SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.03.2016

 

18902958_p

 

Mir s teboj, moj ljubljeni sin!

Jaz, tvoja Brezmadežna Mati prihajam iz nebes, da ti povem, da je prišla ura takojšnjega spreobrnjenja človeštva, ki ga bodo pretresli veliki in boleči dogodki.

Moje materinsko srce je zaskrbljeno in razžaljeno od mečev bolečin. Moji sinovi, mnogi izmed njih naredijo malo in se posmehujejo mojim sporočilom, jih prezirajo in dajejo ob stran.

Kaj bo z njimi, ko bo velika kazen prišla iz nebes in padla nanje? Kdo se bo lahko branil pred Božjo pravičnostjo, ki bo tako močno doletela človeštvo.

Trpim zaradi tistih, ki zavračajo priložnost, da bi se spreobrnili in spremenili življenje. Mnogi moji sinovi so slepi in so dovolili satanu, da je zapeljal njihova srca ter želijo samo laži in užitke sveta.

Koliko uničenih duš zaradi greha! Koliki hodijo v večno pogubljenje, ne da bi malo pomislili na večnost, da bi se kesali svojih napak.

To je čas, ko ima hudič veliko prostora, da vodi mnoge moje sinove v napake in duhovno smrt.

Moli, moj sin, moli in posreduj za dobro človeštva. Večni Oče je jezen zaradi nenehnih žalitev povzročenih proti njegovemu Božjemu Sinu: toliko bogoskrunstev, kletvin in žalitev se naredi v svetu.

V Italija in Združene države bosta, v zelo kratkem, kaznovani na način, ki se še ni videl. Velika luč, kot ogenj, bo vidna na nebu v Italiji. Bolečina in žalost bosta veliki, le rožni venec in moje materinsko Srce bosta upanje, zatočišče in varstvo za mnoge.

Italija bo pretresena, ker ljudje niso mogli spoštovati tega kar je Bog določil, niso častilo njegovo Sveto Ime, niso bili poslušni njegovim Svetim zakonom.

Velika bolečina bo tudi dosegla zelo hitro Združene države in določena regija bo praktično uničena.

Želim pomagati svojim otrokom in želim jih varovati. Naj se zatečejo v moje Brezmadežno Srce, prosijo za mojo materinsko pomoč in takoj jim bom prihitela na pomoč.

In kaj reči o brazilskem ljudstvu, ljudstvu, ki ne moli, ki ne spoštuje Božje zapovedi, niti svete dneve, temveč polni stadione, zdravilišča in tolike druge kraje samo zato, da se zabava in žali Gospoda.

Dnevi veselja bodo prekinjeni z dnevi krvi, jokom in smrtjo. Samo tisti, ki bodo sprejeli moje klice in molili kot jih prosim bodo po Božjem ukazu obvarovani pred hudimi dnevi.

Kjer ni spoštovanja do Božjega imena in svetega bo prišla kri; kjer je Bog bil izgnan bo prišla smrt; kjer se Boga nikoli ne spominja ne kliče, bo trpljenje grozno.

Molite, molite, veliko molite moje brazilsko ljudstvo, ker so dnevi nujni!…Zbudite se in se vrnite h Gospodu.

To je moj poziv, moj sin, moje sporočilo, ki ti ga dajem s Srcem polnim bolečine in grenkobe, ker nisem bila sprejeta in razumljena, nisem bila ljubljena niti klicana, kot vas je moj Sin velikokrat prosil, bila sem zaničevana,  nespoštovana od mnogih, ki so grozno ranili moje Srce in pritegnili pravičnost mojega Božjega Sina.

Vrnite se, prosite odpuščanja Gospoda. On vam bo odpustil če se iskreno kesate in spremenite življenje.

Jaz te blagoslavljam, kakor tudi ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.03.2016

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.03.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes povedati vam, da vas Bog ljubi in goreče želi odrešenje vaših duš.

Ne oddaljujte se od poti spreobrnjenja in svetosti. Ne pustite se prevarati satanu. On je zvit in pozna vaše slabosti.

Redno se  približujte zakramentom in prosite Gospoda za moč, da se uprete vsakemu zlu in grehu.

Bojujte se moji otroci, z vero in pogumom, da bi zmogli prenesti težke časa, ki morajo priti, da bi ostali trdni in vedno zvesti Gospodu.

Ne puščajte molitve ob strani. Molite rožni venec vsak dan z večjo ljubeznijo.

Jaz vas ljubim in sprejemam v svoje Brezmadežno Srce. Vrnite na svoje domove. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

IZ SPOROČILA NAŠE GOSPE 28.11.2004 SCIACCA (It)

iz sporočila Naše Gospe 28. nov. 2004 Sciacca
 
Trudite se vsak dan prositi Gospoda da izlije Njegovo milost in Njegov mir na vaša srca. Imejte pobožnost do treh Src. Ta pobožnost bo rešila svet in družine vsakega zla in tako bo Sveti duh prenovil obličje zemlje. Vsak je poklican živeti to združitev ljubezni s Svetim Srcem mojega Sina Jezusa, z mojim Brezmadežnim Srcem in Prečistim Srcem mojega ženina Jožefa.
Po vaših molitvah prejemam za svet posebno milost.
Vedno molite to molitev, ki vam jo danes dajem:
Gospod blagoslovi ves svet in družine. Pomagaj nam vedno živeti ljubezen, mir in edinost, da bi tvoja milost prenovila obličje zemlje.
 
Gospod usmili se tistih, ki se še niso odločili slediti tvojemu klicu. Pomagaj nam najti Tvojo luč, ki razsvetljuje, rešuje in tako se bodo vsa srca odprla Tebi.
Gospod, usmiljenje. Amen!
Três-Sagrados-Corações-Cópia-Cópia-3

POSVETITEV TREM SVETIM SRCEM NA GOD SV. JOŽEFA 2016

ČRNI VRH NAD POLHOVIM GRADCEM, CELJE, PTUJ IN MEDJUGORSKI ROMARJI:

OB GODU SV. JOŽEFA JE  SVOJE DRUŽINE POSVETILO SVETIM TREM SRCEM 300 LJUDI.

 MARIJA V SPOROČILU 5.1. 2015 PRAVI:

Bog sprejema družine v Sloveniji v svoje Božje Srce.

Naredite, da bodo družine z njihovo posvetitvijo čim hitreje je mogoče vstopile v naša Presveta Srca. Kadar se družine nam posvetijo, velika luč jih razsvetljuje in osvobaja tolikega telesnega in duhovnega zla in pritegnejo nase usmiljeni Božji pogled.

Družine, ki se izročijo našim Srcem bodo svetilnik luči za  tolike druge družine, ki potrebujejo Božjo ljubezen in milost.

Satanovo kraljestvo teme se je v Sloveniji streslo, po plamenu ljubezni naših treh združenih Svetih Src. Naj se ta plamen razširja vedno bolj na mnoge družine in Bog bo imel usmiljenje s Slovenijo in jo bo napolnjeval z milostjo svojega Božjega Duha.

images
V sporočilu 14.6.2013  v Višnji Gori  je Marija  sporočilo : … moj Sin Jezus želi duhovno prenovo družin v vsej Sloveniji. Dobri Bog je poln ljubezni do svojega ljudstva. Ta prenova se bo najprej začela za moje sinove duhovnike in tako bo preko njih njegova milost dosegla veliko očetov, mater, mladih in otrok.

images

Sveti Jožef  je izbral Slovenijo, da se bo po njej širila ljubezen njegovega Prečistega Srca Svetu. (Edson v sporočilu 6.6.2015)

images

NEKAJ SLIK Z OBHAJANJA SLOVESNE SVETE MAŠE G. NADŠKOFA URANA NA ČRNEM VRHU NAD POLHOVIM GRADCEM.

PRISOTNI SMO SE POSVETILI SVETIM TREM SRCEM IN PREJELI ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA.
00296.Still009 - Kopija

00296.Still016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

00296.Still018

00296.Still020

00296.Still02100296.Still023

00296.Still00300296.Still002

19. MAREC – GOD SVETEGA JOŽEFA, ŽENINA DEVICE MARIJE

VABLJENI – PRAZNIK SVETEGA JOŽEFA 19. MAREC 2016 – CELJE IN ČRNI VRH NAD POLHOVIM GRADCEM

VSEM JOŽETOM. JOŽICAM ……..pa tudi vsem drugim

NAJ VAM SVETI JOŽEF IZPROSI OBILJE MILOSTI, DA BODO DEŽILE NA VAS IN NA VAŠE DRUŽINE,. KI NAJ NAM JIH IZPROSI PO VELIK LJUBEZNI, KI JO JE DELEŽEN OD BOŽJEGA  SINA JEZUSA IN NJEGOVE SVETE NEVESTE DEVICE MARIJE 

prenos (20)

 

ZAVETNIK SLOVENSKIH DEŽEL, PROSI ZA NAS!

ZAŠČITNIK SVETE CERKVE, PROSI ZA NAS!

 

VABLJENI – PRAZNIK SVETEGA JOŽEFA 19. MAREC 2016 – CELJE IN ČRNI VRH NAD POLHOVIM GRADCEM

PRAZNIK SVETEGA JOŽEFA 19. MAREC 2016 – CELJE IN  ČRNI VRH NAD POLHOVIM GRADCEM

PODELITEV ŠKAPULIRJEV NA PRAZNIK  SVETEGA JOŽEFA 

CELJE – ŠKOFIJSKA CERKEV SV. DANIJELA OB 8-00 SVETA ,MAŠA, PO

 MAŠI MOLITEV

PODELITEV ŠKAPULIRJEV. 

(informacije 031 209962)

 

 

19. MARCA BOMO POČASTILI S SLOVESNIM MAŠEVANJEM GOSPODA NADŠKOFA  ALOJZIJA URANA OB 10h V ŽUPNIJSKI CERKVI.

      OD ČETRTKA  10. MARCA SE PRIPRAVLJAMO Z DEVETDNEVNICO NA  

       PODELITEV ŠKAPULIRJA.  

       MED MAŠO IN PO NJEJ POJEJO MLADI S KUREŠČKA

 Prosim da bi si rezervirali čas za počastitev Boga, svetega Jožefa in nadškofov milostni prihod.

.

12799113_10208443387431272_7267440751447345522_n

 

KAKO PRIDEMO NA ČRNI VRH NAD POLHOVIM GRADCEM?

KLIKNI SEM: http: http://zupnija-crnivrh.rkc.si/

Spodaj dobite zemljevid!

VSI PRISRČNO VABLJENI!  VSI PRISRČNO VABLJENI!  VSI PRISRČNO VABLJENI

 

 

DANES ZAČNEMO Z DEVET DNEVNICO K SV. JOŽEFU

DANES ZAČNEMU Z DEVET DNEVNICO K SV.ETEMU JOŽEFU

KADAT ČASTIMO SRCE SV. JOŽEFA, KOT JE JEZUS IZRAZIL ŽELJO V ITAPIRANGI, ČASTIMO VSA TRI SRCA, SAJ SO BILA SRCA SVETE DRUŽINE ZDRUŽENA E ENI, ČISTI LJUBEZNI MED SEBOJ IN DO BOGA TER V POLNOSTI IZPOLNJEVALA BOŽJO VOLJO.

12645256_963920700356343_5170003437186493405_n

 

DEVETDNEVNICA K SVETEMU JOŽEFU

 

V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

I

 

Sveti Jožef, moj varuh in zagovornik, k tebi se zatekam. Izprosi mi milost, zaradi katere vzdihujem v ponižni prošnji pred teboj. Tegobe in bridkosti, ki jih zdaj doživljam, so resda lahko pravična kazen za moje grehe. Priznam svojo krivdo. Ali moram zato opustiti upanje, da mi bo Gospod pomagal? ”Nikakor ne,” mi odgovarja tebi vdana sv. Terezija, ”seveda ne, ubogi grešniki. V vsakršni potrebi, najsibo še tako velika, se zatecite k učinkoviti  priprošnji Očaka svetega Jožefa, obrnite se k Njemu z živo vero in zagotovo boste uslišani.”

 

Poln zaupanja stojim torej pred Teboj in te goreče prosim, da se me usmiliš in mi nakloniš milost. Kolikor je v tvoji moči, hiti mi pomagat v mojih stiskah. Ozri se na mojo revščino in daj, mogočni sveti Jožef, da bom po tvojem dobrotljivem posredovanju deležen potrebne milosti in se bom lahko prišel hvaležno poklonit pred tvoj oltar.

 

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

 

II

 

Usmiljeni sveti Jožef, pomni, da še nobeden ni ostal razočaran, najsibo še tako velik grešnik, če se je z zaupanjem in vero zatekel k tebi. Koliko milosti in pomoči si izprosil žalostnim! Bolni, zatirani, obrekovani, prevarani in zapuščeni, ki so pribežali pod tvoje varstvo, so bili uslišani. Ne dovoli, mogočni Svetnik, da bi bil jaz edini, ki bi ostal brez tvoje podpore. Bodi dobrotljiv in velikodušen tudi do mene, da bom v znamenje hvaležnosti poveličeval tvojo dobroto in Gospodovo usmiljenje.

 

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

 

III

 

Vzvišeni glavar Svete Družine, nadvse te spoštujem in iz srca te kličem. Žalostnim, ki so molili k tebi pred menoj, si podelil tolažbo in mir, milost in pomoč. Blagovoli torej potolažiti tudi mojo užaloščeno dušo, ki ne najde pokoja med skrbmi, ki jo tarejo. Ti, najmodrejši Svetnik, prepoznaš v Bogu vse moje potrebe, še preden ti jih predstavim v molitvi. Predobro torej veš, kako zelo potrebujem milost, za katero te prosim. Nobeno človeško srce me ne more potolažiti; zaupam, da me boš ti potolažil, častitljivi Svetnik. Če mi podeliš milost, za katero te tako vztrajno prosim, obljubim, da bom širil pobožnost,  podpiral dela, ki bodo v tvojem imenu delila tolažbo nesrečnikom in umirajočim. O, sveti Jožef, tolažnik žalostnih, usmili se moje bolečine!

 

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

 

IV

 

LITANIJE SVETEGA JOŽEFA

Gospod, usmili se
Kristus, usmili se
Gospod, usmili se

Kristus, sliši nas
Kristus, usliši nas
Bog Oče nebeški, usmili se nas
Bog Sin, Odrešenik sveta,
Bog Sveti Duh,
Sveta Trojica, en sam Bog,
Sveta Marija,  prosi za nas,
Sveti Jožef,
Slavni sin Davidov,
Luč očakov,
Ženin božje Porodnice,
Čisti varuh Device,
Rednik Sina Božjega,
Skrbni branitelj Kristusov,
Glavar svete Družine,
Jožef najpravičnejši,
Jožef najčistejši,
Jožef najmodrejši,
Jožef najsrčnejši,
Jožef najpokornejši,
Jožef najzvestejši,
Ogledalo potrpežljivosti,
Ljubitelj uboštva,
Zgled delavcev,
Kras domačega življenja,
Varuh devic,
Steber družin,
Tolažnik nesrečnih,
Upanje bolnikov,
Zavetnik umirajočih,
Strah hudobnih duhov,
Zaščitnik svete Cerkve,
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, prizanesi nam, o Gospod;
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, usliši nas, o Gospod;
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, usmili se nas.
 

 

V

 

O, Najvišji ženin Device Marije in zemeljski oče Jezusa, zaradi skrivnosti tvoje popolne poslušnosti Bogu, usmili se me. Podpiraj me s svojim svetim varstvom in mi po svojem usmiljenju in moči od Gospoda izprosi vse potrebno, še posebno pa milost, za katero te prosim.

 

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu.

Zmolimo Vero, predvsem pa prejmemo svete zakramente.

 

 

VI

 

K TEBI, O SVETI JOŽEF

 

K tebi, o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah,

in ko smo na pomoč poklicali tvojo presveto nevesto,

prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva.

Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico, božjo materjo,

in pri očetovski ljubezni, s katero si objemal dete Jezusa, te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež, ki ga je pridobil Jezus s svojo krvjo in

pomagaj nam v naših potrebah s svojo močjo in priprošnjo.

O preskrbni varuh svete Družine, varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa; odvrni od nas, ljubezni polni oče, vsako kugo zmot in greha.

Podpiraj nas milostno iz nebes, o mogočni naš varuh,

v tem boju zoper moči teme, in kakor si nekdaj otel

dete Jezusa iz smrtne nevarnosti, tako brani zdaj sveto Cerkev božjo

sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja.

Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu in s tvojo pomočjo

mogli sveto živeti, srečno umreti in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen.

 

 

ROŽNI VENEC

SEDMIH  ŽALOSTI  IN RADOSTI SVETEGA JOŽEFA

 

Napovemo skrivnost in molimo: 1x Oče naš, 1x Pozdravljen sv.Jožef in 1x Slava Očetu. Tako pri vsaki skrivnosti. Zaključimo s posvetitvijo Sv.Trem Srcem.

 

  1. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,

    ki si jih okusil ob spoznanju materinstva Device Marije,

me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

 

 

  1. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,

     ki si jih okusil ob rojstvu Jezusa,

     me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

 

 

  1. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,

    ki si jih okusil ob obrezovanju Jezusa,

me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

 

 

  1. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,

    ki si jih okusil ob prerokbi starčka Simeona,

me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

 

  1. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,

    ki si jih okusil pri begu v Egipt,

me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

 

 

  1. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,

ki si jih okusil ob pri vrnitvi iz Egipta,

me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

 

 

  1. Sveti Jožef, zaradi žalosti in radosti,

ki si jih okusil ob izgubi in najdbi Jezusa v templju,

me očetovsko spremljaj v življenju in smrti.

 

Pozdravljen, sveti Jožef

 

Pozdravljen, sveti Jožef, Davidov sin,

Pravični in čisti, Modrost je s teboj,

blagoslovljen si med vsemi možmi

in blagoslovljen je Jezus,

sad Marije, tvoje zveste neveste.

Sveti Jožef,

vreden oče in varuh Jezusa Kristusa

in svete Cerkve, prosi za nas grešnike

in nam od Boga izprosi božjo Modrost,

zdaj in ob naši smrtni uri. Amen!

(Molitev je napisal sv. Alojz Maria Grignon de Monfort)

 

 

Posvetitev trem Svetim Srcem

 

Sveto Srce Jezusovo,

Brezmadežno Srce Marijino,

Prečisto srce svetega Jožefa,

Danes (nocoj) vam posvetim

svoje misli *, svoje besede *,

svoje telo *, svoje srce *

in svojo dušo,

da se lahko v tem dnevu (noči)

po meni izvrši

vaša sveta volja. Amen.

 

(Op.: * naredimo križ na ustreznem delu telesa (na čelu, ustnicah, srcu …)

 

 

EDSON MISIONAR POSLANSTVA PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA

POBOŽNOST PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA

 

10368253_1113786511989347_3931151971122831156_n

 

Pozdravljen, sveti Jožef

Pozdravljen, sveti Jožef, Davidov sin,

pravični in čisti, Modrost je s teboj.

