SPOROČILA PREČISTEGA SRCA SV.JOŽEFA 1998

PRIPRAVA  NA JEZUSOVO ROJSTVO:

EG Coutinho

6 ur ·

 

KO NAS JE SVETI JOŽEF PRIPRAVLJAL NA JEZUSOVO ROJSTVO.

 

V letu 2004 se je Sveti Jožef prikazal in dal nekaj sporočil kot pripravo na rojstvo Gospodovo.

Dal sem tukaj ta sporočila, da bi se vi in vaše družine pustile voditi in pripravile svoja srca za Jezusa s pomočjo Svetega Jožefa.

 

Dne 16.12.2004 – Sveti Jožef

Jezusov mir z vami!

Jaz sem Pravični od Gospoda, tisti, ki bdi nad vsakim izmed vas. Molite, da vas Božja luč vedno razsvetljuje. Molite, da imate moč z vero prenašati preizkušnje življenja in jih premagati. Molite, da je Božji blagoslov vedno z vami in vašimi družinami.

Bog me ponovno pošilja, da vas blagoslovim. Potrudite se približati Srcu mojega Božjega Sina in on bo velikodušen in vam bo dal mnogo milosti.

Sin moj, razširjaj vedno pobožnost mojemu Srcu. Glej moje Srce…

Danes, je Sveti Jožef pokazal svoje Srce polno plamenov ljubezni.

..Ono gori iz ljubezni za odrešenje duš. Kolike milosti vam želi podeliti vsem, milosti, ki mi jih moj Gospod dovoli dati vsem tistim, ki sprejmejo z vero in ljubeznijo pobožnost k mojemu Prečistemu Srce. Govori vsem o tej pobožnosti.

Z dostojanstvom se pripravi na rojstvo Jezusa. Na dan rojstva mojega ljubljenega Sina,  je Gospod hotel, da se razodene svetu moje Srce. Vsem tistim, ki bodo prosili mojega posredovanja bom podelil mnoge milosti in mojo pomoč.

Gospod želi, da bi bilo moje ime in moje Prečisto Srce poznano na dan njegovega rojstva, ker je bil prav tega dne, ko sem ga prvič občudoval in je bilo moje Srce radostno od velikega veselja. V tistem trenutku je bilo moje Srce preplavljeno z milostjo Vsemogočnega, prežarjeno z njegovo Božjo Ljubeznijo. Koliko veselja sem občutil ob gledanju mojega Sina Jezusa. Najvišji mi je dovolil biti njegov varuh in branitelj. Koliko dostojanstvo in čast mi je Nebeški Oče podelil. Njegovo Sveto Ime naj bo blagoslovljeno sedaj in vedno, vso večnost in v vseh ljudstvih, zaradi velike milosti, ki jo ima za svoje sinove in hčere.

Sin, moje Srce danes deli mnoge blagoslove na vse, ki ste tu prisotni. Reci vsem, da jih ljubim in da pazim na njihove prošnje. Pred Vsemogočnim  v tej noči predstavljam vsakega izmed vas.

Blagoslavljam te, kot tudi tiste, ki častijo in prosijo moje pomoči: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Objavljeno za pripravo na Božič 2016

 

 

PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

(1.  marca 1998, okrog 20.55)

»Dragi moj sin, Bog, naš Gospod, me pošilja z namenom, da bi ti spregovoril o milosti, ki jo bodo verniki prejeli iz mojega prečistega Srca. Jezus in moja presveta Nevesta želita, da bi častili moje prečisto Srce. Sem sveti Jožef in moje ime pomeni tisti, ki raste. Vsak dan sem namreč rasel v Božji milosti in Božjih krepostih.

Predanost mojemu prečistemu Srcu bo iz satanovih okov rešila številne duše. O obljubah svojega Srca, ki ti jih po milosti Boga, našega Gospoda, lahko razodenem, bi ti rad govoril vsak dan. Kot sem bil in sem v Božjih očeh pravičen, tako bodo tudi vsi tisti, ki bodo častili moje prečisto Srce, pravični in sveti v Njegovih očeh. Napolnil jih bom z milostjo in krepostjo, da bodo vsak dan rasli na poti k svetosti.

