SPOROČILA 2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 19.1. 2013

Mir, moji ljubljeni otroci!

Danes prihajam iz Nebes s svojim sinom Jezusom, da blagoslovi vaše družine in jim podeli mir. Moji otroci, delajte pokoro zase, za vaše družine in ves svet. Poslušajte, živite in bodite poslušni Božjim klicem. Moja sporočila so milosti in blagoslovi, ki prihajajo iz Srca mojega Sina Jezusa.

Ljubim vas in vam želim vse dobro in vašo rešitev. Molite, molite veliko in svet se bo spreminjal in veliko duš bo rešenih. Ne bojte se! Jaz sem tu, da vas blagoslavljam in vas ščitim, po naročilu mojega Sina Jezusa. Pozdravljam vas pod mojim plačem in v svojem Brezmadežnem Srcu. Spreobrnite se , spreobrnite se takoj, kajti čas beži in kdor se ne spreobrne sedaj bo izgubil priložnost da bi šel v Nebesa.

Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Predno je odšla, je Sveta Devica rekla tistim, ki so priromali iz Manacapuru: Blagoslavljam vse moje otroke, ki so prišli sem, da bi me počastili. Pridite v večjem številu in prejeli boste velike milosti. Blagoslavljam vas s posebnim blagoslovom.

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 20.01.2013

Mir vam bodi!

Moji ljubljeni otroci, vaša nebeška Mati prihajam k vam nocoj da vam podarim svojo materinsko ljubezen. Bog vas po meni kliče k spreobrnjenju. On hoče vaše dobro in večno življenje, zato otroci moji, spreobrnite se! To je čas vrnitve k Njemu in samo tako boste imeli pravo ljubezen in pravi mir. Ne odlašajte s spreobrnjenjem ! Oglejte si kakšen je svet. Ljudje nimajo miru, ker so se oddaljili od svojega Stvarnika in ne želijo se pokesati svojih grehov.

Bodite vi sinovi moji prvi, ki dajo dober zgled. Molite rožni venec v vaši družini. Rožni venec je močna molitev, ki uniči moč peklenskega sovražnika. Kdor moli rožni venec bo dosegel številne milosti in blagoslove preko mojega Brezmadežnega Srca.

Molite, molite veliko rožni venec z vero in gore vašega življenja bodo prenesene in vaše poti se bodo izravnale. Blagoslavljam vas:V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 26.1.2013

Mir,moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša nebeška Mati vas prosim, da še naprej molite za dobro sveta in miru. Brez molitve se svet ne more spremeniti, zato otroci moji: molite, molite veliko.

Veliko duš je v nevarnosti, da gredo v pekel. Pomagajte vaši Brezmadežni Materi spreobračati grešnike z molitvami z močno vero in ljubeznijo, kot sem vas prosila. Ne opuščajte molitev. Sprejemate moje materinske besede in živite po mojih sporočilih. Sovražnik prihaja le, da dela zlo, zato se bojujte proti njemu. Ne pustite se zavesti.

Obstajajo neposlušni, tisti, ki jih je Bog poklical, da bi sodelovali z menoj.

Naj v vaših družinah ne ugasne plamen ljubezni, molitve in miru. Zato se morate odreči vsem napačnim stvarem, naučiti se morate sprejemati žrtve za spreobračanje duš. Vsaka duša je dragocena Bogu!… Ona ga je stala veliko: kri mojega Sina Jezusa. Žrtvujte se za dobro sveta in za zveličanje svojih bratov. Dajte vse od sebe in Bog jih bo blagoslovil. Jaz sem ob vaši strani in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MANAUS, SPOROČILO Z DNE  27.1. 2013

Mati Božja je prišla nocoj in nam je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci! Jaz, vaša nebeška Mati prihajam iz Nebes in vas prosim, da nadaljujete posredovanje za dobro in rešitev duš. Otroci, zelo je pomembno, da vi morete prositi za vaše brate. Mnogi so zaslepljeni od hudiča in nočejo slišati za Gospoda. Pomagajte vašim bratom, dokler se ne vrnejo na pravo pot, s tem, da darujete Gospodu pravično zadoščevanje, da bi se milosti z Nebes spustile nanje in jih vse spreobrnile.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se, otroci moji. Je potrebno da lahko darujete molitve, žrtve in pokoro za spreobrnjenje sveta. Ne umaknite se pred Gospodovim klicem, temveč pojdite vedno dalje po poti, ki vodi v Nebesa. Bog je z vami in tudi Jaz sem vedno ob vaši strani s blagoslavljanjem in darovanjem svoje ljubezni.
Hvala za vašo prisotnost tu ta večer. Vrnite se na vaše domove v Božjem miru.

Blagoslavljam vas :V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Mati Božja je molila Oče naš in Slava Očetu, da bi lahko odprli naša srca Gospodovi ljubezni in da bi imeli vedno več korajže in posredovali za spreobrnjenje duš.

Mati Božja je danes blagoslovila  vse človeštvo na poseben način. Molila je tudi za duše v vicah.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.02.2013

Manaus, sobota 16. Februar 2013
Marija je prišla v tem večeru in dala sledeče sporočilo:
Mir moji ljubljeni otroci!
Prihajam iz nebes in vas prosim molitve za Papeža in Cerkev. Otroci moji, vi ne molite kot sem vas prosila in ne posredujete z ljubeznijo kakor vas toliko prosim.
Ljubite vašo vero in sveto Cerkev. Bodite poslušni Cerkvi in Papežu, ker neposlušni niso vredni nebes.
Sprejmite moja sporočila. Živite z ljubeznijo in s srcem moje poučevanje. Kaj bi storili, če bi se danes umaknila od vas in se ne bi več prikazovala v Amazoniji? Bi bili pripravljeni in vredni prenašati velike dogodke, ki se bodo kmalu zgodili v svetu? Zbudite se in spremenite življenje. To ni več čas, da bi živeli v grehu, ampak je ura vaše odločitve za Boga in za nebeško kraljestvo, predno bo svet grenko jokal, ker je bil neposlušen in uporen, nehvaležen in trdosrčen.
Poslušajte moje besede: preizkušnje in kazni, ki bodo prišle na svet, bodo prenesli samo tisti, ki bodo zvesti do konca in, ki niso zavračali mojih nasvetov in moje Materinske ljubezni. Vsaka sodba ali beseda, izrečena krivično in z razžalitvijo proti mojim sporočilom in prikazovanjem bo tehtana po Božji sodbi. Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se! Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.
Lastnoročni podpis:
+Carillo Gritti, škof iz Itacoatiare,
V Martinengu, 15. April. 2013.

1 Samuel 2,3

Sporočilo Naše Gospe, ki ga je Škof Carillo Gritti podpisal dne 15. Aprila 2013, kadar so govorili v Italiji slabo o sporočilih in prikazovanjih v Itapirangi. To dejanje našega Škofa je bilo veliko znamenje ljubezni, spoštovanja in obrambe naše Svete Matere, ki se s toliko ljubeznijo prikazuje v Amazoniji, med njenimi najbolj ponižnimi in preprostimi otroki.

SPOROČILO JEZUSA 19.04.2013

Danes, pred spanjem, ko sem bil v moji sobi sem slišal Jezusov glas, ki mi je dal pomembno sporočilo.

Nihče nima večje ljubezni kot tisti, ki da življenje za svoje brate!

Dati vse, ne da bi zahteval kaj v zameno. Ljubiti in odpustiti, tudi če ljudje ne želijo ljubiti, vi odpustite. Zapomni si da nosiš vedno v svojem srcu večjo ljubezen, Bog sam bo živel v tvojem srcu in se bo soočal.

Kdor ne ljubi ne odpusti, kdor ne odpusti ne zasluži nebes, ker nebesa so moje kraljestvo ljubezni in kdor nima ljubezni nima ničesar v njegovem življenju.

Moje Srce se trga, ker po tolikih letih, odkar pošiljam svojo Presveto Mater v Amazonijo in na mnoge kraje sveta, se resnično malo ljubi in malo odpušča.
Moj sin kje so tisti, ki pravijo, da me ljubijo?

Kje so moji zvesti služabniki, ki čakajo Gospodovega obiska? Kje so vsi tisti, ki so obdarjeni z mnogimi blagoslovi in milostmi, ki jih je dala moja ljubljena Sveta Mati?

Darovi in talenti, ki sem jih podaril, kje so? Kaj ste naredili z vsemi blagoslovi prejetimi iz nebes?…

Nehvaležnost, hlad in zaničevanje in še vedno lahko rečem tišina in strahopetnost, strah pred zavrnitvijo in ne pokazati drugim, da nisi uspel in si padel; Vse to je povzročilo da so mnogi zapustili vero in se pustili zapeljati skušnjavam in pastem tistemu, ki je oče laži, ki jih želi voditi v večni ogenj.

Govorim vam, prosim vas, kažem vam način – pot, ki ji sledite, toda vsi: vsi možje in žene vsega sveta spreobrnite se, kesajte se svojih zločinov. Vrnite se sedaj, dokler vas kličem!
Rekel sem ti: nihče nima večje ljubezni od tistega, ki ga življenje za svoje brate!… Pomagaj mi rešiti duše, ki se pustijo ponovno preslepiti satanu, in ki se pustijo zapeljati v pasti, v iluzije, prevare in vi jim ne poveste resnice.
O človeštvo, za tako za tako majhno stvar, iz ure v uro izgubite tisoče milosti podeljene iz nebes…
Ostal sem presenečen za številne milosti, ki jih je Jezus dal in ko je  bral  moje misli, je dejal:

 

Vi ne morete razumeti radodarnosti moje ljubezni in niti ne dobrote mojega Božjega Srca.

V tem trenutku sem začutil agonijo v mojih nogah, kot že nekaj časa trpim, od 2009.

Ponovno so postala vidna znamenja kot običajno. Kadar se ona pojavijo vidna je to zato, ker hudobni ljudje delajo zaroto proti delu Device* z željo, da bi ga uničili. Jezus je videl mojo agonijo in trpljenje in mi je dejal:

Daruj vse Očetu za spreobrnjenje in zveličanje ter rešitev sveta. Moja Mati se je prikazala kot Kraljica Rožnega venca in Miru, da bi posredovala in prosila dar miru za vse človeštvo. Posreduj tudi ti in prosi moje srce to milost in podelil jo bom tistim, ki me zadnjo prosijo.

Prenašaj kritike in zavrnitve in tudi preganjanja: utihni kadar so govorice, ki ti grozijo in te želijo prestrašiti…Vse kar ni združeno z menoj ne bo ostalo na nogah!

Samo tisti, ki me sprejme in vzame v svoje srce bo vse prenašal z veliko močjo, korajžo in vero.

Daj mi svoje srce v popolno posest. Daj mi svojo ljubezen, ker te bo moja ljubezen vnela ,a  ne izgorela, kot goreči grm.

Jaz te ljubim in tako tudi vse človeštvo. Ono bo moralo, da se prečisti, iti skozi težke dogodke in preizkušnje. Vse se bo izpolnilo v sedanjih dneh. Moli, moli in stori naj molijo, ker samo tako se bo človeštvo spreobrnilo. Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
Nekaj minut nisem slišal Jezusovega glasu. Bil sem v kuhinji, da popijem nekaj vode in ko sem držal kozarec je njegov glas ponovno odmeval in napolnil prostor kjer sem bil.

Jezus mi je dejal:

Mnogi želijo prejeti tisto, ki nisem želel in pripravil zanje. Drugi želijo moje milosti, ki sem jih rezerviral za tiste, ki sem jih izbral in pripravil na zemlji, toda teh milosti in teh darov ne bodo prejeli oni, temveč tisti, ki sem jih izbral in katere jaz želim.

Kolikokrat si me pustil čakati na tvojo ljubezen!,,, Kolikokrat si me zapustil osamljenega, a jaz te nisem zapustil in preziral!… Prav tvoja šibkost in tvoje nepopolnosti so povzročile, da ti pomagam postati moj, ker moje usmiljeno Srce hrepeni po tvoji sreči in zveličanju, tebe, ki sem te toliko obogatil z mojo ljubeznijo.

Razkril sem ti moje skrivnosti, učil sem te kot Učitelj in Gospod. Sedaj želim, da si moj poslušen učenec, ki bo nesel vsem ostalim moja večna učenja. Ali ne vidiš, da so slepi in brez moči, da bi ponovno vstali. Ne želiš jim pomagat, da me srečajo in da bi pripadali meni?
Ah, moj sin pomagaj, tebi govorim na srce, pomagaj, da moje besede odmevajo zaprtim srcem močneje kot kdaj koli prej, da se bodo ta otrdela kamnita srca zdrobila in se odprla meni.

Dopusti, da te oblikujem vedno bolj z mojo večno ljubeznijo in dobroto. Mnogi ne znajo ljubiti: vsaj ti pusti, da te naučim, da boš potem lahko ti učil druge vse, kar si od mene prejel.

Govori moj sin, govori vsem o moji ljubezni. Moja ljubezen zdravi, moja ljubezen rešuje, moja ljubezen spreminja in osvobaja vaša življenja vsega zla.

Kako veliko ljubezen potrebuje človeštvo, da bi preživelo in premagalo sedanje temine. Hudič je sovraštvo, toda če se bo človeštvo naučilo ljubiti, bo obdano z največjo močjo, ki bo hudiča izgnal enkrat za vselej z  obličja zemlje. Ljubi, ljubi človeštvo, ker ljubezen premaga vsako zlo.

Od tedaj dalje, kot bi Jezus govoril mnogim ljudem, je dejal:

Sem z vami. Ne bojte se! Sem tu, da razblinim temine vaših življenj, da vas tolažim v vaših stiskah in olajšam vaše bolečine. Naj vas moj mir vedno objema in ostane z vami.

EG Coutinho

 

MANAUS, SPOROČILO 30. December 2013

 Mati Božja je prišla danes z Jezusom, malim Jezusom in sv. Jožefom; malo sem jokal; Mati Božja je dala sledeče sporočilo:

 Mir, moji ljubljeni otroci! Jaz, vaša Nebeška Mati vas ljubim in prihajam da vam podarim mir v vaših družinah. Otroci moji, posvetite vaše družine moji Družini, Sveti Družini, našim 3 Svetim Srcem, in videli boste sijati v vaših domovih luč, ljubezen, Božji mir. Molite združeni kot prava družina. Sprejmite moja sporočila z ljubeznijo v vaša srca in

Zmagali boste nad silami pekla in zmagali boste v vsaki bitki. Danes, Jaz, moj Sin Jezus in sv. Jožef blagoslavljamo vse človeštvo in podarjamo mir vsem mojim otrokom celega sveta.

Molite, molite rožni venec za mir. Molite za vaše brate, ki so oddaljeni od Boga in oni se bodo spreobrnili.

Vse vas blagoslavljam V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 Mati Božja je molila Oče naš. Mati Božja in sveti Jožef sta molila Oče naš in Slava Očetu ter prosila za milost in Božji mir za vse družine sveta ter tudi za vaše družine v Italiji.

Praznik Karmelskega škapulirja in Škapulirja svetega Jožefa

16.07.2013 – Vigolo (BG)

Sof 3, 16-17 Tisti dan bodo rekli prestolnici Jeruzalem »Ne boj se, Sion, naj ti roke ne omahujejo! Gospod, tvoj Bog, je v tvoji sredi, tvoj močni rešitelj. Veseli se nad teboj v radosti, obnovi v svoji ljubezni, vriska nad teboj v prepevanju.«

Sveta Družina, v Fatimski cerkvi v Sciacchi dne 16. Julija 2001 me je prosila, da naredim škapulir Svetega Jožefa. Minilo je mnogo let in Gospod še naprej daje velike milosti tistim, ki ga nosijo z vero in ljubeznijo.l

Jezususovo sporočilo 16.07.2013 v VIGOLU Bergamo, Italija

 Moj mir naj bo tu vami!

Otroci moji, sem tu ponovno, da vas sprejmem v moje Srce. Prosim vas, da molite za sveto Cerkev in za duhovnike. Duhovniki padajo, ker poslušajo satana, ki se jim približa in uničuje njihove duše. Zbudite se otroci, združite se v molitvi in posredujte za duhovnike! Po njih morem ozdravljati rane vaših duš in vam podeliti mir, ki ga potrebujete.

Duhovniki, ne padajte! Vstanite! Čas je, da se dvignete in vstopite v moje Srce, kjer boste črpali moč za zmago nad svetom, mesom in hudičem Cerujte, verujte, verujte! Brez vere ne morete iti dalje.

Želim vero, živo in živeto vero, da pa bi jo imeli je potrebno, da se obrnete k molitvi, tisti, ki vas jo bo naučila in pokazala moja Presveta Mati po njenem rožnem vencu. Mnogi ne ljubijo in ne molijo k moji Materi, zato ne zmorejo vztrajati na poti spreobrnjenja in svetosti, ki vodi v nebesa. Sprejmite mojo ljubezen in ljubezen moje svete Matere in boste hodili po svetu z mojim blagoslovom in mojo svetlobi.

Zaupajte se varstvu Svetega Jožefa. On vas bo branil in vam pomagal, da mi boste zvesti. Dal sem vam veliko milost, otroci moji, škapulir mojega krušnega očeta Jožefa: znamenje varstva, milosti in blagoslova naših svetih Src. Ta škapulir je dar za duše, ki ljubijo Boga in je milost, ki mnogo pomaga ostati zvesti na poti svetosti, ki vodi v nebesa. Tisti, ki  uporabljajo in nosijo na sebi škapulir mojega krušnega očeta Jožefa, se ob smrtni uri ne bodo srečali z mojo pravičnostjo temveč mojim usmiljenjem.

Sprejmite ta škapulir z ljubeznijo in razširjajte ga najhitreje, kot je mogoče, za rešitev mnogih duš. Molite, molite, molite in srečali boste moje usmiljeno obličje, ki bo sijalo na vas.

Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Psalm 80,8  ..razjasni svoje obličje, da bomo rešeni.