SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.5.2015 – ITAPIRANGA/AM

 

sala_1

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.5.2015 – ITAPIRANGA/AM

Mir, moji ljubljeni otroci, mir mojega Sina Jezusa vsem vam!

Moji otroci, spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. Svetovni mir je ogrožen in mnogi od vas ne sprejemajo in ne živijo moja sporočila v praksi in me ne ubogajo.

Zbudite se…Bog vas kliče že mnogo časa preko mene. Čas je da se zbudite, da vzamete svoje rožne vence, upognete kolena na tla in molite.

Človeštvo je pozabilo na Božje zakone in jih več ne živi. Molite, molite mnogo, da usmiljenje premaga Božjo pravičnost, ker se bo spustila na svet na povsem nov način, da se bo ves svet tresel in mnogi kraji sveta bodo izginili iz obličja zemlje

Sprejmite moj klic k spreobrnjenju in posredujte vsak dan za posvečevanje duhovnikov. Vsak uničen duhovnik je meč bolečine, ki prebode moje trpeče Srce.

Prosite Božjega usmiljenja za človeštvo. Svet je gluh, slep in neumen do Boga, ker izvršuje voljo hudiča preko televizije, radia in razširja knjige kraljestva teme v mnogih srcih.

Mladi niso več čisti pred Bogom. Zakonci se uničujejo z nebrzdanim življenjem nezvestobe in posvetnih užitkov. Toda, največja bolečina je videti mnoge duhovnike, ki se obnašajo kot otroci sveta in greha, ne pa kot služabniki Boga in Cerkve.

Duhovniki, ki jih odnesejo skušnjave sveta hodijo po poti, ki vodi v pekel. Vrnite se, pridite nazaj k Bogu. On kliče vsakega izmed vas, da spremenite življenje.

Vrnite se na svoje domove z mirom in blagoslovom vaše Brezmadežne Matere, da se bojujete proti vsakemu zlu v svojih družinah, ga prepodite in premagate z molitvijo.

Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Med prikazovanjem, kadar je Naša Gospa govorila o mladih in zakoncih je bil njen obraz žalosten, toda ko je govorila o duhovnikih sta njeno lepo obličje in njen glas izražala veliko bolečino in žalost, ki se je dotaknila globin mojega srca. Ona je pokazala koliko trpi zanje, za tiste duhovnike, ki jih odnesejo ideje sveta s svojimi lažmi in prevarami.

Mnogi so izgubili svojo duhovniško držo z oznanjevanjem evangelija na nov način, da bi pritegnili večje število duš, toda to je način, ki ga uporablja hudič, da bi jih zavajal, da bi bili pred drugimi samo navadni ljudje in ne Božji služabniki.

Če bodo še naprej nadaljevali po tej poti jih bo satan prej ali slej dosegel. Uničenje duš bo veliko večje, kot tistih za katere so mislili, da bi jih osvojili za Boga  na ta način, in škoda bo nepopravljiva.  Molimo zatorej, okrepimo še bolj kot kdajkoli naše molitve zanje. Bog ne hodi z modo, nečimrnostjo in z novim načinom, Bog je vedno enak.
******************************************************************

V PREMISLEK!

10931161_434667590047546_6953856984789801801_n

10408113_740626502653523_4509962650059294234_n

ZA MEDITACIJO

ZA MEDITACIJO:

Molite, da bi se mogle mnoge duše rešiti. Povabite moje otroke k molitvi. Spodbujajte otroke k molitvi rožnega venca. Jaz sem Kraljica Miru in Mati najmlajših. Ljubim otroke, pravtako ljubim mlade. Molite za mlade tega mesta in mlade vsega sveta. (Sporočilo Kraljice Rožnega venca in Miru 5.1.1995, Itapiranga AM)

1396013_1030623000305699_6438360604523255579_n

 

Naša Gospa želi, da se ustanovijo molitvene skupine Rožnega venca z otroci. Molitev otrok je mogočna in more spremeniti mnoge žalostne situacije v svetu, kakor tudi rešiti človeštvo velikih katastrof in kazni. Naj se organizirajo mnoge, mnoge, mnoge molitvene skupine otrok v svetu.

Marija, Mati Otročičev, prosi za nas!

11257150_1030505300317469_1793701116676206911_n

 

ZA MEDITACIJO, 22.5.1997
Duhovniki, živeti morate v zvestobi poslanstvu, ki ste ga prejeli od mojega Sina Jezusa. O moji izbrani otroci, biti morate zelo sveti!!( Marija 22.5.97)

 

 

 

SI UPAŠ ODGOVORITI NA JEZUSOV KLIC?

LILIJA

SI UPAŠ ODGOVORITI NA JEZUSOV KLIC?

“Jezus želi od mladih ljubezen, svetost in čistost.”

Ta lilija sem lahko jaz, si lahko ti, je lahko tvoj prijatelj/ica. Vprašaj se, če si upaš. Si upaš pogledati v nebo in vprašati Stvarnika, ali te ljubi? Bog je noro zaljubljen v nas. Si upam postaviti vprašanje kakšna je moja ljubezen do Njega, ki biva v mojem srcu? 
Jaz si želim biti čist, nekoč dati Bogu čisto srce. Čisto, kakršnega je imel sveti Jožef. Vem, da se mu ne morem približati niti na milijoninko odstotka. Povabil sem ga v svoje življenje, lilijo, ki je bila vzor in vzgled neštetim svetnikom, ki so sedaj pri Bogu. Ljubezen Boga Očeta je sijala v njegovem srcu, o da bi tudi mene napojil delček ljubezni teh svetih src in mi na koncu poti izročil prav tako belo lilijo.

Sveti Jožef, varuh devic in čistosti, prosi za nas!

PRIPRAVA NA BINKOŠTI

11068345_1027536420614357_9099120005636899317_n

Danes ob 21.  uri po našem času bo imel Edson molitveno srečanje v Itacoatiari. Obljubil, je, da bo molil za vse nas in za naše družine.
Vabljeni v duhovni navezi in prosimo Svetega Duha, da se razlije na nas, na naše družine, domovino, Cerkev in vse človeštvo!

 

images (9)

EDSON JE ŠE VEDNO V ITACOATIARI. VČERAJ PO MOLITVI MED PRIKAZOVANJEM JE NAŠA GOSPA IZRAZILA ŽELJO, DA VELIKO MOLIMO IN POJEMU K SVETEMU DUHU IN PROSIMO ZA LUČ IN DAROVE SVETEGA DUHA.
pROSIMO BOŽJEGA DUHA TOLAŽNIKA ZA NJEGOVE SADOVE, MILOSTI, KI NAM POMAGAJO NA NAŠI POTI SVETOSTI IN VERE.
BOGU HVALA, PRI NAS V SVLOVENIJI POTEKA KAR VELIKO ŠTEVILO DEVETDNEVNIC IN MOLITEV V ČAST SVETEMU DUHU.
2 min ·

Naša Gospa želi od nas, da veliko molimo in pojemo k Svetemu Duhu, da prosimo Njegovo luč in Njegove darove. Prosimo Duha Tolažnika in Božjega za njegove sadove milosti, ki nam pomagajo na naši poti svetosti in vere.

Nossa Senhora deseja que rezemos muito e cantemos ao Divino Espírito Santo para pedirmos sua luz e seus dons.Supliquemos do Espírito consolador e divino seus frutos e graças que nos auxiliem no nosso caminho de santidade e de fé.

DANES JE PRAZNIK VNEBOVZETJA SVETEGA JOŽEFA

 

11295607_1025954550772544_3045993428631424919_n

 

Danes je praznik Vnebovzetja Svetega Jožefa s telesom in dušo v nebesa. Jezus mi je rekel, da želi da se na prvo sredo po njegovem Vnebohodu praznuje Vnebovzetje Svetega Jožefa z dušo in telesom. (EDSON)

Op. V sporočilih, ki jih je Edson prejel od Jezusa glede praznika Vnebovzetja Svetega Jožefa je jasna Jezusova želja o določitvi tega praznika na prvo sredo po njegovem (Jezusovem) Vnebohodu.
Nimam namena, da bi prehitevala sodbo o dejstvih, ker takšna dokončna sodba pripada Cerkvi.
Vendar vas vabim, da skupaj zmolimo molitev, da bi se stvari čimprej rešile v Božjo slavo:

POZDRAVLJEN SVETI JOŽEF, DAVIDOV SIN, PRAVIČNI IN ČISTI, GOSPOD JE S TEBOJ, BLAGOSLOVLJEN SI MED VSEMI MOŽMI IN BLAGOSLOVLJEN JE JEZUS, SAD MARIJE, TVOJE ZVESTE NEVESTE.
SVETI JOŽEF, VREDEN OČE IN VARUH JEZUSA KRISTUSA IN SVETE CERKVE, PROSI ZA NAS GREŠNIKE IN IZPROSI NAM OD BOGA BOŽJO MODROST, SEDAJ IN OB NAŠI SMRTNI URI AMEN!

Sveti Jožef, varuh naših družin, prosi za nas!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 16.5. 2015

950e837340518a5fbcabd77f503c933c

 

Sporočilo naše gospe 16.5.2015 Edsonu Glauber

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, še enkrat sem tu med vami vaša Mati Brezmadežna, po naročilu mojega Božjega Sina, da vam povem pomembno sporočilo.

Odločite se za nebeško Kraljestvo. Moj Sin ne bo pozabil tistih, ki nekaj naredijo zanj in za bližnje. On želi rešitev mnogih. Darujte svoje molitve Gospodu za odrešenje sveta.

Sprejmite z ljubeznijo preizkušnje in križe, ki vam jih bo Gospod poslal. One služijo za vaše posvečenje in vodijo na sveto pot k Bogu številne uporniške in izgubljene sinove, ki so v nevarnosti, da bodo pogubljeni.

Ne predajte se! Ne bodite strahopetci! Bojujte se za vaše odrešenje in za zveličanje vaših bratov. Jaz sem vam podelila  milosti in vam dala svoj blagoslov in nekaj svoje moči, da bi bili preoblečeni in oboroženi za boj.

Z rožnim vencem v rokah in dobro molitvijo k Bogu boste dosegli zmago nad vsem zlom.

Moji otroci, žalostne in grozne stvari bodo rečene in razglašene za resnico, toda Jaz vam govorim besede mojega Sina, besede življenja in resnice, po katerih boste našli resnično Luč.

Rešujte duhovnike za Gospoda!… Danes, oni potrebujejo Luč Boga, ker je Satanov bes padel nanje, da jih uniči potem bo zelo hitro prispel v vaše družine, da jih prav tako uniči.

Ne pozabite: en uničen duhovnik pomeni pozneje milijone duš brez luči in življenja. Posredujte, posredujte, posredujte za dobro Cerkve in duhovščine.

Jaz sem tu, da se pridružim vašim molitvam, da bi bile sprejete od Božjih Angelov, ki jih dvigajo pred Prestol, da so spremenjene v velike milosti spreobrnjenja, odrešenja in življenja za ubogo človeštvo.

Sprejmite moje klice. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Rešujte duše za mojega Sina Jezusa, ker ga žeja, žeja po zveličanju duš.

Jaz vas ljubim in prosim nocoj luč in milost Svetega Duha za vse človeštvo. Naj vas Sveti Duh blagoslavlja in vžiga z ognjem njegove ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

Naša Gospa mi je pokazala med molitvijo križ, ki je sijal nad eno hišo. Razumel sem, da ta hiša pomeni dom tistim, ki dajo v prakso in živijo njena sporočila. Kristusov Križ je nad to hišo, da jo ubrani pred vsem zlom in nevarnostmi za dušo in telo in peklenski demoni se ji ne morejo približati in ji škoditi, ker imajo strah pred Kristusovim križem, ki jih prestraši.

Pred odhodom mi je Sveta Mati rekla še druge stvari o usodi sveta in Cerkve in je govorila o Braziliji.

Brazilija postaja nehvaležna in neposlušna Božjim zakonom. Sprejmite klic Boga moji otroci, v nasprotnem primeru vode oceanov se bodo dvignile, zemlje se bodo tresle in Brazilija se bo razlomila na dvoje. Molite, molite, molite!

 

PET PRVIH SOBOT OD JUNIJA DO OKTOBRA PO MARIJINI PROŠNJI

 

PET PRVIH SOBOT OD JUNIJA DO OKTOBRAPO MARIJINI PROŠNJI

Marija nas v sporočilu, ki ga je Edson prejel na praznik Fatimske Gospe prosi, naj v zadoščevanje opravimo 5 prvih sobot na fatimski način v mesecih od junija do oktobra.

Prosi nas, naj teh pet prvih sobot opravljamo z gorečnostjo, kot če bi bile te zadnje v našem življenju.

Virgem Maria1

POBOŽNOST PETIH PRVIH SOBOT V MESECU ( POVZETEK)

»Bog želi vzpostaviti v svetu Pobožnost posvetitve mojemu Brezmadežnemu Srcu«

V tretjem prikazovanju v Fatimi dne 13.7.1917 je presveta Devica dejala, da bo prišla prosit za zadostilna obhajila na prve sobote.

Kasneje, 10.12.1925. ko je Irma Lucija bila v Hiši Doroteje v Ponteverdi, Španija, se je Naša Gospa prikazala ponovno. Ob njeni strani je bil mali Jezus na svetlem oblaku.

»Glej moja hči, je dejala Devica Marija, moje Srce obdano s trnjem, ki ga nehvaležni ljudje vsak trenutek prebadajo s svojimi kletvinami in nehvaležnostjo. Vsaj ti me potolaži in povej vsem tistim, ki bodo pet mesecev, na prvo soboto:

  • šli k spovedi
  • prejeli Sveto Obhajilo
  • molili en rožni venec
  • mi delali družbo 15 minut v premišljevanju skrivnosti Rožnega venca z namenom, da bi me branili;
    Obljubim, da jih bom spremljala v uri njihove smrti z vsemi milostmi potrebnimi za rešitev njihovih duš.

 Spoved

Dne 14. februarja 1926 se je ponovno prikazal mali Jezus. Prosil jo je, da se razširi pobožnost njegovi Sveti Materi. Irma Lucija mu je predstavila problem nekaterih duš, da bi se spovedale v soboto in prosila, da bi bila veljavna spoved 8 dni.

Da, lahko je več, pod pogojem, da ko me prejmete ste v milosti in imate namen braniti Brezmadežno Srce Marije.

Izjema za izpolnjevanje na prvo nedeljo v mesecu.

Štiri leta kasneje, v zgodnjih jutranjih urah 29/30 maj 193o je Naš Gospod razodel v notranjosti Irmi Luciji druge podrobnosti, v zvezi z opravljanjem petih prvih sobot.

-In kdor ne more izpolniti teh pogojev na soboto in ne bo mogel tudi na nedeljo? Je vprašala nuna-

Bo vseeno sprejeta praksa te Pobožnosti na nedeljo po prvi soboti, kadar moji duhovniki iz pravičnega razloga to dovolijo dušam – je odgovoril Naš Gospod.

Zakaj pet sobot?

To vprašanje, ki ga mnogi postavljajo, je postavila tudi Irma Lucija našemu Gospodu, ki ji je odgovoril:
!moja hči, razlog je preprost: obstaja pet vrst žalitev in bogokletstva proti Marijinemu Brezmadežnemu Srcu.

  1. Bogokletstva proti Marijinemu Brezmadežnemu spočetju
  2. Proti njeni nedolžnosti
  3. Proti njenemu Božjemu materinstvu, in hkrati sprejetju nje kot Matere človeštva.
  4. Kateri javno skušajo sejati v srca otrok brezbrižnost, zaničevanje in celo sovraštvo do te Brezmadežne Matere
  5. Tiste ki direktno sramotijo Njene svete podobe«
  6. (Cit.Spomini in pisma Irme Lucije, Porto 1973)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13. MAJA 2015 EDSONU GLAUBER-MANAUS, AMAZONIJA

 

074

  (98 obletnica prvega prikazanja v Fatimi)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13. MAJA 2015 EDSONU GLAUBER-MANAUS, AMAZONIJA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, usoda človeštva in življenja mnogih so na kocki. Ljudje, ki jih je zapeljal hudič se pripravljajo, da na najbolj prefinjene načine uničijo na milijone ljudi v zelo kratkem času.

Molite, molite, molite, da se uniči vse zlo iz obličja zemlje. Molitev je močna in uniči vsako zlobno človeško dejanje. Zavarujte se z molitvijo in poslušajte glas svoje Brezmadežne Matere in pustite  se voditi po mojih Materinskih nasvetih.

Moji otroci, časi so težki in velike bolečine bodo počistile mnoge kraje zemlje na način, ki se ga še ni videlo.

Angel Božje pravičnosti bo šel s svojim mečem skozi, po Gospodovem sklepu,  in udaril mnoge narode, ki se upirajo zoper Stvarnika.

Delajte pokoro za svoje grehe. Naj vsak dan vašega življenja razveseljuje Srce Mojega Božjega Sina in ga tolaži, ker je On že preveč žaljen.

Prosite usmiljenja Mojega Sina Jezusa za svet. Po  njegovih neskončnih zaslugah prosite Očeta odpuščanja svojih grehov, kakor tudi odpuščanja za uboge grešnike.

 

Zlo dejanje Satana je vstopilo v Cerkev in uničilo življenja številnih Božjih služabnikov. Hudič je položil  v srca tolikih  željo po moči, poželenju,  bogastvu in jih pokvaril.

Pokvarjeni duhovniki in posvečene osebe ne morejo biti niti sol niti luč sveta temveč vir pogube in greha.

Posredujte moji otroci, posredujte in zadoščajte Gospodu in proseč njegovo milost, njegovo luč in njegovo odpuščanje za Božje služabnike, v nasprotnem primeru bo močna Gospodova roka udarila po njih, jih kaznovala za njihove zločine z groznim trpljenjem in veliko krvi bo prelite.

Kadar tisti, ki bi morali biti luč izgubijo luč svojih oči, je lahko  v njihovih srcih in življenju samo tema in smrt in karkoli delajo ne morejo ugajati Gospodu, ker nimajo milosti.

Bog ne prenese več toliko zločinov in žalitev. Poskrbite za svoje domove z molitvijo, žrtvijo in pokoro, ker bo Bog udaril tudi nevernike in uporne družine, ki ne ljubijo in ne živijo Njegovih zapovedi. Spremenil bo smeh in veselje s solzami in kriki.

Tukaj je Naša Gospa pogledala na svet in dejala:

Vrni, vrni se k Bogu, o človeštvo, vaša Sveta Mati vas kliče.

Pogledala je na nas, ki smo bili zbrani na njenem prikazovanju in je rekla:

Prosite posredovanja Svetega Jožefa in Svetega Mihaela, ker sta pripravljena vam pomagati in priskočiti na pomoč v vaših največjih potrebah in stiskah.

Jaz, Kraljica Nebes in zemlje in Kraljica Svetega rožnega venca in miru, vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Danes mi je Naša Gospa več razkrila skrivnost, ki se nanaša na Cerkev in usodo sveta, deseto. Veliko stvari se bo spremenilo in videli bomo žalostne stvari, ki bodo razglašene in napovedane, vendar to ne prihaja od Boga. Tudi če se te stvari dogajajo moremo ostati trdni v naši veri, ne zapustiti Cerkve, temveč lahko še dodatno okrepimo naše molitve zanjo.

Hudič zaslepljuje in uničuje številne Božje služabnike in to žalosti Marijino Brezmadežno Srce. Ona, s svojim Materinskim pogledom polnim bolečine je molila h Gospodu:

Usmiljenje Gospod, za neposlušne škofe, usmiljenje Gospod za uporne duhovnike, usmiljenje Gospod za posvečene, ki živijo kot pravi pogani!

Blažena Mati nas je povabila in nam povedala, naj opravljamo pet prvih sobot v mesecu, začenši od junija do oktobra, kot če bi te bile zadnje sobote v mesecu, ki smo jih lahko opravili v našem življenju:  z veliko ljubeznijo, gorečnostjo in predanostjo darujemo Bogu v spravo, proseč njegovega odpuščanja in usmiljenja za ubogo človeštvo. Opravite jih dobro z željo po spravi za grešnike.

 

GHIAIE DI BONATE – 13. MAJ 1944

 

images (7)

images (6)

Nekega dne v Amazoniji, v Braziliji, kjer se Marija prikazuje že 21 Edsonu Glauberju, fantu nizke rasti in velikega srca je Mati Božja naročila : Pojdi v Ghiaie di Bonate .

