27.10. SPOMIN NA ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA IN EDSONOV ROJSTNI DAN

Sv. Jožef je Edsonu razodel datum svojega rojstva, ki je 27. oktober. Istega dne ima tudi Edson rojstni dan. To razkritje je Edsonu dalo pogum za še bolj goreče sprejetje poslanstva.

DRAGI SVETI JOŽEF, VSE NAJBOLJŠE OB 2052 ROJSTNEM DNEVU.

VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI DRAGI BRAT IN PRIJATELJ EDSON.

PROSITA, DA SE Z VSO MOČJO IZPOLNJUJE OBLJUBA, KI JO JE JEZUS  DAL V STIČNI 23.6.2013

Jezus Edsonu:

…” Tukaj si danes videl prižgati plamen ljubezni naših treh svetih Src v svetu in ta sveti in čisti ogenj se bo razširil vsepovsod ter uničil Satanovo kraljestvo teme. Mnoge duše bodo sprejele Božji klic in izpolnjevale Božjo voljo.

Zahvaljujem se vsem duhovnikom, ki so se posvetili našim presvetim Srcem in ki niso gledali na naporom da bi se vse to zgodilo. Njim pravim, da bodo svetili v slavi mojega kraljestva za vso večnost. To je moja velika obljuba v sedanjih časih…”

EDSON POVE: V Božjem spoznanju sem razumel, da bo Jezus dal milost vsem škofom in duhovnikom, da se bodo osebno posvetili združenim svetim trem Srcem. Zavzamejo naj se za razširjanje te pobožnosti ljubezni v svoji škofiji, v svoji župniji v družinah in vsemu človeštvo….. ZA REŠITEV MNOGIH DUŠ

ŠE JE ČAS, DUHOVNIKI, REDOVNIKI, REDOVNICE, ŠKOFJE – OSEBNO SE POSVETITE SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN SV. JOŽEFA, DA BI V SVOJEM POSLANSTVU REŠILI MNOGO DUŠ POGUBLJENJA.

ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA IN EDSONOV ROJSTNI DAN 27. 0KT0BER

27.oktober – rojstni dan dan Svetega Jožefa

MOLIMO V ČAST PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA NJEGOV MILOSTNI ROŽNI VENEC 7. ŽALOSTI IN RADOSTI SV. JOŽEFA, SKUPAJ Z LITANIJAMI IN POSVETITVAMI.

TUDI EDSON GLAUBER BI JUTRI IMEL 51. LET. VESELIMO SE SKUPAJ S SVETNIKI IN ANGELI V NEBESIH, KI UŽIVAJO POLNOST V BOGU.

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA Z DNE 26.03.2021-EDSONU

 

Sporočilo sv. Jožefa Edsonu 26.03.2021:

»Sin moj, vstopi v Jezusovo Srce in dovoli, da te objame s svojo Božjo ljubeznijo. Ta ljubezen je sveta in mogočna in želi objeti vse ljudi, da bi mogli vsi razumeti, da je vse, kar je storil, bilo iz ljubezni za odrešenje duš. prenesi njegovo Božjo ljubezen drugim in prejel boš veliko več, ker je njegova ljubezen neskončna. Ljubim te, moj sin, in te blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.«

DRAGI ČASTILCI TREH SVETIH SRC – OBNOVIMO SPOMIN …

 

EDSON GLAUBER, VIDEC IZ ITAPIRANGE – AMAZONIJA – BRAZILIJA MI JE DNE 09. JUNIJA 2015, OB 3.30 URI NAPISAL SLEDEČE:

Božji načrt za Slovenijo je izpeljan in ga nihče ne bo mogel ustaviti:

“VELIKO BO ŠTEVILO TISTIH, KI SE BODO V SLOVENIJI POSVETILI TREM SVETIM SRCEM. ZELO VELIKO. NA TISOČE DRUŽIN.

SVETI JOŽEF JE DOSEGEL TO MILOST ZA SLOVENIJO, DA BO PRIČA LJUBEZNI NJEGOVEGA SRCA SVETU”

Jezus, Marija in Jožef želijo, da se posvetijo tudi tisti, ki se še niso posvetili. Posebno so vabljene družine. Kjer se en član družine posveti bo dosegel milosti tudi za vse druge člane. 

BOŽJA POTA NISO NAŠA POTA, A ČE JE EDSON GLAUBER PRIŠEL V SLOVENIJO, POTEM JE JASNO, DA SO IZ NEBES PRIPRAVILI  NAČRT IN DA JE OBISKAL TOLIKO ŽUPNIJ, IN JE MATI BOŽJA DALA V VSEH ŽUPNIJAH SPOROČILA, KI SO BILA NAMENJENA ŽUPNIJI IN VSEM, KI SMO BILI PRISOTNI. SPOROČILA SO ŠE VEDNO AKTUALNA IN JIH BOM OBJAVLJALA.

ČE V SLOVENIJI CERKEV ŠE NI SPREJELA PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, MORAMO ČAKATI NA BOŽJI ČAS, KI NI NAŠ ČAS. SVETI JOŽEF BO UČIL IN POKAZAL RESNICO SLOVENSKI CERKVI. TUDI POSLANSTVO SV. FRANČIŠKA NI BILO TAKOJ SPREJETO V CERKVI IN JE MORALO ČAKATI GOSPODOVE ČASE. 

IZROČIMO VSE V ROKE SV. JOŽEFA. DELO JE NJEGOVO. ON SE BO ŠE PRAVOČASNO ZAVZEL ZA IZPOLNITEV BOŽJE VOLJE, JEZUS TO ŽELI!

VAS PA PROSIM, DA O NJIH PREMIŠLJUJETE IN MOLITE, DA BI SE VSAKO SPOROČILO V CELOTI IZPOLNILO.

 

MARIJA, KRALJICA DRUŽIN, PROSI ZA NAS!

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠIH DRUŽIN, NAŠE DOMOVINE IN SVETE CERKVE. AMEN

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA Z DNE 30.11.2004 – SCIACCA (AG)

Sporočilo  30.11.2004, Sciacca (Ag), Jezus Kristusa Edsonu Glauer

»Moj sin, nadaljuj z molitvijo za mlade in prenesi vsem mojim otrokom moja sporočila in sporočila moje Matere. Jaz sem te poslal med nje. Spominjaj se, da si ti tisti, ki mora prenesti vsem mojo luč, kot jaz želim. To je moja volja. Želim zbrati mlade okoli sebe, da bi jim pomagal, da bi jih blagoslovil, da bi jih obogatil s svojimi milostmi in bi jih naredil za prejemnike mojih čudežev in mojega kraljestva, ki ga bom ustanovil v svetu. Blagoslavljam te v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.«

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEG VENCA IN MIRU Z DNE 20.09.2016 (USA)

Sporočilo Kraljice Rožnega Venca in Miru Edsonu Glauber 29. 09. 2016 v USA

Praznik v čast sv. Mihaelu, Gabrijelu in Rafaelu

Danes se je prikazala Sveta Mati z detetom Jezusom in svetim Jožefom. Z njimi so bili tudi sv. Mihael, sv. Gabrijel in sv. Rafael. Naša Sveta Mati nam je dala to sporočilo:

»Mir moji ljubljeni otroci, mir! Otroci moji, jaz, vaša Mati prihajam iz nebes in z menoj moj Božji Sin Jezus, da blagoslovim vaše družine in vse človeštvo. Tukaj, v tej cerkvi, vam zapuščamo malo naše navzočnosti in naše ljubezni za vse vas. Ne pozabite mojih materinskih besed. Že mnogo časa je minilo kar vas vabim k spreobrnjenju, toda mnogi moji otroci me ne poslušajo in se nočejo spreobrniti. Bodite vi, moji otroci, tisti, ki molijo in se spreobrnejo, kajti čas mineva in mnogi izgubljajo milosti, ki jih nebesa podeljujejo v teh težkih časih. Hudobi duh hoče pogubiti vaše duše. Premagajte ga z molitvijo mojega rožnega venca. Bodite poslušni Božjemu klicu, ki vam ga daje. Še bolj molite v cerkvah, molitev bo preobrazila življenja vaših bratov in se bodo spreobrnili. Verujte, moji otroci, molitev dela velike čudeže! Molitev menja usodo sveta in kliče po Božjem usmiljenju. Jaz vas ljubim in moj Božji Sin ter sveti Jožef blagoslavljamo vaše družine. Ob prazniku svetega Mihaela, svetega Gabrijela in Rafaela, vas vabim, da prosite za njihovo posredovanje za vas in za svet. Ti sveti nadangeli vam bodo pomagali izvrševati Božjo voljo in vas bodo branili od vsakega zla in nevarnosti. Jaz vam to noč podeljujem posebne milosti po nalogu mojega Sina Jezusa. Prinesite ljubezen naših svetih treh Src vašim bratom in tako bodo poražene in uničene moči teme. Vrnite se domov z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Potem vas je Sveta Mati gledala počasi vsakega posebej in je rekla: »Dajem vam poljub ljubezni, kajti vi ste moji otroci in jaz sem vaša Mati. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.«

 

SEDEM GLAVNIH GREHOV

V Novi zavezi Jezus obrne starozavezno sodniško logiko v nauk ljubezni in odpuščanja. Logika daj-dam preprosto ne ustreza v celoti človeški realnosti. Ljudje imamo bolj osebne, notranje motive za svoja dejanja

Grški menih in teolog Evagrij Pontski je v četrtem stoletju napisal seznam osmih slabosti oziroma skušnjav, ki vodijo v zlo. Seznam je služil lažjemu prepoznavanju slabosti, kar je olajšalo boj z njimi. V šestem stoletju je papež Gregor Veliki na podlagi tega oblikoval seznam sedmih glavnih grehov, ki ga še danes uči katekizem: napuh, lakomnost, nevoščljivost, jeza, nečistost, požrešnost, lenoba.

Jeza ̶ ampak jeza je običajno čustvo!
Tudi Jezus se je jezil. Jeza se začne s čustvi odpora zoper to, kar se kaže kot ovira na naši poti. Če se razjezimo na greh, na hudobne misli, je to upravičena jeza. Taka jeza vodi k dobremu, k porazu zla in v prid bližnjega. Seveda mora biti jeza nadzorovana. Jeza postane škodljiva, ko se iz nje rodi sovraštvo in želja po maščevanju.
Napuh
Prepoznan je za najhujšega od vseh grehov. Pri napuhu mislimo, da smo boljši od drugih. Pod napuh uvrščamo tudi stanje nečimrnosti, ki je lažja oblika. Pri nečimrnosti dopustimo, da nas drugi hvalijo zaradi “praznih stvari”, na primer lepega glasu ali intelektualnih sposobnosti.
Preberite še:
Kakšna je pot do greha
Lakomnost
Lakomen je tisti, ki ob zaslužku izgubi zanimanje za druge vrednote. Išče samo tiste dejavnosti, iz katerih izhajajo koristi. Lakomnež zaupa svojemu denarju in verjame, da bo z njim vse dosegel. Čuti se zavarovanega in ne potrebuje nikogar, niti Boga.
Nevoščljivost
Izhaja iz čustva žalosti. Mišljena je žalost zaradi dobrega, ki ga uživa drugi človek. Sv. Janez Zlatousti pravi, da je zavistnež slabši od skopuha – če se skopuh zadovolji s tem, kar ima, si zavistnež prizadeva, vse dokler drugi ne bodo imeli ničesar. Če pa nas napade žalost zaradi življenja ali na primer tega, da smo sami, pa je v ozadju tega vedno pomanjkanje vere v Božjo previdnost.
Preberite še:
Če bom izpolnjevala zapovedi, me bo Bog imel rad. Resno?
Lenoba
Širše je mišljena kot duhovna lenoba. Prvotni grški izraz akedía zajema splošno stanje odpora, utrujenosti, nezanimanja, mlačnosti. Menihi so jo imenovali tudi opoldanski demon, tisti, ki napade sredi dneva, ko mineta gorečnost in želja po delu. Biti len ne pomeni, da ničesar ne storimo, ampak da naredimo samo tisto, kar se nam ljubi.
Požrešnost
Sv. Janez Kasijan piše, da nam požrešnost ponavadi predlaga, da bi jedli pred določenim časom, nagiba nas k temu, da bi jedli preveč in da jedi ne iščemo glede na njihovo pravo koristnost, ampak samo zato, da bi zadovoljili sladkosnednost. Na splošno požrešnost pomeni, da ne vidimo več objektivnega dobrega, ampak subjektivni užitek, povezan s stvarmi.
Preberite še:
Obstaja težava, ki je Bog ne more rešiti
Nečistost

Tu nista mišljena spolnost in spolni užitek. Greh nastane ob kočljivi vključitvi naslade. To neurejeno uživanje se začne takoj, ko se spolnost odvrne od svojega namena – podaritve – in postane polastitev, piše katekizem.

Preberite še:
Sta lepota in urejenost lahko greh?
Vir: Umetnost očiščevanja srca, Špidlík Tomáš, 2006
VSAK OD TEH GLAVNIH GREHOV IMA POMOČNIKE, KI SO NIŽJE STOPNJE A NJIHOV CILJ JE PRIPRAVITI ŽRTEV, DA BO SLUŽILA GLAVNIM GREHOM

URNIK ODHODA POTNIKOV PROTI NEBESOM

URNIK ODHODA POTNIKOV PROTI NEBESOM

Odhod je ob vsaki uri.

Cenik po sedežih:

I. RAZRED : NEDOLŽNOST IN MUČENIŠTVO

II. RAZRED : LJUBEZEN IN BOŽJI STRAH

III. RAZRED: POKORA IN SPREJETJE

OBVESTILA

  1. Ni povratnih kart

  2. Ni dovoljena druga prtljaga razen dobrih del

  3. Bistveni pogoji za pot je vztrajnost

  4. Otroci ne plačajo, če so le v naročju svoje Matere Cerkve

  5. Tisti, ki namerno zamujajo pri izbiri razreda, tvegajo, da ne bodo našli mesta

  6. Pritožbe so dovoljene, vendar le v Spovednici, po pritožbi pa poslušajte Spovednika in skrbno sledite njegovim navodilom.

  7. Hranimo se s Sveto Evharistijo, zato se priporoča, da za prehrano duše ne uporabljamo ničesar drugega.

  8. Zelo priporočljivo je vzeti s sevoj svete pobožnosti kot so: Rožni venec, Devet-dnevnice, Trid-nevnice, molitve k svetim Srcem Jezusa in Marije ter Jožefa, Svetnikom in Nadangelom. Predvsem pa predanost svojemu Angelu varuhu in pesmi, ki razveselijo in poživijo potovanje.

  9. Odraslim je priporočljivo, da s seboj prinesejo sveta branja, zlasti življenja svetnikov in sveto poučevanje. Za najmanjše si priskrbimo preproste besede, za bolne svoje potrpljenje za branje evangelija, za najrevnejše pa znova odkrivanje svojega visokega dostojanstva.

  10. Za zabavo vadite vsako vrlino in se borite proti vsaki razvadi in napaki. Spomnimo vas na pomen časov, ko je nujno, da smo tiho in da vlomov na vlaku ne pripišemo strojevodji,  ker bo veliko odvisno od našega položaja.

DOBRO SE PRIPRAVITE, DA NE ZGREŠITE PRAVE POSTAJE!