SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER 25.10.1994

       Naj bo hvaljen naš Gospod Jezus Kristus!

Jezusov mir naj bo z vami vsemi! Blagoslavljam vas vse v tej družini, ki me sprejemate. Otroci moji. Satan poskuša  za vsako ceno se približati vsakemu izmed vas posebno kadar ste v molitvi, toda molitev vas varuje in ga oddaljuje daleč od vas.

Vedno vas bom branila pred vsemi njegovimi napadi in njegovimi pastmi. Jaz bom vedno  zdrobila njegovo glavo. Sem Brezmadežno Spočetje, čista in brez graha. Z ljubeznijo boste dobili vse kar prosite, ZATO LJUBITE.

Premišljujte Trpljenje mojega Sina Jezusa Kristusa. Častite njegove Svete Rane. Vsak petek molite KRIŽEV POT. Amen

 

SVEČNICA, 02.02.2022

 

BLIŽA SE PRAZNIK SVEČNICE, KI JE 02. FEBRUARJA. ŠE ZADNJO PRAZNIK, KI JE POVEZAN Z BOŽIČEM.

TEGA DNE PRIPRAVIMO SVEČE ZA BLAGOSLOV IN JIH VZAMEMO S SEBOJ K MAŠI, KJER JIH BO DUHOVNIK BLAGOSLOVIL.

TE BLAGOSLOVLJENE SVEČE NAM BODO SVETILE OB DNEVIH STISKE, KO NE BO SVETLOBE IN BO LUNA IZGUBILA SVOJ SIJAJ IN ZVEZDE………..IN NEBEŠKE SILE SE BODO MAJALE.

Tako sporočilo je zapustil tudi pater Pij, ki mu je Jezus marsikaj razodel o prihodnjih  časih. Sporočilo prijaha tudi od drugih mistikov prejšnjih stoletij in od vidcev – prerokov sedanjega časa. Ni nam težko upoštevati in se pripraviti, tako sebe, kot domove. Živite čistih duš in blagoslavljajte svoje domove.

VSAKODNEVNO SE POSVETIMO TREM SVETIM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA. MOLIMO ZASE, ZA SVOJE DRUŽINE, ZA CERKEV, ZA SLOVENIJO, EVROPO IN SVET.

 

 

NAŠA GOSPA – BREZMADEŽNO SPOČETJE 20.01.2022 – PROSI ZA NAS

O MARIJA BREZ MADEŽA SPOČETA, PROSI ZA NAS, KI SE K TEBI
ZATEKAMO.
V TEH TEŽKIH ČASIH ZAUPAJMO MARIJI NAŠE PROBLEME, STISKE,
TEŽAVE. MARIJA NAJBOLJE VE, KAKO NAM POMAGATI.
 PROSI NAS DA LJUBIMO, SMO PONIŽNI IN ODPUŠČAMO

SAMO TAKO LAHKO POSTANEMO NJENI GLASNIKI: LJUBEZNI, MIRU, SPREOBRNJENJA IN REŠITVE

NAŠA GOSPA IZ ROSALESA – BREZMADEŽNO SPOČETJE – PROSI ZA NAS
Marija je blagoslovila vodo in sol za blagoslov in za detox.
Voda za blagoslov sebe in prostorov : v vodo, ki jo je Marija blagoslovila dodamo 7 zamaškov od Marije blagoslovljene-eksorcizirane soli. S to blagoslovljeno vodo se se za varstvo pred vsem zlom blagoslovimo ko odhajamo od doma,

Za detox telesa uporabimo približno četrt litra te vode v katero damo čudodelno svetinjo.  (PREVERIMO, DA JE PRAVA) . Kozarec položimo na hišni oltar.
GOSPOD, ISKRENO NAM JE ŽAL ZA DEJANJA, KI NISO V SKLADU S TVOJO VOLJO!
Zmolimo po 1x: Vera, Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu, Spomni se, Sv. Nadangel Mihael. Popijemo.
To mešanico je Marija dala za očiščenje od strupov po 2. cepljenju ter testiranju.
VERUJMO IN ZAUPAJMO MARIJI. NAŠA MATI NAS NI NIKOLI RAZOČARALA. VEDNO SKRBI ZA SVOJE OTROKE.
O, MARIJA BREZ MADEŽA SPOČETA, PROSI ZA NAS, KI SE K TEBI ZATEKAMO NAŠA GOSPA IZ ROSALESA – BREZMADEŽNO SPOČETJE – PROSI ZA NAS.

ZAROKA MARIJE S SVETIM JOŽEFOM – PRAZNUJEMO 23.01. VSAKO LETO

ZAROKA MARIJE S SVETIM JOŽEFOM.

(PRIVATNA RAZODETJA)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.01.2021 EDSONU GLAUBER  MANAUS/AM

Sveta Mati je danes prišla z Malim Jezusom in Svetim Jožefom. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da blagoslovim vaše družine in nesem v nebesa vaše prošnje. Moji ljubljeni otroci, imejte vero. Niste osamljeni v teh težkih časih. Bog je z vami in vas blagoslavlja.

Ne oddaljite se od svete poti, ki vodi h Gospodu in ne izgubite vere. Ne pustite se premagati od preizkušenj, obupa in niti od strahu. Bog je mir in v tem trenutku vam daje svoj mir.
Jaz vas ljubim in izlivam slap nebeških milosti na vas in na vaše družine. Te milosti vam bodo pomagali ostati zvesti Bogu do konca vašega življenja, da boste vedno  izpolnjevali njegovo Božjo Volje.

Verujte, verujte, veruje in velike Božje čudeže boste videli v svojem življenju, ki jih vaše oči niso nikoli videle. Slavili boste Gospoda vse dni zaradi Njegovih velikih čudežev.

Hudič hoče smrt, a Bog bo dahnil Duha Življenja. Hudič hoče trpljenje, a Bog vam bo dal dar moči, da se boste z njim borili proti vsemu zlu. Hudič hoče pomanjkanje vere, pomanjkanje molitve in uničenje življenj z grehom, a Bog bo deloval s svojo milostjo in podelil njegovo luč in njegove darove, ki bodo prenovili obličje zemlje za vse tiste, ki zaupajo v njegovo ljubezen in mu služijo. Ljubim vas, otroci moji, in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER – Manaus, 2 maj 2020

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER – Manaus, 2. maj 2020

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, jaz Tvoja Mati, Kraljica Rožnega venca in Miru, prihajam iz Nebes in nosim v svojem naročju Tistega, ki je Življenje in Mir, Tistega, ki je Zmagovalec nad smrtjo in grehom, Tistega, ki je, ki je bil in ki pride. Zaupajte v ljubezen mojega Božjega Sina. Njegova ljubezen zdravi vaše duše, vaša srca in vaša telesa. Bog Oče je po mojem Sinu Jezusu med vami, vas blagoslavlja in podarja njegovo ljubezen in milost, po delovanju Svetega Duha.

Sin moj, reci mojim otrokom, naj se ne bojijo ne  zla ne smrti v vašem času.  Kdor je združen v ljubezni z mojim Sinom se ne sme bati ničesar.

Moj Sin Jezus je živ in je vstal, njegovo veličastno kraljestvo pa je realno prisotno, živo in resnično v življenju vseh tistih, ki verujejo v njegove Božanske in Večne besede. Bog vas nikoli ne zapusti. Jaz sem Mati Prave Poti. Jaz sem Mati Resnice. Jaz sem Mati Večnega Življenja. In to Pot, to Resnico in to Življenje želim dati vsakemu svojemu otroku, ki zaupa v mojo materinsko priprošnjo in ki odpira svoje srce Bogu, na ta dan, ki je posvečen meni. Gospod vas je osvobodil suženjstva in greha.

Ne želite več živeti v grehu, daleč od njegove ljubezni, da ne bi padli v roke in ne bi bili ujetniki hudobnih in brezsrčnih ljudi v svojih domovih. Okrepite svoje molitve, post in zadoščevanje. Prosite za Gospodovo odpuščanje in Božjo pomoč in Bog bo deloval, tako da bodo možje, ki jih vodi Satan, razkrinkani in s prestola padli na tla, zaslepljeni od lastnih pasti.

Če Božji služabniki ne bodo takoj ukrepali in bodo ostali slepi in gluhi za Gospodove klice, bo prišel dan, ko bodo mnogi od njih imeli zvezane roke in noge in bodo skupaj s svojimi verniki peljani v kruto mučeništvo. To je čas, da imamo moč in vero mučencev, ki se niso zdrznili in ki se niso prestrašili pred križem, niti pred velikimi nevarnostmi, niti pred smrtjo. To je čas mučencev vere in ljubezni do mojega Sina, pravega Ženina vaših duš, tistega, ki vam bo posušil solze in vam dal novo oblačilo; in v njegovem Božjem kraljestvu, kjer  ne bo več joka, solz, smrti, ker bo naredil vse novo.

Gospod bo podelil milost vsem tistim, ki so se vredno pripravili in, ki niso nikoli dvomili v mojo Materinsko prisotnost in so sprejeli in z ljubeznijo živeli moja sporočila. Na mojo prošnjo pred njegovim prestolom, preden bodo velike kazni prišle na svet, bodo mnogi moji vdani otroci odstranjeni s tega sveta in se bodo preobrazili kot bi mignil z očesom, ter bodo za vedno združeni z Njim v njegovem kraljestvu ljubezni  v njegovi slavi. Naj bo ta čas vašega umika molitev, tišino, meditacijo, vašega iskrenega in globokega spraševanja vesti, zadoščevanja za svoje grehe in spremembe srca v ljubezni mojega Sina.

Zver in lažni prerok že komunicirata in delujeta drug z drugim, a nekega dne bosta z Božjo močjo uničena in vržena v ognjeno jezero, kjer se bosta mučila noč in dan za vso večnost, kot je v Svetemu pismu. Vsa njihova hudobna dela in vse tiste, ki so sledili njihovim zmotam, prezirali Sveto ime Gospodovo, prezirali njegovo Božanstvo, se borili proti njegovi Sveti Cerkvi, bo požrl ogenj, ki se bo spustil z neba in bodo za vedno izginili z obličja zemlje. .. Naučite svoje brate, da bodo zvesti Bogu, da bodo vedno povezani z njegovo Božansko ljubeznijo. Naj iščejo zatočišče pod njegovimi krili, kajti le Gospod je lahko vsakemu v pomoč na dan njegovega velikega in svetega besa.

Bog je svet, sin moj, in vas prosi za svetosti in spoštovanja njegovih del in njegovega Božjega Veličastva. Božja pravičnost je sveta in ta pravičnost vam bo sodila. V vašem življenju bo iskala dela ljubezni v vsakem dejanju na tem svetu. Na dan, ko bo vsakomur sodila Pravičnost, naj najde vaša dejanja polna Božje volje in ljubezni. Le tako se bo Pravičnost pomirila in dala mesto Usmiljenju. Ljubite, ljubite, ljubite in živite v ljubezni. Po ljubezni boste sojeni in sprejet v Njegovo Kraljestvo.

Blagoslavljam vas in blagoslavljam tudi vse človeštvo združena skupaj z mojim Božjim Sinom,  ki je Ljubezen vašega življenja: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER 07.06.2008 – MANAUS

SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER 07.06.2008 – MANAUS

Mir z vami!

Dragi otroci, še vedno vas vabim k molitvi, spreobrnjenju in kesanju. Zavedajte se, da je to pravi čas za vašo spreobrnitev. Vrnite se k Bogu. Čaka vas z odprtim Srcem, polnim ljubezni in odpuščanja. Bodite sinovi in ​​hčere, ki vsak dan tolažijo Srce mojega Sina Jezusa.

Otročiči, pripadajte Jezusu, pustite se oblikovati meni in svetemu Jožefu. 

Kdo vas lahko nauči, kaj moj Sin Jezus ljubi in želi, če ne midva, njegova starša, ki smo ga pred mnogimi leti vzgajali in vzgojili na tem svetu? Otročiči, moj Sin vas prosi, da se zatečete v naša Presveta Srca, ker se boste v njih naučili ljubiti Boga in izpolnjevati njegovo Sveto Voljo. 

Molite,  molite s srcem. Neprestano molite, naj vam molitev ne bo v breme, ampak naj bo dragoceno in veselo srečanje z Bogom, ki vas tako ljubi. Moj Božji Sin pošilja svojo Mater na zemljo, da je priprošnjica grešnega človeštva. Zato zbiram svoje otroke na različnih koncih sveta in prinašam svoja sporočila, da se spreobrnejo. 

Najtežji ljudje danes, ki nočejo odpreti svojega srca, so duhovniki in posvečene duše, ki niso ponižni v spoznanju, da se Bog nikoli ne razodeva velikim in modrim, ampak preprostim in majhnim.

Prikazujem se in se bom še več prikazovala  na svetu, da bi rešila svoje otroke. 

V Itapirangi bom pustila veliko znamenje za vse svoje otroke, da bodo verjeli v moja prikazovanja. 

Tukaj v Manausu bom z božjim dovoljenjem še vedno delala velike čudeže, če bodo vsi zaupali mojemu materinskemu Srcu in poslušali moje klice. 

Nekega dne, ki ni daleč, se bom pojavil na nebu tega mesta (Manausu) in mnogi me bodo videli in potem odšli v Itapirango. Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Edson: Znamenje, ki ga bo Gospa dala marsikje po svetu, je tudi znamenje zmage in tolažbe za njene sinove in hčere. Ko bo dano znamenje, bo veliko bolnih ozdravelo, ker prihaja od Boga.

 

MOLITEV ZA ITAPIRANGO – 30 -dnevnica 14.01-13.02.2022

Molitev za Svetišče v Itapirangi in za Delo Združenih Treh Svetih Src. Ljubljeni Oče, Sveti Oče, blagoslovljeni Oče! V imenu Tvojega Sina Jezusa te prosimo za posebno varstvo Svetišča v Itapirangi in za

DELO ZDRUŽENIH TREH SVETIH SRC, Jezusa, Marije in Jožefa. Varuj ga pred vsem zlom. Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas ubogih grešnikov.

SVETI NADANGEL MIHAEL

Sveti nadangel Mihael,
brani nas v boju,
bodi nam v pomoč zoper zlobnost
in zalezovanje hudobnega duha.
Ukroti naj ga vsemogočni Bog,
ponižno zato prosimo.
In ti vodnik nebeške vojske,
satana in druge hudobne duhove,
ki hodijo po svetu v pogubo duš,
z Božjo močjo v pekel pahni.
Amen.

MOLITEV K SV. BENEDIKTU

Sveti Križ naj mi bo luč! Naj mi zmaj ne bo voditelj!

Poberi se satan, nikoli me ne vabi na napačna pota!

Zlo je tisto, kar mi točiš. Sam izpij svoj strup! Amen

 

EKSORCIZEM SV. ANTONA

Glejte Križ Gospodov, bežite sovražne sile! Zmagal je lev iz Jugovega rodu, korenina Davidova. Aleluja, aleluja, aleluja!

Pridi, Sveti Duh pridi po mogočni priprošnji Brezmadežnega Srca Marije, Tvoje preljube Neveste.

Pridi, Sveti Duh, napolni srca svojih vernih
in vžgi v njih ogenj svoje ljubezni.
Pošlji svojega Duha in prerojeni bomo
in prenovil boš obličje zemlje.

Molimo! Bog naš Oče, Sveti Duh nas razsvetljuje in uči. Naj nam pomaga, da bomo v življenju spoznali, kaj je prav, in vselej radi sprejemali njegove spodbude. Po Kristusu našem Gospodu. Amen.

 MAGNIFIKAT 50X

Moja duša poveličuje Gospoda,

moje srce se raduje v Bogu, mojem zveličarju.

Ozrl se je na nizkost svoje dekle,

glej, odslej me bodo blagrovali vsi rodovi.

Velike reči mi je storil Vsemogočni,

njegovo ime je sveto.

Iz roda v rod izkazuje usmiljenje

vsem, ki mu zvesto služijo.

Dvignil je svojo močno roko,

razkropil je vse, ki so napuhnjenih misli.

Mogočne je vrgel s prestola

in povišal je nizke.

Lačne je napolnil z dobrotami

in bogate je odpustil prazne.

Sprejel je svoje izvoljeno ljudstvo,

kakor je obljubil našim očetom.

Spomnil se je svoje dobrote

do Abrahama in vseh njegovih potomcev.

                                         (prim. Lk 1,46-55)

 

,

 

Litanije matere Božje ( Lavretanske litanije )-molimo!

Litanije matere Božje

( Lavretanske litanije )

Gospod, usmili se
Kristus, usmili se
Gospod, usmili se

Kristus, sliši nas
Kristus, usliši nas

Bog Oče nebeški, – usmili se nas
Bog Sin, Odrešenik sveta
Bog Sveti Duh
Sveta Trojica, en sam Bog

Sveta Marija, – prosi za nas
Sveta Mati božja
Sveta devic Devica

Mati Kristusova
Mati Cerkve
Mati milosti božje
Mati prečista

Mati brezmadežna
Mati nedolžna
Mati deviška

Mati ljubezniva
Mati čudovita
Mati dobrega sveta

Mati Stvarnikova
Mati Odrešenikova
Devica najmodrejša

Devica častitljiva
Devica hvale vredna
Devica mogočna

Devica milostljiva
Devica verna
Podoba pravice

Sedež modrosti
Začetek našega veselja
Posoda duhovna

Posoda časti vredna
Posoda vse svetosti
Roža skrivnostna

Stolp Davidov
Stolp slonokosteni
Hiša zlata

Skrinja zaveze
Vrata nebeška
Zgodnja danica

Zdravje bolnikov
Pribežališče grešnikov
Tolažnica žalostnih

Pomoč kristjanov
Kraljica angelov
Kraljica očakov

Kraljica prerokov
Kraljica apostolov
Kraljica mučencev

Kraljica spoznavalcev
Kraljica devic
Kraljica vseh svetnikov

Kraljica brez madeža izvirnega greha spočeta
Kraljica v nebesa vzeta
Kraljica presvetega rožnega venca
Kraljica družine
Kraljica miru

Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – prizanesi nam, o Gospod.
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – usliši nas, o Gospod.
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – usmili se nas.

Prosi za nas, sveta božja Porodnica.
Da postanemo vredni obljub Kristusovih.

Molimo. Gospod Bog, vedno naj se veselimo zdravja na duši in na telesu. Na priprošnjo svete Device Marije nas reši zemeljskih bridkosti in nam daj uživati nebeško veselje. Po Kristusu, našem Gospodu. Amen.

PRVA SREDA V MESECU JANUARJU 5.1.2022 – ČASTIMO SRCE SV.JOŽEFA

Češčenje prečistega Srca svetega Jožefa

7,00

V brazilskem kraju Itacoatiara častijo tri brezmadežna Srca: Jezusovega, Marijinega in Jožefovega. Češčenje sv. Jožefa je zelo pri srcu tudi sedanjemu papežu Frančišku, ki je ob svojem ustoličenju, na praznik sv. Jožefa v homiliji dejal: ”
Kakor je sveti Jožef ljubeče skrbel za Marijo in se posvečal veseli nalogi Jezusove vzgoje, tako varuje in brani tudi njegovo skrivnostno telo, Cerkev …”

Opis

… V njem vidimo, kako se odgovarja na božji klic: z razpoložljivostjo in pripravljenostjo!« Knjiga prinaša sporočila, ki jih je Edson Glauber de Souza Coutinho iz Amazonije prejema od Jezusa, Marije in svetega Jožefa. Besedila bodo v veliko pomoč slovenskim staršem, da bodo lažje z odgovornostjo in predanostjo vzgajali svoje otroke.

JEZUSOVO SPOROČILO 06.11.2020

 

JEZUSOVO SPOROČILO 06.11.2020

Danes sem bil v določeni Cerkvi za sveto mašo. Prišel sem tja. Bil je en gospod, ki je razkuževal roke z alkoholom, med  časom za prejem obhajila, medtem ko so se vsi pripravljali za prejem Jezusa na roke. Ta človek je bolj kot prej začel špricati alkohol na roke vseh, ne da bi se ustavil niti za trenutek.  Tedaj sem zaslišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

Sin moj, mojeTelo je presveto, ali nisem vreden nekoliko spoštovanja. Kako trpi moje Srce.  Vidiš kaj delajo. Jaz sem Živi Kruh, ki sem prišel iz Nebes, zaničevan in užaljen od tolikih v tem času. Ne zavedajo se, da sem Bog in da vsako skrunitev in nespoštovanja proti meni, mojemu Telesu, Krvi in Božanstvu, bodo toženi in sojeni. Vse to je satansko delo, ki je mnoge prisilil, da se pokoravajo zlu in me sprejmejo, ne da bi se vznemirjali glede moje časti, slave in veličastva. Moli in zadoščuj za mnoge, ki me žalijo.

Začel sem darovati Jezusu zadoščevanje in ga prosil odpuščanja za vse tiste, ki sledijo bolj tem normam in naročilom sveta, ki ne ubogajo njegove zakone in njegova naročila. Surova leta. Ne, obhajilo na roko, ne žalimo Gospoda. Jaz sem v tem trenutku sprejel duhovno obhajilo in čutil sem Jezusovo prisotnost v meni tako močno, da sem ga slavil in zahvaljeval, da mi je daroval tako veliko ljubezen.

 

02 Oct 2005, VATICAN CITY, Vatican — Pope Benedict XVI gives the communion to a nun during a solemn mass in Saint Peter’s Basilica at the Vatican for the opening of the synod of the bishops October 2, 2005. Pope Benedict opening the first major Church meeting since his election, said on Sunday that trying to keep God out of public life was “not tolerance but hypocrisy.” The Pope also said that too many Catholic lives could be compared to “vinegar rather than wine” because of the indifference to God. — Image by © MAX ROSSI/Reuters/Corbis