SPOROČILO JEZUSA DNE 25.11.2018 – NA PRAZNIK KRISTUSA KRALJA

SPOROČILO JEZUSA DNE 25.11.2018

NA PRAZNIK KRISTUSA KRALJA

Moj mir naj bo z vami!

Moji otroci, sem Resnično Življenje za vaša življenja. Sem Večna Luč, ki razsvetljuje vaše korake za varno pot, ki vodi v nebesa.
Izročite mi svojo voljo, svoja življenja, vaše skrbi in žalosti in jaz bom posušil vaše solze in vam dal moč, tolažbo in mir.

Odprite svoja srca za nebeške klice. Temni in težki časi so za tiste, ki se ne odločijo iskati to kar je  zgoraj. Mnogi so v nevarnosti da se za večno pogubijo, ker satan bolj kraljuje v njihovih življenjih in družinah, kot moja ljubezen in božja milost.

Jaz sem Kralj, Kralj vseh src, a mnogi me ne sprejmejo v svoja življenja, še manj mojo ljubezen.

Jaz želim kraljevati v vaših srcih, a najdem tolika zaprta srca, polna razvad in grehov, ki se ne želijo spreobrniti in niti ne želijo biti ozdravljena.

Danes je Praznik v nebesih, a na zemlji, v mnogih Cerkvah je dan velike žalosti in bolečine, zaradi tistih duš, v gnilem grehu, brez življenja, ki pridejo in me prejmejo v groznih grehih in brez vere.

Gledam na mnoge, ki stojijo pred mojimi oltarji, in toliko jih je resničnih trupel brez svetlobe in brez Boga. Molite, molite, molite za spreobrnjenje grešnikov, da bi se hoteli spreobrniti in pripadati nebesom, se izročiti moji Božji volji, ne iz obveze ampak iz ljubezni.

Ljudem sem dal svobodno voljo in želim čisto in iskreno ljubezen, da s svobodno voljo sprejmejo mojo voljo.

Srca, ki se izročijo moji ljubezni posvečujem kot želim. Tu pustim vso svojo božansko ljubezen in svoj blagoslov. Vse je blagoslovljeno!

Dajem vas v svoje Božje Srce, v Brezmadežno Srce moje Svete Matere in Prečisto Srce mojega Deviškega Očeta Jožefa.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem sta Sveta Devica in Sveti Jožef z menoj govorila o drugih stvareh, ki se nanašajo na Cerkev, na svet in moje življenje. Usmerjala sta me kaj moram storiti, da se realizira Božja volja in njegovo božje delo. Ko nam je Jezus dal svoj blagoslov so nas vsi trije skupaj blagoslavljali. Med odhajanjem so iz Jezusovega Srca izhajali žarki, ki so se usmerili na vsakega izmed nas, iz rok Naše Gospe milosti in Sveti Jožef je vzel nekaj lističev lilije, ki je bila v njegovih rokah in vrgel na vsakega od nas, kot milosti in blagoslovi.

 

Zato piše: 14Kajti vse, kar se razodeva, je luč. Zato je rečeno:

»Prebúdi se, ki spiš,

in vstani od mrtvih

in razsvetlil te bo Kristus.«

15Skrbno torej pazíte, kako živite, ne kot nemodri, ampak kot modri16Skrbno izrabljajte čas, kajti dnevi so hudi. (Ef 5,14-16)

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.11.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, še enkrat sem tu, vaša Nebeška Mati, ki vas toliko ljubi in želi vaše večno zveličanje.

Ne grešite več. Ne živite v grehu.

Bodite Bogu prijetni, poslušni njegovim Svetim Zapovedim, ljubite, odpuščajte in služite svojim bratom, ki potrebujejo toliko ljubezni mojega Sina in moje materinske ljubezni.

Bodite pričevalci naše ljubezni vsem. Bodite sinovi in hčere, ki se darujejo tistim, ki toliko potrebujejo ljubezen, mir in tolažbo.

Prihajam iz nebes, da napolnim vaša srca z ljubeznijo in mirom, da vas ni nič strah pred križem in preizkušnjami.

Bog je z vami in on je vaša moč. Bog vas nikoli ne zapusti. On vas ljubi in poslal me je tu, da vas vse vodim k njemu.

Molite veliko Rožnih vencev, z ljubeznijo in vero, ne pustite se premagati od utrujenosti.

Molitev more umakniti velike žalosti in nesreče, ki bi kmalu lahko padle na Cerkev in na ves svet.

Otroci moji, ne opustite molitve. Pravim vam: molite bolj intenzivno, ker bo sovražnik močno napadel proti veri in proti Božjim Delom, kar bo mnoge oddaljilo od poti svetosti k Bogu.

Kdor se dnevno izroči mojemu varstvu in se posveti mojemu Brezmadežnemu Srcu, kot sem vas prosila, bo ostal zaščiten pod mojim Materinskim plaščem.

Jaz vas ljubim in sem tu, ker vam želim pomagati in ščititi, v teh težkih časih.

Pogum, moji otroci! Pričujte vsakemu o mojih sporočilih in o moji Brezmadežni ljubezni in velike milosti, ki bodo uničile moč teme in vsega zla,  bodo podeljene vam in vašim družinam.

Blagoslavljam vas in vam dajem mir s katerim je polno moje Materinsko Srce. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Kmalu bo prišlo veliko prečiščenje sveta, ker svet potrebuje to Božje prečiščenje, da bi se mogel odločati med dobrim in zlom.
V tem tednu, ko sem se vračal domov sem videl na nebu precizno narisan Hrib, Križ in drevesa iz Itapirange. Bil je dobro viden, jasno izrisan. V svojem srcu sem slišal glas Gospoda: Znak, ki ga bo Marija dala v Križu, njeno znamenje, bo kmalu dano v Križu. Pripravite se. Bodite pripravljeni.

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 18.11.2018

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA 18.11.2018

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo!

Mir tvojemu srcu in vsemu človeštvu!

Moj sin, glej vedno v moje Božje Srce. Tu v mojem Srcu se boste ti in tvoji bratje naučili ljubiti, odpustiti, se darovati za rešitev duš in vsega človeštva. Svet rani moje Srce s strašnimi grehi in žalitvami, a jaz prihajam iz nebes pokazat grešnikom, da je moje Srce polno najbogatejših milosti in blagoslovov za vsakega, da jih koristi in ima moč osvoboditi se vsega zla in greha.

Moli, moj sin, za nehvaležne grešnike. Moli za tiste, ki so postali neverni, ki te preganjajo, kakor tudi to delo, ki sem ga zaupal v tvoje roke. Oni ne preganjajo tebe, ampak Mene in mojo ljubezen.

Do kakšne stopnje je prišla trdota mnogih src, da preprečujejo, Bogu da bi govoril?

Spreobrnite se, spreobrnite se, vsi, ki hodite po napačnih poteh brez cilja. To je ura, da se vrnete k meni, predno pride moj veliki dan, ker bom očistil človeštvo na način, ki se ga še nikoli ni videlo in vse kar je impregnirano z grehom bo padlo na tla.

Povej vsem tvojim bratom, da kličem človeštvo na dobro pot. Ne izgubljajte časa!

Blagoslavljam vas in vam dajem moje varstvo in milost. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.11.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.11.2018

Sveta Mati je še enkrat prišla z nebes, da nam da njeno materinsko sporočilo. Danes je prišla potolažit moje srce, me spodbuditi in opogumiti, da nadaljujem moje poslanstvo. Da bi mogli reševat duše za nebeško kraljestvo moramo vse prenašati iz ljubezni do Boga. Ni lahko, a ona nam bo prišla vedno pomagat in nikdar ne bo nas zapustila na naši duhovni poti.

Ko sem jo danes gledal, kako me gleda z njenimi čistimi modrimi očmi in njenim jasnim nasmehom, polnim ljubezni in miru, je postalo vse bolj lahko in bolj enostavno za prenašat. Prosil sem jo za vse, za njeno delo, zato da bi zmagalo dobro nad vsakim zlom.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da imate potrpljenje in pogum ob preizkušnjah življenja.

Že mnogo let je, kar vam Gospod podeljuje velike milosti in blagoslove, preko mojih prikazovanj in sporočil; sedaj vas prosi malo vaše predanosti in ljubezni pri nošenju vašega križa, da znate prenašati nasprotovanja in trpljenja, biti zvesti njegovemu božjemu klicu, darovati se kot duša žrtev, za spreobrnjenje človeštva, združeno s Srcem mojega Sina in njegovimi božjimi zaslugami.

Moji otroci, ničesar ni izgubljeno. Posredujte za spreobrnjenje in za dobro človeštva, ki je nehvaležno in nezvesto. Ne spite, ne pustite se premagati spancu greha. Vstani, zbudi se!…  Bodite budni, da boste lahko videli pasti in prevare, ki jih pripravlja satan, da vas ne ujame nepripravljene in vas preslepi zaradi vaših slabosti in napak. Prosite luč Svetega Duha, da vas vedno vodi in razsvetljuje na vaši poti, spreobrnjenja, proti nebu.

Veliko molite Rožni venec, da boste imeli milost od Boga da premagate vsako zlo in greh.

Naj vaša življenja pripadajo samo Gospodu in njemu pripadajte za vedno. Nič se ne boj! Jaz sem vedno tu, da vam pomagam, blagoslavljam in vodim v Srce mojega Sina Jezusa. Vedno bom z vami ob vaši strani, vse dokler mi Bog dovoli. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.11.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in vas neizmerno ljubim ter prihajam iz nebes vas prosit, da vaše življenje postane nenehna molitev in darovanje ljubezni za Boga.

Ne grešite, ne žalite Gospoda. Bodite sveti, bodite od mojega Božjega Sina. Naučite se poslušati Božji klic in mu biti poslušni.

Molite, da bi imeli moč odreči se greha in tako živeli novo življenje v ljubezni mojega Sina Jezusa.

Moji otroci, Bogu se mudi. On vas kliče k spreobrnjenju že veliko časa. Spreobrnite se in spremenite življenje. Prihajam iz nebes na mnoge kraje sveta, ker vas ljubim.

Itapiranga je za vse moje otroke varno zatočišče, kjer  morete srečati ljubezen in varstvo naših treh Svetih Src.

Osvobodite se greha. Ne živite v grehu. To je vaša ura, da se osvobodite in očistite v spovedi in z božanskim očiščenjem, ki bo v kratkem prišlo na svet.

Bodite vedno pripravljeni z vašimi dušami očiščenimi vsega greha in s srci polnimi Božje ljubezni. Ljubite, ljubite in delite ljubezen kjerkoli ste.

Jaz vas ljubim in vam sedaj  dajem svojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.11.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji ljubljeni otroci, sem vaša Mati, neskončno vas ljubim in prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev, spreobrnjenje in zadoščevanje zaradi številnih grehov, ki se delajo po vsem svetu.

Bog goreče želi vaše spreobrnjenje a vi se oddaljujete od poti svetosti ter sledite poti, ki ne vodi v večno srečo.

Bojujte se, da bi bili od Boga. Naučite se odpovedi samemu sebi, svoji človeški in grešni volji, da bi mogli živeti po Božji Volji Boga.

Ne oddaljite se od Gospoda z grehi. Bodite poslušni in iskreni, živite daleč od greha, spovejte se in se osvobodite napačnih in grešnih stvari, ki uničujejo čistost in svetost vaših duš.

Sprejmite mojo brezmadežno ljubezen v vaša življenja, dnevno molite moj Rožni venec, da bi prejeli milost in Božjo Luč zase in za vaše družine.

Otroci, ne izgubljajte časa. Odprite svoja srca Gospodu in ne dovolite, da zlo kraljuje v vaših družinah, zaradi pomanjkanja molitve in vaše neposlušnosti. Molite, molite, vedno molite, da bi v vaših življenjih vedno imeli luč in milost od Boga.

Jaz vas ljubim in vam podeljujem moje materinske milosti…

V tem trenutku je Sveta Devica usmerila svoje roke proti nam in iz njenih rok so izhajali različni žarki, ki so nas objeli in osvetlili.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.11.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.11.1918

Sveta Mati je prišla v spremstvu Nadangela Rafaela. Prišel je po naročilu Gospoda, da blagoslovi bolnike in prisotne ter nas zaznamuje s križem na čelu. Deviška Mati nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes vas tolažit in lajšat vaša trpljenja. Popolnoma vse izročite Božjemu Srcu mojega Sina Jezusa, v zadoščenje za vaše grehe in grehe vsega sveta.

Ali vi ljubite Jezusa? Potem delajte pokoro za svoje grehe in opustite napačne stvari in sveti poti Boga, ki vas vodi v nebesa.

Otroci moji, svetost se ne pridobi brez križa in trpljenja. Naučite se  biti v svojem življenju z mojim Sinom Jezusom po križu, ga sprejeti z vero in ljubeznijo.

Tolažiti in olajšati vaša trpljenja ne pomeni vam odvzeti trpljenja v vaših življenjih. Kot sem stala ob strani mojemu Božjemu Sinu na dan njegovega mučeništva, tako sem ob strani vsakemu izmed vas, da vam pomagam z ljubeznijo vse darovati Nebeškemu Očetu.

Molite, molite, veliko molite Rožni Venec za grešni in nehvaležni svet, ki noče vedeti za Boga. Kadar vi molite se mnoge milosti in blagoslovi spustijo iz nebes na vas in na vaše družine.
Bog vas kliče k spreobrnjenju vsak dan a najde mnogo zaprtih in zakrknjenih src.

Ustanovite molitvene skupine, da bi prosili za dobro človeštva. Blagoslavljam vse skupine, ki so se ustanovite v mojo čast in, ki živijo moja sporočila ter sledijo moje nasvete in navodila, ki jih dajem v vsakem mojem sporočilu. Te skupine so vedno v mojem Brezmadežnem Srcu in ne bodo nikoli odšle. Pogum, ne obupujte! Vaša Mati sem tu, da vam pomagam.

Srečna sem z vašo prisotnostjo in vse prosim, da se vsak dan spomnite prositi posredovanje Svetega Rafaela, kajti on vam bo pomagal v tem težkih časih premagati napade hudobnih duhov, ki vas napadajo preko malignih in duhovnih bolezni, vas uničujejo, da bi izgubili moč in duha za molitev.

V tem trenutku je Nadangel Gabrijel zaznamoval z znamenjem križa vsako prisotno osebo na prikazovanju. Vsakemu romarju je ostal svetleči križ na čelu.
Prosite njegovega varstva in posredovanja in Gospod vam bo podelil velike milosti in blagoslove. Molite, molite, veliko molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.11.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.11.2018

Sveta Devica se je prikazala z Malim Jezusom v naročju. Bila sta oblečena v belem Prišla sta nas blagoslovit in nam dati njuno ljubezen. Devica nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit iskreno spreobrnjenje vaših src k Bogu. Ne ostanite gluhi za Božji klic, ki vam ga daje po meni.

V tem trenutku je obraz Device postal žalosten in nam je rekla:

Zlobni ljudje bodo delovali in mnogo bolečin in krvi bo doseglo Brazilijo. Pokora, pokora, pokora! Da bi se izognili velikim žalostim, ki bodo kmalu dosegle Brazilijo. Veliko molite, veliko, veliko!

Poljubi tla kot pokora za spreobrnjenje grešnikov…

Trikrat sem poljubil tla in prosil odpuščanje za uboge grešnike, za vse nas tu prisotne, za Brazilijo in ves svet.

Prosite odpuščanje za svoje grehe. Ne grešite nikoli, ker bodo velika trpljenja in bolečine dosegle v kratkem Brazilijo. Bodite dobri. Ljubite Boga. Prihajam iz nebes, da vam pomagam in tolažim s svojo ljubeznijo in varujem s svojim varovalnim plaščem.

Pridite, moji otroci, pridite, vstopite v moje Srce. Moj Sin Jezus vas ljubi in vas želi rešiti velikih žalosti. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu in on vam bo dal večno življenje. Samo on lahko spremeni in ozdravi vaša srca in vaše duše, nihče drug.

Izročite se njegovemu Božjemu Srcu in mir bo kraljeval v vaših življenjih.

Jutri bom prišla s Svetim Rafaelom, po ukazu mojega Sina Jezusa, ki vas bo blagoslovil in zaznamoval z znamenjem križa, da prejmete olajšanje vaših telesnih in duhovnih bolezni.

Molite, veliko molite, veliko, veliko, ker čas mineva za mnoge in tisti, ki se ne bodo odločili hoditi za Gospodom bodo mnogo trpeli.

Ne želite si trpljenja, spremenite življenje. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 4.11.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 4.11.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati se neutrudno posvečam za spreobrnjenje in zveličanje vsakega izmed vas. Poslušajte me, poslušajte moj klic k molitvi, spreobrnjenju in kesanju. Vrnite se h Gospodu. On kliče vse vas vsak dan na dobro pot, a mnogi izmed vas so gluhi in brez vere.

Naučite se darovati in žrtvovati za človeštvo. Odločite se živeti za Božje kraljestvo.

Govorim vam, a mnogi me ne slišijo. Blagoslavljam vas, a mnogi ne sprejmejo moje materinske ljubezni in zavračajo moje milosti.

Ne dovolite, da vas satan zaslepljuje. Naučite se poslušati Božji klic, da bo njegova Božja milost prenovila vaše duše. Verujte, verujte, verujte in Gospod bo vedno ob vas in obnavljal vaša srca v njegovi ljubezni.

Molite, molite, veliko molite. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 3.11.2018

 

SPOROČILO KRALJICE MIRU IN ROŽNEGA VENCA 3.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da del svojega časa namenite Bogu in molitvi.

Pripadajte Gospodu, poslušajte njegov Božji klic za dobro in rešitev vaših duš. Ne bodite gluhi za njegov glas.

Gospod želi vašo pripravljenost in poslušnost v sprejemanju in življenju njegovih sporočil, ki vam jih dajem, v teh časih, kjer je vera in molitev skoraj izginila iz življenja mnogih mojih otrok.

Otroci moji, bodite iskreni in iščite Gospoda s skesanim in čistim srcem. Ne bodite gluhi za moje materinske besede. Jaz sem tu, ker vas ljubim. Jaz sem tu, ker moje Brezmadežno Srce želi vaše zveličanje in trpi, ko vas vidim, da se oddaljite od Gospoda in ga žalite s strašnimi grehi.
Postite, postite, postite, da bo vse zlo izgnano iz Cerkve daleč proč in od vsega sveta.

Sprejmite moje materinske besede z resnostjo, ker tisto, ki bo padlo na vse človeštvo je boleče in strašno in ko bo prišlo bodo mnogi jokali zaradi njihovega življenja brez luči in brez Božje milosti.

Sprejemam vaša srca v svoje materinsko Srce in vas bom predstavila pred Božjim Prestolom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen