SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.07.2019 – MANAUS /AM

 

Sporočilo Kraljice Rožnega venca in Miru 13.07.2019 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Brezmadežna Mati in Mati Cerkve, prihajam iz nebes vas prosit, da živite moja sporočila, ki vam jih posredujem z ljubeznijo, z vero in s srcem.

Že mnogo let je minilo, odkar sem se prvič prikazala tu na tem prostoru. Zaskrbljena sem za vašo srečo in rešitev mnogih mojih otrok, a toliki me ne poslušajo, ne verjamejo moji materinski prisotnosti in prezirajo moje besede in mojo ljubezen.

Molite, otroci moji, ker mnogi vaši bratje so zaslepljeni od hudiča in imajo duše uničene zaradi greha. Hudič je bil sposoben povzročiti velike škode dušam.

Matere in očetje ne vedo več kako vzgajati svoje otroke na pot h Gospodu. Mnogi med njimi ne molijo več in so njihove duše prazne in brez luči. Moje srce trpi, ker je bil Gospod odrinjen stran in izrinjen iz mnogih domov kjer govorijo, da so kristjani.

Božja ljubezen je bila zavrnjena od tolikih, zaradi sveta in njegovih iluzij. Jaz sem tu, da vam pomagam, otroci moji. Kot vaša Mati vas želim voditi do Božjega Jezusovega Srca, ki je luč za vaša srca in za vaše duše.

Samo moj Sin vam more dati večno življenje. Ne oddaljite se od njegovega Božjega Srca. Ljubite Jezusa in boste imeli resničen mir. Ne zanemarite  vašega večnega odrešenja. Vaša duša je dragocena. Ne dovolite, da ona izgubi sijaj in se uniči z napakami in nečistostmi. Bojujte se za nebesa. Bojujte se za vaše mesto v nebeškem kraljestvu. Učite se izpolnjevati Božjo voljo. Pripadajte Gospodu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja