3. SEPTEMBER – PRVA SREDA V MESECU

 

Marija z Jezusom  Porčinj
Marija z Jezusom
Porčinj

VSE ČASTILCE SVETIH SRC JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA VABIM, DA NE POZABIJO NA PRVO SREDO MOLITI ROŽNI VENEC 7 ŽALOSTI IN RADOSTI SVETEGA JOŽEFA, S POSVETITVIJO SVETIM TREM  SRCEM.

MOLITEV ZAKLJUČIMO Z LITANIJAMI SVETEGA JOŽEFA IN POSVETILOM. K TEBI O SVETI JOŽEF……

S TEM ROŽNIM VENCEM ČASTIMO NJEGOVO PREČISTO- DEVIŠKO SRCE, KI JE TAKO NESEBIČNO IN SVETO LJUBILO JEZUSA IN MARIJO. KO SO KOT SVETA DRUŽINA ŽIVELI ZEMELJSKO ŽIVLJENJE. BOG MU JE ZAUPAL POSLANSTVO

VARUHA IN “OČETA” BOŽJEGA SINA JEZUSA!

JEZUSOVO, MARIJINO IN JOŽEFOVO SRCE SO ZDRUŽENA V ENI LJUBEZNI. JEZUS ŽELI, DA BI JOŽEF POSTAL BOLJ LJUBLJEN IN ČEŠČEN IN DA BI ČLOVEŠTVO SPOZNALO NJEGOVO VELIKO POSLANSTVO VARUHA IN ZAŠČITNIKA DRUŽIN IN SVETE CERKVE.

“Dovolj je, da pokličeš ime Jožef, se streše ves pekel!” (Iz Jezusovega sporočila Edsonu)

JEZUS, MARIJA, JOŽEF LJUBIM VAS, REŠITE DUŠE!

 

STIČNA 19.5.2012 – MANAUS 25.12.2013

Eununcamecansareidevocesed

MARIJA NAM PRAVI : POSLUŠAJTE MOJA SPOROČILA IN JIH ŽIVITE!

 

PRIKAZANJE SVETE DRUŽINE – STIČNA 19.5.2012

Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

“Mir z vami moji  ljubljeni otroci! Prihajam iz nebes z mojim Sinom in Svetim Jožefom, da vas blagoslovim in vam podelim mir. Otroci moji, naj bo vaša ljubezen do naših svetih Src globoka, in vaše družine bodo ozdravljene in rešene vsega  zla. Bog želi podeliti velike milosti vašim družinam, ampak vi morate moliti, moliti, moliti, kajti v molitvi Bog spreminja vaše duše in vas dela može in žene vere. Otroci moji, imejte vero! Bog je vedno ob vaši strani, da vam pomaga in vas blagoslavlja. Jaz, vaša Mati, sprejemam vaše družine v moje materinsko Srce. Moj Sin želi, da bi bili vi in vaša srca  odprti do ljubezni Svetega Jožefa. Odprite vaša srca, otroci moji! Bog želi, da se pobožnost do svetega Jožefa razširi po vseh krajih sveta, kajti on želi rešiti družine. Sveti Jožef me danes spremlja in je ob mojemu Božjemu Sinu, kajti po njegovem posredovanju bo veliko milosti, miru in spreobrnjenja podeljeno svetu. Zahvaljujem se za prisotnost duhovnikov in vseh vas in vam pravim, da bodo vaše družine prejele prav poseben blagoslov. Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen”

 

 NAŠA GOSPA- SPOROČILO  MANAUS 25.12.2013

Marija:… Molite, molite, molite veliko moji otroci za tiste, ki bi morali biti luč za Božje ljudstvo ker izgubljajo svoj sijaj, vero in ljubezen, zaradi prevar in skušnjav sveta. Molite za duhovnike, da se ukvarjajo in resnično borijo za svoje posvečenje.

Tisti, ki molite za duhovnike prejemate poseben blagoslov od Boga in vam bo vedno pomagal v večjih težavah…

 Ko sem bil pri maši sem v času svetega obhajila slišal glas Device, ki mi je povedala:

….Ustanavljajte molitvene skupine za priprošnjo za duhovnike. Posredujte za posvečevanje duhovnikov. Posvetite večino svojega časa za posredovanje za duhovnike in za Cerkev. Ne zanemarjajte svojih pastirjev!… So dragoceni Božji dragulji in tudi ena od velikih skrivnosti Njegove ljubezni za svoje ljudstvo, ki potrebuje pastirje, da vas bodo vodili in blagoslavljali v Njegovem Svetem Imenu….

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.08.2014

4c2b77022dab986bc228effdd9ad6d06 SPOROČILO  NAŠE GOSPE DNE 23.08.2014

Mir z vami! 

Moji ljubljeni otroci, v svojih sporočilih vas nenehno prosim za molitev, a molite tako malo.

Prosim vas, da spremenite svoje življenje in prenovite svoje srce in manjka vam spreobrnjenje, ker ga ne živite konstantno.

Ne bodite tako neposlušni in trdosrčni otroci!… Ljubite sebe, ljubite sebe, ljubite sebe. Bog vas po meni kliče k spreobrnjenju.

Moja prikazovanja v Amazoniji so velike milosti, ki jih je Bog prihranil za ta čas. Svet hodi po robu velikega brezna, ki vodi v peklenski ogenj. Satan poskuša uničiti delo, ki sem ga začela v Itapirangi, preko tistih otrok, ki me ne poslušajo in ne želijo zapustiti življenje v grehu.

Ne dajajte slabega zgleda: Nikoli! Bodite otroci, ki razveseljujejo in vedno ugajajo Srcu mojega božanskega Sina Jezusa.

Molite, da bi razumeli Božji klic. Ta klic je močan in svet. Je klic k svetosti, ki vas vodi na pot za nebesa.

Odprite svoje srce in spremenite svoje življenje. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.08.2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.08.2014 MANAUS

Mir z vami!
Sem vaša mati, ki sem prišla iz nebes, da vas povabim k molitvi in spreobrnjenju. Brez molitve ne morete odpreti svoje srce Bogu, niti ne izvrševati njegove volje. Molite, da bi bili od Boga in po molitvi prejeli moč, da premagate zlo in greh. Molite za svet, ki je brez miru in življenja, da se dvigne v Božji milosti.

Skrbite za svoje domove. Bodite vedno pod Božjim varstvom z molitvijo rožnega venca, ki ga vsak dan molite z vero in ljubeznijo. Prosite odpuščanja za svoje grehe in bodite ponižni.Ponosna srca ne morejo zaslužiti nebes. Odstranite iz vaših src vse, kar žali Srce mojega Sina Jezusa.

Sprejemam vaše namene in jih prinašam vsak dan pred Božji prestol. Hvala za vašo prisotnost tukaj na tem mestu, blagoslovljenem z mojo materinsko prisotnostjo.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO SVETE DEVICE, KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.8.2014

 

SPOROČILO SVETE DEVICE, KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU DNE 9.8.2014

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz, vaša Brezmadežna Mati, v Nebesa vzeta z dušo in telesom, jaz sem tukaj pred vami, da vas vodim po poti svetosti. Molite, veliko molite za ves svet. Ljudje so s srci polnimi sovraštva in so brez miru, ker so se oddaljili od Boga in od resnice, tako, da drug drugega uničujejo na brutalen način in lomijo moje materinsko Srce v bolečini.

Molite in delajte pokoro za spreobrnjenje grešnikov. Sprejmite Božjo ljubezen v svoja srca, da Njegova ljubezen preoblikuje tako vaša življenja kot vaša srca od vsega pomanjkanja odpuščanja.

Bodite moji otroci molitve, ki živijo vsako Sveto Mašo združeni s Srcem mojega Sina Jezusa. Sprejmite moje klice in nosite svojim bratom Jezusovo Luč. Moji otroci, dnevi postajajo vse bolj težki, velike bolečine in žalost bodo opustošile vso zemljo. V Braziliji bo velika katastrofa opustošila moje otroke in mnogi bodo umrli.

Ne grešite več! Obrnite se k Bogu, dokler je še čas za spreobrnjenje. Bog ne želi videti vaših duš umazanih od greha, ampak čiste po njegovi milosti.

Sprejemam vas v moje Materinsko Srce in vsak dan prosim Božjega usmiljenja za vas in ves svet. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas:  V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 2.8. 2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 2.8.2014

Mir, moji dragi otroci, mir!

Jaz, vaša Brezmadežna Mati vam dajem vso svojo materinsko ljubezen, tako da bi bila vaša srca Jezusova in bi vaša življenja slavila Boga.

Molite za rešitev duš za nebeško kraljestvo. Molite za vaše brate, ki so v temi sveta, da bi bili rešeni duhovne slepote.

To je čas, da se odločite za pot do nebes; to je čas, da zapustite greh in prosite Boga odpuščanja, ker On daje svoje odpuščanje in usmiljenje vsemu človeštvu.

Ne izgubljajte milosti nebes, ne prezirajte Božjo pomoč, ki vam jo Bog daje po svoji Nebeški Materi, kajti nekega dne bodo mnogi jokali, ker me niso poslušali in niso molili kot bi morali.

Sprejmite Božji klic v svoja življenja in vrnite se na svojo sveto pot s prenovljenim srcem po zakramentih in željo, da bi bili vsak dan boljši.

Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce in prosim pred Prestolom Vsemogočnega potrebnih milosti za vaše dobro in v dobro vsega človeštva. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!