LAŽNI PREROKI EZK 13,1-9 + 5Mz 1-6

 

 

1Vso besedo, ki vam jo zapovedujem, vestno izpolnjujte; ničesar ji ne dodajaj in ničesar ji ne odvzemaj!

2Če v tvoji sredi vstane prerok ali sanjavec sanj in ti napove znamenje ali čudež 3in se znamenje ali čudež, o katerem je govoril, zgodi, pa reče: »Pojdimo za drugimi bogovi, ki jih ne poznaš, in jim služimo!« 4ne poslušaj besed tega preroka ali tega sanjavca sanj! Kajti Gospod, vaš Bog, vas preizkuša, da bi spoznal, ali ljubite Gospoda, svojega Boga, z vsem srcem in z vso dušo. 5Za Gospodom, svojim Bogom, hôdite in njega se bojte; njegove zapovedi izpolnjujte, njegov glas poslušajte, njemu služite in njega se držite;  Hotel te je odvrniti s poti, po kateri ti je Gospod, tvoj Bog, zapovedal hoditi; tako boš iztrebil zlo iz svoje srede. (5Mz 1-6)

 

 

1Zgodila se mi je Gospodova beseda, rekoč: 2Sin človekov, prerokuj proti Izraelovim prerokom, ki prerokujejo! Reci tem, ki prerokujejo iz svoje glave: Čujte Gospodovo besedo! 3Tako govori Gospod Bog: Gorje neumnim prerokom, ki sledijo svojemu duhu in ničesar ne vidijo! 4Kakor šakali v razvalinah so tvoji preroki, Izrael. 5Niste se povzpeli do preloma ne zidali zidu za Izraelovo hišo, da bi trdno stala v boju na Gospodov dan. 6Prevaro gledajo in laž vedežujejo. Pravijo: »Gospod govori,« čeprav jih Gospod ni poslal. Vendar čakajo, da bo uresničil njihovo besedo. 7Mar niste gledali varljivih videnj in pripovedovali lažnih vedeževanj, ko ste pravili: »Gospod govori,« čeprav nisem govoril.

8Zato tako govori Gospod Bog: Ker govorite prevaro in gledate laž, glejte, sem proti vam, govori Gospod Bog. 9Moja roka bo proti prerokom, ki gledajo prevaro in vedežujejo laž. Ne bodo več v skupnosti mojega ljudstva in ne bodo vpisani v knjigo Izraelove hiše. Ne bodo prišli v Izraelovo deželo. Tako boste spoznali, da sem jaz Gospod Bog. (Ezk13,1-9)

DAN GOSPODOVE PRAVIČNOSTI

9Glej, dan Gospodov prihaja, poln je krutosti, togote in srdite jeze, da deželo spremeni v puščavo in iztrebi njene grešnike iz nje. 10Kajti zvezde neba in njegova ozvezdja ne bodo več dajala svoje svetlobe, sonce bo otemnelo že ob svojem vzhodu in luna ne bo več odsevala svoje svetlobe.  (Izaija  13:9,10)

4Vsa nebesna vojska bo izginila, nebo se bo zvilo kakor knjižni zvitek, vsa njegova vojska bo popadala, kakor pade listje s trte, kakor pade s smokve. 5Kajti na nebu se je opil moj meč, glej, spušča se nad Edóm, nad ljudstvo, ki sem ga z zakletvijo izročil sodbi.(Izaija 34:4,5)

28Zato se zemlja ogrne v žalost in zgoraj potemni nebo, zakaj govoril sem in sklenil, ne kesam se in ne odstopam od tega.« (Jeremija 4:28)

BOŽJA POMOČ PRAVIČNIM 24.08.2019

Ne pritožujte se nad KAMNI na poti lahko ti pomagajo premagati VELIKANA

 

Včasih te popelje po dolgi poti, ne da bi kaznoval, ampak da bi te pripravil.

 

 

Kajti sedemkrat pade pravični in spet vstane, krivični pa se spotikajo v hudobijo. (Pregovori 24,16)

 

Krivičnika bo usmrtila nesreča, sovražnike pravičnega bo zadela krivda. (Ps 34,22)

 

 

Iz šestih nadlog te bo rešil, v sedmi te ne bo zadelo nič hudega. (Job 5,19)

 

Povrni našim sosedom sedemkrat v naročje njihovo zasramovanje, s katerim so te sramotili, o Gospod. (Psalm 79,12)

 

Krivičnikov poslanec pada v hudobijo, glasnik resnice pa prinaša zdravje. (Pregovori 13,17)

 

Poglej, usliši me, Gospod moj Bog, razsvetli mi oči, sicer zaspim do smrti, sicer bo moj sovražnik rekel: »Premagal sem ga,« moji nasprotniki se bodo radovali, ker sem omahnil. (Psalm 13, 4-5)

 

 

 Vladarstvo in strah sta pri njem, ki dela mir na svojih višavah. (Psalm 25,2)

Naj se ne veselijo nad mano moji lažnivi nasprotniki, tisti, ki so me sovražili brez vzroka, naj si ne pomežikujejo. (Psalm 35,19)

Zares vate Gospod sem upal, ti boš uslišal, Gospod, moj Bog. Zakaj pravim:«Sicer se bodo veselili zaradi mene, ko mi noga omahne, se bodo šopirili nad mano« Ps 38, 16-17 

               

19Bojevali se bodo proti tebi, pa te ne bodo premagali, ker sem jaz s teboj, govori Gospod, da te rešujem.« (Jeremija 1, 19)

 

 

Vrzi svoje breme na Gospoda, on bo skrbel zate, nikoli ne bo dopustil, da bi pravični omahnil (Psalm 55,23)

 

Le k Bogu teži moja duša, da se pomiri, od njega je moja rešitev. Le on je moja sklala in moja rešitev, moja trdnjava: ne bom veliko omahoval. Doklej se boste zaganjali v človeka, ga morili, vi vsi, kakor nagnjeno steno, kakor zid, ki se maje? Da, posvetujejo se, da ga pahnejo z njegove višine, laž jim je v veselje. Z usti blagoslavljajo v svoji notranjosti pa preklinjajo. Le pri Bogu se umiri moja duša, kajti od njega je moje upanje. (Psalm 62:2-6)

 Zakaj na veke ne bo omahnil, za večen spomin bo pravični. (Psalm 112, 6)

 

 

3Nihče se ne bo uveljavil s krivico, korenina pravičnih pa se ne premakne. (Pregovori 12,3)

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.08.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes in vas neizmerno ljubim, vsak dan se bojujem za vašo srečo in večno življenje.

Ne oddaljite se od Boga, vašega Očeta, ne oddaljite se od molitve. Bog kliče človeštvo k spreobrnjenju in mnogi se malo zmenijo za njegove božje klice, ker so slepi od Satana, sužnji grehov sveta. Veliko molite, da boste zmogli premagati njegove napade in se osvoboditi njegovih pasti. Molitev vas osvobaja mnogega zla in vas vodi po Gospodovih poteh.

Ne dovolite si, da bi bili premagani. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Jaz sem tu, da vas vodim po varni poti, ki vodi v Raj.

Danes, mnogi moji otroci imajo svoje duše gnile v grehu, ker so šibki v veri in ne molijo. Oni so postali lahek plen Satana.

Moji otroci, molite in postite. Molite in postite. Molite in postite. Bog bo zmagal nad vsem zlom in ko bo njegov močni laket udaril človeštvo ne bo ničesar ostalo na nogah in nič ne bo kot prej.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam z mojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO JEZUSA EDSONU GLAUBER 15.08.2019 – MANAUS/AM

SPOROČILO JEZUSA EDSONU GLAUBER 15.08.2019 – Manaus-AM.

Potrpežljivost in ljubezen. Potrpežljivost in ljubezen. Potrpežljivost in ljubezen!…S potrpežljivostjo in ljubeznijo zmoreš vse, premagaš vse, dosežeš vse. Nauči se  vedno bolj, potapljati se v brezno moje ljubezni, glej in vstopaj v globine mojega Božjega srca. Tu se boš naučil vsega. To je tvoja šola ljubezni, učenec moj, ki ga tako imam rad. Bodi moj in se združi v ljubezni z mojim Srcem
Blagoslavljam te!

SPOROČILO JEZUSA 14.08.2019 – MANAUS/AM

 

SPOROČILO JEZUSA 14.08.2019 / Manaus-AM.

Dejal je: sin moj, 5Blagor krotkim, kajti deželo bodo podedovali. 11Ponižni pa bodo dedovali deželo, oživljali se bodo ob velikem miru. (Ps 37,11)

Naj bo tvoje srce krotko in ponižno kot moje Srce. Biti krotak ne pomeni pustiti drugim, da drugi dominirajo nad tapo in te tlačijo in da vse tiho sprejemaš; biti krotak pomeni biti pravičen in živeti pravičnost v Bogu, znati zaupati v Božje delovanje v tvojem življenju, vedeti, kako čakati nanj, čakati na Tistega, ki ti bo dal večno veselje in obilje miru. Jaz sem resnični mir tvoje duše in tisti, ki te je poklical in izbral, da ste moj glasnik pred vsemi ljudmi, tisti, ki nosi moje besede, ki zanika temo in greh, ki zdravi in osvobaja ranjena srca in nemirna  miru.

S svojimi sporočili zdravim rane mnogih src in napolnjujem  z ljubeznijo in upanjem srca v stiski. Zaupaj, moj sin, zaupaj v moje Srce in in nikoli ne boš zmeden, ker je moja ljubezen zvesta in resnična in ne zavaja nikogar. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.08.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.08.2019

Brezmadežna Mati je spet prišla iz nebes, da nas blagoslovi in nam da njen materinski poziv. Bila je lepa, veličastna pred nami, izžarevala je ljubezen na vse nas, njene sinove in hčere. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati in se ne naveličam klicati vas k Bogu in k spreobrnjenju. Moje Brezmadežno Srce je polno ljubezni, za vas otroci moji, in goreče želje za vaše večno zveličanje.

Nikoli ne pustite molitve rožnega venca ob strani ampak ga molite vedno bolj.

Bog me je poslal v Amazonijo, da vas naučim otroci moji, da vse vas naučim živeti po njegovih svetih poteh, poteh miru in ljubezni, ki vodijo v nebesa, skozi življenje samo-zatajevanja, molitve in mrtvičenja sebe, da bi živimo združeni s njegovim Srcem in Božjo ljubeznijo.

Otroci moji, časi postajajo vse bolj temni, ker mnogi moji otroci ne molijo in ne poslušajo mojih sporočil. Oni ne verujejo, da se morem prikazovati, verujejo pa lažem, ki jih učijo preko televizije.

Molite za spreobrnjenje človeštva, ki se je pustilo preslepiti od hudiča, ki hoče uničiti danes mnoge družine, da bi bila pregnana od njih Božja ljubezen.

Tu sem, da vas vodim po varni poti, ker je danes toliko poti, ki vam jih ponuja hudič in toliki je tistih, ki jim slepo sledijo.

Poslušajte me, ne oddaljite se od mojega materinskega Srca. Dnevno se posvetite Trem Svetim Srcem in nič vas ne bo oddaljilo od varne poti, ki vodi k Bogu.

Jaz vas ljubim in vas pokrivam s svojim materinskim plaščem. Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.08.2019 – MARIJIN 2035. ROJSTNI DAN!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.08.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes s svojim materinskim Srcem polnim ljubezni, da vas blagoslovim in podelim Božji mir.

Hvala otroci, da ste poslušali moje povabilo k molitvi. Sem tu, da vas varujem pred vsemi napakami in zlom, ki se širi v teh časih, zaradi src, ki so se pustila okužiti z grehom in s satanovo temo.

Ne pustite se prevarati. Besede in nauki mojega Sina Jezusa ne bodo mogli nikoli sprejeti greha. Besede mojega Sina osvobodijo duhovne slepote tolike duše. Ne dovolite, da bi se njegovi nauki spremenili zato, da bi ugajali ljudem, ki živijo v napakah in brez Božje luči.

Dela teme morajo biti objavljena in nikoli sprejeta.

Tu sem, da vam pomagam biti od Boga. Blagoslavljam vas z mojim materinskim blagoslovom in vam pravim, da vas ljubim in pokrivam s mojim Materinskim plaščem.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.08.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.08.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas še vedno kličem k Bogu, ker ne želim vašo nesrečo, ampak večno zveličanje vsakega izmed vas.

Ne izgubite vere in ne pustite se preslepiti napakam in iluzijam sveta. Ne oddaljite se od Gospodove poti. Bodite možje in žene vere.

Tisti, ki spolnjujejo voljo Božjo in so združeni z Gospodom po Sveti Evharistiji in z dnevno molitvijo, se nimajo česa bati.

Molite vedno bolj. Imejte pogum: Božje delo ne bo nikoli uničeno. Ljudje in njihova življenja minejo a Bog in njegova ljubezen ostane za vedno. Bojujte se z molitvijo in z vero, da ostanete vedno v resnici, na strani Boga.

Hudič uporablja osebe, da seje v svetu napake in laži, a njegove zvijače in dela teme bodo vedno razkrinkane in premagane z Gospodovo lučjo.

Ljubim vas in sem srečna zaradi vaše prisotnosti tu v tej noči. Hvala, da ste prišli. Dajem moj materinski blagoslov vam in vašim družinam. Dovolite, da Gospodova ljubezen živi v vaših srcih.

Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!