PRIKAZOVANJE KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.6.2015 Z DETETOM JEZUSOM

 

Our_Lady_Of_Arabia (1)

 

fccfd8ae87ea78cb9b530c4acca21efe (1)

 

san-paolo

PRIKAZOVANJE KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.6.2015 Z DETETOM JEZUSOM

Danes med prikazovanjem Sveta Mati ni dala nobenega sporočila, vendar mi je pokazala zelo pomembno podobo, prikazala se je z malim Jezusom v naročju. V svoji desni roki je imela rožni venec, ki je mnogo sijal in na njeni levi strani je bil sveti Peter s knjigo in ključi in z njegove leve sveti Pavel s knjigo in mečem. Bila sta zavita v svetlobo, ki ni bila tako močno kot svetloba, ki je sijala od Deteta Jezusa. Pod njimi je bila krogla, ki je predstavljala ves svet.

Med prikazovanjem je Dete Jezus vprašal Petra, da mu izroči ključe in ta je ubogal. Ko mu je izročil ključe je sveti Peter pokleknil in sklonil glavo v molitvi. Kjer je bila svetloba, ki je sevala je izginila in postalo je temnejše, ostalo je svetlo samo kjer je bila Marija, Jezus in sveti Pavel. V tistem trenutku se je globus, ki je bil pod njimi začel ovijati v veliko trnovo krono, ki je hotela oviti vse.

Razumel sem, da so težki časi, ki gredo skozi Cerkev in svet, časi preizkušnje, duhovne teme in velike zmede.  Naša Gospa je gledala kaj se je dogajalo in je kot Mati Cerkve, ki skrbi za zveličanje vseh, znižala svojo desnico in usmerila v svet in njen rožni venec se je počasi približal svetu in zaokrožil globus. Rožni venec Naše Gospe se je premikal in obkrožil globus in svetil z močno svetlobo. Razumel sem, kaj kaže svojim otrokom po vsem svetu, ki verjamejo v njena prikazovanja in sporočila, da molijo in posredujejo za Cerkev njenega Božjega Sina in človeštvo. Rožni venec se je spuščal vedno bolj in izžareval vedno močnejšo luč, ki je povzročila da se je tista grozna trnjeva krona odmaknila, ga zapustila in se uničila. Ostal je samo rožni venec kot znamenje zmage nad zlom in nad težkimi časi. Tedaj je Naša Gospa pogledala svetega Pavla in je razumel naj najde Petra in kleče ob njegovi strani moli skupaj z njim in kjer je bil sveti Peter je postalo spet jasno in ponovno tista svetloba.

Naša Gospa je pogledala svojega Božjega Sina in ga prosila za Cerkev in svet. Dete Jezus je videl, da človeštvo moli in je sprejel prošnjo svoje svete Matere in prošnjo, da ponovno da ključe svetemu Petru, toda Dete Jezus je izročilo ključe Mariji, ki jih je, kot Mati Cerkve, izročila v roke svetega Petra. Ona in Dete Jezus sta nam dala svoj blagoslov in videnje je končalo.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Opis videnja še po zvočnem sporočilu vidca Edsona (prevod iz italijanščine)

PRIKAZOVANJE KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.6.2015 Z DETETOM JEZUSOM

Danes med prikazovanjem Sveta Mati ni dala nobenega sporočila, vendar mi je pokazala zelo pomembno podobo, prikazala se je z malim Jezusom v naročju. V svoji desni roki je imela rožni venec, ki je mnogo sijal in na njeni desni strani je bil sveti Peter s knjigo in ključi in z njene desne sveti Pavel s knjigo in mečem. Bila sta zavita v svetlobo, ki ni bila tako močno kot svetloba, ki je sijala pod Marijo in Detetom Jezusom. Pod njimi je bila krogla, ki je predstavljala ves svet.

Med prikazovanjem je Dete Jezus vprašal Petra, da mu izroči ključe in ta je ubogal. Takoj, ko  mu je izročil ključe je sveti Peter pokleknil in sklonil glavo in ostal v molitvi. Kjer je bil sveti Peter je luč, ki je sijala izginila in ostala je tema.  Ostalo je svetlo samo kjer je bila Marija z Jezusom  in sveti Pavel. V tistem trenutku se je globus, ki je bil pod njimi začel ovijati v veliko trnovo krono, ki je hotela prevladati vse.

Razumel sem, da so težki časi, ki gredo skozi Cerkev in svet, časi preizkušnje, duhovne teme in velike zmede.  Naša Gospa, ki  je gledala kaj se je dogajalo in ki kot Mati Cerkve, ki skrbi za zveličanje vseh, znižala svojo desnico v smeri globusa, enako kot Marija na Čudodelni svetinji, toda samo desna roka, ker v drugi roki je bil mali Jezus. Rožni venec, ki je bil v roki Naše Gospe se je v zraku počasi pomikal h globusu  in obkrožil globus.  Rožni venec Marije se je začel premikati okrog globusa in krožeč okrog globusa je svetil z močno svetlobo. Rožni venec, ki se je vedno bolj spuščal, je odganjal, lupil trnjevo krono, ki je povzročala trpljenje svetu in z močno lučjo rožnega venca se je trnjeva krona odlepila od globusa, odstranila in uničila. Ostal je samo rožni venec Marije, ki je močno svetil oktor globusa, ki je bil svet.  Ko je bila trnjeva krona odstranjena je ostal samo rožni venec kot znamenje zmage nad zlom in težkimi časi. V tem trenutku Marija pogleda svetega Pavla in ta razumeč, kar mu je govorila, je šel k svetemu Petru in se je pokleknil zraven njega in skupaj z njim začel moliti. Ko je šel Pavel tja kjer je bil sveti Peter je kraj ponovno postal svetel. V tem trenutku je Marija pogledala svojega Božjega Sina in ga prosila za milost v korist Cerkve in sveta. Dete Jezus, ki je videl, da svet moli in sprejema prošnjo njegove Svete Matere je uslišal prošnjo svoje svete Matere, da  izroči ponovno ključe svetemu Petru.  Toda Otrok Jezus je izročil ključe po Mariji, ki jih je kot  Mati Cerkve izročila svetemu Petru. Ona in Dete Jezus sta nam dala svoj blagoslov in videnje je končalo.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25. JUNIJ 2015

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25. JUNIJ 2015

Medjugorje 61

KRALJICA MIRU, PROSI ZA NAS!

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Glejte vaša Nebeška Mati. Glejte tu, Kraljica Nebes in zemlje. Prihajam z Nebes, da vas povabim k molitvi, spreobrnjenju in miru. Moji otroci, ničesar naj vas ne bo strah. Sem ob vas in vas vedno spremljam. Ne bojte se govoriti o mojih Materinskih sporočilih, ker vas ona ne vodijo v zlo, ampak na pot, ki vodi nebesa.

Moja sporočila so namenjena vsem mojim otrokom vsega sveta.

Kadar vam govorim in me vi ubogate, se Bog veseli in vas blagoslavlja še bolj.

Vedno govorite moja sporočila s pogumom, ne da bi ničesar dodajali ali izpustili. Govorite resnico. Resnica osvobaja in rešuje greha.

Kadar govorite resnico uničite zlo in moč pekla in rešite veliko duš zmote in satanovih krempljev. Hudič sovraži resnico, ker je lažnivec. Resnica je hud udarec, ki uniči in povzroči, da propadejo vsi njegovi zlobni načrti. Vsakokrat ko je resnica izrečena in razglašena bo Bog prisoten z vso močjo in uničil vse zlo, da bo premagala njegova luč, slava in zmaga.

Molite, molite, molite, da bi bili močni v veri.

Hranite se s Telesom in Krvjo mojega Božjega Sina, ker v Evharistiji je polnost posvečujoče milosti za vaše duše, ki vam daje večno življenje.
Pripadajte mojemu Sinu in izročite se v njegove roke, ker vsak dan pride na vsak oltar ob vsakem obhajanju Svete Maše, da se vam daruje z vso ljubeznijo, vam daje mir in nebeške blagoslove.

Jaz vas ljubim in povem, da z Evharistijo in Rožnim vencem boste premagali vsako duhovno bitko in imeli potrebno luč za pričevanje večnih resnic v krajih, kjer želi kraljevati zmota in tema.

Dajem vam svojo ljubezen in svoj mir. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO 23.6.2015, NUJNO, DUHOVNIKOM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.6.2015

lacrime_0

Moj sin, če jokam dvomite. Če govorim, ne sprejmete. Ko pride dan Božje Pravičnosti bo velika kazen doletela svet. Oče ne bo poslušal in tudi ne gledal vaše solze, ker ste zaničevali in zavrnili moje besede in moje solze, iztočene v tolikem času za vas.

Povej to svetu, škofom, duhovnikom, kakor hitro je mogoče, ker bo Bog od njih zahteval mnogo, vedno bolj in bolj.

Blagoslavljam vse vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ŠE NAVODILA

Sprintaj obrazec 2x, izpolni ga s priimki in imeni izpolni vse podatke. Če nekaterih ne želiš ni nujno, vendar naslov je potreben.

Zmoli molitev posvetitve.

En izvod obrazca ohrani zase in svojo družino.

Drugi izvod obrazca mi pošlji na naslov:
Brozina Nivea (ali Nevenka), Cesta I.Istrske brigade 79, 6276 Pobegi.

Po prejemu obrazca ti bom poslala posvetilno podobo in kartonček posvetilne molitve. 

Če pa ne moreš sprintati, mi piši na : nevenka_si@yahoo.com

in ti bom poslala posvetilni kartonček po pošti.

Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas. Vam posvetim vse slovenske družine.

Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše, rešite Bogu posvečene!
23c389de132e8ccb8617e9fadaabf354

Posvetilno molitev dobite na linku:

http://www.sticna.com/Posvetitvena_Molitev_Tri_Sveta_Srca.pdf

Lahko jo najprej izpolniš in potem sprintaš in podpišeš.

 

 

EN ČLAN DRUŽINE POSVETI VSO DRUŽINO TREM SRCEM

Član družine, lahko posveti sebe in družinske člane SVETIM TREM SRCEM.

Pobožnost Svetim Trem Srcem je s strani naših Škofov dovoljena da se širi zasebno.

Ne moremo in ne smemo je vsiljevati.

Posvetitev je izraz tvoje svobodne volje, da posvetiš svojo družino Trem Srcem. Milost po tvoji  posvetitvi družine bo dana tudi vsem družinskim članom, četudi sedaj morda niso naklonjeni Bogu.

Jezus pravi: Veruj, tvoja vera te je rešila!

3.Mr 10,52

Jezus mu je rekel: »Pojdi, tvoja vera te je rešila!« Takoj je spregledal in šel po poti za njim.
5. Lk 8,48
On pa ji je rekel: »Hči, tvoja vera te je rešila. Pojdi v miru!«
6. Lk 17,19
In rekel mu je: »Vstani in pojdi! Tvoja vera te je rešila
7. Lk 18,42
Jezus mu je rekel: »Spreglej! Tvoja vera te je rešila

 

POSVETITEV DRUŽIN SVETIM TREM SRCEM

DRUŽINE POSVETIMO SE SVETIM TREM SRCEM! TI, KI LJUBIŠ BOGA, KI LJUBIŠ JEZUSA, MARIJO IN SVETEGA JOŽEFA, LAHKO POSVETIŠ SEBE IN SVOJO DRUŽINO SVETIM TREM SRCEM.
MARIJA IN JOŽEF BOSTA RAZGRNILA SVOJ PLAŠČ NAD TVOJO DRUŽINO!

Z VSO LJUBEZNIJO NOSI ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA IN MARIJIN KARMELSKI ŠKAPULIR.
BOG DELUJE, ČEPRAV SE JE ČLOVEŠTVO ODDALJILO OD NJEGA. MI SMO NJEGOVA STVARITEV!
LAHKO SE ODDALJIMO OD NJEGA, KER NAM JE DAL SVOBODNO VOLJO, VENDAR NAS BO DO ZADNJEGA DIHA NAŠEGA ŽIVLJENJA VABIL IN KLICAL NAZAJ V SVOJE NAROČJE.
VRNI SE MOJ SIN, VRNI SE MOJA HČI, PRIDI ČAKAM TE!

Posvetitev pošljete po pošti:Nevenka Brozina, C.I.Istrske br.79 , 6276 Pobegi. S pošto vam pošljem POSVETILNO PODOBO.

 

POSVETILNA MOLITEV :

3.SRCA POSVETITEV DRUŽIN

POSVETITEV DRUŽIN SVETIM TREM SRCEM

KAKORKOLI OBRAČAMO, SVETA TRI SRCA SO SRCA SVETE DRUŽINE, SO SRCA, KI SO NAJPOPOLNEJE IZPOLNJEVALA IN IZPOLNILA VOLJO NEBEŠKEGA OČETA.

KDOR ČASTI SVETA TRI SRCA NAJPOPOLNEJE ČASTI IN SLAVI SVETO TROJICO, KER TA SRCA PRINAŠAJO PRED BOŽJI PRESTOL NAŠE MOLITVE, PROŠNJE, ZAHVALE.

SVETA SRCA JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA, LJUBIM VAS, REŠITE DUŠE REŠITE BOGU POSVEČENE!

ALI SMO MI PRIPRAVLJENI SPREJETI TO VELIKO MILOST, KI NAM JO NEBESA PONUJAJO?

Edson mi je 9.6. 2015 0b 03.45 v pogovoru po FB napisal tako:

Edson:
Da, moramo razširjati vse
Bog hoče tako
samo On lahko ustavi kadar hoče, nihče drug
On.

Edson:
Bog deluje in odpira vrata, kmalu bomo videli njegovo delovanje v svetu s Pobožnostjo treh Src, kot še nismo videli nikoli, ker bo svetila
in zaslepila satana

Nevenka:
Aleluja, aleluja. Vedno opogumljam – gremo naprej in nihče nima strahu.
Samo ljudje, ki ne sprejemajo gledajo čudno. So kot če bi bili v megli.

Edson:
A, da, toda tudi ti kasneje bodo tisti, ki bodo razširjali tri Sveta Srca in bodo veliko naredili, boš videla
Veliko bo število tistih, ki se bodo posvetili trem Svetim Srcem v Sloveniji.
veliko število
tisoče družin

Edson:
SVETI JOŽEF JE PRIDOBIL TO MILOST ZA SLOVENIJO, DA BO PRIČEVALKA LJUBEZNI NJEGOVEGA SRCA SVETU.

Nevenka:
Torej lahko še dalje govorim, ker vedno pravim, da je Slovenija bila izbrana, da bi postala glas krščanstva za Evropo in svet?

Edson:
Da
govori
razširjaj
je zelo pomembno

Nevenka:
Bom. Sušijo se mi solze. Tolikokrat se počutim tako majhna in nesposobna
sprašujem se ali je res, da sem izbrana za to poslanstvo, kako je mogoče?

Edson:
V naši ničnosti Bog lahko naredi vse,
velike stvari
zelo velike stvari
čudovite stvari
ah, če je vzel mene, ki sem bil problematičen, hi,hi,hi

Edson:
Pomembno je, da nas ON ljubi, da GA mi ljubimo in hočemo mu pomagat
in GA ljubit in ON vidi to…………

PRESVETO JEZUSOVO SRCE, USMILI SE NAS!

BREZMADEŽNO SRCE MARIJINO, BODI NAŠE REŠENJE!

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA BODI VARUH NAŠIH DRUŽIN IN SVETE CERKVE!

POSVETILNA PODOBA. ORIGINAL JE V CERKVI SVETEGA MIHAELA V GROSUPLJEM!

11008788_404029489778023_7659312772377762023_n

 

 

 

KDO SI TI, ČLOVEK,

294px-Creation_of_Adam

KDO SI TI, ČLOVEK, DA HOČEŠ BITI VEČJI OD BOGA?

3. 1 Mz 1,27

Bog je ustvaril človeka po svoji podobi, po Božji podobi ga je ustvaril, moškega in žensko je ustvaril.

5. 1 Mz 5,2

Ustvaril ju je moškega in žensko, ju blagoslovil in ju imenoval človeka, na dan, ko ju je ustvaril.

13. Job 33,4

Božji duh me je ustvaril, dih Mogočnega me je oživil.

17. Ps 139,13

Zares, ti si ustvaril moje ledvice, me stkal v materinem telesu.

18. Prd 7,29

Glej, samo to sem našel: Bog je človeka ustvaril iskrenega, oni pa iščejo veliko spletk.

VABILO NA FESTIVAL DRUŽIN NA OTOČEC

 

 

 

 

druzina

 

images (31)

 

 

KAKO PRIDEM DO TJA?

http://www.festival-druzin.si/pot

 

Festival družin je prostor oddiha, povezovanja, zabave, brezskrbnosti. Festival družin vam želi pomagati, da bi v sproščenem vzdušju okrepiti samopodobo svoje družine, v kateri se možje uresničujete kot očetje in žene kot mame.

POVABLJENI NA FESTIVAL DRUŽIN NA OTOČEC

PETEK 19.6. 2015 – DANES

SOBOTA 20.6. 2015 – JUTRI

NEDELJA 20.6. 2015 – POJUTRŠNJEM

http://www.festival-druzin.si/

SOBOTA (več…)

 URA  VSEBINA  DODATNE INFORMACIJE
9:00-19:00  lov na zaklad  Za 10+, mlajši otroci v spremstvu staršev
 puhasti živalski vrt
 IZPOSOJEVALNICA  igrač, ležalnih podlog, nosilk in varušk 🙂
14:00-15:30  

ženski klepetalni kotički:

 “Bog je najprej sam sebi brado ustvaril.”
 “Ful-time-mama”-za mame, ki so/bi ostale doma
  “Dobra žena, kdo jo najde!?”
  “Vsi mi solijo pamet!”
 Vzgajaš sam/a?  Pogovor za samohranilke/ce(+organizirano varstvo)
14:00-17:00  Streljanje z lokom
16:30-17:00  freerunning nastop Tima Nuča  Kaj je “freerunning”?
20:00-21:00  Gregor Čušin  Za starše in najstnike. Na glavnem odru.
 pravljice  Za otroke. Zagotovili bomo varstvo otrok.
21:00-21:30  svetlobna žonglerska predstava  Svetlobni trakovi, krogle, poi – recept za navdušenje!
Izvajata zakonca Šešek
21:45-22:30  večerna maša
22:30 ->  adoracija

 

NEDELJA (več…) 

 URA  VSEBINA  DODATNE INFORMACIJE
9:00-10:00  Sproščena družina  Za starše. Predava: p. dr. Christian Gostečnik
9:00-17:00  veslanje na Krki  Za 13+ ali družine skupaj
 steza preživetja  Za 5+
 lov na zaklad  Za 10+, mlajši otroci v spremstvu staršev
 jahanje oslička
 puhasti živalski vrt  zajčki, kozice in še kaj
 dojilnica in svetovalnica  Vodi LLL svetovalka in doula Alenka Benedik
(dojite lahko seveda kjerkoli :))
 Pika Nogavička  Pikine vragolije, glasbeno plesna animacija
 dvorni norček Beni  Spretnostni preizkus (žongliranje ipd)
 muca Maca  lepotilni kotiček s poslikavo obrazov
 pricesa Zala in vitez Rok  spremenimo se v kraljeviče in kraljične
 gusarji iz Banovcev  gusarski sendvič, kolo sreče, ciljanje piksen, poslikava obrazov
 IZPOSOJEVALNICA  igrač, ležalnih podlog, nosilk in varušk 🙂
10:00-11:00  družinska sveta maša
11:15-12:00  koncert Novomeške godbe  Lahko boste tudi zaplesali
14:00-17:00  Čuki
14:00-15:00  Kako prepoznati nekemične
odvisnosti?
 mag. Nataša Ropret, inštitut Addictiva
16:00-17:00  poligon za freerunning  Primerno za 8+. Kaj je “freerunning”?
16:00-16:45  Gibanica prijateljstva