Sporočila za meditacijo

Seja verdadeiro e fiel a Deus e à obra de Nossa Senhora

KRALJICA MIRU IN ROŽNEGA VENCA (Itapiranga)Brazilija

ZA MEDITACIJO

Sporočilo z dne 20.01.2008

Tisti, ki dvomijo v moja sporočila, niso ponižni pred Bogom in ne pred menoj, vašo Nebeško Materjo. Nisem prišla, da bi bila zaslišana temveč, da bi bila poslušana. Dvomljivci bodo vedno dvomljivci. Ti ne prosijo za milost ponižnosti, kajti kdor dvomi je skeptičen in poln napuha. Molite za vse te ljudi, da se spreobrnejo. Žrtve in  ljubezen tistih, ki verujejo in so ponižni, spreobrnejo grešnike in tiste, ki so otrdeli svoja srca kot kamen. Vse  blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega duha.

ZA MEDITACIJO

Sporočilo naše Gospe z dne 25.12 1996

Duhovniki, moji ljubljeni otroci, molite, molite veliko. Biti morate vzor za vse verujoče. Ljubiti morate vašo Cerkev z duhom ljubezni, z duhom predanosti, s sinovskim duhom.

Živite bolj sveto življenje. Ne dovolite nikoli, da bi se v vaša srca naselile  posvetne ideje in  stvari sveta. Vaša srca si ne smejo prizadevati nič drugega razen za ljubezen mojega Sina Jezusa.

Jezus naj bo edini cilj vašega življenja..Pazite, da v vsem živite življenje svetosti. Vi ste luč, ki jo je Bog dal temu grešnemu svetu. Ljudje morajo videti v vaših obrazih mojega Sina Jezusa. Moji grešni otroci potrebujejo Božje usmiljenje, zato jih morate naučiti kako se približati mojemu Sinu Jezusu, da bi jim On lahko dal svoje odpuščanje in svojo ljubezen.

Molite otroci za mir. Mir je glavna tema mojih svetih sporočil. Jaz sem Kraljica Miru. Prišla sem na zemljo, da vas povabim, da se vrnete h Gospodu po poti spreobrnjenja. Mir, mir, mir!

ZA MEDITACIJO

Sporočilo naše Gospe z dne 26.8.2012

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša Nebeška Mati se veselim vaše prisotnosti tu v tej noči in vas vabim, da molite za vaše družine, za spreobrnjenje sveta in za mir.

Moji otroci, brez molitve ne morete razumeti Božje volje v vašem življenju. Molite, molite vedno več, da vas Sveti Duh blagoslovi in razsvetli, kakšne odločitve morate sprejeti.

Ne zaprite vaših src Gospodu s tem, da ste neposlušni mojim Materinskim besedam. Sprejmite z ljubeznijo moja sporočila, saj preko njih vas želim voditi v nebesa, v Srce mojega Božjega Sina Jezusa.

Jaz vas ljubim in sem vam vedno ob strani, vas tolažim z mojo Materinsko ljubeznijo.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, in Sina in Svetega Duha. Amen

 

SPOROČILA 2012

Sobota, 25 Avgust 2012
SPOROČILO KRALJICE MIRU IN ROŽNEGA VENCA

Mir moji ljubljeni otroci!
Ne izgubljajte poguma in vere ob preizkušnjah in preganjanjih. Bog bo vedno zmagal nad zlom in vsaka laž bo propadla . Storil bo, da bo  resnica zmagala. Otroci moji, Bog vam daje velike milosti preko moje materinske prisotnosti med vami. Molite veliko in odprite vaša srca da bi bili vredni teh nebeških milosti, ki so za vaše dobro in za vse človeštvo.
Blagoslavljam vas in vas pokrivam s svojim brezmadežnim plaščem. Bodite poslušni mojim besedam Matere. Ne živite v grehu. Naučite se biti od Boga s tem,  da se  osvobodite predvsem greha preko  zakramenta spovedi.
Ko so preizkušnje trde in težke, hitro, hitro postite, ker boste s postom prejeli moč od Boga, da boste premagali vsako zlo in  prejeli milost, da boste ostali vedno v miru.
Hvala za vašo prisotnost tu. Bodite priče Božje ljubezni za vaše družine in prijatelje. Sprejmite moje povabilo k molitvi in spreobrnjenju za vse moje otroke.
Veliko molite za duhovnike. Mnogi so brez luči in vere, ker so pustili da hladnost  in napuh prevladuje v njihovih srcih.
Premalo molitve in vere je prisotno v življenju mnogih duhovnikov. Molite zanje, otroci moji. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

Sporočila 2012

SPOROČILO MATERE BOŽJE 19.8.2012

Mir moji ljubljeni otroci !
Prihajam iz nebes, da vas pokrijem z mojim brezmadežnim plaščem in da vam povem:
če hočete priti v nebesa se morate boriti vsak dan za vaše spreobrnjenje in odrešenje
in živeti življenje v molitvi in ljubezni do Boga. Otroci bežite pred zlom in vsakim grehom.
Bodite božji s telesom in čistim srcem in svobodni od vsakega greha.
Odprite vaša srca in sprejmite z ljubeznijo in dobrohotnostjo moje materinske besede, ki vam jih dajem.
Molite, moji otroci, molite veliko. Brez molitve ne morete živeti v tem svetu kot božji otroci , kajti božji otroci živijo iz molitve in ljubezni. Sprejmite mojo brezmadežno ljubezen v vaša srca. Ta ljubezen je za vse vas. Ljubim vas in vas blagoslavljam vedno bolj in bolj zato,da bi se odločili za Boga in božje kraljestvo. Hvala za vašo prisotnost tu nocoj. Vrnite se na svoje domove z božjim mirom. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

Sporočila 2012

 SPOROČILO KRALJICE MIRU IN ROŽNEGA VENCA

Itapiranga 18.8.2012

Mir moji ljubljeni otroci!

Prišla sem iz nebes in vas prosim da odprete vaša srca. Prosim spreobrnjenja, a mnogi zaprejo svoje srce, da ne slišijo mojega glasu.

Prosim vas, odprite vaša srca! Mnoga srca ostajajo trda in neobčutljiva za moje materinske klice in ne živijo moja sporočila.

Prosim vas, da  spremenite svoje življenje, a mnogi še vedno živijo v grehu, na poti, ki jih vodi v pekel.

Moji otroci, spreobrnite se! To je čas spreobrnjenja! Nebeški Oče čaka na vas in želi, da odprete svoja srca in spremenite svoja življenja.

So otroci, ki so neposlušni!

Živite moja sporočila z ljubeznijo in vero. Sprejmite moje materinske besede v vaša srca in Bog bo spremenil vaša življenja. Molite, veliko molite, da si zaslužite nebeško kraljestvo.

Nebesa so za tiste, ki ljubijo, ki molijo in poslušajo moje klice. Odprite svoja srca in razveselite Srce vašega  Očeta v nebesih, ki bo tako usmiljen do vas. Hvala za vašo prisotnost nocoj tukaj. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!