SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.9.2013

Sporočilo naše Gospe 28.9. 2013

Mir moji ljubljeni otroci!

Ne žalostite nebes s svojimi grehi. Vedno razveseljujte Božje Srce. Odsmaknite se od vsega, kar vas vodi proč od njegovega usmiljenega Srca. Bodite močni v preizkušnjah in skušnjavah. Molite, molite, molite in usmerite svojo pot k spreobrnjenju. Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se!  Je čas, da se obrnemo k Bogu in smo popolnoma Njegovi, kajti tisti, ki so popolnoma v njegovem Božjem Srcu, ne bodo trpeli zaradi tistega, kar bo prišlo na svet. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

POSVETITEV 27. OKTOBRA

OB SREČANJU 27. OKTOBRA V GROSUPLJEM BOMO OBNOVILI POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA. DA BI VAŠA VERA RASLA IN SE KREPILA V ZAUPANJU, DA IMAJO SVETA TRI SRCA VELIK IN ČUDOVIT BOŽJI PLAN ZA SLOVENIJO IN SVET VAM V NADALJEVANJU DAJEM SPOROČILO, KI NAM GA JE JEZUS DAL 23. JUNIJA 2013 V STIČNI.

NA TO SREČANJE STE VABLJENI VSI ČASTILCI :

PRESVETEGA SRCA JEZUSOVEGA

BREZMADEŽNEGA SRCA MARIJINEGA IN

PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA.

GOSPOD, DAJ DA BOMO VSI ENO!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA V STIČNI 23.6.2013 (na dan posvetitve)

 

Po treh dneh duhovnih vaj so se danes mnoge osebe posvetile združenim svetim trem Srcem Jezusa, Marije in Jožefa. Mnogi ljudje so prišli iz različnih krajev Slovenije, Hrvaške in Italije. Prisotni so bili tudi nekateri duhovniki. Jezus se je prikazal z Marijo in svetim Jožefom. Vsi trije so kazali na svoja najsvetejša Srca, ki so izžarevala žive plamene na vse prisotne.

Naš Gospod je dal svoje sporočilo:

Mir naših najsvetejših Src vsem vam!

Moji duhovniki in moji ljubljeni otroci, glejte na moje Srce, ognjeno peč ljubezni in izvir življenja in milosti za mnoge duše. To Srce tako ljubi svet, da podeljuje v teh časih izvire tako svetih in tako čistih milosti po Brezmadežnem Srcu moje svete Matere in prečistemu Srcu mojega krušnega očeta Jožefa.

Jezus je s svojo roko kazal na Srce Naše Gospe in na Srce svetega Jožefa.

Ta najsvetejša Srca so združena v mojem Srcu v ljubezni in tako ste se tudi vi združili z nami v tej ljubezni. Moje Sveto Srce je potolaženo z vašo izročitvijo in posvetitvijo našim Presvetim Srcem. Sin moj, glej kako dragoceno je žrtvovati se za reševanje duš. Glej, kako je dragoceno posvetiti se za Božje Kraljestvo.

Tu v tej deželi, tako daleč od tvoje, ko si pustil svoj dom, svojo družino, ki jo ljubiš, z namenom, da bi razširjal dušam ljubezen do naših Src, ti povem, da si tu našel svoje brate, svojo družino: novo družino, ki bo oblikovala krono rož in lilij okrog naših Najsvetejših src. Duše bodo koprnele v želji pripadati Bogu in Bog bo živel z njimi, kajti našel je dom v njihovih srcih. Tukaj si danes videl prižgati plamen ljubezni do naših treh svetih Src v svetu in ta sveti in čisti ogenj se bo razširil vsepovsod ter uničil Satanovo kraljestvo teme. Mnoge duše bodo sprejele Božji klic in izpolnjevale Božjo voljo. Zahvaljujem se vsem duhovnikom, ki so se posvetili našim presvetim Srcem in ki niso gledali na napor, da bi se vse to zgodilo. Njim pravim, da bodo svetili v slavi mojega Kraljestva za vso večnost. To je moja velika obljuba v sedanjih časih.

Ko je Jezus dejal te besede je govoril vsem škofom in duhovnikom vsega sveta v sedanjosti, da bo prišel čas, ko bo sprejeto na znanje to veliko delo ljubezni Združenih svetih treh Src. Razumel sem v Božjem spoznanju, da bo Jezus dal milost vsem škofom in duhovnikom, da se bodo osebno posvetili združenim trem svetim Srcem in naj se zavzamejo za razširjanje te pobožnosti ljubezni v svoji škofiji, v svoji župniji, družinam in vsemu človeštvu, za rešitev mnogih duš.

Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med tem, ko nas je Jezus blagoslavljal, sem videl mnoga srca, ki so se dvignila in vstopila v brezmadežno Srce Naše Gospe in prečisto Srce svetega Jožefa. Potem, ko sta Devica in sveti Jožef sprejela ta srca v svoja Srca, sta jih z rokami vse dala v Jezusovo presveto Srce, ki je sijalo in žarelo bolj kot sonce. Marijino Srce je bilo obdano z rožami in z mečem bolečin, Jožefovo Srce je bilo obdano z belimi lilijami. Presveto Srce Jezusovo je danes imelo odprto rano in na vrhu križ. Bilo je brez trnjeve krone, ker je bilo potolaženo z našo posvetitvijo.

 

 

SPOROČILA DEVICE MARIJE O POSTU (2006-2012)

Sporočila Device Marije o postu (2006-2012)

Z molitvijo in postom lahko oddaljite naravne nesreče proč od vas. Molite in postite. Molite in postite. Molite in postite. Poslušajte moje klice tako, da lahko milost Božja ostane vedno z vami. (10.1.2006)

Verujte, verujte, verujte. Če trdno verujete boste z molitvijo in postom rešili vso družino in mnogi bolniki bodo ozdraveli. (08.07.2006)

Molite, otroci moji, veliko molite, kajti satan je na delu, da prinese veliko trpljenje. Ti  močno deluj, moli, žrtvuj se. Bolj kot kdaj koli prej prosim: postite, da bi se mogli kmalu izogniti velikemu zlu.  (16.09.2006)

Greh je vzrok tolikemu zlu na svetu. Sovraštvo je sad življenja brez Boga. Kadar ne ljubimo Boga, Sovraštvo prevzame tvoje srce in uniči vse dobro v tebi.  Z molitvijo, postom, zakramenti lahko uničite vse zlo in pritegnete Božje milosti nase in na ves svet. (27.11.2006)

Delujte, dragi otroci, premagajte hudiča z molitvijo, postom, spovedjo in obhajilom. Hitro, hitro, hitro in boste zmagali v tej veliki bitki, ker Bog je na strani tistih, ki so njegovi in jih brani s svojo močjo in milostjo. (11.03.2007)

Molite, postite se, prosite odpuščanja in Božjega usmiljenja in On vas bo uslišal.  Sicer vam ne preostane drugega,  kot da jokate, ker me ne poslušate. Pomagajte svojim bratom in sestram s svojo molitvijo, da bi se spreobrnili, kajti vaše mesto bo doživelo presenečenje in mnogi bodo žalovali, da so živeli življenje brez Boga.  ( 15.09.2007 )

Prosite Srce mojega Sina Jezusa njegovo usmiljene za svet in on vas bo uslišal, darujte in pridružite tej prošnji molitve in post. Ne pustite ob strani tega sporočila, temveč živite ga vedno s srcem.  Želim vam pomagati, želim vas voditi po poti, ki pelje v nebesa, toda pustite, da vas vodim.  Premagajte zlo in hudičevo sovraštvo z milostjo in Božjo ljubeznijo. ( 17.05.2008 )

Uničite temo hudiča z molitvijo in postom. … ( ko je Devica rekla te besede je zavzdihnila in pokazala razočaranje in žalost, ker nihče ne živi resno ta sporočila)….mnogi ne žive posta, kot sem prosila. Postite z ljubeznijo in s srcem. Ne zmorete? To je zato, ker se ne prepustite z zaupanjem v Božje roke in moje materinsko Srce. Prosite za mojo pomoč in prišla bom, da vam pomagam. (27.09.2008)

Da bi pripadali Bogu premagujte zlo z evharistijo, spovedjo, postom in molitvijo. Bodite bolj goreči za rešitev vas in vaših družin. Poslušajte moje klice sedaj, da se ne približa zlo v vaše družine in ne boste jokali, ker me niste poslušali.  ( 01.11.2008 )

Če želite hitro premagati satana, postite! Vsak petek na svojih domovih darujte žrtve in pokoro za Cerkev, za svet in za mir, za poraz satana in zmago Božjih otrok. (22.11.2008)

Delajte pokoro. Premagajte  satana s postom, da hitro oddaljite vsako zlo daleč od vas. Kmalu se bo svet prenovil.  ( 13.05.2009 )

Med tednom vas prosim, da na poseben način molite po mojih namenih in za izvršitev Božjih načrtov. Hitite, hitite, hitite. Post uničuje satana in prikliče iz nebes  velike milosti in Božje usmiljenje. Hitite torej, da ne boste kasneje trpeli. (23.08.2009)

Moji otroci, molite za izpolnitev Božjih planov v Amazoniji.  Bog želi realizirati veliko stvari v vaši državi in hudič je ljubosumen na vas in bo naredil vse, da bi oviral njihovo izpolnitev. Bodite trdni na vaši poti molitve, žrtve in pokore. Odprite se postu,  kot še nikoli doslej, s srcem polnim intenzivne ljubezni.  ( 04.07.2009 )

Spet vas vprašam : hitro z ljubeznijo in s srcem, sicer bo Božja pravičnost padla močno na svet. Ljubite se med seboj in odpuščajte drug drugemu. Kesajte se svojih grešnih dejanj in vrnite se na pravo pot, na pot Božje svetosti. (07.10.2010)

Molite rožni venec, da premagate hudiča. Satan močno deluje v svetu in mnogi se pustijo njegovim prevaram in iluzijam sveta. Bodite močni!  Premagajte ga s postom in molitvijo. Kot je dejal moj Sin Jezus: zmagovalec bo prejel večno plačilo!  Bodite od mojega Sina in vse, kar ne prihaja od njega, bo uničeno in se bo odstranilo daleč od vas in vaših domov.                    ( 21.11.2010)

Posredujte, hitro, častite mojega Sina v Najsvetejšem zakramentu, da bi prejeli luč in moč od Boga da premagate  zlo in greh. (04.02.2011)

Molite, posredujte vedno več, hitro, hitro, hitro, kajti milosti iz nebes bodo v izobilju za tiste, ki sprejmejo moje klice in, ki jih resnično živijo. (06.02.2011)

Pomagajte vaši nebeški Materi spreobračati grešnike za Boga. Molite, spreobrnite se, hitro! Nesite svojim bratom moje klice, da bi se tako lahko mnogi odločili za Boga in nebeško kraljestvo. ( 16.04.2011)

Hitro poskrbite! Postite se za spreobrnjenje grešnikov. Vaše družine bodo rešene če boste vztrajali in poslušali moje klice.  ( 14.08.2011 )

Kadar bodo preizkušnje težke in težavne, hitite, hitite, da bi bolje postili in prejeli moč od Boga za zmago nad vsakim zlom in milost, da ostanete vedno v miru.  ( 25.08.2012 )

Hitro in mnogo  postite za svet in za mir. Človeštvo je odpadlo od Boga in hodi po poti samouničenja, ker se potaplja v blato mnogih grehov. (24.11.2012)

JOŽEF NAJSRČNEJŠI … PROSI ZA NAS

 

 MOLITE PLAŠČ VARSTVA SVETEGA JOŽEFA

PO 30 DNEVNI POBOŽNOSTI SE BOMO ZBRALI V

ŽUPNIJSKI CERKVI V GROSUPLJEM 27. OKTOBRA OB 15 URI

IN PREJELI ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA

REZE O MANTO DE SÃO JOSÉ

Iz sporočil svetega Jožefa:

OBLJUBLJAM VSEM, KI BODO ČASTILI MOJE PREČISTO SRCE

Vsem, ki bodo častili moje prečisto Srce in opravljali dobra dela v korist pomoči potrebnim, še posebej bolnikov in umirajočih, katerim sem tolažba in zavetnik,  obljubljam, da bodo ob koncu svojega življenja deležni milosti srečne smrti. Jaz sam bom njihov zagovornik pred Božjim Sinom Jezusom in s svojo Nevesto, Presveto Marijo in jih bova z vdano prisotnostjo tolažila v zadnjih urah zemeljskih bridkosti, da bodo lahko počivali v miru naših Src.

Duhovnike, ki bodo gojili in širili češčenje mojega srca, bo Bog obdaril z milostjo, da bodo lahko ganili še tako zakrknjena srca in spreobrnili tudi najbolj trdovratne grešnike. Ko bi le vsi širili češčenje mojega Srca! Sam Bog tako želi. Naj prejmejo moj blagoslov vsi, ki se bodo odzvali temu klicu.” (8. marec 1998)