JEZUSOVO SPOROČILO EDSONU GLAUBER 16.07.2013 – Vigolo

JEZUSOVO SPOROČILO EDSONU GLAUBER 16.07.2013 – Vigolo
Praznik Karmela in škapulir svetega Jožefa
Jezus
Sof 3,16-17 16 Tisti dan bodo rekli prestolnici Jeruzalem:
»Ne boj se, Sion,
naj ti roke ne omahujejo!
17 Gospod, tvoj Bog, je v tvoji sredi,
tvoj močni rešitelj.
Veselí se nad teboj v radosti,
nemí v svoji ljubezni,
vriska nad teboj v prepevanju.«
Sveta družina me je 16. julija 2001 v cerkvi Fatima v Sciacci prosila, naj naredim
škapulir svetega Jožefa. Minilo je že veliko let in Gospod še naprej podeljuje velike
milosti tistim, ki ga nosijo z vero in ljubeznijo.
Moj mir z vami!
Otroci moji, spet sem tu, da vas sprejmem v svoje srce. Ponovno vas prosim, da molite za sveto Cerkev in duhovnike.
Duhovniki padejo, ker poslušajo satana, ki se približuje
uničuje njihove duše. Prebudite se, otroci moji, združite se v molitvi in posredujte za duhovnike!
Po njih lahko ozdravim rane vaših duš in vam podarim mir, ki ga potrebujete.
Duhovniki, ne padajte! Dvignite se! Čas je, da se dvignete in pridete k mojemu Srcu, kjer boste črpali moč da
premagate svet, meso in hudiča. Verjemi, verjemi! Brez vere ne moreš iti
naprej. Hočem vero, živo in živeto vero, a da bi jo imeli, se moraš približati
molitvi, molitvi, ki vas jo bo moja blažena mati naučila in vam jo pokazala po svojih
rožni venec. Mnogi ne ljubijo in ne molijo k moji Materi, zato ne morejo vztrajati na
poti spreobrnjenja in svetosti, ki vodi v nebesa. Sprejmite mojo ljubezen in ljubezen
moje svete Matere in hodili boste po svetu z mojim blagoslovom in mojo lučjo.
Zaupajte se varstvu svetega Jožefa. On vas bo branil in vam pomagal, da mi boste zvesti. Dal sem vam
veliko milost, otroci moji, škapulir mojega očeta Jožefa: znamenje varstva, zaščite in
milost in blagoslov naših najsvetejših src. Ta škapulir je dar za duše
ki ljubijo Boga, in milost, ki jim zelo pomaga, da ostanejo zvesti sveti poti, ki vodi v nebesa.
Tisti, ki uporabljajo in nosijo škapulir mojega očeta Jožefa, se ne bodo srečali z mojo
pravičnostjo ob njihovi smrti, ampak moje usmiljenje. Sprejmite ta škapulir z ljubeznijo in
ga čim prej razširite za rešitev mnogih duš. Molite, molite, molite in
srečali boste moje usmiljeno obličje, ki vam bo zasijalo. Vse vas blagoslavljam v imenu
Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!
Ps 80:8 8 O Bog nad vojskami, spreobrni nas,
razjasni svoje obličje, da bomo rešeni.

 

FRANCIJA – PROVANSA – COTIGNAC – KRAJ, KJER SE JE SVETI JOŽEF PRIKAZAL PASTIRJU

 

Kjer se je sveti Jožef prikazal in spregovoril pastirju Gaspard Ricard d’Etienne

Nazadnje Posodobljeno: 28.10.2021 / 07:56
Kjer se je sveti Jožef prikazal in spregovoril
Kip sv. Jožefa v Cotignacu FOTO: LautreMarc
Marijinih prikazovanj po svetu, tudi takšnih, ki jih je priznala Cerkev, je za dolg seznam. Drugače je s svetim Jožefom. Ta že pregovorno skrit in tih svetnik se je v zgodovini krščanstva le redko prikazal; njegove tovrstne »obiske« lahko preštejemo na prste ene roke.

Cotignac, eden izmed krajev njegovih prikazovanj, leži na jugovzhodu Francije. Nekoliko odmaknjeno naselje z dva tisoč prebivalci množice, ki počitnikujejo na Azurni obali, tudi zaobidejo, čeprav je že zaradi svoje slikovitosti vreden obiska. Nad krajem se pnejo 80-metrske skalne pečine, skozenj pa teče rečica Cassole, ki se zunaj naselja spremeni v desetmetrski slap.

 Možje pri sv. Jožefu v Cotignacu FOTO: LautreMarc

Pastir brez vode 

Provansalsko vas je Jožef iz Nazareta, Marijin mož in Jezusov varuh, obiskal 7. junija 1660, na vroč predpoletni dan. Mladi pastir Gaspard Ricard d’Etienne je na pobočju Bessillon nad vasjo kot običajno pazil čredo ovac. Te so komajda našle kaj sveže trave, vse je bilo suho od vročine, le brinje in grmičevje je ponujalo nekaj hrane. Pastirjeva čutara je bila že dolgo prazna; skupaj z ovcami se je pomikal po pobočju, da bi prišel do sence in vode. 22-letnika je zajela slabost in padel je po tleh. Huda žeja in neznosna vročina sta ga povsem izčrpali in menil je, da je prišla njegova zadnja ura.

 V Cotignac, slikovito mestece sredi vinogradov, oljk in sredozemskega rastja v Provansi, se v letu svetega Jožefa stekajo množice romarjev FOTO: AFP

V tistem hipu je predenj stopil visok mož krepke postave in blagega glasu. Tujec se je v provansalskem narečju predstavil z besedami: »Jožef sem.« Potem je pokazal na skalo v bližini in rekel: »Dvigni to skalo in našel boš pijačo.« Pastir mu je odvrnil, da ne bo zmogel, saj da je veliko pretežka. Neznanec ga je še enkrat spodbudil: »Dvigni to skalo in lahko boš pil.« Gaspard je z zadnjimi močmi vstal in že pri prvem poskusu privzdignil skalo. Pod njo je žuborela voda.

Dvigni to skalo in našel boš pijačo.

»Sveti Jožef je bil tu« 

Ko se je pastir zahvalil tujcu, je ta že izginil. Ker mu v vasi nihče ni hotel verjeti, je zahteval, da mu sledijo na kraj. Izvir vode je med vaščani, ki so te puste kraje dobro poznali, vzbudil nemalo začudenja, pa tudi to, da je skalo, ki jim jo je pokazal Gaspard, lahko s skupnimi močmi premaknilo šele osem mož.

»Sveti Jožef je bil tu in mi je dal moč,« je odvrnil pastir. Ker se je voda kmalu izkazala za zdravilno, je Cotignac obiskovalo vedno več romarjev in ozdravljenja so se množila. Češčenje sv. Jožefa se je razširilo tudi zunaj Provanse. 9. avgusta 1660 so krajevne civilne oblasti dale zgraditi kapelo v čast sv. Jožefu, škof v Fréjusu pa je že leto zatem uradno priznal prikazanje sv. Jožefa v Cotignacu in odobril njegovo češčenje. Kralj Ludvik XIV. pa je še istega leta posvetil Francijo sv. Jožefu, poglavarju svete družine. Bossuet je takrat zapisal, da »si Jožef zasluži najvišje časti, ker nikoli ni bil deležen časti« in da »Cerkev nima ničesar vidnejšega, ker nima ničesar bolj skritega«.

 Izvir sv. Jožefa FOTO: Guillaume de Germain 

S prikazanjem svetega Jožefa je Cotignac postal romarski kraj, ki mu v Cerkvi ni para: tam se je prikazala vsa sveta družina. Stoletje pred tem, leta 1519, je tam namreč drvarja po imenu Jean de la Baume obiskala Marija z Detetom Jezusom v naročju. In še po nečem izstopa Cotignac. Kot nam je v pogovoru povedal brat Hubert-Marie de Bazelaire, rektor tamkajšnjega svetišča, se je sveti Jožef res prikazal še nekajkrat drugod (v Kaliszu na Poljskem, Knocku na Irskem, pri Naši Gospe du Laus v Franciji, Itapirangi v Braziliji), a v drugih krajih menda ni dejal ničesar. V Cotignacu pa je »velikan tišine« spregovoril in povedal pomemben stavek: »Dvigni to skalo in boš pil.«

Pogosta uslišanja parov brez otrok 

V teh besedah se, kot pravi br. Hubert-Marie, skriva simbolni pomen: Kamen svojega srca, ki preprečuje vodi, da bi prišla na plan, odstrani in sprejmi meseno srce; tako boš lahko pil pri izviru milosti. Sveti Jožef se je prikazal pastirju – in pastirji so bili tako kot varuh svete družine priča Jezusovemu rojstvu, učlovečenju. Veliko družinskih očetov, duhovnikov, torej pastirjev svojih družin, župnij … prihaja v Cotignac in pri sv. Jožefu najdejo spodbudo, oporo, zgled, pripoveduje rektor. Prikazovanje sv. Jožefa se zgodovinsko umešča v čas hudega janzenizma, ki je iz krščanstva naredil nekaj zelo elitističnega, moralizirajočega, oddaljenega od vsakdanjega življenja, pravi br. Hubert-Marie. »Jožef pa nas je prišel spomnit, da je svetost najprej v običajnem, vsakdanjem življenju, kakršnega je živel v Nazaretu.«

Jožef nas je prišel spomnit, da je svetost najprej v običajnem, vsakdanjem življenju, kakršnega je živel v Nazaretu.

V tem provansalskem kraju romarji običajno najprej obiščejo cerkvico sv. Jožefa na pobočju Bessillon nad naseljem, zatem pa še svetišče Naše Gospe milosti tri kilometre niže. Na nazareškega svetnika se obračajo s prošnjami, povezanimi z delom, iskanjem hiše ali stanovanja. Pogosto prosijo za svoje družine, pare. Na Jožefa in vso sveto družino se obračajo pari, ki ne morejo imeti otrok. To je povezano s še dvema Marijinima prikazanjema avguštinskemu bratu Fiakru leta 1637 v Parizu. Ta je molil, da bi se kraljevskemu paru po 23 letih brez otrok vendarle rodil naslednik, in Marija mu je naročila, naj kraljica da opraviti tri rožnovenske devetdnevnice, eno od teh v Cotignacu.

 Cerkev Naše Gospe milosti FOTO: Guillaume de Germain 

Ludvik XIII. in Ana Avstrijska sta bila uslišana z rojstvom sina, poznejšega kralja Ludvika XIV. Kot pravi rektor svetišča, so pari še danes uslišani z rojstvom ali možnostjo posvojitve. Spet drugi prejmejo milost molitve, vrnitve k izvirom vere, sprave, miru in tolažbe, pa tudi milost, tako značilno za nazareškega svetnika, to je zaupanje v Božjo previdnost. »Ta kraj leži v Sredozemlju, tu so oljke, vinogradi, in zelo spominja na Nazaret,« pripoveduje rektor. Tako kot v galilejski vasici tudi tu Marija v naročju drži Jezusa. »Kot bi nam hotela reči, da se je treba naučiti biti odvisen od nje, kot je tudi Jezus hotel biti odvisen od svoje matere,« pravi rektor svetišča.

Laiki organizirajo romanja 

Vsako leto se v Cotignac zvrsti več velikih romanj. Peš romarji, ki po Provansi, deželi, ki je po rektorjevih besedah s svojo pokrajino in podnebjem več kot primerna za romanja, največkrat hodijo dva ali tri dni, na koncu v skladu z Marijino prošnjo romanje končajo v procesiji. Med drugim marca na praznik sv. Jožefa in na soboto po prazniku, maja sta romanji mater in očetov (vsakokrat se jih udeleži med 1500 in 2000) ter romanje na Marijino vnebovzetje, dan, ko je Ludvik XIII. Francijo posvetil Mariji. Tja poromajo še druge skupine: stari starši, pari, ki ne morejo imeti otrok, samski … V Cotignacu v povprečju naštejejo okoli 80.000 romarjev letno.

Vsako leto se v Cotignac zvrsti več velikih romanj.

Še posebej br. Hubertu-Marieju čudenje vzbuja zavzetost laikov za organizacijo tovrstnih romanj. »Sam kot rektor ne organiziram nobenega velikega romanja. Laiki, očetje in matere, ki hodijo v službe in delujejo v svetu, so zelo dejavni pri evangelizaciji, to je nekaj neverjetnega,« pravi in spomni na sv. Jožefa, »prvega angažiranega krščanskega laika«. Dodaja, da je zanj to vir upanja.

Od Pariza do Cotignaca 

Letošnje leto, posvečeno sv. Jožefu, je po rektorjevih besedah izjemno, saj varuh svete družine v letu, posvečenem njemu, priteguje mnoge. Različna katoliška gibanja in mediji so denimo skupaj organizirali »veliko romanje« od Pariza do Cotignaca, na katerem je svetnik v družbi vedno novih romarjev skozi vasi in mesta prepotoval več kot 800 kilometrov. Sveti Jožef je pritegoval pozornost: »Nekateri so se celo z avtom ustavili in prišli opazovat njegov kip. To je bilo nepričakovano in zelo močno,« je za La Croix povedala sestra Caritas, ki je prehodila celotno pot.

Čudovito videti polno romarjev, ki letos odkrivajo sv. Jožefa kot očeta.

Arnaud Bouthéon, Kolumbov vitez in oče petih otrok, glavni organizator romanja, ki meni, da je poklicanost očeta zaščititi in vlivati zaupanje – oboje najde pri sv. Jožefu in v bratstvu romarjev, ki se vsak zaveda svoje nepopolnosti –, je prepričan, da je zaklad vere treba deliti z drugimi. Denimo z drznimi projekti, kakršen je to veliko romanje, ter veselim in ponižnim življenjskim slogom, značilnim za sv. Jožefa.

Kot pravi rektor svetišča, je čudovito videti polno romarjev, ki letos odkrivajo sv. Jožefa kot očeta. »Imel je edinstven privilegij, da je trideset let preživel z Odrešenikom sveta in Božjo Materjo. Tako nas uči, da je krščansko življenje nekaj preprostega – živeti z Jezusom in Marijo.«

 

DANES 27. OKTOBER – PRAZNUJEMO ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA IN EDSONA GLAUBER

 

DANES 27. OKTOBER – PRAZNUJEMO 2053. ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA IN 50. ROJSTNI DAN EDSONA GLAUBER

27.10. SPOMIN NA ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA IN EDSONOV ROJSTNI DAN

Sv. Jožef je Edsonu razodel datum svojega rojstva, ki je 27. oktober. Istega dne ima tudi Edson rojstni dan. To razkritje je Edsonu dalo pogum za še bolj goreče sprejetje poslanstva.

DRAGI SVETI JOŽEF, VSE NAJBOLJŠE OB 2052 ROJSTNEM DNEVU.

VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI DRAGI BRAT IN PRIJATELJ EDSON.

PROSITA, DA SE Z VSO MOČJO IZPOLNJUJE OBLJUBA, KI JO JE JEZUS  DAL V STIČNI 23.6.2013

Jezus Edsonu:

…” Tukaj si danes videl prižgati plamen ljubezni naših treh svetih Src v svetu in ta sveti in čisti ogenj se bo razširil vsepovsod ter uničil Satanovo kraljestvo teme. Mnoge duše bodo sprejele Božji klic in izpolnjevale Božjo voljo.

Zahvaljujem se vsem duhovnikom, ki so se posvetili našim presvetim Srcem in ki niso gledali na naporom da bi se vse to zgodilo. Njim pravim, da bodo svetili v slavi mojega kraljestva za vso večnost. To je moja velika obljuba v sedanjih časih…”

EDSON POVE: V Božjem spoznanju sem razumel, da bo Jezus dal milost vsem škofom in duhovnikom, da se bodo osebno posvetili združenim svetim trem Srcem. Zavzamejo naj se za razširjanje te pobožnosti ljubezni v svoji škofiji, v svoji župniji v družinah in vsemu človeštvo….. ZA REŠITEV MNOGIH DUŠ

ŠE JE ČAS, DUHOVNIKI, REDOVNIKI, REDOVNICE, ŠKOFJE – OSEBNO SE POSVETITE SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN SV. JOŽEFA, DA BI V SVOJEM POSLANSTVU REŠILI MNOGO DUŠ POGUBLJENJA.

27. oktober 2020 – Sporočilo svetega Jožefa Edsonu Glauberju, Manaus-AM, Brazilija

27. oktober 2020 – Sporočilo svetega Jožefa Edsonu Glauberju, Manaus-AM, Brazilija
Jožefov rojstni dan

Sveti Jožef je prišel z otrokom Jezusom. Okoli njih je bilo veliko angelov. Sveti Jožef je blagoslovil vsakega od nas in naše družine. Danes je na poseben način blagoslovil Sveto Cerkev, ki zelo potrebuje njegovo varstvo. Dal nam je to sporočilo:

Mir vašemu srcu!
Moj sin, prihajam iz nebes s svojim Sinom Jezusom, da bi blagoslovil vse človeštvo, človeštvo, ki je pozabilo Boga in ga ne ljubi več.

Bog vas kliče k spreobrnjenju, vendar ga mnogi nočejo slišati. Mnogi nočejo sprejeti Božje ljubezni,
se pustijo zaslepiti Satanu, ki jih odvrne od njegove svete poti, da bi sledili prevaram in grehom
sveta.
Moj sin, povej vsem, naj se čim prej približajo mojemu Najčistejšemu srcu. Moje srce bo
strelovod proti Božji pravičnosti, ki bo hudo udarila po nehvaležnih grešnikih. Moje srce
vas bo varovalo v najtežjih trenutkih, ki bodo kmalu nastopili v Cerkvi in svetu.
Neposlušni ljudje bodo zelo trpeli, ker so gluhi in ne poslušajo, kaj jim govori Bog.
Bog ne ljubi neposlušnosti. Bog ne ljubi greha. Spremenite svoja življenja, kajti zelo kmalu bo Sveta Cerkev  kruto ranjena in velik bo obup uboge zapuščene in ranjene črede.

Molite, molite, veliko molite in Bog se bo usmilil vsakega od vas in vsega sveta.

Blagoslavljam vse; v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER, DNE 3. 06. 2012 – Marseille – Francija 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER, DNE 3. 06. 2012 – Marseille – Francija
Danes se je pojavila Sveta družina. Oblečeni so bili v zlate tunike, ker je bil praznik Svete Trojice.
Sveti Jožef je v naročju držal dete Jezusa, Devica Marija pa je bila na
njegovi desni strani.  Dala nam je naslednje sporočilo:
Mir z vami!
Otroci moji, Jezus, sveti Jožef in jaz smo tu pred vami, da vas blagoslovimo in sprejmemo vaše družine v naša Najsvetejša Srca
Slavite sveto Gospodovo ime. Dajte slavo Bogu in se mu zahvaljujte za njegovo veliko ljubezen in usmiljenje.
Moji otroci, vedno molite z večjo vero in ljubeznijo.  Bog si želi spreobrnjenje človeštva, vendar je veliko mojih otrok ne posluša mojih sporočil in delajo strašne grehe.
Bog podeljuje veliko milosti v Franciji, vendar mnogi še vedno nimajo vere, ker se pustijo preslepiti Satanu in stvarem tega sveta.
Otroci moji, zbudite se! Satan želi uničiti vaše družine.
Ne pustite se mu preslepiti. Borite se proti vsemu zlu in bodite Božji možje in žene. Odprite svoja srca in se pokesajte za svoje grehe.
To je ura spremembe življenja.
Odprite svoja srca. Odprite svoja srca. Odprite svoja srca in našli boste mir in Božjo ljubezen.
Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen.
Otrok Jezus je v rokah držal velik šopek vrtnic, ki so predstavljale milosti. Dal jih je svetemu Jožefu, da bi jih razdelil tistim, ki so si jih želeli.Sveti Jožef je vrtnice razdelil vsem, ki so bili v cerkvi.

Jožef nam je posredoval naslednje sporočilo:

“Blagoslavljam vaše družine in vam po naročilu svojega Sina Jezusa podeljujem milosti mojega Prečistega Srca. Moje srce je odprto, vzemite  iz njega vse milosti.
Jezus želi, da bi so Francozi  ljudje vere in molitve. Prosite me za pomoč in bodite predani mojemu Srcu in Bog vam bo podelil velike milosti.

  Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

MOLITEV K ANGELU VARUHU

VERA

Verujem v Boga Očeta Vsemogočnega, Stvarnika nebes in zemlje. In v Jezusa Kristusa, Sina njegovega edinega, Gospoda našega; ki je bil spočet od Svetega Duha, rojen iz Marije Device; trpel pod Poncijem Pilatom, križan bil, umrl in bil v grob položen; šel pred pekel, tretji dan od mrtvih vstal; šel v nebesa; sedi na desnici Boga Očeta vsemogočnega; od ondod bo prišel sodit žive in mrtve. Verujem v Svetega Duha; sveto katoliško Cerkev, občestvo svetnikov; odpuščanje grehov; vstajenje mesa in večno življenje. Amen.

OČE NAŠ,

Oče naš, ki si v nebesih, posvečeno bodi tvoje ime, pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v nebesih tako na zemlji.

Daj nam danes naš vsakdanji kruh in odpusti nam naše dolge, kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom, in ne vpelji nas v skušnjavo, temveč reši nas hudega. Amen.

MOLITEV SVETEGA ANGELA VARUHA (molite 19X)

Sveti angel varuh moj, varuj me v vseh skušnjavah in preizkušnjah tega življenja, še posebej ob uri moje smrti, in ne zapusti me, dokler me ne popelješ v navzočnost mojega Stvarnika v dvorih večne sreče. Amen.

O sveti angel varuh moj, ki me je tebi Bog dodelil, da me usmerjaš in varuješ – vodi me.

 ZAKLJUČNA MOLITEV

Slava Očetu, Sinu in Svetemu Duhu, kakor je bilo v začetku tako zdaj in vselej in vekomaj. Amen.

O sladko Srce Jezusovo, bodi naše rešenje. Podari mir vsemu svetu, še    posebej tej državi. Spreobrni grNaša Mati, varuj nas s svojim Brezmadežnim Srcem. Amen.

ešnike, daj, da najdejo pot, ki vodi k  Tebi.

O Marija brez madeža spočeta, prosi  za nas, ki se k Tebi zatekamo.

O naša Gospa iz Rosalesa – Brezmadežno spočetje, prosi za nas.

POZDRAVLJENA, KRALJICA, mati usmiljenja,
življenje, veselje in upanje naše, pozdravljena!
K tebi vpijemo izgnani Evini otroci,
k tebi zdihujemo, žalostni in objokani v tej solzni dolini.
Obrni torej, naša pomočnica, svoje milostljive oči v nas
in pokaži nam po tem izgnanstvu Jezusa, blagoslovljeni sad svojega telesa.
O milostljiva, o dobrotljiva, o sladka Devica Marija!

Prosi za nas sveta Božja Porodnica, da postanemo vredni obljub Kristusovih. Amen.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.01.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.01.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in vam podelim mir. Bodite od mojega Sina Jezusa, ki je resnični in popoln mir. Odprite svoja srca ljubezni mojega Sina, ker njegova ljubezen ozdravlja vaša srca in da moč vašim dušam, da pričujete moja sporočila svojim bratom z novim namenom.

Moji otroci, kličem vas še enkrat k Bogu, kajti mnogi moji sinovi ne slišijo mojega klica in niso poslušni mojim klicem.

Spremenite življenje in sprejmite sklep, da boste popravili svoja napačna stališča, zapustili grešno življenje in vse kar ne razveseljuje Srce mojega Sina.

Ne obupujte. Ne bodite žalostni. Sem vaša Mati in sem tu, da potolažim vaša srca, da bi veselje in mir kraljevala v vaših življenjih. Storite vse, da bi živeli moja sporočila, tako kot se jaz popolnoma razdajam za odrešenje vaših duš in vaših družin.

Naj molitev rožnega venca nikoli ne manjka v vaših domovih. Dovolite mi, da velikokrat prisluhnem Zdravim Marijam, ki se molijo v vaših domovih z veliko ljubeznijo in veliko vero.

Ljubim vas, moji ljubljeni otroci, neizmerno vas ljubim in blagoslavljam z vso ljubeznijo mojega Brezmadežnega Srca.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER -Vigolo (BG, IT), 8. januar 2007

s

Prva slika prikazanja Naše Gospe v Itapirangi Edsonu

SPOROČILO NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER -Vigolo (BG, IT), 8. januar 2007

Mir z vami!

Dragi moji otroci, danes se spuščam iz nebes, da bi vas z vso svojo materinsko ljubeznijo in s svojim Srcem v rokah prosila: globoko molite za spreobrnjenje svojih bratov in sester, ker se mnogi pustijo voditi duhu zla in tako se na svetu dogaja veliko zla. Bog želi rešiti veliko število duš pred veliko katastrofo in nevarnostjo. Molite, otroci moji, sicer bo umrlo na tisoče ljudi, jaz pa bom ostala s svojim srcem v tesnobi zaradi tega, kar se bo zgodilo tukaj v Italiji in drugod po svetu. Ljudje, ki jih vodi hudič, se bodo delovali in se maščevali ter mnogim mojim otrokom prinesli trpljenje in smrt. Prosite za luč in milost Svetega Duha za vse človeštvo, da bi sprejelo sporočilo mojega Gospoda in njegove božanske ljubezni. Danes vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom in vam sporočam, da bom varovala vse, ki se bodo izročili v moje roke in se posvetili mojemu Brezmadežnemu Srcu.

Blagoslavljam vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!…Na koncu bo zmagalo moje brezmadežno Srce!

 

ČUDODELNA SVETINJA – 27. november

ČUDODELNA SVETINJA – 27.november

27. oktober je rojstni dan sv. Jožefa, kot je Jožef razkril Edsonu Glauber. Dan prej bomo zaključili 30 dnevnico ali Plašč svetega Jožefa s prošnjo za velike milosti za naše družine.

28. oktobra bomo začeli 30 dnevno molitev za milosti po Čudodelni svetinji, ki jih je Marija obljubila vidkinji Katerini Laboure (priznano od Cerkve). Prosili bomo za vse, ki imajo posledice po Covidu ali cepljenju, za olajšanje težav ali popolno izničenje posledic.

Ni od nas odvisno kaj hočemo, ampak od Božje milosti, ki jih Marija izproša tistim, ki se k Njej zatekajo.

MARIJA BREZ MADEŽA SPOČETA, PROSI ZA NAS, KI SE K TEBI ZATEKAMO.

»Vi ste luč sveta. Mesto, ki stoji na gori, se ne more skriti.« (Mt 5,14)

»Takó naj vaša luč sveti pred ljudmi, da bodo videli vaša dobra dela in slavili vašega Očeta, ki je v nebesih.« (Mt 5, 16)

»Razumni se bodo lesketali kakor sijaj neba. Ti, ki so mnoge pripeljali do pravičnosti, pa bodo kakor zvezde za vso večnost.« (Dan 12, 3)