SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.09.2003 – PASSO VALLES, MALGA VALLAZZA (TN), ITALIJA,

POMEMBNO POVABILO VSEM, KI SO NAPADENI OD HUDOBNEGA DUHA, DA OBIŠČEJO  MALGA VALAZZO IN PROSIJO MARIJO IN NADANGELA MIHAELA ZA OSVOBODITEV IN OZDRAVLJENJE.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.09.2003 – PASSO VALLES, MALGA VALLAZZA (TN), ITALIJA,

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.09.2003 – PASSO VALLES, MALGA VALLAZZA (TN), ITALIJA,

Mir z vami!

Dragi otroci, jaz sem Kraljica nebes in Zemlje, Kraljica vseh nebeških angelov in svetnikov. Danes prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in vas sprejmem svoje Brezmadežno Srce. Danes prejemate številne milosti mojega Sina Jezusa, ki je živo prisoten s svojo božjo navzočnostjo v Evharistiji. Častite Ga in se boste lahko vsak dan odprli Božjim milostim in boste spremenjeni. Moj Sin Jezus me pošilja v ta kraj, da vam posredujem pomembno sporočilo za svet: spreobrnite se brez odlašanja, spremenite življenje, dovolj je z mnogimi grehi in številnimi žalitvami Gospodu. Svet je poln zla in hodi proti lastnemu samouničenju. To je trenutek v katerem se morate odločiti za Boga, za nebeško kraljestvo ali za satana in njegovo kraljestvo teme. Komu želite služiti otroci moji? Odpovejte se vsakemu grehu, da hudič ne bo imel moči nad vami in vašimi družinami in bosta tako lahko vedno prevladovala Bog in njegova ljubezen. Otročiči, močno vas ljubim in vam želim pomagati. Spreobrnite se takoj. Spreobrnite se zdaj. Bojujte se za nebeško kraljestvo, malo manjka do vaše dokončne osvoboditve in osvoboditve sveta od vsega zla. Bog me pošilja, svojo Najsvetejšo Mater, da vas pripravi na veliko končno bitko proti vsakemu zlu. Kdor bo zvest in bo ostal trden na svoji poti spreobrnjenja, bo prejel nagrado mojega Sina Jezusa, krono slave, večno življenje. Bodite nosilci božje luči vsem vašim bratom. Pogum! Ne izgubite poguma! Tukaj sem s Svetim Mihaelom, Svetim Gabrielom in Svetim Rafaelom, da vas branijo proti vsemu zlu in nevarnostim. Mir, mir, mir. Molite za mir, molite za svet, molite za Cerkev in za družine. Bog želi vedno bolj blagoslavljati vse človeštvo. Če bo svet, če bodo vsi moji mali otroci poslušali moje materinske klice, bo zlo kmalu uničeno. Vi ste že v času velikih sprememb v svetu in Gospod Bog že označuje svoje izvoljene, te ki so poslušni glasu iz nebes. Ne izgubljajte časa. Pripravite se. Jaz bom posredovala pred svojim Sinom Jezusom za vas in za vaše družine. Hvala vam za vašo prisotnost, za vaše molitve in vašo sinovsko ljubezen. Vsem moj materinski blagoslov in moje današnje povabilo: molite vedno rožni venec in svet bo našel mir. Blagoslavljam vse: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

MALGA VALAZZA TRENTINO – KRAJ PRIKAZOVANJA SV. MIHAELA NADANGELA – MILOSTNI KRAJ OSVOBAJANJA

 

 

PASSO VALLES – MALGA VALAZZA (TN) 24.AVGUST 2003 Sv.Mihael –Edsonu

 

041

Prevod sporočila PASSO VALLES – MALGA VALAZZA (TN) 24.AVGUST 2003 Sv.Mihael –Edsonu )

Sveti Mihael

Gospodov sin, Jezus in Sveta Devica me pošiljata, da ti posredujem pomembno sporočilo: to je kraj, kjer se bodo zgodili veliki dogodki. Tisti, ki bodo prihiteli na ta, od Gospoda blagoslovljeni kraj, kjer je On želel, da se prikažem, bodo prejeli velike duhovne in telesne milosti.

Tu bodo vsi ki so stiskani, preskušeni in napadeni od sovražnika, osvobojeni in potolaženi v svojih stiskah, če bodo imeli vero in zaupanje v Gospoda, njegovo Sveto Mater in tudi v moje posredovanje, po katerem mi Bog dovoljuje, da jim pomagam.

Jaz, Sveti Mihael, prihajam sporočiti svetu, da ves Raj gleda prestrašen na način, kako ljudje zelo žalijo Gospoda v teh zadnjih časih. To so časi velike bitke in velike zmede. Bog bo kaznoval človeštvo za njegove velike zločine.

Nebeški Angeli so začeli strašno bitko proti hudim duhovom. Vse angelske hierarhije, na čelu z NJO, ki je strašna v bojnih vrstah, Kraljica in Gospodarica Angelov, prihajajo na pomoč vsem ljudem, ki jih peklenski hudiči napadajo brez usmiljenja, ker hočejo uničiti njihove družine, njihova življenja, njihove duše in ves svet.

Srečen tisti, ki pazi na glas Nebes in je buden v teh dneh velike teme: ne bo premagan od zla, (… )
Želim te obvestiti, da se bo tu 29. Septembra prikazala Sveta Devica, na tem kraju in ti dala važno sporočilo za svet. Gospod Jezus me prosi, da te obvestim prihoda njegove Matere na to mesto. Jaz Sveti Mihael Nadangel vas blagoslavljam v Gospodovem imenu in izročam vso njegovo ljubezen in ljubezen njegove Svete Matere, ker sta mi tako naročila. Blagoslavljam vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

(naslednje sporočilo 29.september 2003)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30. NOVEMBRA 2007, Brescia (Villaggio Prealpino)

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30. NOVEMBRA 2007, Brescia (Villaggio Prealpino)

»Mir naj bo z vami! Dragi otroci, jaz prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in da se zavzemam za vaše namene in (za vaše) potrebe pred božjim prestolom mojega Sina Jezusa. Jaz vas ljubim in vas vabim, da ljubite (tudi vi) in ste pričevalci Božje ljubezni, da prenesete njegove večne besede in njegove besede življenja vašim bratom in da jih tudi vi globoko živite v svojem življenju. Molite, da vas Bog vedno razsvetli in vam podeli darove svoje moči v trenutkih preizkušnje, in (da vam podeli) svojo luč takrat, ko pride preizkušnja, ki vas hoče zatemniti (oviti v temo). Ne imejte strahu. Jaz, vaša Mati, vam bom pomagala na vaši poti proti nebu. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

PRVA TOČKA:  Nebeška Mati pravi: »Jaz … se zavzemam za vaše namene in potrebe pred  prestolom mojega Sina Jezusa.« – Prva silno pomembna stvar pri današnji »zoom molitvi« je, da si vsi navzoči globoko vtisnemo v srce jasno povedane Marijine besede: »Jaz se zavzemam za vaše namene in potrebe«, jaz posredujem, jaz interveniram pred Jezusovim prestolom za vaše namene, za vaše prošnje. V Sloveniji ta mesec intenzivno molimo in prosimo za našo domovino, vi iz drugih držav pa molite po drugačnih namenih. To pomeni, da Nebeška Mati moli po naših različnih namenih; za nas iz Slovenije pa moli za našo domovino pred Jezusovim prestolom. Hvala Nebeški Materi za njeno zavzemanje pred Jezusom za nas vse in za naše namene in potrebe! – Nebeška Mati na več mestih v sporočilih pove to tako zelo pomembno resnico. V sporočilu 2. januarja 2008 pravi: »Z vso močjo svojega Srca vas ljubim. Kot Mati se bojujem za svoje otroke, jaz molim in se bojujem za vas.« – Sporočilu 6. januarja 2008 pove: »Jaz sem vaša draga Mati, ki mnogokrat molim pred Božjim prestolom za vas.« – V sporočilu 20. januarja 2008 zopet pravi: »Prišla sem iz nebes, da vam pomagam V VSEM.« – Nebeška Mati nam pomaga »V VSEM«, v »VSEH POTREBAH«, v vsem, kjer potrebujemo njeno pomoč. O, hvala ji za to njeno molitev! – V sporočilu 19. novembra 2007 pravi: »Prihajam iz nebes, ker vas tako (močno) ljubim in želim dobro VSAKEMU od vas. Jaz SKRBIM za vse vas z ljubeznijo, ker ste moji ljubljeni otroci.« – Ta zoom molitev naj bo velika zahvala in veliko zahvaljevanje Nebeški Materi za njeno molitev in za njeno skrb za nas!

DRUGA TOČKA: 1. decembra 2007 Edson opisuje pot z avtomobilom in dvakratni demonov napad, ko je Edsonu in prijateljem v avtomobilu hotel povzročiti avtomobilsko nesrečo, »vendar se jim ni zgodilo nič težkega, ker sta jih zaščitila Naša Gospa in sveti Jožef. Mala nesreča se je zgodila prav v trenutku, ko je Klara odprla sporočila za branje. Razumel sem, da nas TUDI SPOROČILA, ki nam jih daje Devica Marija, VARUJEJO zoper VSAKO zlo in NEVARNOST.» – Nebeška Mati je povedala: »Z mojimi sporočili prihajajo k tebi (k vam) blagoslovi in milosti iz nebes.« – Naučimo se iz teh besed, da »bomo brali vsak dan sporočila«, ker so sporočila OBRAMBA in VARSTVO zoper vsako zlo in nevarnost. Z branjem in premišljevanjem sporočil prihajajo k nam BLAGOSLOVI in MILOSTI iz nebes. – Seveda, ob tem ne smemo pozabiti na stavke iz Svetega pisma, ki so za nas OBRAMA in VARSTVO, BLAGOSLOV in MILOST iz nebes, da vzdržimo in hodimo po potih Boga in da ostanemo združeni z Bogom. Knjiga Svetega pisma in knjiga sporočil morata vedno biti na naši mizi, da jih imamo vedno pri roki! NE POZABIMO NA TO!!!

TRETJA TOČKA: Kraljica svetega rožnega venca in miru pravi v sporočilu 30. novembra 2007: »Molite, da vas Bog vedno razsvetli in vam podeli darove svoje moči v trenutkih preizkušnje.« – Če hočemo imeti jasno spoznanje in razsvetljenje kako naj ravnamo, kako naj delujemo, v preizkušnjah, moramo NUJNO MOLITI. Brez molitve ne moremo imeti RAZSVETLJENJA kako ravnati in kako postopati. – Če hočemo prejeti DAR MOČI, dar SRČNOSTI, moramo moliti. – Katekizem Katoliške Cerkve, člen 1808, pove kaj je kardinalna krepost MOČI, SRČNOSTI (fortezza): »Dar moči nam … V TEŽAVAH (preizkušnjah) zagotavlja trdnost in stanovitnost (vztrajanje) v prizadevanju za dobro… nam krepi ODLOČNOST … v premagovanju ovir. Dar moči napravlja človeka sposobnega ZA PREMAGOVANJE STRAHU pred smrtjo, za prenašanje preizkušenj in preganjanj… dar moči pripravi človeka celo do žrtvovanja svojega življenja.« – Če hočemo prejeti to karizmo, moramo moliti, kot nas uči naša Nebeška Mati.

Devica Marija pove naprej (sporočilo 30. novembra 2007): »Če hočete prejeti LUČ – RAZSVETLJENJE, ko grozi, da vas bodo ovile temine, morate moliti! Ne imejte strahu. Jaz, vaša Mati, vam bom pomagala na vaši poti proti nebesom.« – V tem sporočilu smo prejeli gotovost in prepričanje ter zagotovilo, da na naši poti nismo sami, ampak, da nam naša Nebeška Mati pomaga na naši poti proti nebesom, je z nami, nas tolaži, nas podpira, nas razsvetljuje, moli za nas pred Božjim prestolom, je vedno ob nas, nas ne zapusti, briše naše solze, rešuje naše probleme, nam odvzame strahove, nas zdravi, nam učinkovito pomaga. – Naš odgovor naj bo: »Nebeška Mati, tisočkrat hvala ti za to! Zelo si bom prizadeval, da bom povezan s teboj v molitvi. Amen.«

NE POZABIMO MOLITI IN PROSITI ZA VARSTVO NAŠE ANGELE VARUHE – PRAZNUJEMO 2. OKTOBRA 2021

 

 

V Katoliški cerkvi 2. oktobra praznujemo svete angele varuhe.

Podlaga za češčenje angelov je nauk Svetega pisma. Že Stara zaveza pozna angele, ki varujejo ljudi v nevarnostih. Kakšni dve stoletji pred Kristusom se je pri Judih izoblikovala vera v angele varuhe in v tem smislu Jezus pravi: »Varujte se, da ne boste zaničevali katerega teh malih! Povem vam: njihovi angeli v nebesih vedno gledajo obličje mojega nebeškega Očeta« (Mt 18,10). Z besedo ‘mali‘ Jezus ne misli na otroke, ampak na ljudi v telesni ali duhovni stiski. Na temelju Svetega pisma je teolog Franc Suarez vlogo angelov varuhov v odnosu do nas povzel v šest točk:
1. odstranjajo od nas nevarnosti, ki ogrožajo naše telo in našo dušo;
2. nagibljejo nas k temu, da delamo dobro in se varujemo hudega;
3. odstranjajo od nas napade hudobnih duhov in zmanjšujejo moč njihovih skušnjav pa tudi moč nevarnosti, ki izvirajo iz naših slabih nagnjenj in priložnosti za greh;
4. naše molitve prinašajo pred božje obličje;
5. prosijo za nas;
6. grajajo nas in na neki način kaznujejo, če je to za nas koristno in zveličavno.

Češčenje angelov kot osebnih varuhov slehernega človeka se je v Cerkvi uveljavljalo postopoma. Na Zahodu je postalo bolj izrazito zlasti od 9. stoletja naprej. Vse do 15. stoletja pa je bilo v bogoslužju povezano s praznikom sv. Mihaela nadangela 29. septembra. Poseben praznik angelov varuhov je nastal najprej v Španiji v 15. stoletju. Od tam se je razširil v Francijo in deloma drugod po Evropi.

V bogoslužnih knjigah, ki jih je po tridentinskem koncilu izdal papež Pij V. (1570), ni posebnega praznika angelov varuhov, zato je njegov naslednik Gregor XIII. leta 1582 ta praznik dovolil španski škofiji Valencia. Papež Pavel V. pa je leta 1608 dovolil za vso Cerkev rimskega obreda obhajati praznik angelov varuhov na prvi prosti dan po sv. Mihaelu, torej na 2. oktober. Klemen IX. je leta 1667 določil, naj bo praznik angelov varuhov na prvo nedeljo v septembru in pri nas je ta nedelja dobila ime angelska nedelja. Papež Klemen X. je praznik angelov varuhov leta 1670 ukazal za vso Cerkev in ga nastavil na 2. oktober. V naših krajih pa tudi po drugih avstrijskih deželah so ga še naprej obhajali na prvo nedeljo v septembru. Zdaj je god angelov varuhov v vsej zahodni Cerkvi 2. oktobra.

Sveti angel, varuh moj,
bodi vedno ti z menoj;
stoj mi noč in dan ob strani,
vsega hudega me brani!
Prav prisrčno prosim te,
varuj me in vodi me. Amen.

Ta pesmica je ena prvih molitev, ki jih z ustnic svojih vernih mater (pogosto starih mater) poberejo nedolžni otroci. Morda je prav zaradi tega nastala zgrešena podoba angela varuha: najpogosteje ga slikajo, kako spremlja otroka čez ozko brv, ki predstavlja življenjske nevarnosti. Bogoslovni pisatelji pravijo, da angel spremlja slehernega človeka od začetka do konca njegove življenjske poti. Romano Guardini je zapisal: »Angel je najbolj zgodaj ustvarjena božja stvar. Njegovo bitje je silna moč. Če se prikaže človeku, se njegova prva beseda glasi: ‘Ne boj se!’ – kar pomeni toliko kot trditev, da on sam daje moč … Med Bogom in njim vlada soglasje v tem, da angel skrbi za to, kar je svetega v človeku, ki mu je izročen od Boga; in angel čuva to sveto skozi zablodelost, trpljenje in smrt.«

Premnogim kristjanom je misel na angele varuhe v veliko oporo pri resnem prizadevanju za življenje po evangeliju.

DEVETDNEVNICA K SVETIM NADANGELOM: MIHAELU, GABRIJELU IN RAFAELU-PRAZNUJEJO 29.9.2021

 

VČERAJ JE FR. ROY GHISLAIN PREDLOŽIL DEVETDNEVNICO K SVETIM NADANGELOM MIHAELU, GABRIJELU IN RAFAELU, KI PRAZNUJEJO 29.09.2021

NA NAVADNI ROŽNI VENEC MOLITE VSAK DAN TA ROŽNI VENEC:

NA VSAKO JAGODO ROŽNEGA VENCA: 

SVETI NADANGEL MIHAEL, BRANI NAS

SVETI NADANGEL GABRIJEL VODI NAS

SVETI NADANGEL RAFAEL, OZDRAVI NAS 

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 25.09.2016   NEW YORK – PRAZNIK SV. NADANGELOV

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 25.09.2016 N.Y.

14449910_1364113770289952_8212077547976639388_n

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 25.09.2016   N.Y.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim naj vaša srca pripadajo Bogu, da bo njegov mir kraljeval v vaših družinah. Ne oddaljite se od poti, ki vam jo kažem. Bodite Gospodovi s srcem, z razumom, telesom in dušo. Ljubim vas in vas želim voditi tja, kjer je Srce mojega Sina Jezusa.

Moji otroci tu sem, ker vas ljubim. Dajem vam svoje milosti in Materinske blagoslove. Molite, veliko molite, kajti Bog pazi na vaše molitve, molitve, ki jih darujete za svojo državo. Prihajam vas združiti v molitvi, da skupaj dosežemo Božje usmiljenje za grešni svet.

Sprejmite moj klic in mojo ljubezen v svoja srca. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

14446210_1364113813623281_766895782098696000_n

MALGA VALAZZA TRENTINO – KRAJ PRIKAZOVANJA SV. MIHAELA NADANGELA – MILOSTNI KRAJ OSVOBAJANJA

 

 

PASSO VALLES – MALGA VALAZZA (TN) 24.AVGUST 2003 Sv.Mihael –Edsonu

 

041

Prevod sporočila PASSO VALLES – MALGA VALAZZA (TN) 24.AVGUST 2003 Sv.Mihael –Edsonu )

Sveti Mihael

Gospodov sin, Jezus in Sveta Devica me pošiljata, da ti posredujem pomembno sporočilo: to je kraj, kjer se bodo zgodili veliki dogodki. Tisti, ki bodo prihiteli na ta, od Gospoda blagoslovljeni kraj, kjer je On želel, da se prikažem, bodo prejeli velike duhovne in telesne milosti.

Tu bodo vsi ki so stiskani, preskušeni in napadeni od sovražnika, osvobojeni in potolaženi v svojih stiskah, če bodo imeli vero in zaupanje v Gospoda, njegovo Sveto Mater in tudi v moje posredovanje, po katerem mi Bog dovoljuje, da jim pomagam.

Jaz, Sveti Mihael, prihajam sporočiti svetu, da ves Raj gleda prestrašen na način, kako ljudje zelo žalijo Gospoda v teh zadnjih časih. To so časi velike bitke in velike zmede. Bog bo kaznoval človeštvo za njegove velike zločine.

Nebeški Angeli so začeli strašno bitko proti hudim duhovom. Vse angelske hierarhije, na čelu z NJO, ki je strašna v bojnih vrstah, Kraljica in Gospodarica Angelov, prihajajo na pomoč vsem ljudem, ki jih peklenski hudiči napadajo brez usmiljenja, ker hočejo uničiti njihove družine, njihova življenja, njihove duše in ves svet.

Srečen tisti, ki pazi na glas Nebes in je buden v teh dneh velike teme: ne bo premagan od zla, (… )
Želim te obvestiti, da se bo tu 29. Septembra prikazala Sveta Devica, na tem kraju in ti dala važno sporočilo za svet. Gospod Jezus me prosi, da te obvestim prihoda njegove Matere na to mesto. Jaz Sveti Mihael Nadangel vas blagoslavljam v Gospodovem imenu in izročam vso njegovo ljubezen in ljubezen njegove Svete Matere, ker sta mi tako naročila. Blagoslavljam vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

(naslednje sporočilo 29.september 2003)

POGUM BOŽJE LJUDSTVO! PISMO OPOGUMLJANJA ŠKOFA Atanasia  Schneidera

 

POGUM BOŽJE LJUDSTVO!

Pismo ohrabrenja biskupa

Atanasia  Schneidera


Danas pozdravljam sve one radnike koji su upravo u ovom času prisiljeni birati između zadržavanja posla i primanja cjepiva protiv Covid-19 ili otpuštanja jer nisu primili cjepivo.

Ovim kratkim pismom ohrabrujem vas u vašim kušnjama.

Neki od vas već su platili cijenu za istinu o cjepivu Covid-19 i njegovoj uzročnoj vezi s pobačajem.

Duboko sam dirnut svjedokom jedne gospođe iz SAD -a koja piše:

“Danas mi je bio zadnji dan pakiranja ostatka stvari. Kako ne bih uzela cjepivo, prošlog petka mi je rečeno da odem. Nazvali su me i zamolili da pospremim stol i rekli da će mi danas biti posljednji dan. Moj se šef nada da ću otpustiti, cijepiti se i vratiti. Izuzetno sam tužna. “

Dirnut sam svjedokom ove žene. Rekao bih joj: “Danas pakiraš svoje stvari s radnog mjesta, a dok se pakuješ, tvoje se blago prenosi u sobu koju je Isus već pripremio za tebe u Kraljevstvu nebeskom.”

 Postoje tisuće i tisuće katolika poput nje koji imaju hrabrosti izabrati Krista i koji neće baciti mrvicu tamjana Cezaru, baš poput prvih katolika u prošlosti.

Pozivam vas sve da se čvrsto držite svog uvjerenja i svoje vjernosti Kristu.

Patnje i gubici koje ćete morati podnijeti maleni su u usporedbi s

nagradu koju vam je Bog pripremio na nebu.

“Jer smatram da patnje ovog vremena nisu vrijedne za uspoređivanje sa slavom koja dolazi, koja će se u nama otkriti.” Rimljanima 8:18

Pozivam vas da nastavite ovim putem koji ste odabrali svjedočeći istinu da je nerođeni život svetinja i da je trgovina dijelovima tijela fetusa zla industrija koja vapi Svemogućem Bogu za Njegovu pravdu!

Dok tražite Njegovo Kraljevstvo, prije svega, vjerujte da ćete biti opskrbljeni.

Isus i Marija otvorit će nove načine opskrbe vaših obitelji. Također potičem i potičem vjernike laike da uđu i pomognu svojim kolegama katolicima da pronađu novi smisleni posao.

Draga moja braćo i sestre, ovo su cijene za koje smo znali da smo ih uvijek morali plaćati da bismo bili vjerni Isusu Kristu.

A sada u ovaj čas traži se plaćanje pa se moramo moliti da prođemo test i budemo vjerni Gospodinu Isusu. Dajem svima vama obilan Božji blagoslov!

+Atanasije Schneider

Auxiliary bishop of Astana, Kazakhstan

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.9.2009- Manaus/AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.9.2009- Manaus/AM- na praznik Žalostne Matere Božje

Mir z vami!

Dragi otroci, prihajam iz nebes, da vas zavarujem pod svojim brezmadežnim plaščem proti vsakemu zlu in nevarnosti, proti vsaki nesreči, ki se lahko v kratkem zgodi na vsem svetu. Dragi otroci, še enkrat vas prosim: molite, veliko molite. Bodite zdtuženi v molitvi in prosite za spreobrnjenje sveta. Hudič je poln sovraštva in želi izpeljati svoj načrt za uničenje mnogih duš, vse do njegove polne izpolnitve.

Molite, da uničite njegove zlobne načrte, sicer bodo mnoge duše uničene v enem samem trenutku. Dragi otroci, tu sem, da vam pomagam. Poslušajte moje klice. Ne dovolite, da bo moje Srce še vedno trpelo, ko gledam, da me ne ubogate. Bodite pokorni. Amazonija  je v veliki nevarnosti. Vi ne veste, kaj se bo zgodilo. Posredujte mnogo bolj in zapustite življenje v grehu, kajti kdor ni v Božji milosti bo mnogo trpel. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu.

V Itapirangi sem se prikazala, da bi oddaljila velik bič, ki bo kmalu udaril po vaši državi in po vaših družinah. Molite rožni venec v družinah in Bog bo usmiljen z vami. Ljubim vas in vam želim pomagati s svojim Materinskim posredovanjem.

Vse blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!