JOŽEFOVO SRCE – IN ŠKAPULIR

Z razkritjem tretjega srca in prikazovanja v Itapirangi, Gospod podeljuje nove nebeške milosti v naših težkih časih, v katerih se moška osebnost uničuje s podobo greha, ki ga vodi k poženščenosti, perverznosti in moralnemu in duhovnemu razpadu in uničenosti.

Poleg tega  podoba očeta in moža strašno nazaduje, postane kar najbolj nečisti človek, neodgovoren in grešnik pred svojimi obveznostmi kristjana in do družine.

Škapulir Svetega Jožefa nas spodbuja, da živimo naše duhovno življenje v združenosti z Bogom, z večjo vero in ljubeznijo. Poleg tega je znak zaščite proti silam zla razširjenim po vsem svetu.

escapulário 003

Posvetitev, ki nas jo je naučila Sveta Devica v Itapirangi, je močno cepivo proti zlu in grehu, nam pomaga, da moč, dejanja in volja naše duše so popolnoma usmerjene k Bogu.
Ta posvetitev je strah vseh demonov, ki izgubijo moč nad tistimi, ki so vstopili v službo Bogu in tistimi, ki praktično niso imeli nobene pomoči in možnosti, da bi bili odrešeni. Ta posvetitev nas zdravi in osvobaja vseh moči hudega.

POSVETITEV ZDRUŽENIM SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA

POSVETITEV TREM SVETIM SRCEM

Presveto Srce Jezusovo, rezmadežno Srce Marijino, Prečisto Srce svetega Jožefa, danes (nocoj) vam posvetim svoje misli,* svoje besede,* svoje telo,* svoje srce* in svojo dušo,* da se v tem dnevu (v tej noči) po meni izvrši vaša sveta volja. Amen.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

To posvetitev naredimo trikrat dnevno,: zjutraj, popoldne in ponoči. Pomembno je, da naredimo znamenje križa* na mestu, kot izgovarjamo besede.

PREČISTO-SRCE-SV.JOŽEFA-EDSON

Priprava za prejem škapulirja je 30 dnevnica – plašč svetega Jožefa!

Nekateri se pripravljajo tako, da opravijo 9 prvih sred v mesecu pred prejemom škapulirja.

info: Nevenka 031 529 838

14. julija 2000 je Edson obiskal  Aylesford z Marino Hoodkin, ki živi v Sao Paulu. To se je zgodilo, ko je bil Edson na obisku v Italiji v Bresci in bil povabljen v Anglijo. Preživel je v Angliji dva tedna in obiskal svetišče Karmelske Matere Božje.

V Angliji je imel nekaj prikazovanj Marije, Jezusa in svetega Jožefa, ki mu je govoril o izročitvi trem svetim Srcem in o prihodnjih dogodkih, žalostnih, ki se bodo dogodili v tej državi.

V Aylesfordu, v svetišču Marije Karmelske, je Edson obiskal kapelo svetega Jožefa .Tu v kapeli je imel prikazovanje Svete družine. To prikazovanje je pritegnilo veliko Edsonovo pozornost.

Edson: »Gospa, ki sta jo spremljala dete Jezus in sveti Jožef, je imela v svojih rokah škapulir, toda ne škapulir Karmelske Matere Božje, temveč drugačen škapulir, bele barve in Edson je na škapulirju jasno razlikoval tri sveta Srca.

Po prikazovanju je Edson omenil prijateljici Marini, kaj se je zgodilo, bil pa je zelo zamišljen in tedaj še ni razumel vsebino tega sporočila, svetih treh Src.

 V Londonu, med sveto mašo, je imel razodetje od Boga, ko mu je bilo pokazano v videnju tri srca Jezusa, Marije in Jožefa združena v eno Srce. To videnje se je ponovilo trikrat, da je ostalo v nepozabnem spominu in nima niti najmanjšega dvoma o edinosti treh Src Jezusa Marije in Jožefa.

Dne 16.07.2001, Edson je v mestu Sciacca, v provinci v Agrigentu na Siciliji, v Italiji, ob obisku skupine mladih, ki je tam  nastala, je Edson  popoldne, med molitvijo rožnega venca imel, po njegovi izjavi,  v cerkvi Marije Rožnovenske prikazovanje Svete Družine pred vsemi prisotnimi ljudmi.. Pri videnju so bili prisotni  tudi kapucinski bratje.

escapulário-003

Prečisto Srce svetega Jožefa, bodi varuh naših družin!

Na tem prikazovanju je Marija dala Edsonu sporočilo, nato pa mu je rekla: . “. Bodi pozoren na to, kar ti bom pokazala;  daj izdelati tak škapulirkot ga vidiš. To bo škapulir svetega Jožefa. Moj Sin Jezus želi da ga vsi uporabljate z vero in ljubeznijo ter globokim spoštovanjem do mojega ženina Jožefa, kot si zasluži. Kdor ga nosi, more prejeti zaščito Boga, Prečistega Srca svetega Jožefa in zaščitnega plašča kot tudi mnoge nebeške milosti, ki so potrebne za odrešenje in posvečenje. Edson je videl Sveto Družino v zlati barvi in  v zlati barvi napis: PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠE DRUŽINE. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja