ITAPIRANGA 1. IN 2. MAREC 2020

Jutri, 1. in2. marca Edson roma v Itapirango, kjer vedno moli za nas in za naše družine!
Pridružujmo se temu romanju v duhu in z molitvijo.

Prosimo, da nikoli ne izgubimo vere !

Naj nas Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino in Prečisto Srce svetega Jožefa blagoslavljajo in prosijo pri Nebeškem Očetu obilje duhovnih in telesnih milosti.

NAJ VAS NIHČE NE VARA…….. 2 Tes 2, 3-14 – PRIHODNJI ČASI

 

BUDNI IN ČUJEČI – ZA PREMIŠLJEVANJE

…TREBA JE, DA SE UMAKNE ON, KI GA ZADRŽUJE …PREMIŠLJUJMO IN MOLIMO

 

Naj vas nihče ne vara na kakršen koli način. Kajti prej mora priti odpad in se razodeti človek nepostavnosti, sin pogube.

Ta se bo uprl in se povzdignil nad vse, kar se imenuje Bog ali uživa Božje čaščenje, tako da se bo celo usedel v Božje svetišče in se razkazoval, da je Bog.

Se ne spominjate, da sem vam pravil te reči, ko sem bil še pri vas?

Veste pa tudi, kaj ga zdaj zadržuje,
da se ne more razodeti pred časom.

Skrivnost nepostavnosti je namreč že na delu; treba je samo, da se umakne on, ki zadržuje.

In tedaj se bo razodel nepostavnež, ki ga bo Gospod Jezus usmrtil z dihom svojih ust in ga uničil z veličastjem svojega prihoda.

Nepostavnežev prihod bo v skladu s satanovim delovanjem in se bo kazal z vso močjo, z znamenji in lažnimi čudeži.

10 Z vsakovrstnim krivičnim zapeljevanjem se bo predstavljal tistim, ki gredo v pogubo, ker niso sprejeli ljubezni do resnice, da bi bili rešeni.

11 Zato jim Bog pošilja delovanje blodnjave, da verjamejo láži:

12 tako bodo obsojeni vsi, ki niso verjeli resnici, temveč so pritrjevali krivičnosti.

Izvoljeni za odrešenje

13 Mi pa se moramo zmeraj zahvaljevati Bogu za vas, od Gospoda ljubljeni bratje, ker vas je Bog izvolil, da s posvečenjem Duha in z vero v resnico postanete prvina odrešenja.

14 V to vas je tudi poklical po našem evangeliju, da bi prišli do slave našega Gospoda Jezusa Kristusa

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.02.2020

 

Zapomnite si moji otroci: vse v tem življenju mine in nič ni večno. Bojujte se za Raj, bojujte se za večno življenje ob mojem Sinu.

Molite, va bi mogli razumeti moje Materinske besede. Vi živite v časih preizkušenj, predno se bodo dogodili skrivnosti v svetu.

Molite za škofe, duhovnike, ki so brez Gospodove luči v njihovih življenjih in ne znajo biti vernikom  vzor vere in zaupanja v Boga, v teh časih, ker je greh sveta uničil vse dobro božje milosti v njihovih dušah, zaradi tega mnogi verniki trpijo in se čutijo osamljeni in zapuščeni od svojih pastirjev.

Veliko molite zanje, da se ne pustijo premagati od Satanovih laži in napak,ker mnogi so se pustili odvleči njegovemu smrtonosnemu repu, ki uničuje svetost in čistost njihovih duš z zlobnim in strupenim zapeljevanjem.

Satan deluje na Božje služabnike, da padejo in so brez moči, uničeni od grehov. Volkovi požirajo ovce, uničujejo njihovo vero, upanje in ljubezen in pastirji bežijo v strahu, ker ne verujejo več v velik Božji dar, v moč njihovega duhovništva. Če bi resnično verovali jih nobeno zlo ne bi zadelo in uničilo njihovo duhovniško poklicanost in tako veliko in sveto poslanstvo.

Molite za Božje služabnike, otroci moji, da bi verovali vedno bolj, v nasprotnem primeru bo prišel veliki dan, boleč in žalosten, ko vam bo Evharistija odvzeta za vedno v mnogih krajih, ker je svet pozabil častiti in verovati v Boga.

Molite, molite, molite. (Kraljica rožnega venca in miru Edsonu Glauber 29.02.2020 Manaus/Am)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2020 Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2020 Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša Mati vas vabim k molitvi, k molitvi, k molitvi.

To je čas za spremembo življenja, odločitve za Boga, iskrenega kesanja nad svojimi grehi.

Otroci moji, Bog vam govori, a toliki ga nočete poslušati in ga ubogati, zaradi tega Satan pridobiva več prostora v svetu in vas uspe premagati z bolečino, trpljenjem in pomanjkanjem vere.

Že veliko časa je, ko vam dajem moja sporočila, ko prihajam iz nebes, da vas kličem k Bogu, a mnogi me ne poslušajo z odprtim srcem in moje besede padajo v praznino tolikih mrzlih src, ki so brez ljubezni.

Vrnite se h Gospodu, odprite mu svoja srca. Dovolite, da moja sporočila morejo spremeniti vaša življenja in življenja vaših družin, da živite v svetosti in sledite korakom mojega Sina Jezusa.

Bog vam daje možnost, da spremenite smer vaših življenj, predno pridejo na svet strašna trpljenja, ki ga bodo opustošila in za vedno spremenila. Jaz vas ljubim in kot vašo Mater me skrbi vaša sreča in večno zveličanje.

Molite, molite moji otroci in Bog vam bo poslal iz nebes njegove Angele, ki vam bodo pomagali, vas varovali pred vsakim zlom in nevarnostmi, ki so jih ustvarili zlobni ljudje, kateri želijo uničiti tisoče življenj, ker so njihova srca obsedena od Satana, ki želi vam povzročati bolečine in trpljenja.

Sem vaša Mati in pokrivam  vas in vaše družine s svojim Brezmadežnim plaščem ter vam dajem moj materinski blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.02.2020 – MANAUS/AM

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.02.2020 – Manaus-AM

Mir  ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas prosim: odločite se za nebeško kraljestvo. Ne izgubljajte svoj čas s svetom, ker v svetu boste srečali samo greh, smrt in trpljenja, ker svet je pozabil na Boga.

Satanu je uspelo z grehom pokvariti zelo veliko število duš. Mnogi moji otroci so slepi in gluhi za Boga. Ne dovolite, da se duše izgubljajo v grehu.

Molite, veliko zadoščujte in se žrtvujte za spreobrnjenje in rešitev grešnikov.

Otroci moji, poslušajte me, poslušajte me, poslušajte me. Ne zapirajte svoja srca kriku mojega glasu. Ne želite si , da bi me poslušati, ko bo trpljenje prizadelo vas in vaše družine. Poslušajte sedaj, dokler morete, dokler je še čas za spreobrnjenje.

V svetu je mnogo trdih src. Prosite Svetega Duha, da  njegovo božjo milost omehča ta težka in nehvaležna srca in velike milosti bodo podeljene za dobro in rešitev duš.

Molite Rožni venec vsak dan. Po Rožnem Vencu prejmete od Gospoda velike in številne milosti. Z Rožnim Vencem zmagate satana, osvobodite vaše družine in svet od vsakega zla.

Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2020

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas vabim k molitvi z ljubeznijo in vero. Imejte zaupanje v Boga in v njegovo božje varstvo. Ne bodite v stiski, Gospod je vedno zraven tistih, ki mu služijo in ga ljubijo.

Tu sem, da vas varujem s svojim brezmadežnim plaščem. Molite za tiste, ki ne verujejo in nimajo več vere. Ti so v nevarnosti, da ne bodo mogli nikoli vstati iz življenja v grehu in bodo trpeli posledice svojih strašnih grehov, ker so izgnali Boga iz svojih src in iz svojega življenja.

Posredujte moji otroci, za dobro človeštva in njegovo spreobrnjenje, ki trpi zato, ker me ne posluša in ne moli.

Sprejmite mojo brezmadežno luč in nesite jo svojim bratom, da bodo osvetljeni z Božjo milostjo in spremenili njihova življenja v ljubezen do mojega Sina Jezusa.

Otroci moji, svet gre skozi velike preizkušnje zaradi neposlušnosti Božjim Zapovedim in svetim Gospodovim naukom.

Bog ne ljubi neposlušnosti, Bog ne ljubi src, ki so polna napuha. Če tisti, ki so polni napuha  ne bodo prosili odpuščanja za svoje grehe, ne bodo vstopili v nebeško kraljestvo, ker mnogi ne želijo priznati svojih napak in niti jih nočejo popraviti.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu in on bo storil, da bo luč njegovega Božjega Obličja svetila nad vami in vašimi družinami. Jaz vas ljubim in  z mojim Brezmadežnim Srcem, polnim Božjega miru. vas blagoslavljam.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.02.2020 – MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.02.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati, Kraljica Rožnega Venca in Miru, prihajam iz nebes, da vam pokažem varno pot, ki vodi k Bogu.

Ne oddaljite se od molitvene poti, temveč jo še bolj stopnjujte, kajti samo tisti, ki se bodo spreminjali v živo molitev za Bogu, bodo prenesli težke čase in čase bolečino, ki bo padla na vse človeštvo.

Bog vas kliče k spreobrnjenju že veliko časa, a vi ne poslušate in niti ne ubogate, zato trpite posledice vaše neposlušnosti in grehov.

Otroci, spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se, ker toliko grehov žali Gospoda in  mnogi vaši bratje so izgubili vero, saj že ne verjamejo v ničesar več.

Bog bo kmalu pustil pasti na ves svet večjo kazen, ki ni nikoli obstajala v človeški zgodovini. Vrnite se, moji otroci, vrnite se h Gospodu.

Živite trenutke bolečine in preizkušenj, pred veliko kaznijo, ki bo pretresla vse človeštvo in nič ne bo ostalo na nogah pred Gospodovo jezo do nehvaležnih grešnikov.

Prihajam iz nebes, da vam dam svojo materinsko varstvo. Sem vaša Brezmadežna Mati in vas želim varovati in oddaljiti veliko kazen medtem, ko vam Gospod še vedno daje svoje usmiljenje,  a kmalu, otroci moji se bo v svetu vse spremenilo.

Odločite se za Boga. Odločite se za nebeško kraljestvo. Nič na tem svetu ni večnega, samo Bog je večen otroci moji, zato hrepenite biti z Bogom, da bi mogli kraljevati z njim vso večnost.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOMNI SE O PREMILA DEVICA MARIJA, DA ŠE NIKDAR NI BILO SLIŠATI….

 

Sveti Bernard je avtor lepe, Mariji posvečene molitve

Molitev Spomni se, o premila Devica je morda nekoliko manj znana oziroma so nekatere druge, povezane z Marijo, vsekakor bolj razširjene. Avtor te naj bi bil sveti Bernard, velik Marijin častilec. Posebnost molitve je, da njeno besedilo vključuje veliko zaupanje v Marijino pomoč. Tako veliko, da jo vernik pravzaprav poziva k uslišanju, saj še nikoli nikomur ni odrekla pomoči.

 

Spomni se, o premila Devica Marija, da še nikdar ni bilo slišati, da bi bila ti koga zapustila, ki je pod tvoje varstvo pribežal, tebe pomoči prosil in se tvoji priprošnji priporočal. S tem zaupanjem hitimo k tebi, o devic Devica in Mati,  k tebi prihajamo in pred teboj zdihujoči grešniki klečimo (stojimo). Nikar ne zavrzi, o Mati Besede, naših besed, temveč milostno nas poslušaj in usliši. Amen.

NAŠA GOSPA APARECIDA – ZAVETNICA BRAZILIJE -MARIJA POMAGAJ – POJDI, TVOJA VERA TE JE OZDRAVILA

NAŠA GOSPA APARECIDA – ZAVETNICA BRAZILIJE!

Ob zori sem imel sanje: Bil sem na nekem mestu v Manausu in sem videl veliko, veliko ljudi v stiski. Vsi so bili bolni, kontaminirani in upanja zanje ni bilo več. Ti ljudje so vpili od bolečine, obupano so jokali; drugi so omedleli in niso več imeli moči hoditi. Bil je žalosten, apokaliptičen in boleč prizor, pravi kaos kot še nikoli prej v Amazoniji. Nenadoma sem zagledal nebo odprto in zagledal sem Gospo. Dala mi je njeno podobo, Nossa Senhora Aparecida* s čudovito zlato krono, podobno tisti, ki jo ima doma, vendar je drugačno od krone, ki je močno zasijala.

Gospa mi je dala vedeti, da bodo ozdraveli vsi, ki bodo na njeno podobo gledali z vero, jo z zaupanjem prosili ter se kesali nad svojimi grehi. Nenadoma sem prišel na določeno mesto, videti je bila kot majhna kapelica, zelo preprosta, narejena iz lesa  in k tej kapeli je šlo veliko ljudi, na tisoče. Vsi ti ljudje so želeli priti v to kapelo, ker so želeli pogledati podobo Gospe. Nato sem šel pred  kapelo in visoko dvignil podobo Gospe. Njena krona je v tistem trenutku močno zasijala in vsi so strmeli,  jo gledali in jokali. Takrat sem se zbudil. Te sanje so se me zelo dotaknile in me pustile v mislih, kar sem videl. Bilo je zelo resnično!

LJUDSTVO V PUŠČAVI JE GREŠILO ZOPER BOGA

In ljudstvo je prišlo k Mojzesu in so rekli: »Grešili smo, ko smo govorili proti GOSPODU in proti tebi. Môli h GOSPODU, naj odstrani kače od nas!« Mojzes je torej molil za ljudstvo. Nato je GOSPOD rekel Mojzesu: »Narêdi si strupeno kačo in jo obesi na drog! Kdor koli je pičen in jo pogleda, bo živel.« Mojzes je napravil bronasto kačo in jo obesil na drog. Če je kača koga pičila in se je ozrl na bronasto kačo, je ostal živ.

Te sanje me spominjajo na judovstvo ljudstvo, ki je v puščavi grešilo zoper Boga, tako kot današnje človeštvo živi mimo Boga, brez Boga.

GOSPOD, NAJ SE V MOČNI VERI OZREMO NA TVOJO PRESVETO MATER, SREDNICO VSEH MILOSTI IN NAS PO NJENI PRIPROŠNJI REŠI KUGE BREZBOŠTVA, POHLEPA……. IN BOLEZNI KORONAVIRUSA. MILOSTNO SPREJMI NAŠE KESANJE V SVOJEM IMENU IN V IMENU VSEGA ČLOVEŠTVA.

POMOČNICA KRISTJANOV, PROSI ZA NAS!

DANES JE PRAZNIK, KO SE SPOMINJAMO TRPEČEGA JEZUSOVEGA OBLIČJA IN GA ČASTIMO

PO VSEH PLJUNKIH, UDARCIH, PULJENJU BRADE, POSADITEV TRNOVE KRONE JE POSTALO MILO JEZUSOVO OBLIČJE IZNAKAŽENO. DANES SE SPOMINJAMO TEGA DNE IN NAJ BO TA DAN,

DAN ZADOŠČEVANJA NAMENJEN ČEŠČENJU JEZUSOVEGA SVETEGA OBLIČJA ZA VSE ŽALITVE IN PONIŽEVANJA, BOGOSKRUNSTVA.