Blagoslavljam te, sin moj, in po tebi vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!«

Sveti Jožef se je prikazal v nebesno modrem plašču in beli tuniki. Spremljali  so  ga številni angeli. V levi roki je imel lilijo in kazal je na svoje Srce.

 PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

   

  SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA

(2.  marca 1998, ob 21.37)

Tokrat se je sveti Jožef prikazal z Detetom Jezusom, ki je sklanjalo glavo kot bi počivalo na njegovem prečistem Srcu. Jezus je v rokah držal nekaj lilij. Sveti Jožef je bil zelo srečen, smehljal se je. Oblečen je bil v rjav plašč in belo tuniko. Ta večer je najprej spregovoril Jezus:

 »Dragi moj sin, ozri se na to Moje Srce. Tu, v tem Srcu je Moj dom; Moje Srce je namreč čisto in sveto. Naj bodo taka vsa srca in naj postanejo Moja prebivališča na zemlji. Naj posnemajo Moje Srce, da bodo lahko sprejemala milost in blagoslov, ki ju podeljujem.«

Takoj nato je sveti Jožef podal naslednje sporočilo:

»Bodi blagoslovljen, dragi moj sin. Blagoslavljam tvojo mamo in vso tvojo družino. Predragi sin, Bog, naš Gospod, želi skozi češčenje mojega Srca podeliti človeštvu obilo milosti. Moj nebeški Sin, Jezus in Gospod, ki sem ga na zemlji vzgajal z očetovsko ljubeznijo, želi, da bi vsakdo širil češčenje mojega Srca med vse, ki so potrebni nebeške milosti. Naroča tudi, naj vsak z dobrimi deli in dejanji pomaga pomoči najbolj potrebnim.

Vsem, ki bodo častili moje prečisto Srce in opravljali dobra dela, še posebej tistim, ki bodo služili bolnikom in umirajočim, katerim sem tolažba in zavetnik,  obljubljam, da bodo ob koncu svojega življenja deležni milosti srečne smrti. Jaz sam bom njihov zagovornik pred Sinom Jezusom in s svojo Nevesto, presveto Marijo, jih bova z vdano prisotnostjo tolažila v zadnjih urah zemeljskih bridkosti, da bodo lahko počivali v miru naših Src.

Kot si lahko videl mojega Sina Jezusa nagniti glavo na moje Srce, tako bova jaz in moja Nevesta, presveta Marija, pripeljala te duše v nebeško slavo, pred obličje njihovega Odrešenika, mojega Sina Jezusa Kristusa, da bodo lahko počivale sloneč na njegovem Svetem Srcu, svetlem žarišču najsvetejše in najvišje ljubezni.

Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

Medtem ko sta odhajala, je Dete Jezus na vse nas potreslo lilije iz Svojega naročja, ki predstavljajo milost, ki jo deli po prečistem Srcu svetega Jožefa.

 PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

(3.  marca 1998, okrog 21.30)

 

Sveti Jožef se je prikazal v beli tuniki in belem plašču, z lilijo in Detetom v naročju, prav tako oblečenim  v belo. Posredoval je sledeče sporočilo:

»Dragi moj sin, prisluhni mi in vsem povej o tem, kar ti nocoj razodevam po Božji volji. Še prej pa te blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Vsem vam podeljujem Kristusov mir.

Predragi sin, greh se tako močno širi! Ljudje se pustijo zvabiti v najbolj podle satanove pasti.Zaveznik pogubljenja hoče uničiti vse ljudi, njegov cilj je propad vseh. Ljubosumen je in sovraži vse človeštvo. Mnogi prestajajo številne nadloge in skušnjave, ki jih Božji nasprotnik neprenehoma nastavlja z namenom, da bi uničil neumrljive človeške duše, ki so bile ustvarjene za Boga. Eden od načinov, ki jih uporablja, je greh zoper sveto čistost, krepost, ki sta Bogu še posebej všeč. Na ta način si satan prizadeva izmaličiti Božjo podobo, ki je v vsakem človeku. Prav zato Bog vsemu človeštvu naroča, naj se izroči mojemu prečistemu Srcu. Ljudem želi podeliti milost, da premagajo skušnjave in vsakodnevne napade satana.

