SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.07.2019 – ITAPIRANGA

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.07.2019 (Itapiranga)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati in Mati Cerkve. Prihajam vas prosim za intenzivno molitev za moje sinove duhovnike, da bi  mogli vztrajali na sveti Gospodovi poti in bili luč, ki močno sije na življenje vseh vernikov.

Moji otroci, satan hoče zvleči mnoge duše v temo, v življenje brez Boga, ker mnogi ne molijo in se ne žrtvujejo, kot sem prosila.

Sprejmite moj materinski klic za posredovanje v dobro človeštva. Ne imejte strahu pred preizkušnjami, ki prihajajo v vaša življenja v teh časih velikih duhovnih bojev. Pokažite vsem, dajte pričevanje v življenju, da vi pripadate Gospodu in da ostajate združeni z njegovim Božjim Srcem.

Jaz sem tu, da vas božam in vam dajem mojo ljubezen s svojo materinsko prisotnostjo. Jaz vas ljubim, ljubljeni otroci in z mojo ljubeznijo vas želim voditi po varni poti, ki vodi k Bogu.

Vedno bolj molite moj Rožni venec. Z Rožnim vencem morete zmagati vse bitke. Z Rožnim vencem, ki je moljen z vero in ljubeznijo, morete doseči velike milosti iz Srca mojega Sina Jezusa.

Ničesar se ne bojte. Tisti, ki poslušajo moj glas in živijo mora sporočila jim bo Gospod pomagal v težkih trenutkih, ki bodo kar najbolj opustošili ubogo človeštvo.

Vodim vsakega izmed vas v teh dneh s svojimi svetimi sporočili, da bi vedeli kaj storiti in kako ravnati. Bog vas nikoli ne bo zapustil. Zaupajte njegovemu božanskemu delovanju v vaših življenjih in boste zmagovalci nad vsem zlom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Sveta Mati se je danes prikazala tako lepa in sijoča. Stala je tam, pred nami, da bi nas božala s svojo ljubeznijo, da bi nas blagoslovila in tolažila, da bi nadaljevali na naši poti vere v tem svetu. Blagoslovila nas je in nam dala svojo ljubezen; toliko ljubezni je izžarevalo od nje v tem dnevu, da se je moje srce vzradostilo in bilo potolaženo od tolike ljubezni, tolike ljubezni, tolike ljubezni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja