SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.01.2014

SPOROČILA NAŠE GOSPE 14.01.2015

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša mati prihajam vas prosit, da se odločite za nebeško kraljestvo in sledite korakom in učenju mojega Sina Jezusa, ki vam ga je zapustil.
Ne grešite nikoli. Bodite zvesti sinovi in hčere, poslušni Gospodovim Zapovedim. Bog je tako zelo užaljen. Ne žalite ga nikoli, temveč ga prosi za odpuščanje vaših grehov in živite življenje molitve in svetosti, sprejemajoč njegove klice, ki vam jih govorim s toliko ljubeznijo, ker želim samo dobro za vas in za vaše družine.

Pridite, moji otroci, prihajajte na molitev v večjem številu, ker molitev dela čudeže in prenavlja svet. Ne bodite gluhi in neposlušni za moj klic. Poslušajte vašo Brezmadežno Mater.

Mnoge satan uporablja, ker se pustijo premagati od njegovih skušnjav, zaradi napuha in zaradi greha in prizadevajo povzročati zmedo, zlobo in napake, ker se pustijo preslepiti od njega. Molite za te osebe, za njihovo spreobrnjenje, v nasprotnem primeru bodo ostali na poti, ki vodi v pekel, ker so lahek plen v rokah hudiča.

Želim vam pomagati, da pripadate Bogu, zato sem tu. Prihajam iz nebes vam razodevat veliko Božjo ljubezen do vas, zato govorim, dajem mnoga sporočila, da bi ta sporočila bila veliko znamenje njegove ljubezni, ki vas rešuje v težkih časih, ki bodo padli na svet v zelo kratkem času.

Vrnite se moji otroci, vrnite se h Gospodu. On vas kliče k spreobrnjenju. Vrnite se sedaj in prejeli boste milost in blagoslov, da boste ostali vedno na poti dobrega, ki vodi v nebesa. Jaz vas ljubim in blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.01.2014”

  1. GOSPOD, NAJ VEDNO IZPOLNJUJEMO TVOJO VOLJO IN NE SVOJO. AMEN!

    Poklical je tistie, katere je hotel, da so z njim !
    (Mk 3: 13-14)
    13 Nato je šel na goro in poklical k sebi, katere je sam hotel. In odšli so k njemu. 14 Postavil jih je dvanajst, ki jih je imenoval tudi apostole,http://www.biblija.net/images/opomba.gif
    da bi bili z njim in bi jih pošiljal oznanjat
    Bog kliče tiste, za katere želi, da ostanejo z njim. Nismo mi, ki pokličemo sami sebe, da bi bili na mestu tistih, ki jim je namenjen. Vedno je on, ki izbere in moramo sprejeti njegovo Božjo voljo. Sprejmi Božjo voljo!
    kdo bo sedel na moji desnici ali levici, pa ni moja stvar, ampak bodo tam sedeli tisti, katerim je to pripravil moj Oče.« (Mt 20, 23)
    Bog je tisti, ki odloči, kje se bo njegova sveta Mati manifestirala in komu se bo manifestirala.
    Nismo mi, ki izbiramo in hočemo. Sprejmi Božjo voljo!
    10 On, ki se je spustil, je isti, ki se je vzdignil čez vsa nebesa, da bi napolnil vse. 11 In on je dal, da so nekateri apostoli, drugi preroki, spet drugi evangelisti, spet drugi pastirji in učitelji, 12 da se sveti usposobijo za delo služenja, za izgrajevanje Kristusovega telesa, Ef 4, 10-12).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja