavlja in daje svoj mir. Molite, molite, molite. Ljubim vas in blagoslavljam z blagoslovom miru in ljubezni, da bi vaše družine popolnoma pripadale Bogu. Sprejemam vas v svoje Srce in združena s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.09.2016, GREENLAWN, LONG ISLAND, NY. USA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, prihajam z nebes vas prosit, da odprete svoja srca za ljubezen mojega Sina Jezusa. Veliko molite. Molite rožni venec za spreobrnjenje grešnikov, da se mnogi moji otroci vrnejo h Gospodu. Kličem vas k Bogu. Ne oddaljite se od Srca mojega Božjega Sina. On vas ljubi in želi vaše zveličanje.

Ne zapirajte z grehi svojega srca. Uporabljajte svoj čas, da ste bolj blizu mojemu Sinu in meni ter bodite resnična družina molitve. Želim vam pomagati, da izpolnite Božjo voljo. Poslušajte moj glas, pridite v Cerkev molit. Bog vas čaka. Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vas blagoslavljam s svojim Srcem polnim ljubezni: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen! Ne pustite iti Božjih milosti mimo vaših življenj. Sprejmite Božji klic. Nesite vsem svojim bratom moje sporočilo in mojo ljubezen Matere.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.09.2016 NEW YORK, USA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas ljubim ter prihajam iz nebes, da vam podelim mir in Božje blagoslove. Veliko molite za vse, ki imajo trda srca kot kamen. Molite za spreobrnjenje grešnikov. Jaz vas ljubim in sem tu, da vas vodim po poti svetosti, ki vodi v nebesa.

Moji otroci, spremenite življenje. Pripadajte Bogu. Dovolite, da ljubezen mojega Sina je v vaših srcih in vaših življenjih. Polagam vas v moje Brezmadežno Srce, da ste varovani pred vsem zlom tega sveta. Naj se v vaših družinah moli rožni venec z več vere in ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
Pred odhodom mi je Sveta Mati dejala:

Mir, prosim miru za vse človeštvo, ker so mnoga srca ranjena in polna sovraštva. Brez miru  ne morete pripadati nebeškemu kraljestvu. Nesite mir mojega Sina vsem svojim bratom.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.09.2016 NEW YORK, USA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, prihajam iz nebes, da vam podelim svoj blagoslov in svojo Materinsko ljubezen. Sem Kraljica Rožnega venca in Miru in Mati Cerkve. Molite za sveto Cerkev in za Božje služabnike, ki ne izpolnjujejo Gospodove volje. Mnogi moji sinovi, Božji služabniki ne molijo in ne verujejo v večne resnice, ker so se pustili preslepiti od sveta in od Satana. Darujte molitve, žrtve, pokoro za Sveto Cerkev in za vse družine, ki so daleč od Srca mojega Sina Jezusa. Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in nesite jo tistim, ki potrebujejo mir.

Moji otroci, molite vsak dan v svojih domovih in naj bodo vaša srca vedno čista in v Božji milosti. Ne zapirajte svojih src Božji ljubezni, ampak dovolite, da more njegova ljubezen kraljevati v vaših domovih.
Jaz vas ljubim in sprejemam pod svoj zaščitni plašč. Molite, molite rožni venec vsak dan in svet bo prejel mir, ker ga bo Bog poslal na svet, na družine, ki bodo sprejele moja sporočila miru, ljubezni in spreobrnjenja.

Jaz sem vedno ob vaši strani, ljubljeni otroci in vas nikoli ne zapustim. Bodite otroci, ki tolažijo moje Srce Matere in jaz bom vedno ob vaši strani, da vas tolažim v vaših trpljenjih in bolečinah. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.09.2016 NY. USA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, ker vas ljubim in želim vašo srečo. Ne oddaljite se od mojega Sina Jezusa in tudi ne od poti svetosti, ki vodi v nebesa. Bodite poslušni mojemu glasu in živite v praksi to, kar vam pravim. Svet potrebuje mnogo molitve in Bog vas prosi, da pomagate svojim bratom, ki so zaradi greha brez vere in brez življenja.

Molite, moji otroci, veliko molite rožni venec in prosite Boga našega Gospoda za mir in spreobrnjenje. Poslušajte moj glas. Kličem vas in vaše družine k Bogu. Položite moje Materinske besede v svoja srca in Bog vam bo podelil mir. Ljubim vas in vas blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.09.2016 N.Y. USA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša nebeška Mati, prihajam vas prosit, da odprete svoja srca Bogu.
Moji otroci, to je čas vašega spreobrnjenja in vrnitve k Bogu. Človeštvo je na pragu velikih dogodkov, ki bodo za vedno spremenili življenje mnogim mojim otrokom.
Ne oddaljite se ne od Boga ne od mene. Uporabljajte svoj čas, da vedno bolj spoznavate Božjo ljubezen. On kliče ves svet k spreobrnjenju.
Vrnite se, vrnite se, vrnite se h Gospodu sedaj in podarite mu svoja srca. Molite, veliko molite moji otroci. Jaz sem tu, da vas vodim po poti, ki vodi v nebesa. Mir mojega Sina naj kraljuje v vaših srcih in vaših družinah.
Nikoli ne uporabljajte svojih ustnic, da bi očrnili svoje brate, temveč jih uporabljajte zato, da govorite o ljubezni in o večnih besedah mojega Božjega Sina. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.09.2016 – Matawan, New ersey USA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Nebeška Mati in vas sprejemam v svoje Brezmadežno Srce. Dajem vam mir, mir mojega Sina Jezusa. Nesite ta mir svojim bratom, ki ne ljubijo in še niso odprli svoja srca Bogu. Tu sem, da vam pomagam živeti združeni z Bogom in da vas vodim po poti svetosti.
Moji otroci, Božja ljubezen je neizmerna in neskončna. Izročite svoja življenja v Božje roke in imeli boste resnično srečo. Ljubim vas in blagoslavljam, da bi v globinah prejeli luč in milost Svetega Duha. Sprejmite moja sporočila v svojih življenjih in tako se bo vse spremenilo na bolje, otroci moji.
Molite, veliko molite, da se Božje usmiljenje razlije na vašo državo. Bog vas želi rešiti velikega zla. Poslušajte njegov glas in on bo imel usmiljenje do vas in do vaših družin. Pred Njegovim prestolom posredujem za vas in za vse človeštvo. Ne izgubite vere in korajže. Zaupajte v moje Materinsko posredovanje. Poslušajte me!
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

14449910_1364113770289952_8212077547976639388_n

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 25.09.2016   N.Y.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim naj vaša srca pripadajo Bogu, da bo njegov mir kraljeval v vaših družinah. Ne oddaljite se od poti, ki vam jo kažem. Bodite Gospodovi s srcem, z razumom, telesom in dušo. Ljubim vas in vas želim voditi tja, kjer je Srce mojega Sina Jezusa.
Moji otroci tu sem, ker vas ljubim. Dajem vam svoje milosti in Materinske blagoslove. Molite, veliko molite, kajti Bog pazi na vaše molitve, molitve, ki jih darujete za svojo državo. Prihajam vas združiti v molitvi, da skupaj dosežemo Božje usmiljenje za grešni svet.
Sprejmite moj klic in mojo ljubezen v svoja srca. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE  09.10.1016

Mir z vami!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vas kličem k Bogu. Vrnite se na pot spreobrnjenja. Ne oddaljujte se od te poti, ki vas vodi v Nebeško kraljestvo.

Čas je, da odprete svoja srca za Gospoda kot on želi in da se odločite slediti poti molitve in odpovedi, da bi vaša duša imela moč, luč in milost za zmago nad grehom in vsem zlom.

Molite z večjo zavzetostjo in večjo vero in prejeli boste milost, da boste vedno v Srcu mojega Božjega Sina Jezusa.

Moji otroci, jaz vas ljubim in vam dajem svojo Materinsko ljubezen, da bi bili obogateni z nebeškimi blagoslovi.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.10.2016

(Praznik naše Gospe Aparecide)

Mir z vami!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati iz Nebes. Prišla sem blagoslovit vaše družine, ker  vas ljubim in želim vašo srečo.

Veliko molite za spreobrnjenje človeštva.

Veliko molite za svoje brate, ki ne želijo izpolnjevati Božje volje. Vrnite se k Srcu mojega Božjega Sina, ki vas čaka, toda mnogi od vas se ne odzovejo, ker grešijo in ga ne ubogajo.

Ne grešite, moji otroci!

Samo tako, da živite v grehu vam lahko hudič povzroči zlo. Če živite brez greha in v Božji milosti satan ne bo imel nikoli nad vami moči.

Vrnila sem se v Itapirango, da vas pripravim na velike spremembe, ki se bodo dogodile v svetu.

Zbudite se!…Sprejmite klic, ki vam ga Bog daje po meni. Bog ni srečen z življenjem svojih otrok. Darujte Gospodu zadostitve za grehe sveta, v nasprotnem primeru bodo mnogi trpeli.

Jaz sem tu, da vam pomagam. Jaz sem tu, da vas blagoslavljam. Jaz sem tu, da vam podelim velike milosti. Sprejmite mojo Brezmadežno ljubezen v svoja srca in boste vsi pripadali Bogu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim svojo ljubezen in mir mojega Sina Jezusa. Odprite svoja srca, moji otroci, odprite svoja srca. To sem vas prosila že tolikokrat a mnogi me ne poslušajo, ker so zakrknjenih src, ne verjamejo kar jim govorim, dvomijo v mojo prisotnost in preganjajo tiste, ki sem jih izbrala.

Gorje tistim, ki se ne spreobrnejo in se ne odločijo za Boga. Čas beži in življenje gre naprej in nekega dne se bodo morali predstaviti pred Božjim Prestolom.
Bog vas kliče po meni k spreobrnjenju sedaj. Ne izgubljajte časa! Spremenite življenje, da z dostojanstvom zaslužite njegove milosti in blagoslov.

Gospod prosi iskreno kesanje vsakega izmed vas.

Itapiranga je kraj izbran od Gospoda, da se v Amazoniji in v svetu manifestira njegova ljubezen in odpuščanje.

Veliko molite za Cerkev, ker bo šla skozi njen najslabši čas in bo trpela veliko preganjanje, kot se doslej še nikoli ni zgodilo.

Darujte svoje molitve za zaustavitev delovanja ljudi, ki so obsedeni s hudobnim duhom. Z rožnim vencem v svojih rokah in z molitvijo Zdravih Marij, ki jo izgovarjate z vero in ljubeznijo, premagate hudiča in vse zlo.

Ljubim vas otroci moji in vam danes popoldne podeljujem mnoge milosti: milosti spreobrnjenja, miru, ozdravljenja vaših src in vaših duš. Blagoslavljam vas in vam podeljujem svojo materinsko varstvo ter vas dajem pod svoj Brezmadežni Plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha! Amen
Veliko zlo bo povzročilo, da bodo mnogi izgubili vero in mnogi ne bodo vedeli kaj storiti. Cerkev bo napadena kot še nikoli doslej. Naša Gospa prosi intenzivne molitve za Cerkev, za rešitev in spreobrnjenje grešnikov. Pomagajmo Naši Sveti Materi, tako da molimo z vero in ljubeznijo dnevno naš rožni venec. Kdor bo molil Sveti Rožni venec vsak dan bo ostal na nogah v težkih časih, ki prihajajo nad Cerkev.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati sem in vas vabim k miru!
Otroci moji, Bog vas kliče k spreobrnjenju in želi, da pohitite, ker mnogi izgubljajo čas milosti in sledijo zapeljevanju in prevaram sveta.

Vrnite se na pot svetosti k Bogu. Ne dovolite, da vas hudič oddalji od mene in mojega Sina. Bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo mojega rožnega venca. Tu na tem mestu sem vedno prisotna s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da vam podelim milosti, ki vam bodo pomagale izpolnjevati Božjo voljo in ki bodo ozdravljale vaša srca, vam dajale moč za premagovanje vsega zla in greha.
Vedno se spovejte! Prosite odpuščanja za svoje grehe. Moj Sin bo podelil odpuščanje tistim, ki se želijo resnično spreobrniti.

Molite, molite, veliko molite in mir bo kraljeval v vaših družinah.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in sem vesela, da vas vidim zbrane v molitvi. Pridite, pridite moji otroci prejemati milosti z nebes.

Sem tu, da vas sprejmem v svoje Materinsko Srce, da vas nesem k svojemu Sinu Jezusu. Ne izgubite poguma. Ne odpovejte se in ne obupajte!

Sovražnik zavaja mnoge moje otroke saj mnogi od vas ne molite. Jaz vas zbiram v molitvi, da vas blagoslavljam in vas varujem s svojim Brezmadežnim Plaščem. Danes vam podeljujem moje materinske milosti, da bi imeli luč in moč premagati hudiča in vse zlo. Ne bojte se nobene preizkušnje v vašem življenju. Bog je z vami in vas sprejema v njegovo Božje Srce.

Moji otroci, prosim vas: posredujte za dobro človeštva. Posredujte za svoje brate, ki so duhovno slepi. Svet

bo kmalu očiščen in toliko stvari se bo spremenilo. Nesite moja sporočila in moj blagoslov tistim, ki ga potrebujejo.

Nosim vaše prošnje v nebesa pred Boga. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA JE 27. OKTOBER.

SV. JOŽEF JE EDSONU RAZODEL TA DATUM – IN ŠE VEČ

V SPOROČILU 04.10.2007.

 

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 27.10.2016

 

Danes se je prikazala Sveta Družina: Naša Gospa in Sveti Jožef, ki je držal Malega Jezusa v naročju. Vsi trije so v tej noči kazali svoja Sveta Srca. Sveti Jožef nam je dal svoje sveto sporočilo:

Mir mojega Sina Jezusa vsem vam!

Moji otroci, tukaj je tisti, ki prosi vsak dan Božje Jezusovo Srce za vas.
Sem Varuh vaših družin. Sprejmite Božjo ljubezen v svoja srca. Sprejmite Njegovo luč in ljubezen tako, da vsa tema greha izgine enkrat za vselej iz vaših življenj.  

Bodite zvesti in poslušni Bogu, ker čas mineva in mnogi so zaspani in slepi in ne sprejmejo in živijo sporočil, ki vam jih moja Sveta Nevesta daje že mnogo časa.

Vi si ne morete predstavljati kaj bo prišlo na svet, ki je nehvaležen in grešen, ki žali Boga in se ne želi pokesati.

Dajem vas svoj  blagoslov in dajem v moje Srce tiste, ki resnično želijo živeti z ljubeznijo in vero Gospodove zahteve in nauke.

Ne bodite nezvesti Bogu. Spreobrnite se in spremenite življenje. Osvobodite se greha in ne živite oddaljeni od poti svetosti k Bogu, ker hudič se skriva in želi požreti duše tistih, ki so neposlušni Božjim Zapovedim.

Pobegnite pred hudičevimi kremplji, pokesajte se in spovejte in Gospod bo imel usmiljenje do vas.

Hudič hoče vojno in smrt mnogih ljudi. Posredujte

za dobro človeštva, da sovraštvo in nasilje odstopi od src tistih, ki ne želijo izpolnjevati Božje volje.

Ko je svet v veliki temi, zmeden, brez vere, brez luči: kadar so večne resnice bolj kot kdajkoli prezirane in poteptane, bo močna Božja roka dosegla človeštvo kot se še nikoli prej ni zgodilo in slišali se bodo kriki in žalovanje.

Pridite pod moj varovalni Plašč in vstopite v moje Prečisto Srce in boste varovani v času velike Pravičnosti.

Ne prezirajte to sporočilo. Odprite svoja srca. Molite, veliko molite in Bog vas bo blagoslovil.
Vrnite se na svoje domove z mirom naših treh združenih Svetih Src. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.11.2016  (Itapiranga)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati, sem tu pred vami, ker vas ljubim in vam želim dobro. Spreobrnite se sedaj, odprite svoja srca Bogu, spremenite smer svojega življenja.

Ne pustite se preslepiti od hudiča in od sveta. Hudič ne želi dobro vašim dušam, temveč hoče njihovo uničenje. Bojujte se proti njemu z molitvijo rožnega venca z vero in ljubeznijo in prejemajte zakramente.

Moji otroci, svet veliko greši in grehi človeštva privlačijo velike nadloge in trpljenja. Nehajte grešiti. Pustite, da moj Sin Jezus ozdravi in osvobodi vaša srca s svojo Božjo ljubeznijo.

Težak križ prihaja na nehvaležno človeštvo, zato prihajam iz nebes da vas združujem v molitvi, da bi imeli moč in milost vzdržati v preizkušnjah, ki vam bodo povzročile velike bolečine.
Molite, molite, molite, ker nasilni ljudje bodo napadli Cerkev in veliko krvi bo prelite na znamenitem trgu, kajti mnogi so slepi in ne želijo zapustiti napačne stvari.
Spremenite življenje. Spremenite svoja srca z Božjo ljubeznijo. Jaz vas ljubim in ščitim pod svojim plaščem. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je sveta Mati dejala:
Za moje otroke, ki poslušajo in živijo moja sporočila ne bo poraza.

 

Prerokbe (profecias) so na tem linku:

http://www.santuariodeitapiranga.com.br/profecias.html (poglej)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.11.2016 Manaus/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in prihajam iz nebes, da vam pomagati izpolnjevati Božjo voljo, voljo, ki jo mnogi od vas ne ubogajo in ne ljubijo.

Na bodite neposlušni do Gospodovih Zapovedi. Prizadevajte si, da bi bili vsak dan boljši, vedno bolj. Pristopajte k zakramentom, da bi dobili moč premagati hudiča in greh.

Ne živite v grehu, temveč v Božji milosti.

Kdor živi v grehu ne izpolnjuje Božje volje in dovoljuje peklenskemu sovražniku, da se približa njemu in njegovi družini.

Sprejmite mojo Materinsko ljubezen v svoja srca, da bi se naučili odpovedati se vsemu  zato, da bi sledili ljubezni mojega Božjega Sina.

LJUBLJENI OTROCI BOG JE MIR. BOG JE LJUBEZEN. BOG JE VEČNO ŽIVLJENJE.

Bodite združeni z Bogom in njegova božanska milost vas bo preplavila in prenovila, da boste postali sinovi in hčere polni Svetega Duha.

Dajem vam svoj materinski blagoslov in mojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.11.2016

Mir z vami!
Moji otroci, sem vaša Mati prihajam iz nebes ker vas želim obogatiti z Božjimi milostmi. On vas ljubi in želi vaše spreobrnjenje in posvečenje.

Ne bodite neposlušni njegovemu klicu. Ne pustite Gospoda čakati na vaš da. Želim vam pomagati v tem kar mi Gospod dovoli.

Vrnite se k Očetu Nebes s svojim skesanim in ponižnim srcem, da bi mogli biti spremenjeni po njegovi Božji ljubezni.
Moji otroci, kličem vas že mnogo časa, toda mnogi še vedno ne želijo poslušati in ne želijo verjeti mojim materinskim klicem.

Ne čakajte, da vidite kako se skrivnosti izpolnjujejo, zato, da bi verjeli mojim materinskim klicem. Spremenite življenje sedaj, ker je tisto kar bo prišlo na svet zelo žalostno in boleče.

Očistite svoja srca in svoje duše v spovedi da ste vedno pozorni in pripravljeni.

Nikoli ne izgubite vere in ne dvomite. Za tiste, ki poslušajo moj klic in ga živijo v praksi bo Bog podelil mnoge milosti, da boste zmogli prenesti dneve preizkušenj z vedrino in mirom.

Jaz vas ljubim in vas dajem v svoje Brezmadežno Srce. Molite, veliko molite, moji otroci in mir bo kraljeval v življenju vseh vaših bratov in bo spremenil ves svet.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 09.11.2016  (Itapiranga)

Mir z vami!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite za Nebeško kraljestvo, rekoč iskreni in močni DA klicu, ki vam ga Bog daje.

Vaš Nebeški Oče vas ljubi in želi vaše večno zveličanje. Ne obrnite se nazaj s tem, da opustite pot spreobrnjenja, da bi sledili prevaram sveta.

Moji otroci, ne izgubljajte časa. Ne slepite se s posvetnimi stvarmi. Nič na svetu vam ne more dati večno življenje, edino resnične besede mojega Sina Jezusa in živeti njegov sveti nauk v praksi.

Hranite se s Telesom in Krvjo mojega Božjega Sina. Ne živite v grehu temveč naj bo vsak dan vašega življenja srečanje ljubezni z mojim Sinom Jezusom.  
Jaz vas ljubim in ne želim vaše nesreče temveč, da se vsi rešite in prejmete krono večne slave.

Pridejo dnevi preizkušenj in trpljenja in mnogi moji otroci bodo žalovali in jokali. Nikoli ne izgubite poguma, stojte trdni na poti Boga.

Jaz vas ljubim in sem vedno ob vaši strani, da vam pomagam v vsem. Prejmite moj blagoslov in ljubezen mojega Brezmadežnega Srca. Hvala, da ste prišli obiskati vašo Nebeško Mater. Prosila bom svojega Sina, da vas blagoslovi in podeli milosti njegovega Božjega Srca.

Jaz vas ljubim in vam dajem svoj mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

PRIKAZOVANJE JEZUSA 29.12.2016 ***

 

Imel sem vizijo Jezusa z dvignjeno roko nad svetom, pripravljen, da ga udari. Gospod mi je dal brati iz Svetega pisma, da meditiramo in spremenimo potek našega življenja, ker imamo še vedno čas, da se spreobrnemo in postanemo dobri ljudje.

20 Gorje njim, ki hudemu pravijo dobro,
dobremu pa húdo,
ki temo delajo za luč,
luč pa za temo,
ki grenko delajo za sladko,
sladko pa za grenko.
21 Gorje njim, ki so modri v lastnih očeh,
ki imajo sebe za razumne.
22 Gorje njim, ki so hrabri, kadar se napajajo z vinom,
pogumni, kadar mešajo opojno pijačo,
23 ki oproščajo krivičnega zaradi podkupnine
in kratijo pravico pravičnemu.

24 Zato bo, kakor če ognjeni jezik požre strnje
in se vročina plamena izgubi:
njihova korenina bo postala kakor trhlenina
in njihov cvet bo odletel kakor prah,
ker zametujejo postavo GOSPODA nad vojskami
in prezirajo besedo Svetega Izraelovega.
25 Zato se vnema GOSPODOVA jeza proti njegovemu ljudstvu,
izteguje nadenj svojo roko in ga udarja.
Gore se tresejo
in njihova trupla so kakor smeti sredi ulic.
Pri vsem tem se njegova jeza ne poleže,
njegova roka je še iztegnjena.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2016

Danes je prišla Sveta Družina. Mali Jezus je bil v materinskem naročju Naše Gospe. Majčken, toda tako mogočen, poln ljubezni za vse človeštvo. Sveti Jožef je bil poleg Naše Gospe in me je gledal s svojimi lepimi očmi, ki so mi posredovale moč in varstvo. Naša Gospa je dala sporočilo in ko je govorila se je moje srce napolnilo z mirom. Njihova prisotnost danes v hiši je zelo velika milost in dar in ne samo za nas, ampak za vse ljudi vsega sveta.

Sveta Mati nam je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati v tem dnevu, ko praznujete rojstvo mojega Božjega Sina, prihajam vas prosit, da intenzivno posredujete za mir, da
nebeški Oče podeli celemu svetu, ki je duhovno mrtev zaradi številnih grehov storjenih proti njegovi Božji Vsemogočnosti.
Molite za mir v srcih vseh mojih otrok, da se ne pustijo premagati duhu nasilja in smrti, temveč se predajo ljubezni in milosti Svetega Duha.
Ne zaidite s poti spreobrnjenja, da bi sledili glasu in hrupu sveta. Bodite zvesti klicu, ki vam ga tega dne po meni daje moj Sin Jezus.
Svet je težko ranjen zaradi greha in prepušča, da ga zaobjemajo temine pekla.
Vrnite se k Srcu mojega Božjega Sina Jezusa. On je poln ljubezni in miru. Izročite svoja življenja v roke mojega Sina. Izročite svoje družine njegovemu varstvu, da jih on sprejme v svoje Presveto Srce.
Pripadajte Bogu, živite z ljubeznijo njegove zapovedi, živite daleč proč od greha, bodite možje in žene vere, molitve, korajže v obrambi resnice v teh časih, ko laž želi kraljevati, da bi mnoge moje otroke vodila v večno pogubljenje.
Sem z vami, da vam pomagam in vas varujem. Ne izgubljajte poguma. Ne pustite, da vas potlačijo preganjanja in preizkušnje. Dala vam bom toliko večje milosti in blagoslove, da boste izpolnili svoje poslanstvo do konca.
Ljubim vas in blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

MOLITEV, KI JO JE NAUČILA KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.12.2016

Danes nas je Mati naučila molitev

Kraljica Miru, blagoslovi vse matere, da prejmejo nekoliko tvoje moči in poguma, da skrbijo za svoje otroke, jih sprejmejo z veliko ljubeznijo, še posebno tiste, ki so v nevarnosti, da bodo umorjeni zaradi splava. V tej noči milosti, miru in ljubezni, naj prisotnost tvojega Božjega Sina napolni srca očetov in mater s svetimi čustvi, da ne storijo teh strašnih grehov.

Naj ljubezen premaga sovraštvo in smrt; naj mir premaga obup in brezup, naj luč premaga temo in greh. Naj tvoje Brezmadežno Srce, združeno s Srcem tvojega Božjega Sina in Srcem tvojega Prečistega ženina Jožefa slavi zmago v svetu z zmago dobrega nad vso močjo pekla. Mi zaupamo v tvojo ljubezen in tvoje Materinsko varstvo. Amen!

PRIKAZANJE TREH ZDRUŽENIH SVETIH SRC: JEZUSA,MARIJE IN JOŽEFA 25. DECEMBRA ?????????????????

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2016

Danes je prišla Sveta Družina. Mali Jezus je bil v materinskem naročju Naše Gospe. Majčken, toda tako mogočen, poln ljubezni za vse človeštvo. Sveti Jožef je bil poleg Naše Gospe in me je gledal s svojimi lepimi očmi, ki so mi posredovale moč in varstvo. Naša Gospa je dala sporočilo in ko je govorila se je moje srce napolnilo z mirom. Njihova prisotnost danes v hiši je zelo velika milost in dar in ne samo za nas, ampak za vse ljudi vsega sveta.

Sveta Mati nam je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati v tem dnevu, ko praznujete rojstvo mojega Božjega Sina, prihajam vas prosit, da intenzivno posredujete za mir, da
nebeški Oče podeli celemu svetu, ki je duhovno mrtev zaradi številnih grehov storjenih proti njegovi Božji Vsemogočnosti.
Molite za mir v srcih vseh mojih otrok, da se ne pustijo premagati duhu nasilja in smrti, temveč se predajo ljubezni in milosti Svetega Duha.
Ne zaidite s poti spreobrnjenja, da bi sledili glasu in hrupu sveta. Bodite zvesti klicu, ki vam ga tega dne po meni daje moj Sin Jezus.
Svet je težko ranjen zaradi greha in prepušča, da ga zaobjemajo temine pekla.
Vrnite se k Srcu mojega Božjega Sina Jezusa. On je poln ljubezni in miru. Izročite svoja življenja v roke mojega Sina. Izročite svoje družine njegovemu varstvu, da jih on sprejme v svoje Presveto Srce.
Pripadajte Bogu, živite z ljubeznijo njegove zapovedi, živite daleč proč od greha, bodite možje in žene vere, molitve, korajže v obrambi resnice v teh časih, ko laž želi kraljevati, da bi mnoge moje otroke vodila v večno pogubljenje.
Sem z vami, da vam pomagam in vas varujem. Ne izgubljajte poguma. Ne pustite, da vas potlačijo preganjanja in preizkušnje. Dala vam bom toliko večje milosti in blagoslove, da boste izpolnili svoje poslanstvo do konca.
Ljubim vas in blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.12.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati sem tu, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce, da bi imeli moč in milost biti vedno pričevalci ljubezni mojega Božjega Sina v svetu.
Sprejmite vabilo ljubezni, ki vam ga daje Bog. Ne bodite otroci zaprtega in trdosrčnega srca, pokesajte se in spremenite smer svojega življenja.

Dala sem vam že mnogo sporočil, ki niso bila slišana in sprejeta kot želi moj Božji Sin in to žalosti in žali njegovo Sveto Srce.

Ne oddaljite se od mene ampak mi dovolite, da vas vodim po poti spreobrnjenja, ki vodi v Nebeško kraljestvo.

Ne izgubljajte časa! Prišla je ura vašega zvestega pričevanja in poguma, da nesete vsem svojim bratom Gospodovo luč in njegovo božje sporočilo.

Molite rožni venec. V njem je vaša moč in zmaga nad vsem zlom. Kdor moli rožni venec ne bo nikoli izgubil vere, niti ne bo podlegel skušnjavam, ki želijo vas oddaljiti od Boga.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam z mojim ljubečim Materinskim blagoslovom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.12.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam z nebes, da vam govorim o veliki Božji ljubezni do vas.

Gospod vam želi pomagati, blagoslavljati in ozdravljati vse rane, ki so v vaših dušah. Ne oddaljite se od Božje ljubezni, ljubljeni otroci, ker samo njegova ljubezen vam more dati moč za zmago nad vsem zlom in grehom.

Ne dovolite, da se vaša srca zakrknejo zaradi greha. Če želite biti Gospodovi in pripadati Nebeškemu Kraljestvu odprite svoja srca, odrecite se vsemu zlu, ki vas oddaljuje od Srca mojega Sina Jezusa.

Še enkrat sem prišla, da vam podelim svoj materinski blagoslov, ker vas ljubim in vam želim dobro. Prišla sem vam pomagat v vaših trpljenjih in vas zavarovati s svojim zaščitnim plaščem, da bo vse, nasilje in smrt pregnani daleč proč od tega mesta.

Molite, veliko molite rožne vence in bodite od mojega Sina Jezusa, vredno sprejemajte Evharistijo, s čistimi srci, očiščenimi vsega greha in tako bo Bog imel usmiljenje z vami in vašimi družinami.

Verujte in imejte vero! Kdor veruje prejme vse od Srca mojega Sina. Živite sporočila, ki vam jih dajem in bodite bolj poslušni Gospodu.

Moja prisotnost danes med vami je velika milost in Božji dar. Bog daje to milost preprostim in ponižnim.

Nikoli ne dovolite, da ponos in napuh prevzameta vaše srce, ker bo tako hudič imel moč nad vami, da vas zaslepi z grehom in oddalji od mene in mojega Sina.

Bojujte se, bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo, častite mojega Sina in postite in vse se bo prenovilo v vas in v svetu.

Hvala za vašo navzočnost. Na poseben način blagoslavljam vsakega izmed vas,  kakor tudi vaše družine. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.12.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes da vam dam moj blagoslov: blagoslov miru, ki ozdravlja in osvobaja vaša telesa in vaše duše vsega zla.

Ta moj blagoslov prihaja iz Božjega Usmiljenega Srca mojega Sina Jezusa. Ne žalujte in ne izgubljajte poguma.

Bog vam stoji ob strani in posebno skrbi za vas, ljubljeni.

Sprejemam vas v svoje Materinsko Srce, da se okrepite v ljubezni,  veri in pogumu ter da sledite klicu mojega Sina na poti svetosti.

Moji otroci, to so časi velike bitke. Vzemite svoj Rožni venec in molite z ljubeznijo in srcem.  Z molitvijo mojega Rožnega Venca zmagate vse napade peklenskih duhov.

Bojujte se v Njegovem imenu z Rožnim vencem v roki in Božjo ljubeznijo v svojih srcih proti vsemu zlu, ki vas hoče oddaljiti od poti svetosti. Tukaj sem, da vam pomagam in da vas vodim v nebesa. Molite, molite, molite in Bog vam bo dal mir, svoj blagoslov in njegovo ljubezen.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.12.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, ljubim vas in prihajam iz nebes, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce.

Srečna sem za vašo prisotnost in molitve, ki mi jih darujete. Molite, moji otroci, molite, veliko molite, ker z molitvijo dobite velike milosti iz Srca mojega Sina Jezusa.

Mnogi moji otroci so daleč od moje Materinske ljubezni. Nesite jim  vsem mojo ljubezen in mojo materinsko prisotnost. Želim pomagati vsem svojim otrokom, da sledijo poti spreobrnjenja, ker čas mineva in toliki niso še nič naredili za svoje spreobrnjenje. Že veliko let se prikazujem v Amazoniji in moje Srce trpi, ko vidim tolike vaše brate žaliti mojega Sina Jezusa z groznimi grehi. So neposlušni in nehvaležni otroci, ki zavračajo moj materinski klic zato, da postanejo hudičevi sužnji.

Moji otroci ne pozabite, da greh uniči vse kar je dobrega v vas. Bojujte se proti grehu z molitvijo, spovedjo in obhajilom. Bog je vaša moč. Pridružite se mu, da premagate vse zlo.

Danes blagoslavljam ljudstvo Amazonije in njihove družine, da prejmejo mir in so srečne. Vrnite se k Bogu in bo imel usmiljenje z vami.

Danes prejemate dež milosti z neba. Ljubim vas in vam dajem mir mojega Sina. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO 07.12.201

20 PROŠENJ DEVICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU ZA MOLITEV 1000 ZDRAVIH MARIJ

 

 

 PROŠNJE, KI JIH JE NAUČILA SVETA DEVICA ZA 1000 ZDRAVIH MARIJ, MOLIMO TAKO, DA ZA VSAKO SKRIVNOST ROŽNEGA VENCA NAPOVEMO SKRIVNOST IN ZMOLIMO 50 ZDRAVIH MARIJ , IN TAKO ZA VSAKO NASLEDNJO SKRIVNOST . 20 SKRIVNOSTI X 50 JE 1000 ZDRAVIH MARIJ.

 

 

 1. PROŠNJA

Molite za Sveto Cerkev, za papeža, kardinale, škofe in duhovnike, da bi bili zvesti služabniki mojega Sina Jezusa in da varujejo večne resnice do konca, da odstranijo vsak dvom in napake, ki nasprotujejo veri in morali. Molite za neposlušne škofe in uporne duhovnike, ki ne ljubijo Svete Cerkve in ne živijo svojo vero, ker ne verujejo več v prisotnost mojega Sina Jezusa v Evharistiji in so se pustili preslepiti od hudiča, prezirajoč tako vzvišeno skrivnost duhovništva, da so uničili svoje duše s poželenjem, denarjem in močjo, iluzijami, ki so jih oddaljile proč od Božjega Srca mojega Sina Jezusa. Molite za Božje služabnike, ki s svojim razuzdanim življenjem vodijo tolike duše na pot, ki vodi v pekel, zaradi tolikih škandalov in nizkotnih obnašanj. Moje Brezmadežno Srce trpi, ker ni več čistosti pri tolikih škofih in duhovnikih, temveč samo korupcija, grehi in nemoralnost, ki ranijo in žalijo Srce mojega Božjega Sina. S svojimi molitvami rešujte te duše za Nebeško Kraljestvo, da bi mogli v globinah prejeti milost in luč Svetega Duha, ki jih bo oblikoval v resnične apostole mojega Sina in zveste služabnike Svete Matere Cerkve, v skrbi za dobro duš in njihovo zveličanje.

 

2. PROŠNJA

Molite za redovnike(ce) in posvečene, ki živijo kot pravi pogani. Oni so bili izbrani, da tolažijo Srce mojega Sina Jezusa, toda postali so satanovo orodje za uničenje svetih krajev, kjer živijo. So resnične kače v vrtu, ki ga je Gospod izbral in pripravil s toliko ljubeznijo, da posredujejo za Sveto Cerkev, za spreobrnjenje sveta in zveličanje duš. Toliki so postali hladni, egoisti in so se pustili onesnažiti s satanovim strupom ponosa, neposlušnosti in nečistosti. Njihove molitve ne pridejo do Božjega prestola, ker nimajo več luči milosti, ki privlači njegove svete oči,  ampak so pokvarjeni od teme, ki obdaja in uničuje njihove duše ter jih dela prave satanove služabnike, ki živijo samo za greh. Z vašimi žrtvami in pokoro osvobodite te duše hlada in duhovne slepote. Kadar se vi odpoveste samemu sebi in se žrtvujete za zveličanje duš osvobodite mnoge hladne in nečiste redovnike od poti zla.

 

 

3.PROŠNJA

Molite za družine, ki so strašno napadene v teh dneh v njihovih koreninah zato, da bi izginile z obličja zemlje. Moje Srce trpi, ko gleda tolike oddaljene od Gospoda, ki prezirajo, žalijo in teptajo njegove svete Zapovedi s svojimi umazanimi grehi in tako privlačijo Božjo Pravičnost. Ozdravite te družine z vašimi molitvami, žrtvami in pokoro. Nikoli ne bodo uničene, dokler bo kdo posredoval zanje, ampak bodo okrepljene z Božjo milostjo in bodo rešene.

 

 1. PROŠNJA

Molite za vas same, za vaše družine, da nikoli ne popustijo v veri in ne odstopijo od poti resnice. Molite veliko drug za drugega, ljubite drug drugega in si odpuščajte, samo tako boste imeli moč premagati zlo, ki vas preganja in vas želi uničiti. V ljubezni in odpuščanju hudič ne bo nikoli dobil zmage temveč samo poraz. Ljubite in odpuščajte, molite in častite Boga in njegov Sveti blagoslov in varstvo bo vedno nad vami, nad vašimi domovi in vas osvobajal vsega zla.

 

 

 1. PROŠNJA

Molite za ljudstvo, ki je brez življenja, da bi bilo ozdravljeno v ljubezni in odpuščanju mojega Božjega Sina. Moje Srce trpi zanje in jim goreče želi pomagati s svojimi milostmi in ljubeznijo. Darujte nekaj svojega časa in posredujte za svoje brate, ki so preganjani in umorjeni na tako krut način. Mnogi živijo brez miru v nenehni boleči stiski. Posredujte zanje, žrtvujte se,  bolj postite za mir, za zmago dobrega nad vsem zlom, da moje Brezmadežno Srce zmaga v življenjih tistih, ki imajo svoja srca polna sovraštva in želje po smrti.

 

 1. PROŠNJA

Molite za mlade, ki ne poznajo ljubezni mojega Sina Jezusa po krivdi svojih staršev. Mnogi so izgubili čistost svojih teles in svojih duš in so razlog moje velike bolečine. Koliki mladi uničeni v grehu! Nenehno molite zanje, za njihovo zveličanje, da morejo videti Božjo luč in milost v njihovih življenjih, se osvobodijo drog, nasilja življenja, nebrzdanih umazanih strasti, s katerimi zaslužijo peklenski ogenj in ne večno življenje obljubljeno od mojega Božjega Sina. Rešite s svojimi molitvami in žrtvami mlade za Nebeško kraljestvo, ker mladi bodo morali obnoviti nov svet jutri, ko bo moj Sin naredil vse stvari nove.

 

 1. PROŠNJA

Molite za tiste, ki oznanjajo evangelij in delajo za Nebeško Kraljestvo, da ne izgubijo poguma in se pustijo premagati strahu, preganjanjem in življenjskim preizkušnjam, da imajo neomajno vero in brezmejno ljubezen, zaupajoč vedno v svete besede in obljube mojega  Božjega Sina, da so sol zemlje in luč za svet, ki je postal poganski in se je duhovno uničil zaradi greha in pomanjkanja ljubezni. Vaše solze, vaše žrtve in ljubezen, darovane mojemu Božjemu Sinu veliko tolažijo moje Srce Matere, ki vas nikoli ne zapusti niti ene same minute.

 

 1. PROŠNJA

Molite za vse romarje, ki obiskujejo kraje mojih prikazovanj, da bi resnično odprli svoja srca Gospodu, sprejeli njegova sveta povabila z ljubeznijo, spremenili svoja življenja v življenje iskrenega spreobrnjenja in resničnega kesanja svojih grehov. Potrebno je posredovati zanje, mnogo, da bi imeli moč ostati na začeti poti, ki vodi k Srcu mojega Sina Jezusa. Hudič ne prenese dejstva, da izgubi te duše in bo uporabil vsa možna sredstva, da jih dobi nazaj. Vaše molitve in žrtve pomagajo, da ostanejo zvesti do konca, da bomo nekega dne skupaj v nebesih mogli peti Hozana Večnemu Bogu Očetu Vsemogočnemu.

 

 1. PROŠNJA

Molite za svoje brate, ki so obsojeni na smrt, v Zaporih in na življenje v zapuščenosti in popolni pozabi. Moj Božji Sin je trpel tudi za njihovo odrešenje in prelil svojo dragoceno Kri za njihovo osvoboditev, duhovno ozdravljenje in kesanje. Nihče ni pozabljen. Moj Božji Sin želi vseh odrešiti in osvoboditi. Njegova ljubezen išče izgubljeno ovco, ki se je izgubila in oddaljila od Božje milosti. Nihče nima moči soditi in odločati o življenju posameznika, samo Bog. On je tisti, ki daje življenje in tisti, ki ga jemlje, nihče drug.

Molite za Države, ki so se pokvarile zaradi satanovega duha  smrti, ki hoče uničiti življenje mnogih mojih otrok, da bi zapadli v obup in se obsodili za vedno na peklenski ogenj. Svete oči mojega Božjega Sina gledajo na te Države z veliko Pravičnostjo in njegova Božja roka je težka nad njimi. Prosite za odpuščanje in usmiljenje, v nasprotnem primeru so v nevarnosti, da izginejo z obličja zemlje brez možnosti odpuščanja.

 

 1. PROŠNJA

Molite za končanje splavov. Grozna žalitev Boga! Ne utrudite se  prositi Boga milosti in odpuščanja za narode, ki dovoljujejo tako gnusen zločin, ki vpije po Pravičnosti z Nebes. Zaradi tega tako hudega kaznivega dejanja, povezanega z grehi nečistosti, prešuštva, nečistovanja in nemoralnosti, je svet v nevarnosti velike kazni, da si zasluži zgoreti. Upognite svoja kolena na zemljo in se nikoli ne utrudite prositi Nebeškega Očeta, po zaslugah njegovega Božjega Sina, da še ustavi strašno obsodbo nad nehvaležnim človeštvom.

Združeni z mojim Brezmadežnim Srcem in Prečistim Srcem Svetega Jožefa darujte Sveto Žrtev v duhu resničnega kesanja svojih grehov, mrtvičenja in zadoščevanja za grešnike vsega sveta. Zasluge njegove Predragocene Krvi in njegovih Svetih Ran bodo ganile Večnega Očeta in bo podelil njegovo usmiljenje.

 

 1. PROŠNJA

Molite za moje otroke, bolne na telesu in duhu. Želim jih tolažiti v njihovih bolečinah in trpljenju. Sem Mati Tolažbe in Zdravja. Prosite mojo materinsko pomoč, prosite milosti mojega dobrega Srca in Bog vas bo uslišal, otroci moji. Posredujte za tiste, ki obiskujejo kraje kjer sem se prikazala, ki prosijo zdravja na duši in na telesu. Njihove molitve dosežejo velike milosti z nebes za vse njih in Bog se pusti ganiti. Ne izgubite vere in se ne žalostite. Jaz sem z vami in pred Prestolom mojega Sina bom prosila in izprosila tisto, kar potrebujete.

 

 1. PROŠNJA

Molite za svoje brate polne napuha, sovražnike Cerkve in tiste, ki služijo hudiču, namesto, da bi poslušali in sledili svetemu glasu mojega Božjega Sina. Močna roka mojega Sina Jezusa jih želi močno udariti, toda jaz še prosim za njihovo zveličanje. Toda za koliko časa? Grehi, ki jih storijo proti meni so grozni in privlačijo Božjo Pravičnost tako močno, da se jaz postavim med nje in mojim Sinom, da ne bi bili kaznovani kot zaslužijo. Moji otroci, osvobodite se napuha, smrtnega strupa za vaše duše. Ljudje polni napuha nič ne vidijo, ne slišijo in ne ubogajo in so lahek plen satanu, da škodijo še toliko drugim, ki želijo slediti poti k mojemu Sinu. Moj Sin vse vidi in deluje in bo deloval in očistil ves plevel, ki se je pojavil med Božjimi otroci, ki mu služijo z ljubeznijo.

Prosite spreobrnjenja zanje, da bi se iskreno kesali, ker samo tako bodo dosegli Božjo milost in zapustili napačne drže svojega življenja in popravili vse napake, v nasprotnem primeru zanje ne bo odpuščanja.

 

 

 1. PROŠNJA

Molite za duše v vicah in za tiste, ki bodo kmalu zapustili ta svet. Vaše molitve zanje naj bodo konstantne. Rešitev mnogih duš je na kocki.

Vodi se velika bitka in Božji otroci se pustijo premagati in zaslepiti, ker ne molijo in se ne žrtvujejo za odrešenje duš. Ne pustite se premagati moji otroci: pridružite se Vojskujoči, Trpeči in Zmagujoči Cerkvi v zmagi nad zlom in peklensko močjo.

Kolikor več priprošnjikov imate, toliko več moči bo za zmago nad zlom da ostanete zvesti Bogu do konca.  Duše v vicah vas ne bodo nikoli pozabile, ko bodo šle v slavo nebes. V duhovnem svetu obstaja resnični dober namen v korist Božjih otrok, pridobljenih po dušah v vicah in dušah pravičnih, ki so šle  v nebesa.

Posredovanje in trpljenja duš v vicah so dragocene in učinkovite pri uničevanju moči pekla. Vi dosežete zanje osvoboditev njihovih muk po vaših molitvah, žrtvah in pokori združenimi z zaslugami mojega Božjega Sina, one dosežejo za vas velike milosti pri Srcu mojega Božjega Sina po zaslugah njihovega trpljenja in prošenj in ta združitev ljubezni in trpljenja se spremeni v milost in usmiljenje, ki rešuje in osvobaja in daje večjo moč Kristusovi Cerkvi  kadar one gredo v nebesa, da se pridružijo svetim v Raju. Nikoli ne pozabite moliti za duše v vicah!

 

 1. PROŠNJA

Molite za tiste, ki živijo na tem svetu na strašen način, ne da bi se kesali svojih dejanj in so praktično obsojeni, da na koncu svojega življenja gredo v pekel. Naj vaše molitve dobijo zanje milost kesanja in Božjega odpuščanja, da bi se rešile. Moje Brezmadežno Srce se trga in strašno krvavi ob izgubi duš. Hudič je uničil življenje tolikih mojih otrok z grehom. Z vašimi molitvami, ljubljeni otroci, pomagajte vaši Nebeški Materi ponovno privesti vse te moje uporne otroke na pot spreobrnjenja in kesanja. Oni so moji otroci in želim jih rešiti iz satanovih krempljev! Ne dovolite, da se oddaljijo od mene in mojega Sina. Nesite moja sporočila in mojo ljubezen Matere vsem njim in oni se bodo spreobrnili. Če vas oni ne bodo poslušali, molite, molitev bo naredila velike čudeže in jim pokazala pot resnice. Z molitvijo se nič ne bo pogubilo. Dokler bo kdo, ki bo molil in posredoval, hudič ne bo nikoli zmagal!

 

 1. PROŠNJA

Molite za mlačne in lene, za tiste, ki ne naredijo ničesar za spreobrnjenje in zveličanje, ker zanemarjajo duhovni napredek njihovih duš. Moj Sin veliko trpi zaradi njih in želi začeti s svojo pravičnostjo. Te duše povzročajo velik gnus in ne služijo za Božje kraljestvo. Prosite zanje, da se ogrejejo v ljubezni do Boga in do Cerkve in se bolj posvetijo Nebeškemu kraljestvu.

 1. PROŠNJA

Molite za vaš narod, da bi imel svete voditelje, dobre ljudi, ki skrbijo za Božjo slavo in zmago svete matere Cerkve, za pravične  in Svete Gospodove zakone. Slabi voditelji so propad za narod. Duše, ki zanje ne molijo omogočajo, da hudič zmaguje na vseh področjih družbe in povzroča bolečine, trpljenja, smrt in pogubljenje mnogih mojih otrok. Ne opuščajte svojih molitev za Cerkev in Domovino, molite :* Molite zanju z veliko gorečnostjo, veliko ljubezni in veliko vere.

TU LAHKO MOLIMO SLOVENSKO MOLITEV  ZA CERKEV IN ZA DOMOVINO.

(*) Molitev za Cerkev in za Domovino

Bog in naš Gospod, varuj svojo Cerkev, podari ji svete duhovnike in vredne služabnike. Izlij svoj blagoslov na našega Svetega Očeta, papeža, na našega (nad)škofa, na našega župnika in na vse duhovništvo: na vodje naroda in države, da bodo vodili s pravičnostjo. Podeli brazilskemu ljudstvu konstanten mir in polno blaginjo. Bodi nam nenehno naklonjen s svojo dobroto, za Brazilijo, za (nad)škofije in župnije, kjer vsak izmed nas živi, še posebno za tiste osebe, ki so poklicane moliti in ki se priporočajo v naše molitve. Imej usmiljenje z dušami tistih vernikov ki trpijo v vicah: daj jim Gospod večni mir in pokoj in večno luč. Amen.

 

 1. PROŠNJA

Molite za vse vidce, preroke in mučenike teh časov, ki jih je Gospod poklical, da bi govorili o moji ljubezni in mojih sporočilih. Oni so tisti, ki bodo ob strani Jagnjeta, sedeči na prestolu, kadar bodo narodi sojeni v poslednjih časih. Gospod jih je poklical, da govorijo o njegovi ljubezni, da ozaveščajo narode, toda niso bili in niso slišani; preganjani, zlorabljeni, utišani in umorjeni. Njihove solze in bolečine bodo združene z njihovo krvjo, ki bodo bremenile uporne narode, ki se niso hoteli spreobrniti. Veliko molite, da bi ostali zvesti poklicanosti in močni v veri do konca, bojujoč dober boj v Gospodovem imenu.

 

 1. PROŠNJA

Molite za obnovo, za konec korupcije v sodobni medicini. Naj se vsaka laž in sleparstvo uniči. Kar moje oči vidijo so strašne stvari, ki jih dogovarjajo in izvedejo, da bi povzročili trpljenje mnogim mojim otrokom. Koliki so pognani v obup in si hočejo vzeti življenje v času velike bolečine in stiske. Kolike duše so obupane in stiskane po krivdi zlobne medicine, ki ne dela po Božji volji,  zdravnikov, ki so pod satanovim vplivom in uporabljajo laž, sebičnost in navezanost na denar za uničevanje človeških življenj. Prišel je čas, da luč resnice premaga laž in se vsa sedanja farsa sesuje. S svojimi molitvami posredujte, da zmaga resnica nad vsako lažjo in da se  vsa ohola srca, lažnivci in egoisti zmedejo in sesujejo po močni Gospodovi roki.

 

 

 1. PROŠNJA

Molite za veliko milost, pripravljeno za vse moje otroke, da pride čim prej z zmagoslavjem mojega Brezmadežnega Srca nad vsem zlom. Ta zmaga je zmaga pridobljena za Cerkev in vse moje male otroke, ki poslušajo in živijo moja sporočila s toliko ljubeznijo in vero. Bog vedno poviša ponižne v srcu, zato vas blagoslavljam vsak dan, da se vaša srca upodabljajo po mojem Brezmadežnem Srcu, ki tako ugaja Gospodu. Napolnjujem vas z mojimi materinskimi milostmi, da sijaj vaše duše nikoli ne ugasne. Dajem vas svojo ljubezen, da vaša srca popolnoma pripadajo mojemu Božjemu Sinu, ki vam želi toliko dobrega.  Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem, da ste varovani pred vsem zlom in vedno zmagate nad satanom in peklenskimi hudiči. Pripravljam vas na nove čase, čase velike prenove vsega sveta, ko bodo resnični otroci Boga živeli v novem svetu miru, ki sem ga prerokovala v preteklosti.

 

 1. PROŠNJA

Molite, da bi vedno sprejemali mojo ljubezen in ljubezen mojega Sina v svojih življenjih. Brez ljubezni ne morete živeti svetosti v svojih življenjih. Brez vere ne morete zmagati vsakodnevne bitke in varno hoditi v tem svetu. Brez upanja vi ne morete dobiti tistega, kar vam je bilo obljubljeno, večno življenje

Ne vračajte se nazaj na vaši poti spreobrnjenja. Bojujte se, da boste vredni nebes. Tu sem, da vas vodim do nebes. Govorim vam, da začutite hrepenenje po nebesih. Prikazujem se v mnogih krajih sveta, da se spomnite nebes in stremite za nebesi. Dajem vam tolika znamenja, da bi mogli dojeti nekoliko tistega, kar bo v večnem življenju za tiste, ki ga bodo dosegli nekega dne: radost brez konca, kjer vse dobro, ki si ga  vi ne morete predstavljati, bo vedno prisotno in večno. Blagoslavljam vas in blagoslavljam vse tiste,ki molijo in bodo vedno molili 1000 Zdravih Marij. Kjer se bo ta molitev opravljala bo blagoslov tisočkrat večji za  ozdravljenja, osvoboditve in zveličanje duš.  To je moja obljuba s katero obdarjam vse svoje otroke. Vsem, ki dajo in bodo dali v prakso moje boleče prošnje, moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

(prevod: 031 529838 Nevenka)

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.12.2016 –povzetek prošenj

Prva prošnja  Molite za Sveto Cerkev, papeža, kardinale, škofe in duhovnike, da ostanejo zvesti mojemu Sinu Jezusu…

Druga prošnja Molite za verne in posvečene, ki živijo kot pravi pogani…

Tretja prošnja Molite za svoje družine, ki so strašno napadene v teh dneh v njihovih temeljih, da bi izginile iz obličja zemlje..

Četrta prošnja Molite za vas in za vaše družine, da ne popustite v veri in se ne oddaljite od svete poti resnice…

Peta prošnja Molite za ljudi, ki so brez miru in življenja, da bi bili ozdravljeni z ljubeznijo in odpuščanjem mojega Božjega Sina.

Šesta prošnja Molite za mlade, ki ne poznajo ljubezni mojega Sina Jezusa po krivdi svojih svojih staršev. mnogi so izgubili čistost telesa in duše in so razlog za mojo veliko bolečino.

Sedma prošnja Molite za tiste, ki oznanjajo evangelij in delajo za nebeško Kraljestvo, da ne bi izgubili srčnosti za premagovanje v preganjanju in preizkušnjah življenja

Osma prošnja Molite za romarje, ki obiščejo kraj mojih prikazovanj, da bi odprli resnično svoja srca za Gospoda in sprejeli njegove svete pozive

Deveta prošnja Molite za svoje brate, obsojene na smrt v zaporih in na življenje v zapuščenosti in popolni pozabi. Moj Božji Sin je trpel tudi za njihovo odrešenje in prelil svojo dragoceno Kri za njihovo  osvoboditev, duhovno ozdravljenje in kesanje..

Deseta prošnja Molite za končanje splavov. Grozna žalitev Boga! Ne utrudite se prositi Boga milosti in odpuščanja za narode, ki dovoljujejo tako gnusen zločin, ki vpije po Božji. Pravičnosti…

Enajsta prošnja Molite za bolne na telesu in duhu. Želim jih tolažiti v njihovih bolečinah in trpljenju. Jaz sem Mati Tolažbe in Mati Zdravja…

Dvanajsta prošnja Molite za svoje brate polne napuha, sovražnike Cerkve in tiste, ki služijo hudiču, namesto, da bi poslušali in sledili svetemu glasu mojega Božjega Sina. Močni laket mojega Sina Jezusa jih želi močno udariti, toda jaz še prosim za njihovo zveličanje..

Trinajsta prošnja Molite za duše v vicah in za tiste, ki bodo kmalu zapustili ta svet. Vaše molitve zanje naj bodo konstantne. Rešitev mnogih duš je na kocki…

Štirinajsta prošnja Molite za tiste, ki živijo na tem svetu na grozen način, ne da bi se kesali svojih dejanj in so praktično obsojeni na pekel ob koncu njihovega življenja…

Petnajsta prošnja Molite za mlačne in lene, za tiste, ki ne naredijo ničesar za spreobrnjenje in zanemarjajo duhovni napredek njihovih duš…

Šestnajsta prošnja Molite za vaš narod, da ima svete voditelje, dobre ljudi, ki sprejemajo ukrepe za zagotavljanje Božje slave za zmago svete matere Cerkve, pravic in Svetih  Gospodovih zakonov…

Sedemnajsta prošnja Molite za vidce, preroke, sedanje mučenike, ki jih je Gospod poklical, da govorijo o njegovi ljubezni in mojih sporočilih…

Osemnajsta prošnja Molite za obnovo, za konec korupcije v sodobni medicini. da se vsaka laž in sleparstvo uniči…

Devetnajsta prošnja Molite, da velika milost pripravljena za vse moje otroke pride čim hitreje z zmago mojega Brezmadežnega Srca nad vsakim zlom…

Dvajseta prošnja Molite, da sprejmete vedno mojo ljubezen in ljubezen Mojega Sina v vaša življenja. Brez ljubezni ne morete živeti svetosti v vašem življenju. Brez vere ne morete zmagati bitk iz dneva v dan in varno hoditi v tem svetu. Brez upanja ne morete zmagati in prejeti tistega, kar vam je bilo obljubljeno, večno življenje.

www.trisvetasrca.si