Ljubi otrok, moj Sin Jezus ti je razodel moč, ki ga ima moje ime, ko ga kličeš.  Dovolj je poklicati moje ime, da se razbežijo vsi demoni. Vsem vernim, ki bodo z zaupanjem in ljubeznijo častili moje prečisto Srce, obljubljam, da bodo živeli v  milosti svete čistosti duše in telesa ter imeli moč in vse potrebno za premagovanje satanovih napadov in skušnjav.

Varoval jih bom kot dragoceni del samega sebe. Ta milost pa ni namenjena samo častilcem mojega prečistega Srca, temveč vsem njihovim družinskim članom, ki so potrebni moje nebeške pomoči.

Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje.«

PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

 

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

(4.  marca 1998, okrog 21.10)

Kot običajno po molitvi se je sveti Jožef prikazal v moji sobi, da bi mi posredoval svoje sporočilo. Ta večer je prišel v vijoličnem plašču in zeleni tuniki. V desni roki je imel nekaj podobnega palici in kazal je na svoje prečisto Srce, ki je oddajalo izredno močne svetlobne žarke.

»Dragi moj sin, danes je prva sreda v mesecu. Moje prečisto Srce izliva neskončno milost na vse, ki se zatekajo k moji priprošnji. Vsako prvo sredo  bodo ljudje prejeli veliko milost, deležni bodo mogočnih studencev izredne milosti.

Z vsemi, ki me častijo in ki se k meni zatekajo, delim vso milost, ves blagoslov,  vso ljubezen in vse kreposti, ki sem jih prejel od svojega Božjega Sina in Neveste, Presvete Marije, v času, ko sem živel na zemlji, pa tudi vso tisto milost, ki sem je nadalje deležen v slavi nebes. Predragi sin, kolikšno slavo in čast mi je izkazal Nebeški Oče. Z radostjo je razvnel moje Srce, ko mi je v varstvo zaupal Svojega ljubljenega Sina Jezusa Kristusa in mi tako podelil čast, da ga lahko zastopam v svetu. Ta izjemna čast je moje Srce tako presenetila, da sem se počutil nesposobnega in nevrednega tolikšne naklonjenosti in dobrote. In vendar sem vse prepustil Gospodu ter sem bil kot Njegov služabnik pripravljen izpolniti Njegovo Presveto voljo. Lahko si predstavljaš, otrok moj, kako veselo je bilo moje Srce: Sin Najvišjega je bil v mojem varstvu in pred ljudmi priznan kot moj zakoniti sin! V človeških očeh je to nemogoče, a pri Bogu je mogoče vse, če le hoče tako. Zaradi velike milosti in radosti, ki ju je Bog podelil mojemu Srcu, in zaradi tako velike skrivnosti obljubim, da bom pri Njem posredoval za vse, ki častijo moje Srce in se k meni zatekajo. Podelil jim bom milost, da bodo lahko rešili tudi najhujše težave, in jim priskočil na pomoč v tistih izjemnih potrebah, ki se zdijo v človeških očeh nerešljive. Po moji priprošnji in z Božjo pomočjo bo mogoče vse.

Naj pride nocoj na vse človeštvo moj blagoslov. Milost mojega Srca naj pride na vse grešnike, da se spreobrnejo. Moje Srce izliva žarke ljubezni na Sveto Cerkev, posebej na papeža Janeza Pavla II., namestnika mojega Sina Jezusa. Nihče drug nima tako posebnega mesta v mojem Srcu. Naj zato zaupa v moje Srce in v mojo priprošnjo. Svetemu očetu sem namreč kot oče in zavetnik.

Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

(5.  marca 1998, okrog 21.15,)

Nocoj me je obiskala Sveta Družina. Sveti Jožef je nosil plašč bež barve in pepelnatomodro tuniko. V naročju je imel Dete Jezusa, oblečeno v sinjemodro tuniko. Marija je imela belo tančico in pepelnato-modro obleko.

Vsi trije so bili oviti v zelo močno svetlobo. Tokrat je z materinsko ljubečim glasom prva spregovorila Marija:

»Dragi moj sin, po meni nocoj Bog, naš Gospod, podeljuje Svoj mir ljudem vsega sveta. Blagoslavljam tudi vse družine in jih naprošam, naj si prizadevajo za mir v svojih domovih in živijo v tesni povezanosti z Bogom.

Če hočejo biti deležne Božjega miru in blagoslova, morajo živeti v Božji milosti. Za družino, ki ne živi v povezanosti z Bogom, je namreč greh kot nekakšen pritajeni rak. Bog želi, da bi se v teh težkih časih vsaka družina izročila v varstvo Sveti Družini. Jaz, moj Sin Jezus in moj prečisti ženin sveti Jožef želimo sleherno družino obvarovati pred napadi satana. Družine naj živijo po mojih priporočilih in po sporočilu, ki ga danes Bog pošilja po meni.

Blagoslavljam vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

Ko mi je Marija posredovala sporočilo, je rekla: »Sedaj prisluhni mojemu prečistemu ženinu Jožefu.« Takoj nato je sveti Jožef spregovoril:

»Dragi moj sin, moje Srce želi nocoj ljudem podeliti veliko milost. Srčno si namreč prizadevam, da bi se vsi grešniki spreobrnili in dosegli odrešenje. Naj se ne bojijo približati se mojemu Srcu. Rad bi jih pritegnil k sebi in jih varoval. Veliko je takih, ki zaradi težkih grehov tavajo daleč od Gospoda. Mnogi moji otroci so zašli, ker nasedajo satanovim zvijačam. Zagovornik pogubljenja jih hoče spraviti v obup s prepričevanjem, da ni izhoda. Če namreč obupate in ne zaupate v Božje usmiljenje, postanete za satana lahek plen; zato vsakemu grešniku, tudi če je odgovoren za strahotne grehe, pravim, naj zaupa v Gospodovo ljubezen in odpuščanje in naj obenem upa vame in v mojo priprošnjo.

Vsem, ki se bodo z zaupanjem zatekli k meni, bom zagotovil pomoč, da si bodo  ponovno pridobili Božjo milost in Gospodovo usmiljenje.

Poglej, sin moj: Nebeški Oče mi je v varstvo zaupal Svojega Božjega Sina Jezusa Kristusa, Sveti Duh pa Svojo Brezmadežno Nevesto. Skrb za Jezusa in Marijo, ki sta živela ob meni pod isto streho, je moje Srce prežemala z neizmernim mirom in radostjo.

Naša Srca so se ljubila. Živeli smo v troedini ljubezni, ki pa je bila združena v enotno daritev Večnemu Očetu. Naša Srca so se stapljala v najčistejšo ljubezen in postala tako eno samo srce, živeče v treh osebah, ki so se resnično ljubile.

Pomisli torej, otrok moj, v kolikšni stiski in žalosti je bilo moje Srce, ko sem videl malega Jezusa, svojega Sina, v življenjski nevarnosti zaradi Heroda, ki je v obsedenosti s hudobnim duhom naročil pobiti nedolžne otroke. Zaradi velike nevarnosti, ki jo je prestajal moj Sin Jezus, je moje Srce utrpelo hudo stisko in bolečino. Nebeški Oče nas tedaj ni zapustil. Poslal nam je Svojega angela glasnika, da nas je usmerjal in mi pokazal, katero odločitev moram sprejeti v težkem in bolečem trenutku.

Moj sin, opominjaj grešnike, naj v hudih življenjskih preizkušnjah in nevarnosti, ki lahko pogubi njihove duše, ne obupujejo. Vsem, ki bodo zaupali v moje neomadeževano in čisto Srce ter ga vdano častili, obljubljam, da bodo deležni milosti moje tolažbe v najtežjih dušnih bridkostih, tudi tedaj, ko bi se zaradi težkih grehov znašli v nevarnosti pogubljenja. Grešnikom, ki se bodo zatekli k meni, obljubim milost svojega Srca, če se bodo odločili za zadoščevanje grehom, se jih kesali in jih resnično obžalovali.

Vsem grešnikom zato danes pravim, naj se ne bojijo satana in naj zaradi težkih grehov ne izgubijo upanja. Raje naj se zatečejo v moje naročje in se privijejo k mojemu Srcu, da bodo lahko deležni milosti in večnega zveličanja.

Sedaj naj ves svet prejme moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

 

PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

(6.  marca 1998, okrog 21.15, prvi petek v mesecu)

PRIKAZANJE SVETE DRUŽINE

Jezus: »Jaz sem pravi mir. Ta mir podeljujem vsem ljudem. Sem Jezus Kristus, Odrešenik vsega človeškega rodu. Želim, da bi vsi ljudje častili Brezmadežno Srce Moje Matere, Presvete Device Marije, in prečisto Srce svetega Jožefa. Iz ljubezni do grešnikov želi Moje Sveto Srce podeliti nov val milosti. Poglej, Moj sin, skozi ti srci (Jezus pokaže na srca Marije in svetega Jožefa) želim vse pritegniti k sebi, po teh srcih delim svojo milost in blagoslov. Po njiju bodo ljudje hitro prispeli v Moje Sveto Srce.

Ljudem povej, naj ne zapravijo milosti, ki sem jim jo namenil. Če bodo častili omenjeni Srci, bodo častili in slavili Mene. Presveto Mater Marijo in Mojega deviškega očeta Jožefa sem izbral, da sta lahko skrbela zame, Božjega Sina, in mi stala ob strani v času Mojega Božjega poslanstva na zemlji. Kdor ju bo častil, bo častil Mene, počastil bo namreč Mojo odločitev, da sem ju izbral za Svoje zemeljske starše. Znova blagoslavljam vse Svoje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

Marija: »Dragi otroci, častite Svete rane mojega Sina Jezusa Kristusa, saj vam Bog po njih deli milost, ki jo potrebujete za svoje spreobrnjenje in za spreobrnjenje svojih bratov.

Poskrbite, da boste v tem postnem času premišljevali Sveto trpljenje mojega Sina Jezusa Kristusa in tako doumeli, kaj je moral prestati in pretrpeti, da vas je osvobodil teže grehov. Ta čas vam je namenjen, da se spravite z Bogom in z ljudmi. Živite po svetih Božjih zapovedih. Poskrbite, da boste močni in trdni v preizkušnjah ter zvesti Njegovemu zakonu ljubezni. Bog ljubi zvestobo, zatorej, dragi otroci, čim zvesteje in odgovorneje izpolnjujte obveznosti, ki jih imate kot kristjani, da vam bo dano doumeti Božjo ljubezen in boste lahko deležni Njegove milosti. Z molitvijo posredujem za vas pri svojem Sinu Jezusu in vam stojim ob strani. Ne obupajte torej; le pogumno!

Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

Sveti Jožef: »Dragi moj sin, znova bi ti rad spregovoril o milosti, ki jo želi moje prečisto Srce razliti na vse človeštvo. Zaradi ljubezni, ki ga žene, si moje prečisto Srce na vse načine prizadeva, da bi ljudi obvarovalo greha. Moj Sin Jezus želi, da bi bili po mojem Srcu vsi ljudje deležni Njegovega blagoslova. Vem, da so mnogi med vami v velikih težavah, saj si zadnje čase ljudje ne izkazujejo več ljubezni in medsebojne pomoči. Njihova srca so polna ošabnosti, dvoličnosti, laži, goljufije, častihlepnosti, prekletstva, bede in vseh drugih zmot, ki so posledica oddaljitve od Boga. Sin moj, glej koliko sem trpel ob svojem Sinu Jezusu in Presveti Nevesti Mariji. Povedal sem ti že, da sem od  Nebeškega  Očeta  prejel poslanstvo varuha in zaščitnika Jezusa in Marije.