Edsona je Marija poslala v ta kraj, da bi po njem potrdila resničnost
njenih prikazovanj kot KRALJICA DRUŽINE.
Mati Božja se je v Ghiaie di Bonate leta 1944 prikazala mali deklici
Adelaide Roncalli. Adelaide je šla nabrat bezegove cvetove da bi z njimi okrasila Marijino podobo, ki je bila na stopnišču njenega doma. Bil je mesec maj, maj, ki je posvečen Mariji. Na lepem je zagledala lepo gospo, ki jo je vabila k sebi. Dejala ji je naj veliko moli, naj bo pridna in poslušna, spoštljiva, dobra s bližnjimi.
In naj se vrne na ta kraj naslednjega dne. Tako je bilo ves mesec maj.
Bili so težki časi, bilo je proti koncu vojne in ljudje so prihajali
iz vseh strani na kraj prikazovanj.
Prvo prikazanje je bilo 13 maja, do konca maja pa je sledilo 13 prikazovanj.
V prikazovanjih ki so sledila se je večkrat prikazala Sveta družina: Marija, in Jožef z Jezusom. Marija je povedala, da bo v prihodnjih časih družina zelo ponižana, da bo trpela, se ločevala v imenu TAKOIMENOVANE LIBERALNE MISLI – LAŽNE SVOBODE. To je čas, v katerem živimo in Marija nas je že takrat opozarjala nanj.
Adelaide je veliko trpela in bila poniževana. V zadnjem prikazovanju ji je Marija obljubila, da bo prišla sama ponjo
ob uri njene smrti. Pozdravila jo je z: NASVIDENJE MOJA MALA MUČENICA.
V enem izmed prikazovanj je Marija prišla v roza obleki in zelenem
pajčolanu, ki se je raztezal tja do Rima in povedala, da Sv. Oče ne bo
odpeljan iz Rima (kot je Hitler načrtoval) ker ga bo ona zaščitila s
svojim pajčolanom.
Še se je prikazala v isti roza obleki in zelenim pajčolanom, v roki pa je trdno stiskala dva golobčka, ki sta gledela vsak na svojo stran. Ta golobčka prikazujeta moža in ženo. Dejala je, da ju bo ona trdno držala skupaj v družini, če se bo v družini molilo.
PRIKAZOVANJE ŽIVALI
V enem prikazovanju je Adelaide videla Sveto družino v templju. Obkrožale so jo različne živali, ovca, pes … konj. Živali prestavljajo kreposti.
Konj, ki predstavlja napuh je zapustil družino in odšel teptat lilije na polje. Sveti Jožef je šel za njim in ga spet pripeljal na svoje mesto.
Sveti Jožef ima nalogo svet popeljati nazaj k Bogu.

Edson je bil poslan v Ghiaie di Bonate, da potrdi ta prikazovanja
in preko preko tega kraja prinese Jezusova, Marijina in Jožefova
sporočila, ki jih prejema v Braziliji.

Jezus želi, da se v Cerkvi uvede češčenje Prečistega Srca Svetega
Jožefa. Jožefovo Srce je resnično Prečisto, Nedolžno,
Dobrotljivo in Usmiljeno ter polno Ljubezni do Jezusa in njegove
Brezmadežne Matere, ter do vsega človeštva.
Bog Oče je Sv.Jožefu zaupal očetovstvo in vzgojo Sina Jezusa na zemlji.
Druga vroča želja Nebes je, da se uvede v Cerkvi praznik Prečistega
Srca Svetega Jožefa, ki naj bo na prvo sredo po praznovanju Jezusovega Presvetega Srca in Marijinega Brezmadežnega Srca.
Vsako prvo sredo v mesecu pa častimo Prečisto Srce Sv. Jožefa z molitvijo rožnega venca 7žalosti in radosti Svetega Jožefa.
Tako prva, kot vse srede v mesecu so posvečene Svetemu Jožefu.

Želim seznaniti Božje ljudstvo, kako velika je vloga Svetega Jožefa pri reševanju družin v teh časih in povabiti, da se družine v svojih molitvah in stiskah goreče obračajo k Svetemu Jožefu in Sveti Nazareški družini po pomoč.
26.svgusta 2014 se je Adelaide Roncalli v Marijinem naročju vrnila k Očetu.

S to objavo nimam namena
prehitevati sodbe o nadnaravnosti
in pristnosti prikazovanj,
ker ta sodba pripada Cerkvi.