SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 26.10.2013

Sporočilo naše Gospe dne 26.10.2013

Danes je prišla naša blagoslovljena Mati s svetim Jožefom, ki je imel dete Jezusa v naročju. Sporočilo je dala Marija:

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša brezmadežna Mati sem prišla iz nebes, da blagoslovim človeštvo in vaše družine.  Oklenite se Božje ljubezni v svojih družinah in svojih srcih  in odločite se za pot spreobrnjenja, tako da vsak dan molite z ljubeznijo in s srcem.

Moji otroci, molitev vas približa Bogu in Nebeškemu kraljestvu. Molitev ima moč in odstrani toliko zla proč od vas in vaših domov. Molite vsak dan z ljubeznijo, da blagoslovi in milosti iz nebes pridejo na vaše domove in na svet. Jaz vas ljubim in sem tu, da vas dvignem k Bogu, ki vas neskončno ljubi vsakega posebej.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca in nosite mojo ljubezen vašim bratom. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SREČANJE V GROSUPLJEM V NEDELJO 27. OKTOBRA OB 15.URI

SREČANJE  V NEDELJO 27.10.2013 OB 15.OO URI V CERKVI SVETEGA MIHAELA V GROSUPLJEM.

POVABLJENI VSI ČASTILCI NAJSVETEJŠIH SRC JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA.

15.00 URA BOŽJEGA USMILJENJA

16.00 OGLED DVD O PRIKAZOVANJU IN SPOROČILU SVETEGA

             JOŽEFA V GROSUPLJEM   

                                                            

 16.40  OSEBNO SPOZNAVANJE IN PRIGRIZEK IZ POPOTNE TORBE

   17.15  PREDSTAVITEV MOLITVENIH SKUPIN IN ŽUPNIJ

18.00 SVETA MAŠA Z BLAGOSLOVOM IN PREJEMOM  ŠKAPULIRJEV

             TER POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM

            .

NA RAZPOLAGO BODO DVDji O PRIKAZOVANJIH, KNJIGE O ČEŠČENJU PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, KNJIGA S SPOROČILI V SLOVENIJI –  2013, ŠKAPULIRJI, 30-DNEVNICA, ZGIBANKE, ROŽNI VENCI ….

PRIDITE ! (Vodi g. dekan Janez Šket in pater Leopold Grčar)

»..Pustite ob strani vse stvari, ki vas oddaljujejo od Boga in bodite od mojega Sina Jezusa tako, da živite vedno v Božji milosti. Jaz vas ljubim in želim vašo srečo. Molite, častite mojega Sina Jezusa v Najsvetejšem zakramentu . Darujte mu zadoščenje, ki mu pripada zaradi groznih grehov, ki se naredijo v vsem svetu………«(iz Marijinega sporočila v Vojščici na Krasu dne 31.5.2013)

SPOROČILO BOŽJE MATERE 10.10.2013 IN 19.10.2013

 Sporočilo Matere Božje dne 10.10.2013Tega dne je Marija povedala moji mami žalostno in zaskrbljujoče sporočilo o usodi sveta. Ona je prebudila mojo mamo in večkrat ponavljala molitev.

USMILJENJE JEZUS. USMILJENJE ZA VSE GREŠNIKE. USMILJENJE ZA VSE ČLOVEŠTVO… Moli hčerka moja, moli z menoj  za človeštvo.

 Naša Gospa se je začela jokati. Mama je slišala številne glasove, ki so molili skupaj z Božjo Materjo. Razumela je, da so to bili svetniki in angeli iz nebes, ki so molili z Božjo Materjo.

Sporočilo Matere Božje dne 19.10.2013

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša ljubljena Mati sem tu, da vas naučim  živeti združene z Bogom in vas želim voditi k njemu, po poti spreobrnjenja in svetosti.

Moji otroci, molite  tako malo  in tako malo ljubite!… Naučite se moliti in ljubiti! Ne bodite ponosni in trdosrčni.   Naučite se biti ponižni pred Bogom in pred svojimi brati. Molite, da bi doumeli Božjo ljubezen in ljubite, da bi postali njen deležLjubezen ozdravlja rane vaših duš. Ljubezen spreminja vaše življenje. Ljubezen prenavlja svet in vam odpira nebeška vrata. Posvečujte se za ljubezen, da bi bili od Boga. Ne bodi nehvaležni in neposlušni klicem, ki vam jih dajem.

Zlo, ki vas želi obvladati, se učite  premagovati z molitvijo, postom in ljubeznijo. Naj besede, ki prihajajo iz vaših ust radostijo Božje Srce in naj ne ranijo Božjega Srca ali škodijo vašim bratom. Če želite, da bi bili moji otroci, živite v resničnem molku, zadoščevanju in ljubezni.

Vabim vas, obnovite svoj namen za spreobrnjenje,  pokesajte se svojih grehov in se spovejte. Potolažite ranjeno in ogorčeno srce mojega Sina Jezusa, ki je užaljen s hladnostjo in nehvaležnostjo mnogih grešnikov.

Vrnite se, pridite nazaj k Bogu in dal vam bo milost spreobrnjenja in posvečenja vaših src in vaših duš.  Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

 

ROŽNI VENEC SVETE NAZAREŠKE DRUŽINE

GROSUPLJE, 27.OKTOBER 2013 OB 15. URI SE DOBIMO  V CERKVI

SVETEGA MIHAELA

Pričevanje g. Edsona Glauber NA TV EXODUS:

http://www.santuariodeitapiranga.com.br/#sthash.BGdWWUSD.dpuf

ROŽNI VENEC LAHKO POJEMO ALI MOLIMO

Namesto Oče naš  molimo 1x

Sladko Srce Jezusovo, bodi naša ljubezen !

Sladko Srce Marijino, bodi naše rešenje!

Sladko Srce svetega Jožefa, bodi varuh naše družine!

Namesto Zdrava Marija molimo 10x

Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše!

TAKO NADALJUJEMO VSAKO DESETKO.

 

V TEM TEDNU DO SREČANJA, MOLIMO TA ROŽNI VENEC VSAK DAN, DA BI SKUPAJ REŠILI ČIMVEČ DUŠ IN BI ONE Z NAMI PROSILE  POTREBNIH MILOSTI ZA NAS IN ZA SVET.

VEDNO KO MOLIMO REŠUJEMO TUDI DUŠE KI SO V NEVARNOSTI POGUBLJENJA IN PREJEMAJO MILOST SPREOBRAČANJA.

 

 

3. DAN TRIDNEVNE PRIPRAVE NA POSVETITEV MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU

PRIPRAVA NA POSVETITEV SVETA MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU  PAPEŽA FRANČIŠKU

–          nedelja, 13. oktober 2013 – trg sv. Petra v Rimu –

3 –  dnevnica  – 3. dan  – MOČ POSVETITVE

Uvodna misel:

V Rimu potekajo Marijini dnevi, sv. oče je zbral romarje in predstavnike Marijinih gibanj iz celega sveta. Nocoj bo v svetišču Divino amore (Božja ljubezen) tudi celonočno češčenje najsvetejšega. Navzoč bo tudi kip Fatimske matere Božje, ki je posebno za to priložnost prišel iz Fatime. V tem starodavnem in novejšem svetišču, ki je bilo po zaobljubi v drugi svetovni vojni postavljeno je tudi grob prvih blaženih staršev Cerkve. Vsako noč v letu poteka tudi nočno češčenje najsvetejšega, ki je neprestano izpostavljeno čez dan. Nahaja se precej ven iz glavnega in širšega središča Rima. Jutri bo sv. oče Frančišek na trgu sv. Petra v Rimu posvetil svet Marijinemu Brezmadežnemu Srcu. Navzoči bodo tudi slovenski romarji. Prav gotovo je fatimsko sporočilo zelo aktualno tudi danes. Slovenija letos praznuje 70. – letnico prve posvetitve Marijinemu Brezmadežnemu Srcu. To je bila velika priprava na trpljenje naroda in mučeniško smrt mnogih. Čeprav se je posvetitev in češčenje Marijinega Srca razširila po Fatimi šele v prvi polovici 20. stoletja je sv. Ludvik M. Grignon de Montfort širil posvetitev Mariji že konec 17. in v začetku 18. stoletja. Prav gotovo imajo vsa marijanska gibanja v srcu svoje duhovne hrbtenice njegov nauk in izkušnjo. Ob začetkih njegovega misijonskega delovanja je bil s strani Cerkve kar precej preganjan. Vendar je dejal, da se bo njegova duhovnost širila posebno v poslednjem času. Bistvo njegovega sporočila je odkrival tudi blaženi Janez Pavel II.,ki je ob tem zapisal, da mu je bila knjižica v velik teološki in duhovni izziv. V njej nam poda avtor res veliko izzivov. Predvsem nam predstavi podobo in lik Marije v novi luči, v kateri nam do sedaj ni poznana. Mnogi laiki in duhovniki se želijo upodobiti za Boga v svojem stanu po nekem bližnjem – všečnem človeškem liku. Sv. Ludvik  pa nas povabi, da bi se vsak v svojem stanu pustil upodobiti (uliti) po in v Mariji za Jezusa Kristusa. Ona je naša mati in nas želi rojevati – upodabljati vsak dan po svojem Srcu za Gospoda. Želi nas upodabljati po značaju in krepostih svojega Srca za Njega. Vendar, če je izrinjena iz naše praktične veroizpovedi zaradi ‘marijanskih očitkov’ in si ji ne izročimo oz. posvetimo ostajajo naše duhovne mreže prazne in prav tako naša pastoralna prizadevanja. V takem primeru pravi sv. Ludvik de Montfort, da se želimo uliti za Boga po svojem vzorcu, kar pa nas lahko stane ogromno truda in neuspeha. Po Mariji k Jezusu.

UVODNA MOLITEV:

Gospod Jezus Kristus tudi Cerkev na Slovenskem ter vse naše družine in skupnosti se želimo vključiti v pripravo in posvetitev sveta Brezmadežnemu Srcu tvoje matere, ki jo bo na fatimski dan v Rimu izvršil sv. oče papež Frančišek. Podari nam Marijinega duha, da se bomo znali odpreti Besedi in jo izvrševati ter prinašati mnogo kateri sad osebne in narodove posvetitve Tvojemu in Marijinemu presvetemu Srcu.

IZ SVETEGA PISMA:

»Moja duša poveličuje Gospoda in moj Duh se raduje v Bogu mojem Odrešeniku«(Lk 1, 47)

IZ LAVRETANSKIH LITANIJ:

Devica mogočna…prosi za nas!

Devica milostljiva ….

Devica verna…

Podoba pravice…

Sedež modrosti…prosi za nas!

DUHOVNA SPODBUDA:

Povabim k pripravi v domači družini z molitvijo rožnega venca. V nedeljo na posvetitveni dan povabim prav tako tudi v župniji, da skupaj pri sv. maši preberemo molitev posvetitve Marijinemu Brezmadežnemu Srcu.

IZ MARIJINIH SPOROČIL SLOVENIJI IN SVETU (Kurešček):

»…Posnemajte Božjega služabnika papeža, saj je zvesti glasnik Glave Cerkve. Sodelujte s svetim očetom za prenovo Cerkve. V dokumentih Cerkve in papeževih govorih je podana pot, način in sredstva, kako naj se prenavlja Cerkev. Spoznavajte te dokumente in spoznali boste znamenja časa, v katerem živite. … «( 3.12.1994).

ZAKLJUČNA MOLITEV:

Marija Kraljica Slovencev hvala ker si nas sprejela v svoje Brezmadežno Srce. Pridružujemo se posvetitvi papeža Frančiška na trgu sv. Petra v Rimu. Obnavljamo V LETU VERE našo zavezo in nepretrgano vez s svetim očetom in rimo – katoliško Cerkev. Marija sprejmi nas ponovno v svoje Srce, nas in vse naše verske in narodne voditelje, vse naše može in žene, družine in otroke ter vse kar imamo in premoremo v naših dušah in na vseh slovenskih tleh. Bodi naša Mati in naj naša izročitev in posvetitev Tvojemu Brezmadežnemu Srcu prinese obilen blagoslov na ves slovenski narod, predvsem pa odpuščanja, sprave in miru ter vsesplošnega kulturnega, verskega, družbenega in gospodarskega preporoda. Amen.

Vsi rimski in slovenski svetniki in svetnice, mučenci in mučenke … prosite za nas!

2.DAN TRIDNEVNE PRIPRAVE NA POSVETITEV MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU

Today at 8:21 PM

PRIPRAVA NA POSVETITEV SVETA MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU  PAPEŽA FRANČIŠKU

–          nedelja, 13. oktober 2013 – trg sv. Petra v Rimu –

3 –  dnevnica  – 2. dan  – MOČ POSVETITVE

Uvodna misel:

Tudi katoliški mediji po svetu poročajo o čudežu, ki se je zgodil po dnevu molitve in posta za Sirijo. Podoben dan je bil v zgodovini Cerkve 13. oktobra 1960, ko je bil svetovni dan molitve in pokore v fatimskem duhu. V tej noči se je moral med zasedanjem v New Yorku v OZN Hruščev hitro vrniti v SZ. Med tem zasedanjem je Ameriki zagrozil z uničenjem. V tej noči se je v SZ izstrelitev poizkusne konice povsem ponesrečila in je pobila več kot 300 največjih atomskih znanstvenikov.  S tem se je vojaška moč SZ tako oslabila, da je takoj padla velika nevarnost svetovnega spopada. Sad posvetitve Marijinemu Srcu lahko zaznamo tudi v dogodkih po 25. marcu 1984, ko je Janez Pavel II. posvetil svet pred kipom fatimske Marije na trgu sv. Petra. To je bil čas največje napetosti med SZ in ZDA. Ponovno se je zgodila eksplozija, ki je  v orožarni na polotoku Kola, ki se je zgodila na fatimski dan 13. maja 1984 povzročila velik preobrat. Zaradi eksplozije, ki je trajala 5 dni se je samouničilo dve tretjine raket. Sovjetska zveza je bila s tem tako oslabljena, da  ni imela upanja na zmago in vdor v Zahodno Evropo je padel v vodo. Čudežni dogodki so se po posvetitvi 25. marca 1984 kar sledili: v Moskvo je bil poklican na oblast Mihail Gorbačov, ki je na god Brezmadežne 8. decembra 1987 podpisal prvi sporazum z ZDA glede omejitve oboroževanja; 8. decembra 1991 je razpadla SZ; rdečo zastavo v Kremlju so odstranili 25. decembra 1991. Sestro Lucijo so potem vprašali ali smo bili s posvetitvijo l. 1984 obvarovani tudi atomske vojne. Odgovorila je:«Bili smo tik pred njo«. Vendar vedno ni bilo srečnega konca. V Ruandi je Marija preko vidcev deset let napovedala vse kar se je potem zgodilo: v 100 dneh je bilo v genocidu ubitih 800.000 ljudi. Ob tem pa je dodala, da so njena sporočila namenjena celemu svetu. Povedala je tudi, da je svet na robo katastrofe, tako slovenski misijonar na Kureščku, ki že 42 let misijonari v tem koncu sveta.

UVODNA MOLITEV:

Gospod Jezus Kristus tudi Cerkev na Slovenskem ter vse naše družine in skupnosti se želimo vključiti v pripravo in posvetitev sveta Brezmadežnemu Srcu tvoje matere, ki jo bo na fatimski dan v Rimu izvršil sv. oče papež Frančišek. Podari nam Marijinega duha, da se bomo znali odpreti Besedi in jo izvrševati ter prinašati mnogo kateri sad osebne in narodove posvetitve Tvojemu in Marijinemu presvetemu Srcu.

IZ SVETEGA PISMA:

»Slavite ga vsi, ki častite Gospoda, Boga bogov, pojte mu hvalnico in se mu zahvaljujte, ker vekomaj traja njegovo usmiljenje«(DanD 2, 90).

IZ LAVRETANSKIH LITANIJ:

Mati dobrega sveta…prosi za nas!

Mati Stvarnikova ….

Devica najmodrejša…

Devica častitljiva…

Devica hvalevredna…prosi za nas!

DUHOVNA SPODBUDA:

Povabim k pripravi v domači družini z molitvijo rožnega venca. V nedeljo na posvetitveni dan povabim prav tako tudi v župniji, da skupaj pri sv. maši preberemo molitev posvetitve Marijinemu Brezmadežnemu Srcu.

IZ MARIJINIH SPOROČIL SLOVENIJI IN SVETU (Kurešček):

»… Ponesite vsem ljudem sveta moj blagoslov, tudi med neverne in tiste, ki ne marajo ne mene in ne vas, ker ste Božji otroci. Bodite moja luč in mnogi bodo našli pot iz teme. … «( 24.09.1998).

ZAKLJUČNA MOLITEV:

Marija Kraljica Slovencev hvala ker si nas sprejela v svoje Brezmadežno Srce. Pridružujemo se posvetitvi papeža Frančiška na trgu sv. Petra v Rimu. Obnavljamo V LETU VERE našo zavezo in nepretrgano vez s svetim očetom in rimo – katoliško Cerkev. Marija sprejmi nas ponovno v svoje Srce, nas in vse naše verske in narodne voditelje, vse naše može in žene, družine in otroke ter vse kar imamo in premoremo v naših dušah in na vseh slovenskih tleh. Bodi naša Mati in naj naša izročitev in posvetitev Tvojemu Brezmadežnemu Srcu prinese obilen blagoslov na ves slovenski narod, predvsem pa odpuščanja, sprave in miru ter vsesplošnega kulturnega, verskega, družbenega in gospodarskega preporoda. Amen.

Vsi rimski in slovenski svetniki in svetnice, mučenci in mučenke … prosite za nas! 

POVABILO K TRIDNEVNI PRIPRAVI NA POSVETITEV SVETA MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU

POSVETITEV MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU

Objavljeno v 25. Avgust 2013 , Nevenka

PAPEŽ FRANČIŠEK BO POSVETIL SVET MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU 13.10.2013.

ŠKOF IZ LEIRIE (FATIMA) JE POVEDAL, DA BO KIP FATIMSKE MATERE BOŽJE, KI SE ČASTI V SVETIŠČU V FATIMI V KAPELI PRIKAZOVANJ,  PRENEŠEN V RIM, VATIKAN, KJER BO PAPEŽ FRANČIŠEK SVET POSVETIL MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU, V IZPOLNITEV OBLJUBE BOŽJi MATERi DNE 13. OKTOBRA 1917.

TO DEJANJE POSVETITVE  IMA VELIK POMEN ZA SVET V TEM LETU VERE IN BO DALO NOV ELAN PRI EVANGELIZACIJI VSEM MARIJANSKIM GIBANJEM.    Z VELIKIM UPANJEM ZREMO V PRIHODNOST, KI JE V MARIJINIH ROKAH IN KER ONA NIČESAR NE ZADRŽI ZASE BO IZROČILA VSE V LJUBEZEN SVETE TROJICE IN SRCE NJENEGA ŽENINA SVETEGA JOŽEFA.

PRIPRAVA NA POSVETITEV SVETA MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU  PAPEŽA FRANČIŠKA
–   nedelja, 13. oktober 2013 – trg sv. Petra v Rimu –
3 –  dnevnica  – 1. dan  – NEVERJETNA MOČ posvetitve
Uvodna misel:
Čas Leona XIII je bil v marsičem podoben sedanjemu. Svet se je znašel v težkih socialnih razmerah, politika je izgubljala verodostojnost. V  stoletjih pred njim se je širila in poglabljala pobožnost do svetega Jožefa, ki ga je njegov predhodnik Pij IX razglasil za zavetnika Katoliške Cerkve. Tudi danes se ponovno širi češčenje sv. Jožefa. Prav tako je Sveti Duh papežu Leonu XIII kot drugim razodeval bližnjo prihodnost sveta in Cerkve, ki se je najbolj potrdila prav v fatimskih dogodkih. Tudi danes so privatna razodetja po Mariji bolj kot kdajkoli v zgodovini Cerkve prisotna. Leta 1916 fatimski pastirčki dobijo po angelu Portugalske prvo katehezo in priprave na videnja v letu 1917. V tem letu jim Marija razodene, da Bog želi, da bi častili Marijino Brezmadežno Srce. Želela je, da sveti oče ves svet posveti njenemu Brezmadežnemu Srcu. S tem se bo svet ubranil rdeče zmote, ki je bila na pohodu. Škof Rožman je to storil leta 1943. Večja pobožnost v Fatimskemu duhu je bila v Sloveniji tudi po škofu Vovku, ki se je zaradi pomanjkanja novi duhovniški poklicev odločil, da se bodo obhajale prve sobote za nove duhovne poklice. Ljubljansko bogoslovje se je dodobra napolnilo. Tudi lani smo obhajali 5. Vovkovih shodov – Poletno akcijo za nove duhovne poklice ter svetost poklicanih na prve sobote v mesecu. Beležimo večji porast kandidatov v ljubljanskem bogoslovju. V dveh letih je vstopila polovica števila bogoslovcev glede na vse prisotne v bogoslovju v letu 2011. Prva posvetitev sveta Marijinemu Srcu je opravil Janez Pavel II. Sledila so neverjetni dogodki od katerih predvsem čudita miren razpad Sovjetske zveze in padec berlinskega zidu. Neverjetna je duhovna moč posvetitve Mariji. A pričakujemo še več, bližnjo in popolno zmago njenega Brezmadežnega Srca.
UVODNA MOLITEV:
Gospod Jezus Kristus tudi Cerkev na Slovenskem ter vse naše družine in skupnosti se želimo vključiti v pripravo in posvetitev sveta Brezmadežnemu Srcu tvoje matere, ki jo bo na fatimski dan v Rimu izvršil sv. oče papež Frančišek. Podari nam Marijinega duha, da se bomo znali odpreti Besedi in jo izvrševati ter prinašati mnogo kateri sad osebne in narodove posvetitve Tvojemu in Marijinemu presvetemu Srcu.
IZ SVETEGA PISMA:
»Poslušaj me, Jakob, Izrael, ki sem te poklical! Jaz sem tisti, jaz sem prvi in jaz sem poslednji. Moja roka je utemeljila zemljo in moja desna je razpela nebo, jaz ju kličem, da stojita skupaj «(Iz 48, 12-13).
 IZ LAVRETANSKIH LITANIJ:
Mati Brezmadežna…prosi za nas!
Mati nedolžna ….
Mati deviška…
Mati ljubezniva…
Mati čudovita…prosi za nas!
DUHOVNA SPODBUDA:
Povabim k pripravi v domači družini z molitvijo rožnega venca. V nedeljo na posvetitveni dan povabim prav tako tudi v župniji, da skupaj pri sv. maši preberemo molitev posvetitve Marijinemu Brezmadežnemu Srcu.
IZ MARIJINIH SPOROČIL SLOVENIJI IN SVETU (Kurešček):
»…Evangeliju zvesti ste moje veselje. Varujte se lažnih prerokov in oznanjevalcev nebožjih evangelijev. Zaščitite te se pred vplivi tujih verstev, saj poznate Pot, Resnico in Življenje. … «( 28.09.1997).
ZAKLJUČNA MOLITEV:
Marija Kraljica Slovencev hvala ker si nas sprejela v svoje Brezmadežno Srce. Pridružujemo se posvetitvi papeža Frančiška na trgu sv. Petra v Rimu. Obnavljamo V LETU VERE našo zavezo in nepretrgano vez s svetim očetom in rimo – katoliško Cerkev. Marija sprejmi nas ponovno v svoje Srce, nas in vse naše verske in narodne voditelje, vse naše može in žene, družine in otroke ter vse kar imamo in premoremo v naših dušah in na vseh slovenskih tleh. Bodi naša Mati in naj naša izročitev in posvetitev Tvojemu Brezmadežnemu Srcu prinese obilen blagoslov na ves slovenski narod, predvsem pa odpuščanja, sprave in miru ter vsesplošnega kulturnega, verskega, družbenega in gospodarskega preporoda. Amen.
Vsi rimski in slovenski svetniki in svetnice, mučenci in mučenke … prosite za nas! 

N U J N O

 Od Edsona:

Intercedete subito per una intenzione della Madonna, venerdì digiuno urgente per la realizzazione della sua opera e per il vescovo.

POSREDUJTE TAKOJ ZA EN MARIJIN NAMEN. POSTITE V PETEK NUJNO, ZA REALIZACIJO NJENEGA PLANA IN ZA ŠKOFA.

Marija nas po Edsonu prosi, naj nujno darujemo vse molitve in žrtve ter post za realizacijo njenega plana. Vzemimo resno in molimo in milost osebna in skupna ne bo izostala. Vsi Marijini plani so plani za človeštvo in za Cerkev.

13. oktober je tudi dan “zadostilnih svetih obhajil” zato vsak kdor more naj v čistosti duše prejme obhajilo in ga daruje za zadoščevanje grehov človeštva.

Poleg tega bo papež  Frančišek tega dne svet posvetil Marijinemu Brezmadežnemu Srcu. To je velik dogodek za vse človeštvo. Posvetitev bo ob kipu Fatimske Gospe, ki bo prispel v Rim  iz Fatime v ta namen.

 

 

 

SPOROČILO DEVICE MARIJE 1.10.2013

SPOROČILO DEVICE MARIJE 1.10.2013

Sveta Devica je prišla v spremstvu nadangelov, svetega Mihaela, Gabrijela in Rafaela in nam je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir mojega Sina Jezusa z vami vsemi!

Molite veliko rožnih vencev v družini. Začnite moliti vsak dan en del rožnega venca. Vi še ne molite in ne znate kako moliti, ker se ne izročite popolnoma v moje roke. Svet potrebuje veliko molitve. Mir je v nevarnosti, toda nihče ne bere in posluša moja sporočila za molitev, za spreobrnjenje in mir. Vrnite se k Bogu! Bodite od Boga! Odprite se Božji ljubezni, da ozdravi vaša srca mnogih ran. Odstopite od grešnega življenja…Pristopite k zakramentu svete spovedi. Ne živite v grehu! Ne delajte grehov prešuštva in grehov nečistosti!… Vaše duše ne morejo živeti v grehu, sicer boste zaslužili peklenski ogenj v trenutku svoje smrti. Hrepenite, da bi bili vedno v Božji milosti in vredni Nebeškega kraljestva. Vrnite se nazaj, vrnite se na dobro pot, razveseljujoč brezmadežno Srce vaše nebeške Matere.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!