Sin moj, moje Srce je bilo v stiski. Bili smo preprosti in s skromnimi sredstvi sem si prizadeval, da bi Sinu omogočil življenje, vredno Sina Najvišjega. Edino možnost za preživljanje družine mi je dajal poklic mizarja. Delo ni vselej nudilo ustreznega zaslužka in tudi v tistem času življenje ni potekalo brez težav. Vendar sem vseskozi zaupal v Božjo previdnost, ki nam je pomagala tako, da nama je z Marijo dala najnujnejše za lastno preživetje in da sva lahko preživljala Božje Dete, najinega ljubljenega Sina Jezusa Kristusa.

Moje Srce je bilo zelo žalostno, mislil sem namreč, da Sinu Jezusu ne omogočam primernega življenja. Bog je vse to dopuščal, da bi napredoval v zaupanju v Božjo previdnost in da bi se moja duša ozaljšala s krepostjo in ponižnostjo, da bi tako postal zgled vsem možem in delavcem. Le ti bi morali svoje delovne zadolžitve izpolnjevati z ljubeznijo in potrpežljivostjo, saj sem vzor vsem, ki delajo. Zatorej, predragi sin, oznani vsem, ki bodo častili moje Srce in imeli popolno zaupanje vame in moje posredovanje, mojo obljubo, da jih ne bom zapustil. Prosil bom Gospoda, naj jim z Božjo previdnostjo pomaga v težavah in življenjskih preizkušnjah, ko se bodo znašli pred problemi, bodisi  materialne ali duhovne narave.

Očetje in matere, ki se bodo s svojimi otroki posvetili mojemu Srcu, bodo v bridkostih in težavah ter pri vzgoji in skrbi za otroke deležni moje pomoči. Kot sem Sina Najvišjega vzgajal po Svetih Božjih zakonih, tako bom pomagal vsem očetom in materam, ki bodo svoje otroke posvetili meni. Pomagal jim bom, da jih vzgajajo z ljubeznijo in po Svetih Božjih zakonih, da bodo lahko stopili na varno pot odrešenja.

Obračam se na vse ljudi, posvetite se mojemu prečistemu Srcu. Posvetite mi vse: življenje, družine, svoje delo. Moje Srce predstavlja namreč nov vir milosti, ki jih Bog podeljuje vsemu svetu. Moje sporočilo je namenjeno vsemu človeštvu. Čez ves svet in čez celotno Sveto Cerkev razprostiram svoje varstvo. Zaupajte vame in deležni boste vse potrebne milosti.

Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

(7.  marca 1998, okrog 21.20; prva sobota v mesecu)

Sveti Jožef se je prikazal v zelenem plašču in temnosivi tuniki. Za desno roko je držal Jezusa. Marija je bila v sinjemodrem  plašču in beli obleki z belo tančico. Dete je nosilo tuniko svetlorumene barve.

»Dragi moj sin, nocoj vas blagoslavljam skupaj s Sinom Jezusom in svojo  Nevesto, Presveto Marijo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Predragi, moj Sin Jezus je zelo ogorčen nad grehi človeštva. Rad bi izvršil Božjo sodbo nad vsemi, ki se ne zmenijo za kesanje in trmasto vztrajajo v grehu. Jaz pa, otrok moj, zadržujem Njegovo mogočno roko in mu tako onemogočam, da bi izvršil svojo pravico nad človeštvom. Zaradi milosti svojega Srca in ker mi je bilo dano živeti z njim in ga z očetovsko ljubeznijo vzgajati ter biti deležen njegove sinovske ljubezni, Ga prosim, naj ne kaznuje človeštva zaradi njegovih zločinov. Zaradi vseh, ki v svoji skromnosti častijo in bodo častili  moje prečisto Srce, naj blagovoli podeliti svetu svoje usmiljenje. Kako številni so grehi človeštva, otrok moj!

Ljudje se morajo spokoriti za vse, kar so storili napak. Nehvaležneži nenehno žalijo Boga. Veliko je hudih žalitev, bogoskrunstva in ravnodušnosti. Prav zato prihaja do katastrof, kot so vojne, lakota, kuga in mnoge druge nesreče. Človeka doletijo, ker se upira Bogu. Bog daje ljudem svobodo, da si lahko utirajo lastno pot, s tem pa jim dokazuje, da brez Njega ne morejo biti srečni. Dopušča, da veliko trpijo, saj bi jim rad pokazal posledice, ki jih v njihovem življenju povzroča greh. Božja pravičnost tako kaznuje človeštvo, ker noče slediti Božji volji. Dragi moj sin, zadnje čase človeštvo vse bolj vztraja v grehu. Namesto Božje ljubezni in Božjih zapovedi ga zanimajo predvsem posvetni užitki. Bog ne bo prizanašal s sodbo, izvršila se bo iznenada in na način, ki ga svet še ni videl. Sin moj, povej vsem častilcem mojega prečistega Srca, da bodo deležni milosti mojega varstva pred zlom in pred vsemi nevarnostmi. Tisti, ki se mi bodo popolnoma prepustili, jih nesreče, vojne, lakota, kuga in druge ujme ne bodo prizadele. Moje Srce jim bo nudilo varno zatočišče. Tu, v mojem Srcu bodo obvarovani Božje sodbe. Zaradi češčenja in predanosti mojemu Srcu jih bo Jezus gledal v luči Svojega usmiljenja. Razvnel bo Svojo ljubezen in bo vsem, ki bodo v mojem Srcu, omogočil vstop v slavo Svojega Kraljestva.

To je moje nocojšnje sporočilo.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

 

PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

(8.  marca 1998, okrog 21.20)

Sveti Jožef je nosil temnorjavo tuniko in svetlo-rjav plašč. Obkrožalo ga je dvanajst angelov z velikimi krili.

 »Dragi moj sin, najina srečanja napolnjujejo moje Srce z radostjo, ker želim deliti milost, kot mi to naroča in dopušča Gospod. Po svojem Srcu hočem namreč vse ljudi pripeljati k Bogu. Tukaj, v mojem Srcu, bodo vsi deležni varstva in skozi moje Srce bodo lahko razumeli prisotnost Božje ljubezni v svojem življenju.

Predragi, vsi, ki bodo širili češčenje mojega Srca in ga bodo z iskreno ljubeznijo tudi sami častili, so lahko prepričani, da bodo njihova imena vtisnjena v mojem Srcu, tako kot sta Križ mojega sina Jezusa in črka M (Marija) vtisnjena v njem v podobi ran. To velja tudi za vse duhovnike, saj so deležni moje posebne ljubezni.

Duhovnike, ki bodo gojili in širili češčenje mojega srca, bo Bog obdaril z milostjo, da bodo lahko ganili še tako zakrknjena srca in spreobrnili tudi najbolj trdovratne grešnike. Ko bi le vsi širili češčenje mojega Srca! Sam Bog tako želi. Naj prejmejo moj blagoslov vsi, ki se bodo odzvali temu klicu.«

Zaupno osebno sporočilo: »Dragi moj sin, razširjaj med vse ljudi to češčenje.  Bogu si namreč zavezan kot apostol mojega Srca. Vsem pripoveduj o moji ljubezni. Kasneje ti bom spregovoril o drugih rečeh, ki so pomembne za zveličanje mnogih duš. Bog ti je namenil posebno poslanstvo. Zaupaj vame in razumel boš, na kakšen način ga moraš izpolniti.

Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

SPOROČILO PRESVETE DEVICE MARIJE

(9.  marca 1998, okrog 21.20)

Sveti Jožef je prišel v vijoličnem plašču in beli tuniki, Marija pa v modrem ogrinjalu in beli obleki. Dete Jezus je bilo v naročju svetega Jožefa, oblečeno v belo.

»Dragi moj sin, Jaz, moj Sin Jezus in Moj deviški ženin Jožef v tej noči blagoslavljamo ves svet. Vse kličem, da prisluhnejo svetim sporočilom našega Gospoda in po njih živijo. Spreobrnite se! Vsak dan molite sveti rožni venec in, ljubi otroci, še posebej sedemkrat apostolsko vero. V Amazoniji se bodo ljudje množično odvrnili od vere, prav zato naprošam vse, naj neprenehoma molijo in nadaljujejo s sedemkratno molitvijo vere. Mnogi bodo namreč v težkih trenutkih, ki prihajajo, izgubili vero in zapustili Sveto Cerkev. Da bi lahko preprečili to zlo in mračne dneve, jih jaz, njihova Mati, pozivam k vztrajnosti v molitvi. Nebeški Oče mi nocoj naroča, da razkrijem obljubo svojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo vdano častili in ljubili Srce mojega ženina Jožefa.

Otrok moj, vsem častilcem prečistega Srca svetega Jožefa povej, da bodo deležni posebne milosti in moje materinske navzočnosti. Z Materinskim Srcem stojim ob strani sleherni hčeri in slehernemu sinu, pomagam in tolažim, kot sem v zemeljskem življenju pomagala in tolažila svojega prečistega ženinaJožefa. Vsem, ki bodo karkoli z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bom to posredovala Nebeškemu Očetu, svojem Božjemu Sinu Jezusu in Svetemu Duhu. Izprosila jim bom milost za dosego popolne svetosti in milost, da bodo posnemali kreposti mojega ženina Jožefa s tisto dovršeno ljubeznijo, s katero je bilo prežeto njegovo življenje. Otrok moj, ljudje se bodo na ta način naučili ljubiti mojega Sina Jezusa in mene z ljubeznijo mojega ženina Jožefa. Tako bodo deležni najčistejše ljubezni naših Treh Src.

Jaz, moj Sin Jezus in moj prečisti ženin Jožef stojimo ob strani vsakomur izmed vas; ničesar se vam ni treba bati, saj vas bodo naša Srca zmeraj varovala. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

Po Marijinem sporočilu je Sveta Družina podelila svoj blagoslov in medtem  ko so se dvigovali proti nebu, se je Marija nasmehnila in rekla:

»Na koncu bodo naša združena Srca zmagala!«

 PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA

(10. marca 1998, okrog  21.20)

Nocoj je sporočilo posredoval Jezus.

»Dragi moj sin, danes pošiljam milost iz Svojega Srca in blagoslavljam vse človeštvo. Želim, da bi vsi ljudje častili prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa.  Tisti, ki izkazujejo čast njegovemu Srcu, Me osrečujejo. Naj  ti bo dana možnost, da vsem oznaniš to pobožnost. To je poslanstvo, ki ti ga dajem. Povedal sem ti že: ljubi Jožefa, Mojega deviškega očeta, kot ga ljubim Jaz, tako boš izpolnil Mojo voljo in me v vsem posnemal. Moj namen je, da bi se vsi grešniki zveličali. Ljubim vse, sem njihov Bog, ustvaril sem jih in želim, da so ob meni srečni in da so deležni Moje ljubezni in nebeške slave. Ljubi Moj sin, ravno zato bodo vsi, ki bodo častili prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa, prejeli milost za premagovanje ovir, ki jih nastavlja sovražnik odrešenja, in tako dosegli zmago ter prejeli zasluženo plačilo v Kraljestvu Mojega Nebeškega Očeta.

Tisti, ki bodo vdano častili njegovo prečisto Srce, bodo nedvomno deležni velike slave v nebesih. Duše, ki bodo zveste svetemu Jožefu, Mojemu deviškemu očetu, bodo lahko blaženo zrle v Presveto Trojico in bodo v polnosti spoznale Troedinega Boga, Trikrat Svetega. V nebeškem Kraljestvu se bodo veselile prisotnosti Moje nebeške Matere in svetega Jožefa, Mojega deviškega  očeta ter vseh nebeških čednosti, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo deležne posebne ljubezni Presvete Trojice in Moje Matere, Presvete Marije in bodo kot najlepše lilije obdajale prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa.

To je moja velika obljuba ljudem vsega sveta in častilcem Mojega deviškega  očeta Jožefa. Bodi blagoslovljen, sin Moj. Blagoslavljam vso tvojo družino in ves svet. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«

 

**************************************************

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja