SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.11.2015 FINSKA

PROSIM ZA MOLITEV ZA POSEBEN NAMEN. PROSIM ZA MOLITEV ZA POSEBEN NAMEN. PROSIM ZA MOLITEV ZA POSEBEN NAMEN. PROSIM ZA MOLITEV ZA POSEBEN NAMEN. HVALA VSEM !

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DSC_2976DSC_2975

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.11.2015 – FINSKA  

Marijino svetišče STELLA MARIS – FINSKA
(
Ustanovitelj Skupnosti p. Gianni Sgreva- pasionist)

(Stella maris – pomeni Morska zvezda)

 Sveta Mati je ponovno prišla z nebes, da nas blagoslovi, ker nas ima rada. Ljubljena Mati v naši sredi je veliko znamenje Božje ljubezni za svoje otroke, posebno na tem kraju, kjer je škof iz Helsinki Teemu, in edini Škof na Finskem, ki je posvetil to državo dne 21. maja 2015, Marijinemu Brezmadežnemu Srcu, proseč Mater Cerkve, »Morsko Zvezdo«, na tem mestu v njenem malem svetišču. Okrog svetišča raste in se razvija središče molitve, duhovnosti, poslušanja Božje besede, formacije, krščanske kulture odprte za poklicanosti, v duhovništvo in posvečeno življenje, za evangelizacijo te zemlje in za vso katoliško Cerkev. Ta košček zemlje je bil dan Mariji v roke, da skrbi za svoje sinove in hčere, družine in vse ljudstvo, ki se želi dvigniti iz praznine in greha, da bi postalo sveto in živelo v veri in evangeljskem veselju, da bi prejeli vsi polno izlitje Svetega Duha in bi postalo sposobno ljudstvo odprto za Božja presenečenja in njegovo milost.

Kar se me je posebno dotaknilo je to, da je bila posvetitev dne 21. maja 2015, ker je bilo 21. maja 1994 datum, ko mi je Sveta Mati prvič dejala v Amazoniji: Jaz sem Blažena Devica Marija, Jezusova Mati!…prišla sem, da bi bili vi luč drugim mojim otrokom in jim povedali vse, kar bova jaz in moj Sin Jezus govorila z vami!

Biti na tem mestu je bilo presenečenje, saj Svetišče Stella Maris mnogo spominja na malo kapelo Naše Gospe v Itapirangi, ker je v istem stilu in obliki.

 

V tej noči je Naša Gospa dala sledeče sporočilo:

 

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vam dajem svojo materinsko ljubezen, da bi vaša srca našla moč in luč, da izključite temo iz svojega življenja. Moji otroci, molite in bodite zvesti Bogu in tako vas bo Gospod blagoslovil. Bog je ljubezen in vam želi dati svojo ljubezen. Odprite svoja srca Bogu in on vas bo blagoslavljal vedno bolj.

Svet greši in se oddaljuje od Boga, toda jaz se približujem svetu tako, da bi vsi imeli moč in pogum približati se Bogu in  nebesom.

Ne jokajte, ne izgubite vere. Jaz sem tu, da vam pomagam, jaz sem tu da vas vodim. Zaupajte svoje skrbi mojemu materinskemu Srcu in Gospod vas bo uslišal, kajti mene svojo Mater posluša, in vas bo uslišal, če zaupate v njegovo ljubezen.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČIL0 NAŠE GOSPE Z DNE 28.11.2015

3ce9a060218d3448738d17c4661a710a

 

SPOROČIL0 NAŠE GOSPE Z DNE 28.11.2015

Danes  se je Sveta Mati prikazala z malim Jezusom v naročju. Spremljala sta jo sv. Frančišek in sveta Klara Asiška, ki sta skupaj z Devico molila za svet in za Italijo.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam prosit vas, da združite svoje molitve z mojimi, da bi mogli združeni prositi  Nebeškega Očeta usmiljenja za ta zbegani  in neverni svet.

Moji otroci, svet zanika Odrešenika in vsak trenutek ga mnogi žalijo, ko delajo strašne grehe, zaradi katerih Srce mojega Božjega Sina krvavi.

Premalo spoštovanja se daje Evharistiji in mnogi jo prejemajo brez vere, ker ne verujejo v Jezusovo prisotnost.

Prosim vas posredujte za svet. Naredite iz svojega življenja popolno podaritev, darujoč Gospodu vse kar imate: vašo ljubezen. To je najbolj dragoceno kar imate in jo lahko podarite mojemu Sinu.

Ljubite, da bi pripadali Bogu s telesom, razumom, srcem in dušo. Ljubite, da bi mogli vstopiti v Jezusovo Srce, živa peč ljubezni. Ljubite, da bi bili njegovi večni tolažniki. Častite Gospoda in on vam bo odprl svoje Srce in vam bo dovolil vstop, da bi vas obogatil z najbolj svetimi milostmi.

Strašna vojna se bliža, če se mnogi ne vrnejo skesani h Gospodu. Mnogi bodo dali svoja življenja v bolečinah in solzah, ker niso hotelu poslušati mojih materinskih klicev.

Italija! Italija! Gospod te kliče. Ne greši več! … Italija, tvoja zastava bo raztrgana na dvoje in na tvoje ulice bodo vdrli tisti, ki imajo v svojih srcih polno sovraštva za tisto kar imaš najbolj sveto. Vrni se, vrni se… Čas je, da se ponižaš pred Gospodom in ga prosiš odpuščanja in On ti bo odpustil… Poslušaj-me!

Molite, molite, molite moji otroci. To je moj Materinski klic, klic Matere, ki skrbi za vsakega izmed vas in za vaše družine.

Jaz vas dajem v svoje Srce in vedno blagoslavljam, da bi bili srečni, da bi imeli moč in bi prejeli mir, ki vam ga samo Bog more dati.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 27.11.2015 – Poggiomarino (NA) IT

12316324_1131676130200385_7116746210052476654_n

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 27.11.2015  – Poggiomarino (NA) IT

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša mati sem vesela, ko vas vidim združene v molitvi. Molite, molite vedno več in tako vas bo Bog blagoslavljal. Jaz sem tu, da vam pomagam, da bi vsi pripadali mojemu Sinu Jezusu.

Moji otroci,  želim vas sprejeti v svoje Brezmadežno Srce. Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in naredite ljubljenega mojega Sina Jezusa.

Svet se uničuje v grehu, ker ne moli. Molite vi, moji otroci in naredite, da bi vsi spoznali moja sporočila, da bi se spreobrnili in se rešili krempljev peklenskega sovražnika.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2015 – CATANIA SICILIJA IT)

 

images (9)

images (10)

 

 

 

 

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2015 – BELPASSO (IT)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati, Kraljica rožnega venca in miru vas vabim k spreobrnjenju in miru. Bog vas kliče, otroci moji. Čas je prisluhniti njegovemu klicu in obnoviti svoja srca. Jaz vas prosim, da še več molite za mir. Vi me še niste poslušali in molili, kot sem vas prosila, zato tolike žalostne stvari se dogajajo v svetu. Če bi me vsi moji otroci poslušali tolikim stvarem bi se lahko izognili.

Jaz vas prosim, da rožni venec molite v svojih domovih z večjo zavzetostjo. Rožni venec uniči zlo in osvobodi vaše družine satanovih krempljev. Zahvaljujem se za vašo prisotnost tu v tem trenutku in vam dajem svoj materinski blagoslov.

Molite za Cerkev, molite za Italijo. Težki časi bodo prišli in Italija bo jokala, ker je bila neposlušna Bogu. Morala bi biti vzor a je prva ranila mojega Sina Jezusa s svojimi grehi nezvestobe. Prosite Božjega usmiljenja sedaj, dokler je še njegova roka nad vami kot znamenje blagoslova in varstva, ker jaz vaša Mati prosim pred njegovim prestolom za vsakega izmed vas in za vaše družine. Vrnite se k Bogu. Poslušajte moj klic in se ne boste kesali.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

Mati Božja mi je pokazala Božjo roko nad Italijo. Dokler je Božja roka nad Italijo kot znamenje blagoslova in varstva moramo prositi Gospoda usmiljenja, da se Božja roka ne spremeni v znamenje pravičnosti in kazni. Moramo moliti, moliti, moliti.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.11.2015 (CT)

4f72a143ba48b282c23af5f536adbf37-150x150

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.11.2015

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša nebeška Mati vas ljubim in prihajam vas povabiti k molitvi, spreobrnjenju in miru. Otroci moji, to je čas, ko morate odpreti morate svoja srca Gospodu. Bog vas kliče k sebi, ker so se toliki oddaljili od njegove Božje ljubezni in mu niso več poslušni. Molite, molite z vero in ljubeznijo. Rožni venec za posvečenje vaše družine in za mir.

Jezus želi vaše vrnitve na pot spreobrnjenja. Ne grešite več. Hrepenite biti nekega dne v nebesih blizu Gospoda. Molite, da bi se srca vaših bratov še bolj odprla. Jaz sem tu, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce. Blagoslavljam svoje ljubljene sinove in jih pokrivam s svojim brezmadežnim plaščem.

Prosim, da se ustanavlja več molitvenih skupin z otroci in z mladimi, ker oni so moji mali otroci, ki jih tako ljubim.

Blagoslavljam vaše družine in nosim v nebesa vaše namene. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.11.2015 SCIACCA – IT

images (8)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.11.2015

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam in vas prosim, da naredite iz svojih življenj molitev, kamor bo lahko Bog prišel, da vam pomaga in v as uporabi kot luč za vaše brate, najbolj potrebne njegovega usmiljenja.

Otroci moji, brez molitve se svet ne more spreobrniti. Molite, molite, molite, da v vaše družine vstopi Božja luč in močno zasveti in vas spremeni v može in žene vere. Jaz sem tu, da vam pomagam in vam dam svojo tolažbo. Bog vas nikoli ne zapusti. On je vedno ob vaši strani in vas želi sprejeti v svoje usmiljeno Srce.

Prosite odpuščanja za svoje grehe in bodite poslušni mojim materinskim klicem.

Zahvaljujem se vsakemu posebej, da ste tu in vas blagoslavljam; V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

Molila je Slavo, da bi bili vedno zvesti Gospodu in bili poslušni njenim klicem, klicem, ki jih daje že toliko časa. Predno je odšla je dejala:

 

Molite za Božje služabnike, da bi bili popolnoma od Gospoda, kajti luč manjka v mnogih srcih, luč, ki prihaja od zgoraj, da bi imeli svoja srca usmerjena k nebesom in ne navezana in zvezana s svetom. Molite za duhovnike in za sveto Cerkev.

Z roko je pokazala znamenje mir in se dvignila v nebo.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.11.2015 SCIACCA (AG) IT

 

statua Immacolata

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.11.2015 – Sciacca (AG) IT

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati vas ljubim in prihajam prosit vas, da nadaljujete z darovanjem vaših molitev za dobro sveta in za mir.

Ne bojte se, moji otroci! …. Jaz sem tu da vas vodim k Jezusovemu Srcu. Svet se je oddaljil od Stvarnika in ga ne ljubi kot bi moral. Ne opuščajte želje po Božji ljubezni: ta ljubezen je Sveta, ta ljubezen odrešuje in je resnično življenje za vaša ranjena življenja in brez luči.

Prosim vas: spreobrnite se, spreobrnite se in dvignite k Božji luči vse svoje brate, ki hrepenijo po miru.

Blagoslavljam vas s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.11.2015 (MILANO-IT)

 

c9289b6585629f2ec324156dd518386d

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.11.2015 (MILANO-IT)

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Brezmadežna Mati. Tu sem z vami, ker vas ljubim. Jaz vas zbiram v ljubezni mojega Božjega Sina in v tej ljubezni vas kličem, da se vrnete k Bogu, našemu Gospodu.

Ne grešite več!… Greh vas oddalji od Boga otroci moji. Bodite sinovi in hčere poslušni mojemu glasu, ki vas vodi k njemu, ki je vaše življenje in luč vaših duš.

Vsemogočni vas želi rešiti pred težkimi časi: časi solza in bolečin.

Prišel je čas vaše vrnitve h Gospodu. Že vrsto let je kar vam govorim, toda mnogi se ne zmenijo, kar posredujem svojim znanilcem, sinovom, ki sem jih izbrala, da posredujem sporočila ljubezni svojega Brezmadežnega Srca.

Otroci moji, bodite zvesti Gospodu in branite večne resnice. Bog je resnica. Braniti resnico pomeni braniti čast in veličastvo Boga, kadar je žaljen, zavrnjen in pozabljen.

Ne vrnite se na pot greha, kadar vas hudič skuša. Kličite me in bom prišla, da vam pomagam in podelim svoje milosti in svoje blagoslove.

Hvala za vašo prisotnost. Blagoslavljam vas s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 21.11.2015 8 SALUZZO – IT

 

DSCN0395

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.11.2015  – SALUZZO (CN) IT

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in prihajam z nebes, da vam povem, da vas Bog prosi za spreobrnjenje, molitev in mir.

Bojujte se za mir, spremenite svoja ravnanja in prosite odpuščanja za svoje grehe. Odstranite iz svojega srca vse, kar vam preprečuje, da bi pripadali Gospodu.

Če želite Gospodove blagoslove se morate naučiti ljubiti vse in znati odpuščati.

Mnoge družine so daleč od Gospoda, ker jih odnesejo  prevare sveta in ne živijo kot prava krščanska družina.

Mnogi izdajajo mojega Božjega Sina z zanikanjem večnih resnic, da bi jih ljudje lepo gledali. Samo v Bogu je resnica in večno zveličanje. Ne bodite hladni do mojih klicev, odprite svoja srca Bogu in on vam bo podelil mnoge blagoslove in slišal glas vaših prošenj.

Blagoslavljam vas in vas z vašimi prošnjami predstavim pred Prestolom mojega Sina. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO JEZUSA DNE 20.11.2015

SPOROČILO JEZUSA DNE 20.11.2015

Moncalieri (Torino – IT)a24a88a7e56cdee2d41ba6c40d463caa

Danes je prišel Jezus z Našo Gospo. Oblečena sta bila v belem. Spremljali so jih nekateri svetniki: sveta Marija Marjeta Alacoque, sveta Ivana Arška, sveta Katarina Sienska in sveti Frančišek Asiški. Med prikazovanjem je Naša Gospa skupaj s svetniki prosila za mir v svetu, da bi Jezus podelil svoje odpuščanje, mir in svojo ljubezen. Razumel sem prisotnost svetnic svete Marjete in svete Ivane za Francijo in svete Katarine in svetega Frančiška za Italijo. Jezus mi je dal sledeče sporočilo.

Moj mir naj bo z vami vsemi!

Moji malčki, glejte Sveto Srce, ki tako ljubi ljudi in ki ni ljubljeno.

(Jezus je pokazal svoje Srce polno plamenov in luči)

Jaz sem Kralj nebes in zemlje in prihajam s svojo Sveto Materjo, Kraljico kraljic, da bi vas prosil malo vaše ljubezni.

Ne zakrknite svojih src z grehom. Greh vam ne more dati resnično srečo, temveč samo večno smrt.

Ne želite grešiti, ker greh vas vodi v pogubljenje. Hrepenite po moji ljubezni; ljubezni, ki rešuje in osvobaja. Koliki imajo svoje duše uničene, ker so neposlušni.

Jaz vas prosim poslušnosti temu kar vam sporoča moja Mati, ki prihaja. Ona prihaja k vam z mojim klicem po ljubezni vseh vas.

Jaz sem vas klical k svojemu Srcu že pred mnogimi leti, toda vi se niste zatekli vanj, ker zlahka pozabite to kar vam pravim.

Odpovejte se svetu in grehu in tako bodo vaša srca odprta za prejem mojih milosti, mojega miru in moje ljubezni.

Svet, ki se noče darovati moji ljubezni bo kmalu prečiščen njegove upornosti in neposlušnosti.

Jaz sem usmiljen, toda sem tudi pravičen. Moja ljubezen, za dobro vaših duš, vas zna tudi popravljati, da se ne bi večno pogubili.

Molite, molite rožni venec moje Svete Matere in ona, skupaj s Svetim Jožefom, bo od mojega Božjega Srca dosegla mir in življenje za vaše duše.

Vrnite se na svoje domove z mojim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!