Blagoslovljen si med vsemi možmi

in blagoslovljen je Jezus,

sad Marije, tvoje zveste neveste.

Sveti Jožef, vreden oče in varuh

Jezusa Kristusa in svete Cerkve,

prosi za nas grešnike.

Izprosi nam od Boga Božjo modrost,

zdaj in ob naši smrtni uri. Amen!

(Molitev napisal sv.L.Maria Grognon de Monfort in

dopolnil Edson po naročilu Jezusa v prikazovanju 7.1. 2008

 

Iz Edsonovih zapisov (29.03.2003)

 

 

Iz Edsonovih zapisov

Medtem ko sem zjutraj molil k svetemu Jožefu, se mi je ta prikazal v vsej svoji lepoti, in mi pokazal svoje Prečisto Srce. Prikazal se mi je ravno med molitvijo »Pozdravljen, Sveti Jožef«, ki jo že nekaj časa molim njemu v čast. Pogledal me je, se toplo nasmehnil, in mi dal naslednje sporočilo:

»Razširi to molitev med vse ljudi. Gospod želi, da bi bilo po njej moje ime bolj poznano in ljubljeno. Obenem obljublja, da želi podeliti veliko milosti tistim, ki me bodo z njo častili. Kdor bo molil to molitev, bo deležen številnih nebeških milosti. Po tej molitvi bom bolj pogosto priprošnjik vsega sveta in bom lahko po svojem Srcu, ki bo ljubljeno in počaščeno, podelil številne milosti grešnikom, ki potrebujejo božjo pomoč. Pomembno je, da to molitev vsi poznajo. Naj pride v vsak kraj, dokler ne bodo po njej vsi deležni božje Dobrote. To je Njegova presveta volja in jaz jo ta trenutek razodevam tebi …« (29. marec 2002).

 

Globoko sem se zahvalil Bogu, da me je izbral za to, da bo po meni predstavil svetu Prečisto Srce svetega Jožefa. Spoznal sem, da obstaja šest načinov češčenja Srca sv. Jožefa.

 

Ko je dejal te besede me je Sv.Jožef blagoslovil in iz njegovega Prečistega Srca je izlil žarke zlate žarke luči, ki so bili usmerjeni name in preplavilo vse moje bitjo, ter pustili v mojem srcu neizmerno veselje in mir. Čutil sem se popolnoma potopljen v Božjo prisotnost in razumel sem tolike stvari, ki so mi bile razkrite o svojem srcu, ki se nanašajo na to pobožnost in moje prihodnje življenje za moje poslanstvo.  Jaz nisem vreden tako velikih milosti. Globoko sem se zahvalil Bogu, da me je izbral, da bo po meni predstavil  svetu Prečisto Srce Sv. Jožefa. Kdo sem jaz za tako poslanstvo? Nihče in želim ostati nihče, da bi Bog mogel storiti vse!

 

  1. Podoba Njegovega Prečistega Srca, predstavljena ob prikazanju 25. decembra 1996, ko Jezus in Naša Gospa razodeneta svetu Srce sv. Jožefa.

 

  1. Praznik Prečistega Srca sv. Jožefa, je na željo Jezusa ob prikazanju 6. junija 1997, na praznik njegovega Svetega Srca: »Želim, da se prvo sredo po prazniku mojega Svetega Srca in Brezmadežnega Srca Marijinega postavi za praznik Prečistega Srca sv. Jožefa.«

 

  1. Rožni venec sedmih žalosti in radosti Sv. Jožefa naj se moli z molitvijo, ki jo je ob prikazanju (29. marca 2002) priporočil sam sv. Jožef, dokler ne bomo uživali sadov njegove priprošnje, sklicujoč se na njegovo presveto in mogočno ime, ki vzbuja strah peklu in razžene hudobne duhove, kot je povedal Jezus v enem od svojih prikazovanj.

