ZGODI SE TVOJA VOLJA – PRIDI K NAM TVOJE KRALJESTVO

https://www.twitch.tv/fiatdivinavoluntas

vstopite lahko ob nedeljah ob 15.30 uri (ne prej in ne druge dni)

Če bi vsi ljudje na svetu v istem trenutku rekli, PRIDI K NAM TVOJE KRALJESTVU, Jezus pravi v tistem trenutku bom prišel.

Sveti rožni venec je za to, da me kličete preko Svetega Srca moje Matere. Hrepenite po meni v vaših srcih in po vaših ustih.

Vsakokrat ko boste izgovorili moje ime v vaših srcih, vsakokrat bom prišel k vam. Prišel bom in imeli boste več upanja, poguma in zaupanja.

Naučite se pogosto izgovarjati moje ime “Jezus”  na zemlji, tako boste pripravljeni zapustiti to zemljo z mojim imenom na ustih: Jezus.

Če boste izrekli moje ime JEZUS, kot zadnjo besedo na zemlji obljubim, da boste takoj sprejeti v blaženost nebes.

Hočem da se spomnite, kar  sem vas učil, kako se morate rešiti posvetnih stvari :

RECITE:

V  BOŽJI VOLJI IN V JEZUSOVEM IMENU NAJ SE VSAK DUH STRAHU, ZMEDE, DEPRESIJE, BOLEZNI, STISKE, OBUPA, BOJAZNI, ODSTRANI OD MENE IN GRE POD KRISTUSOV KRIŽ.

In potem reci:

DA, SPREJMEM VSE KAR MI HOČEŠ JEZUS DATI: LJUBEZEN SVOBODO, MIR, OZDRAVLJENJE

V teh časih, živimo v težkih časih duhovnega boja. Jezus te hoče naučiti kako se bojevati v duhu. Zato te je izbral, da naučiš tudi druge kako se bojevati.

Jezus mi kaže, da mnogi med vami trpijo zaradi strahu, bojazni, žalosti, bolezni. Jezus hoče, da ga povabiš da vstopi v tvoje srce, da se bojuješ z Njim.

Največja molitev v DUHOVNEM BOJU JE MOLITEV VEROIZPOVEDI:

Vera

Verujem v Boga Očeta vsemogočnega, stvarnika nebes in zemlje. In v Jezusa Kristusa, Sina njegovega edinega, Gospoda našega; ki je bil spočet od Svetega Duha, rojen iz Marije Device; trpel pod Poncijem Pilatom, križan bil, umrl in bil v grob položen; šel pred pekel, tretji dan od mrtvih vstal; šel v nebesa; sedi na desnici Boga Očeta vsemogočnega; od ondod bo prišel sodit žive in mrtve. Verujem v Svetega Duha; sveto katoliško Cerkev, občestvo svetnikov; odpuščanje grehov; vstajenje mesa in večno življenje. Amen.

031529838

Se opravičujem za precejšnje slovnične napake.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.01.2021 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.01.2021 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša Nebeška Mati prihajam iz Nebes, da vam podelim svoj blagoslov in Materinske milosti.

Otroci moji, ljubim vas in vam dajem mojo ljubezen, da bi bili močni v veri. Ne pustite se premagati v teh težkih časih. Hudič ni bolj močan od Boga. Moj Božji Sin je Gospod nebes in zemlje in nič ni nad njegovo Božjo močjo, kajti On je Tisti, ki je premagal in ima v svojih rokah ključe smrti in pekla. Kar On odpre nihče ne zapre in kar On zapre nihče ne odpre.

Verujte, otroci moji, verujte in boste prejeli velike milosti iz Njegovega Božjega Srca in prejeli boste od mojega Sina moč, da zmagate vsako zlo. Z Rožnim vencem zmagate Satana in vse njegovo zlo, izženete iz vaših domov in od ranjenega človeštva, ki je brez vere.

Blagoslavljam vas z vso mojo ljubeznijo Matere: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

22 Na njegove rame bom dal ključ Davidove hiše: ko bo odprl, ne bo nihče zaprl, ko bo zaprl, ne bo nihče odprl. (Izaija 22,22)

 

»Angelu Cerkve v Filadelfiji piši: ›To govori Sveti, Resnični,on, ki ima Davidov ključ:če odpre, ne bo nihče zaprl,če pa zapre, ne bo nihče odprl.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Iz kateheze: STRAHOPETNOST

Strahopetni katoliki ne podpirajo resnice. Kdor podpira napake in molči ne more biti rešen, zaradi hudega, ki so ga potrpeli nedolžni in duše. Luč je pravo spoznanje, ki ga niso imeli.

Z Bogom in z večnimi resnicami se ne norčujemo.

Mati Božja je prosila post in da se odmaknemo od sveta.

Da, da in ne, ne. Jezus nas je to naučil. Ni srednje poti. Nekateri rečejo, oh, mogoče… Ne! Ne moremo iskati opravičil za napake in grehe.

Sveta Trojica v teh časih govori svetu tri krat: DOVOLJ!.. DOVOLJ!.. DOVOLJ!…

Kdor od vas hoče resnično slišati in iskreno spremeniti svoje življenje?

MOLITVENO SREČANJE Z EDSONOM V ŽIVO V SOBOTO 30.01.2021 OB 20H

 

PRIDRUŽITE SE MOLITVENEMU SREČANJU

V ŽIVO Z EDSONOM GLAUBER V

SOBOTO  30.  JANUARJA 2021 OB 20H

KLIKNITE NA TO POVEZAVO:

https://zoom.us/j/9881961278?pwd=MUU3Zi9sdzJPY3lpbm5uaW5xbDBJUT09

ID: 988 196 1278   GESLO: Itapiranga.

Ob prijavi napišite ob imenu SLO.

Povabite prijatelje za molitev!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.01.2020 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.01.2020 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, prihajam iz nebes, ker vam želim dati mir in ljubezen mojega Božjega Sina, ki se ne utrudi v boju za vaše zveličanje in večno srečo. Moj Sin vas želi blagosloviti vsak dan, on vam želi dati številne blagoslove za zdravje duše in telesa.

Verujte, otroci moji, verujte v mogočen blagoslov mojega Sina. Tako kot je ozdravljal mnoge v preteklosti, ko je živel na tem svetu, vas On more in želi ozdravljati sedaj, da bi bili srečni ljudje, svobodni vsega zla. Verujte in vse boste prejeli iz njegovega Božjega Srca. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.01.2021 EDSONU GLAUBER  MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.01.2021 EDSONU GLAUBER  MANAUS/AM

Sveta Mati je danes prišla z Malim Jezusom in Svetim Jožefom. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da blagoslovim vaše družine in nesem v nebesa vaše prošnje. Moji ljubljeni otroci, imejte vero. Niste osamljeni v teh težkih časih. Bog je z vami in vas blagoslavlja.

Ne oddaljite se od svete poti, ki vodi h Gospodu in ne izgubite vere. Ne pustite se premagati od preizkušenj, obupa in niti od strahu. Bog je mir in v tem trenutku vam daje svoj mir.
Jaz vas ljubim in izlivam slap nebeških milosti na vas in na vaše družine. Te milosti vam bodo pomagali ostati zvesti Bogu do konca vašega življenja, da boste vedno  izpolnjevali njegovo Božjo Volje.

Verujte, verujte, veruje in velike Božje čudeže boste videli v svojem življenju, ki jih vaše oči niso nikoli videle. Slavili boste Gospoda vse dni zaradi Njegovih velikih čudežev.

Hudič hoče smrt, a Bog bo dahnil Duha Življenja. Hudič hoče trpljenje, a Bog vam bo dal dar moči, da se boste z njim borili proti vsemu zlu. Hudič hoče pomanjkanje vere, pomanjkanje molitve in uničenje življenj z grehom, a Bog bo deloval s svojo milostjo in podelil njegovo luč in njegove darove, ki bodo prenovili obličje zemlje za vse tiste, ki zaupajo v njegovo ljubezen in mu služijo. Ljubim vas, otroci moji, in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.01.2021 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.01.2021 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vam pokažem pot, ki vodi k Bogu. On me je poslal, da vas vodim v njegovo Božje Srce. Želi kdo odpreti svoje srce njegovi ljubezni?

Bog govori, a mnogi ga ne želijo slišati. Bog kliče k spreobrnjenju preko mene, toda kdo resnično želi poslušati njegov klic?
Bog vas kliče, da usmerite vaše življenje proti  nebesom, toda mnogi še vedno nadaljujejo z navezanostjo na svet in njegove prevare. Zapomnite si, otroci moji, resnična sreča ni na tem svetu, ampak na drugem, v nebesih.

Bog vas je ustvaril, da bi večno živeli v nebesih, ne da bi živeli na tem svetu za vedno. Naučite se izpolnjevati Božjo voljo v svojih življenjih in ničesar vas ne bo strah. Bog bo vedno z vami in vi boste združeni z njegovim Božjim Srcem in njegovo ljubeznijo, ki vam bo dala resničen mir in zaupanje ter boste vedno ostali v njegovem varstvu. Nič vas ne bo moglo zmesti, niti v najbolj težkih preizkušnjah.

Jaz vas ljubim in  vas pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem ter vas varujem pred vsem zlom. Zaupajte in upajte.

Molite sveti Rožni venec vsak dan. On je vaše mogočno orožje proti moči teme v teh časih preizkušenj.

Z Rožnim vencem boste premagali Satana in vse zlo. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ZAROKA MARIJE IN JOŽEFA – UPODOBITVE UMETNIKOV – SPOMINJAMO SE 23. JANUARJA – FAMILIARIS CONSORTIO

ZAROKA MARIJE IN JOŽEFA

O zaroki med Marijo in Jožefom poročata tako evangelist Matej kakor Luka. Zaroka je pri Judih veljala za pomembno dejanje in je bila slovesnejša kot sama poroka. Zaročenca sta po zaroki še bivala vsak na svojem domu in šele po poroki, ki je bila čez nekaj mesecev, sta se preselila na skupni dom. Tako je bilo tudi z Jožefom in Marijo. Ko je Jožef spoznal, da je Marija spočela od Svetega Duha, je ni odslovil,temveč jo je vzel k sebi. Spomin Marijine zaroke so začeli praznovati šele v 15. stoletju in sicer v znamenitem mestu Chartres pri Parizu.

V ZAKRAMENTU SVETEGA ZAKONA DVA POSTANETA ENO SRCE – ENA DUŠA

Draga Nevenka, preberi Spodbudo FAMILIARIS CONSORTIO Janeza Pavla II

Tu govori o svetosti in edinosti zakoncev v zakramentu zakonske zveze. Tu se razume združenost treh Src. Edinost Marije s svetim Jožefom je popolna, ker se po zakramentu združujeta v samo eno srce. Če je Brezmadežna eno s svetim Jožefom in je odšla v nebesa, je tudi on odšel v nebesa s telesom in dušo, ker je bil popolnoma združen s njo.

Jožef je vzor moža.

Beseda »pravični« v Bibliji že pomeni, da je Jožef bil svetnik. Sveto pismo ga že kanonizira, tako da ga imenuje pravični (sveti).

Mnogi nočejo –  ne razumejo, da Bog v tem času želi, da vsi sprejmemo to Pobožnost, da vzcvetijo velike milosti  vnebovzetja svetega Jožefa v vsej Cerkvi. Treba je delati in širiti to resnico v srcih in mislih ljudi in tako bo nekega dne Cerkev sprejela in razglasila.

Carissima Nevenka, legge la exortazione  FAMILIARIS CONSORTIO Di Giovanni Paolo II

Li se parla della santità e unità degli sposi nel sacramento del matrimonio. Se capisce l’unita dei tre Cuori. L’unità della Madonna con San Giuseppe perfetta che se tornano un solo cuore. Se l’ Immacolata se unisce con San Giuseppe e lei è andata in cielo allora anche lui è andato in cielo in corpo e anima. Perchè era unito a Lei perfettamente. Lui è un esempio di uomo; la parola “giusto”na Biblia già significa che San Giuseppe era santo. La Sacra Scritura già lo canonizza chiamandolo giusto (santo).

Loro non capiscano che in questo tempo Dio vuole che sia tutti noi che acoggli questa devozione che faccia florire in tutta la Chiesa questa grande grazie dell’assunzione di San Giuseppe. Bisogna lavorare e difondere nei cuori e nella mente delle persone questa verità e così un giorno la Chiesa accoglierà e proclamerà.

Un abbraccio

Edson Glauber

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

HAGIO – ZDRAVLJENJE SVETEGA S SVETIM

V ZAKRAMENTU SVETEGA ZAKONA DVA POSTANETA MOŽ IN ŽENA ENO SRCE – ENA DUŠA

Iz tega moremo razumeti, kako je prešuštvo in nezvestoba tako velik greh, ker ne rani pri človeku samo mesa – ampak rani vez ljubezni srca.

Zato za odpuščanje in ozdravljenje v zakonu je potrebno: odpoved temu grehu, eksorcizem, obnovitev zakonske zvestobe in obljub, redna dnevna molitev v družini.

Težo greha ne nosi samo zakonec, ki greši, temveč nosita oba zakonca in tudi otroci tega zakona.

23. JANUAR 2020- ZAROKA MERIJE IN JOŽEFA – PRAZNIK

 

 

IZ APOSTOLSKEGA PISMA O DRUŽINI

IZ APOSTOLSKEGA PISMA O DRUŽINI

“FAMILIARIS CONSORTIO” papeža Janeza Pavla II

(Cerkveni dokumenti št.  16, Ljubljana, april 1982)

13.JEZUS KRISTUS ŽENIN CERKVE IN ZAKRAMENT ZAKONA (str.17.tč. 9)

9. Kakor vsak od sedmerih zakramentov tako je tudi zakon z resničnostjo napolnjeno znamenje, stvarni symbol odrešenjskega dogajanja, vendar na svoj način. “Zakonci so tega deležni kot zakonci, v dvoje, kot par tako zelo, da pravi in neposredni učinek zakona (res et sacramentum) ni nadnaravna milost sama, temveč krščanska zakonska vezsvojevrstno krščansko občestvo v dvoje, občestvo, ki predstavlja skrivnost Kristusovega učlovečenja in njegovo skrivnost zaveze. Tudi vsebina te deležnosti pri Kristusovem življenju je nekaj specifičnega, svojevrstnega : zakonska ljubezen ima na sebi nekaj celostnega, nekaj kar zaobjame vse razsežnosti osebe; tiče se telesa in nagona, čustvene moči in afektivnosti, teženja duha in volje; naravnana je na kar najgloblje osebnostno enotnost, ki presega zgolj telesno združitev in usmerja k združitvi srca in duše.

(str. 82)

7. Ob sklepu te pastoralne poslanice, ki hoče pri vseh prebuditi pozornost za resnobne in hkrati veličastne naloge krščanske družine, bi rad prosil Sveto nazareško Družino za njeno varstvo.

Po skrivnostnem Božjem sklepu je v njej mnogo let živel skrit Božji Sin. Zato je pravzor in zgled za vse krščanske družine. Ta sveta družina, edinstvena na vsem svetu, je živela nepoznana in v tihoti majhnega kraja v Palestini. Doživljala je preizkušnje: revščino, preganjanje in izgnanstvo; neprimerljivo in na vzvišen način je poveličevala Boga. Ta družina ne bo odrekla svoje pomoči krščanskim družinam, še več, stala bo ob strani vsem družinam na svetu: pri zvestobi vsakdanjim dolžnostim, pri prenašanju zaskrbljenosti in stisk življenja, pri velikodusni odprtosti za potrebe drugih, pri veselem spolnjevanju Božjega načrta glede njih samih.

Naj jih sveti Jožef, ,,pravični mož”, neutrudljivi delavec, zvesti varuh zaupanega mu dvojnega zaklada, stalno varuje, brani in razsvetljuje!

Naj bo Devica Marija, ki je Mati Cerkve, tudi Mati ,,domace Cerkve”! Naj po njeni materinski pomoči vsaka krščanska družina postane resnično ,,Cerkev v malem” (ecclesiola), v kateri se zrcali in v življenju izraža skrivnost Kristusove Cerkve! Ona, dekla Gospodova, naj bo zgled ponižnega in velikodušnega sprejemanja Božje volje. Ona, Mati bolecin ob vznožju križa, naj lajša bolecine vsem, ki trpe zaradi družinskih težav in naj obriše njihove solze.

In Kristus, Gospod, Kralj vesoljstva, Kralj družin, naj bo kakor v Kani prisoten v vsakem krščanskem domu kot izvir luči, veselja, vedrega zaupanja in moči. Na slovesni praznik, posvečen njegovemu kraljestvu, ga prosim, da bi vsaka druzina velikodušno prispevala svoj delež k prihodu njegovega kraljestva na ta svet, ,,kraljestva resnice in življenja, kraljestva svetosti in milosti, kraljestva pravičnosti, ljubezni in miru”;(l83) saj je to kraljestvo namen in cilj zgodovine.

Njemu, Kristusu Kralju, Mariji in Jožefu izročam sleherno družino. V njihove roke polagam to pismo, njihovemu srcu ga zaupam. Naj vam ga oni ponudijo, častiti bratje, dragi sinovi in hčere; naj oni podpro vaša srca za luč, ki sije iz evangelija v vsako družino!

Ko vam zagotavljam svojo stalno molitev, vam podeljujem vsem in vsakemu posebej iz srca svoj apostolski blagoslov — V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha

Dano v Rimu, pri Sv. Petru, na praznik Kristusa Kralja, dne 22. novembra 1981, v četrtem letu mojega papeževanja.

JANEZ PAVEL II., papež