 

  1. Škapulir sv. Jožefa, predstavljen ob prikazovanjih – prvič 14 julija 2000 v cerkvi karmelske Matere Božje v Aylesfordu v Angliji,(kjer se je Presveta Devica prikazala Simonu Stocku in mu predstavila škapulir)  -drugič pa v mestu Sciacca v italijanski pokrajini Agrigento, 16. julija 2001, na praznik karmelske Matere Božje. Škapulir je znamenje varstva in zvestobe Srcu sv. Jožefa, kateri nas želi pripeljati k Bogu in svetosti, opozarjajoč predvsem na svoje kreposti: čistost, poslušnost, molk in ponižnost, ter vzbuditi v nas gorečnost vere in ljubezni do Jezusa in Device Marije. Tiste, ki bodo nosili ta škapulir, bo sv Jožef ščitil kot svojo last in bodo po njegovem Prečistem  Srcu prejeli mnogotere milosti.

 

  1. Širjenje pobožnosti češčenja Srca sv. Jožefa, ki naj jo spremljajo dobra dela usmiljenja in pomoč potrebnim, še posebej bolnim in umirajočim, kot je želel sv. Jožef v svojih obljubah marca leta 1998.

 

  1. Prve srede v mesecu naj pridejo v zavest kot dnevi posebnih milosti, ko sv. Jožef razpošilja neizmerne vire izrednih milosti vsem, ki se zatečejo k njegovi priprošnji s češčenjem njegovega Prečistega Srca. Že Jezus je obljubil, da bodo ti častilci dosegli veliko slavo v nebesih – milost, ki je ne bodo deležni tisti, ki ga ne bodo častili kot je naročil.

 

»Naj bo Gospod vedno slavljen, počaščen in ljubljen!«

 

POSVETITEV SLOVENSKIH DRUŽIN SVETIM SRCEM MARIJINO SPOROČILO NA BREZJAH 5.1.2015

 

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in želim vas sprejeti v svoje Brezmadežno Srce. Tu, notri v mojem Srcu spreminjam vaša srca kot Bog želi, jih napolnjujem z ljubeznijo in zaupanjem.

Prepustite se mojim rokam in vas bom vodila k Jezusu. Tu sem, da vas učim pripadati Bogu. Jaz sem tu, da vam dam nekaj moje materinske ljubezni, da se vaše duše napolnijo z lučjo, močjo in pogumom.

Ne bojte se preizkušenj življenja in težav. Kadar začutite težo in utrujenost nad seboj me kličite in jaz vas bom dvignila da boste sledili svoji poti ki vas vodi k Bogu.

Ne pozabite, da je molitev sredstvo po katerem se približate mojemu Materinskemu Srcu.

Ne pozabite mojega rožnega venca. Rožni venec je molitev, ki vas združuje z mojim Brezmadežnim Srcem.

Rožni venec je molitev, ki vam daje potrebne moči za premagovanje zla.

Bog daje danes vsem vam in vsemu svetu svoj blagoslov. Hvala, da ste poslušali moje povabilo k molitvi.

Bog sprejema družine v Sloveniji v svoje Božje Srce.

Naredite, da bodo družine z njihovo posvetitvijo čim hitreje je mogoče vstopile v naša Presveta Srca. Kadar se družine nam posvetijo, velika luč jih razsvetljuje in osvobaja tolikega telesnega in duhovnega zla in pritegnejo nase usmiljeni Božji pogled.

Družine, ki se izročijo našim Srcem bodo svetilnik luči za  tolike druge družine, ki potrebujejo Božjo ljubezen in milost.

Satanovo kraljestvo teme se je v Sloveniji streslo, po plamenu ljubezni naših treh združenih Svetih Src. Naj se ta plamen razširja vedno bolj na mnoge družine in Bog bo imel usmiljenje s Slovenijo in jo bo napolnjeval z milostjo svojega Božjega Duha.

Hvala za vaše darovanje in predanost temu delu ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!